Areena pätkii

Nyt nykii

Areenan ohjelmat ovat pari viikkoa pätkineet jatkuvasti. Ohjelmaa kymmenen sekuntia, minuutti "pieni hetki..." latailua ja taas lyhyt pätkä ohjelmaa. Streemaus taustalla ei taida toimia ollenkaan, koska pausella pitäminen ei auta tähän nykeltämiseen millään tavalla.

Aikaisemmin Areena on toiminut kohtuu hyvin. Muiden kanavien nettitelkkareiden kanssa ei ole ongelmia.

61

21653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Areena on hyvä

      Ai kas kummaa. Mulla nimenomaan Areena toimii parhaiten. Pitää vaan olla hyvä nettiyhteys joka ei pätki, uusi Flash-plugin ja kone joka ei ole museoajoilta.

      Sen sijaan Ruutu.fi on paska, se pakottaa katsojan vastaanottamaan mainoksia. Jos on joku mainosblokkeri niin silloin ruutu.fi ei toimi.

      Maikkarin nettitv on sitten vieläkin surkeampi, mitään silverlight-paskaa en koneelleni huoli eikä edes toimisikaan kun käyttikseni ei sattumoisin ole windows. Joten maikkari saa haistaa pitkän paskan, tosin ei sen ohjelmisto edes ole sen väärtikään että viitsis katsoa muutenkaan.

    • Areena on syvältä

      Areena ei toimi. Äänet toimii normaalisti, kuva on pysähtynyt. Muut toimii, mtv3:n ja nelosen vastaavat. Kone ei ole museosta ja netissä on potkua, ei mikään mokkula.

    • dsszfczcfsf

      itse havainnut samaa. eri käyttiksillä ja eri flash-versioilla ja nykii ja nykii.
      sen sijaan sony bravia-televisiolla nuo lähetykset toimii ihan moitteetta ja samaa nettiyhteyttä se käyttää kuin meidän tietokoneetkin..

    • 19+3

      Areena tökkii täälläkin. Vähän aikaa näkyy, sitten pieni hetki -viesti ja sitten loppuu kokonaan. Missä lienee vika, Ylessäkö ??

    • netista

      Areena vaatii nopean nettiyhteyden toimiakseen kunnolla. Likimääräisenä rajana on siirtonopeus 4-5 megabittiä sekunnissa. Operaattorin ilmoittama liittymän nopeus on teoreettinen huippu, käytännössä jäädään paljon tämän alle.

      Television käyttöjärjestelmä on räätälöity liikkuvan kuvan katsomista varten, joten hitaampikin siirtonopeus riittänee nettitallenteiden sujuvaan katseluun.

    • Vähennä stressiä

      Onneksi on hyviä ohjelmia, joilla streamin voi ladata omalle koneelle esim. yöaikaan ja katsoa aamulla kovalevyltä. Ei pätki, mutta laatu tietysti jää Areenan surkealle tasolle.

    • rönkkö

      onko täällä itärajalla jokin vahvempi asema,joka haittaa areenaa. joku ilta
      näkyy hyvin, sitten taas alkaa 6 sekunnin pätkintä. allekirjoittaneella on langaton laajakaista. voiko jollain toisella ola sama IP numero.onko siitä mitään haittaa .

      kysyy

      • ip-guru

        Koko maailmassa ei ole suoraan internettiin kytketyissä laitteissa kahta samanlaista ip-numeroa.


    • kysyjä

      Katsoin aamulla ohjelman yleareenasta ja hyvin toimi. Nyt mikään ei näy mutta ääni kuuluu. Muilla samaa?

    • EräsMuuan

      Opiskelijaboksissa on 10 megan sisäverkko. Areena pätkii. Kännykässä on 5 megan netti. Areena ei pätki. Hämärää?

      • Testaa nopeutesi

    • Anon.

      Hyvin satunnaisesti tuo toimii, vaikka mitä tekisi. Välillä saattaa toimia montakin päivää putkeen ongelmitta, joskus taas ei toimi ollenkaan. Aina välillä, kun yhteys tökkii, ajan nopeustestin, jonka tulos on aina yli 10Mbps kumpaankin suuntaan. Nytkin ajoin tuon yllä mainitun, näytti 14/10. Silti areena pätkii taustalla koko ajan. Välillä myös kysyn tuttaviltani, toimiiko heillä areena silloin kun minulla tökkii, ja useimmiten heillä ei ole mitään ongelmaa. Eikä ole minullakaan muissa palveluissa, kuin Yle Areenassa. Tätä on jatkunut jo ainakin vuoden verran, tuskin asialle tehdään mitään.

    • näin on

      Koko iltana ei ole muuta kuin "pieni hetki" yläkulmassa ja sitten muutama sekunti ohjelmaa. Aiemmin ei ollut tällaisia häiriöitä. Ostin muutama viikko sitten Nortonin virusohjelman ja sompailin siellä jos olisi ollut vika siinä päässä. No, nyt löysin tähän keskusteluun ja huomaan, että muillain on ollut ongelmia. Meinasin jo poistaa Nortonin ja ottaa Aviran tilalle, mutta jos odottelisi. Vai olisiko myrsky syypäänä? Nythän on kova myrsky rannikoilla. katselen Lumisen virran miestä ka Kunnian hintaa. Ennen näkyi hyvin ja yhteys on nopea. Hohhoijaa..

      • Kokeile betaa...

        Oletko kokeillut uutta Areenaa http://areena-beta.yle.fi/ng/areena/tv/ ??
        Pätkiikö se samalla tavalla kuin perinteinen versio? Omalla koneellani kuva nykii, kun kuvan alalaidan päällä oleva aikapalkki on päällä...


    • Missä vika?

      Areena pätkii jo toista vuotta muulloin paitsi aamuyöllä. Yhteytena on 10M kaapeli. Miksi esim. YouTube ei pätki (juuri) koskaan?

    • Ei onnistu

      Täällä myös pätkii yleareena.Ei pätkinyt ennen yhtään.Kuva on myös jotenkin liian pimeä.Viat on tulleet vasta nyt marras-joulukuun aikana.
      Ennen pelasi mtv 3 katsomokin, ei enää.Sekin lataa, lataa.
      Missä vika tosiaankin?

    • Aina vaan pätkii

      Jatkuva pätkiminen Areenassa riesoo myös täällä. Netissä kyllä löytyy nopeutta tarpeeksi, 8 megaa tulevalle datalle. Muut kanavat (ruutu, maikkari, youtube) toimivat ilman ongelmia. Onko Ylen päässä liian vähän kapasiteettia kysyntään verrattuna vai missähän vika? Ehkä asia korjaantuu, kun saavat Yle-verosta lisää rahaa...

    • areena nykii

      Yle areenassa on alkanut omalla koneella pätkiä eli sekunnin välein kuva pysähtyy vähäksi aikaa,se on siis tasaista ja jatkuvaa.

      noin 1-2kk sisällä on tullut.

    • Uudistus syynä?

      Areenan sivuilla oli jonkinlainen uudistus kuukausi pari sitten. Minulla ei pätki, mutta kuvanlaatu tuntuu heikentyneen.

    • vertti5

      ylen areena pätkii ja pahasti, mutta esim. nelosen videot tai vaikka www.livestation.com livekanavat eivät pätki. Vikaa siis ylen kapasiteetissa taikka toteutuksessa?

      • Touho

        YLE Areena on toteutettu valitettavasti naurettavan huonolla kapasiteetilla, se ei kestä kuormaa. Valitettavsti YLEn ei ota palautetta vastaan lainkaan tässä asiassa, vaan pysyttelee jääräpäisesti täydellisesti "kahvilla" tilanteesta.

        Oheinen lainaus areenan sivuilta: "Miksi videot pätkivät?
        Katkokset ja häiriöt tietoliikenneyhteydessä voivat aiheuttaa pätkimistä. Voi olla, että pieni osa verkosta sinun ja meidän välillämme jostain syystä muodostuu pullonkaulaksi, esimerkiksi paikallisen ylikuormituksen takia.
        Tätä verkon ominaisuutta ei voida kaikilta osin estää. Yleensä nämä häiriöt ovat tilapäisiä."

        On täysin käsittämätöntä, että vikaa vyörytetään muiden syyksi näin idioottimaisella tavalla. Siis että "...pieni osa verkosta sinun ja meidän välillämme ... muodostuu pullonkaulaksi" Täysin uskomatonta paskaa!

        Noh, onneksi me kaikki maksamme tämänkin paskan, sitä saa mistä maksaa, eikös juu! Maksavan asiakkaan on turha valittaa saamastaan palvelusta - eiku, mites se nyt menikään?


      • Anonyymi

        Areena pät-kii,pät-kii,pät-kii,jökii,jökii,voi vittu saatana.Taidan hakea astalon ja antaa tv-lle viimeisen tuomion perkele.


    • Irtisanon tv-luvan

      Yleltä surkeaa toimintaa. Uusi kone, uusi modeemi, 20 megan yhteys. Mtv3, Nelosen katsomo, youtube-videot, jopa rtv-es näyttävät liikkuvat kuvan täysin pätkimtättä mutta Areenan ohjelmat - tiheään toistuvasti teksti pieni hetki. Kun edes kertoisivat yrittävätkö tälle tehdä jotain. Minä onneton olen jopa tv-luvankin maksanut - ei tällä palvelulla kyllä kannattaisi. Jotain hyvääkin: lauantai ja sunnuntai aamuisin ei pätki ollenkaan; ehkä olen ainut katselija silloin.

    • alfa beta

      Mukava havaita etten ole yksin.

      Elisan 8/1, noin 5Mbps menee läpi, mutta areena näkyy noin 50%, loput ajasta pieni hetki.

      Ei haittaisi niin paljon jos videon voisi ladata koneelle helposti. Mutta siis oikeasti tämä ei ole tv-maksun arvoista.

    • ylen hyvää

      Sama homma. Joskus auttaa kun käyttää modeemin johdot irti seinästä 15-30 min. Katsomo ja muut ei pätki samallain

    • ylen suivaantunut

      Juu, ei näy areena täälläkään,myös elävä arkisto pätkii.Viime kesästä lähtien ollut aivan turha yrittää katsoa muutakuin yöllä.Nelosen ja maikkarin netti-tv pelittää ihan ok.Eipä taida vika olla omassa komppuutterissa.

    • Nyt nykii

      Eipä toimi Areena vieläkään kunnolla. Tv:stä katsellen ei pätki, tietokoneella ihan turha edes yrittää.

      YLE-veron mätkäisyn jälkeen joka kerta palautetta, kun palvelu ei pelaa.

    • ylen turhautunut

      Sano ongelma ollut jo pitkään. Useamman kerran Ylelle palautetta antanut asiasta, mutta mikään ei muutu. Luultavasti niillä on siellä alimitoitetut serverit.

      Nyt kun se mediamaksukin sitten luultavasti tulee, niin olisi hauskaa jos ei tarvitisi maksaa pätkimisestä tai ostaa telkkaria, koska suurin osa sieltä tulevasta ohjelmasta on jaskaa.

    • ei toimi ei

      Sama vika täällä. Areena toimii kohtuullisesti vain aamuyöstä. 100 megan yhteys ja takuulla tarpeeksi tehokas kone, joten ei takuulla jää omasta laitteistosta kiinni. Muissa videopalveluissa ei myöskään esiinny vastaavaa ongelmaa.

    • Pieni hetki.........

      Ylen servereissä vika 100% varmaa.

    • Areena suolesta

      Itselläni ollut jo useamman viikon ollut Yhteysvirhe, Areenan palvelimet ovat hetkellisesti alhaalla tai verkkoyhteydessä on ongelmia. Puolen tunnin ohjelman aikana saattaa mennä Ylen Areenasta yhteys poikki jopa toista kymmentä kertaa, sama mitä se kello on kun koittaa katsella. Laitoin viestiä Ylelle ja heillä ei tietenkään ole missään mitään vikaa ylläri ylläri. Välillä saattaa tunnin ohjelma näkyä jopa kertaakaan poikkeamatta, mutta se aika harvinaista. Olenkin pääasiassa enää katsellut Katsomon ja ruutu.fi ohjelmia jotka näkyy pätkimättä ja moiteetta.

    • Korjatkaa Areena

      Yhteysvirhe ja jatkuva pätkiminen virhetekstillä "Pieni hetki..." täälläkin. 8Mbps nettiyhteys ja uusi kone, muut videopalvelut toimivat hyvin. Ruuhka-aika aiheuttaa pätkimistä? (Sunnuntai klo 19 aikaan).

      Vaikuttaa siltä, että Yle Areena tarvitsee ehdottomasti lisää resursseja / kaistaa heidän päähänsä. Jatkuva pätkiminen aiheuttaa, sen ettei koko palvelua tee mieli käyttää.

    • Raivostunut

      Onko joku muka pystynyt katsomaan Yle Areenasta yhtään ohjelmaa ilman, että streamaus pätkisi viiden sekunnin välein? Puolen tunnin ohjelma muuttuu Areenassa aina automaattisesti yli tunnin pituiseksi. Kaistani on 100-megainen ja tietokone viimeistä huutoa, joten vika on aivan varmasti lähettäjässä. Mainoskanavien palveluissa vastaavaa ongelmaa ei ole koskaan.

      Mikä ihme siinä on, että 500 miljoonaa euroa vuodessa ei riitä kunnon nettipalvelun tuottamiseen??!! Koko laitos pitäisi ajaa alas.

    • antaa ylen ¤¤¤

      jaa meinasin jo kehua verorahojen käyttöö et ylen areena toimis uuden beta version myötä....Heh haittaax se,vitsi vitsi.No nyt ei lue enää pieni hetki vaan jumii ilman vitutus tekstejä.Luin pullonkaula jutusta ja tulin siihen johtopäätökseen et mulla on kyllä pullo kädessä täällä toisessa päässä,mut ei sinne serveriin ois sitä pulloo kannattanu työntää.Ylen herrojen juomingeista tosin kyllä niit tyhjii hylsyi jää siihenkin tarkoitukseen.Palauttaus tyhjät pullot ja hankkis kunnon vehkeet?! =)

      • pilasivat areenan

        Kuntuli areenan vaihtoivat uuteen versioon,vain muutaman minuutinvoi katsoa ku jo valkoinen ympyrä pyörii ja siihen jumittuu.koneeni on huollettu ja uusimmat versiot laitettu.yhteys on 40.Kyllä ottaa päästä.Mitenhän mokkulalla areena toimisi?


    • laita mokkula

      Sama oli ongelma mullakin 3 vuotta kestin,nyt kun tuli uusi areena pinna katkes lopullisesti.Vaihdoin dna MF60 mokkulan ja kyllä pelaa,ei areenassa mitään vikaa vaan meillä on -74 rakennettu talo ja Laajakaista ei pelaa koneeseen asti vaikka modeeniin pelaisiikin.Mokkula on 3Gverkkoon ja 4G verkko on nopeampi mutta tämä riittää mulle kun ei pätki ja ympyrän pyöriminen lakkasi.Vaihtakaa hyvät ihmiset mokkula niitähän on eritasoisia,en huoli koskaan enää kiinteää Laajakaistaa.Uusi areena on hyvä hyvä ja selkeä.

    • ongelma loppui

      ympyrän pyöriminen otti hermoihin,jos mitä katsoin niin 2-3 min päästä pätkäs poikki ja se pieni hetki aikaisemmin ja areenan palvelimet alhaalla.Näissä kerrostaloissa on kiinteällä laajakaistalla katsovia paljon.On epäilty tätäkin ja sitä ettei vanhemmissa taloissa toimi linjat niinkuin pitäisi, on vanhat antennit. Vaan toimii nyt kun ilmateitse otin yhteydet mokkulalla ja niitä on toinen toistaan parempia,nopeempia.En enää huoli Laajakaistaa vaikka Laajakaista huolisi minut.

    • Jotain hyvääkin

      48-minuuttinen ohjelma saatiin just katsottua muutama minuutti päälle kahden tunnin. Nyt on nopee!

    • pröt ptit

      Itsellä 50 megan kuituliittymä ja Areena pätkii ja pätkii, oma netti on vakaa takuulla, joten vika löytyypi Areenan puolelta. Niin ja flash uusin, Win7 64bit pro, 12 gigaa muistia 4x prossu jne....

      Rasittavaa katsoa mitään tuolla. Voiko netti olla jotenkin liian nopea Areenaan? Mulla oli 10 megan liittymä ja sillä ainakin toimi hyvin, vai olisiko Areenalla menkat vain päällä usein, mutta satunnaisesti?

    • pelittää ei pelitä

      Joka ikinen kerta viimeisen vuoden aikana Areenassa jää ohjelmien katselu kesken. Koko homma katkeaa kesken kaiken ja palkille tulee teksti (yhteysvirhe, esim. netti katkennut tai olet ulkomailla ja ohjelman oikeudet rajattu Suomeen) Jokaisessa tapauksessa netti on toiminut ja olen ollut Suomessa.

      So, what is the problem?

      • No problem..?

        Älkää valittako turhaan täällä, vaan tutustukaa edes http://yle.fi/yleisradio/areena-ohjeet ohjeisiin ja kysykää suoraan Areenan ylläpidolta. Pystyykö operaattorinne todella antamaan niin vakaan bittivirran, kuin mitä Areenan streaming tarvitsee?


      • 16+7
        No problem..? kirjoitti:

        Älkää valittako turhaan täällä, vaan tutustukaa edes http://yle.fi/yleisradio/areena-ohjeet ohjeisiin ja kysykää suoraan Areenan ylläpidolta. Pystyykö operaattorinne todella antamaan niin vakaan bittivirran, kuin mitä Areenan streaming tarvitsee?

        Ei! Vaan YLE-AREENAN TULEE streamata niin että se toimii pätkimättä nykypäivän yhteyksillä, koska me maksamme YLE VEROA.

        Itselläni on 10 megan netti ja ohjelman kuva pätkii niin että tulee pää kipeäksi.

        Ylen tulee keksiä keino jolla toimii. Niin ovat tehneet muutkin - esim youtube - jotka ovat MAKSUTTOMIA!

        Jokainen Suomalainen maksaa YLE VEROA joten AREENAN tulee toimia perus nopeuksilla MOITTEETTOMASTI!


      • Veronmaksaja1
        16+7 kirjoitti:

        Ei! Vaan YLE-AREENAN TULEE streamata niin että se toimii pätkimättä nykypäivän yhteyksillä, koska me maksamme YLE VEROA.

        Itselläni on 10 megan netti ja ohjelman kuva pätkii niin että tulee pää kipeäksi.

        Ylen tulee keksiä keino jolla toimii. Niin ovat tehneet muutkin - esim youtube - jotka ovat MAKSUTTOMIA!

        Jokainen Suomalainen maksaa YLE VEROA joten AREENAN tulee toimia perus nopeuksilla MOITTEETTOMASTI!

        Jees, ketju on yli 2 vuotta vanha, ei toimi areena vaan nykii ja katkoo koko streamin. Kaksi vuotta ollut YLEn aikaa korjata ongelma.


      • Veronmaksaja minäkin
        Veronmaksaja1 kirjoitti:

        Jees, ketju on yli 2 vuotta vanha, ei toimi areena vaan nykii ja katkoo koko streamin. Kaksi vuotta ollut YLEn aikaa korjata ongelma.

        Kumma etten minä ole huomannut moista pätkimistä..


      • subnettaaja
        Veronmaksaja1 kirjoitti:

        Jees, ketju on yli 2 vuotta vanha, ei toimi areena vaan nykii ja katkoo koko streamin. Kaksi vuotta ollut YLEn aikaa korjata ongelma.

        Joo, vanha ketju. Yle keskittyy estämään ohjelmien purkituksen omalle koneelle, olisiko siinä syy ongelmiin. Mielnkiintoinen ongelma on se, että monia ohjelmia katsoessa toimii melko ok, kunnes ohjelmaa jäljellä muutama minuutti, sitten tulee täys stop. Jatkuu vasta, kun hankkinut uuden ip:n käynnistämällä netin uudestaa. Ja silloinkin täytyy ohjelma aloittaa alusta ja hypätä siihen kohtaan, missä oli. Koneesa on vääntöä vaikkapa videoeditointiin ja photoshoppiin. Netistä tulee myös riittäävästi muussa käytössä eli muutama Mbit/s-10Mbit/s


    • maksanut myös

      Ei mitään häiriöitä ole ollut parin vuoden aikana,maksetut valittajat.Eikä ole edes mikään huippunopea nettiyhteys.

    • RAMPE842

      YRITIN ÄSKEN KATTOO PYHIMYSTÄ < KAKSI JAKSOO JA TÖKKI KOKO PASKA

      • bhguty

        Kokeilin Pyhimystä Operalla ja samaan aikaan oli auki 50 muuta sivua, joita selailin. Ei pätkinyt kertaakaan. Oletko tyhjentänyt selaimen välimuistin?


    • maksajaYle

      Serranoa yritän katsoa. Kiinteä 40M yhteys, vuoden vanha pöytäkone..raudassa ei pitäisi siis olla vika.

      Muutama sekuntti ohjelmaa, sitten stoppi ja valkoinen ympyrä pyörii..10-30s. Maajussille morsian tuli hetki sitten yksityiseltä puolelta sujuvasti ja ilmeisemmin paremmalla laadullakin.

      Pitäiskö Yle yksityistää?

    • It-ammattilainen

      Ei toimi nettilähetys ei.......... Alkaa vituttamaan nämä nykyajan "helpot" ja "nopeat" it-laitteet. 10v sitten lähetin nokialla viestin niin nopeaa kun nykyään kestää adroidin näppäin lukon poisto ja viestiohjelman aukaisu. Eikö koneiden pitäisi olla ihmisiä nopeampia eikä toisinpäin?? noista sekunneista syntyy tunteja. Entäs kun on tosi kyseessä? Jokin tärkeä käynnissä, ja silloin odotellaan jotain it-värkkiä että aukeaa.... markettikoneet menevät juntturaan vuodessa. siis aivan käyttökelvottomiksi!!! mitä!! Ei rauta vaan softa!!! Ainoa it-laite joka on pysynyt vaihdissani tähän asti ok on applen pari viikkoa vanha ipad. Tämäkin jo tosin lataa asetukset valikkoa jo sekunnin!! miksi!!??? Eikö osata tehdä mitään enää kunnolla ja toimiviksi!?

      • subnettaaja

        "markettikoneet menevät juntturaan vuodessa. siis aivan käyttökelvottomiksi!!!" "Ei rauta vaan softa!!!"

        It-ammattilainen taitaa olla wintoosan käyttäjä? Ehkä kuullut linuxista?


      • sjklflsjfsl

        Kyllä osattaisiin mutta tahallaan tehdään sutta ja paskaa että ihmiset vittuuntuisivat ja ostaisivat taas uuden vekottimen mutta taitaakin käydä niin ettei enää ostetakaan mitään vanhan paskan tilalle, alkaa vituttaa tämä digipaska jo niin paljon...


    • Vvu

      Kuinka sopivasti MM Kiekon ajalle!Tahallaan tehty.

      • Anonyymi

        Nyt on vuosi 2020 ja edelleen pätkii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on vuosi 2020 ja edelleen pätkii.

        No niin tekee koko aika 1å0 megainen netti, muut toimii muttei areena


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin tekee koko aika 1å0 megainen netti, muut toimii muttei areena

        Eipä pyöri 200 megasellakaan vaikka muut toimii.


    • Anonyymi

      Nyt se areena on mennuy entistä sekavammaksi...ei mitään järkeä.
      Muut kanavat näkyy hyvin mutta areenasta ei tule mitään.

    • Anonyymi

      Täällä areena pysähtelee ja tökkii

    • Anonyymi

      Kysyisin, miksi uusien ja
      Nurien urheilutoimittajien
      Pitää hakea jotain kiksejä
      Kaksikymmetä vuorta
      Vanhoilla doupping
      jutuilla rehvastelu?
      Varsinkin kun on isot
      Kisat alkamassa.
      Ei se ainakaan paranna
      Suorituksia kisoissa.
      Miettikää vähän.
      Markus Palviainen.
      050 3051229
      [email protected]

    • Anonyymi

      Ongelmat johtuvat Yle Areenan LIVE lähetyksen laatupäivityksestä. Vanhemmat koneet eivät siihen enää taivu. Näytönohjaimen päivitys voi auttaa ongelmaan vanhoissa tietokoneissa. Ja selain kannattaa myös päivittää. https://ohjeet.areena.yle.fi/hc/fi/articles/4401907314834-Suorien-tv-lähetysten-kuvanlaatu-paranee-Yle-Areenan-äly-tv-sovelluksissa-vaikutuksia-vanhempiin-malleihin

    • Anonyymi

      Ongelmat johtuvat Yle Areenan LIVE lähetyksen laatupäivityksestä. Vanhemmat koneet eivät siihen enää taivu. Näytönohjaimen päivitys voi auttaa ongelmaan vanhoissa tietokoneissa. Ja selain kannattaa myös päivittää. https://ohjeet.areena.yle.fi/hc/fi/articles/4401907314834-Suorien-tv-lähetysten-kuvanlaatu-paranee-Yle-Areenan-äly-tv-sovelluksissa-vaikutuksia-vanhempiin-malleihin
      Itse hain vanhaan Windows 7 tietokoneeseen uuden näytönohjaimen ajurin ja LIVE lähetyksen tökkiminen loppui siihen (näytönohjain Nvidia FX 580 ajuriversio 270.73 toimii - ihan uusin ei toiminut)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe