Pitopalvelu Sali ja keittiö? Kertokaa kokemuksia.

Morsio 2012

Olemme ulkopaikkakuntalainen hääpari, jolla on häät ensi kesänä Mikkelissä. Nyt täytyisi löytää sopiva pitopalvelu, mutta itsellä ei ole mitään kokemusta alueen pitopalveluista, joten kuulisin mielelläni kokemuksia.
Niin tuosta Salista ja keittiöstä, niin kuin muistakin alueen pitopalveluista.

34

5487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heipähei...

      S & K:sta ei valitettavasti ole kokemuksia. Sen sijaan muutaman kerran ollaan käytetty Otavan Pito-Aitan palveluita ja ruoka/tarjoilu on aina ollut hyvää.

    • Pilaan päiväs

      Te ootte jo ensi kesää mennessä eronnu ni turha pistää tikkuakaa ristii ton asian suhtee...

      • Kokemuksen mestari?

        Se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa. Ole hyvä ja älä kommentoi jatkossa, jos sinulla ei ole mitään asiallista lisättävää...


    • pitänee varata ajois

      Olimme kesällä Kenkäverossa hääjuhlassa ja ruoka oli hyvää ja puitteet oivalliset, tanssikin onnistui, saattaa olla kyllä kallis paikka.

    • errrrrrrrrere

      Suosittelen ... vuosi sitten ko. firma hoiti häiden pitopalvelu.

      Pesee muut mikkelin pitopalvelut ... huokein hinta, hyvä ruoka, hyvät tilat yms.

    • häh?

      Itse olin vieraana syyshäissä, jonne kyseinen pitopalvelu oli tehnyt tarjottavat. Ruoka oli kylmää ja tarjoilijat varamiespalvelun kautta hankittuja. Ei ollut siis lämpöastioita tai kokenutta henkilökuntaa.... Hinnaltaan ehkä halvin, mutta onkohan laadultaan...?

      Toinen kokemus on pikkujouluista, jossa kyseinen pitopalvelu emännöi...jouluruoka oli ankeaa (kinkku ei ollut kinkkua, rosolli ei ollut rosollia jne.) Ja kahvi oli teetä! Käytiin kysymässä, että keittäisivätkö hieman vahvempaa, niin vastauksena saatiin, että kun keitetään suuria määriä kahvia, siitä ei saa sen vahvempaa...huh huh!!!

      • errrrrrrrrere

        siis olet ollut vieraana ...

        oletko koskaan ollut ollut järjestemässä pitoja ?

        S&K oli kaikilta osa-alueiltaan paras ... Kokonaisedulllisesti paras ....

        Kaikilta häävierailta olen kuulut vain kehuja ... kaikki ruokalajit oli 10 ja pitopaikka 10 .

        Mikkelissä löytyy pitopalveluita, firman juhlissa olen törmännyt, joissa " Ruoka oli kylmää ja tarjoilijat varamiespalvelun kautta hankittuja. Ei ollut siis lämpöastioita tai kokenutta henkilökuntaa.... Hinnaltaan ehkä halvin, mutta onkohan laadultaan"

        Nämä eivät täyty S & K :n kohdalla.


    • herkkusuuu.

      Itse kävin kerran yritystapahtumassa Sali & keittiö -ravintolassa ja kerran olen ollut erään yrityksen avajaisissa, jonne oli tarjoilut tilattu ko. firmasta. Kummallakin kerralla ruoka on ollut todella ihanaa ja maistuvaa. Varmasti saa sellaista ruokaa kun vain haluatte. Muuten palvelusta/hintatasosta/henkilökunnasta ei juuri ole kokemusta.

    • Eräs ystäväni oli tyytyväinen tyttärensä hääjärjestelyihin juuri pitopalvelu Salin ja keittiön tiloissa ja heidän palvelustaan. Hän työskentelee itsekin alalla. Luotan hänen arviointikykyynsä.
      Olen ollut häissä Tertin kartanossa, Löydön kartanossa ja viimeksi Kangasniemen ja Mikkelin rajalla sijaitsevassa Läsäkosken kartanossa, joka on ihan huippupaikka, jos tykkää veden läheisyydestä ja luonnon rauhasta. Onnea matkaan!

    • Reetukka

      Ihmettelen...
      Kirjoitteleekohan noita ylistäviä kommentteja joku Sali&Keittiön henkilökuntaan kuuluva??
      Koska itselläni on tuosta pitopalvelusta neljä kokemusta, ja jokaisessa, siis jokaisessa noissa on ollut jotakin huomautettavaa. Suurin, eikä todellakaan vähäisin on se, että kaksi kertaa ruokaa on ollut niin vähän, että viimeisille "santsaajille" ei ole kaikkia ruokia riittänyt, ja alkupään santsaajatkin ovat joutuneet jo kuppeja kaapimaan. Kyllä ammattitaitoisen pitopalveun täytyy osata valmistaa riittävästi ruokaa siihen nähden, kuinka monelle hengelle ruokaa tilataan. Yksittäisiä virheitähän voi käydä, mutta kun minullakin tosiaan kahdesta kerrasta kokemusta ruuan loppumisesta, ja lisäksi kaksi kertaa olen kuullut kokemuksia vastaavasta, niin kehoitan harkitsemaan kyseisen pitopalvelun valitsemista... Ehkä siksi juuri on halvin, koska ruokaa tehdään niin minimaalisesti, että hädintuskin vieraat tulevat ruokittua.
      Kerran myös meillä lämpimänä tilattu ruoka on toimitettu kylmänä..

      Niin, ja tylyä palvelua myös olen saanut. Juuri tuon tyyppistä, että "ei voida saada hyvää kahvia, kun keitetään suuria määriä"
      Tuossa vaiheessa olisi pitoihmisen harkittava alan vaihtoa..

      • Pertti & Rainer

        Todennäköisesti kirjoittelee, tai ainakin suurella epäilyksellä noita tulee luettua. On niiiiin läpinäkyvää mainostusta.


      • Ei mainosmies
        Pertti & Rainer kirjoitti:

        Todennäköisesti kirjoittelee, tai ainakin suurella epäilyksellä noita tulee luettua. On niiiiin läpinäkyvää mainostusta.

        Tuntuu siltä, ettei nykypäivänä saisi kehua ollenkaan jotain tuotetta/palvelua. Kaikki leimataan mainostamiseksi.


    • Ansiitti

      Olen ollut SaliKeittiössä kerran pikkujouluissa enkä mene toiste. Ruoka loppui kesken ja oli kylmää, eikä mitenkään hyvääkään. Jälkiruoan kanssa oli tilattu erikseen jouluhalko, joka sekin loppui kesken. Henkilömäärä oli se, mitä oli tilattu, eli henkilömäärä ei lisääntynyt yht'äkkiä, joten siitä ei ainakaan ollut kyse. Eivät siis osaa, ikävä kyllä asiaansa. Valitkaa joku muu, ettette tule pettymään.

    • joku tyyppi

      Itse en ole koskaan järjestänyt juhlia Mikkeliläisten pitopalveluiden kautta, mutta mitä olen ollut vieraana niin Sali&Keittiön voileipäkakut oli hyviä, Kenkävero on hyvä - mutta ehkä hieman hintava - paikka ja Tertin kartanosta olen kuullut kehuja - mutta Tertissä en itse ole käynyt ;)

    • Kirjoittaja83

      Suosittelen Tertin kartanoa! Hinnaltaan kallein, mutta on ehdottomasti laadukkain! Saanut myös valtakunnallista tunnustusta ruuasta!

    • Hmmm...

      Hei!
      Sattuipa sopivasti (?) kohdalle tämä ketju.
      Kerron oman kokemukseni häävieraana tämänkesäisistä häistä, joissa Sali&Keittiö oli vastuussa tarjoiluista. Ja kokemukseni perusteella suosittelen erittäin, siis ERITTÄIN lämpimästi, että valitsette jonkun toisen firman häihinne.
      Tässä muutamia syitä...

      - Henkilökunta saapui juhlapaikalle vain hetkeä ennen hääväkeä
      - Pöytiin jaetut menut eivät vastanneet sitä, mitä noutopöytä sisälsi
      - "Uudet perunat" näyttivät vanhoilta kuoriperunoilta (olisiko perunoiden hankkiminen vasta nostettuina auttanut hiukan asiaa??)
      - Myös näissä juhlissa ruoka loppui kesken
      - Ja viimeisimpänä, ja kamalimpana virheenä tarjoilialta: Juhlatilan välittömässä läheisyydessä oli wc. Samassa wc:ssä oli ennen ruokailua, sekä ruokailun aikana pesty KAHDEN vauvan kakkapyllyt. Pöydissä oli vesikarahvit, ja kun meidän pöydästämme vesi kävi vähiin, niin tarjoilija otti nohevana karahvin, ja kävi täyttämässä sen wc:ssä!!! Samasta hanasta siis, jonka alla oli juuri lasten peppuja pesty.... Olimme niin hölmistyneitä tästä "tarjoilusta", ettei pöytäseurueemme saanut sanaa suustaan... En tiedä, kenen olisi vastuu ollut, jos tästä olisi sairastumisia seurannut? Joten ammattitaidolla ei kyllä voi Sali&Keittiön tarjoilijahenkilökuntaa ainakaan kehua..
      Muuten häät olivat oikein ihanat, mutta onhan se harmillista tuollaiset ruokakömmähdykset. Ruoka kun kuitenkin näyttelee suurta osaa hääjuhlassa.
      Toivottavasti päädytte löytämään ammattitaitoisen ja luotettavan pitopalvelun häihinne.

    • Ei Häpi

      Suosittelen kyllä valitsemaan jonkun toisen firman kuin Salin & keittiön! Olen saanut pari kertaa nauttia heidän antimistaan. Ensimmäisellä kerralla toimitettu ruoka oli kylmää, mutta täysi hinta piti maksaa. Ehkä tämä kyseinen firma on juuri siksi halpa, kun kukaan ei viitsi valittaa, kun halvalla on saanut.

      Toisella kerralla olin häissä tänä kesänä. Ruoka loppui kesken eikä pöydässä ollut kaikkea sitä, mitä menu sanoi. Pakit olivat lämpöhauteessa väärinpäin, joten lihaa oli tosi vaikea ottaa. Alla paloi vain yksi pasta eli ruoka oli siksi kylmennyt ja lautaset eivät olleet lämmitetyt. Lisäksi Buffeessa oli vain yksi lähtö eli jonot olivat pitkät. Buffet oli järjestetty niin huonosti, että ruokajuomia ottavat ja ruokaa ottavat törmäilivät (No tää voi olla häiden järjestäjienkin syy). Tarjoilijoilla oli liian pienet vaatteet, piti ihan jännätä, että milloin ratkeaa. Siellä ne löntystelivät menemään ja kantoivat kahta lautasta kerrallaan pöydistä pois (hei haloo, Ammattitaitoinen tarjoilija kantaa vähintään 8 lautasta). Vesi oli kokoajan loppu, vaikka oli kuuma kesä päivä ja näin, kun sitä haettiin vessasta, yäk! Lisäksi pöydissä ollut aikataulu ei pitänyt paikkaansa, kun tarjoilijat eivät pysyneet aikataulussa. Lapsiperheet joutuivat lähtemään ennen häävalssia, kun meni niin myöhäiseen. Minä ainakin valitsen toisen firman, mikäli joskus pitopalvelua tarvitsen.

      • ravintolaruoka

        No mun tuttu oli siellä töissä (oppisopimuskoulutuksella) ja joutu aloittelijana tekee ruokia ilman opastusta mitkä meni millon mihinkii juhliin. Sillon mietin et mitä asiakkaat tuumaa kun täysin ammattitaidoton pelkästään kotiruoan tekijä joutuu moiseen tehtävään ja joutuu lukee eka kertaa ohjeita joihinkin ruokalajeihin oppikirjasta.


    • halpaa, halpaa

      No tuo edellinen viesti kertookin paljon siitä, että yritetään tehdä mahdollisimman halvalla voitot maksimoiden - otetaan opiskelija töihin, jolle ei tarvitse maksaa täyttä palkkaa, mutta pistetään se kuitenkin tekemään ihan oikean "työntekijän" lailla töitä. Ja opiskelija tuuraa "ammattitaitoista" työntekijää. Kyllähän siinä varmasti virhelyöntejä sattuu, jos töissä on vaikka kaksi työntekijää, joista toinen on aloitteleva opiskelija.
      Joten kannattaa varmastikin ottaa nämä riskit huomioon, kun tilaa palveluja Salista&Keittiöstä.

    • Morsio 2012

      Kiitoksia vastauksistanne.
      Jään miettimään pitopalvelun valintaa.

      Se morsio.

    • kokemusta on

      Itsellä on omakohtaista kokemusta ko. firman toiminnasta, enkä voi millään tasolla ikävä kyllä tätä pitopalvelua suositella. Huhua olen kuullut että terveystarkastaja olisi joutunut vierailemaan ko. puljussa useammankin kerran, homeista leipää, ruoka loppuu kesken juhlien, epäammattimaista henkilökuntaa (varamiespalvelusta hankittuja) sekä omistajat jotka eivät myönnä virheitään.

    • Älä tätä valitse

      Minä myös.
      Soitin kerran eräästä mojovasta virheestä tarjoilijan toiminnassa omistajille. Vastaukseksi sain muminaa, ei puhettakaan pahoittelusta tai selitystä, miksi tarjoilija oli näin toiminut. Tuskin välitti edes asiaa eteenpäin työntekijälleen.

    • errrrrrrrrere

      Kirjoitteleeko noita törkybviestejä joku kilpailija firman toimitusjohtajat, kun ei muuta työtä ole ?

      Minä kirjoitin kommentit tyyväisenä ASIAKKAANA, joka on harvinaista Mikelin ravintolapalveluissa. Kaikki mitä sovittiin piti paikkansa.

      • Whaat?

        Errrrrere!
        Missä on törkyviestejä? Ai törky(b)viestejä ovat sellaiset, kun asiakas kirjoittaa negatiivista palautetta?
        Hah! Suomalainenhan ei tunnetustikaan osaa ottaa kielteistä palautetta vastaan...


    • hohhoijakkaa

      Juu Ei kiitos.
      Yksi kokemus, toista ei tule. Tilattiin kakku kolmellekymmenelle hengelle, joista kaksi pikkuvauvaa ja kaksi alle kaksivuotiasta (eli eivät kakkua juuri tuhlanneet). Kaksi viimeistä sai nuolla kakkupaperin, jotta saivat "kakkua".

    • Hyvää ruokaa

      Oletko kysynyt Kekkolan Kartanosta?

    • 200 ruokailijaa

      Viime vuoden pikkujouluksi tilasimme iltapalatarjoilun (Buffee-periaatteella) Sali&Keittiöstä. Ruoka ei riittänyt kaikille eli 1/3 jäi ilman. Eikä todella otettu mitään ruokaa paljon, koska oli niin epämääräisen näköistä pöperöä kipoissa. En suosittele ainakaan isoihin pitoihin.

    • MattijaMarvi

      Tässä vaan joo lisäinfoa morsiamille. Tälle kesälle tuskin enää apua, mutta ensi kesälle ehkä.

    • neveragain_mli

      Söimme jouluaterian S&Kn ruokia eikä olla sen jälkeen sieltä tilattu. En suosittele. Ruoka mautonta ja ammattitaito ollut kaukana sen tekijällä.

    • Tarviis tarjoilua

      No voisiko joku sitten kertoa, mistä täällä saa HYVÄÄ palvelua, ja HYVÄÄ ruokaa? Sitähän tässä etsittiin? :)

      • sikkias

        Olen jonkin verran sekä työn puolesta, sekä omia juhlia järjestäneenä kahlannut monet paikat mikkelissä läpi. Kyllä omakohtaisella kokemuksella Ravintola Talli on vetänyt propsit kotiin. Ruuissa tai miljöössä ei mitään moitittavaa. Tosin viimeksi kun siellä oltiin, jäi vähän sellainen käsitys että henkilökunta (ts. opiskelijat) taisi olla nälissään, sillä ruokia alettiin viedä noutopöydästä pois ennen aikojaan ja kiellettiin ottamasta lisää vedoten hygieniasyihin. Aika arseesta. Mutta muutoin siis hyvä paikka.


    • Pitopalvelua
    • Petri2

      Oli juuri hautajaiset Mikkelissä. Varasimme ruuan ja kahvit Sali & Keittiöstä. Karjalanpaistia, lihapulllia, makaroonilaatikkoa, kylmäsavulohta, salaattia, rieskaa, karjalanpiirakkaa jne. Ruuat olivat maukkaita ja palvelu pelasi erinomaisesti ruokailun aikana. Vadelmakermakakku kruunasi herkullisen aterian. Henkilökunta pakkasi vielä ylimääräiset ruuat käteviin kuljetusastioihin pyytämättä. Suosittelen ruuan puolesta, mutta myös tehokkaan ja ystävällisen palvelun myötä.

    • Onnellisestieronnut

      Kekkolan kartano on paikkana aivan unelma ja ruoka omissa häissä v. 2001 aivan huippuluokkaa! En tiiä onko taso ruuassa pysyny ennallaan mut kannattaa ehottomasti kysyä jos raha ei oo ongelma, oli meinaa jo silloin kalliimpi kuin Tertti! Mut ihanat oli häät vaikka eroon päättyikin... :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe