Herätkää helvetti.

saski80

Tässä on alkanu pikku hiljaa miettimään päivä päivältä enemmän asioita että mikä täällä oikeesti on hyvin suomessa/muussa maailmassa. Ja voin sanoa että ei kovin moni asia tule mieleen että olisi hyvin..Raha raha lisää rahaa maailman suurin kusetus. Velka taakka kasvaa ihmiset maksaa velat. Menot kasvaa elintaso laskee. Rikkaat rikastuu, köyhät köyhtyy, köyhät ei saa omistaa mitään. Yhteiskunnan tilanne rahan alla. Ruoka hinta nousee. siintä huolimatta et saa yhtään enempää itse rahaa. Kaikki nousee rahan tulo ei vaan kasva. Miksi on rikollisuutta miksi rikollisuus kasvaa, rahan takia. Jos kaikilla olisi tarpeeksi rahaa tarpeeksi elämiseen olisko rikollisuus näin suuri. Rikollisuus tulee kasvamaan se on varma. Mihin kaikki kaatuu, rahaan.
Jokainen hakee vain maksimaallista voittoa. Niin lääkeyhtiöt kun ruokateollisuus.
Miksi muualla kuolee 5 miljoonaa lasta joka vuosi ketä se kiinnostaa ei ketään. Miksi kehitysmaissa on oikeesti ruokaa kaikille mutta ruokaa tulee kumminkin sieltä pois enemmän kun sinne menee?
Miksi käyt töissä? Kun 90% töistä pystytään tekemään kone voimalla!
Ootteko te ihan sairaita herää.
Miksi viimeisenä 30vuoden aika sairaudet on kasvanu räjähdysmäisesti. Mitä ruokaa syötte? olisko ruuassa jotain epäterveellistä, ei varmaan!!
Eihän sitä ole kukaan kieltänyt tottakait se on turvallista. Uskoo ken haluaa.

Vähän jotain pientä puheen aihetta :D

24

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antimonetaristi

      Mietitään sopiva tapa ja ajankohta, jolloin keskuspankkien ja liikepankkien ekonomistit marssitetaan ulos ja teloitetaan. Myös ekonomistit yliopistoista tulee karsia. Ekonomistit ovat se saasta maailmassa josta pahoinvointi johtuu.

      • $€$€$€$€$€$

    • Loppu alkaa nyt

      Transitio -> loppu

      Kun erässä ryhmässä ihmisiltä kysyttiin mitä heille tulee mieleen sanasta "raha",
      yhdellä sanalla kuvaillen, tässä muutamia vastauksia:
      - Elinehto
      - Välttämättömyys
      - Pankki
      - Työ

      Käsittääkseni ihmiselle elinehtona ovat ravinto, vesi ja lämpö. Lämmöllä voidaan tarkoittaa vaikka suojaistaa paikkaa asua jossa pysyy lämpöisenä ympärivuoden. Rahaa on paha mennä syömään.
      Välttämättömyyden kanssa sama asia.
      No rahaa saa pankista, joudut tosin maksamaan korkoa, parhaimmillaan saman verran mitä otit pääomaa.

      Jos joku tekee työtä rahan vuoksi pitäen rahaa päämotivaationa, on henkilön arvomaailma todella pahasti vääristynyt. Ei ihme että on paljon itsemurhia, loppuunpalamisia ja huonoja asiakaspalvelijoita, maanantaikappaleita tuotteissa ja muutenkin huonosti tehtyä työtä.
      Kannattaako tehdä työtä josta ei oikeasti ole kiinnostunut 40 vuotta vain jotta saa mahdollisimman paljon rahaa? Entäs jos voisit tehdä jotain josta pidät ja joka oikeasti kiinostaa sinua pienemmällä rahalla jolla luultavasti pärjäisit aivan yhtähyvin? Kumpi olisi mielekkäämpää?
      Jos saisit asunnon, ruuan, vaatteet, kulutushyödykkeet ja elektroniikan ja viihteen työtä vastaan ilman että välissä olisi rahaa niin kävisikö se vai olisiko mielestäsi pakko saada se raha jotta voit tehdä työn ja sitten rahalla "ostaa" asunnon, vaatteet, ruuan....

      Raha ei ole vättämättömyys eikä elinehto. Kukaan ei voi tehdä työtä rahan vuoksi koska raha menee joka tapauksessa elämiseen. Eli työtä tehdään jotta voisi elää, saada ruuan, vaatteet, suojan jne. Joku ääliö vain heitti tämän rahan siihen väliin.

      Ihminen on aikojen saatossa saanut aikaa monta hienoa sivilisaatiota jotka ovat kadonneet historian hämärään.
      Tämä nykyinen teknologinen rahatalouteen perustuva sivilisaatiokin tulee katoamaan ja unohtumaan. Jokainen joka osaa lukea ja ymmärtää lukemansa tajuaa että maailma ei voi toimia rahalla, varsinkaan velkarahalla loputtomiin.
      Lisäksi on huolena oravanpyörä, jatkuva talouskasvu, kulutus ja resurssit.

      Maapallon resursseista taistellaan joka päivä. Nuokin resurssit hupenevat vuosi vuodelta.
      Kehitysmaissa nähdään nälkää vaikka sielä tuotetaan suuren määrät ruokaa, meille, sivistyneille länsimaille.

      Kolmas maailmansota käydään siinä vaiheessa kun nuo resurssit ovat todella vähissä, öljy, vesi oleellismpina. Eikä pidä unohtaa viljelykelpoista maata.
      Siinä sodassa ei ole voittajia.

      Parin tuhannen vuoden kuluttua tämä planeetta on taas vähän terveemmän näköinen, ihmisen rakentamat asiat ovat murenevia raunioita jotka ovat peittyneet villinä rehottaviin metsiin ja viidakkoihin. Jos jäljellä on vielä ihmisiä ovat he pieniä heimoyhteisöjä jotka elävät metsästämällä ja pienimuotoisella viljelyllä.

      Että onneksi olkoon ihminen, olet mokannut taas kerran mahdollisuudet nousta oikeasti älykkääksi roduksi.
      Kynttiläsi liekki paloi kirkaana mutta vain lyhyen hetken.

      • Epaileva tuomas

        Kaunista tekstiä tuo loppuhuipennus mutta oletusarvona on, että pilaamme (me = viisas ihminen) maapallon pahaan kuntoon. Tokkopa ihan parissa tuhannessa vuodessa palautuu entiselleen. Mutta ehkä 10000 vuodessa tai sillee.


      • suvereeni

        Ja mikä ihmeen järki on siinä että näistä ihmisen selviämiselle elintärkeistä asioista kuten ruoka ja energia täytyy maksaa suhteettoman korkeita veroja, jonka lisäksi Kesko, SOK, Fortum ja muut monopolit jotka näitä perushyödykkeitä tuottaa joka vuosi ilmoittaa ennätystuloksista ja maksaa jättimäisiä osinkoja?

        Miten sadistinen ihminen onkaan kun on tälläisen maailman itselleen luonut missä elämisen välttämättömyydet on valjastettu omaisuuksien luomiseen.


      • Antimonetaristi

        Siinä sodassa on voittaja mikäli sota aloitetaan ennakoivasti. Se tarkoittaa, että maiden valtiokoneisto on palautettava tavallisille kansalaisille.

        Sarkozyt, Reinfeldit ja Stubbit, pois keinolla millä tahansa. Helvetti, näettehän näiden paskojen olemuksesta heidän kaikki tavoitteensa.


    • hei ruma rillu

      Keinottelijoille uusi valuutta nimeltään hellurei, otettava pikimmiten käyttöön. Hellureitä ei saa noteerata valtioiden kansantalouden laskelmissa, eikä' sitä tule verottaa valtion tai kunnan verotuksessa. Hellurei on oltava keinottelijoiden ja pankkiiriien oma valuutta , jolla voi hankkia vain hellurei hinnoiteltuja tuotteita, joista hellureit on maksettu ulos. Yritysten, jotka haluavat siirtyä käyttämään hellureitä, pitää siirtyä yksinomaan käyttämään hellureitä, eikä mitään muuta valuuttaa. Hellurein tulee olla yksinomaan virtuaalitalouden raha yksikkö joka jaetaan sataan rillumareihin ja muihin valuuttoihin nähden sen nimellisarvo on pyöreä nolla. Näin synnytetään rinnakkaismarkkinat, joilla ei vaaraa sekaantua reaalitalouteen.

      • Antimonetaristi

        Mutta jos raha ei ole yhteydessä reaalitalouteen, se ei voi olla puhdasta potentiaalia. Silloin reaalitalouden valuutasta tulee taas keinottelun kohde ja hulluus jatkuu.

        Rahan sijaan ongelma ovat nuo "ihmiset" itse. Valta kansalle ja ekonomistien siirtäminen rinnakkaistodellisuuteen piikkiaitojen taakse. Siellä on aikaa manipuloida odotuksia ja laskea samahyötyjä.

        Kaikkein terävimmälle heistä voidaan antaa keskuspankkiirin rooli, eli valta säännellä kierrossa olevan sätkäpaperin ja informaation määrää. Halvempaa on tietysti tappaa koko joukko.


    • jk

      vaimsileen

    • -MTH-

      En haluaisi sanoa pahalla, mutta ottakaa nyt hyvät ihmiset järki käteen!!

      Raha, se kaiken pahan alku ja juuri. Muistattekos arvon aivopestyt ihmiset millä valuutalla aikanaan tehtiin kauppaa? Oravannahkoilla, kivillä yms yms. Ihminen on AINA käynyt kauppaa ja siihen on AINA liittynyt jonkinlainen kaupan vastike.

      Tämä johtaa todennäköisesti juurensa siitä että ihmiset ovat juuri sellaisia kuin ovat, ahneita, kilpaikuhenkisiä, oman edun tavoittelijoita. Niin olet sinäkin joka tuon yllä olevan kirjoitit.

      Ihminen on itse kehittänyt rahan. Aikojen alusta lähtien ollaan maksettu toisille heidän tarjoamista hyödykkeistä tai palveluista jollakin sellaisella joka on toisen mielestä tuntunut kohtuulliselta vastikkeelta. Talous ja raha on ihan täysin ihmisten itsensä keksimää, joten raha ei todellakaan ole sellaisenaan suuri huijaus. Se miten sitä käytetään tietyissä kohteissa saattaa hyvinkin olla huijausta, mutta raha itsessään ei sitä ole.

      Markkinatalous on ja tulee aina olemaan täällä, niin kauan kun ihmisiä maan päällä liikkuu.

      • Järki käteen

        opastaa Korten.

        "Korten myös varoittaa sekoittamasta todellista markkinataloutta nykyiseen maailmanlaajuiseen kapitalismiin.

        - Saattaa kuulostaa paradoksaaliselta, mutta vaihtoehto on demokratia ja markkinatalous, Korten sanoi."

        http://vanha.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_1998/30.lokakuu/MARK4298.HTM

        Der Spiegelin toimittajat Hans-Peter Martin ja Harald Schumann taas kertovat globalisaatiosta, demokratiasta ja kapitalismista.

        "Globalisaatio vaara suurelle enemmistölle:

        Talous alistaa politiikan

        Martin ja Schuman pelkäävät, että poliittisesta valvonnasta irronnut pääomien internationaali suistaa raiteiltaan kokonaiset valtiot ja niiden yhteiskuntajärjestykset. Näin yksi 1900-luvun suurimmista saavutuksista, tasa-arvoiset mahdollisuudet ja perusturvallisuuden taannut hyvinvointivaltio tulisi tiensä päähän.

        Kehityksen pyörä on kirjoittajien mielestä kääntymässä taaksepäin. Kun aikanaan kapitalismi kesytettiin demokratialla, niin jatkossa demokratia väistyy kapitalismin raaimpien muotojen tieltä."

        http://vanha.verkkouutiset.fi/arkisto/Arkisto_1998/6.maaliskuu/GLOBE998.HTM


      • Antimonetaristi

        Juna meni jo. Emme elä enää markkinataloudessa vaan kapitalismissa. Markkinatalouteen kuuluu työ sekä vaihdon väline raha, nyt molemmat ovat loppu jotta pieni kapitalistien, osinkoloisten joukko rikastuu entisestään.


    • Järkimies75

      Kannattaisi lopettaa se pössytteleminen ja tietämättömille foliohatuille filmatun Zeitgeist-roskan tuijottaminen. Vain kapitalismi ja markkinatalous ovat onnistuneet luomaan elintason, joka mahdollistaa keskustelun downshiftaamisesta/eettisyydestä/ym.

      Syy miksi hyvinvointivaltio on tulossa tiensä päähän on tulonsiirtojen lisääntyminen ja muuttuminen pysyviksi. Alun perin autettiin valtion toimesta väliaikaisesti; nyt kiitos ryöstöverotuksen, tukiviidakon ja liittojen monopolin Suomessakin on valtava porukka joka elää toisten työllä, joko tahtomattaan tai tahallisesti. Tämä porukka katsoo oikeudekseen saada, mikä tarkoittaa muille velvollisuutta tulla ryöstetyksi enemmistödiktatuurin toimesta. Sitä mukaa kun tuettavia tulee lisää, veroja nostetaan, ja lystin maksajien määrä vähenee.

      Ratkaisu on juurikin kapitalismi, markkinatalous ja yksilön vapaus. Vai luuleeko joku että keskuspankkiirit, poliitikot ja 0 tuntia oikeassa työssä olleet yliopistosta valmistuneet kommariprofessorit osaisivat luoda meille sen onnellisen ja eettisen utopian?

      • Antimonetaristi

        "Tämä porukka katsoo oikeudekseen saada, mikä tarkoittaa muille velvollisuutta tulla ryöstetyksi enemmistödiktatuurin toimesta." Kuvaat hyvin osinkoloisten globaalia toimintaa jossa pieni vähemmistö johtaa massan harhaan.

        "Sitä mukaa kun tuettavia tulee lisää, veroja nostetaan, ja lystin maksajien määrä vähenee." Kuvaat hyvin Kokoomuksen ALV -nostoja ja työttömyyttä aiheuttavaa politiikkaa.

        "Ratkaisu on juurikin kapitalismi, markkinatalous ja yksilön vapaus." Niin mutta kapitalismihan on markkinatalouden syöpä, ja yksilönvapaus on kaventunut kaikilla muilla paitsi osinkoloisilla.

        "Vai luuleeko joku että keskuspankkiirit, poliitikot ja 0 tuntia oikeassa työssä olleet yliopistosta valmistuneet kommariprofessorit osaisivat luoda meille sen onnellisen ja eettisen utopian?" Jaa, mutta nämä keskuspankkiirit ovat oikeistolaisia.


    • edelläkävijä

      aloittajalla on visio ja viisauta, Hän juuri kertoi millainen tulevaisuus tule olemaan meille kaikilla:D

    • merkit

      Mistä johtuu että monet näkevät tulevaisuuden peikkona. Onko niin että ne jotka jaksavat uskoa idealismiin kärsivät siitä eniten. On jotenkin uskoteltu että idealismissa joka mielestäni on jonkun valtapuolueen hallitsemaa yhteiskuntaa jossa kaikki olisivat samanarvoisia niin ettei sellaista ehkä tulekaan. Jotka eivät usko idealismeihin kuten minä ajattelen että elämme joninlaista välivaihetta Euroopassa. Useammat näkevät kuin muuttuvan ilman tulon.,merkeistä. Merkit jotka aina vain voimistuvat.

      • jess.

        Totutelkaamme elämiseen Liittovaltiossa.


      • Eivät..
        jess. kirjoitti:

        Totutelkaamme elämiseen Liittovaltiossa.

        oikein tykkää, euro-ja globalisaatiopolitiikka, se kun aiheuttaa ongelmia laajalti palkkatyötä tekevälle kansanosalle.

        "EU-eliitti vaatii vakautta, työväki palkkaa

        "Nyt ihmiset jäävät aivan liian helposti työttömiksi, jos yritys vaihtaa omistajaa.
        Hallitusten ja koko EU:n pitäisi pitää enemmän työntekijöiden puolia",

        Marssijat vaativat reilua palkkaa reilusta työstä.
        Yritykset ovat tehneet isoja voittoja aivan viime aikoihin asti. Voittojen pitäisi näkyä nyt myös palkansaajien kukkarossa.

        Euroopan keskuspankin pääjohtaja Jean-Claude Trichet on toista mieltä...

        Eli: Jos palkat nousevat, nousee inflaatiokin, ja silloin menee vakaus. "

        http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/EU-eliitti vaatii vakautta työväki palkkaa/1135235340505?ref=rss

        Sehän on vain Nairua ”Non Accelerating Inflation Rate of Unemployment”, Euroopan monetääriseen unioniin pääsemisen ehtona oli mm että inflaatio ei olisi liian korkea.

        http://www.uusisuomi.fi/raha/92000-katainen-vakava-pankkikriisi-uhkaa#comment-426908


      • Verichip
        jess. kirjoitti:

        Totutelkaamme elämiseen Liittovaltiossa.

        Yhteiskunta:

        Anarkismi
        Boikotit
        Eläinten suojelu
        Euroopan unioni
        Feminismi
        Globalisaatio
        Historia
        Ihmisoikeudet
        Isänmaallisuus
        Karjalan palautus
        Kehitysmaat ja kehitysapu
        Kommunismi
        Köyhyys
        Laki ja rikos
        Maailman menoa
        Maanpuolustus
        Mainonta ja markkinointi
        Media
        NATO
        Politiikka
        Rasismi
        Salaliittoteoria
        Sananvapaus
        Sivarit ja totaalit
        Sodat ja konfliktit
        Sovinismi
        Tasa-arvo
        Terrorismi
        Uskonnot ja uskomukset
        Uusiutuva energia
        Vanhustenhoito
        Ydinvoima
        Yhteiskunnan tuet ja avustukset

        AIHEALUEET:

        Kesä
        Ajanviete
        Autot ja liikenne
        Harrastukset
        Koti ja rakentaminen
        Lemmikit
        Matkailu
        Muoti ja kauneus
        Nuoret
        Paikkakunnat
        Perhe
        Ruoka ja juoma
        Ryhmät
        Seksi
        Suhteet
        Talous
        Teknologia
        Terveys
        Tiede ja kulttuuri
        Tori
        Työ ja opiskelu
        Urheilu ja kuntoilu
        Viihde
        Yhteiskunta

        MUUTA:

        Suomi24
        Aakkosellinen hakemisto

        Haluatko päästä ensimmäisten joukossa testaamaan uusia Suomi24-palveluita? Juuri nyt etsimme osallistujia mobiilitutkimukseen. Lue lisää täältä!
        Suomi24 / Yhteiskunta / Salaliittoteoria / Sirut tulevat.
        5 Vastausta 4 Lukukertaa
        Sirut tulevat.

        Tilaa palstan RSS-syöte
        Aloita uusi keskustelu
        Poista kirosanafiltteri käytöstä

        Verichip
        20.9.2011 13:23
        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showthread.php?t=593629

        Vakiovalinta Sirut tulevat? Totta vai tarua?
        Sirut tulevat? Eräässä jutussa oli linkki VTT:n sivulle jossa oli jo siru tutkimuksesta suomessakin. Kuka ottaa tämän hyvällä mielellä jos näitä nyt ruvetaan tyrkyttämään?

        http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro....mista-suomessa

        Tänään otetaan askel kohti siruttamista Suomessa
        1.1.2011 04:22 Mirjaleena Isoaho 199 kommenttia

        Tämä kirjoitukseni on pitkä, mutta luettuenne sen, ette kadu pituutta, vaan sitä että ylipäänsä sen luitte. Meidän on pidettävä kaikissa asioissa yhtä, ettei kenenkään taakka olisi liian raskas.



        Vain niillä on oikeus lukea tämä kirjoitukseni, jotka lupaavat muodostaa verkkoja ja yhdistyä toistensa kanssa toisiansa tukien. Muut jättäkää väliin.




        Askeleet maailman väestön siruttamiseen:



        1. Sirukortit maksun välineenä -> automaattikassat -> velvoite luottokorttiin esim. hotelleissa -> paperirahan eliminointi



        2. Koti- ja harrastuseläinten siruttaminen



        3. Rahansiirtojärjestelmien yhtenäistäminen -> IBAN



        4. Turvahenkilöiden (poliisit jne.) siruttaminen



        5. Terveydenhuollon tiedonsiirtojärjestelmien yhtenäistäminen -> Suomi -> EU -> maailma



        6. Lainsäädännön valmistelu sirua vaativaksi -> Obamacare turvallisuus -> EU -> maailma



        7. Julkisuuden henkilöt, kadonneiden omaiset, pedofilia, väkivallan lisääntyminen, tv-sarjat, siruinnovaatiot jne. lobbaavat sirutusta, niin että ihmiset sitä haluavat



        8. Teollisuuden valmius (0-6 vuotta)



         

        http://www.bnet.com/blog/drug-busine...o-link-your-he...



         

        http://riikkasoyring.puheenvuoro.uus...ikrosirut-ja-y...



         

        http://www.dailymail.co.uk/news/arti...officers-micro...


    • Antimonetaristi

      Sitä itteänsä, ukko juutalaisen (Milton Friedman) NAIRU:a, jotta näiden työtätekemättömien möhömahojen rahamääräisen omaisuuden arvo ei laskisi.

      Meidän tulee vaatia ekonomistien palkkaukseen kilpailukykyä, eli tuon saastan siirtämistä palkattomalle kolmannelle sektorille.

      No, todellisuudessa meidän on päästävä tuosta saastasta lopullisesti. Euroopasta tulee takapajula ellei tuota henkselihousujen massaa hävitetä.

    • Raba roiskuu

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1012
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      735
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      680
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      68
      627
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe