Sims 3 mielikuvitusystävä

mkuvitusystävätön

Hei!
Täyttä elämää lisäosassahan vauvan on mahdollista saada postissa nukke josta voi saada itselleen mielikuvitusystävä. Olen saanut nuken parillekin sims pienokaiselle, mutta kun toisin kun pelin ohjeissa neuvotaan taaperot eivät kykene leikkimään nuken kanssa. Vain uudelleen nimeämään. Vasta simsin kasvettua lapseksi voi se puuhailla nuken kanssa. Kertaakaan en ole siis saanut nukkea kasvamaan taaperon kanssa yhdessä.
Onko kyseessä jokin bugi tai teenkö vain jotain väärin?
Pelissäni olevat ainoat ladatut esineet ym. ovat otettu sims 3 omilta sivuilta joten näiden ei ainakaan pitäisi haitata peliä.

32

2042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miunauku mou

      Itselläni ainakin on taaperot pystyneet leikimään sen nuken kanssa eräskin taapero pika lauloi nukeleen en osaa enempää neuvoa mut bugilta tuo vaikuttaisi .kaikki kyseisen sims perheeni lapset ovat taaperoista alkaen pystyneet leikimään sillä nukella.

      • mkuvitusystävätön

        Kiitos vastauksesta.
        Löysinkin ratkaisun ongelmaani vahingossa. Olin aina siirtäny nuken pois taaperon "repusta" ja sijoittanut sen lattialle. Nukke näköjään vain toimii silloin kun se on repussa.


    • S

      Kyseessä on bugi. Oman taaperoni nukke ei koskaan ollut repussa ja silti sillä pystyi leikkimään.

      • mkuvitusystävätön

        Ok. Kiitos tiedosta. Toivonmukaan tämä vika korjaantuu jossakin päivityksessä.


    • duck.duck

      Minulla se ei onnistu, jos taapero on kehdossa. Taapero täytyy siis laskea lattialle ja antaa lelu sitten tälle. Johtuisiko siis siitä, että taapero on kehdossa, jolloin lelulla ei voi leikkiä?

    • tuhlari.T.

      Ei itsellänikää moeliluvitusystävä homma toimi. Joten taaperon niil nukeil kai on pakost leikittävä. Muuta en tiiä

    • ?????????????????

      Mä en saa postissa mitään mielikuvitusystävää, pitäiskö sen tulla vauvalle vai taaperolle?

    • Lelu tulee taaperolle mutta se ei tule automaattisesti joka kerta, vaan voi jäädä joskus myös tulematta, eli sen saaminen on sattumanvaraista.

      • Llyold Garmadon

        Mulla tulee joka vauvalle mielikuvitusystävä nukke joka kerta kun vauva syntyy ja on kotona muutaman päivän sit se lelu tulee postilaatikkoon.


    • ????????????????????

      Voiko johtua siitä että perhe on melkein kokoajan täynnä, ettei olisi tilaa mielikuvitusystävälle? Ja tulee sit taaperona vasta?

    • Jos on täysi talous niin nukke kyllä tulee jos on tullakseen mutta sitä ei voi muuttaa oikeaksi simiksi ennen kuin taloon tehdään sille tilaa eli joku muuttaa pois tai kuolee. Ja kyllä, nukke tulee vain taaperolle, ei vauvalle.

    • On olemassa myös modi jolla voi nostaa mahdollisuuksia saada tuo nukke tai varmistaa että se takuulla tulee. Modia ei ole päivitetty mutta sen on raportoitu toimivan ainakin 1.63 päivityksen kanssa. 1.67 ei ole varmuutta.

      http://modthesims.info/d/444659

    • oikea

      Miten mielikuvitusystävästä tehdään todellinen?

    • oikea

      Kuinka korkeella logiikan pitää olla jottaa oppis sen kemistijuoman ja mikä sen juoman nimi on?

    • ....

      Mulla on taso 6 mutta tyyppi on keksiny vaan 2 juomaa eikä keksi koskaa ku kokeilen, kärähtää vaa....

    • Tuo kärähtäminen/räjähdykset on normaalia, hauskoja mutta normaalia. :)

    • ....

      Muttaku niin on käyny n. 11 kertaa putkeen, ja kerran se sytty palaa, onneksi oli kuolemankukka taskussa, muuten ois kuollu, ku viikatemies tuli. Mutta täytyy sit vaa jatkaa

    • Simmie

      Purkkisuihku on kans hyvä jos sattuu syttyy tulee. :)

    • .......

      Purkkisuihku?

    • Se tulee Maailmanmatkaaja lisäosassa ja niitä voi ostaa matkakohteissa. Se on sellainen hiuslakkapullon näköinen puteli, jota voi käyttää missä vain. Haudoissa se ja kaivot on ainoa mahdollisuus sammuttaa tuleen syttynyt simi. :)

    • Suppermaan

      Entä jos postissa ei tulekkaan mielikuvitusystävää niin voiko sen siirtää toiselta similtä toiselle? Ja voiko se toinen sim (ei nuken omistaja sim) ystävystyä nuken kanssa?

    • Kyllä, simi voi antaa nuken lahjana (ei siirtää) toiselle simille, jolloin nukesta tulee tuon toisen simin oma kaikilla tavoin.

    • ,.,.,.,.

      Mun simi kasvoi taaperosta lapseksi juuri äskön, ja nukke oli koko ajan siis tavaroissa, eikä se nukke kasvanu, vaikka taapero oli leikkinyt sen kanssa todella paljon... Mitä tehdä?

      Ja tämä ei tänne kuulu, mutta voiko raskaana oleva sim kuolla?

    • Ei, raskaana oleva simi ei voi kuolla.

      Nukke ei kasva taaperovaiheessa; vasta sitten kun taapero kasvaa lapseksi. Lapselle tulee jossakin vaiheessa viesti, että mielikuvitusystävä haluaisi leikkiä ja voisitko laskea hänet lattialle. Tässä vaiheessa nukesta tulee lapsen kokoinen. Nukketilassa ollessaan koko pysyy samana ja se on normaalia.

      Kannattaa myös aina tallentaa peli ennen synttäreitä, sillä mielikuvitusystävään liittyy bugi. Tästä johtuen nukke ei välttämättä kasvakaan taaperon mukana lapseksi tai lapsen mukana teiniksi, vaan sen sijaan jumittuu. Jos näin käy, ainoa vaihtoehto on ladata peli uudelleen viimeisimmästä tallennuksesta ja yrittää uudelleen.

    • .:.:,;.:;..

      Ok... Meen kohta pelaa taas, siis simin synttärit oli juuri ennen tallennusta ja se kasvoi lapseksi mutta nalle pysyi tavaroissa eikä tullu mitään viestiä... Mutta ainahan voin antaa seuraavalle lapselle sen lahjana jos sille ei tuu omaa.

    • Kokeile siirtää tuo nukke lattialle ja katsoa auttaako asiaa. Harmi että tallennus osuu vasta synttäreiden jälkeen. No, mutta jos kyseessä on tuo pelibugi ja nuken ikääntyminen on jumittunut, niin silloin se ei välttämättä toimi myöskään sillä simillä joka saa sen lahjaksi. Tosin seuraava lapsi voi saada ihan omankin jos hyvin käy. :)

    • ..::.,:;.,<:;:;:,:

      Kasvo se mielikuvitusystävä nyt lopuksi, meni pari tuntii lisää vielä niin kasvo... Todellisuusjuoman oppimista odotellessa mietin mietin että miten tuo mielikuvitusystävä eroaa norm simistä ja mitä tapahtuu jos en ehdi saada muutettua todelliseksi ennen ku simi kasvaa? Kauanko siis on olemassa ilman todelliseksi muuttamista?

    • Nuken voi muuttaa ihan hyvin nuorena aikuisenakin. Nukke itsessään ei katoa minnekään.

      Jos haluat vaikuttaa mielikuvitusystävän sukupuoleen, niin silloin sinun on vaihdettava sen nimi ennen oikeaksi muuttamista.

      Oikeaksi muutettu mielikuvitusystävä on hieman pettymys, sillä se ei hirveästi eroa normi simeistä muutoin kuin esim. hiusten silmien väriltä, siitä että se voi muuttua nukkemuotoon jos haluaa ja vampyyrit sekä ihmissudet eivät voi sitä purra.

    • mielikuvitusystävä

      Ok. Mutta onko se niinku yliluonnollinen siis siltä osin ettei se voi muuttua vampyyriksi tai ihmissudeksi tai merenneidoksi tai miksikään?

    • Ei. Tässä ote EA:lta...


      EA FAQ section: "17. Will the genie Sims from Showtime be either curable or compatible with the new Supernatural creatures?

      Answer: All current supernatural Sims and special creatures will be “curable” with the Potent Cure Elixir, except for the following: Unicorn, Imaginary Friend, and Ghost."


      Eli siis simeistä kummitusta ja mielikuvitusystävää ei voi parantaa yliluonnolisesta tilastastaan eliksiirillä ja näin ollen niistä ei myöskään voi tehdä toista yliluonnollista hahmoa. Monet viralllisessa foorumissa ovat yrittäneet eri keinoja - esim. yrittämällä muutosta suoraan siminluonnissa - mutta eivät ole onnistuneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe