Nyt päättäjät alatte puhumaan asioista miten ne todella ovat!

, että Niinistö kannattaa Natoa, ellei näin olisi ei hän Kokoomuksen johtotähdeksi olisi päässyt onhan Kokoomuksen edustajien kannattaa Suomen Natojäsenyyttä.100 prosenttia kansalaisista.

Pahin vaihtoehto olisi jos se" punainen epäedustavan oloinen", korojaan ylipainoinen epäedustuvannäköinen sosiaali- demokraattinen Natoon vahvasti suuntautunut naisihminen Liisa Jaakonsaari ja Niinistö olisi toisella kierroksella. Ei vaihtoehtoa siis ollenkaan.

Tulisi ottaa laista selvää, olisiko mahdollista kerätä jo etukäteen 200 000 sotilaspassia luovutettavaksi pois, jos olisi syytä olettaa, että Valtiovalantahot ovat suunnitelleet tai suunutelevat Natronliittymistä. Kato organisaationa jäsenten fyysisen ja oikeudellisen puolen voisi hoitaa ja valvoa aktivistien koskemattomuutta ja laillisia oikeuksia. Jos rikoksia olisi tehty annettaisiin mahdollisuus lyhyen selonteon jälkeen ampua itsensä Lagerilla ja ennen tätä juoda niin paljon konjakkia konjakkilasista, 15 minuutin aikana ja polttaa 1 kpl sikari. Tämä olisi siis vapaehtoinen valinta, toisessa tapauksessa joutuisi vankilan, jos rikos olisi tapahtunut, menettäen kaikki saavutetut virat ja virkaedut. Pääsisi Televisioon Natovastustajia hauskuttamaan ja rikoksen laadun ja vakavuuden suhteen vankila-ajan pituus. ei mitään erikoisosastossa, kun sinne ”peppureinojen”, murhaamisten ja rikollisliigojen keskelle tekemään rohkeasti vain tuttavuutta. Kukkalähetysten sijaan kehotteisiin hankkimaan hautajaissepeleitä. Jos valitsi kuitenkin mieluummin kuoleman siis itsemurhan säilyttäisi mahdollisen saavutetun virka-aseman oli virkamies tai poliitikko –noin Nikuin leskeneläkkeinä, hautaajissa, mahdollisesti jopa Hautakivessä, johon tulis kaunis Nato tähtönen.

EN tässä yllytä, enkä johdattele mihinkään laittomuuksiin ja Suomen laki halua ja tulen pyrkimään noudattamaan jatkossakin. Tässä vain on idea ja ehkä kokonaan tai ainakin joiltakin osin se voi olla oikeudellisesti Suomenlain mukainen, ottaen vielä se puolustava asia huomioon, ettei nuo politiikot ainakaan kerro meille kansalaisille, että kiinnostaako heitä ylipäätään enemmistön Nato kanta, kun se ei enää muutu.

PS 1 ERITYISEN HEDELMÄLISELLE VASIKALLE, JOKA KÄRYTTÄISI TOSI MONTA ROISTOA OLISI LUVASSA VUODEN MITTAINEN SAATTOHOITO - PARHAASTA HOTELIN KEITIÖSTÄ SAISI TILATA VALTION LASKUUN MITÄ VAAN, KUIN MYÖS VIRVOKKEITA JA JOS OLO TUNTUISI HELPOTAVAMMALTA LÄÄKÄRI 5 VIIDESSÄ MINUUTISSA TULISI ANTAMAAN HELPOTUSTA TUOVAN MORFFIINI PISTOKSEN, PERIVITIINIÄKIN -SIIS META AMFETAMINIA TAI IHAN MITÄ VAIN OLISI TARJOLLA MAHTAVISTA SIKAREISTA PUHUMATAKAAN JOS VIELLÄ KERRAN HALUAISI HYVÄSSÄ SEURASSA PELATA SOTAPELEJÄ.

Lakia kunnioittaen ja tuomarin neuvoja kuunellen, siis ennen mahdollista operaatiota, ettei kirjaimellakaan rikottaisi lakia.

PS2 tässä on tämän kertomanongelma PÄHIKNÄNKURESSA. ÄÄNESTÄJIEN VALITSEMAT POLITIIKOT EIVÄT JUURI MILLÄÄNTAVOIN KOMMUNIKOI EDES MEDIAN VÄLITYKSELLÄ KOMMUNIKOI TAI EDES KOMENTOI MONIA KANSALAISIA ASKARUTTAVAAN NATO AISAAN VÄHEMMISTÖN EDUSTAJAT ELI NATON KANNATTAJAT SAATTAVAT LIPUTTAA NATOA, MUTTA ENEMISTÖN KANNATTAJAT OVAT IKÄÄKUIN TÄYSIN VÄLINPITÄÄMÄTTÖMÄN MYKKIÄ ASIASSA. VAALIT ON KÄYTY JA JYTKYJÄ ON TULLUT, MUTTA VAIN OSA KANSALAISISTA YMMÄRTÄÄ ASIAN TÄRKEYDEN MAAN TURVALISUUDEN, JONKA OLELISENA OSANA. PUOLUSTUSVOIMIEMME LISÄKSI ON OMA TIEDUSTELU JA VARMUUS SIITÄ, ETTÄ SE TOIMII SUOMEN VALTION TAHTIIN.

Tuntuu vaan nyt siltä, että Suomen ulko- ja puolustuspoliittinen itsenäisyys on mennyt niin umpisolmuun, joko sisäisten möhlintöjen tai sisäisten ja ulkoisten tekijöiden summana, eli silloin olemme solmussa. Fakta asia on joka on uutisoitu USA Painostaa Suomea Natoon. Kyllä tyhmempikin tajuaa, ettei mihinkään hyvään tarvitse painostaa ja tätä painostamista on jatkunut pitkään, koska Katainen sanoi lipsautti vahingossa Obaman tultua valtaan, jotenkin näin kyllä republikaanien aikana Bushin painostus oli lievempää, kun demokraattien aikaan (Clinton). Jos me alistumme ulkovaltojen painostukseen, eteenkin kuin sen ulkopolitiikka perustuu melko pinnallisiin mielikuva brändeihin, mikä meitä lopulta odottaa. Varma on vain se, että Suomi on pahasti, niin pahasti solmussa tämän asiankanissa, ettei kansa voi sitä, kuin arvailla. Eurooppalaiset kumppanimme ovat Natossa, nyt voiman ponnistus ja muistuttakaa ”Bushin kiukuttelut, että mitä jos harjoitetaan koko Nato?” Valitettavasti juuri nyt Ranskassa on vähemmän otollinen presidentti juuri nyt asialle. Hän on itse asiassa pönttö ja pilaa ranskan maineen sillä, kuinka tämä maa halkihistorian on ylenkatsonut erityisesti Angloamerikkalaisia, Veikkaan vielä pahaa, että Suomessa surinaosapolitiikoista on tavalla tai toisella sotkeutunut tähän Natoon ja kaikki Suomen turvallisuusviranomaiset. Lievimmässäkin tapauksessa heidän yli on kävelty. Siis Lievimmässä tapauksessa, se on aika paha juttu jo se sellaisenaan törkeä virkarikos, jolla on aiheutettu Valtiolle erittäin vaarallinen tila!

http://www.saul-masson.info

-masson.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iPhone fix 0001

      , että Niinistö kannattaa Natoa, ellei näin olisi ei hän Kokoomuksen johtotähdeksi olisi päässyt onhan Kokoomuksen edustajat kannattavat Suomen esuskunnassa Natojäsenyyttä.100 %:sti......

    • Niinistö vie Natoon

      Mikään ei ole TÄRKEÄMPÄÄ kuin NATO ja Suomen PUOLUSTUSVOIMAT



      --- Y h d e s s ä



      Kaikkien täytyy tukea Sauli Niinistöä. Jokaisella suomalaisella hyvä Suomi.

    • ...

      Eikös nykyinen hallitus valittu lähinnä natomielisten edustajien kesken? Selvä enemmistö Suomen uusista ministereistä edustaa Kokoomuksen apu-puolueita, eli ajaa pelkästään Kokoomuksen linjaa. Kokoomukselta taasen ei rahoituksesta ole pulaa, niin kauan kuin on USA:n suurhlähetystö taustalla häärimässä. Lieneepä samaisen puolueen suurin yksittäinen rahoittaja.
      http://yle.fi/uutiset/teemat/wikileaks/2011/02/wikileaks_yhdysvaltojen_lahetysto_paimentanut_suomalaispoliitikkoja_natoon_2356885.html

      Voisikos se olla niin, että natomieliset puolueet rahoittavat toimintaansa, eli laajenevat paljon helpommin, koska niillä on takanaan ehtymätön rahoitus USA:n suunnalta. Korruptiohan ei tule kysymykseenkään niin kauan kuin ministerimme saavat itse nimittää ne henkilöt, joiden pitäisi valvoa korruptiota.

      Tämä uusi hallitus, samoin kuin edellinenkin; ovat pelkkää näytelmää. Samanlaisia kuin Michael Jacksonin taannehtivat oikeudenkäynnit, joissa rahalla, lahjuksilla ja vaikutusvallalla; oli erittäin suuri merkitys valamiesten toimintaan ja koko oikeudenkäynnin lopputulokseen.

      Ilmeisesti USA voi ostaa Suomen poliitikot, samaan tapaan kuin Maikkeli taannoin osti valamiehet. Mitä tulee kansan enemmistöön, niin ainahan voidaan julkaista laillisesti valheellisia mielipidemittauksia, kuten Kokoomus vaaleissa todisti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      174
      2605
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      59
      1725
    3. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      122
      1613
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1349
    5. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      160
      1100
    6. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      76
      1061
    7. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1050
    8. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      973
    9. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      79
      908
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      20
      854
    Aihe