Erkko, Aatos Helsingin Sanomat, Helsinki, Finland

-masson

Ottakaa eduskunnassa puheeksi Supon oikeudet toimia ulkomaalaistentiedustelu palveluiden kanssa.

A) Missä menee laittoman ja luvallisen yhteistoiminnan tiedonvaihdon ja muun kommunikoinnin ja yhteystyönrajat
B) noudatetaanko tämän suhteen lakeja ja jos väitetään, että niitä noudatetaan kuka tai ketkä tämän toteavat ja informaation ja keskusteluiden ja kommunikoinnin suorittavat ja onko esitetty tapa tarkistusten ja henkilösuhteiden, sekä tarkastajien määrän suhteen lainkaan uskottava?
C) Saako kansalainen veljeillä vieraan tiedustelupalvelun jäsenen tai jäsenten kanssa, mikäli tämä veljeily jollakin tavoin koskee tiedustelutoimintaa vielä siten, että siviili osapuoli on Suomen kansalainen. Eikö nämä ole lievästi sanottuna hämäriä suhteita, koska näissä palavereissa oikeasti voidaan suunnitella ihan mitä vaan maan ja taivaanväliltä.

Hyvin kuvaavaa oli Helsingin-sanomien päätoimittajan itse asiassa noin sanomaltaan itse sisällöllisesti erittäin röyhkeä tapa tuoda julki miten lehti vie Kansakuntaa, mutta totta kai kiltin oloinen noin muuten TV-esiintymisessään noin vuosi pari sitten "joka meni suurin piirtein näin. "Katsoi Helsingin-sanomien oleelliseksi ansioksi Suomen EU jäsenyys, mutta myönsi, että Nato jäsenyys heiltä ei mennyt ihan putkeen, mutta yhteistyö jatkuu jne.,,"

Ne tulevat vastaamaan syytöksiin samalla vanhalla vireillä, jonka ei tule riittää sillä emme me suomalaisetkaan vuodesta vuoteen niin tyhmiä ole, oleellisena kuitenkin uusi piirre, joka on ratkaiseva se, että sanomisissa ei ole mitään sanottavaa, mutta asiaan lienee kätkeytyvän ilmeisesti jopa rikoshistoriallisestikin megamaanpetos sarja tai sarjat.

eli näin ne sanoo

”Suomen etua me vain ajattelimme” niin ne varmaan kaikki väittää, mutta typerintä täällä Suomessa lienee se, että tällä vakio fraasilla pelkällä kommentilla työntouhun lomassa selvitetään juttu kuin juttu vaikka haiskahtaisi vahvasti aika pahaltakin Valtakunnan ykköslehden linjanvetoja osaksi sunnineleet tai muuten vaikuttaneet, ainakin joiltakin osin mahdollisesti CIA. tai näitä lähellä olevat henkilöt.
D) Mikä tämän Erkko, Aatoksen Kytkentä on CIA:han?: oletettavasti SUPO ei ole tarkkailut miestä? Miksikö ei, ei se riitä vastaukseksi, että on vaikutusvaltaa (ei uskalla) – Veikkaan, että itse jenkeissä kapitalismin kehdossa, se ei vaikuta asiaan mitenkään muutoin kuin mahdollisesti raskauttavana asian haarana, koska vaikutusvaltaisilla tai varakkailla ihmisillä on ainakin sitä varakuutta jolla voi tehdä ihan mitä lystää, mutta ei edes kiertoteitse rikkoa lakia.
E) Jos ei Erkko ei ole ollut seurannassa, herää kysymys kuinka moni Suposta ensisijaisesti työskentelee CIA:lle ja sitten Suomenvaltiolle, Valtio oletettava kärsivä osapuoli? Jos Erkkoa on asianmukaisen tiiviisti seurattu pitäisi niistä olla raportit päivämäärin ja kellonajoin ja muuta materiaalia, kuten nauhoitettuja puheluita, mahdollisia kiinteistöjen salakuuntelu nauhoja ja optistaekuuntelua. .
F) Onko Erkko vastaanottanut rahaa tai jotain muuta arvokasta CIA:lta kuten esim. kultaa tai onko hän päinvastoin luovuttanut rahaa tai omaisuutta CIA:lle suoraan tai kiertoteitse?
G) Jos Erkko on vastanottanut rahaa tai muuta, kuten palveluksia, onko kyseisistä rahoista, esineistä tai palveluista maksettu vero?
H) Onko CIA:lla ollut mitään merkitystä esim. Helsingin-sanomien sisältöön, jos on onko siitä saatu korvaus ja maksettu totuudenmukainen vero?
ja asioita tämän tiimoilta on vaika kuinka paljon, mutta saletti on, ettei Mikään Erkko, Aatos ei ainakaan ilman virallista poliittista tietä tule ainakaan jatkossa ohjailemaan Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, kun piilossa kansalta ei riittävissämäärin käy asiaa koskevia poliittisia keskusteluitakaan ainakaan niin, että ne painoarvoltaan tulisi Kansalle tutuiksi ja perusteluiksi. Pyrkiköön eduskuntaan! Naapurimaassamme Ruotsin kuningaskin vai muodollisesti ohjaa tämänkaltaista toimintaa. Onhan Erkon suvussa ulkoministerikin, ei sitten juuri lainkaan noudattanut neuvotteluiden aikana Mannerheimin neuvoja..., kumpi muuten oli hienompi ja viisaampi mies? entä kansainvälinen tunnettavuus? Tietysti älyllä ja karismalla Mannerheim päihittää miten päin vain vaikka haudasta kerralla koko laittomat mielipide desbootimössöjen koko sukukaaren, eikä vehkeilyt epämääräisten tahojen kanssa vaikka jatkosodan aikana olisi voinut entisen ministerin lähettää kahdenkuukauden Gestapon uudelleen koulutuskurssille....

31

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkuu osa II

      Mannerheim oli vain liian viisas ja hienomies millään tavoin veljeilemään moisen roskasakin kanssa, jolla toki oli silloisena tiedustelupalveluna komeat puitteet, mutta rottien ammatti on rottien ammatti ajasta ja paikasta riippumatta, niin kuin ainakin yhtä sikamaiset heidän asiakkaansakin niin ikään ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka suhde toimisikin vaikka sitten parin välikäden kauttakin...

      E) Supossa on mätän nyt joitakin asioita niin kauan, kuin vain olen niitä seurannut. Webbi sivuja kyllä he päivittelevät, mutta missä on muu toiminta tai onko CIA pokkana jo vuosia sitten kävelyt Supolaisten kasvojen yli lupaillen, jonkin asteista jäsenyyttä? Voi olla, voi olla ettei? En ole rikostutkija, jota tämä asia moneltakin osalta ehdottomasti vaatii.

      Mä olen pahoillani, kun en kykene kunnioitavampaan kirjoitustyyliin, mutta asian kontekstin nähden kieli on varsin hienovaraistakin.

      JOS EI MITÄÄN TAPAHDU; EIKÄ KANSAA INFORMOIDA MITENKÄÄN OLEMME PAHEMASSA KUSESSA; KUIN MONET TEISTÄ TAITAVAT YMMÄRTÄÄKÄÄN JA: SUOMI ON SILLOIN ”SOLMUSSA” JA TIUKASTI ja sanon nyt ihan suoraan, että kyllä se ajan myötä tulee näkymään tavallisen kansalaisen arkipäivässä hirttävän kuristavasti ellei solmut pikkuhiljaa ala aueta ja valtiovalta on valtio valta, myös Suomessa. Jos näissämerkeissä epäillään, jostain täällä päin ei tarvita näköjään osata kuin se yksi virke: ”Suomen asiaa tässä vaan ajetaan” Niin sitä minäkin. Ei tavalliset rosvotkaan edes päiväunissaan kuvittele pääsevänsä näin helpolla” Virka valta on vähintään laiminlyönyt tehtävänsä täysin asian tiimoilta, vaikka en usko että se siihen jää ja poliitikot jotka kaiken mahdollisen jos ovat edes viitsineet asiasta pitää huolta, kuitannut.

      Rukoilkaa nyt kaikki, että ainakin osa KRP:tä on soluttamaton ja ei ole asian suhteen poliittisesti liian jäävi, tietoa ei ole mutta Kokoomuksen suunastakin haisee Ilkka Kanervineen, Vaikka asia lienee nyt tässä lopettaa tähän palataan, ellei solmuja välittömästi aleta aukaisemaan, eikä tiukempi tiedustelun tarkkailu lienisi ainakaan lisäävän huolta.

      niin tässä se oli.

      Erkko, Aatos

      Helsingin Sanomat, Helsinki, Finland

      http://www.crow96.20m.com/

      • ei lahjuksia,

        Olisi se aika jytky, jos suomessa jäisi edes yksi CIA tai Mossad mies kiinni. Pyytäisin nöyrimmästi päästä grillaamiseen -osaan jos etsitään ja syystä vittumaisuuden huippaa, yleensä kuitenkin jos ei syytä vaatimattoman kohtelias kaikille imemisille ns. ”kiltinujokin”, mutta saan raivarin jos minua tai meitä yritetään kusta silmäile tavalla tai tosilla ja se hienotunteine ujous on kyllä nyt tässä asiassa unohtunut.

        Syylliset saadaan vielä kiinni, eikä niitä ole yksi, eikä kaski kappaletta.

        http://www.saul.masson.info

        -masson.


      • huikamalaettä

        pimpelipom hojo hojo
        vainoharha se on oikein hyvä ase saada nämä
        tsuguweit ja ciat sekaisin jotta ne on pian lataamossa
        näkemässä agentteja ja hitmännejä joka paikassa
        tsäp olet sirutettu
        foliopipo ei auta, usa lukee ajatuksia maapallon läpi, alakautta
        pitää olla myös folio-alkkarit ja sukat. ja kengänpohjalliset.
        pröööt hummmm hummmm
        myöskin juomaveteen ujutetut nanobotit ui aivoihin
        ja laittaa 3g verkkoon kaikki likaisimmatkin päiväunet
        että ainoastaan pullovettä ja sekin ensin mikron kautta
        viu viu vaaauuummm
        tiedusteluhyönteisiä kantsii kans varoa, ne imee verinäytteitä ja lentää
        atlanttin yli ja antaa raportin promilleista, lääkeaineista ja sellaisista.
        iiinniinnniinnnnniiiiin
        ja sitten nämä miehittämättömät tiedustelulennokit...oioijoijoi
        niissä on semmoset kamerat että näkee vaatteitten läpi ja ottaa kuvan
        pienestä pi****elistä ja laittaa nettiin. näin voipi vihulaisen brändin
        turmella alta aikayksikön. häpeässään tekee vielä myllylät ja taas
        on soluttautuja yksi poissa
        frrrruuummmraaauuummm
        konstit on monet ja kaikki on kaupan
        tottakai suomessa on luopioita joka lähtöön mutta
        aatos erkko on jo vihannes
        mieti mieluummin a.stubbin usa:n vaihtovuosia ja tiettyjä
        liikemiespiirejä, armeijan henkilökuntaa ja puolustusministeriötä.
        Ilmavoimathan on jo natossa.
        supo on taasen jäänne ja ulkomailla naurun alainen pikku tsto.
        kokoomus vaihdatti sinne oman miehityksen ja jäljet ovat nähtävissä.
        entinen päällikkö tappoi (?) itsensä ilman muistelmia,
        voisikohan se olla sittenkin....


      • -masson.
        huikamalaettä kirjoitti:

        pimpelipom hojo hojo
        vainoharha se on oikein hyvä ase saada nämä
        tsuguweit ja ciat sekaisin jotta ne on pian lataamossa
        näkemässä agentteja ja hitmännejä joka paikassa
        tsäp olet sirutettu
        foliopipo ei auta, usa lukee ajatuksia maapallon läpi, alakautta
        pitää olla myös folio-alkkarit ja sukat. ja kengänpohjalliset.
        pröööt hummmm hummmm
        myöskin juomaveteen ujutetut nanobotit ui aivoihin
        ja laittaa 3g verkkoon kaikki likaisimmatkin päiväunet
        että ainoastaan pullovettä ja sekin ensin mikron kautta
        viu viu vaaauuummm
        tiedusteluhyönteisiä kantsii kans varoa, ne imee verinäytteitä ja lentää
        atlanttin yli ja antaa raportin promilleista, lääkeaineista ja sellaisista.
        iiinniinnniinnnnniiiiin
        ja sitten nämä miehittämättömät tiedustelulennokit...oioijoijoi
        niissä on semmoset kamerat että näkee vaatteitten läpi ja ottaa kuvan
        pienestä pi****elistä ja laittaa nettiin. näin voipi vihulaisen brändin
        turmella alta aikayksikön. häpeässään tekee vielä myllylät ja taas
        on soluttautuja yksi poissa
        frrrruuummmraaauuummm
        konstit on monet ja kaikki on kaupan
        tottakai suomessa on luopioita joka lähtöön mutta
        aatos erkko on jo vihannes
        mieti mieluummin a.stubbin usa:n vaihtovuosia ja tiettyjä
        liikemiespiirejä, armeijan henkilökuntaa ja puolustusministeriötä.
        Ilmavoimathan on jo natossa.
        supo on taasen jäänne ja ulkomailla naurun alainen pikku tsto.
        kokoomus vaihdatti sinne oman miehityksen ja jäljet ovat nähtävissä.
        entinen päällikkö tappoi (?) itsensä ilman muistelmia,
        voisikohan se olla sittenkin....

        Ai sulla on tällaisia mielessäsi? onko paha krapula heh :)) repesin ihan sikana :)


      • Länsimielinen
        -masson. kirjoitti:

        Ai sulla on tällaisia mielessäsi? onko paha krapula heh :)) repesin ihan sikana :)

        On tuettava USA:ta ja Israelia. Ne taistelevat länsimaisen sivistyksen ja arvojen puolesta. Oletko itse muslimien ja kommunistien asialla?


      • masson.
        Länsimielinen kirjoitti:

        On tuettava USA:ta ja Israelia. Ne taistelevat länsimaisen sivistyksen ja arvojen puolesta. Oletko itse muslimien ja kommunistien asialla?

        "Oletko itse muslimien ja kommunistien asialla?"

        En ole.

        ( -Piste)


    • SUPO#1

      OLET TARKKAILUSSA!

      • -masson

        "OLET TARKKAILUSSA! "

        Minkä vitsin sä murjasitkaan... heh:)

        Ei tämä mikään uutinen ole, käsitykseni mukaa olen ollut enemmän ja /tai vähemmän "tarkkailussa" pidemmän aikaa.


        vaikka en edes lataile piraattiohjelmia) ja leike pöydälläni olleita tekstejä on välillä töhrätyt. Mistä moiseen oletettava luvat on saaneet moiseen. - vaikka ne olisi keneltä tuomarilta tahansa ovat ne laittomat. Olen aina putsannut koneeni, mutta poliisille on turha ilmoittaa, koska ovat rankasti tietotekniikka rikosten selvittelyssä enemmän kuin ylityössä. Jopa veljeni firmaa oli murtauduttu, mutta poliisilla ei kertakaikkia Uudellamaallakaan ollut resursseja tutkia kyseistä rikosta. On tapahtunut, niinkin yhteen aikaan pitkän kirjoituksen saaden valmiiksi, että on ilmeisesti verkonkautta koti tietokoneeni sulettu kyseessä, ei ole ollut käyttöjärjestelmän kaatuminen. Nyt en ole ainakaan itse viimeaikoina havainnut koneen hakkeroinmisia. Myös Visaa on luvatta vingutettu, mutta olen sulkenut korttini heti asian huomattuani, ja sai luottokunnalta reklamoitua luvattomasta kortin käytöstä aiheutuneet kulut. Tätä ei kylläkään ole enää tapahtunut vuosiin.

        Sitten lisäksi hämäräperäinen taho soitti puhelimeeni, e ilmoittanut edes kuka on vaan kyseli juuri vaihtamani virusturva / palomuurin tarkkaa mallia. (miehen ääni oli kuin 50-vuotiaan ylipainoisen henkiln ääni, joka mahdollisesti äänen perusteella myös tupakoi. Tällaisia ei tietenkään pidä ilmoittaa, mutta halpaan omaksi häpeäkseni menin, koska kysminen toimitettiin niin härskin suoraan ja pokerina - siinä se juju juuri olikin etten ehtinyt epäillä, kun juuri vasta heti puhelun jälekeen. Ajattelin vain, että kaupataan uutta virustorjuntaohjelmistoa ja palommuuria tai jotai muuta, mutta ei. Tästä on aikaa muistaakseni kolmatta vuotta talvella.


      • Reinojen vainoama
        -masson kirjoitti:

        "OLET TARKKAILUSSA! "

        Minkä vitsin sä murjasitkaan... heh:)

        Ei tämä mikään uutinen ole, käsitykseni mukaa olen ollut enemmän ja /tai vähemmän "tarkkailussa" pidemmän aikaa.


        vaikka en edes lataile piraattiohjelmia) ja leike pöydälläni olleita tekstejä on välillä töhrätyt. Mistä moiseen oletettava luvat on saaneet moiseen. - vaikka ne olisi keneltä tuomarilta tahansa ovat ne laittomat. Olen aina putsannut koneeni, mutta poliisille on turha ilmoittaa, koska ovat rankasti tietotekniikka rikosten selvittelyssä enemmän kuin ylityössä. Jopa veljeni firmaa oli murtauduttu, mutta poliisilla ei kertakaikkia Uudellamaallakaan ollut resursseja tutkia kyseistä rikosta. On tapahtunut, niinkin yhteen aikaan pitkän kirjoituksen saaden valmiiksi, että on ilmeisesti verkonkautta koti tietokoneeni sulettu kyseessä, ei ole ollut käyttöjärjestelmän kaatuminen. Nyt en ole ainakaan itse viimeaikoina havainnut koneen hakkeroinmisia. Myös Visaa on luvatta vingutettu, mutta olen sulkenut korttini heti asian huomattuani, ja sai luottokunnalta reklamoitua luvattomasta kortin käytöstä aiheutuneet kulut. Tätä ei kylläkään ole enää tapahtunut vuosiin.

        Sitten lisäksi hämäräperäinen taho soitti puhelimeeni, e ilmoittanut edes kuka on vaan kyseli juuri vaihtamani virusturva / palomuurin tarkkaa mallia. (miehen ääni oli kuin 50-vuotiaan ylipainoisen henkiln ääni, joka mahdollisesti äänen perusteella myös tupakoi. Tällaisia ei tietenkään pidä ilmoittaa, mutta halpaan omaksi häpeäkseni menin, koska kysminen toimitettiin niin härskin suoraan ja pokerina - siinä se juju juuri olikin etten ehtinyt epäillä, kun juuri vasta heti puhelun jälekeen. Ajattelin vain, että kaupataan uutta virustorjuntaohjelmistoa ja palommuuria tai jotai muuta, mutta ei. Tästä on aikaa muistaakseni kolmatta vuotta talvella.

        "miehen ääni oli kuin 50-vuotiaan ylipainoisen henkiln ääni, joka mahdollisesti äänen perusteella myös tupakoi."

        Taisi olla joku Hommaforumin "reinoista"?


      • -masson.
        Reinojen vainoama kirjoitti:

        "miehen ääni oli kuin 50-vuotiaan ylipainoisen henkiln ääni, joka mahdollisesti äänen perusteella myös tupakoi."

        Taisi olla joku Hommaforumin "reinoista"?

        Kuka tämmöinen Reino oikein on?


      • Sorry kirjoitit
        Reinojen vainoama kirjoitti:

        "miehen ääni oli kuin 50-vuotiaan ylipainoisen henkiln ääni, joka mahdollisesti äänen perusteella myös tupakoi."

        Taisi olla joku Hommaforumin "reinoista"?

        "Taisi olla joku Hommaforumin "reinoista"? "

        Nyt ymmärsin viestisi oikein. heh :)


    • höh....

      niin pian tekin!. menikö toisin sanoen juuri naulankantaan = No minä olen sitä vähän epäillytkin hyvin vahvasti, siksi kirjoitinkin Me ollaan koko maaa kuulkaas teidäntakia kusessa!

    • SUPOSTA(KO)?

      EI SAA SEKOITTAA POLITIIKKAA JA VIRKAVALTAA!

      • hööh

        joo, ellei virkavalta tee vakavanlaatuisia virheitä/rikoksia, kuten kirjoituksessani toin esiin kysymys on siis oletettavista törkeistä virkarikoksilta tai pahimmassa tapauksessa virkavallan tekemistä törkeitä maanpetosrikoksista. Puolueeton ja poikkeuksellisen laaja, asiantunteva ja tarkka, sekä asiantunteva esitutkinta saataisi selvittää tätä Supoa, ei tämä mitään politikointia ole..


    • SUPOSTA (KO)?

      MUISTAKAA JURIDINEN KORREKTIUS = "TOIMITAAN LAIN PUITTEISSA"

    • ECHELON!

      Minulla on myös Saul Masson samantyyppisiä kokemuksia. Kolme vuotta sitten esim. kävin M-15 Security Servicen sivuilla (Normi sivut). Pääsyni evättiin ja seuraavana päivänä sain ns."Sähköimpullssin" tietokoneeseeni jolloin kiintolevyni viottui ja tiedot oli imuroitu.Tiedän että Suomessa/Suomalaisten Sähköinen Kontrolointi on keskivertoa yleisempää ja määrällisesti runsaampaa kuin uskommekaan.Se on sitä "ISOVELI VALVOO" systeemiä. Onnea sinulle kuitenkin näiden asioiden tuomisesta julkisuuteen ja esille.Ihmisten on "herättävä" huomaamaan mitä ympärillämme "tällä hetkellä" tapahtuu ja mitä "ajassa" liikkuu.

      • M15

        Nähtiin ja kuultiinhan se taas mitä Britanniassa "LEHTIMOGULIT"! tekivät. Salakuuntelua ym. sähköistä kontrollia ja manipulointia. Niinpä. Herättää kysymyksiä.Jos siellä, niin....?


    • vastavakoilu 007

      supohan on sossun valitsema!

      siita voitte paatella miksi lehto istuu linnassa ja tammi vapaana..

    • ns Crowleyn lista

      Crowleyn lista
      Crowleyn lista on Gregory Douglasin Cryptome.org-sivustolla julkaisema lista, jonka hän väitti saaneensa Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun CIA:n salaisten operaatioiden apulaisjohtajalta, Robert Trumbull Crowleylta. Listaan liittyvän salaliittoteorian mukaan Crowley antoi listan joillekin sanomalehtimiehille ennen kuolemaansa (8. lokakuuta, 2000). Listan väitetään sisältävän tiedot 2 619:stä CIA:n luottotoimittajasta, joille CIA antoi parempia tietoja juttujen aiheiksi. Lisäksi nämä toimittajat toimivat CIA:n hyväksi kirjoittamalla mediaan epätosia uutisia yleisen mielipiteen muuttamiseksi.
      Näitä Crowleyn monikansallisella listalla olevia henkilöitä, joista monet olivat saattaneet olla yhdysvaltalaisten tiedustelupalvelujen palveluksessa ennen CIA:n luottotoimittajiksi ryhtymistään, ei pidetä varsinaisina tiedustelupalvelun jäseninä. Tämän mediayhteistyön voimaa arvioi CIA:n Frank G. Wisner sellaiseksi, että heidän avullaan CIA voisi saada millaisen tahansa sanoman tai mielikuvan julkisuuteen.
      Listan ainoa suomalainen on mm. Helsingin Sanomia ja Ilta-Sanomia kustantavan Sanoma Newsin pääomistaja Aatos Erkko.
      Nimiluetteloa tarkastelleiden mukaan luettelo ei ole luultavasti peräisin Crowleylta, vaan se on vuoden 1996 Association of Former Intelligence Officersin jäsenluettelo, johon on lisätty 106 nimeä.[1]
      [muokkaa]Kirjallisuutta

      The Secret History of the CIA, Joseph Trento, Prima Publishing, Random House, New York, 2001. ISBN 0-7615-2562-9
      [muokkaa]Lähteet

      ↑ Evaluation of the Crowley List of "CIA Sources" Daniel Brandt. Viitattu 20.05.2007.
      [muokkaa]Aiheesta muualla

      Cryptome
      Frank G. Wisner
      The Crow: Crowley Files of 1996 – Douglasin ylläpitämä sivusto ilmaissivustolla, sisältää listan

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Crowleyn_lista

      http:;//www.saul-masson,info

      -masson.

    • CIA-HS.

      EI se mikään salaisuus ole että HelsinginSanomissa on ollut noita CIAn yhteysmiehiä ainakin kylmänsodan aikoihin(mutta onko vieläkin ? ) tai se että senkin henkilökuntaa ( kuten myös puolustusvoimien) kuuluu Suomen Atlanttiseuraan .

      PS.
      Muuten koska olisi suotuisa ajankohta suorittaa kansan-äänestys natoon liittymisestä ?

      • Aivan tuli muuten mieleen, ehkä rakentava ajatus tässä kehitymässä olevassa sotkussa.

        Yleisenetuun vedoten olisi kenties seuraava ratkaisumalli hedelmällinen, mikäli Kylmän Sodan jälkeen HS ei ole kaikiltaosin päässyt CIA:n mahdollisista jopa pihdeistä tai pikemminkin pihdeiksi muuntuneesta yhteistyöstä eroon. Kylmä Sota on tullut ja mennyt, emmekä voi jähmettyä jenkkien haluamaan asentoon uhrialttarille, kun meidän ei edes tule olla missään uhrialttarilla.

        Ehdotan Kansalaisena Seuraavaa Helsingin Sanomat pyytävät virka-apua luotettavalta suomalaiselta viranomaistaholta (Luotettava myös CIA;n suhteen Suomen Valtion hyväksi) – jolloin heidän fyysinen turvansa kaikiltaosin ja kaikilla portailla tulee suojella.

        Mitä muuhun mahdolliseen kiristämiseen tai tulossa olevaan kiristämiseen tulee on perustettava armahtava totuuskomissio, keskittyen lähinnä Kylmän Sodan jälkeiseen aikaan, sillä on sanomattakin selvää, että vaikka tarkoitus olisikin alun perin ollut hyvä, ei tiedustelupalvelut hellitä täysin muuttuneissa olosuhteissakaan. Ne ovat häikäilemättömyyden huippuja vaikka saattavatkin asianosaisia noin päälisin puolin, käsitellä silkkihansikoin. Eikä näiden tiedustelupalveluiden TIETENKÄÄN ole tarkoitus ”vapauttaa, jo kerran omaa karitsaa” Vaan valtiovallan on vapautettava yleisenedun, turvallisuuden ja yhteiskuntarauhan sekä Suomen valtiovallan nimissä tämä mahdollinen ”Karitsa”. Ketään eikä kukaan asiassa, ei ole tarpeen loukata tai mustamaalata ja kaikki saavat säilyttää kansalaiskunniansa.

        Syytesuoja mikäli mahdollinen laiton yhteistyö lopetetaan.

        Olen noin muutoin Helsingin Sanomien ystävä, siis sieltä löytyy myös toisinaan hyvää journalismia ja juttuja, vaikka en voikaan hyväksyä joitakin lehden päälinjanvetoja. esim. Nato kysymys.

        Voi hyvin olla, että itse asiassa Helsingin Sanomista ja sen omistajista on tullut, jossain määrin tiedustelupalvelun uhreja tai joutuvat vetämään perässään kivirekeä, mikäli turhaa kivirekeä entisestään kuormitetaan, "kivirenki" on aina "kivirenki" vaikka teoriassa johtopäätös voisikin olla täysin sama, tuskimpa, mutta on se teoriassa mahdollista. Ilman kivirekeä on tietysti kevyempi edetä ja oikein vapaasti pohtia onko joitakin muitakin vaihtoehtoja Suomelle / Euroopalle, kuin tämä Nato. Tai mikä tahansa järkeen käyvä linjanveto, jossa realistisuudesta huolimatta olisi aitoa luovuutta. Mikään Nato, Nato juttu se ei tietenkään silloin olisi tai olisi sitten mikä tahansa minunpuolestani. Voi sitä toki nytkin selvin sanoin kommentoida, millainen on minkäkin lehden linjanveto ja linjanvedot ja kärkevästikkin myös arvostella niitä - ei ne pyhiä tekstejä ole, jos politiikkoja saa ja pitääkin arvostella, niin yhtähyvin tiedotusvälineitä ja heidän edustajiaan. Meillä on lehdistövapaus, mutta meillä on myös sananvapaus, ovatko nämä internetin käytönjohdosta joutumassa törmäyskurssille, kumpi muuten on tärkeämpi?
        Se riippuu tietysti siitä keneltä tätä asiaa kysytään.

        Heasrille terveisiä: täysin vilpittömin ja avoimin mielin.

        Euroopan puolustusliitoon ja asevarusteluliiton puolesta.

        -masson

        htttp://www.saul-masson.info


      • korjaan.
        saulmasson kirjoitti:

        Aivan tuli muuten mieleen, ehkä rakentava ajatus tässä kehitymässä olevassa sotkussa.

        Yleisenetuun vedoten olisi kenties seuraava ratkaisumalli hedelmällinen, mikäli Kylmän Sodan jälkeen HS ei ole kaikiltaosin päässyt CIA:n mahdollisista jopa pihdeistä tai pikemminkin pihdeiksi muuntuneesta yhteistyöstä eroon. Kylmä Sota on tullut ja mennyt, emmekä voi jähmettyä jenkkien haluamaan asentoon uhrialttarille, kun meidän ei edes tule olla missään uhrialttarilla.

        Ehdotan Kansalaisena Seuraavaa Helsingin Sanomat pyytävät virka-apua luotettavalta suomalaiselta viranomaistaholta (Luotettava myös CIA;n suhteen Suomen Valtion hyväksi) – jolloin heidän fyysinen turvansa kaikiltaosin ja kaikilla portailla tulee suojella.

        Mitä muuhun mahdolliseen kiristämiseen tai tulossa olevaan kiristämiseen tulee on perustettava armahtava totuuskomissio, keskittyen lähinnä Kylmän Sodan jälkeiseen aikaan, sillä on sanomattakin selvää, että vaikka tarkoitus olisikin alun perin ollut hyvä, ei tiedustelupalvelut hellitä täysin muuttuneissa olosuhteissakaan. Ne ovat häikäilemättömyyden huippuja vaikka saattavatkin asianosaisia noin päälisin puolin, käsitellä silkkihansikoin. Eikä näiden tiedustelupalveluiden TIETENKÄÄN ole tarkoitus ”vapauttaa, jo kerran omaa karitsaa” Vaan valtiovallan on vapautettava yleisenedun, turvallisuuden ja yhteiskuntarauhan sekä Suomen valtiovallan nimissä tämä mahdollinen ”Karitsa”. Ketään eikä kukaan asiassa, ei ole tarpeen loukata tai mustamaalata ja kaikki saavat säilyttää kansalaiskunniansa.

        Syytesuoja mikäli mahdollinen laiton yhteistyö lopetetaan.

        Olen noin muutoin Helsingin Sanomien ystävä, siis sieltä löytyy myös toisinaan hyvää journalismia ja juttuja, vaikka en voikaan hyväksyä joitakin lehden päälinjanvetoja. esim. Nato kysymys.

        Voi hyvin olla, että itse asiassa Helsingin Sanomista ja sen omistajista on tullut, jossain määrin tiedustelupalvelun uhreja tai joutuvat vetämään perässään kivirekeä, mikäli turhaa kivirekeä entisestään kuormitetaan, "kivirenki" on aina "kivirenki" vaikka teoriassa johtopäätös voisikin olla täysin sama, tuskimpa, mutta on se teoriassa mahdollista. Ilman kivirekeä on tietysti kevyempi edetä ja oikein vapaasti pohtia onko joitakin muitakin vaihtoehtoja Suomelle / Euroopalle, kuin tämä Nato. Tai mikä tahansa järkeen käyvä linjanveto, jossa realistisuudesta huolimatta olisi aitoa luovuutta. Mikään Nato, Nato juttu se ei tietenkään silloin olisi tai olisi sitten mikä tahansa minunpuolestani. Voi sitä toki nytkin selvin sanoin kommentoida, millainen on minkäkin lehden linjanveto ja linjanvedot ja kärkevästikkin myös arvostella niitä - ei ne pyhiä tekstejä ole, jos politiikkoja saa ja pitääkin arvostella, niin yhtähyvin tiedotusvälineitä ja heidän edustajiaan. Meillä on lehdistövapaus, mutta meillä on myös sananvapaus, ovatko nämä internetin käytönjohdosta joutumassa törmäyskurssille, kumpi muuten on tärkeämpi?
        Se riippuu tietysti siitä keneltä tätä asiaa kysytään.

        Heasrille terveisiä: täysin vilpittömin ja avoimin mielin.

        Euroopan puolustusliitoon ja asevarusteluliiton puolesta.

        -masson

        htttp://www.saul-masson.info

        http://www.saul-masson.info


    • suku paljastaa

      Aatoksella on muitakin ongelmia kuin vain Nato-kysymys ja CIA-suhteet. Aatos ei ole niin puhtoinen poika, kuin luulisi.

    • mitä epäilet?

      Mitä Hän on tehnyt tai jättänyt tekemättä?

    • sossusissi 6

      masson, ole huoletta! supo on SDPn luotettavissa kasissa uutismnuurin takana..
      .voi piru kun se CIA nappasi bin laten.. tarja olisi saanut hyvan vuokralaisen...

      ..vi...taako sinua?

    • E.PAKARINEN ja IRWIN

      Ratikaalit täällä riehuu, huulet lentää ja liput liehuu!

    • -masson.

      Ei tästä ole kyse tällaisesta kyse :"Ratikaalit täällä riehuu, huulet lentää ja liput liehuu! " - päin vastoin!

      Mitä taas "viikatemieheen" tulee tarjoan sille ensin Coca Collan, jossa on ripaus LSD:tä tai jotain vastaavaa ja viikatemies vie väärän miehen.. heh :))

      -masson.

      http://www.saul-masson.info

      • Korjaan.

        Ei tästä ole tällaisesta kyse :"Ratikaalit täällä riehuu, huulet lentää ja liput liehuu! " - päin vastoin!

        Mitä taas "viikatemieheen" tulee tarjoan sille ensin Coca Collan, jossa on ripaus LSD:tä tai jotain vastaavaa ja viikatemies vie väärän miehen.. heh :))

        -masson.

        http://www.saul-masson.info


    • KANSALAISAKTIVISTI

      ONKO PERUSTUSLAIN MUKAINEN "SANANVAPAUS" UHATTUNA?

    • Kyllä on.

      Koska ”Kolme suurta” menettävät muutoin kaiken valtansa, ei jää krämmäleitäkään. Menee pitkäaika, että virkamiehet korreloituvat poliittisen vallan mukaan. Vaikka minusta koko virkavaltaa pitäisi koskettaa vanha preussilainen sääntö virkavalta ei politikoi, eikä voi olla minkään puolueen jäsen, eikä hänellä saa olla merkittävämpää poliittista menneisyyttä. Sitä tiukemmin ja ankarimmin tätä sääntöä pitäisi noudattaa, mitä korkeammalla virkamies on.


      Miten Kenraali ylennykset voivat olla poliittisia nimityksiä käytännössä, kun sotilaat eivät politikoi, miten tämä ristiriita on mahdollista?

      Ei siinä mitäään, jos joku osaa tämän selittää...?

    • FRANK ALLEN

      Hyvä Pointti. Sitä sopii miettiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      908
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe