Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tietämättömyys Herkkyydestä.

Ylä aste. Täältä Tullaan.

Tavallisesti ala-aste käydään. Alussa ollaan iloisia loput vuodet jo menee tuskissaan koska pääsee ylä asteelle. Kouluni on käyhä puukoulu.
Ajattelin kuudennen luokan alussa jo että kuinka ihanaa on lähteä yläasteelle. Mutta kun viimeinen koulupäiväni koitti olen kuolla tuskaan että täytyy lähteä pois. N. puolet ystävistänikin menee toiseen ylä asteeseen. Jään vahvasti heitä ikävöimään. Kun tarkemmin ajattelin viimeisenä koulupäivänä mitä muistoja on tästä koulusta jäänyt. Olin aloittanut ensimmäisestä luokasta ja nyt oli jo aika lähteä. Purskahdin itkuun jossa muistelin kaikkia niitä opettajia jotka olivat olleet opettajinani kuusi vuotta. Ystävät ja kaikki. En olisi koskaan uskonut että ylä asteelle meno on näin vaikeaa. Nytkin vielä joudun itkemään ilosta ja ikävästä koska ala-asteeni oli kerrassaan Mahtava.

2

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Iso.

      Luulen että selviät tästä, alussa tuntuu tottakai haikealta mutta uskon että kaikki tulee menemään hyvin. Ainakin jos et pelkää mennä ylä asteelle.
      Jaksamisia.

    • zerti

      No kyl se siitä. Voit varmaankin pitää yhteyttä ystäviisi jotka lähtevät muualle.Ja näkeehän niitä varmaan kaupassa ja muualllakin. Mullakin oli kyl hiukan haikea olo, kun viimevuonna oli sama tilanne. Sitä ennen 4. luokalla vaihtu opettaja, ja se oli tosi hirveetä. Sain kuuulla koulussa siitä ja aloin itkemään ihan hirveesti (se oli tosi noloo!!), koska opettajani oli tosi ihana; ymmärsi aina ja oli muutenkin rento.Uusi opettajani oli myös ihan mukava , vaikka alussa en hänestä pitänytkään, koska hän oli vienyt edellisen paikan. Nyt huomaan, että juuri tämä uusi opettaja on ollut varmaankin paras opettaja, joka mulla ikinä on ollu. Tänä vuonna sain taas kuulla , että luokaltani lähtee muutama henkilö. Eräs mukava poika lähtee pois, koska muuttaa muualle. No toivottavasti viihdyt yläasteella. Hauskaa kesälomaa kaikille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe