Mihin Valtra olet matkalla?

simppa 198

YT-neuvottelut,väki lomautetaan pienen tuotantokatkoksen takia.Työntekijät voi huonosti,motivaatio romahtanut pohjalukemiin,ihmiset ei enää jaksa eikä heitä huvita enää edes yrittää.Kaikenlaisia projekteja joita huseeraa kaikkivoipaiset nuoret insinöörit näkemättä niiden toimimattomuutta,kokeneiden vanhojen tekijöiden tietotaito ei enää minkäänarvoinen.kuin laiva ilman peräsintä,ei ole enää todellista johtajuutta johon väki luottaisi,erittäin huonoa johtamista jos nyt johtamisesta voi enää puhua lainkaan,maalaisjärjelle ei ole enää käyttöä...ajan kysymys milloin karahtaa omaan mahdottomuuteensa..Onneksi pääsin muihin hommiin ennenkun joukkopako tuolta alkaa tosissaan.

79

8382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yterkki

      Sellaista se on tämä nyky yhteiskunnan meno..yrityksetkin elävät kädestä suuhun, osinkoina vedetään rahat parempaan talteen eikä pahan päivän varalle säästetä, se on vanhanaikaista..sama koskee myös valtion puljuja ja yleensäkin koko maan taloudenhoitoa, kyllä pientä ja köyhää ihmistä sitten neuvotaan ylhäälät että säästäkää pahanpäivän varalle niin ei tule hätä housuihin, voi prkelekreke sanon minä..luulis että viisaat johtajat valtrallakin pistäisivät rahaa sukan varteen ja sitten kun notkahdus tulee niin sieltä otetaan mutta ei kun heti väkeä ulos, ei siinä juurikaan välitetä työntekijästä muta annas olla kun taas tekijää tarvitaan..kannattaisi työtkin tehdä kaikkien hieman niinkuin puolella teholla, säästäen että sitä riittää sillä et siitä kunniaa saa jos rehkit itsesi kipeäksi, toisaalta niitäkin riittää jotka työnantajaa nuolee vaikka ulos lähtevät hekin tarpeen tullen ja näiden työnantajaan kallellaan olevien takia työpaikoilla työyhteisössä kireät tunnelmat.

    • ej jortikka

      Pakko kompata ketjun aloittajaa vaikken kaikkea tuosta tilanteesta tiedäkkään,mutta Omistajan ahneus ja jos paikallistasolla ollaan kuutamolla tietää ennen pitkää niskalaukausta yritykselle.Se tuommonen tilanne vaatii väkevän ja älykkään johtajan että homma pysyy kasassa,sopivasti isänmaallisuutta selkärangassa ei ole pahitteeksi,se tahtoo unohtua jos oma etu painaa kaiken muun edelle...silloin ei kyllä voi syyllistää työväkeä jos hyökin yrittävät puolensa pitää,eipä duunarin etua kukaan muukaan aja.

    • Indiana+Jones

      Siis, siis. .. Voi herran pieksut!!!!!

      Mitä tuohon sanoa. Jos edellä olevat sepustukset ovat putiikin oman väen ylenantoa, niin eipä ihme, että firman luukut laitetaan kiinni. Toivottavasti johtoporras on sentään vähän älykkäämpää kuin nuo örveltäjät, jotka kai kuvittelevat, firman päätarkoitus on pitää duunareita tekemässä ns. työtä.

      No omistajataholla kuitenkin on ainakin järkeä, joten toivokaamme, että koko lafka siirretään pikimmiten Intiaan. Ei liiketoiminta ole mitään hyväntekeväisyyttä. Sitä ei vaan ikinä ole Suolahdessa opittu.

      • Kerronpas sulle

        Trollaaminen on taitolaji. Sinulta taito puuttuu.


    • kxkxifkgkg

      Onhan täysin selvää, ettei tuotannon seisoessa palkkaa makseta!!! Varmasti valtralta voi lähteä pois jos hommat ei kiinnosta, naurettavaa itkeä täällä keskustelupalstalla :) Hakeutukaa muualle hommiin, vaikka vaneritehtaalle

      • John Deere

        Voisihan seisokkiajan käyttää henkilöstön koulutukseen ja ylläpitoon, kuten ennenwanhaan oli teollisuudessa tapana. Vaneritehtaalle lähteminen luultavasti johtaisi ojasta allikkoon.


      • Nytelämähymyilee:)))))))

        On lähdetty x) voi olla että se itku pääsee sielä päässä ku thorx)...johtaja piiskaa meiningin entistä pöllömmäksi x) ai että on mukavata kun ei ole enää osa sitä paskaa!!!


    • jcjfkffifcc

      Lomalle vaan, hyvää se tekee vähän hengähtää!

    • nauhan poloiset

      No vuosiin ei oo Valtra joululahjoja enää antanutkaan,nythän nuo otti tuon kivan perinteen taas käyttöön,kolmen viikon pakkoloma jouluna..melko reilua.

    • Pekka Karvonen

      Henkilöstöllehän on tarjottu toista tapaa hoitaa tuo vuodenvaihde, mutta sepä ei kelvannut ja tämä on sitten se vaihtoehto. Metallineideille kun ei mikään kelpaa, pitäis vaan saada mennä töihin täydellä palkalla vaikkei ole töitä.

      Se on varmaan sopinut valtion yhtiölle aikoinaan, mutta nyt on toinen omistaja, joka pilliin puhaltaa.

    • aamukahveet klo.9.00

      Helppo se on niiden räksyttää kellä ei ole valtralla leipä, odottakaahan kun itsellenne sama tilanne tulee..itse en tosin ole valtralla koskaan ollut enkä mene, ei koskaan enää tartte töihin mennä, säälin vain niitä joilla talovelat muut ja lähtö lähellä kilometritehtaalle, nykyyän kun työpaikat enemmänkin poikamies reppurihommia.

    • loma on yes

      Aika selvää ettei tekemättömästä työstä palkkaa saa, eli aivan turha nalkuttaa täällä. Loma tekee hyvää, saa viettää vuodenvaihteen lasten kanssa!

      • tsemppiä!!!

        Tekemättömästä työstä on maksettu korvausta kautta aikain. Kenelle se raha menee. Nykyään se lipsuu aina vain enemmän sinne johtoportaan suuntaan.

        Ja en ole kyseisessä firmassa töissä, vaan "vanhan liiton lafkassa", jossa homma toimii.


    • loma on yes

      Aika selvää ettei tekemättömästä työstä palkkaa saa, eli aivan turha nalkuttaa täällä. Loma tekee hyvää, saa viettää vuodenvaihteen lasten kanssa!

    • korjausmies1

      Mitenkä ahkera mahtaa olla tehtaan työsuojeluvaltuutettu??? Ajattelin vaan kun on noita politiikkajuttuja ym.... Olisko aika vaihtaa tilalle uusi mies, pitkään samassa hommassa olevalla saattaa motivaatio heikentyä!

    • jouten hyvä olla

      Kyllä olis jo aika siirtää Vatra kiinaan tai jonnekin muualle, halpenis traktoritkin.

      Suomessa työ kallista eikä sen parempaa laatua kuin muuallakaan. risusavottaan irtisanotut, pusikoituu koko suomi, itse en kyllä risusavottaan lähde tehkööt muut. minä mieluummin käppäilen torilla aikaa tappaen.

    • Seurailija23

      Työntekijöille tarjottiin työnantajan toimesta vaihtoehtoja tuolle lomautukselle, mutta sehän ei kelvannut! Turha siinä on työnantajaa syytellä kun itse työntekijät kieltäytyivät tarjotusta vaihtoehdosta. Ihmettelen kovin että duunarit valitsevat mieluummin pakkoloman kuin palkallisen vapaan tuonne vuodenvaihteeseen, no eihän siinä jos kerran on varaa??

    • joustoja joustoja

      Tarjottiin joo muttei vaihtoehtoja vaan vaihtoehtoa, siis yhtä,ja millä ehdoilla.Tuolla tyylillä kun työväki suostuu kaikkiin "ehdotuksiin" niin äkkiä ollaan siinä tilanteessa missä oltiin ennen kun ne kovat jätkät ennen meitä on saaneet esim,lakkoilemalla ne oikeudet mitkä luultavasti sinullekin kelpaa oikein hyvin.

      Ja työntekijäpuoli teki muuten oman ehdotuksen joka oli varsin hyvä ja jolla olisi myös vuodenvaihde hoidettu kummallekin edukkaalla tavalla mutta lainaan sinua tässä kohdassa." mutta sehän ei kelvannut".

    • Kurkis ape

      Yhessä asiassa Valtran herrat on onnistuneet erinomaisesti,nimittäin ovat saaneet tapettua motivaation ja halun yrittää ja myös työn tekemisen ilon varmaankin 90% työntekijöistä ja loput 10% esittää että hyvin menee.

    • Eivät haluneet myydä

      Joo, täytyy ihmetellä, miten amerikkalainen kulttuuri tappaa suomalaisen työn tekemisen ilon ! Valtran johto ja myyntimiehet eivät halua keskustella Valtran laadusta ja eivätkä halua myydä kaikille. Kuulemma pelin henki on se, että myydään vain urakoitsijoille. Mut mistä johtuu, että tällä seutukunnalla on alkanut näkymään Jontikoita ?

    • j. teeren veli

      No onhan se jontikka parempi raktori kuin valtra, samanlaista se laatu on olipa jontikka tahi valtra, laatu on mitattavissa ihan kuka parhaiten mainostaa ja kenen myyntimiehet osaa parhaiten tuotettaan kehua. Ihmiset ne jontikkaakin tekee kuten myös valtraa, ehkä hinta ja käytännöllisyys myös ratkaisee eikä nippeleiden paljous. Valtra on vielä pieni nyrkkipaja tekemään rattoreita.

    • Sappi 2012

      Pikkusen on toiminnot sekasin,saa nähä missä vaiheessa alkaa syyttömien rankaiseminen...

    • en ummarra

      En ymmärrä tuota purkausta.Töitä on niin paljon kun jaksaa tehdä.Mitä valitat?Mene vaneritehtaalle huonolla palkalla.

      • Spruce Plywood

        Jos et ummarra niin minkäs sille voi, kääntele samaa mutteria vuosi toisensa perään ja ole hiljaa.


    • en ummarra taas

      Mielummin kääntelen mutteria kun kanniskelen painavaa vaneria paikasta toiseen.

    • MMum

      Vaneritehtaalla on nykyisin keinot siirtää vaneria ilman kantamistakin. Ummarratko tämän, sinä arvoisa mutterinvääntäjä? Palkka ei ole hääppöinen, mutta saapa nuuhkia työsuhde-etuna puupölyä ja liimanhuuruja...

    • Ao

      Tällä menolla konkurssiin.

    • Suojatyöpaikka????

      Taisi Kiiskinen olla työsuojeluvaltuutettuna työnantajan mieleinen joojoo-mies kun sai ylennyksen oikein työsuojelupäälliköksi. Voihan myös olla niin ettei oikeat käytännön työt oikein suju...

    • Hah hah haa

      Näin pitäisikin tehdä. Äänekoski on hyödytön kylä. Kaikki elinvoimainen teollisuus pitäisi siirtää pääkaupunkiseudulle. Te, epäsivistyneet Sinivalkonekrut voisitte sitten ryypätä itsenne hengiltä.

      Minä olen sitä mieltä, että teidänlaisia ihmisiä ei kertakaikkiaan kannata kestitä. Luukut kiinni ja hautaan koko sakki.

    • tietoa vailla

      hei,onko valtra hyvä työn antaja?

      • traktorin omistaja

        On erittäin hyvä työnantaja!


    • ennustus 2015

      valtra loppuu aikanaan ja siirtyy pikkuhiljaa ulkomaille ja jää varaosatehtaaks ameerkkalaane kapitalisti saneeraa kovalla kärellä.näin kävi myös nokian!

      • Nytelämähymyilee:)))))))

        Näin se menee!!! Jotkut vaan ei tahdo hyväksyä totuutta!!!


    • Kervine

      No nii.. miltäs näyttää vuonna 2013? Minne matkalla tänään..?

      Laittakaas tuoreita kuulumisia, jos jollakulla olis faktaa tarjolla? Huhuille täytyy sanoa HUH HUH..mutta mikä onkaan totuus. Tietääkö siellä tirehtöörit, mitä tekevät?

    • Raktorimies1

      Jos tilauksia ei tule riittävästi niin väkeä lomautetaan, näin se vaan menee!

    • ex-ostaja

      Kohta on pitkiä kesälomia meillä:)..

    • Globaalilaatua

      Globaali. Se on sana joka vie meidänkin työpaikat. Osia tulee jo paljon ulkomailta. Niiden laatu kun on huono jää asiakkaalle eri kuva kun ennen. Tilaukset vähenee ja kohta huomataan et tehään muualla koko koneet.

    • made in usa

      valtra lopetetaan ja tehdas siirretään ulkomaille vanhassa tehtaassa muutetaan varaosavarastoksi! mitä järkeä täälltä on raahaa europpaan valtroja koska siellä on markkinat!

    • torsti

      Ei puutu enää kun konekivääritornit,meno on jo semmosta.

      • Nytelämähymyilee:)))))))


    • työtön

      Olkaa tyytyväisiä kun on vielä töitä! Aina pitää valittaa jostakin...

    • Jorkku

      "Aina pitää valittaa jostakin" Pidä sinä pääs kiinni jos et tiedä mistä puhutaan.Ei paskalla työpaikalla mitään tee,tuhoaa vaan itsekunnioituksen ja mielenterveyden.

      Valmetti oli aikanaan huipputyöpaikka ja se hyvä työkulttuuri ja ilmapiiri ei synny hetkessä vaan vuosikymmenten tulos,mutta sen tuhoaminen kävi jenkeiltä tosi nopeaan.

      • työtön

        No jos olet siellä töissä niin olet varmaan ottanut loparit? Tietääkseni siellä ei pidetä ketään väkisin vai kuinka?


      • Walametti 361

        Kyllä mitä tunnen Valmetilla työssä olevia tuttuja niin ihan reiluista ja huumorintajuisista eteenpäin katsovista miehistä on tullut reilussa kymmenessä vuodessa jotain ihan muuta.Valitetaan työpaikan paskuutta, pomoja, luottamusmiehet nuolee työnantajan p****settä ym. ym.
        Taitaa vaan olla että just nuo punaiset työpaikat tekevät ihmisistä semmoisia valittajia, sääliksi käy....


      • rakkaudesta traktoreihin
        Walametti 361 kirjoitti:

        Kyllä mitä tunnen Valmetilla työssä olevia tuttuja niin ihan reiluista ja huumorintajuisista eteenpäin katsovista miehistä on tullut reilussa kymmenessä vuodessa jotain ihan muuta.Valitetaan työpaikan paskuutta, pomoja, luottamusmiehet nuolee työnantajan p****settä ym. ym.
        Taitaa vaan olla että just nuo punaiset työpaikat tekevät ihmisistä semmoisia valittajia, sääliksi käy....

        On se hienoa kun johtoportaalle on varaa maksaa joka vuosi enemmän palkkaa ja päivittää niiden työsuhdeautoja mutta duunareille ei ole varaa maksaa työkenkiin enää edes pohjallisia. Työnjohtajat ovat tupakkapoliiseja ja kyttäävät työntekemistä kun hiirihaukat hiiriä. On niin helvetin kova kiire tehdä traktoreita että voidaan laittaa duunarit aikasemmin lomautuksille. Onneks on joulu tulossa joten sieltä saa duunarit taas kiitoksena muutaman viikon lomautuksen ja jonkun kahvipaketin. Mutta totuuden nimessä sanottava että liian hyvään on aikoinaan totuttu mutta totuus on myöskin se että tarpeeksi huonoon kun yrittävät totuttaa niin katkeaa duunareiden selkärangat ja kato alkaa..


      • Nytelämähymyilee:)))))))

        Erittäin hyvin sanottu!!! Kaikki on asiaa mitä sanoit ja varmasti moni samaa mieltä!!! Ketkä ollu Valtralla töissä!!! Turha huudella idioottimaisuuksia jos ei ole ollu ko firmassa töissä!!!


      • Nytelämähymyilee:)))))))

        Erittäin hyvin sanottu!!! Kaikki on asiaa mitä sanoit ja varmasti moni samaa mieltä!!! Ketkä ollu Valtralla töissä!!! Turha huudella idioottimaisuuksia jos ei ole ollu ko firmassa töissä!!!


    • johndeere

      Lomautukset kuuluvat pyörivän Valtralla :/ ei hyvä, jos taas iso työllistäjä paikkakunnalta katoaa. Nyt vaan tulisi niita tilauksia ja ripeään lisää.
      Eikös tuolla valtralla ole kuitenkin useampi sata työpaikkaa?

    • BRÄNDI KÄRSII

      Esimiehet ovat onnettomia nyhveröitä mitkä nuolee isojen herrojen takamusta, mihinkään asiaan ei uskalleta ottaa kantaa. Sanotaan vain että täytyy kysyä ylempää. "Amerikkalainen johtamis käytäntö" jokaiselle työntekijälle yksi esimies viereen seuraamaan, mutta ei voida ymmärtää sitä asiaa että suomessa on opittu tekemään yksinäistä työtä. Osat mitkä laitetaan koneisiin laadultaan surkeita! Asentajilta kuullutta;asiosta on anettu informaatiota esimies taholle mutta asioilla ei tunnu olevan merkitystä, vaikka laadussa on konkreettinen ongelma. Miksi? Kysympä vaan.
      Mielestäni kyllä tuollaisiin asiohin kannattaisi puuttua kovalla kädellä. Miksi keskitetään vain kova työ tuotteiden kappalemäärään? Eikä oikeisiin ongelmiin.
      Eipä tule Valtraa enää tähän talouteen!

    • ex-tekijä

      Suurin syypää on surkea ja ammattitaidoton henkilöstöjohtaminen ! Löytyy kyllä ammattitaitoisiakin esimiehiä mutta varsinkin tärkeän jälkimarkkinoinnin eli varaosamyynnin puolella näin ei ole. Miehet vaihtuu säännölllisesti tiskin takana ja tästä kärsii asiakaspalvelun laatu. Miksi sitten kukaan ei halua pidempään tiskin takana olla ? Miltä kuulostaa kun luvattuja provisioita myynnistä ei millon mistäkin syystä makseta ? Hyviä työelämän tapoja lakipykälistä puhumattakaan ei aina noudateta. Kaksi miestä tiskin takana on aivan liian vähän ja ilman jatkuvia ylitöitä ei kioski pyöri ja eihän niitä kukaan halua tehdä kun ylityökorvaamisesta on ikäviä kokemuksia...Siis kaksi määräaikaista miestä on tiskin takana, kun vihdoin tulee vakipaikka hakuun toinen miehistä ei ymmärrettävistä syistä halua enää jatkaa. No päivän selvää olisi varmaan että vakisopimus tehdään sitten sille toiselle miehelle, mitä vielä, senhän saa uusi mies jota vanhemman mutta määräaikaisen työntekijän pitäisi vielä ruveta perehdyttään. Tässä vaiheessa toinenkin mies päättää lähteä. Jälkeen päin kuuluu haukut ja valitukset kun jäävät ´kuseen´ kun ei kukaan tiedä mitä kioskissa nyt pitäisi tehdä. Olisiko kannattanut vähän miettiä miten henkilöstöä johdetaan ja motivoidaan ! Tämä on siis Valtran tapa kohdella työntekijöitä ja johtaa henkilöstöä. Tarinaa voisi jatkaa enempikin. Tämmöisen käsittämättömän pelleilyn takia asiakaspalvelu kärsii ja asiakkailta saa kuulla että eivät enää Valtran traktoria osta koska jälkimarkkinointi ei toimi kunnolla ! Eikä tarvitse olla ruudinkeksijä että tajuaa tämän vaikuttavan pidemmällä tähtäimellä tilauskantaan.

    • pelottavaSap

      Sap.piinko se kaatuu tuo Valtra? Mielenkiintoinen uutinen taloussanomissa; Electrolux ruotsissa menetti 100 miljoonaa siihen ja sitten vasta huomasivat ettei sap tule koskaan taipumaan niiden käyttötarpeen mukaiseksi. No kaitpa ne isot pomot tietää, eller hur?

    • Kaikki kaatuu Sappii

      SAP:in takiahan koko Suomen vienti on alamäessä (ja oikeastaan koko maailmantalous). Pekingin Esson baarissa kerrottiin, että kiinalaiset eivät osta minkään merkkisiä traktoreita eikä VAG-konsernin autoja, kun niillä on se SAPPi käytössä.
      Kuulema myös SAP on vaikuttanut suomalaisten ylipainon lisääntymiseen :/ .

      Ja ne sappikivet vasta ikäviä onkin, saatanan saksalaiset kun on sellaisetkin keksinyt.

      • Sappia1

        Kyllähän tuo SAP on toiminnanohjausjärjestelmänä niin raskas että porukkaa on palkattu pilvinpimein SAPin tulon jälkeen.Toki omistajalle kätevä peli kun helppo seurata mitä kukakin SAPissa duunaa mutta voihan tuo Valtra tuon SAPin takia vielä kyykähtää mut sitä jenkit halus ja tätä saa.


    • tietokoneet on nykya

      Eli mikäli porukkaa palkataan lisää, niin se ei ole hyvä juttu? Ja jos porukkaa vähennetään, niin sekään ei ole hyvä. Mitenköhän sitä henkilöstöä sitten pitäisi olla?

      Ja jos yritys maksaa työntekijöilleen palkkaa, niin kyseinen yritys ei saisi nähdä mitä työntekijät tekevät tuona aikana kun heille maksetaan palkkaa? On kyllä kurja paikka tuo Valtra jos siellä joutuu tekemään töitä työaikana... Suurin ongelma taitaa olla työntekijöiden asenne , ei työvälineet (palkkaluokasta riippumatta). Kivahan se on ruikuttaa ja voivotella kuinka ennen kaikki oli paremmin. Paperitehtaillakin oli ennen kivempaa olla töissä. Voi olla monella peiliin katsomisen paikka, mikäli työt lähtee alta.

      En edes ymmärrä miksi niihin traktoreihin piti se ohjaamokoppi lisätä, yksi työvaihe lisää :/ ja porukka sekä kiire lisääntyi. Firman piti muuttaa pois Jyväskylästä sen takia... se vasta olikin kallista.

      • aarnoldi

        Palkattu on juu mutta sellaisiin töihin missä ennen pärjäsi 1-2 miehellä niin nyt on 5-6 miestä tekemässä samaa työtä ja juuri siksi että tietotekniikka(tässä tapauksessa SAP)on tuon aiheuttanut,ja jos ei tuotosta tule entiseen tahtiin ja miesmäärä kasvaa niin tarviiko ed,viestin kirjoittajalle rautalangasta vääntää mitä hiukan pidemmällä aikavälillä on hyvä Suolahden tehtaalle käymään.

        Niin kauan kun jenkkiläistä yritys/johtamiskulttuuria työnnetään väkisin lattiatasolle niin muutosta parempaan tuskin tulee mutta jos taas aletaan ymmärtämään että lattiatason duunarit ne sen tuloksen tekee ja siellä se tietotaito on ja suostutaan kuuntelemaan heitä niin saattaa olla että tehtaalla on toivoa.
        Suolahdessa on tehty traktoreita kymmeniä vuosia ja se kyllä osataan ja ennen tuota haalariväen tietotaitoa arvostettiin ja kuunneltiin ja lähes puolta pienemmällä porukalla tehtiin lähes 11000 traktoria/vuosi...miettimisen paikka


      • varalta itse pelastanut
        aarnoldi kirjoitti:

        Palkattu on juu mutta sellaisiin töihin missä ennen pärjäsi 1-2 miehellä niin nyt on 5-6 miestä tekemässä samaa työtä ja juuri siksi että tietotekniikka(tässä tapauksessa SAP)on tuon aiheuttanut,ja jos ei tuotosta tule entiseen tahtiin ja miesmäärä kasvaa niin tarviiko ed,viestin kirjoittajalle rautalangasta vääntää mitä hiukan pidemmällä aikavälillä on hyvä Suolahden tehtaalle käymään.

        Niin kauan kun jenkkiläistä yritys/johtamiskulttuuria työnnetään väkisin lattiatasolle niin muutosta parempaan tuskin tulee mutta jos taas aletaan ymmärtämään että lattiatason duunarit ne sen tuloksen tekee ja siellä se tietotaito on ja suostutaan kuuntelemaan heitä niin saattaa olla että tehtaalla on toivoa.
        Suolahdessa on tehty traktoreita kymmeniä vuosia ja se kyllä osataan ja ennen tuota haalariväen tietotaitoa arvostettiin ja kuunneltiin ja lähes puolta pienemmällä porukalla tehtiin lähes 11000 traktoria/vuosi...miettimisen paikka

        Johto (yläkerran käytöstapoja osaamaton mörökölli) henkilöstöosaston ruskeakieliset lipilaarit vaihtoon!!! USKON JA TIEDÄNETTÄ TÄLLÄ SAATAISIIN PALJON AIKAAN. Lisäksi peen-nuolija pikku pomot vaihtoon ja rehellisyys kehiin mukaan niin siinä oivat lääkkeet pelatun Valtran pelastamiseksiB-)


    • m,,,.n

      ajankohtainen aihe taas! odotellaan postia.

    • 30v. talossa

      Tää on tätä "Joukkuepeliä"...Johtajien palkat vaan nousee 100% vuodessa ja duunarille kenkää perseelle...”Tärkeintä on puhaltaa yhteen hiileen” heh heh...

    • fergusonni

      Johtaja tienaa reilut 600 tuhatta euroa vuodessa, parissa vuodessa noussu palkka reilun satatuhatta, miks ei johtaja osallistu näihin talkoisiin ?? Johtajalta palkasta pois tonni per loparit saava työntekijä....

      Ei oikein pysty käsittämään tätä johtajien ahneutta.....

      Ja paikallisetkin maatilan omistajat vaan ajelevat jon deereillä, kuuluttavat kotmaisten tuotteiden perään, ja sitten ite työntävät rahat ulkomaille......

    • jape2

      no lappu tipahti huvittaa vaan että 2 viikkoo aiemin pomo kierti läpi ja tinkas 48 viikolla viikonlopuksi ylitöihin lapussa perusteena ettei tarpeeksi tekiöitä että sais tilaukset tehtyä onkohan ihan laillista?

      • jope3

        Eihän se oikein lailliselta kuulosta, ihmeen huonot luottamusmiehet (sekä osastojen että pääluottis) siellä Valtralla hääräilee. Kun on joojoomiehet neuvottelemassa ylemmän johdon kanssa lopputuolos on juuri tuollainen. Miksi ette ole valinneet KUNNOLLISIA luottiksia taloon?? Nykyiset pitävät huolen vain omista eduistaan.


      • työmies 2
        jope3 kirjoitti:

        Eihän se oikein lailliselta kuulosta, ihmeen huonot luottamusmiehet (sekä osastojen että pääluottis) siellä Valtralla hääräilee. Kun on joojoomiehet neuvottelemassa ylemmän johdon kanssa lopputuolos on juuri tuollainen. Miksi ette ole valinneet KUNNOLLISIA luottiksia taloon?? Nykyiset pitävät huolen vain omista eduistaan.

        Ihan sama kuka on luottomiehenä, väki vähenee jos työt vähenee!


      • jope3
        työmies 2 kirjoitti:

        Ihan sama kuka on luottomiehenä, väki vähenee jos työt vähenee!

        Ei se nyt ihan sama ole kuka siellä luottamusmiehenä häärää! Jämy luottamusmies olisi kieltänyt sellaisten yityölappujen kierrättämsien. Mutta työntekijät sen luottamusmiehen valitsee, joten kait se sitten on hyvä. En väitä että väen vähentämiseen luottamusmies paljoakaan voi vaikuttaa, mutta kyllähän ne ennen paljon enemmän taisteli henkilöstön puolesta.


    • Massikka1

      Kun menee hyvin niin kaikki on hyviä tyyppejä, mut alamäen alkaessa haetaan syylliseksi vaikka naapurin isäntä. Ikävä et traktorit ei menen kaupaksi. Se on tuskin työnjohtajan, pääluoton, työsuojelupäällikön tai kenenkään muun Suolahdessa työskentelevän vika. Maailmalla vaan menee aika huonosti ja se näkyy vastaavanlaisissa konepajoissa ympäri Suomen. Ei tarvitse mennä kuin Jyväskylään ja rautpohjaan. Surullisen kuuluisa Moventas rypee edelleenkin suossa ja syvällä. Jos nyt saa kenkää niin on aika epätodennäköistä työllistyä heti uudelleen ainakaan Ääneseudulla. Kehoittaisin harkitsemaan kouluttautumista, sillä se on näinä aikoina edullisin ja järkevin tapa panostaa omaan tulevaisuuteen. Siitä saa vieläpä ihan kohtuullisen korvauksen ansiosidonnaisen päälle. Toivottavasti aurinko alkaa paistamaan jossain vaiheessa "risukasaan" ja täytyy toivoa ettei toiminta lopu kokonaan...sekin riski on mahdollisat investoinneista huolimatta.

    • hyväveli

      Vieläkös Kiiskinen on Valtralla?

      • hgfAS

        tarkotat särkistä?on


    • pehmeet touhuu

      Kuullu huhuja valtran uudesta työaikamuodosta. voisko joku tarkentaa pikkusen, esim lauantaina on pakko mennä ylkkään tai tulee varoitus jne jne. ja liitot ei voi mitään tälle asialle

    • ennustaja 666

      valtra loppuu ennenpitkaa tehdas siirtyy ulkomaille vanha keskitetaan varaosatehtaaksi ymv tallaista on amerikkalaanen kova kapitalismi ja muutenkin liianmonimutkainen kallis tekniikka

    • vihdoinkin

      Täällä puhuu poispotkitut lusmuilijat! Nyt kun jäljelle jäi todelliset työmiehet niin tehdas voi hyvin. Tilauksia pursuilee ja tulevaisuus näyttää nyt likein hyvältä.

    • menkäähän raatamaan

      ..ja loputkin on juoppoja, odottakaahan vielä hetki niin hymy hyytyy. Kuinkahan tuollainenkin on saanut jäädä kun ei osaa oikein edes kirjoittaa, säälistäkö jättivät?

      Onneksi olen ansaitulla eläkkeellä ja eläke 3000 kuukaudessa joten käteen jää aika sievoinen summa eläkkeeksi! Huomen aamuna nukun kymmeneen.

      • vähän vajaa kultakello

        minäkin sain lopputilin valtralta. minulle se oli helpotus työmatka uuvutti 68km/suuntaansa. ja yrityksen toiminta muuttui liikaa haalari porukka melkein kuin orjalaivalta. nytten jo puhaltavat uudet tuulet omissa hommissa. toivittavasti saamme monta loppukäyttäjää mukaan joustavaan tiimiimme. nytten aika katsoa mihin ammattitaito ja osaaminen johtaa.


    • artvallli

      vaaaltra on lahrossa ameriikkaan ja ovet pannhan kiinni

    • järk

      Valtralla menee hyvin, vienti vetää... ... kuunnelkaa uutisia!!

    • 30vuottaurakointia

      Jos työnteko on valtralla samanlaista "laatua" kuin traktorit jotka ulos tehtaasta lähtevät niin en ihmettele vaikka nurin menisi, ilmeisesti valtran laadullisena tavoitteena on saada huoltomiehille helvetisti töitä. Nykyiset valtrat ihan täyttä sontaa, ei ihme että jontikka valtaa markkinoita.

    • Jarppa668

      Ei se nurin mene kun on niin iso omistaja takana mutta pörssiyhtiön peliliikkeistä ei koskaan tiedä milloin laskennallisesti tekeminen kannattaa muualle siirtää.

      Muuten tuo Valtran touhu kuuleman mukaan vaikuttaa siltä että työmiesten pakottaminen kaikenlaisiin joutavuuksiin tehnee sen että motivaatio hyvään työnjälkeen tapetaan ihan johdon toimesta...surkeaa johtamista.

      • Jorppa889

        Mihin niitä työmiehiä on pakotettu? Saisiko joitain esimerkkejä?


    • Anonyymi

      Tehdas näyttää vielä Suolahdessa pyörivän. Hyvä homma paikkakunnalle.
      Minä otin Valtralla loparit joku vuosi sitten ja ei oo kyllä ikävä takaisin ollut. Mukavampia hommia paremmalla palkalla ja huomattavasti paremmassa työilmapiirissä saan nykyään tehdä. Kannattaa harkita vastaavaa, jos Valtran porteista on jotenkin vastenmielistä töihin mennä. On sitä elämää Valtran porttien ulkopuolellakin!

    • Anonyymi

      Joka työpaikalla on hyvät ja huonot puolensa. Useammassa on tullut oltua ja Valtra on sieltä parhaasta päästä. Isossa yrityksessä on tietysti eroja osastojen välillä ja myös siinä, miten kukin sen itse kokee. Jos tuntuu vaikealta, on parasta äänestää jaloillaan, mutta jos uutta paikkaa ei hyvin tunne, voi joutua ojasta allikkoon. Moni on palannut entiseen työpaikkaan, myös Valtralle, kokeiltuaan välillä muualla.

      • Anonyymi

        Näin se on. Valtrallakin on aiemmin ollut ja on nytkin aika isoja eroja osastojen välillä. Joissakin on varmasti helpompi viihtyä ja myös työilmapiiri ja työmäärä on kohtuulliset. Joissain paikoissa ja joillain osastoilla homma on ajoittain rivennyt hieman hankalaksi työntekijän näkökulmasta mm. kasvaneen työkuorman vuoksi. Onneksi meillä on paikkakunta, jossa on aika hyvin vaihtoehtoja työllistyä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe