Usa Euro-rahaliittoon?

Jenkit kerjuulle.

24

478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jykä Käteinen

      Kannatan!

    • suomi on perseestä

      Katainen lähettää pikavipin,kunhan Obama vaan lähettää tekstarin.

    • Niinpä mitä sanoo

      meidän ikioma pääfinanssineromme nyt ?

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2010/05/1115946/katainen-kreikan-kriisi-aarimmainen-uhka-suomen-hyvinvointiyhteiskunnalle

      Jos Kreikkakin talouskriisi on jo uhka meidän hyvinvoinnille vaikka meidän väliset kauppasuhteet ovat lähes olemattomat. Huomioiden että Kreikan talouskin on yksi hyttysen baska valtameressä jos USA:n vertaa.
      Niin mitä.... mitä... mitä nyt sitten tapahtuu ???????

      Kuvitteellinen lööppi:

      Katainen : USA:n kriisi äärimmäinen uhka Suomen hyvinvointiyhteiskunnalle, työllisyydelle ja yleensä meidän olemassa ololle. On vain huonoja vaihtoehtoja joko konkurssi tai turmio. Saatte valita joko annetaan kaikki rahamme, omaisuutemme, maat ja mantumme mukaan lukien kultaiset hammaspaikkamme suusta jenkeille tai muuten jotakin KAUHEETA TAPAHTUU!

      Ties mikä tartuntariski meille tulee Amerikasta sikainfluenssa, EHEC-bakteeri, AIDS tai ruttoa tai jotain....................KAUHEETA !
      Kreikasta tuleva tartuntatauti on yx kappale heinänuha verrattuna yllä olevaan.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/katainen-kreikan-ongelmien-tartuntariski-suuri/903776

      EI PANIIKKIA !

      OSTETAAN:
      - iso vesisäiliö
      - säilykkeitä
      - betonimylly
      - hiekkasäkkejä
      - bensa kannuja
      - diesel aggregaatti
      - pari kieppiä piikkilangaa
      - lavallinen wc paperia
      - YNM...

      Maksetaan Kataisel...eiku käteisellä !

    • HEIL EU!

      LOL: "annetaan kultahampaatkin jottei jotain kamaa tapahdu??

      Näin voi käydä jos annamme ylivaltiollisen kapitaalin määrätä asioistamme. Toisessa maailmansodassa annettiin. Miljoonat ihmiset kuolivat mitä kamalimmalla tavalla, tietäen että kohta oli heidän vuoro..

      EU-johdon lausunto jossa "suositellaan" Kreikan yksityistämisen antamista "ulkomaisille tahoille" on juuri tätä kylmää korporatismia. Nazi-ajat ovat tulleet takaisin!

      www.eu-facts.org

      PS Katainen kumppaneineen edustavat tätä kylmää kapitalismia, jossa ihminen on lähinnä vitsi, ja vaaraksi planeetalle, kunhan veronmaksajien rahat ryöstetään "paremmin voiville".

    • von pummi

      olisi hienoa, jos yksityishenkilökin voisi liittyä euroon.
      itse olen talouteni jo ajat sitten ryssinyt kunnolla.
      jos olisin euron jäsen, ei olisi mitään hätää kun saisin velkaa velan päälle ja katainen kuljettaisi rahaa kottikärryllä kotiovelle.

    • NW000n

      Jospa se uusi valuutta tulee tämän jälkeen AMERO. Venäjän presidentti esitteli sitä varten suunniteltua kolikkoa joskus vuosi sitten.

    • raakkuna1

      Kun Yhdysvaltain velka on 8,3 BILJOONAA, ja velkakatto on 14,3 BILJOONAA, niin tullaan vielä huomamaan että velkakaton nosto ei kannata, vaan talouspeli päätetään lopettaa, ja uusi maailmanjärjestys tulee hallitsemaan jatkossa.

      • raakkuna1

        Kun ihmiset tutkivat pankkisaldoaan, niin se on reaali faktaa sen hetkisestä tilanteesta. Ja kansainvälinen pankkien standardi luokitus on yhtä luotettava maksuvalmiuden osoitus. Niin Amerikka on tullut toteamaan oman velkasaldonsa olevan kestämätön. Ja seuraukset ovat ennalta arvaten tiedossamme.


      • raakkuna1
        raakkuna1 kirjoitti:

        Kun ihmiset tutkivat pankkisaldoaan, niin se on reaali faktaa sen hetkisestä tilanteesta. Ja kansainvälinen pankkien standardi luokitus on yhtä luotettava maksuvalmiuden osoitus. Niin Amerikka on tullut toteamaan oman velkasaldonsa olevan kestämätön. Ja seuraukset ovat ennalta arvaten tiedossamme.

        Amerikan pankkien velkasaldo luokitus on aina ollut oikeassa, ja tänään on ilmoitettu järkyttävä velkasaldo ilmoitus, jonka oleellinen arviotieto osoittaa että pankit ovat tuhonsa edessä.

        Niin kyllä tuostakin parhaillaan alkavasta maailman laajuisesta lamasta selviää joitakin. Ja ainoastaan selviytyjien kultavarantoihin tullaan perustamaan uusi maailman rahaliitto.


    • Niinpä niin taitaa

      toi Kataisen matematiikan koulunumero olla yhtä hyv....siis huono kuin muillakin valtaa pitävillä titehtööreillä tai sitten se on juuri päinvastoin että tämä nyky maailman matematiikka on niin hienoo tähtitiedettä että ei me tavikset vain ymmärretä sitä.

      Mietippä tota:

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=155

      En ymmärtänyt miten joku voi olla velkaa enemmän kuin on edes rahaa ?
      Onx tää kapitalistinen markkinatalous yx kappale suuremman luokan wincapitan kaltainen pyramidi huijaus tai jotain.

      • benedi

        velkahan lasketaan tuloksi, omaisuudeksi...mitä enemmän velkaa sen rikkaampi maa!!

        Ei tosin minun ojalan laskuopin mukaan..mutta kysykääpä kataiselta tahi urpilaiselta.


    • Onhan US-armeija keskellä Eurooppaa, jolla saadaan tavalla tai toisella Eurooppa ryöstettyä, jo lievä uhkaus lienee sieltä taholta riittävän ja me maksaamme.

      Enkö minä ole jo tuhannesti varoittanut keskellä Eurooppaa olevasta US-armeija roskaporukasta, jonka pelkällä läsnä ololla ne voi kiristää Euroopan rahat ja kultavarat itselleen. Vaikka käytettäisiinkin ”pehmeämpiä termejä” ovathan he jo tunnettuja öljyvarkaita, Jos ne tosiaan härskiyttään näin yrittävät tehdä on meidän koko Euroopan sodittava, edessä muute ei ole kuin taloudellinen ja ehkä jossain määrin jopa fyysinen orjuus.

      Mitä ihmettä se apina joukko Euroopassa tekee, kun perinteisillä aseilla pelkästään Saksa – Ranska kykenisivät lyömään Euroopan.

      Euroopan puolustus- ja aseteollisuusliiton puolesta.

      -masson.

      http://www.saul-masson.info

      • Korjaan

        Mitä ihmettä se apina joukko Euroopassa tekee, kun perinteisillä aseilla pelkästään Saksa – Ranska kykenisivät lyömään Venäjän.


    • SEIS CIA!
    • pari valittua

      sanaa pyramidin huipulle. Ei auta mitkään välikädet ja nukketeatterit!!!!

    • lor.eal.

      Playstation 3

    • Sipsit ja kokikset

      Tapahtuis jo.. Haluan nauttia showsta lomallani enkä elokuussa.

    • voivoi.,

      Niin kun nää perseet ei tajua, että koko velkakriisi johtuu siitä, että euroopassa ja amerikassa ei yksinkertaisesti enää tehdä mitään koska kaikki tilataan halvemmalla kiinasta ja muista ns. kehitysmaista, jotka kovaa vauhtia on kaasuttamassa meidän ja muiden länsimaiden ohi, koska sallimme sen ja lähetämme rahamme sinne saaden tilalle sekundatavaraa pikkasen edullisemmin kuin jos olisimme itse säilyttäneet teollisuutemme ja tehneet itse sen mitä tarvitsemme. Turha sitä on ruikuttaa jos ei osata taikka ei tiedetä mitä on vienti ja tuontitullit taikka ei ymmäretä kuinka tärkeää oma teollisuus on ennen kuin antaa kaikki kapitalismin rattaiden vietäväksi, koska rahalla ei ole kapitalismissa kotimaata vaan se vaeltaa ensin sinne missä on halvin työvoima ja sieltä rikkaiden pääomasijoittajien taskuihin piste com. Esim. juuri oli uutisissa, että jenkkejä v***uttaa se, että kotimaista tavaraa, kuten esim. pieniä lamppuja maclitteihin ei saa enää jenkeistä vaan ne tuodaan kiinasta. Tai esim. heidän itsenäisyysjuhlissaan käyttämiä amerikan lippuja - nekin tulee kiinasta, joten voiko olla ENÄÄ YHTÄÄN surkuhupaisempaa?? Itse olen koko ikäni ihmetellyt esim. mitä järkeä on rahdata vaatteita tai leluja kiinasta? Kaiholla katselin taannoin vanhoja peltipurkkeja 50-60 luvuilta, joissa aidosti oli tekstit "valmistettu suomessa" Perin harvinainen teksti nykyään! Mahtaakohan kreikassa tai portugalissa olla yhtäkään tuotetta jossa lukisi made in portugal tai kreikka - epäilen!!!!!

    • uncle sam

      USA tuhlaa käsittämättömiä summia rahaa leikkiessään maailman poliisia

    • kjdfköljdsölfjdsklfj

      Miten kaikki tapahtui ennen euroopan unionin syntyä?
      Kreikka menee nurin, se on päivänselvä asia. Euroopan tukiaisista riippuu, koska. Sitten on liuta muita eu-maita, joilla myös on rahapuoli veitsen terällä.
      Johtomaat Saksa ja Ranska ovat myös ilmaisseet, että heilläkään ei asiat ole parhaalla mahdollisella mallilla.

    • relli ohn

      Jos ne nämä EU:n herrat ottaisivatkin USA:n euroon, niin saattaisi loppua rahat nopeasti, kun alettaisiin maksella sitä yli 14 biljoonan valtionvelkaa.
      No, sittenhän päästäisiin nopeasti tästä EU:n kirouksesta.

    • Eivaan tajua....

      Eli ymmärsinkö oikein että Usa tarvii lisää lainaa että saa lainoja maksettua????
      Entä kun taas seuraavaksi tarvii lainoja maksaa, lisää lainaako? Ja lainakaton nostoa. Miten usa/eurooppa on ajautunut moiseen? 30v sitten esim suomi oli lähes velaton maa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe