Nummelan Pietiläntie

JJLow

Ajattelin täältä kysäistä, että onko otsikon mukaisen tien varrella tapahtumassa jotain merkittävää tai muuta sellaista, mikä vaikuttaa siihen, että siellä on tällä hetkellä aika monta asuntoa samaan aikaan myynnissä - mielestäni keskiverto enemmän jopa aina samasta taloyhtiöstä.

T. Uutta asuntoa Nummelasta etsivä perhe.

11

1905

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poissamuualla

      Jaa-a, Nummelassa harjulla tulee kulkemaan se kaasuputki, se jota on pitkin peltoja vedetty Vihdissä ja järvenpohjaankin laskettu. En tiedä varmasti Pietiläntiestä, mutta samaa harjua on esim Lentäjäntien asunnot ja siitä tiedän satavarmasti että putki vedetään melkein ikkunoiden alta, siis ne jotka on siinä rinteen puolella metsän reunassa. Niissä asunnoissa on myös tulossa lämmitysjärjestelmämuutos, siihen kaasuun. Em on kaikki totta, asuin muutama vuosi sitten vielä siellä ja osallistuin yhtiökokouksiin. Joku idiootti osti viime syksynä siitä melkein kahdellasadalla tonnilla kämpän - varmaan kivaa kun putkityömaa saapuu.
      Ota selvää isännöitsijältä, isänn.tstolla on velvollisuus kertoa.

    • T. Lentäjäntieläinen

      Nyt heittää poissamuualla:n sihti kummasti vinoon. Mitään kaasuputkea ei kyllä ole tulossa Lentäjäntien kämppien läheisyyteen.

    • T. Lentäjäntieläinen

      Nyt heittää poissamuualla:n sihti kummasti vinoon. Mitään kaasuputkea ei kyllä ole tulossa Lentäjäntien kämppien läheisyyteen.

    • Pier putkesta

      Kyllä vaan tulee, muutos lämmitysmuotoihin jo varattu. Mikäli asuisin siellä en tietenkään haluaisi tunnustaa mitään, en harjun parturointia, kaasuputkia tai väkivaltaisen narkin asumista omistusasunnossa - kaikki mitkä vaikuttavat asunnon myyntihintaan ja -arvoon miinusmerkillä ovat kiellettyjä.
      Puhumattakaan miten huonosti kaksitasot ovat rakennettu, 70-l kukkasina ovat välipohjiltaan vain teräsjänteellä, eivät betonia ja näin ollen lähes kautta linjan "pudonneita". Samoin talojen pohjantuuletus puuttuu - aiheuttaa lahoa ja äänieristys täysin olematon - kaikki äänet niin wc:sta kuin muista huonetiloista on kuultavissa naapuriasunnoissa. Paitsi tietysti jos tykkää olla sellainen "friikki". Silloinhan asunnot ovat unelmia.

    • hullut vuosikymmenet

      Nuohan ovat seitkyt-kaheksakyt luvuilta.
      Putkiremppaa varmaankin jos ei oo tehty, se semonen päivitys tarkottaa sitä putkiremppaa hienompi vaan nimitys ja salaojituksia näyttäs olevan ja kosteusvaurioiden korjauksia kylppäreissä.
      Tasakatoissa jo ton ikäsissä voi olla ongelmia. Minkäkokosta kotia sitten lie haette, ne on suuria ja kalliita remppoja kaikki putkirempat ja kosteusvairioiden korjaukset ja muutenki aika ikäviä asustella samaan aikaan kun remppa menossa.
      Kannattaa olla tarkkana, liikaa ei kannata maksaa, kalliimpi uudempi on usein parempi vaihtoehto, remppojen kanssa vanhat tulee vähintääki samoihin hintoihin ku uudemmat ja remontin riesat pois.

    • 6+9

      Btw Pietiläntie on aika pitkä tie ja sen varrella on paljon rivitaloja, joten todennäköisesti sen tien varrella on aina joku myynnissä ;) ilman, että siellä on mitään erikoista tapahtumassa.

    • Lankilainen

      Eipä taida olla tuolla kaasuputkella mitään tekemistä ainakaan Pietiläntien kanssa. Katsoin linkki olleesta kartasta, että putkilinjaus kulkee, ettei kulje lähelläkään harjua. Lankilassa näyttävät mainostavan taloyhtiöille mahdollisuutta vaihtaa lämmitysjärjestelmä mutta tämä päätöshän on talohyhtiön tai omakotiasujan käsissä. Lähinnä alueella tulee uusi lämmitysvaihtoehto, koska kaasuputki kulkee lähistöllä.

      Pietiläntiellä näyttäisi asuvan paljon lapsiperheitä, jotka ovat muuttaneet tänne usein pääkaupunkiseudulta. Lapsiperheille on tyypillistä, että parin vuoden päästä tulee tarve suurempaan asuntoon. Tästä syystä Pietiläntiellä vaihtuvuus on kohtalaisen suurta.

      Mielestäni Lankila ja Pietiläntie ovat mainiota seutua Nummelassa. Itselläni on parin sadan metrin matka bussipysäkille, josta pääsee suoraan Hesan keskustaan.

    • nyk_nummelalainen

      Tosiaan omasta mielestäni nuo Pietiläntien asunnot ovat monelta osin tiensä päässä. 70-luvulla asunto suunniteltiin kestämään 30 vuotta ja siitä on nyt menty jo reippaasti ohi. Nykyiset rakennusmääräykset eivät täyty enää läheskään.

      Ennen tänne muuttoa käytiin katsomassa kämppiä ja ensimmäisessä Pietiläntien kämpässä oli heti ulko-ovelta vastassa ilmanpuhdistin. Sitä voikin sitten miettiä että mitähän sillä puhdistetaan (hometta). Seuraavassa talossa olikin sitten naapurin puolella katto pettänyt (vuotanut vettä) ja sitä sitten korjailivat yhteisestä pussista (jihuu). Tasakatot jotka on vielä huopakattoja on suunnilleen naurettavin riskikatto mitä löytyy. Se päästää vedet läpi joku talvi takuuvarmasti. Semmosia arkkitehtuuurin helmiä tuolta paljon löytyy.

      Monet kämpät ovat vielä mäkeen rakennettu betonilaatalla. Hieman lohtua tosin tuo se, että hiekkaharju onneksi imee vedet aika tehokkaasti, eli ei ole mikään multaperustus kuten Klaukkalan peltokämpät.

      Ehdottomasti suosittelen ostamaan hieman uudemman ja kalliimman asunnon noiden sijaan. Pietiläntie on Nummelassa aika "hyvässä maineessa", mutta eipä täällä muutenkaan ole mitään väliä missä asuu. Sosiaalisia ongelmia ja maahanmuuttajaghettoja ei paljon löydy. Hiidenrantaa nyt voi lapsiperhe vältellä, jos hysteerinen on.

    • pitäkää tunkkinne

      Uudet talot on rumia ja mitään kunnolla vanhaa Nummelasta ei löydy. Sieluton pääkaupunkiseudun etäispesäke. :(

    • nummelasta

      Miten kaasuputken tulo vaikuttaa mihinkään? Harjua on parturoitu ja se on ihan hyvä asia, tulee valoa enemmän ja kerrankin kunta edes jollain laillai hoitaa metsää. Kaasuputken tulon myötä poistuu ikiaikaiset sähköjohdot jotka menevät puutolppien varassa pitkin harjua ja vielä kammottavat muuntajat poistuu, jotka hengenvaarallisia.maakaasu on nykyaikaa ja se on ihan ok. Maakaasu upotetaan maahan ja sen työstäminen sujunut muutamassa viikossa.

      Nummelassa asuu kovin vanhoillista sakkia, joka ei tajua mitään nykyajasta, sen varmaan huomaat tästä ketjustakin.

      Narkomaaneja asuu joka maailman joka kolkassa, joten kyllä niitä Nummelassakin on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe