Missä on Karoliina Kesti?

AlisonDubois

Nyt olisi selvänäkijöille ja meedioille mahdollisuus todentaa kykynsä. Kertokaa missä on Karoliina Kesti ja mitä hänelle on tapahtunut? Jos Karoliina on menehtynyt niin meedioiden pitäisi saada se selville ja jos elossa niin selvänäkijöiden pitäisi saada jotakin tietoa. Auttakaa nyt jos kykynne ovat todellisia.

26

926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikö teistäkin.

      MInusta tuntuu, että nämä kaksi iltalehdessäkin esiintynyttä poikaa peittelee jotain.

    • eräs näkijä

      Löytyy jostain ladosta keskellä metsää sidottuna ja kuolleena. Jätetty elävänä mutta kuollut kun on jätetty niin ettei pääse irti eikä pois. Syylliset luulivat pääsevänsä pinteestä.

      • hannusalamaaaa

        siinä näkijä, missä tekijä :-D


    • ---astr-

      Kaivantokadulla (lähellä KK:n kotia ja pysäkkiä) tai sen välittömässä läheisyydessä.

      Hiljaista aluetta, paljon metsää. Mutta en tunne että olisi haudattu metsään. Saatan olla väärässä mutta alueelle ollaan rakennettu/rakentamassa uusia omakotitaloja. Märkä sementti, hiekka, sora?

      Tää on minun visioni.

      • ---astr-

        Katsoin google mapsista aluetta uudestaan ja tunsin koordinaattien 61.497001 , 23.604597 kohdalla jotain.

        Toivon olevani oikeassa ja että paikka käydään haravoimassa.


      • öhhööö
        ---astr- kirjoitti:

        Katsoin google mapsista aluetta uudestaan ja tunsin koordinaattien 61.497001 , 23.604597 kohdalla jotain.

        Toivon olevani oikeassa ja että paikka käydään haravoimassa.

        Eiköhän kotitalon lähistö ole nuuskittu jo useampaan kymmeneen kertaan vapaaehtoisten, poliisin, koirien ym avulla. Ei ole varmasti jätetty kiveäkään kääntämättä.


    • Huhaa huuhaata

      Naurettavaa!Kyllä pääsisivät poliisit helpolla, eikä etsintäpartioitakaan tarvittaisi lainkaan, jos uskottaisiin tälläisiin höpöhöpöselvännäköjuttuihin.
      Jotka ohjais poliisit aina oikealle paikalle kertalaakista.
      Aina pistettäisiin vaan näkijä asialle ja hommat selviäis pikavauhtia.
      Ei kannata sotkea elokuvia ja todellisuutta.
      Ei ole ennenkään nämä höpinät paikkaansa pitäneet, eikä pidä nytkään.
      Kyllä se taitaa olla yksin aika, kun tämänkin asian selvittää jotenkin.
      Ellei poliisit siinä onnistu.Kun ihmeen kaupalla pitkien aikojenkin päästä monet rikokset alkavat vaan ratketa outojen mutkien kautta ja syyllisetkin ehditään vielä löytää ja tuomita.
      Tai sitten se jää ikiajoiksi mysteeriksi, kuten muutamat muutkin tapaukset.
      Mutta jos ihmisillä olisi tosiaan tälläisiä näkijän vaistoja, ei tarvittaisi etsijöitä, ei koiria, ei mitään.Kadonneita ei yksinkertaisesti olisi.

    • <3 <3 <3

      Just näin! Jos oikeasti olisi selvännäkökyky ja olisin meedio tms. kertoisin het poliiseille missä tyttö on. Kyllä on hölynpölyä tämä meedioiden muiden jutut. On se kumma et on kaikenlaisia näkijöitä parisuhteesta ja muusta tavisjutuista, mutta kun kyse on vakavasta asiasta näkijät eivät enää näekään ..Onhan näitä "tunnettuja" näkijöitä, miks he eivät auta, jos kerran näkevät. Nyt ois hyvä sauma todistaa kykynsä, mutta kas kummaa.. Toki myönnän, jos olisin itse kadottanut rakkaan, lähtisin heti meedion tms. pakeille. Yrittäisin varmasti kaikki mahdolliset kanavat, löytää kadonnut.

    • okkigaam

      Kun katosi ja oli kyselyä tuolla elleissä, kirjoitin Kaapattu. Mieleen tuli sellainen vanhanajan maakellari.
      Näillä tiedoilla en menisi poliisille kertomaan ja sakkoja saamaan työnsä häirinnästä, vai mikä se syyte nimi on.
      Maagikko

    • valontiellä

      Mietippä vain että jos kertoo mistä hänet löydetään niin saa itse syytteen. Eihän kukaan sivullinen voi sitä tietää, vai voiko?

      Sen mitä itse sain selville on että hänet löydetään pian ja tekijän jäljille päästään koska näin hänet oikeudessa. Oikeudessa hän oli sairaalasängyssä jota pidän symbolisena kuvana, tulkitkoon kukin miten haluaan. Ihmettelen miksi vain yksi oli syytteessä vaikka kaksi muuta oli myös osallisena...

      Itselleni on ongelma etten pysty tuntemattomia katsomaan ellei omaiset pyydä apua. Silloin energialinjat ovat selvemmät. Skootteri oli lavastus ja hänet löydetään luonnossaliikkujien toimesta aika matkan päästä katoamispaikasta.

      • Dorian Grey

        Miksi muka hyvä ennustaja ei pysty sanomaan mitään konkreetista jos omaiset eivät pyydä apua? Näin jälkikäteen on helppo Jeesustella tietenkin, mutta ette tekään ns. ennustajat osanneet sanoa mitää asiaan.

        Elämä on ja uskon kyllä yliluonnolliseen, mutta en ennustamiseen koska se on ikävä kyllä ihan täysin ihmisten olettamuksia saatujen tietojen pohjalta.


    • ....................

      Karoliinan tapausta pohtiessani ja hänen kuvaansa katsoessani minulle tuli mieleen visio, johon hänen äitinsä liittyi jollain tavalla. Sain jälleen kerran huimausta ja migreenikohtauksen, niin kuin aina, kun yritän selvänähdä tai saada jonkunlaisen näyn.

    • ------------------

      Kiinnostuin tästä Karoliinan tapauksesta, ja luin pari tuntia is:n ja il:n juttuja hänen katoamisestaan. Hänen kuvaa katsellessaan toivoin oikein sydämeni kyllyydestä, että näkisin tai kokisin jotain, saisin jonkunlaisen vihjeen. Silloin minulle tuli todella erikoinen olo, väsyin yhtäkkiä, aivan kuin minulta olisi valunut kaikki energiat vähiin, ja tunsin jonkun hengen läheisyyden. Kun menin vähän myöhemmin vessaan iltapesulle, niin aloin kuulla ovelta raapivaa ääntä, kuin joku olisi yrittänyt vetää vessan ovea auki, mutta ei olisi omannut tarpeeksi voimaa sen tekemiseen. Ääni siis kuulosti raapimiselta tai rapinalta. Oven vieressä oleva wc-paperirulla ja metallinen teline tärähtivät, aivan kuin joku tai jokin olisi liikuttanut niitä.
      Kaikki mitä kerron, on 100% totta. Todella erikoista....

    • tämä vielä ratkeaa

      Tiedän, että tämä kuulostaa typerältä, mutta kerronpa kuitenkin. Itselläni on lieviä selvänäkötaitoja erityisesti henkirikoksiin liittyviä, toisinaan olen myös nähnyt enneunia. (Muuten olen täysin normaali, asiantuntijatason työssä käyvä perusterve nainen...) Tähän tapaukseen liittyen sain synkän vision, jonka perusteella uskon jotain pahaa sattuneen jo asunnossa. Toivottavasti poliisi on tutkinut erityisesti sohvan. Minunkin tuntemusten perusteella vaikuttaisi siltä, ettei tyttöparka ole enää yöllä skootterilla itse liikkunut. Kovin mielelläni olisin kyllä väärässä...

    • ipgye,åo

      Lisa Williams tulee Suomeen tämän kuun loppupuolella. Osaisikohan hän sanoa Karoliinasta jotakin

    • Oikein ennusti

      Aika osuvasti ennusti meedio Olli Kalajoki, tämä on hänen sivultaan
      12.8 2011:

      "Kun en seuraa keskustelupalstoja niin en tiedä mitä spekulointia siellä on.Siinä mielessä hyvä että ei ne silloin vaikuta alitajuisesti tähän mitä koen. Mielestäni Karoliina ei ole lähtenyt mihinkään vapaaehtoiselle karkumatkalle,niinkuin näiden nuorten tyttöjen katoamisessa lähes poikkeuksetta on.Olen iltalehdissä katsonut Karoliinan kuvaa ja koettanut saada jonkinlaisen yhteyden hänen energiakenttäänsä.
      Hyvin voimakkaasti tuntuu siltä että hän on itse ajanut skootterillaan aitaan. Ei ole loukkaantunut vaan lähtenyt harhailemaan lievässä shokissa metsään. Hänen alkoholiprosenttinsa on suurempi kun nämä muut nuoret ovat kertoneet. Maasto on haasteellinen selvällekin henkilölle. Käsittääkseni sillä alueella ei pääse eksymään,taloja metsän ympärillä on.

      Ja kyseesä terve nuori nainen. Toivottavasti olen väärässä mutta minusta tuntuu että Karoliina on sammunut ei kovin pitkälle katoamispaikastaan.Jotenkin hän on näkymättömissä vaikka toisaalta esillä.Siis paikka jossa hän on näkyy hyvin. Kokemattona alkoholin käyttäjänä on tapahtunut yliannostus ja hän on menehtynyt.Poliisit ja etsintäryhmät ovat koirineen käyneet paikalla missä Karoliina on mutta hän katveessa. Esim liikenneonnettomuuden uhriksi hän ei ole joutunut ,eikä myöskään ns.kaapatuksi. Jos siellä keskustelupalstoilla sellaisia olettamuksia on.
      Hän tulee löytymään. Ei aktiivisen etsinnän kautta vaan sattumalta. Ja siihen ei mene pitkää aikaa.Kovin pitkältä se ei ole siitä skootterin luota. "

      Nyt Kesti on löytynyt Likolammesta, joka tosiaan on keskeinen paikka alueella, siis näkyy hyvin. Minusta erityisen vaikuttavaa Ollin selvänäkemisessä oli tuo että " hän tulee löytymään, muttei aktiivisen etsinnän kautta." Tosiaan koko lampi on tutkittu poliisien ja vapaaehtoisten toimesta, eikä siltikään löytynyt, ennen kuin nyt vasta satunnaisen havainnon avulla.

      • nsemnnft

        Aika hyvin, vaikka tokikin ennustajille tyypillisesti hyvin ylimalkaisesti kirjoitettu. Eikä tosiaan lehtijutun perusteella ole väkivallan merkkejä.


    • Fly__high

      Osaako joku näkijä sanoa, mikä johti Karoliinan lampeen, liittyykö tapaukseen rikosta?

      • 21

        Eikö Kalajoki sano tuossa koko lailla selvästi, että alkoholilla syytä asiaan. Mahdollisesti horjahtanut lampeen. Lammen reunama saattaa lehden mukaan näyttää kosteikolta, jossa korkeintaan 20 senttiä vettä, mutta hups siinä onkin kaksi metriä.


      • outolintu*

        Koska häntä ajettiin takaa, kun oli ensin päässyt karkuun.
        tämä on minun tulkintani.


    • Etsijä....

      Olli Kalajoki oli ainoa meedio/selvänäkijä joka osui oikeaan eli ei täällä kovin luotettavaa "ennustajaa" juuri liiku. Johtopäätös: Turha tuhlata rahojaan huijariennustajiin, Kalajoki taas vaikuttaa oikeasti kiinnostavasta tyypiltä.

      • hjhjhjhjhj

        Eli kuva tarvitaan siihen tekniikkaan mitä Olli käyttää. Nuo toiset koettivat tällä palstalla kai arvata ilman kuvaa. Olli on kaikenlisäksi harjaantunut yrityksen ja erehdyksen kautta vuosien mittaan, joten osumatarkkuus ammattimaista. Ei kuitenkaan erehtymätön.


      • 1x2 rahat pois sulta

        Surkeaa. Vaikka Kalajoki olisi sanonut, että on vedessä, ja juuri siinä Likolammissa, niin en olisi ollut kovinkaan vaikuttunut, sillä sehän se todennäköisin skenaario oli. Ja Kalajoki on varmaan epäonnistunut kymmenen kertaa yhtä onnistumista kohden. Jos olisi ollut joku erikoinen ja epätodennäköinen tapahtuma ja tämän olisi "ennustanut" oikein se olisi ehkä ollut vähän sävähdyttävämpää, mutta pitää muistaa, että silloinkin oikein ennustamisen - tai pikemminkin arvaamisen - mahdollisuus on satoja tai tuhansia kertoja suurempi kuin vaikkapa loton pääpotin voittaminen ja sekin lähes joku viikko jollekin osuu, joillain viikoilla useammallekin.


    • hyvä koe kkk

      Heh, oli aika hauskaa lukea näitä palstan "selvänäkijöitä"!

      Tuli vähän sellainen olo kuin vanhoissa suomifilmeissä kylän juoruakat mässäilisivät traagisilla tapahtumilla. Ilmeisesti nuo "selvänäkijät" suorastaan fantasioivat mahdollisimman väkivaltaisilla ja inhottavilla henkirikoksilla, kun vain sellaisia näkivät. Varmaan nautiskelevat paplarit päässä Alibia lukiessaan...

    • Dorian Grey

      Mitä enemmän tietoa ns. selvännäkijöillä on niin sen tarkemmaksi ennustus tulee. Eli ikävä kyllä ketään täällä ainakaa ei kyennyt vastaamaan ihmisiä askarruttaviin kysymyksiin. En mitenkään muuten usko että ketää kuolevainen kykenee näkemään mitään konkreettista tulevaisuudesta. Heti kun joku kykenee todistamaan toisin, niin uskon. Ennen sitä uskon että kuolema ja sen jälkeinen olemassa-olo on mysteeri joka selviää viimeistään silloin kun itse kuolet.

      Lukemattomia kirjoja ja teoksia luettuani voin vain sanoa minä olen, minä elän...vielä. Jos olet eri mieltä niin todista se minulle.

      Heikkoja yksilöitä aina käytetään hyväksi ja uskomukset ovat helppo tie tähän. Tähän ansaan ei kannata mennä, sillä on olemassa jotain muutakin...

    • jk

      sinä näkijä misä tekijjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1683
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1320
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1108
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      46
      895
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe