Miksi Halla-aho/hommalaiset eivät mainitse koskaan Bilderbergiä?

antimuukalainen

Jos hommalaiset eivät olisi kontrolloitua oppositiota, he kysyisivät suoraan medialta, joka on heistä niin kiinnostuneita, että miksi he eivät kerro mitään Bilderberg-kokouksista? Israel, bilderbergit ja pankkiirit ovat perussuomalaisten ja hommalaisten erityissuojelussa muslimeilta.

" Q: Can you explain from your view, why the mass media in the west is more or less completely silent regarding Bilderberg?

A: Because there is an agreement between them and the owners of the media. You don’t talk about it. They buy them. Also some of the top media figures are invited to the meetings but are told not to report anything they see and hear."

http://www.noviden.info/article_239.html

6

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä kysymys

      Niinpä...

      • Homman sokea piste

        Halla-aho onnistui jopa pudottamaan eduskunnasta Markku Uusipaavalniemen, mies joka vuosia teki eduskunnassa hankalia kysymyksiä niistä asioista jotka nyt ovat kaikkien vähänkin hereillä olevien huulilla: globaali velkatalous, IMF:n ja Maailmanpankin lisääntyvä ylivalta, kansallisten talouksien romahdus pankkiirioligarkian alaisten orjavaltioiden tasoille... Näistähän Halla-aho on visusti pysynyt niin kuin kontrolloidun opposition tietysti kuuluukin tehdä. Onneksi nämä kysymykset yhä enemmän tunkeutuvat yleiseen tietoisuuteen - mutta Halla-ahon ja Hommaforumin ansiota se ei todellakaan ole!

        Halla-ahon ja Homman toimesta ihmisten katkeruus on pyritty ohjaamaan muslimeja, afrikkalaisia ja "vihervasemmistolaista suvaitsevaistoa" kohtaan, vaikka nehän eivät olisi mikään ongelma, ellei olisi olemassa sitä kansainvälistä eliittiä, jonka olemassaolosta Halla-aho on vaiennut. Jos Suomen kansalla olisi suvereniteettinsa jäljellä, se pystyisi puolustamaan elintilaansakin. Halla-aho kiinnittää huomion seurauksiin, ei alkusyihin. Siinä hän on ollut johdunmukainen ja eliitille viime kädessä hyödyllinen hahmo - eikä ole sattumaa, että Halla-aho kohotettiin eduskunnassa heti korkeaan asemaan, hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi. Halla-aho syö korkeasta kädestä.


    • DumariK

      Saksan laillinen hallitus on tämän artikkelin mukaan edellen The Reich. Tosin lailla ei ole väliä, jos sitä ei noudateta.

      http://www.veteranstoday.com/2011/06/12/a-view-of-the-world-through-the-prism-of-europe/

      Under international law, the 1920 Constitution of the Weimar Reich is still valid, in the same form in which it existed until 23 May 1945. All laws that were in effect on this date are still in effect, since the legitimate Constitution remains unchanged. None of the laws, acts, or treaties passed or enacted by the “Federal Republic of Germany” are backed by legitimate authority. When the Reich regains its sovereignty, the national debt of the “Federal Republic” will be null and void, since the government that amassed it was not legitimate.

      All of this sounds good, but for the time being it is nothing but legal doctrine. An awakening of German self-assertion is long overdue.

    • 9+1

      Tämän vuoden Bilderberg-kokouksen suomalaisosallistujat:



      Apunen, Matti, Director, Finnish Business and Policy Forum EVA
      Johansson, Ole, Chairman, Confederation of the Finnish Industries EK
      Ollila, Jorma, Chairman, Royal Dutch Shell
      Pentikäinen, Mikael, Publisher and Senior Editor-in-Chief, Helsingin Sanomat


      http://www.zerohedge.com/article/full-list-2011-bilderberg-conference-attendees?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed: zerohedge/feed (zero hedge - on a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero)

      • Homman sokea piste

        Kysymys Halla-aholle ja hommalaisille: kuinka monta vihervasemmistolaista ja muslimia päättää länsimaiden asioista Bilderberg-kokouksessa, jolta Suomen poliittinen eliitti käy hakemassa ohjeensa? Ketkä oikeasti uhkaavat suomalaista Suomea ja eurooppalaista Eurooppaa, yhteiskunnan pohjalla olevat kehitysmaista tulleet maahanmuuttajavähemmistöt ja poliittisen äärilaidan hassahtaneet maailmanparantajahumanistit, vaiko finanssimaailman, euroeliitin, ylikansallisten instituutioiden ja globaalien talousmahtien edustajat? Tätä (retorista) kysymystä ei Hommassa esitetä. Sehän murskaisi koko halla-aholaisen ideologian.

        Halla-aho ja hommareinot ovat joko kansallisvaltioiden vastaisen globalistisen eliitin hyödyllisiä idiootteja taikka sitten suoraan mukana juonessa. Ottaen huomioon hommalaisten älyllisen tason pidän edellistä vaihtoehtoa todennäköisempänä. Tosin olisi mukava tietää keiltä oikeastaan Halla-aho sai valtavan vaalirahoituksensa. Follow the money, sano.


    • Suomenkuolonkorahdus

      Katainen kävi viime vuonna kuuntelemassa kiltisti mitä pitää tulla tekemän. Tällä kertaa ei tarvinne mennä, päämjinisterin paikka on tuloillaan niin hihat saapi viuhua isompien herrojen ja isonevan kataisen lompakon sekä puoluekassan mieliksi.

      Käteisen luotsaama kokoomushan nimenomaan lupasi juutalaisten vasallille, USRAELIN suomen suurlähettiläälle, viedä maamme natoon, kunhan pääministerin ja presidentin palleilla istuu Goykoomuslainen. Näin on hyvin suurella todennäköisyydellä tapahtumassa. Go Käteinen & Niinistö Go.

      ai niin, taisipa hommafoorumilla olla oikein oma alajaosto, "kokoomushomma."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe