Quinlan Vos:Pimeyden kamppailija

Yoda2

Olen lukenut kaikki Dark Horse Comicsit,jossa on Quinlan Vos.Minusta Quinlan Vos on parhaita Star Wars hahmoja.Hän on todella kiinnostava hahmo,joka kamppailee sisäisen pimeytensä kanssa koko sarjan ajan,ja lopulta kukistaa sen ja tajuaa,kuka hän on:Jedi kuolemaan asti.
Hänessä on jotain,joka iskee minuun täysin ja hän on myös hyvin liikuttava
ja uskottava hahmo,joka kasvaa henkisesti paljon ja hänestä tulee lopulta aviomies ja isä.
Onko kukaan lukenut joitain Quinlan Vosin tarinoita,ja jos on,mitä pidätte Quinlan Vosista ja hänen seikkailuistaan?

4

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      Eikös tälle Quinlan Vos jedille käynyt köpelösti "Sithin Kostossa"???
      Ainakin Sithin Koston sarjakuvajulkaisussa annetaan ymmärtää Quinlan Vosin joutuneen "order 66." uhriksi niin kuin monet muutkin jedit.Mutta elokuvaversiossa Quinlan Vosin kohtalosta ei nähty tarkempaa kuvausta.Mielenkiintoinen hahmo olisi ansainnut pidemmän elinkorren.

    • Yoda2

      Star Wars Republicin sarjakuvissa 81-83 Quinlan Vos oli Kashyykissa Yodan ja Luminara Undulin kanssa,jossa alkoi Käsky 66 sielläkin,ja Luminara kuoli,Yoda selvisi ja Quinlan Vos selvisi.Eli Quinlan Vos ei kuollut Käskyyn 66. Tässä tulee tapahtuma:
      Quinlan Vosia ammuttiin,ja hän sai vakavia haavoja,mutta jäi eloon.Hän pakeni omia kloonejaan ja kiipesi lopulta puuhun,jossa hän vannoi kostavansa tämän Sithille.Hän tappoi muutaman kloonin,mutta joutui taas
      pakenemaan,mutta jeditoverien ja entisen padawaninsa Aayla Securan menetys sai hänet maahan ja kaikki toivo näkyi olevan poissa.Mutta sitten Chak-wookie tuli auttamaan häntä ja nosti hänet puuhun suojaan,ja meni hakemaan apua.Puussa Quinlan tajusi,että hänen tehtävänsä on suojella viattomia,eikä kostaa kuolemia.Hän tunsi,että oli voittanut sisäisen pimeytensä ja Voima paransi häntä.Hän meni alas tappaakseen Kloonikomentaja Faien,jottei tämä tappaisi Wookieita,mutta Faie ehti ampua Quinlania ja Quinlan tappoi Faien.Sitten tuli Vilmarh Grahrh,joka pelasti Quinlanin ja laittoi hänet Bacta-tankkiin.8 Kuukauden päästä hän näki rakastettunsa Khaleen Henzzin ja entisen mestarinsa Tholmen,ja Khaleen näytti Quinlanille hhänen ja Khaleenin yhteistä lasta,ja Quinlan vannoi,että pimeys ei ikinä koskisi lapseen.
      Wookiepediassa on tarkemmat tiedot,mutta Quinlan kylläkin selvisi Käskystä 66,vaikka olen itsekin lukenut Sithin Koston sarjakuvajulkaisun,jossa väitetään,että hän kuoli.George Lucas itse käski kirjoittajia olematta tappamatta Quinlania, ja kirjoittajat olivat ennen sitä päättäneet tappaa Quinlanin,mutta George Lucas kielsi sen.
      Se selittää Sithin Koston sarjakuvan virheen,tosin George Lucasin syytä ei tiedetä,ettö miksi hän halusi pitää Quinlanin elossa.

      • Veteranfan

        Quinlan Vos nähtiin Clone Wars animaatiosarjan kolmannella kaudella ainakin yhdessä jaksossa.Tämä kielii sitä asiaa,että Lucasilla olisi Quinlan Vosille paikka myös suunnitellussa liveaction TV-sarjassa,jota nähdään näillä näkymin aikasintaan v.2014.


    • Yoda2

      Niin näkyi,mutta George Lucas on varmistanut,että Liveaction-sarjassa ei ole Jedejä,ja Quinlan Vos on jedi.Muuten se kyllä kielisikin siitä ja se on ainoa selitys,että miksi George Lucas halusi pitää Quinlan Vosin elossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe