Kiinnostuksen romahdus

Idols-tarkkailija

Vertasin tämän forumin arkiston keskusteluja kiivaimpaan finaaliaikaan kaikilta Idols-vuosilta. Huonolta näyttää Idolsin tulevaisuus Suomessa, mikäli finaalikuukausien kiinnostavuudesta voidaan mitään päätellä tämän forumin keskustelujen perusteella.

Hanna Pakaristen voittovuonna kommentteja 1069
Ilkka Jääskeläisen finaalikuukauden aikana 5628
Ari Koivusen finaalien aikaan 7069
Koop Arposen voittovuonna 1034

Vuoden 2011 toiseksi viimeisen finaalin aikana uusia aloituksia 370, joihin vain muutamia komentteja. Varmaan alle 500 kommenttia yhteensä. Puolet tämän vuoden Idols-keskusteluista käsittelee lisäksi paljolti vanhoja Idoleita, pääasiassa vuoden 2007 vuosikertaa. Ei näytä oikein jutunjuurta löytyvän nykyisistä.

Keskustelu alkoi kyllä käydä Lassin takia, mutta tyrehtyi sitten sekin ja ihmiset on alkaneet vaan muistella vanhoja hyviä aikoja.

(arkistossa laskettu kaikki olemassa olevat viestit v. 2011 kohdalla joten koska keskusteluja oli niin vähän, laskin aloitukset ja vastaukset suunnilleen.)

Oliskohan Idols tullut jo tiensä päähän Suomessa....

11

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihan idoli

      on kyllä.Loppu on jo tullut. Surkeita esiintyjiä kaikki tyynni.

    • Foorumin muutokset

      Foorumin muutoksilla on varmasti myös ollut merkitystä.

      Nyt viimeksi vastattu viestiketju nousee ensimmäiseksi, eivätkä ihmiset sitten avaa uusia ketjuja samasta asiasta (turhaankin) niin paljoa kuten ennen. Nähdään myös, että asiasta on jo kirjoitettu, eikä itse enää kirjoitetakaan samasta aiheesta enää.

    • äänestyskäytännöt !

      Ei kiinnosta koska moni kyllästynyt noihin puhelinäänestyksiin=lue rahastuksiin. Ja kun valinta on kansan varassa käy kuten on nytkin käynyt. Oikeita tulevaisuuden lupauksia tippunut ja jäljelle jäi ketä jäi. Ei ihme ettei kiinnosta.

      Äänestys pitäisi uusia täysin. Pitäisi voida äänestää eri tavoilla ja ottaa myös huomioon osin ammattilaisten mielipiteet, eli pisteyttää nekin. Katsoin jonkin verran Usan Idolsia ja siellä ei voi esim äänestää ketään, ennen kuin esiintynyt ko esiintymiskerralla. Voi äänestää myös netissä. Koko Idols systeemi uusiksi ja ennen muuta äänestys, niin suosio ehkä nousee.

    • Iidolssi´´

      Kyllä huomaa tosiaan että kiinnostus on heikkoa, eikä sitä selitä tämän foorumin uusiutuminen. Ei tosiaan. Kaksi tylsimystä finaalissa, ei mahda mitään. En ole kumma kyllä nähnyt vielä että hehkuttaisivat kaikkien aikojen idols-finaalia.....LOL.

      • Huurre Tursas

        Ihan samoin ajattelen, että kaksi liika tylsää pökkelöä finaalissa. Ei ole vaihtelua kun ei ole naispuolista kisaamassa,,,liika mitäänsanomatonta ja jännitteentöntä. Aivan selvää on että tylsimyksistä vähemmän tylsä on martti, ali tuntuu nimittäin olevan jotenkin aivan väärässä paikassa...liika sisään päin kääntynyt tyyppi. ihan kuin pitäis valista parempi mänty- ja koivuhalosta.


    • ...

      Iltalehden sivustolla sitten onkin 1986 uutta aloitusta aiheesta.

      • Hiljaista on

        Aika paljon merkitsee se kuinka suuri tai pieni joukko Idolsia kommentoi, palstasta riippumatta. Vaikuttaa vähän siltä että Iltalehden foorumilla pyörivät samat tyypit aloittelemassa samoja aiheita.
        Näin on saattanut olla joskus täälläkin. Mutta huomaa kyllä että vähänlaisesti on ollut keskustelua yleisesti ottaen. Käyn itse monilla ja monenlaisilla keskustelupalstoilla, joissa aiemmin on puhuttu Idolsista todella innokkaasti.
        Tällä kaudella on ehkä muutama viesti aiheesta tullut.

        Samoin työpaikalla ja muissa yhteyksissä Idolsista ei puhuta paljon mitään. Olen töissä eka- ja tokaluokkalaisten kanssa, eikä lapsetkaan juuri puhu Idolsista (enemmänkin Munamiehestä) Mikä on selvä ero aiempiin kausiin verrattuna.
        Katsojaluvutkin puhuvat puolestaan.

        Idolsin aika taitaa tosiaan olla ohi.


    • -lå0+ö.l

      Kai se kiinnostus nyt romahtaa vähemmästäkin kun ensin yksi (tai kaksikin) erittäin mielenkiintoinen laulaja jättää leikin kesken, sitten äänestäjät pudottavat kaksi hyvää laulajaa ja esiintyjää ennen aikojaan päästäen jatkoon erään, jonka esityksiä katsellessa säälin tunne on ainoa tunne.
      No, onneksi jäljellä on sentään yksi hyvä laulaja ja esiintyjä sekä yksi hyvä, persoonallinen laulaja, jota mieluusti kuulisi jatkossa tyylillä No One Knows.
      Martti ehkä vähän vaan jo vanha idoliksi ja jotenkin Ali ei ole kotonaan koko touhussa, mutta No One Knows.

    • Stina-fani
      • Lotta-fani

        Tarkoitat tietenkin Lottaa, jonka olisi pitänyt olla Martin tilalla finaalissa. Olisi ollut meille miehillekin katsottavaa...


      • Stina-fani
        Lotta-fani kirjoitti:

        Tarkoitat tietenkin Lottaa, jonka olisi pitänyt olla Martin tilalla finaalissa. Olisi ollut meille miehillekin katsottavaa...

        Niin siis en tarkoita sitä hurria, Lottaa, vaan Stinaa, Erohan noilla oli se, että Stinalla olisi ollut laulamisen saralla rahkeita vaikka mihin, Lotalla ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10762
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3053
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      207
      2871
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1666
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1607
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1516
    Aihe