AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Galaxy s2+musiikin siirtäminen puhelimeen

Galaxy s2+musiikin siirtäminen puhelimeen

31 Vastausta 6 058 Lukukertaa
Kuinka saa koneelta siirrettyä musiikkia puhelimelle...en ymmärrä:(. Tämä ensimmäinen samsungini, ja käyttö edelleen tuottaa hankaluuksia... Nokialle osasin siirtää musaa... mutta voisko joku auttaa?

Kies on ladattu koneelle, mutta jos sitä kautta yrittää ni yrittää pöytäkoneelta tuodut tiedostot iirtää läppäriin (jossa siis kyseinen kies on asennettu?!). Ei ole vaihtoehtona että iirrä puhelimelle tms..

menee hermot jo :D
Resurssi hallintaa käyttäen raahaat biisit puhelimeen. Siihen ei raskasta Kies phjelmaa tarvita. Eli liität puhelimen koneeseen ja laitat puhelimesta massamuisti tilan päälle.
kiitos...

Mutta miten otan puhelimen massamuistin päälle? Asetuksista koitin ettii,muttei löytyny?
Mä käyn huomenna ostamassa galaxy s 2 puhelimen ja pakkohan siihen musaa on saatava, joten saa nähdä tulenko onnistumaan. Heh!
Kertokaa joku miten biisit saa siirrettyä ilman Kies ohjelmaa? Siis niinku silleen että mäkin ymmärrän... :)
Laitat Samsung Galaxy S II:n kiinni tietsikkaan MicroUSB-USB-liitäntäjohdolla. Pian Windows löytää uuden laitteen. Resurssienhallinnan tai Käynnistä-valikon kautta "Tietokone" ja sieltä löytyy SGS2 Tietokone-kansion alta puhelimen kansio ja alikansiot sekä tiedostot. Tämän jälkeen vain kopioit halutut musiikkitiedostot ym. koneeltasi ja siirrät ne haluttuun SGS2:n kansioon "Liitä", esim. Music-kansioon.
Hyvin yksinkertaista, eikä tarvita Kiesiä.
Eipä ole puhelimessa mitään 'music' -kansiota valmiina, eikä mitään vastaavaakaan. Tietokoneen mukaan musiikkitiedostot löytyvät nyt puhelimesta, mutta yksikään musiikkia soittava sovellus ei niitä löydä.
Kuvittelin että musiikin siirtäminen tähän vehkeeseen olisi yhtä yksinkertaista kuin tavalliseen mp4 soittimeen, mutta ei näköjään olekaan. Pyh, sanon minä!
Mul on ollu Samsung Galaxy Gio n. Kaks kuukautta, nii ladataanx sil samal taval?
joo itelläki on toi sama ongelma musiikin kans : D et voisko joku niiku AUTTAAA ku siirsin siihe kiesii (musiikki) kohtaa ne biisit ni miks helv... ne piisit ei oo tos puhelimes : D I need Help :<

toivottavasti tajusitte ...
moi, miksi mun tietokone lukee tän mun galaxyn kamerana (GT-I9100) se ei lue tätä puhelimena. Vissiin mun tietokoneessa on joku vika vai? osaako joku jelppii? en pysty lataa tähän musiikkia ;(
Minä laitan muistikortin tietokoneeseen ja siirrän isotmäärät musiikkia nopeasti.Kies:n kautta kerran kokeilin,niin tuntu hitaalta hommalta.Kiessia käytän vain uuden ohjelman lataamiseen.
MULLA ON SAMA JUTTU! mitä tää on, haluan ne musiikit tänne ja vähän äkkiä, tää ei ees suostu kopioimaan niitä tiedostoja jotta ne vois siirtää tähän G-19100 tiedostoon joka on mun kännykkä. HÖH
hahahha olen 14 vuotias ja eikä mitään ongelmaa musiikin siirtämisen kanssa, toimiii samalla lailla kun nokiassa (melkein) :DDD
Miten samsung galaxsy Y:hyn voi ladata musiikkia ilmaiseksi?

t; tyhmä
Kytke tietokoneeseen virta. Liitä USB - MicroUSB johto tietokoneesta puhelimeen. Jonkun ajan kuluttua valikko - ok. Raahaa musahakemistosi kohteeseen card alihakemistoksi. Minulla toimii oikein WinAmp löytää kortin mp3 löytyvät ja soivat.
Mulla samsung galaxy y ja ei onnistu musan siirtäminen puhelimeen mitenkään. Kun pistän piuhan koneen ja luurin välille niin puhelin hokee vaan että irrota usb-muisti ja kun sen kilikkaa niin yhdistä usb-muisti ja tätä se tekee vuoronperään eikä päästä mihinkään suuntaan. Puhelimen kuvat sain koneelle siirrettyä, mutta puhelimeen en saa siirrettyä mitään koneelta. Tais olla huono hankinta ja taidan palata Nokiaan takaisin.
kaiken helpoiten käy jos tietokoneessa on bluetooth lähetinvastaanotin. sen kautta käy niin pirun näppärästi
Ku ei toimi bluetoothillakaan! Alkuun toimi hyvin ja hetkeen sit ku en käyttäny nyt ei toimi mitenkään päin. paska ostos sanon minä.
Mulla on Samsung Galaxy ACE eikä mun kone tunnista tätä puhelinta ja olen yrittänyt kohta kahden tunnin ajan yrittänyt siirtää musaa mutta ei se onnistu. Voisko joku teknologiasta perillä oleva valaista asiaa ja kertoa ohjeet? Kiitos! =)
Onko langaton verkko käytössäsi? AirDroidilla on näppärä laittaa langattomasti: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zYW5kLmFpcmRyb2lkIl0.
Toi AirDroid on melkein näppärämpi kuin lähes samanlainen kies air jota oon käyttäny

ja kiiitos vinkistä, hyvin siirtyi musat ja kuvat koneeseen(tabletista)tolla airdroidilla
kirjottakaa omassa puhelimessa nettiin HUOM (jos on WIFI) niin lataa yotube. TAi jos lataat eka tietokoneeseen ja sit lisäät sen USB-johdon siihen tietokoneeseen ja sit siihen tulee se juttu että uusi laite löy... ja niin edelleen sitten menet siitä nappulasta joka on alimmassa nurkassa oikealla kolmantena kun olet painanut sitä siellä on se tietokone linkki kun oot klikannu sitä otat sen ylemmän data jutun ja siellä on musiikki tiedosto meet siihen ja valitset sen ja sitten voit jakaa sen kun painat vasemman puole hiirtä ja siinä on se
Mulla ois yks ongelma kanssa. Ku lisään puhelimeen musiikkia tulee musiikin "kuvaksi" aina se sama vanha (jonkun toisen kappaleen kuva) vaikka sitä kappaletta ei enää olisi puhelimessa. ymmärrättekö mitä tarjoitan. kuinka sen kaa vaihdettua vai pitääkö puhelin laittaa alkuperäis asetuksilla nollille? esim. jos on cheekin kappale niin yleensä siinä on cheekin kuva eikä esim anna puun kuvaa jne. kuinka toimia
joo mulla ihan sama juttu, ärsyttävää! Mulla on kaikissa valaan kuva :D Mutta en saa minäkään musiikkia siirrettyä.. Oon tähän asti siirtäny muistikortin vanhaan puhelimeen ja siihen siirtänyt musiikin ja taas laittaunut muistikortin sgs2:seen, mutta en enää jaksais sitä..
No mulla on ongelma että miten saan ladattua musiikkia s3 miniin... oon yrittäny ladata youtubesta (lataa youtube) mutta puhelin sanoo aina että:"Lataus epäonnistui." Kiitos jos viititte autaa, tuottaa oikeesti sikana ongelmii:D
Kannattaa ladata musiikkia tietokoneen avulla usb kaapelilla. Onnistuu paremmin.
miten samsun galaxy s 3 miniin saa lisättyä musiikkia Windows Media Playerin kautta vai saako ollenkaan ?? joe ei saa niin mistä sitten, auttakaa!
Media playerin musiikit on jossakin koneen kansiossa. Kannattaa etsiä tämä kansio niin musiikkien siirto on helpompaa.
saan musiikin kännykkään, mutta miten saan kännykän tiedostoista siirretty musiikin soittimeen?
Ne pitäisi siirtyä sinne automaattisesti jos soitin tunnistaa kappaleiden tiedostomuodon.
Kun iPhonella on se Itunes, niin mikä on sama asia Trendille? Kun yritin samsung new pc studion kautta, niin ei vaan löytänyt sitä.
Kies: http://www.samsung.com/fi/support/usefulsoftware/KIES/JSP

Tosin sitä ei tarvita tiedostojen siirtoon.
 /   /  /  /  /  / Galaxy s2+musiikin siirtäminen puhelimeen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta