Kannabis poltettava?

KukkaPekka

Saako kannabista ylipäänsä muunlaisessa muodossa kuin poltettavana? Amsterdamissa voisin joskus kokeilla mutta en halua imeä keuhkoihini mitään savua. Eikö sitä ole tabletteina? Tai johonkin ruokaan tai juomaan sekoitettuna?

4

969

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eihajuakaan

      Tottakai saa. Kannabis toimii hitaasti ja annostus on suurpiirteistä, koska kyseessä ei ole vaarallinen aine, kuten alkoholi tai amfetamiini.

      Sen voi syödä, juoda, polttaa tai höyrystää.

      Amsterdamissa saa ostettua kannabisleivoksia. Ne myydään Space-Cake -nimellä. Maksaa siinä 3-6€/kpl. Hill Street Bluesin suklaa- tai banaanileivos on oikein herkullinen ja se on jokseenkin toimiva. Yksi huonohko coffeeshoppi Punasten lyhtyjen alueella, nimeltään Red Light Bar... ei ku se koffari oli nimeltään Basement, ku se on RLB:n kellarissa... No, joka tapauksessa heidän kukkakakku on aivan loistavan makunen. Siellä saa muffinsejakin, kuten suuressa osassa koffareita, mutta heidän kakkunsa on hyvä. Sokerikakku, jossa on kannabista seassa, välissä custardia (vanilijakastiketta) ja päällä suklaakuorrutus kermavaahdolla. Ne on mun lemppari space-caket. Muutoin aika samanlaisia kaikki avaruuskakut siellä. Ai niin, Cafe Tetran vieressä on yks koffari, josta ei todellakaan kande ostaa avaruuskakkua. Luulen, että huijaavat. Ainakaan itse en tuntenut mitään kun söin niiden kalliin ja ohkasen kakun. Kadinsky on myös erittäin hyvä coffeeshop. Niin ja Dampkringistä löytää vahvaa, mutta kallista. Greenhouse on myös hyvä.

      Joistain mestoista saa myös kannabisteetä tai kannabispirtelöä. Pirtelöstä en oikein digannut, mutta tee on ihan jees. Ei mitenkään hirveen vahva, kun eipä tuo THC veteen oikein liukene.

      Jotku mestat, kuten Cafe de Kuil antaa asiakkaiden käyttää vaporisaattoriakin. Eli kannabiskukinto vain höyrystetään, jolloin palamista ei tapahdu. Vain aktiiviset ainesosat menee pussiin ja sitten pussista imetään. Ei maistu oikein millekkään, mutta toimii erittäin hyvin.

      Sit alottelijoille ja turisteille on muutamakin mesta. Esim Bulldog, tuo coffeeshoppien McDonald's on opastava. Ja rookieille, eli alottelijoille suunnattu Rookie's on myös hyvä jos haluaa kysellä. Mutta muutoinkin, suurin osa keskustan coffeeshopeista kyllä neuvoo ja antaa vinkkejä turvalliseen käyttöön jos vain kysyy.

      No, eipä siinä ole muuta ku että älä vedä liikaa kerralla. Odottele polttamisen kanssa aina 10minuuttia parin henkosen välissä ja jos syöt kakun tai juot teen, niin teen kanssa odottele 25min ennen seuraavaa kuppia ja kakun kanssa 40-60 minuuttia.

      Jos kuitenkin juot/poltat/syöt liikaa, niin sokeri auttaa. Siellä myydään esim AA-juomaa. Ihan suomalaisittain voi lausua aa aa, koska hollanniksi a lausutaan samoin kuin suomeksi. "Mag ik een AA, aub?" - tuon kun opettelet, niin sillä AA:n saa tilattua, kuin paikallinen. Lausutaan jotakuinkin näin: G on se kurkkurohina sitten, eli "Mag ik ein aa aa, ässhybliif?" Eli "Saisinko AA:n, kiitos?" AA-juoma on vissiin jotain After Aktivitet, tms., kuten HardSport, mutta ilman suolaa. Siinä on vissiin kahdeksaa eri sokeria, jotka sit rupee potkii heti, pian ja kohta. (Lyhyimmät, kuten dekstroosi ekaks ja siitä sit pidemmät sokerit myöhemmin.)

      • eihajuakaan

        Niin ja jos ei ole ennen polttanut, niin ei kande tyhjään vatsaan polttaa/juoda/syödä kannabista. Se voi vähän heikottaa juuri sen vuoksi kun sit verensokerit voi tipahdella. Ja nälkäsenä ne tippuu herkemmin. Eli syöt jotain hyvää safkaa (Amsterdam on täynnä hyvä etnoravintoloita) ja sen jälkee jälkiruuaks coffeeshoppiin. Esim Cafe de Kuilin lähellä siinä Damrakilla on (melko kallis turistirysä) argentiinalainen pihviravintola - ihan siinä Teaser'sin vieressä vai mikä se tissibaari on.

        Mut varsinkin Rembrandtspleinin lähistöllä löytyy hyvää safkaa. Intialaisia siellä on paljon, Memories of India on mun suosikki. Sit siitä löytyy Maos, jos haluaa hyvää falafelia, Coco's Outback aussiravintola jos haluaa emua tai järkyttävän kokosen kengurupurilaisen. Mut varo, Coco's valehtelee ulkona olevassa sloganissaan. Lupaavat surkeeta ruokaa ja lämmintä kaljaa. Mut siellä on vaan todella hyvää ruokaa ja niin kylmää kaljaa, että tuoppiki otetaan pakkasesta. Mut entä jos mä haluun just surkeeta ruokaa ja lämmintä kaljaa? Harhauttavat, mokomat. Maos löytyy muuten ihan juna-asemankin vierestä. Ja pari kertaa voi hakee salaattia falafelin väliin lisää - jos käyttäydyt siivosti ja on muuten hiljanen päivä, niin eipä ne hirveesti tykkää kyttyrää jos kolmannenkin kerran käy täyttää salaattia.

        Mut muuten sieltä saa kyl sit shoarmaa (kebabbia) ja pizzasiivuja joka kulmalta. Niin ja jos purilaisia haluaa, niin Burger King on siellä. Mut parhaat purilaiset löytyy yhdestä esikaupungin mestasta mut se on vähän kaukana, mutta toisiks parhaat purilaiset löytyy Burger Meesteristä. http://www.burgermeester.eu/ (Sanaleikki, Burgermeester tarkoittaa pormestaria, mutta myös näin sanaleikkinä Burgeri Mestaria.)


    • Esimerkki nimi

      Kandinskyssä thc-teetä. Ensin ku kaikilla kielillä solkotin, tajus mitä se tee sisältää. Sillä vesi ei paljoa ko ainetta liuota yhtään. Laittoivat pohjalle gramman sitä kidettä. Huih, oli aika tiukkaa tsaikkaa. Pöydästä piti pitää kiinni, kun lensin silllä pöydällä kanaalien yllä.

    • Rauhanpiippu

      Siis samassa muodossa kuin polttamassa.. siittä voi tehdä keksejä ruokia siitä voi tehdä juomia käytä mielikuvitusta. Vaikka pirtelöä.. :D määrä on kyllä suurempi kuin polttaessa mutta hyviä reseptejä löydät netistä. Google käyttöön ja uuni 250 asteelle. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe