Achtung!!

Kenraalit antavat lukuja, että sodanaikainen vahvuutemme on 350 000 miestä ja myöhemmin siirryttäisiin 200 000 miehen sodanaikaiseen armeijaan. Eikö nämä itse asiassa ole sotasilaisuuksia? Vahvuus voi olla, 200 000, 350 000, 500 000 tai jopa 700 000 miestä, jos mobilisaatioon on riittävästi aikaa ja sitä jatkettanne sodanaikanakin sikäli kuin se on mahdollista.

Minusta ei venäläisille kannata leikkiä heikompaa, kuin olemmekaan ja sama pätee Yhdysvaltoihin. Niillä on kova halu saada meidät riveihinsä, mutta ovat todenneet homman aika toivottomaksi ja pitävät meitä ja ruotsalaisia ”liian idealistisin.” Mitä he itse sitten on heidän lippunsakin on kuin karamellipaperi.

Käykää myös muiden maiden foorumeilla kirjoittelemassa, jos joku on sen jo tehnyt voisi ystävällisesti laittaa linkinlistan ja vielä paremmin linkin yläpuolelle foorumin nimen ja mahdollisen selventelen.

Haluatteko omavaraisen eurooppalaisen oikeusvaltioiden liitoutuman Eurooppaan?

Nato se ei ole.

Nyt koneille koko Kansa ja pääsköön Euroopan Vapaus valoilleen!

ensimmäinen linkki on http://www.youtube.com tuleeko lisää vai pitääkö googlettaa?

-masson

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirjoitat, että "minusta ei venäläisille kannata leikkiä huonompaa kuin olemmekaan
      ja samaa pätee Yhdysvaltoihin".Tuo on EU-imperialistien arvovaltainen erehdys,
      sillä Venäjän sotilasoppi perustuu demokraattiseen korruptioon.Älä haaveksi edes
      siis liittovaltiota EU:ssa;sillä ei ole yhteistä armeijaa.

    • -masson.

      "EU-imperialistien arvovaltainen erehdys"

      On lähinnä humanitääristä apua, siellä missä pääsääntöisesti jenkit on ensin sotineet, tai näin Bush ainakin suunnitteli "Me sodimme, EU jälleen rakentaa, 2001-????" Me emme sodi jenkkien rinnalla ainakaan EU-mandaatilla, emmekä rakenna jenkkien kyntämille paikoille, vaan amerikkalaiset "täsmäaseen" kylväjät saavat sen tehdä ihan itse, saavat ottaa välillisesti osaa myös heidän aiheuttaman pakolaistulvan vastaanottamisessa.

      Euroopan ei pidä totella hulluja!! Sellainen mokaaminen saisi jo loppua.

      - yleiseurooppalainen uusi itsenäinen revanssi, mutta nyt Eurooppa puhaltaa yhteen hiileen kuin suuret palkeet joiden kuumuudessa sepät takovat uusia miekkoja.

      Emme hyökkää, emme sorra, emme uhittele, emmekä miehitä ja "miehitä" esim. Teksasia, vetoamalla Intiaanien aiheuttamaan uhkaan. Se on yhtä tyhjän kanssa melkein käytännössä, kuin tänä päivänä niin massiivisesti suojautua entisen Neuvostoliiton aiheuttamaan uhkaan, vielä keskellä Eurooppaa.

      Eikä US-armeija pitäisi siirtää pääosin Puolaan, kyllä strategisesti silti puolustuksen syvyys käytännössä syntyisi kuin saksalaiset, ranskalaiset (kaikkein itsenäisin tekijä) ja italialaiset vastaisivat omasta maastaan, sekä jopa enemmänkin kuin oman maan rajat edellyttäisi? Mikäli ylipäätään US-armeijaa siedetään jatkossa Euroopassa.

      Meillä tulee olla varma vastaus jo valmiina jos meitä yritetään, entisten "hyväntekijöiden" taholta hyväksikäyttää ja / tai kiristää.

      US-neo- konservatiivit ovat pahinta mitä sieltä löytyy ja eurooppalainen vastine vain tyhmyyttään seuraa toista, vaikka jos itse opin merkeissä mennään, heidän tuliisi juuri kiihkeämmin vastustaa jenkkien valtaa.

      Kyllä katsojan ja sanojan täytyy ymmärtää minkä joukkueen puolella ja kannattaja on, eikä hän siedä varsinkaan omia maaleja .

      Eurooppa ilman muuta Kiinan lisäksi tulee olemaan USA:n pahin kilpailija, jolloin tämä luonnollisesti tulee näkymään sotilaallisessakin ulottuvuudessa päivä päivältä selvemmin.

      Pelkääkö jotkut että Euroopasta jonakin päivänä tulee sotilaallisesti, ekonomisesti ja sotilastaloudellisesti liian vahva?

      Ei tarvitse pelätä.

      Kannattaa sen sijaan sijoittaa rahoja myös vanhalle mantereelle siis Eurooppaan entistä enemmän, jolloin muutkin pääsevät osinkojen jakoon välillisesti myös ne jotka eivät ole sijoituksia tehneet viellä glopaalisti.

      On keräyksiä, mutta poistakaa kehitysmaista korruptio ja opettakaa heille, kuinka tärkeä on perus-infra ja sen kunnossa pitäminen ja luoden alkuteollisuuden eri puolilla maailmaa, niin osingolle pääsee koko maailma.

      Kehitysmaiden korruptio on sellainen jarru, että vaikka sinne lappaisi kuorma-autollisittain rahaa, ei se muodostu koruptiivisestä vaikutuksesta maiden siunaukseksi. Ensimmäinen on korruption kitkeminen kehitysmaista, sen jälkeen opetus ja sivistyksen vienti kehitysmaille ja perusinfran luominen ja sen tärkeyden ymmärtäminen ja ylläpito sekä jopa sen kehittäminen. Tarvitaan ymmärrys, tieto ja taito ja resurssit ilman korruptiota, jolloin riittävästi koulutetuina he rakentavat infransa itse. Niin mekin olemme tehneet, heille täytyy vain luoda siihen mahdolisuus, viedä se ymmärys ja sivistys sinne sekä myös kolutus. Lapiomiehiä tarvitaan, varsinkin jo ei ole riitävissämäärin kaivureita, kyllä niille voidaan sellaisetkin hankkia, niiden käyttämisen ja ylläpidon heidän on opittava itse, meidä opastuksella.

      http.//www.saul.masson.info

      -masson.

      http://www.saul-masson.info

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      172
      2557
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      59
      1705
    3. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      114
      1552
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1339
    5. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      159
      1089
    6. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      76
      1041
    7. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1040
    8. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      943
    9. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      72
      856
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      20
      844
    Aihe