minkälainen alue on Iso-Heikkilä tai Nummi?

Muutan Turkuun ja etin asuntoo ja haluisin kysyy teiltä turkulaisilta minkälaiset alueet Iso-Heikkilä ja Nummi on? Mikä alue on semmoinen mitä ette suosittele nuorelle opiskelija tytölle laisinkaan? :-)
Ilmoita


Hyviä alueita molemmat!
Pysy erossa näistä: Varissuo, Lauste, Halinen (osittain),
myöskään pansio ja perno ei ole ihan parhaasta päästä mutta ne on niin kaukana keskustasta ja kouluista että tuskin tulee kysymykseenkään :)
Ilmoita
Jos itse voisin vapaasti valita, niin en kyllä valitsisi kumpaakaan. Eivät kylläkään ole mitenkään "huonoja" alueita, mutta parempiakin löytyy. Iso-Heikkilä on rumalla tehdasalueella ja Nummessa on muutama kerros/puutalo missä asuu ei-toivottua väkeä.

Pysyisin myös erossa Varissuosta ja Lausteesta, vaikka molemmissa paikoissa on mulla asunut nuoria opiskelijatyttökavereita. Ja kaikki on säilynyt hengisssä ;)

Kerro mihin kouluun olet menossa opiskelemaa, niin osaan neuvoa paremmin mihin kannattaisi muuttaa...
Ilmoita
Kiitos vastauksista! Menen siis opiskelemaan Linnankadun AMK:iin Taideakatemiaan. Opiskeluasunnoista siinä näyttäis olevan lähellä toi Auranhelmi, mutta tuskinpa sinne ekalla yrittämällä pääsee, vaikuttaa olevan suosittu kohde...
2 VASTAUSTA:
@ 2. turkulainen: onko ne puutalot semmosia ettei niihin kannata muuttaa? asuntohelpissä on pari tosi halpaa puutalo yksiötä, mut aloinkin miettimään kun sanoit että niissä asuu ei toivottua väkeä...mitä tarkotat sillä? :)
opiskeleen turkuun kirjoitti:
@ 2. turkulainen: onko ne puutalot semmosia ettei niihin kannata muuttaa? asuntohelpissä on pari tosi halpaa puutalo yksiötä, mut aloinkin miettimään kun sanoit että niissä asuu ei toivottua väkeä...mitä tarkotat sillä? :)
Juu ÄLÄ missään nimessä mene edes asunto näyttöön helpin puutaloihin. Itse kävin kolmessa: 1. mummon yläkerassa, mummo siis asui keskikeroksessa ja olisi pitänyt jakaa suihku/sauna hänen kanssaan joutuen kulkemaan kellariin rouvan asunnon kautta 2. ulko-ovella/patiolla vastassa tuhannen humalassa mies, joka väitti olevansa "talkkari" ja kämpät sellaisessa kunnossa että en edes sikaa sinne pistäisi 3. myös kamalassa kunnossa, siis suihkun lattia "eli" itsekseen..Nummessa tosiaan kivat maisemat ym, siellä on kaupungin kämppiä, joissa tosiaan asustaa jos jonkinlaista menijää ;) Iso heikkilässä asui kaverini ja eipä mitään erikoisen pahaa sanottavaa :)
+Lisää kommentti
Siis tietyt niistä taloista (ei kaikki), niin niissä asuu sellaista laitapuolen kulkijaa, nistejä ym. Tuskin niihin kuitenkaan asutetaan normaaleita ihmisiä, mutta silti ei sellaisen lähellä ole siistiä asua. En tiedä nykyistä hintatasoa, mutta kannattaisi katsoa esim. Portsasta (Port Arthur) puutaloasuntoja, olen asunut itse siellä viisi-kuusi vuotta ja vuokra oli todella pieni, asunto hieno ja asuinympäristä loistava. Portsahan on loistanut usein suomen paras asuinalue-äänestyksissä.

Myös kakolanmäeltä löytyy mukavia asuntoja. Sekä kerros- että puutaloista. Kirjoitan lisää myöhemmin, nyt täytyy mennä!
Ilmoita
Iso-Heikkilä on hyvin rauhallinen ja siisti. Keski-ikä asukkailla on melko paljon.
1 VASTAUS:
ai , rauhallinen.juopot majailee kaupanedustolla k-marketin edessä huumeita kaupitelaan. patterinhakan taloissa luteita. revi siitä.
+Lisää kommentti
Iso-Heikkilä on Taideakatemiaa ajatellen näppärällä paikalla. (Ei tarvitse kulkea ihan keskustan kautta, vaan voi oikaista, kuten Portsastakin.)

Toinen varteenotettava vaihtoehto voisi olla Martti. Paljon opiskelijoita, lähellä kaupunkia ja förillä pääsee melkein Taideakatemian kulmalle.
Ilmoita
Martti voisi olla tosiaankin hyvä vaihtoehto myös, kuten majakkaranta. Riippuu tietysti siitä, että minkä tasoista asumista haluaa. Majakkarannan pääosin 90-luvulla rakennetuista huoneistoista löytyy saunuat, ulkovarastot, hissit ja parvekkeet. Sijainniltaan muuten ja ehkä rauhallisuudenkin vuoksi Martti voisi olla parempi kuin majakkaranta. Mutta valitset minkä tahansa, niin et sä täysin huonosti voi päättää. Turku on mukava paikka asua pääosin ja yksittäisille naapureille ei mitään mahda. Huonoja naapureita on kaikkialla.

Sijainnin puolesta, kun ottaa huomioon koulun, keskustan ja yhteydet, niin paras paikka olisi martti-majakkaranta-keskusta-portsa -akseli.

Mistä päin muutat muuten tänne Varsinais-Suomeen?
Ilmoita
Missään tapauksessa ei kannata muuttaa Pernoon tai Pansioon. Martti olisi tosiaan paras vaihtoehto koska siitä on lyhyt matka Taideakatemiaan samoin Portsa. Kaupungille( www.tvtasunnot.fi) kannattaa laittaa hakemus, alueeksi keskusta alue (esim. Portsa ja Martti kuuluvat siihen), mutta kannattaa toimia ripeästi sillä moni muukin tuleva opiskelija on kiinnostunut näistä alueista. Majakkaranta myös hyvä, asuntoja mm.VVo Asunnoilla (www.vvo.fi) Majakkaranta on kauniilla alueella ja ihan rauhalinen paikka, paljon lapsiperheitä ja nuoria. Bussit sieltä keskustaan kulkee n. 10min välein ja pyörällä pääsee Taideakatemialle n. 10-15min. Nummen puutaloissa voi talvella tulla aika kovia sähkölaskuja tai sitten tulee kylmä :)
Tervetuloa Turkuun!
Ilmoita
Kysäisempä tästä samasta ketjusta, että minkälaista aluetta on Nättinummi, Westerholminkatu? Joku minulle vihjaisi, ettei kannata muuttaa, onko oikeassa?
Ilmoita
Tässä yksi Iso-Heikkilässä asuva. Tykkään asua täällä, alue on rauhallista eikä liikenteen äänet sillä tavalla kuulu kun ikkunaa pitää auki. Keskustaan pääsee vielä hyvin, bussi kulkee ja pyörällä pääsee, kävellenkin. Joku sanoi Iso-Heikkilää rumaksi tehdasalueeksi, mikä ei mun mielestäni ole totta. Vaikka täällä onkin noita tehdasrakennuksia niin ei ne mua häiritse - onhan täällä vihreää ja vehreääkin etenkin kesäisin. Eikä tarvi pelätä, että jotain sattuu tai hämäriä tyyppejä kyttää puskissa. lltaisinkin uskaltaa hyvin kulkea. Suosittelen!
Ilmoita
Joku moitti Halisia, mutta minusta ei ole ihan maineensa mukainen. Itse asuin siellä muutaman vuoden eikä ole mitään pahaa sanottavaa. Ennakkoluulot tulee varmaan siitä, kun alueella asuu melko paljon ulkomaalaisia. Silloin kun itse siellä asuin niin ei ikinä ollut mitään hankaluuksia. Alue on viihtyisää ja palvelut lähellä. Lisäksi suosittelen tuota Iso-Heikkilää, Pohjolaa rautatieaseman takana ja Kastua. Vältä Varissuota, Laustetta ja Runosmäkeä. Runosmäessä voi olla hyviäkin alueita, mutta alueella asuu paljon ns. huonompiosaista porukkaa. Tarvitseeko Lausteesta ja Varissuosta edes sanoa mitään - ovat molemmat vuokra-asuntopainotteisia alueita, joissa on yleisesti rauhatonta ja epävakaata. Paljon ulkomaalaistaustaisia, huumeidenkäyttäjiä ja muita. Ongelmat muhii kivasti, kun paljon samanlaista porukkaa yhdellä alueella. Tietty siellä ei sitten kai kannata liikkua väärään aikaan väärissä paikoissa eli viisas asukas varmasti välttyy ongelmilta useimmiten.
Ilmoita
iso-heikkilän puisto on narkkareitten suosima annostus paikka.käytettyjä neuloja lojuu alueella. siwassa juopot jonotaa kaljaa , haju myös sen mukaista.
Ilmoita
Älä missään nimessä tule turkuun. Täällä olevat ihmiset ovat aivan hulluja täysin sekopäitä.

Täällä valehdellaan ja ollaan sitten kuin se olisi totta.

Huorat täällä harrastaa toimintaansa ja niitä vielä hullut turkulaiset puolustelee.

turku on Suomen syntisin kunta/kaupunki

turussa ei ole mitään hyvää - ainostaan, että turusta pääsee pois

turku on niin sairas . että muuttaa tänne tuleva ihmiset turkulaisiksi, eikä niin että ihmiset muuttaisivat turkua paermmaksi.
2 VASTAUSTA:
No mitäs sinä täällä olet sitten asunut/ollut kun niin p***ska paikka on?! Ärsyttää niin paljon ihmiset, jotka muodon vuoksi muuten vain haukkuvat kaupunkeja/kuntia..
Älä muuta, se o totta mitä edellinen sanoo

Lue: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15106877/varoitus!!-turkuun-muuttaville
+Lisää kommentti
Jos tulee opiskelemaan taideakatemiaan Linnankadulle siinä ihan vieressä Pakkarinkadulla on hyvä vuokrakerrostalo.

Nummi kuului ennen Kaarinaan ja se oli heidän köyhintä/ paskasinta aluetta jonka luovuttivat ilmaiseksi Turulle. Fiksu Kaarina.
Ilmoita
Täällä on kiva aukoa päätä, ku ei fasessa voi
1 VASTAUS:
Juu ja kaduilla auotaan sossupaviaanien päitä.
+Lisää kommentti
Iso-Heikkilän alue VARO juoppoja ,laitapuolen kulkijoita.Linja-autossa peräpenkeillä neuloilla suonensisäisiä verisiä ruiskuja lojuu penkillä. VARO.
Ilmoita
Uittamo!
Ilmoita
Iso-Heikkilä älä missään nimessä muuta sinne. Kerrostaloissa asuu alkoholisteja ja muita laitapuolenkulkijoita . OVAT VUOKRALLA SIJOITTAJIEN ASUNNOISSA , SOSSU TURUN KAUPUNKI MAKSAA VUOKRAT. Itse sain kuin sainkin asuntoni kaupaksi kovalla väännöllä . Kokemusta on miten kerrostalossa juhlitaan arki-iltoinakin . Nuku siinä sitten , lähdet aamulla töihin,kun toiset parantelevat krapulaansa. HU HU HUU pääsin sieltä pois.
Ilmoita
Samaa olen huomannut Iso-heikkilässä. Alkoholistit , narkkarit , pörräävät SIWAN pihalla , lohdutonta katsottavaan , jokseensakkin pelottavaa. Kaupan jonossa narkkari oli takanani , pelkäsin yski ja kröki APUA . Saa pelätä HEPATIITTI TARTUNTAA pärskii niin että räkä lensi. Muuten alueesta omakotialueella on aika sotkuiset hoitamattomat pihat ,ränsistyineitä vanhoja taloja ,aika ajanut ohitse kauan sitten.Patterihaan puisto on ainoa virkistymis paikka. Sielläkin alkoholistit istuvat muovikasseineen.Räyhäävät isossa porukassan , huutavat ohikulkioille .
Ilmoita
Aivan nappi kommetti tosi on ja paikaansa pitää.
Ilmoita
Kyllä täytyy sanoa,tuosta iso-heikkilän asuin alueesta sen verran. En kyllä muuttais sinne. On sellainen levottomien ihmisten , suoraan sanottuna sosiaali avustuksilla elelään. Nuoriso puistossa huumeita,,,. On niitä parempia paikkoja asua.
Ilmoita
Meneekö nyt patterihaka ja isoheikkilä sekaisin? Siwa:n kulmat kuuluu ,Patterihakaan Ja Isoheikkilä on siellä ison liikenneympyrän takana.Kanslerintien varressa on niitä vuokraasuntoja joita kaupunki on vuokranut "huonompi osaisille".Isoheikkilässä rauhallisempaa.
Ilmoita
Iso-Heikkilä on aivan Patterihaassa KIINNI, käytännössä samaa aluetta,Iso-Heikkilä ja Patterihaka.Koko kulmakunnan Siwa-kauppa on Iso-Heikkiläkin juoppojen ja narkkareiden myyntipaikka huumeille.Kierrä kaukaa nämä lähiöt TOSI ON.
1 VASTAUS:
Iso-heikkilässä K-Marketin parkkipaikkalla sossuporukaa pyörii K-marketti kassajonot muodostuvat narkkareista ja alkoholisteista.Epämiellyttävää.
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Vuokranantajat ja myyjät sekoittavat mielellään Patterinhaan ja Iso-Heikkilän, koska PH:lla on huono maine ja I-H:llä hyvä. K-marketin ympäristöä kutsutaan ilmoituksissa Iso-Heikkiläksi, vaikka todellisuudessa Iso-Heikkilä on unelias, puistojen ympäroimä lähiö Otavanaukion liikenneympyrän vieressä ja sinne on Patterinhaasta puoli kilometriä.
Ilmoita
Patterinhaka ja Iso-heikkilä narkkareiden suosimaa aluetta.
1 VASTAUS:
MIKÄ alue ei ole narkkareiden suosiossa?
Lukuunottamatta ihan omakotilähiöitä? Sijoittajat kun antavat asuntonsa vuokranvälittäjille ja nämä keräävät maksut kerta toisensa jälkeen välittämästään asunnosta, vaikka häätöjä tulisi kuinka usein. Mitä enemmän häätöjä, sitä enemmän rahaa vuokra-asunnon välittäjälle.
+Lisää kommentti
totta vaan on Patterinhaka ja Iso-Heikkilän alue on narkomaanien pistos paikka puistossa käytettyjä verisiä neuloja. puistossa alkoholistit penkeillä muovikasseineen,rähisevät kovalla äänellä . metsikössä laitapuolen kulkijat rakentaa majojaan . ilmankos asunnon välittäjillä töitä riitää .
Ilmoita
patterinhaka ja iso-heikkilän k-marketin asiakaat ............voi luoja likaisia haisevia narkkareita ja juoppoja. lähtivät kovalla rähisevällä äänellä k-marketista ulos.
Ilmoita
Iso- Heikkilän ja Patterihakan alueiden puistot juoppojen ja narkkareiden suosiossa.Koiran omistajat jättävät koiriensa jätökset siivoamatta. Sellainen koira kuin omistajansakin. Ei mitenkään fiksua. Sopii hyvin juopot , narkkarit ja koiran paskat omistajineen. Vältä aluetta.
Ilmoita
iso-heikkilässä ja patterihakan taloissa luteita.
Ilmoita
Iso-Heikkilä Patterinhaka Asuinalueena. Kerrostaloissa luteita jo vuosia ollut eikä taloyhtiöiden ostamat myrkytys firmat ole asiaa hallintaansa saaneet . Patterinhakan puistossa narkkarit piikittävät itseään ,käytetyt ruiskut heitetään maahan , alkohoolistit istuvat surustelevat puistonpenkeillä , ohikulkijoille huutaen .Todella epämiellyttävää. Marketin kulmilla myydään huumeita , alkoholistit asioivat Marketissa haju on sen mukaista .Vanha kantainen Rintama-talo alue, Latokartanok. Jäärämaank. Maaherrank. epäsiistiä.Metsikössä yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneet asunnottomat asuvat risumajoissaan . Syyskuussa 2018 Turukulaisessa kerrotiin Iso- Heikkilän hälyttävästä kasvavasta isosta Rotta kannasta .Mikä ei sinäänsä ollut asukaille mikään uusi yllättävä asia. Avo - kompostit hip hurraa. Niitä lisää. Jotain pitäis tehrä.
Ilmoita
Rottia on muuen Pattreinhaassa ihan niin kuin Iso-Heikkilässäkin , ja Isoja Rottia . Vanhaa satama-aluetta niiltä ajoilta , tähän päivään AINA alueella Isoja - Rottia ollut. Näin on .
Ilmoita
JOO JA PANSIOSSA TÄNÄÄN 10.01.2019 AMMUTTU LAUKAUSTEN VAIHTOA. POLIISI SELVITÄÄ . PATTERINHAKAN K-MARKETIN EDUSTOLLA HUUMEITA MYYDÄÄN
Ilmoita
Iso-Heikkilän vieresssä on Pansio siellä 9.01. 2019 AMMUSKELUA kahden miehen kiivasta laukauksien vaihtoa. Siellä asuu paljon ulkomaalaisia ja on vastaan otto keskusKIN.
Ilmoita
ISO-HEIKKILÄSSÄ JA PATTERINHAKA TALOISSA ON LUTEITA. PATTERINHAKA PUISTO ON NARKKAREIDEN JA ALKOHOOLISTIEN VIIHDEKESKUS. PUISTOSSA ON MAAHAN HEITETTY KÄYTETTYJÄ HUUMERUISKUJA.LINJA-AUTOSSAKIN TAKAPENKKIEN ALLA ON KÄYTETTYTJÄ RUISKUJA.EN SUOSITTELE SINULLE ENKÄ MUILLEKAAN.
Ilmoita
joo. oli talossa niitä torakoita pois muutetiin. rappukäytävässäkin haisi joku kumma haju.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

minkälainen alue on Iso-Heikkilä tai Nummi?

Muutan Turkuun ja etin asuntoo ja haluisin kysyy teiltä turkulaisilta minkälaiset alueet Iso-Heikkilä ja Nummi on? Mikä alue on semmoinen mitä ette suosittele nuorelle opiskelija tytölle laisinkaan? :-)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta