mistä työ yksin viihtyvälle?

yksinäinen34534

haluisin tehdä työtä mahdollisimman itsenäisesti.paskan puhuminen tuntemattomien ihmisten kanssa ei suju.

14

1241

  Vastaukset

  • olisiko rekkakuskin homma sellainen? tai vastaava

  • Ohjelmoija (koodari), tutkija, taiteilija, talonmies, kirjailija, jokin metsäalan työ (metsuri, metsäbiologi tmsp), maanviljelijä, karjatalous, luontoalalta jotain (perhos, kasvi, lintu, kala tms tieteilijä), jonkinlainen valokuvaaja, fyysikko, kemisti, matemaatikko, tilintarkastaja (?), puutarhuri.....

   hehe varmaan kaikissa ammateissa joutuu edes hieman puhumaan tuntemattomien kanssa, mutta kannattaa valita jokin rauhallinen ammatti, yleensä niissä vähiten puhumistakin.

  • Kielenkääntäjä, maalari, siivooja, miimikko!

   • maalarina ei saa olla yksin..


   • vai siivooja.ei se ole yksinäistä työtä.sosiaalinen pitää olla ja ei saa antaa muiden pompottaa=alentaa itseään.hyvät hermot ja nopeastikin tehtävä päätöksiä.näin :)


   • siistijä kirjoitti:

    vai siivooja.ei se ole yksinäistä työtä.sosiaalinen pitää olla ja ei saa antaa muiden pompottaa=alentaa itseään.hyvät hermot ja nopeastikin tehtävä päätöksiä.näin :)

    Siivousalalla on erilaisia kohteita, voit olla vaikka yötyössä, jossa teet koko vuoron ajan ihan yksin työtä. Ja siivoustyö on itsenäistä, jokaisella oma vastuualue. Riippuu nääs ihan työkohteesta.
    Turvallisuusalallakin voi olla tällaista työtä, jossa ollaan yksikseen paljon tai korkeintaan parin kanssa.


  • Perhepäivähoitaja. Sitä työtä minäkin teen.

  • no itse kärsin samoista oireista olen 11 vuotta ajanut kuorma-autoa ja tää on ollut vaan etu kun olen kohtelias ja heitän tavarat nopeasti ja koitan äkkiä päästä jatkamaan matkaa ettei joutus tekemisiin kenenkään kanssa niin töitä piisaa niin paljon kuin haluaa tehdä

   • Ihan mielenkiinnosta kysyn, minkälainen on parisuhteesi? Oletko introvertti tuntemattomien kanssa mutta pystyt kuitenkin rentoutumaan ja olemaan läheinen, avoin, läsnäoleva, omat tunteet jakava kotona?


  • puhelinmyyjä

  • tekstinkäsittelijä sairaalassa

  • haluaako kukaan edes introverttia töihin?

   • Aika moni olisi sitten työtön :D


  • Rupea metsuriksi. Se on täydellisen itsenäinen ammatti jossa olet vastuussa itse siitä kaikesta mitä teet ja kukaan ei ole vahtimassa sinua, tosin se taas vaatii kykyä tehdä kokoajan töitä ilman että jonkun tarvii jatkuvasti olla hengittämässä niskaasi jotta saisit jotain aikaiseksi. Lisäksi täytyy viihtyä pusikossa myös paskalla säällä. Työ ei sovellu liian urbaaneille hienohelmoille. Kuntoa sinun ei tarvitse pelätä, se nousee työtä tehdessä aivan itsestään. Tärkeintä on oikea motivaatio ja ammattiylpeys.

   -Tv metsuri

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4391
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   122
   3621
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1046