KARMAN LAKI.

ELION 25.

Karman laki ja lunastus.

Karman laki on vanha laki joka tehtiin Kerta de Fieirassa, paasilla nykyisen Meksikon alueella. Elion Jumalan aikana 12.151 vuotta sitten. Jumalia oli silloin 11. Elion oli pääjumala. Ja hoiti vuoden ensimmäistä jumaluutta ja viimeistä kuukautta, siis kaksi kuukautta peräisin. Ollen muina aikoina Jumaluuksien johtajana. Jumaluus koaliitio oli vallassa sellaisenaan 69 vuotta.

Karman laki on omantunnon laki ja perustuu siihen, että jokaisella teolla on seurauksensa. Joka tekee oikein ja elää sen mukaan, jota omatunto johtaa on aikuishenki ja on vastuussa tekemisistään.

Karman laki ei ole huono laki, vaikka se useinkin yhdistetään Budhan opetukseen. Kuitenkin heikkoutena on, vajavaisuus, joka johtuu lakiin liitetystä hyväksytystä siaiskärsimyksestä, jota Elion ei olisi millään hyväksynyt. Kuitenkin jumaluus koalitio pakotti Elionin hyväksymään lain lisäosan, jossa oli Luojalle asetettu vaade, tarvittaessa asettua luomistyön heikkouden tähden, tai paremminkin ihmiskunnan syntisyyden tähden ,siaiskärsiäksi tuskaan kansan puolesta.

Synnit olivat luetellut, jotka olivat raskaita.
Joka syntiä tekee harjoittaen haureutta, varkautta, petosta, homoudet, insestit, jne. on lain tuomion alainen.

Yhdeltä so. lisäosalta olemme tulleet Karman lain alaisiksi vieläkin enemmän. Laki sisältää nimittäin uskon kautta saatavan synnit anteeksi sijaisuhrin kautta, joka on " Luoja itse" sovittaen ihmiskunnassa vallitsevan synnin ja syyllisyyden siaiskärsiänä ja ansaiten mitä suurimman kunnian ja vallan ja voiman ainaisesti. Luojalla tarkoitetaan ainoastaan hengelistä valtaa ja osaamista.
Tässä on Karman lain heikkous ja väärämielisyys, lain halveksiminen, noituus julki näytettynä.

Tämä on kertomus kärsimyksestä ja viasta meissä ihmiskunnassa, että emme tunne tarpeeksi tuskaa synntien tekemisestä ja niin olemme paatuneita rikollisia, jos joku on paremoi niin olkoon sitten, mutta minäkin kirjoittaja olen syntiä tehnyt, mutta Jeesuksen Kristukseen katsomalla Golgathan ristillä sain syntivelkani anteeksi. Kiitos Jeesukselle, joka osti kärsimyksellään minut vapaaksi, synneistäni!

Nykyisin kyllä ajattelen toisin Jeesuksen siaiskärsimyksestä ja sen merkityksestä puhdistumiseeni.
Sillä jokaisen on itse tehtävä elämässään muutos ja ojennuttava lain mikaan eläjäksi.
Kantakoon siis jokainen itse omat syntivelkansa! Oikeuden henki sanoo niin!

Jeesus kertomus on kirjoitettu oppirakenne eikä fyysinen henkilö sellaisenaan.
Ristin oppi perustuu petokseen mitä laajemmin ja onkin oikeusarvoa vailla.

8

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttkk

      " Nämät eksytyksen ajat on tosin Jumala sallinut, ja ilmoittaa nyt kaikille ihmisille joka paikassa, että he parannuksen tekisivät!"
      Apostolien tekojen mukaan Uudessa Testamentissa
      "Jumala, joka maailman teki ja kaikki mitä siinä on, joka on taivaan ja maan Herra, ei hän asu käsillä rakennetuissa templeissä,
      25. Eikä häntä ihmisten käsillä palvella, niinkuin hän jotakin tarvitsis; sillä hän itse antaa jokaiselle elämän ja hengen sekä kaikki.
      26. Ja hän on tehnyt kaiken ihmisten sukukunnan yhdestä verestä kaiken maan piirin päälle asumaan, ja määräsi aivotut ajat ja heidän asumisensa rajat:
      27. Että heidän piti Jumalaa etsimän, jos he hänen taitaisivat tuta ja löytää; vaikka ei hän tosin ole kaukana yhdestäkään meistä.
      28. Sillä hänessä me elämme, ja liikumme, ja olemme: niinkuin muutamat teidän runosepistänne sanoneet ovat: sillä me olemme myös hänen sukunsa.
      29. Koska me siis Jumalan sukua olemme, niin ei meidän pidä luuleman, että Jumala on kullan eli hopian eli kiven kaltaisen kuvan kaltainen, joka ihmisen taidon ja ajatuksen jälkeen on kaivettu.
      30. Nämät eksytyksen ajat on tosin Jumala sallinut, ja ilmoittaa nyt kaikille ihmisille joka paikassa, että he parannuksen tekisivät.
      31. Sillä hän on päivän säätänyt, jona hän on maan piirin tuomitseva vanhurskaudessa, sen miehen kautta, jonka hän on säätänyt, ja jokaiselle ilmoittaa uskon, siinä että hän hänen kuolleista herätti."

    • Jotain rajaa

      "Karman laki on omantunnon laki ja perustuu siihen, että jokaisella teolla on seurauksensa."

      Mene ja kerro tämä niille joiden omaisia on kuollut luonnonkatastrofien seurauksina. Mene ja kerro tämä kehitysvammaisten lapsien vanhemmille. Mene ja kerro tämä 8-vuotiaalle joka sairastuu aivosyöpään.

    • Aukino

      Karmaan kausallinen "Taivas" on kolmas taivas, joka on myös paratiisi, sen "ympärillä tai osassa sitä" on eräänlainen Helvetti, tai se kuuluisa Kiirastuli.
      3. Taivas on siis astraalisen uni-näky-harha-taivamme "yläpuolella".

      Taivaita on yhteensä 10 kpl, tiedättekö mitä ne ovat?

    • oman tunnon laki

      Kaikille voi tapahtua kaikkea, sellaista on elämä. Uskon ihminenkö olisi suojattu? Olen nähnyt pitkän elämäni aikana kuitenkin sen tosiseikan, että kaikille voi tapahtua kaikenlaista, sairauksia, onnettomuuksia ja vastoinkäymisiä paljonkin. Avioliitotkaan eivät kestä uskovien perheissä. Kauheita onnettomuuksiakin olen itse kokenut. Luulin uskon suojaavan niiltä ja olenkin syvästi pettynyt. Karman laki ei tarkoita sitä, että olisimme ulkopuoliset, niille elämän tosiasioille, joita kaikki muutkin kokevat, vaikka itse pyrkisimme tarkastikin noudattamaan Karman Lakia, omantunnon lakia.
      Oman tunnon laki ei suojaakkaan onnettomuuksilta, kuten harhaanjohtavasti ajatellaan.

    • Aukino

      Myös nk. Michaelin opetus ottaa paljon kantaa Karman lakiin...
      Erityisesti se keskittyy IHMISSUHTEISSA tapahtuneisiin väärinkäytöksiin, ja siihen että JOS ihminen säilyy ihmisenä kuoltuaankin, hän tulee kokemaan jokseenkin saman iskun siltä lähjimmäiseltään jota vastaan hän rikkoi - seuraavassa elämässään... Erityisen vaikea voi olla Karman kokeminen toiselle, jos toinen on ylivertaisen paljon armollisempi kuin Hän itse kykeni olemaan edellisessä elämässään...
      Ei ole ongelmatonta olla armollinen, koska se myös voi suututtaa ja aiheuttaa jopa vihaa, ja juuri tuolla tavoin Karman kautta ajattelemalla, koska voisi olla helpompaa vain saada "silmä silmästä - hammas hampaasta" sama paha isku itselleen, ja tällöin koston kierre ei koskaan välttämättä katkea.... Armolllisuus kuitenkin usein tuntuu lopulta hyvältä kokea, vaikka siinä oli siis tuo huonommaksi tulemisen elementti siltä joka joutuu armahduksen kohteeksi, muttei tieteenkään hänellekään enää seuraavissa elämissään, jos hän kykenee silloin samaan tuon taisteluparinsa kanssa.....

      Karman laki siis uskoo sielunvaellukseen ja on "idän oppeja"...
      Jeesus käsku eräässä apokryfissä etsimään tietä juurikin itään, josta löytyy hengellinen pelastus, muttei mitenkään erityisen laki-kriittinen tai konemainen, kuten täällä lännemässä ennemmin....

      • Aukino

        Sijaisuhri, mikä meillä on Jeesuksessa ja Marttyyreissä ei ole helppoa oikeustajulle.
        Absoluuttinen oikeustaju nimittäin sanoo, ettei kutakin yksilöä saisi rangaista kuin niistä teoista jotka hän on itse tehnyt.
        Tässä on se ongelma, että ihminen voi PIENENÄ ollessaan, kehittyvänä ja herkkänä murtua tekemään aivan uskomattoman PAHOJA syntejä, aivan aikuistenkin mittareilla! Tällaiset ihmiset onneksi löytävät aina Jeesuksen, sillä he tiedostivat, etteivät tienneet kaikkea siitä, minkä pauloihin olivat joutuneet.
        Sitten, paatuneempi versio, ja pienenkin tapauksessa paatumus voi olla pahaa karmaa, koska hän on voinut saada Jeesukselta JA lähimmäisiltään anteeksi, mutta sortuu UUDELLEEN tuohon hirvittävyyteensä, mitä se sitten olikin. Hän voi myös alkaa pitää halpana automaationa tai ikuisena herjattavana koneena enää Jeesuksen ja marttyyrien verta, ja tälllaiset ihmiset ovat valitettavasti lähellä olla ikuisesti kadotettuja.... Toivottavasti kenenkään TÄÄLLÄ lukiessaan, ei tarvitsisi missää hullussa rohkeudessaan sellaista mennä kokeilemaan ja leikkimään näillä asioilla, vaikka leikki voi olla vaaratontakin, jos ei vielä ole kovin PAHAT PANOKSET!


    • adfghijk

      KARMEE LAKI!!!
      Viimeinen Tuomio

      Matteuksen Evankelimin mukaan
      25:31" Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle.
      25:32 Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.
      25:33 Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.
      25:34 Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.
      25:35 Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne;
      25:36 minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.'
      25:37 Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda?
      25:38 Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut?
      25:39 Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?'
      25:40 Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.'
      25:41 Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
      25:42 Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda;
      25:43 minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.'
      25:44 Silloin hekin vastaavat sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?'
      25:45 Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.'
      25:46 Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."
      " sinä päivänä, jona Jumala on tuomitseva ihmisten salaisuudet Kristuksen Jeesuksen kautta, minun evankeliumini mukaan." Room. 2:16
      Apostolien tekojen mukaan:
      17:30 " Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.
      17:31 Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista."
      Apostoli Pietarin mukaan:
      3:7 " Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään."
      3:10 " Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
      3:11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
      3:12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!"

      Kummalle puolen kuulunet, molemmille kuulu et!
      Ilmeisesti panette kuin jänis päänne pensaaseen ja poistatte nuokin julistukset nopeasti, ettette pelastuisi!

    • mana seh w rastamana

      Siis en ymmärrä mitä yrität selittää tosi raskaasti luettavaa tekstiä toi sun kirjoittama teksti... Law of karma hah .... ELÄ VAAN ! ....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe