Cinar Gardenista

uutta lomaa odottava

Oltiin pari viikkoa Cinar Gardenissa Sidessä eikä toiste mennä sinne. Huoneisto oli ihan asiallinen, paitsi että ilmastointi oli olohuoneessa eikä makuuhuoneessa kuten Nazarin sivuilla kerrottiin, Kun tätä huoneistohotellina mainostetaan niin voisi siellä astioitakin olla, kuten esim, juomalasit ja leikkuuveitsi. Hissiä ei ollut vaikka Nazarin sivulla kerrottiin olevan, tulipa kuntoiltua joka päivä kun 4. kerrokseen kiipesi ja hotelli sijaitsee mäen päällä että kuntoilua tuli siinäkin kun mäen päälle käveli siinä paahteessa.
All inclusive toimi hyvin paitsi että lämpimät ruuat olivat aina lähes kylmiä, mitään vesihauteita ei ollut ja ruuat katettiin jo tuntia ennen ruokailun aloittamista niin vähän mietitytti saako niistä jonkun vatsataudin mutta eipä tullut meille enkä kuullut muidenkaan saaneen. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen ja mielestäni lounaalla oli parempaa ruokaa kuin illallisella. Neljän aikoihin oli tarjolla hampurilaisia (kylmiä) pitsanpaloja tai jotain piirakkaa??? ehkä mutta tästä tarjoilusta ei ollut mainintaa listassa jossa oli muut ruoka-ajat. Tarjoilijapojat tai paremminkin likaisten astioitten kerääjät veivät lautasen edestäsi heti kun haarukan ja veitsen laskit lautaselle vaikka ruokaa oli vielä jäljellä "saako ottaa ja hyvää ruokahalua" kommentti ja lautasta vietiin jo kiireellä pois.
Juomatarjoilu oli vodkaa, giniä, rakia, kaljaa sekä valko- ja punaviiniä hanoista. Limpparit sai joko hanasta tai pullosta ja usein hiilihaposta ei ollut tietoakaan, Erilaisia kahveja ja kaakaota sai automaatista koko päivän ja tietysti teetä ja vettä.
Seisova pöytä oli huonosti järjestelty esim. keitto oli "lämpimien" ruokien jälkeen ennen salaatteja ja aiheutti turhaa jonotusta ja muutenkin koko ruokasysteemi oli ahtaassa nurkassa ja ruuhkaa oli lähes aina.
Rantaan oli kuljetus aamupäivällä 2 kertaa ja iltapäivällä paluukuljetus 2 kertaa, en tiedä minne rannalle veivät kun ei sitä kuljetusta käytetty. vaan käveltiin n. 20 minuuttia rannalle ja se oli alamäkeä, helppo mennä mutta raskas tulla takaisin.
Eka viikko syötiin hotellilla mutta toinen viikko muualla, ei sen takia että olisi ollut samaa ruokaa vaan kyllästyttiin siihen jonottamiseen ja kylmään ruokaan.
Nazarin nettisivuilta saa aika ruusuisen kuvan hotellista ja sen palveluista, ei ole mitään puutarhaa muutamia puita ja muurin vieressä joitakin kukkia, lasten leikkipaikka tarkoittaa keinua, kiikkulautaa ja pientä likumäkeä. Allasalueita mainostetaan olevan kaksi ja onhan niitä mutta ei ne mitään "alueita" ole vaan hieman isompi mutta kuitenkin ahdas ja toinen pieni jossa on vesilikumäet jotka on muutaman tunnin päivästä auki.
Ilmastointi maksoi 35 euroa viikko ja tallelokero 15 euroa viikko.
Taas tuli todistettua että halvalla ei saa hyvää, mutta kyllä Cinar Gardenin tarjonnalla pystyy loman viettämään kuluttamatta juurikaan rahaa jos niin haluaa eikä jonotus ja allasalueen ahtaus haittaa

2

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CG tai PW

      Mielellään kuulisi tuoreempia kuulumisia, edellämainittu poikkeaa kovin paljon yleisesti kehuvista kommenteista.

    • MilaMiia

      Tulin tänä aamuna kyseisestä hotellista. Ruoka oli hyvää, salaatteja monia monia vaihtoehtoja, jälkiruoat tosin aina samoja. Illallisruoka oli parasta. Jätskiä saa kaksi kertaa päivässä ja liukumäet ovat kaksi kertaa päivässä auki. No Name-rannalle on hotellilta kuljetus kolme kertaa päivässä. Ranta on hyvä ja rantakuppiloissa ruoka on hyvää. Lapsille on kerho pari kertaa päivässä sekä vielä illalla minidisco kuutena päivänä viikossa. Hotellin kampaamoa suosittelen myös!! Sieltä saa myös lävistykset, tatuoinnit, manikyyrit ja pedikyyrit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1806
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      183
      1444
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1388
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      142
      1333
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      960
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe