Poliittisesti epäkorrekti mielipide

Miss Incorrect

Olen varmaan ahdasmielinen, kapeakatseinen rasisti, kun minulla on tällainen poliittisesti epäkorrekti mielipide, mutta sanonpa kuitenkin: mielestäni kehitysavun voisi lopettaa kokonaan. Miksi? Koska olemme laittaneet köyhien maiden "kehitykseen" miljardeja euroja jo monen monta vuotta, mutta mitään siellä ei kuitenkaan näytä tapahtuvan. Miksi heittää rahaa tuuleen? Jos jonkinlaista kehitystä olisi mahdollista edes tapahtua, ehkä se olisi jo tapahtunut. Kuitenkin köyhät istuvat maansa kaduilla yhä edelleen eivätkä tee yhtään mitään; ehkä korkeintaan odottavat seuraavaa "apua" saatavaksi. Sanon suoraan, että tällaiset ihmiset ovat mielestäni pummeja, eikä Suomen pitäisi tukea tällaista lusmuilua. Onhan se kurjaa, kun on kurjaa, mutta mitä jos vaikka ihmiset alkaisivat kehitysavun kohdemaissa nousta takamuksiltaan ja tehdä asioille jotain?

7

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+1

      "mielestäni kehitysavun voisi lopettaa kokonaan. Miksi? Koska olemme laittaneet köyhien maiden "kehitykseen" miljardeja euroja jo monen monta vuotta, mutta mitään siellä ei kuitenkaan näytä tapahtuvan."

      Tämä on tätä, eikä tälle loppua tule.

      Ns. kehitysapu on kärpäsen paska sen rinnalla mitä rikkaat teollisuusmaat varastavat kehitysmaista. Ja sekin ns. kehitysapu on suureksi osaksi lainoja joiden ehtona on järjestää kehitysmaiden talousjärjestelmä niin että sieltä voitaisiin varastaa vielä enemmän.

      Kehitysapu voidaan toki lopettaa, ja se pitää lopettaa, mutta ei siksi että kehitysapu on meille kallista. Sehän on tuottoisaa. Mutta kehitysavun lopettamisen lisäksi on lopetettava globaalien yritysten ylivalta maailmassa ja palautettava kehitysmaiden omaisuus niille itselleen. Katsotaan sitten uudestaan tilannetta.

    • siegheilviktoria

      Turha itkeä afrikkalaisten kohtalolle, eivät ole saaneet mitään aikaan vuosituhansien saatossa (pl. Pohjois-Afrikka) ja elleivät länsimaat olisi ottaneet minkäänlaista kontaktia Afrikkaan, niin siellä vieläkin heimosodat ja kannibalismi jylläisi. Vain vahvimmat selviää, vanha viidakon (hehe) laki.

    • Apua avuttomille

      Jos olette Afrikassa kierrelleet, niin olette nähneet kuinka naiset kuokkivat pelloilla jne, ja miehet hoitelevat istuskellessaan teoriapuolen ja ulkosuhteet.
      Kyllä afrikkalaisetkin työtä tekevät, mutta kohtuullisesti.
      Valkoisia nimitetään esim. tsunguiksi eli touhoiksi, hassuja, jotka yrittävät keksiä koko ajan lisää hommia, vaikka vähemmälläkin tulee toimeen.
      Eli siellä toimii pitkälti vanha keräilytalous, napataan puusta banaani tai papaija kun tarvetta tulee.
      Valkoisen miehen ahneus ei ole tarttunut kuin valtaapitävään eliittiin.

      Elämisen tason kohottaminen on tarpeen inhimillisistä syistä. Parhaiten se alkaa panostamalla koulutukseen. Päävastuu taitaa nyt olla jo kiinalaisilla ja arabeilla, saa nähdä saavatko enemmän aikaan kuin huonosti onnistuneet siirtomaaisännät ja pohjoismaalaiset.

    • Lycka ....

      Onnea vaan kiinalaisille siinä asiassa, ovat kyllä aika aikaansaapaa, älykästä ja toimeliasta väkeä. Mutta voivat turhautua siinä missä länsimaidenkin ihmiset.

    • asdasssssssssss

      Hei, Apua avuttomille
      'Valkoisen miehen ahneus ei ole tarttunut kuin valtaapitävään eliittiin.'


      mielestäni nyt puhut amerikkalaisista
      Amerikan valkoiset ostivat mustia joita Englannin valkoiset myivät.
      ja sitten amerikoissa musta mies teki tyon ja valkoisen ei tarvinnut joten maa vaurastui. Mysteerisesti punainen mies kuoli lähes sukupuuttoon ja valkoiset saivat koko mantereen ja sen luonnonvarat. Jotka sattumalta on maata joka on varastettu alkuperäisväestoltä.

    • Valkja virq.

      Kaikki kunnia kaikille alkuperäisväestöille kaikissa maissa väriin tai rotuun katsomatta, amen.

    • Olet aivan oikeassa

      Kehitysapua on roudattu näille kehityshaluttomille jo aivan liian monta vuosikymmentä. Luulisi noiden jo oppineen että mitä tarvitsee tehdä että pellot tuottavat paremmin. Kuolkoot nälkään jos ei huvita parantaa elinolojaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe