Virkkunen ei joko ymmärrä tai sitten ei halua ymmärtää!

tunarit

"Henna Virkkunen, Kokoomuksen naisliiton puheenjohtaja tuomitsee puolueen nuorisoliiton lausunnon rasismista ja positiivisesta erityiskohtelusta.


Virkkusen mukaan positiivisessa eritysikohtelussa ei ole aliedustettujen ryhmien suosiminen vaan edistää tasapuolisia mahdollisuuksia Suomessa. Tällaista me tarvitsemme enemmän ei vähempää, sanoo Virkkunen.


Positiivisella erikoiskohtelulla on esimerkiksi lisätty naisten poliittista osallistumista, mikä on erinomaista demokratialle hän jatkaa.


Virkkunen muistuttaa myöskin nuorisoliiton puheenjohtajaa Wille Rydmania, että puolueen nuoret itse nauttivat positiivisesta erikoiskohtelusta valtion antaman tuen muodossa poliittisille nuorisojärjestöille. Tuen tarkoituksena on lisätä nuorten osallistumista poliittiseen päätöksentekoon.


Myöskin Kokoomuksen kansanedustaja Lasse Männistö arvostelee nuorisoliiton lausuntoa blogissaan tänään. Männistön mukaan lausunto on ahdaskatseinen ja hätiköity. "

- Eikö Virkkunen todellakaan ymmärrä, että nuorisojärjestöjen poliittisen toiminnan tukeminen valtion verorahoilla ja esim. ruotsinkielisten koulutuskiintiöillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.
Tyhmyydestä ei kaikeksi onneksi sakoteta!


http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php?id=217282

9

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kste pol bal uk bela

      Virkkunen on yhtä tyhmä kuin Biudet, Thors tai Lybeck. Se selittänee kommentin.

      Vielä kun pyytävät "svekko--älykköä" Bettiinaa kommentoimaan niin avot. Pääsee koko maailma ihastelemaan valtiaskansan nuuskalla ja kalalla kasvatettuja aivoja.Ganze welt!

    • Rydman kumppaneineen, samoin kuin perussuomalaiset, haluavatkin lopettaa esimerkiksi sotaveteraanien positiivisen syrjinnän....

      Tällaiseen ei pidä suostua vaan irtisanoutua selkein sanoin!

      • rk brid ryd

        Nytkö joku Munsalan uiveloiden jälkeläinen kuten Asplund ottaa sotaveteraani-kortin esiin. Ei mitään häpeää teillä svekkuleillä mutta nooh sehän ei ole mitään uutta.


      • 45

        "sotaveteraanien positiivisen syrjinnän...."

        Minna-Maarialta ei näköjään voi paljoa vaatia, aivokapasiteetti ei siihen riitä.

        - Sotaveteraaneja ei syrjitä positiivisesti vaan heistä pidetään huolta ja heille korvataan yhteisen edun eteen tehdyistä uhrauksista. Sitä samaa ei voi sanoa esimerkiksi ruotsinkielisistä kiintiöistä.


      • älä ny
        45 kirjoitti:

        "sotaveteraanien positiivisen syrjinnän...."

        Minna-Maarialta ei näköjään voi paljoa vaatia, aivokapasiteetti ei siihen riitä.

        - Sotaveteraaneja ei syrjitä positiivisesti vaan heistä pidetään huolta ja heille korvataan yhteisen edun eteen tehdyistä uhrauksista. Sitä samaa ei voi sanoa esimerkiksi ruotsinkielisistä kiintiöistä.

        Olihan se paperihommissakin oleminen "uhrausta kodin, uskonnon ja turkis tomaattitarhan" puolesta. hahahaha


      • huusianna

        Voisitko vetää pääsi perseestäsi Minna-maaria?

        Positiivisen syrjinnän tarkoitus on tasoittaa väestöryhmien epätasaista sijoittumista esim. opiskelupaikkoihin yms. Tarkoitus on nostaa vähemmistöjen osuus samalle tasolle pääväestön kanssa, mutta ei missään tapauksessa yli! Silloin voidaan puhua positiivisesta syrjnnnästä.

        Suomessa kiintiöt ovat aivan päinvastoin. Suomessa kiintiöt on asetettu rasistisesti. Suomenkielisten opiskelijoiden jo muutenkin pienempi määrä ruotsinkielisiin opiskelijoihin verrattuna laskee ruotsalaisten kiintiöiden takia.
        SITÄ PITÄÄ KUTSUA SYRJINNÄKSI! Se ei ole positiivista syrjintää että väestöryhmien erot kasvavat kiintiöiden avulla.

        Muualla maailmassa kiintiöt on asetettu siten että sillä tasataan kansanryhmien pääsyä opiskelemaan. Mustien pääsyä opiskelemaan on helpotettu USA:ssa jotta mustien osuus edes jotenkin lähestyisi valkoihoisten opiskelijoiden määrää.

        Suomessa on taisteltu jo vuosisatoja suomenkielisen koulutuksen puolesta. Eikä ole oikein että suomenkielisen täytyy opiskella ruotsiksi jos hän ei pääse suomenkieliseen kouluun. Samalla kun ruotsinkielinen pääsee helpommin opiskelemaan kuin suomenkielinen ja vielä kaiken lisäksi saa opiskella äidinkielellään.


    • Svekohämäystä!

      Kokoomuksen svekojohto hämää ja aliarvioi kansalaisten ymmärrystä.

      Kaikkihan alkoi RKP:n masinoimasta PS:ia vastaan suunnatusta RASISMIN vastaisesta julistuksesta. PS:n julistus oli vastaus siihen, Halosenkin vaatima julistus koski rasismia.

      Eli niissä tarkoitetaan nimenomaan etnisiä vähemmistöja ja kansanryhmia.

      Nyt aletaankin puhua nuorista? Tuolla logiikalla me KAIKKI kuulumme johonkin vähemmistöön!

    • Näin on......

      Vallan huumassa Suomalaisuutta vastaan.

      Miksi ruotsinkielisillä on omat kiintiöt koulutukseen ja jotka ylittävät reilusti Suomalaisten opiskelupaikat siis suhteessa.......ovatko he jotenkin parempia tai olisko etuoikeutettuja.

      Pitää muistaa että VIRKAMIESRUOTSI tulee ensin ( töitä ruotsinkieliselle VÄHEMMISTÖLLE )
      PAKKORUOTSIN avulla pidetään yllä tulonsiirtojärjestelmää RUOTSINKIELISILLE väestölle. Miedän lapset ei tässä paina mitään se on vain työkalu asemien säilyttämiseksi.
      Myös mamujen Ruotsittaminen on lähestulkoon rikollista toimintaa.Koskahan Ruotsissa aletaan opettamaan pakolla Suomea no ei ikinä, eiväthän ruotsalaiset hulluja ole.

      Ruotsinkielinen vähemmistö on keksinyt SAMMON jolla voidaan suunnata varallisuutta oikeaan osoitteeseen ( ei ole ihme että jotkut kiljahtelee.....mahtavaa....upeeta....).
      Pakolaispolitiikka/homoilu ja RKP:n touhut ovat kolikon toinen puoli niinkuin SISAR ja VELI. RKP:n pakolaispolitiika on vain työkalu asemien säilyttämiseksi.Myös lehdistön SENSUURI on käsittämätöntä ko. asian suhteen he puolustavat 3 % etuja VAIKENEMALLA!!??

      Yllättävää että TV 1 ja TV 2 toimittajatkin ovat alkanaat tai paremminki olleet pakkoruotsittajia ja tauti vain kiihtyy, olisivatko hurmiossa !!??
      Hesarihan on vaijennut ko.asiassa jo pitkään ( Olisko Erkko asialla ). Onneksi vaalit ovat tulossa.Muistakaa levittää tätä ilosanomaa ....mahtavaa ...upeeta....
      Hesari on Hurrien lehti ......eipä ole tullut vuosiin eikä tule.
      Vaalit olivat ja RUOTSITTAJAT hävisivät eli kansa on puhunut.

      Ylen budjetti on 2011 n 540- miljoonaa € josta FSTV Radion osuus on n.100- miljoonaa € eli 17 % kun RKP- läisiä on 3-4 % ja Suomea osaamattomia alle 0.1 % jos sitäkään.
      Tuosta edellisestä voi päätellä että Ruotsittajille maksetaan n.80-miljoonaa liikaa jota voidaan pitää erittäin VÄÄRÄNÄ.Katainen on innoissaan kun Persut erertyi luulemaan
      rahoituksen tulevan Valtion budjetista kun se tulee lupamaksuista eli lupamaksuja voitaisiin pienentää n.15 %.
      NO KATAINEN TASAVEROMIEHENÄ ei tietenkään voi kannattaa että otettaisiin rahat Valtion budjetista koska siellä progressio pääsee vaikuttamaan.

      Ylen hallintoneuvosto on miehitetty RKP-läisillä / Sopuleilla / Soluttautujilla esim. Sasi on pahin.

      Veikkaan RKP-läisten hakevan rahalleen kohdetta eli pitäisi ostaa ääniä RUOTSITTAJA taustaiselta tai takinkääntäjäntä / soluttautujalta saas nähä miten käy OLKAA VARUILLAAN. Kannattaa äänestää PUOLUETTA ehdokkaista ei tiedä.Nyt eduskunta on miehitetty vähemmän ruotsittaja taustaisilta joten RKP-läisten soluttautuminen on tullut vaikeammaksi.


      Ruotsittajille pitää asettaa hakukielto n. 10-20-vuodeksi jotta tasapaino saavutettaisiin.

      Ruotsittajien säätiöiden omaisuutta pitää verottaa voimakkaasti tai sitten kansallistaa ja kaikki tämä siksi että saadaan porukka ruotuun.

      Tiesitkö että Ruotsin ja Suomen valtio rahoittaa Ruotsittamista ja Suomalaisuudenliitto ei saa latiakaan eli Suomi ei rahoita aitoja Suomalaisia ???!!!

      RKP-läisten rahoilla ostetut:Lipponen, Ahtisaari, Sasi,Stubbi, Urpilainen,Sinnemäki,Arhinmäki, Halonen, ym, täytyy ihmetellä miten tämä on ollut mahdollista......on kun ne on niin fiinejä kultturellejä.....rahalla saa ja hevosella pääsee.

      Noista edellä olevista seikoista johtuen PERUSSUOMALAISET saivat JYTKYN.

    • vanha jäärä

      Minä ihmetelen milloin politiikot ottavat järjen käyttöön ja potkivat epäpätevät lausuntoautomaatit pois puolueista..! "Positiivisella erikoiskohtelulla on esimerkiksi lisätty naisten poliittista osallistumista, mikä on erinomaista demokratialle hän jatkaa. " Kyse ei ole muusta kuin demokratiasta, ei maailmalla Suomea mainosteta ensimäisinä maina jotka sallivat "positiivisen syrjinnän" Vaan maana joka demokraattisesti antoi naisille äänioikeuden ja vapauden tulla eduskuntaan.! Suomenruotsalaisten jatkuvaa kusetusta kaikki. Esimerkkejä on paljon muitakin, tyypilliseen suomenruotsalaiseen tapaan yritetään sekoittaa kaksi eri asiaa yhdeksi, luulen suomenkielisiä ihmisiksi jotka ei ymmärrä sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe