Riipisen savumuikku ala-arvoista

Muikkuparat

Ostimme lomamatkalla Kuusamon Citymarketista kallista purkitettua Riipisen savumuikkua. Hinta oli kova ja oletimme tavaran olevan laadukasta!
Avattuamme vieraiden kanssa kotona Kuusamon tuomisia, pettymys oli valtava!
Muikut olivat mauttomia eikä savumuikun makua ollenkaan.
Maustaminen täysin epäonnistunut! Kalaparat olivat kuin vesiliemessä.
En suosittele Riipisen tuotteita enkä koskaan enää tuhlaa rahojani "eksoottisiin" Kuusamon erikoisiin tuotteisiin!!!

39

6684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuusamolainen2

      Samaa mieltä..aivan "yliarvostettu" ja ylihinnoiteltu!

    • www.riipisen.fi

      Riipisen Riistaherkut Oy:n kalatuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista,(öljy,suola) ilman ylimääräisiä mausteita ja lisäaineita. Emme halua peittää kalan makua mausteilla, koska mausteita on helpompi lisätä kuin ottaa pois.
      Valmistamme ja kehitämme tuotteitamme asiakkaiden mielepiteiden mukaisesti, mutta aina löytyy joitakin ihmisiä joiden makuun tuote ei sovi, koska se on aina ihmisen oma makuasia josta ei voi kiistellä.
      Kiitämme kuitenkin palautteestasi, ja otamme sen rakentavana palautteena. Otamme jatkossakin palautetta vastaan osoitteessa
      www.riipisen.fi

      Ystävällsin terveisin,

      Riipisen Riistaherkut Oy

    • Riipisen roska

      Kahdesti maistanut ko. firman tuotteita. Ensimmäisen ja viimeisen kerran samalla kertaa. Todella ala-arvoista ja onneksi maistoin kun oli meininki viedä lahjaksi, niin valitsin Kylmäsen tuotteita.

    • Mies-turisti

      Kannattaisko teillä marisijoilla ottaa yhteyttä suoraan yritykseen eikä itkeä täällä keskustelupalstoilla. Siellä on kyllä niin hyvä ja ystävällinen palvelu että varmasti korjaavat asian jos ette ole olleet tyytyväisiä. Joten kannattaa ottaa yhteyttä.

      • suu muikulle

        Hysh...hysshh...Ollaan hiljaa eikä kirjoitella nettiin tällaisista asioista!

        Pst! Kannattaa soittaa vaikka Riipiselle suoraan ihan itelle niin kyllä se siitä...
        ei puhuta kellekkää tästä, ..siitä että ne muikut ei maistu savulle eikä kalalle...antaa olla...


    • hyviä ovat

      Kuusamossa on pari kalajalostusfirmaa jotka tekevät itse savumuikut. Kokeile Kuusamon Kalajalosteen tai Kitkan Herkun tuotteita. He tekevät tuotteet alusta loppuun itse. Et taatusti pety... Riipisen savumuikut ovat alihankintasavumuikkuja.

      • Kuusamon

        kalajalosteen savumuikut purkissa ja ilman ovat ihan sairaan hyviä. Vielä kun jouluksi onnistuisi löytämään purkin jostakin.


    • oletko pahansuopa

      Ostampa Riipistä entistä enempi.

    • kalan ystävä

      Olen ostellut useamman kerran Kuusamolaisen pakkaamaa graavilohta. Hyvää mutta turhan paljon jätetty kalaan ruotoja. Kannattaisi olla vähän huolellisempi pakkaaja. Asiakkaat "äänestää" jaloilla.

    • savukalamies

      Riipinen tuli "kuluisaksi" siitä, kun sai muijakseen oululaisen missin. Missin nainti ei kuitenkaan liity kalanjalostukseen mitenkään.
      Huonokin tuote saa markkinarakoa, kun nimellä ratsastaa eli maalimalla puhuvat brändistä (ei ole juotavaa).
      Riipisen muikku on tosiaan luonnollisen makuista, kun siinä ei ole mitän maustetta. Kala vaan ei ole hyvää, jos se pannaan purkkiveteen killumaan ja päälle tarra sekä missin kuva.
      Mikään ei ole niin kuvottavaa kuin suolaton kala.
      "Savumuikussa" soisi sentään olevan hiukan savustetun kalan makuakin, mutta kun ei...sitäkään.
      Olen samaa mieltä, että ei hyvä, ei huvä!

      • huhhuh

        Taitaa olla kateellisten puhetta jos missin riipinen saanut ! kamalaa miten netissä ihmiset jaksaa jauhaa muitten elämästä tällästa! tohon missi hommaan siis liittyen ! Ja voittihan riipinen fonecta kilpailunki että on enemmän positiivisella asialla olevia ihmisiä ton ruoka homman suhteen! ja ps. riista riipisen isällä oli ennen häntä jo paljon liiketoimintaa kuusamossa joten on ollut jo "kuuluisa" aikaisemminkin, ja hänellä itselläänkin ennen isompaa yritystä pientä liiketoimintaa.


    • shitdick

      Kuusamo yleensäkin on ihan paska kylä! Siellä ei ole mitään hyvää, Ruka ehkä jotenkin siedettävä mutta peestä sekin.

      -entinen kausityöläinen-

    • mautonta

      Itse tehty on parempi kuin teollisuustuote. Teollisuuden tarkoitus on rahastaa. Vaikka paskan maku jäisi asiakkaan suuhun.

    • kalasta ite

      Yrittämisen idea ei liene selvinnyt aloittajalle.
      Vain kassaan tullut raha elättää yrittäjää. On asiakkaan oma asia harkita mitä ostaa ja mistä ostaa. Ei meidän yrittäjien kannata satsata ohikulkevien kalliijen makuelämyksien luomiseen. Se on kallista hommaa joka ei hyvvää mitään.
      Meillä on veronmaksut ja palkkakulut niin kovat että hyvä kun selviää hengissä.
      Itekin ollaan matkailu/kalastustuoteyrittäjiä Kuusamossa.

      • made in USSR

        Se on totta. Miksi myydä mitään kunnollista muutenkaan.
        Puolitekonen ja surkeanmakuinen on myyntihitti joka paikassa.
        Ainut hyvä ja onnistunut on suunnaton ylihinta.


    • teille naureskelen

      se ei oo tyhmä joka pyytää vaan joka maksaa, joten maksakaa tai olkaa maksamatta. Ja todella naurettavaa arvostella netissä oli asia mikä oli, eikö teitä kukaan muu jaksa kuunnella, Säälittävät voi voi :D, hahahahahahaha

    • NII !

      minusta riipisen muikut on kaikki erittäin hyviä ! niissä on hyvin vähän suolaa, niinkuin on tarkotuskin jotta siihen voi itse lisätä sitä lisää ! miettikää vanhempia ihmisiä jotka ei saa södä paljoa suolaa yms! ei ole iso homma ottaa suolapurkkia käteen ja laittaa niin paljon kuin itsestä hyvälle maistuu !

    • eipä kateilla

      typerää panettelua, antaa ihmisten yrittää, älkääkä parjatko joka asiasta.Teillä jokaisella on mahdollisuus pykätä millainen firma tahansa pystyyn ja myydä vaikka minkalaista höttöä, mutta antakaa kuitenkin kaikille mahdollisuus elää oman kekseliäisyytensä kautta, työllistäähän riipiset sentään muutaman kuusamolaisenkin , joka ei ole huono homma ensinkään. Pekka ja Päivi on kuitenkin ihan hyviä persoonia jotka ovat omalta osaltaan tuoneet Kuusamoa omalta osaltaan tunnetuksi.Hyviä on tuotteetkin, olen vienyt niitä kavereille Helsinkiin ja tykänneet ovat , ei tartte onneksi ostaa jos ei tykkää.

    • nyyh nyyh

      saahan sitä palautetta antaa! Mikä ihmeen märisijä sinäki oot. Jos joku tykkää ni tykkää ja jos joku ei tykkää nii ei tykkää. MINUN (huom.) MINUN mielestä riipisellä on surkeeta tavaraa ja ala arvoisia elintarvikkeita. jos joku tykkää ni tykätköön. Minä en!!

    • tykkää vai ei

      miten niin märisijä, ei kait tuollaista kannata märistä, minusta tuntuu et sielläpäin märistään, käy sanomassa myymälässä tai jätä hyvä ihminen ostamati, sillähän se kummenee, niin tekisin ainakin minä, ei kannata toisia manipuloida, en itsekään tykkää vaikkapa mämmistä, mutta en sano, että se on ala-arvoista ruokaa koska en itse siitä pidä sen mausta enkä ulkonäöstä, jos et tykkää riipisen savumuikuista et sitten tykkää, tykkäätkö muikuista tai kalasta ylipäätänsä, sinun täytyy kuule pyytää sitten sitten kalasi itse ja laittaa oman maun mukaasi

      • Näi o nännit

        Toinen tykkää mummosta ja toinen mummon kaverista.


    • näin

      toki kaikilla omat mielipiteet mutta enemmän arvostan ihmisissä sitä että ottaa firmaan yhteyttä ja kertoo asiasta, eikä netissä..

      • ei noin

        Kerro sitten, miten muuten voisi muille kertoa tai varoittaa hyvästä/huonosta tuotteesta. Lehtien yleisönosastolla vai?
        Yrityksiltä tulee jostain syystä vain yksipuolista tietoa tuotteista...
        Tämä on oiva tapa levittää tietoa ja kokemuksia mistä tahansa.


    • Juuri näin

      Toki hyvä palsta et kaikki saa ketoa oman mielipiteensä mutta sanoin että arvostan enemmän jos sanoo itse omistajille asiasta. vaikka en usko että he menevät pilaamaan kalansa liiallisella suolalla jota ei sitte saa pois sellaset jotka ei niin tykkää käyttää suolaa ku toisin ne jotka voi ihan hyvin lisätä sitä suolaa niin paljon ku itsestä maistuu hyvälle ! :)

    • VarmaAsiakas

      Nää kaikki jotka jauhaa mauttomuudesta on just sellasia, kun nuolleet pomonsa persettä vuosikaupalla, etteivät siltä p**kalta enää maista mitään - pitää sitten kaikki olla ylimaustettua sontaa että maistavat edes hitusen. Sitten tullaan tänne vinkumaan kun vaimo ei antanut tupsukkaa, että ei Riipisen savumuikut maistuneet miltään - syyttömiä Riipiset teidän surkeaan elämäänne pomon nuolijana ja pihtarivaimon kanssa on. Kasvakaa aikuisiksi ja antakaa palaute yrittäjälle - lapsellista vinkua täällä moisista. Mitenkä itse voisitte kehittyä jos ette saa palautetta? Itse olen taas menossa piakkoin Kuusamoon ja varmasti haen niitä maukkaita muikkuja ja muitakin tuotteita lisää. Ei ole oma makuaisti mennyt kun on itsensä pomo - ja jos vaimo ei anna niin turhaa minä Riipisen muikuille siitä päätäni auon. Parempi syödä ne pois ja olla sitten hyvillä mielin.

    • Sotkamo!

      Voin sannoo et hyvvee on ! ja vieraatki tykännu hirveenä ! kiitos hyvästä palvelusta riipisellä !

    • Helsinkiläinen

      Tuli ostettua joskus niitä Riipisen muikkuja ja syömättä jäivät! Miten voikaan olla niin mautonta. Tästä on aikaa pari vuotta, en tiedä onko nykyään parempaa.
      Mutta tuo oli hauska kommentti, kun joku kuusamolainen vei Helsinkiin tuliaisiksi Riipisen muikkuja ja oli olleet saajan mukaan hyviä!
      Jos minulle joku tuo vaikka hevosenpaskaa lahjaksi niin en varmaan ole niin törppö, että moittisin sitä mauttomaksu lutkuksi.

    • h-vetin hyvää!

      Riipisen chilisalami on ainakin h-vetin hyvää!

    • Hölöc

      Jos purkin kansi pullottaa , ooppa ostamatta. Siellä ollene silloin hieman lieroja liikaa. Muuthan ne tuotteet sinne makasiiniin tuovat ja Pekan poppoo ottaa vaan pennoset vuorakuluihin

    • Metsämökin tonttu

      On se vain kumma kun joillekin ei passaa siannahkanen pe....ää.Riipisellä on omat tuotteet ja HYVÄT ONKIN . Mutta meitä ihmisiä vain vaivaa sellainen tauti kuin OLLA TYYTYMÄTÖN KAIKKEEN. Tai sitte on omaksuttu se että aina pitää moittia toista, tai toisten tekemisiä.Vai onko ne valittajat niitä MASENTUNEITA? TAI syrjäytyneitä.? Kuitenkin kaikille HYVÄÄ JOULUA.

    • OSTAN!

      Itse olen kyllä syönyt tuotteita ja edelleenkin niitä ostan, hyviä on!! ja puhtaista vesistä!! Eikö tuommoisessa tapauksessa kannattaisi ottaa yhteyttä ehkä yritykseen itsessään! Hinta ei ainakaan mielestäni ole hirveän korkea, jos ajattelee nykypäivää ja savustus ei ole ehkä mikään maailman yksinkertaisin ja nopein prosessi näin järjellä ajatellen. -entinen kalastaja

    • gsfda

      Lähes 3 vuotta wanha ketju jos ei OSTAN! nimimerkki ole sattunut huomaamaan ja tuskin aloittaja täällä käy enää vastauksia lukemassa. Taidat olla Riipisiä itsekin?

      Riipinenhän tuli tässä joitakin vuosia sitten tunnetuksi kun herra itse pisti yli-ikäistä säilykettä varaston perukoilta myyntiin uusilla päiväyksillä. Tuli asiakkaille ruokamyrkytyksiä ja viranomaisetkaan eivät oikeen diggailleet..

    • helena49

      kyllä hinnat alkaa olla kaikilla purkeilla kaikkialla tosi korkeella mutta minä henkilökohtaisesti kyllä tykkään noista riipisen muikuista. hyvin näin vähän vanhemmalle naiselle suolaa niissä, ja maukkaita on !
      -helena

    • pirkkoh

      Ostin kerran Riipisen hirvenlihasäilykettä messuilta Oulussa ja purkki oli täynnä rustoja. Tein reklamaation tuotteesta ja vastausta ei tullut koskaan. Eipä ole sen jälkeen Riipisen riistaherkut maistuneet :(

      • riistaonparasta

        Riippuu kuinka korkealle odotukset ovat eli jos odootukset ovat jenkkitason priima-priima ei sitä suomesta saa, mutta kaikki Riipisen tuotteet ovat laadukkaita ja sanoohan säilöminenkin oman lakinsa eli sinä taas noudatetaan elintarvikelakia. Näin ollen meidän perhe 25 v Riipisen tuotteita ----sekä tuore että "tölkki" --------nauttineena, mitään vikaa ei ole eli ilmeisesti syöjässä on...


    • Anonyymi

      Riipisen Riistaherkut Oy:n kaikki tuotteen on yliarvostettuja ja huonolaatuisia

    • Anonyymi

      Tänään maistoin ensimmäistä kertaa Riipisen Savustettua muikkua öljyssä, ja oli todella hyvää! Söin perunamuusin ja raejuustosalaatin kanssa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe