Millaisen miehen naiset haluavat miehekseen?

ms-88

Tai millainen "kelpaa"? Sekä ulkonäöllisesti että persoonallisilta ominaisuuksiltaan. Mikä miehessä on ehdoton "turn-off" ?

Nuori mies haluaisi tietää =)

48

4162

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen sen nähnyt

      Naiset haluu sellasen juopon joka juo joka viikonloppu, ei hoida kotitöitä vaan antaa naisen hoitaa kaikki kotihommat sillä aikaa kun mies käy baareissa ryypiskelemässä. Sit viel sellanen väkivaltainen joka pitää naista nyrkin ja hellan välissä.

      • jennie.87

        Kuvailemasi kaltainen mies ei todellakaan kelpaisi minulle, eikä myöskään monelle ystävälleni. Mutta tietty makuja on monenlaisia.


      • eialkoholisti

        Osittain olet oikeassa. Itse katoin pari vuotta miestä,
        joka joi aina viikonloppuisin ja välillä jopa tissutteli viikolla.
        Vaikka minä toivoin muutosta ei sitä tullut.
        Nykyään tapailen miestä joka juo vain harvoin, ja se
        sopii minulle paremmin kuin hyvin. :)


      • tygrefswdaerfgt

        ei naiset sellaisia halua vaan aina päätyy sellaisten kanssa yhteen O.o!


      • Cats on Mars
        jennie.87 kirjoitti:

        Kuvailemasi kaltainen mies ei todellakaan kelpaisi minulle, eikä myöskään monelle ystävälleni. Mutta tietty makuja on monenlaisia.

        Mitä naiset sanoo =/= mitä naiset tekee


    • Neitonen 1984

      1. Haluan miehen joka on omaitsensä, eikä yritä turhaan miellyttää minua. Miehen pitää pystyä ilmaisemaan omat mielipiteensä ilman, että hän jatkuvasti miettii minun mielipiteitäni. Miehen pitää osata puhua oikeassa suhteessa, ei mikään tuppisuu tai non stoppina lässyttävä mies.
      2. Miehen pitää olla luotettava, kohtelias ja hyvin käyttäytyvä sekä siisti.
      3. Joka asiasta valittava tai panikoiva mies on out.
      4. Miehen ja minun välillä pitää olla vetovoimaa. Minun pitää huomata miehen himoitsevan minua. Eli mies kokee minut kiihottavaksi ja haluaa tuottaa minulle nautintoa. Ensin nainen periaatteella. Itse keskeinen mies on ärsyttävä.
      5. Miehen arvomaailman pitää sopia yhteen omani kanssa, mieluiten evankelisluterilainen konservatiivi, joka on kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Miehellä on mielenkiintoisia harrastuksia.
      6. Miehen pitää tulla toimeen myös epämiellyttävien henkilöiden kanssa. Hänen pitää osata huomioida sukulaisiani ja ystäviäni. Vähintään muistaa heidät nimiltä.
      7. Miehestä pitää huokua turvallisuuden tuntua. Miehestä pitää hyökyä sellaista auktoriteettia, että häntä totellaan. Hänelle ei tulla uhittelemaan... Vaikka todellisuudessa mies ei olisikaan mikään nyrkit pystyssä räyhääjä.
      8. Mies osaa välillä ottaa rennosti vaikka katsella telkkua minun kanssani.
      9. On romanttinen muulloinkin kuin halutessaan seksiä.
      10. Miehen perhe hyväksyy minut miniäkseen eikä yritä jatkuvasti savustaa minua. Appiukko yrittää epämääräisesti olla härski minua kohtaan ja anoppi valittaa suoraan miten tyhmä olen, kun en osaa mitään. En haluaisi päästää yhteisiä lapsiani tuollaiseen mummolaan...

      • retkupetteri

        Olet sairas muija, mene hoitoon


    • Pieni Nainen..

      Sellainen joka täydentää minua itseäni. Olen pienikokoinen ja tykkään isoista miehistä. Pidän myös pitkistä hiuksista miehellä koska itselläni ei sellaisia ole.

      Olen myös erittäin nopea liikkeinen ja vilkas joten rauhallisempi mies kompensoisi sitä puolta. Osaan tehdä monia asioita ja käsistäni kätevä mutta on osa-alueita joita en hallitse. Tietokone ja autonkorjauspuoli esimerkiksi. Mies saisi taitaa nuo hommat ja mielellään sähköpuolenkin. Minä kyllä maalaan ja remontoin kotia ja yhdessä voidaan sitten kaataa seiniä ja aitoja.

      En välitä turhista lirkutteluista ja kärsimättömyyteni vuoksi en jaksa pitkiä esileikkejä ihan joka päivä. Toivoisin mieheltä vähän alkukantaisempaa otetta seksipuolelle ilman turhia suorituspaineita. Musiikkimaun ei tarvitse kohdata eikä edes elokuvamaun mutta huumorintajun toivoisi kohtaavan jollakin tasolla. Eli rauhallinen pitkätukkainen isokokoinen mies mutta ei tosikko. Tärkeintä on kuitenkin että täydennetään toisiamme niissä osa-alueissa missä ei olla ihan täydellisiä itse.

      • Suurlähettiläät

        Kerro mitä kaikkee miehen tulee olla
        Mitä miehen tulee olla kerro beibi mulle
        kun en usko naistenlehtiin
        haluun olla oikee sulle
        komeaa ja kaunista
        samaan aikaan kilttiä ja tuhmaa
        hoikkaa ja hauista
        ilmeessä älyä ja uhmaa
        kokemusta täytyy olla
        mutta sopivasti poikamainen
        eksotiikka plussaa on
        kunhan on suomalainen

        Kertosäe:

        joo joo koolla ei oo välii
        mutta tiedän senkin
        testaat arvioit ja mittaat joka sentin
        kerro mitä kaikkee miehen tulee olla
        kerro mitä kaikkee miehen tulee olla
        kerro mitä kaikkee miehen tulee olla
        kerro mitä kaikkee miehen tulee olla

        varakkuutta tietenkin on tarpeen tulla
        ja sekin mielummin ansaittu urheilulla
        täydellinen kokki tulee olla tietenkin
        taiteen pitää kiinnostaa
        olla vähän runollinenkin
        tarpeen tullen ilman paitaa täytyy tehdä töitä
        korjata autoo, laittaa aitaa
        ja viettää syntisiä öitä


    • ncfkkdsjcdscncfdlk

      Ulkonäöllisesti miehen pitää olla hoikka ja sen näköinen, että harrastaa urheilua. Vaatteet ja kampaus tyylikkäät. Hyvä ryhti. Uskaltaa katsoa silmiin.

    • tiuku87

      Luonteeltaan miehen tulee olla tottakai luotettava ja rehti. Sanojensa ja tekojensa takana seisova, jalat-maassa-tyyppi.

      Huumorintajuinen ja avoin. Ei tarvitse olla se porukan pelle tai kovaäänisin hölöttäjä. Vaan semmoinen, jonka kanssa on mukava jakaa arkea, kun toinen ymmärtää sinua, ja huumorintaju on samanlainen.

      Huomioiva ja kuunteleva. Enkä tarkoita tälläkään mitään lässynlää-jäbää, vaan sitä, että mies tunnistaa, jos minulla on huono olla, ja on valmis olemaan olkapää ja tahtoo auttaa tilanteen selvittämisessä. Ei ole itsekäs ja omahyväinen, vaan ymmärtää, että toimivaan parisuhteeseen tarvitaan kaksi tasa-arvoista ihmistä.

      Osallistuu kotitöihin ja on kiinnostunut myös ulkomaailmasta (matkustus), haluaa viettää aikaa minun kanssani. Harrastaa jotakin, ja myös antaa minun harrastaa, eikä sido minua kotiin.

      Ulkonäöllisesti itse tykkään tummatukkaisista pitkistä miehistä. Hoikka vartalo, ei kuitenkaan tarvitse olla mikään timmi, kuntosalilla trimmattu. pikku pikku pömppiskin voi olla, mutta periaatteessa tykkään miehistä, jotka ovat "luonnostaan" hyvin hoikkia, ei laihoja.
      Silmissä tulee olla pilkettä, ja hymyn kaunis. Vaatteiden tulee olla suht siistit (työvaatteet tietysti erikseen)

      Siinäpä oikeastaan se, ei minun mielstäni ole paljoa pyydetty :)

    • 10hgxhgf

      Tulet saamaan tähän varmasti hyvin erilaisia vastauksia, koska ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä ja arvoja. Laitan tähän joitain omia ajatuksiani, olenkin kyllä jo naimisissa tuollaisen turn on -miehen kanssa. :)

      Turn on:
      - Hyväsydäminen, vastuullinen ja kunnioittaa muita ihmisiä.
      - Pohdiskeleva, älykäs, syvällinen ja avarakatseinen. Kiinnostunut myös hengellisistä asioista.
      - Taiteellisesti lahjakas tai ainakin osaa nauttii kulttuurista, kuten musiikista ja taiteesta.
      - On kiinnostunut seksissä myös naisen nautinnosta ja ymmärtää, että miehillä ja naisilla voi olla erilaisia toiveita seksin suhteen. (Ei toki tarkoita sitä, että oma nautinto pitäisi täysin uhrata naisen nautinnon eteen, vaan kykyä tasapuoliseeen ja tyydyttävään seksielämään.)
      - Ulkonäkö: mielellään pitkä ja hoikka. Kiinnostunut sen verran ulkonäöstään, että ei ihan variksenpelättimen näköisenä kuljeskele. :) Tyylillä ei väliä, kunhan sopii hänelle ja hän on siihen tyytyväinen.

      Turn off:
      - Tietysti sellaiset piirteet kuin väkivaltaisuus, päihderiippuvuus, kaksinaamaisuus, kyvyttömyys olla uskollinen, yms.
      - Pahantahtoinen, katkera, vihainen
      - Ahdasmielinen, lapselliset mielipiteet (ei koe edes tarpeelliseksi perustella näkemyksiään, laukoo niitä vain mutu-tuntumalla), ennakkoluuloisuus. Mielenkiinnon kohteet hyvin rajattuja, eikä muista asioista halua mitään tietääkään.
      - Yksinkertainen ihminen, joka luulee olevansa hyvinkin nero tapaus. :)
      - Aikuinen lapsi, joka ei osaa ottaa vastuuta itsestään ja tekemisistään. Perhe-elämässä pikemminkin yksi lapsista kuin toinen huoltaja.
      - Seksissä joko kauhea pihtari tai sitten miehellä on jokin omituinen ja ällöttävä fetissi, jonka pitää aina olla se ykkösasia seksissä, eikä muunlaista seksiä voikaan ikinä harrastaa.
      - Ulkonäkö: poikkeuksellisen lyhyt ja oikein reilusti ylipainoinen. Ei juuri piittaa henk. koht. hygieniastaan ja kulkee milloin missäkin ryysyissä.

      • häh?

        Miksi tätä on miinusteltu? Miehetkö itse miinustelleet?


      • Gghjgfsjk
        häh? kirjoitti:

        Miksi tätä on miinusteltu? Miehetkö itse miinustelleet?

        Olen mies ja mietin ihan samaa.

        Varmaan katkerat miehet, jotka eivät kellekään kelpaa, mutta mielestään täyttävät listasi kriteerit täällä miinustelee... en keksi muuta.


    • Absurdia juttua

      On taas huvittavaa kuinka naisille osoitettuu kysymykseen vastaa joukko miehiä... Tai jos nainen esittää mielipiteensä, niin mieskirjoittaja tulee ja sanoo sen olevan täysin väärä ja väittää sitten itse tietävänsä naisia paremmin mitä he haluavat.

      Eli useiden tänne kirjoittelevien miesten logiikan mukaan a) nainen ei tiedä mitä haluaa b) mies tietää aina parhaiten mitä nainen haluaa ja c) mies sanelee sen mitä nainen haluaa.

      Jokainen uskokoon mihin haluaa, mutta itse olen kyllä tässä asiassa hiukan eri mieltä. Mutta kai se on jotenkin järjenvastaista uskoa että ihminen haluaa sitä mitä sanoo haluavansa...

      • kiltti mies.

        Elämän kokemuksesta tietää millaisia miehiä naiset haluaa.


      • You can't always get
        kiltti mies. kirjoitti:

        Elämän kokemuksesta tietää millaisia miehiä naiset haluaa.

        Huomauttaisin sen että tässä kyse on siitä millaisen miehen nainen HALUAA, ei siitä että millaisen kanssa päätyy yhteen. Koska harvoinhan sitä ihminen (mies tai nainen) on yhdessä unelmakumppaninsa kanssa. Tämä ei tarkoita sitä että nainen valehtelisi kertoessaan unelmamiehestä.

        Aina ei vaan saa sitä mitä haluaa...


    • kaunistytsy

      Täytän itse kohta 19 vuotta. Tässä on mun mielipiteet.

      Ehdottomat turn-offit miehelle:

      Pieni penis eli alle 20 cm penis.
      Silmälasit.
      Kalju.
      Huono sängyssä.
      Ujo hissukka. Miehen pitää olla rohkea mies.
      Ruma naama.
      Huonot hampaat.
      Huono iho.
      Lyhyys, eli alle 185 cm pitkä.
      Laihuus. Vähintään 80 kiloa pitää painoa olla.
      Lukion käynyt.
      Opiskelijanörtti.
      Lihavuus.
      Saamattomuus.
      Peräkammarinpoika, eli suomeksi sanottuna vanhempien elättinä tyyliin vanhemmat tekevät kaiken puolesta.
      Ei ole käynyt armeijaa tai ei aio käydä sitä.
      Työtön. Lisäksi miehen pitää olla jossain miehisessä ammatissa.
      Ei ole paskaakaan tuloja. Vähintään 50 000 euroa pitää vuodessa tienata tai sen verran pitää olla tilillä rahaa.
      Ei omista autoa, ajokorttia tai omaa asuntoa.

      Sitten ne turn-onnit: :)
      Iso penis eli yli 20 cm penis.
      Siistit hiukset.
      Hyvä sängyssä.
      Rohkea, uusiin asioihin rohkeasti mukaan hyppäävä ja hyvät sosiaaliset taidot omistava mies.
      Komeat maskuliiniset kasvot.
      Hyvin hoidetut hampaat.
      Hyvin hoidettu iho.
      Pitkä mies. Vähintään 185 cm pitkä, mutta mieluiten yli 190 cm pitkä.
      Painoa vähintään se 80 kg ja se paino siis lihaksista, ei läskistä.
      Hyvä lihaksikas kroppa.
      Hyvässä vaikutusvaltaisessa asemassa työssä ja työskentelee miehisessä työssä.
      Hyvätuloinen, eli vähintään 50 000 euroa vuodessa tuloja, mielellään saisi olla tulot lähempänä 100 000 euroa vuodessa.
      Käynyt armeijan ja mielellään viihtynyt siellä pitempään kuin puoli vuotta. AUK ja varsinkin RUK käyminen ehdotonta plussaa.
      Omistaa jonkin hienon auton ja asunnon.

      Mulla on siksi tuollainen lista, koska olen itsekin tosi kaunis. Mulla on hyvä peppu, isot ja kiinteät luonnolliset tissit, hyvä vartalo ja kauniit kasvot.

      • tosimies79777

        Selvä


      • hannes1212

        Eli mies ei saa olla käynyt lukiota, mutta hänen on tienattava 50 000 euroa vuodessa.


      • putkeenvaan
        hannes1212 kirjoitti:

        Eli mies ei saa olla käynyt lukiota, mutta hänen on tienattava 50 000 euroa vuodessa.

        Hei mä tiedän! Tää mimmi pitää putkimiehistä joilla on pitkä putki eikä putki ole jäänyt päälle!


      • onnellisuuden lähde?

        Lähinnä kuulostaa että haluat alkaa jollekkin huoraksi..


      • itse nainen

        Miehen kirjoittama, näkee kilometrin päähän.


      • SBT91

        Haluaisin uskoa että tämä on trolli, mutta onneksi teidän paremmin...


      • ei helevata

        Ei hitto mä repesin tälle!!! xD
        Sanokaa ettei noin tyhmiä naisia ole oikeasti, sanokaa!

        "Hyvä peppu, isot, kiinteät luonnolliset tissit, hyvä vartalo ja kauniit kasvot"
        Kauanko meinaat säilyä tollasena? Jos alat miehelle h*oraksi niin se dumppaa sut kuule välittömästi kun alkaa isot luonnolliset tissit roikkua. :D :D
        Jos se siis jaksaa katsella sua siihen asti... tuskin sua ainakaan sukulaisille ja kavereille kehtaa esitellä, kun se pelkää että sä avaat suun ja sanot jotain. :D


    • lössö

      Juu... Ihan varmasti.

    • Minulla olisi nuo

      kaunistytsyn mainitsemat ominaisuudet,mutta haluan vain viettää näitä poikamiehen ihania vapaita päiviä.

    • kiltti mies.

      Ei ainakaan mukavaa miestä joka kohtelee naista hyvin. Sellanen tatuoitu rikolliskerhon jäsen on naisten mieleen. Hyvin kelpaa naisille jos mies on tuomittu raiskauksesta.

    • Nauru penis

      No johan on kaunistytsyllä lista tai sit toi koko pask a on trolli. Aika pinnallista :( iso penis? Täh? Eli normi 13 cm muna ei riitä? Pitkä hujoppikin pitää olla ja vielä joku armeija kone orja juntti? No huhu kyllä oot ikäiseksi todella ulkona asioista. Ei hyvä! Ite oon juoppo narkkari ja haiseva renttu mut silti oon saanu hyvän näköisen naisen.

    • 2+13

      Tärkeintä miehessä on syvällisyys, pohdiskelevuus ja avarakatseisuus. Koska olen itse ujohko ja introvertti, tykkään enemmän puheliaista ja ekstroverteistä miehistä. Hauskuus on plussaa.

      Itse tunnen vetoa parrakkaisiin, tummiin ja pitkätukkaisiin miehiin, mutta se ei ole must. Mielellään urheilullinen, muttei laiha, saa olla vähän vatsaakin. Laihuus on minulle henk. koht. turn off ulkonäössä, mutta tuskin sekään nousisi esteeksi jos muuten kolahtaa. Pituudella ei muuta väliä, kunhan on minua ainakin vähän pidempi (olen keskimittainen).

      Ehdoton turn off on egoistisuus, materialismi, ns. kovat arvot ja kaikenlainen pinnallisuus. Puhua toki saa kaikesta maan ja taivaan välillä, myös ns. pinnallisia, mutta tämähän ei ole sama asia kuin olla pinnallinen.

      Empatiakyky on tärkeää, että funtsii vähän miltä muista tuntuu ja ottaa muita huomioon. Ja välittää asioiden seurauksista, eli ei vain mieti omaa napaansa (mulle kaikki heti) vaan näkee laajemmin.

    • Minnie D

      Minulle on tärkeää, että vierelläni on mies, joka hyväksyy minut vikoineni ja rakastaa minua niistä huolimatta. Ja sama pätee tietysti myös toisinpäin.

      Minulle on tärkeää miehestä huokuva turvallisuus, se on tietynlaista rauhallisuutta ja sopivassa määrin myös itsevarmuutta kaikessa toiminnassa. Silmistä ja katseesta pitää näkyä halua omaa kumppania kohtaan eli ulkonäöllisesti pitää molempien miellyttää toistensa silmää, jotta sopiva kipinä pysyy yllä.

      Ulkonäön suhteen löytyy useita piirteitä, jotka silmää miellyttävät. Kauniit silmät ja hymy tietysti kiinnittävät huomiota. Ryhdikkyys, siisti pukeutuminen ja hyvä tuoksu toimivat myös. Ja ehkä tuohon turvallisuuden tunteeseen liittyen huomioni kiinnittyy usein leveisiin hartioihin ja vahvoihin käsivarsiin, erityisesti kyynärvarsiin :)

    • diiba..

      - Vaalea
      -Pitkä
      - Yli 185cm
      - Yli 85kg
      - Harteikas
      - Isot kämmenet
      - Iso pippeli
      - Hymkuopat tai hymyviivat
      - Kauniit silmät
      - Fyysistä työtä tehnyt kroppa, ei pumpattu.

      - Kiltti
      - Miehekäs
      - Varma
      - Ystävällinen
      - Auktoriteettinen
      - Mukava
      - Empaattinen
      - Rehellinen
      - Sanasa mittainen
      - Järkevä
      - Hyvä rahankäytäjä, mutta ei pihi

    • tällaisen
      • :))

        Tuollainen poika on ihan nätti :)


    • :-D

      Tykkään että mies on pitkä ja laiha. Turn off on mielestäni liikalihavuus.

      • Nainennnn

        PITKÄ, LAIHA; EI LIIKAA LIHAKSIA SE ON VASTA TURN OFF JOS ON JOKU MUSKELIMIES!! :(


    • tytöt2

      moi kaikki!
      tykkään itse pojista jotka ovat kilttejä, ystävällisiä,auttavia,luotettavia,hauskoja ja ilosia. jos olet itse sellainen poika niin lähetä vaikka viesti!!!!!!!!!!!(täällä)

      (kirjoittajia on kaksi!) joten myös kaksi poikaa olisi kiva!!!!!!!!!!!!!!

    • mismisss

      Turn on:

      Äly, sydämmellisyys, huolehtivaisuus ja herrasmiesmäisyys, se että naiselle jaetaan materiaalisia resursseja (tarjotaan treffeillä jne), HUUMORI, hyvä fyysinen kunto: hoikka, ei liikaa lihaksia eikä liian vähän, KESKUSTELUTAITO- ja halu, seksuaalisesti vetävä ja kyvykäs.

      Turn Off:

      Pihiys, katkeruus, itsekkyys, keskustelutaidottomuus- ja haluttomuus, vastuuttomuus, jos ei osaa toimia hyvin kriisissä tai stressissä, aggressiivisuus, kaikkitietävyys, ilkeys.

      Ulkonäöltään tän tyyppinenkin kelpaisi:

      http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20121210063215/glee/images/3/34/Fotografia,homens,man,handsome,men-b7dc170e96def56dd1b55bb438d236fb_h.jpg

    • mitähän vielä

      must ominaisuudet:

      - luotettava, rehellinen, sanojensa takana seisova mies, joka osaa myöntää myös virheensä
      - muut ihmiset huomioon ottava, ystävällinen ja myös avulias
      - kykenee tulemaan toimeen myös sellaisten ihmisten kanssa, joista hän ei pidä
      - osaa pitää puolensa, pitää tarvittaessa huolen myös läheisistään ja tekee tämän ilman turhaa nyrkkienheilutusta
      - taloudellinen järkevyys, osaa suhteuttaa menot tuloihin ja ennakoi
      - pitää eläimistä ja luonnosta

      plussaa:

      - älykkyys, ei kirjaviisaus vaan järkevyys ja käytännön asioiden tajuaminen
      - nokkeluus, kekseliäisyys
      - uteliaisuus oppia, nähdä, kokea ja kokeilla uutta
      - herkkyys ja intuitio, hyvä ihmisen lukutaito
      - minun silmääni miellyttävä ulkonäkö, mitä enemmän sitä isompi plussa
      - tykkää harrastaa liikuntaa ja tekee sitä mielellään myös minun kanssani
      - sopivasti itsenäinen, viihtyy yhdessä ja viettää mielellään aikaa kanssani, mutta ei aina vaadi nyhjäämään kyljessään kiinni
      - kanssani riittävän yhteneväinen elokuva, sarja, musiikki, matkakohde, harrastus ym maku ... kaikesta samasta ei tarvitse pitää, mutta mahdollisuus kompromisseihin niin ettei kumpikaan kärsi
      - osaa riidellä sekä sopia ja pyytää anteeksi
      - osaa kokata ja tykkää kokata, tai ainakin hengailee sujuvasti mukana keittiössä :)

      turn off:

      - kaikki riippuvuudet
      - katkeruus ja jatkuva muiden mollaaminen ja valittaminen
      - laiskuus, jatkuvat lupaukset ja niiden ikuinen toteuttamatta jättäminen
      - tyhmyys, kaikesta vänkääminen, asioiden vääristely, näennäinen kaikesta kaiken tietäminen ja pätemisen tarve
      - pitkävihaisuus, kaunan kantaminen, asioiden käsittelemättä jättäminen
      - kyvyttömyys kompromisseihin
      - aggressiivisuus, erityisesti passiivis-aggressiivisuus
      - äidissä riippuminen
      - kavereissa riippuminen
      - sitoutumiskyvyttömyys
      - päättämättömyys
      - epäsiisteys, mutta myös pakkomielteinen siisteys

      • On meitä

        Täällä ois yks tyyppi ja valitettavasti mulla on yksi piirre plussista ja yksi turn offista jotka ovat vastaan. Voisin lisätä vielä tuohon komea, pitkä, kitaraa soittava, osaava käsistään;)

        "Harmi", että olen varattu.


    • KysynVaan

      Johtuuks toi ison pippelin perään haikailu tytöillä siitä että on räpsästä lihakset veltostuneet ja tullut värkki väljäksi?

    • Ennen kaikkea mehen tulee olla mies eikä mikään vellihousu.
      Huumorintajuinen, keskustelukykyinen, tunteensa näyttävä, urheilullinen ja itsevarma.
      Ulkoinen habitus siisti, rento ja hyväntuoksuinen.
      Itse ulkonäöstä ei voi sanoa mitään.. kolme vakavasti otettua miestä ollut elämässä ja kaikki olleet erityyppisiä, ainoa yhdistävä tekijä on ollut pituus. Nainen ei kumarra suudellessa;)

    • Tälläisen

      Jokainen nainen haluaa sellaisen miehen jonka kanssa tuntee itsensä merkitykseklliseksi ja näkyväksi. Kaikki ylläolevat kriteerit että millainen mies sen tunteesn sitten tekee on turhia sillä todellisuudessa se mies voi olla jotakin muuta mitä itse luulet haluavasi. Kun se kaveri sitten jostain ilmestyy voi se olla millainen vaan ja katsoa vaikka pornoa, tupakoida, juopotella tai haista pahalle mutta se yksi asia toimii niin se riittää. Hän saa naisen tuntemaan itsensä näkyväksi. Sen jälkeen vuosien varrella nainen tekee kaikkensa muokatakseen nuo paheet pois ja loppujen lopuksi muuttaa itseään samalla taas näkymättömäksi.

    • nainen30

      Ihannemies mulle vois olla tällainen:

      Romanttinen, hellä, syvällinen, raitis, järkevä ja naista huomioiva mies, jolla on normaali itsetunto eli ei luule liikoja itsestään, mutta ei kuitenkaan myöskään ryömi pohjamudissa. Tuntee itsensä hyvin. Tunnustaa vahvuutensa ja heikkoutensa. Ei jämähdä paikoilleen vaan pyrkii elämässä eteenpäin positiivisella asenteella sopivasti harkiten. Osaa tehdä molempia osapuolia tyydyttäviä kompromisseja eikä aja vain omia mielipiteitä väkisin läpi. Itseppäisyys, kriittisyys ja taipumus toisen piikittelyyn on ehdoton ei. Täydellinen ei tarvitse olla, hieman kulmia saa olla ja elämänkokemusta myös. Pieniä paheitakin täytyy ihmisillä olla, liian kiltti ja kunnollinenkaan ei kiinosta kunhan ne paheet ovat kohtuuden rajoissa eivätkä ala määritellä koko elämää tai satuta muita ihmisiä.

      Ulkoisesti joissakin miehissä vain on sitä jotain, en osaa määritellä sitä tarkkaan mutta reilu ylipaino on ehdottomasti turn off. Hiusten/silmien tms. värillä ei ole mitään väliä jos on kemiaa niin sitä on. Kemian pitäisi olla ehdottomasti molemmin puolista, jotta syntyisi antoisa intohimoinen suhde. Jos vain toinen rakastaa niin siitä ei seuraa kuin kyyneleitä ja surua toiselle tai molemmille, joten miehen olisi ehdottomasti osattava olla rehellinen itselleen ja minulle sen asian suhteen. Jos ei oikeasti rakasta, pitää olla munaa kertoa se myös. Toista ihmistä ei voi muuttaa, joten suhteen lähtökohdan olisi hyvä olla arvostava ja kunnioittava. Jos toisella on paljon piirteitä joista ei pidä täytyy pystyä jatkamaan matkaa. En siis pidä miehistä, jotka haluavat naisen vain siksi, että olisi joku siinä jakamassa laskujen maksuja tai joku jonka voisi muokata mieleisekseen. Aito rakkaus on kunnioitusta.

      -Kolmekymppinen nainen

    • mimmmmmmi

      mies joka on hauska ja rakastaaa! se riittää

      • undo

        Toi on oikeasti totta! Jos mies on rakastettava ja rakastaa täysillä, ja on hauskaa seuraa, mitä muuta sitä voisi enää toivoa! :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe