11.11.2011 osa 2

varattu nimimerkki

suomeaikaa 11.11.2011 noi kello 02.00 yöllä ainaki meillä huomattii taajuude nousua ja fyysisesti tunsi muutosta tapahtuva ja naapuri heräs myös. varmaa moni tunsi jotai tai heräs.

tänää hyvä jos voi levätä lepopäivänä. muutos oli melko rankka tai voimmakas ja aianki itellä oli samaa aikaa hyvä ja onnelline tunne mutta myös tunsi samassa fyysistä kipua ja ihoa kihelmöi ku taajuusmuutos alko ja muutosaalto kesti noi 20 minuuttia. kyllä tuon huomas mutta en tiedä huomasko kaikki tai heräskö kaikki.

tuo o mitä teille kaikille koetetaa kertoa o totta mutta ei teitä oo pakotettu muuttumaa ku muutos o osa luontoa ja tapahtuu kaikille mutta helpotatteko o itestä kii. ei kaikki mitä teille kerrotaa omie uskomuksienne kautta tai uskontona oo totta mutta kaikki mitä ulottuuvuudet fyysisesti o teille o totta.

unohtakaa tekniikka ja oma ajoitus koska ei elämä oikeesti oo tekniikkaa ja ajoittumista vaa muutosta ja toimimista luonno ehdoi eikä vastoi luontoa. tämä planeetta muuntuu fyysisesti 5D ulottuvuutee vuode 2012 loppuu mennessä.

ainoa ajoitus mikä pitää paikkaa o muutos mikä tapahtuu luonno kautta ja luonno ehdoilla mutta kaikki lavastettu ajoitus ihmiste omana o humpuukia. ainoa tekniikka mitä toimii o että ei oo tekniikkaa vaa tuntee fyysisesti energiaa.

tuosta o helpompi aloittaa uus keskustelu tai jatkaa jos vielä keskustelee mutta en aijo enää osaa keskusteluu ottaa. kuha kerroi mitä oli tapahtumassa ja mitä tapahtui ja mitä tapahtuu eikä tuo oo ennustus vaa kaikki tuo o luontoa itteä.

168

2813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varattu nimimerkki

      elätte ny korkeammassa taajuudessa kui eile. teillä o mahdollisesti enemmä energiaa käytössä. enemmä energiaa enemmä vastuuta kantaa koska ei iha kaikki mitä teitte eile oo suotavaa tehä enää tänää. ei kannata ottaa selvää mitä ei voi tehä vaa käyttää järkeä ja katsoa mikä tuntuu oikealta tehä.

      tänää huomaatte ehkä aja kuluva nopeammi tai ajattelu oleva nopeampi toiminto koska taajuutta o nostettu. fyysisyys muuttuu samaa aikaa kui taajuus mutta keho saattaa tarvita ja rauhaa muutosta tapahtuessa.

      vaikka päivämäärä oli tiedossa nii ajalla ei oo merkitystä koska muutos toteutetaa ku o mahdollista ja luonto määrää tahtia koska muutos o ihmistä huomattavasti suurempi. suurte muutoste aikana o ihmiste hyvä säilyttää rauha koska muutos tapahtuu kaikille ja o suurempi kui ihmine ja koska rauhattomuus hidastaa tai hajottaa muutosta nii helppoa ja valmisteltua muutosta ei kannata vaikeuttaa ja vaikka vaikeuttaisi nii enite vaikeuttaa omalta osalta koska kaikki muut muuttuvat ympärillä jolloi ite vaa putoaa ellei oo ketää nostamaa.

      älkää enää pelatko säkäpeliä vaa käyttäkää järkeä (loogisuus tai kaavamaisuus ei oo järkeä). älkää enää tehkö mikä ei tunnu hyvältä tehä joka o juttu joka toimii loppuu asti (käyttäkää enemmä tunnetta nii että kaikki o uutta eikä totuttua koska ympäristö o ny uusi).

      • mörötar

      • Salva Six Pax

        Peräpukamiin kannattaa ottaa lääkevoide, jos taajuus tuntuu muuttuneen.
        Toki jos päivämääräkin on hukassa eikä yöllä huomaa mitään kannattaa ensin lopettaa ottaminen. Varrot vaan ettei darra pääse tekemään tuhoja. Pari ensimmäistä päivää.


    • varattu nimimerkki

      tuoho vielä lisätä että UFOt eivät lennä valon nopeutta nopeutena mutta lentävät valoa nopeammi koska taajuus o valon taajuutta suurempi. pikku UFOt sii mutta isoja UFOja kute planeetta kokoluokka siirretää huomattavasti hitaammi jotta kaikki siirrot ei oo tapahtunu silmäräpäyksessä vaa isommat kohteet siirtyy etanavautia. 0.999 valonopeus taajuutena o teille jo lähes näkyvä.

      "~”LANDING CODES”
      FULLY ACCESSED, RECTIFIER AT .999 LIGHTSPEED VIBRATION LANDING BEGINS
      AT LIGHTSPEED VIBRATION ~THE SKY’S WILL BE LIT UP LIKE A FULL ON METEOR
      SHOWER AS IN 100 PER SECOND STARSHIPS LANDING. WELCOME HOME EVERYONE,
      BRAVO FOR THE AWAY TEAMS. HAVE A BEAUTIFUL DAY.~"

      "~GREETINGS FROM YOUR STAR FAMILY~

      ~Greetings, Many Blessings, Miracles and Many Magical Synchronostic Events!! The Moment has Arrived. IS Everyone enjoying the Whammy of Energy, that is already coming in, that is getting rid of all your belief systems and returning you back into your Eternal Form? If you are connected in, you Will Feel a Difference, as if you are More Whole and have a Well Being that you have never experienced before in this realm. This is occurring as you Reconnect Back to Source and Accept the Love that you truly are.

      We are Here, with Love from The Galactic Federation of Light, The Kingdom~Company of Heaven, From Galactic Central, Located Synchronosticly at the First Chakra. This is Where we successfully have opened this Portal for the 3rd Firing of the Grid. We are your Family of Light, From the Stars, The Elihom, from The Celestial. WE are the Ground Crew for First Contact, the Medical Team, Highly Skilled in Human Consciousness and Human Development. WE are much older then Planet Earth and our Starship is parked safely in the crystallinne sand dunes here on Earth. We have Arrived for the Transformation and Graduation of Humanity, and to assist in The Grounding of The Love Called God Everywhere Present.

      We are In moments of Reuniting, and Reconnecting you With Your Real Family, from Everywhere in Creation. ALL Eyes are On Planet Earth, and Your Brothers and Sisters Wait for Your Awakening.You are a here to play your part in The Grandest Love Epic of all Space and time. You came Here to Participate in a Grand Experience within Creation, consider Yourselves Truly Blessed to be here on Planet Earth=Heart during this Monumental Moment that IS NOW UNFOLDING WITHIN THIS VERY DIVINE LOVE ENERGY of the 11~11~11~"

      "One of the functions of the Ships is to assist Mother Earth and Humanity as Well, in the Process of Grounding these incoming Energies. You will have so Much that you will have to give it away, as you will not be able to hold onto to it, so that you can stay in the flow, and in this Process you receive more and more and more. The More you Give Away, the More You receive in Grander and Grander ways. This is what has been Granted to you. This Returns you back into Your Natural Energetic State. This is Being Activated within your DNA~RNA. This Activation is self correcting and Self Adjusting your Bodies for the Highest Possible Velocity Light Experience. This includes Everything on this Planet that is Alive as well, because everything here has DNA~RNA. Every being that is ready is being Reconnected into Source Energy, and You are going to Experience a Much Higher Reality, One of Peace, Well Being, Happiness and Joy."

      • varattu nimimerkki

        tuossa muutama lainattu teksti myös google kääntäjällä käännettynä mutta tuosta tekstistä en ainakaa ite ymmärtäisi. internetissä olevat automaattikääntäjät eivät todellakaa toimi mutta systeemi o rakennettu nii että ei toimi vaa kuluttaa ja raastaa ja vaivaa.

        "~" Purkamista koodeja "
        TÄYSIN käyttää, RECTIFIER AT 0,999 Lightspeed VIBRATION LANDING ALKAA
        AT Lightspeed VIBRATION ~ Skyn ​​syttyy niin kuin Full On METEOR
        Suihku IN 100 sekunnissa avaruusaluksia lasku. TERVETULOA KOTIIN kaikille,
        BRAVO FOR AWAY joukkuetta. OVAT kaunis päivä. ~ "

        "~ Terveiset tähden perhehotelli ~

        ~ Tervehdys, monia siunauksia, ihmeitä ja monissa maagiseen Synchronostic Tapahtumat! Moment on saapunut. Ovatko kaikki nauttia Whammy energia, joka on jo tulossa, että on päästä eroon kaikista teidän uskomusjärjestelmiä ja palaa takaisin omalle Eternal muoto? Jos olet kytketty, tunnet ero, jos olet enemmän kokonaisuuden ja joilla Well Being, että et ole koskaan ennen kokenut tässä valtakunnassa. Tämä tapahtuu niin otat uudelleen Takaisin Lähde ja hyväksyä rakkautta, että todella ovat.

        Olemme täällä, rakkaudella vuodesta Galaktinen liitto Light kuningaskunta ~ Company of Heaven, From Galaktinen Central sijaitsee Synchronosticly at First Chakra. Tästä me menestyksekkäästi on avannut tämän portaali kolmas ampumisen Grid. Olemme teidän valoperhe, tähdistä, Elihom, taivaallisesta. ME olemme aluksen miehistön First Contact, lääketieteellinen ryhmä, erittäin taitava ihmisen tietoisuus ja inhimillinen kehitys. Olemme paljon vanhempia sitten Planet Earth ja meidän Starship on pysäköity turvallisesti crystallinne hiekkadyynien täällä maan päällä. Meillä on koittanut Transformation ja valmistuminen ihmiskunnan ja auttaa maadoitus Rakkauden kutsutaan Jumalan kaikkialla läsnä.

        Olemme hetkiä jälleenyhdistäminen ja Imukupin sinua Real Family, joka puolelta Creation. Kaikkien katseet ovat maaplaneetalla, ja sisaruksiasi odota Awakening.You ovat täällä oma osasi mahtavin Rakkaus Epic koko avaruuden ja ajan. Tulit tänne osallistumaan Grand kokemusta Creation, pitää itseänne Truly siunattu täällä Maa-planeetalla = Heart tänä Monumental hetki, että nyt on tulossa ilmi tässä varsin jumalaisen rakkauden energialla 11 ~ 11 ~ 11 ~ "

        "Yksi tehtävistä Ships on auttaa Äiti Maan ja ihmiskunnan No, parhaillaan Maadoitus nämä tulevat energiat. Joudut niin paljon, että sinun on annettava se pois, koska et voi pitää kiinni sitä, jotta voit pysyä virtaus, ja tässä prosessissa saat enemmän ja enemmän ja enemmän. enemmän annat Away, sitä enemmän saavat suurempaa ja suurempaa tavalla. Näin on myönnetty sinulle. Tämä Palauttaa sinut takaisin oman luonnollisen Energinen valtio. Tämä on aktivoitu DNA ~ RNA. Tämä aktivointi on itse korjata ja itsesäätyvä kehonne korkeimpaan mahdolliseen Velocity Light kokemukseen. Tämä sisältää kaiken tällä planeetalla, joka on elossa myös, koska täällä kaikki on DNA ~ RNA. Jokainen olento, joka on valmis ollaan uudelleenkytkemisen osaksi Energian Lähteestä, ja te tulette kokemaan paljon suurempi todellisuus, rauhan, hyvinvoinnin, onnea ja iloa."

        jatkoa ei oo luvassa. aihe sivuaa UFOja koska heidä universaali todellisuus lähenee päivä päivältä teidä ei-iha-nii-universaalia todellisuutta.


      • yx vaan*

        Siis ei sulle "varattu nimimerkki muuta kuin muistus siitä mitä ite kirjotit ihan ihan aloituksessa..."...mutta en aijo enää osaa keskusteluu ottaa..."

        Joten jos nyt sit lopettaisit jo noi höpinäs :))


      • Poppy Day
        varattu nimimerkki kirjoitti:

        tuossa muutama lainattu teksti myös google kääntäjällä käännettynä mutta tuosta tekstistä en ainakaa ite ymmärtäisi. internetissä olevat automaattikääntäjät eivät todellakaa toimi mutta systeemi o rakennettu nii että ei toimi vaa kuluttaa ja raastaa ja vaivaa.

        "~" Purkamista koodeja "
        TÄYSIN käyttää, RECTIFIER AT 0,999 Lightspeed VIBRATION LANDING ALKAA
        AT Lightspeed VIBRATION ~ Skyn ​​syttyy niin kuin Full On METEOR
        Suihku IN 100 sekunnissa avaruusaluksia lasku. TERVETULOA KOTIIN kaikille,
        BRAVO FOR AWAY joukkuetta. OVAT kaunis päivä. ~ "

        "~ Terveiset tähden perhehotelli ~

        ~ Tervehdys, monia siunauksia, ihmeitä ja monissa maagiseen Synchronostic Tapahtumat! Moment on saapunut. Ovatko kaikki nauttia Whammy energia, joka on jo tulossa, että on päästä eroon kaikista teidän uskomusjärjestelmiä ja palaa takaisin omalle Eternal muoto? Jos olet kytketty, tunnet ero, jos olet enemmän kokonaisuuden ja joilla Well Being, että et ole koskaan ennen kokenut tässä valtakunnassa. Tämä tapahtuu niin otat uudelleen Takaisin Lähde ja hyväksyä rakkautta, että todella ovat.

        Olemme täällä, rakkaudella vuodesta Galaktinen liitto Light kuningaskunta ~ Company of Heaven, From Galaktinen Central sijaitsee Synchronosticly at First Chakra. Tästä me menestyksekkäästi on avannut tämän portaali kolmas ampumisen Grid. Olemme teidän valoperhe, tähdistä, Elihom, taivaallisesta. ME olemme aluksen miehistön First Contact, lääketieteellinen ryhmä, erittäin taitava ihmisen tietoisuus ja inhimillinen kehitys. Olemme paljon vanhempia sitten Planet Earth ja meidän Starship on pysäköity turvallisesti crystallinne hiekkadyynien täällä maan päällä. Meillä on koittanut Transformation ja valmistuminen ihmiskunnan ja auttaa maadoitus Rakkauden kutsutaan Jumalan kaikkialla läsnä.

        Olemme hetkiä jälleenyhdistäminen ja Imukupin sinua Real Family, joka puolelta Creation. Kaikkien katseet ovat maaplaneetalla, ja sisaruksiasi odota Awakening.You ovat täällä oma osasi mahtavin Rakkaus Epic koko avaruuden ja ajan. Tulit tänne osallistumaan Grand kokemusta Creation, pitää itseänne Truly siunattu täällä Maa-planeetalla = Heart tänä Monumental hetki, että nyt on tulossa ilmi tässä varsin jumalaisen rakkauden energialla 11 ~ 11 ~ 11 ~ "

        "Yksi tehtävistä Ships on auttaa Äiti Maan ja ihmiskunnan No, parhaillaan Maadoitus nämä tulevat energiat. Joudut niin paljon, että sinun on annettava se pois, koska et voi pitää kiinni sitä, jotta voit pysyä virtaus, ja tässä prosessissa saat enemmän ja enemmän ja enemmän. enemmän annat Away, sitä enemmän saavat suurempaa ja suurempaa tavalla. Näin on myönnetty sinulle. Tämä Palauttaa sinut takaisin oman luonnollisen Energinen valtio. Tämä on aktivoitu DNA ~ RNA. Tämä aktivointi on itse korjata ja itsesäätyvä kehonne korkeimpaan mahdolliseen Velocity Light kokemukseen. Tämä sisältää kaiken tällä planeetalla, joka on elossa myös, koska täällä kaikki on DNA ~ RNA. Jokainen olento, joka on valmis ollaan uudelleenkytkemisen osaksi Energian Lähteestä, ja te tulette kokemaan paljon suurempi todellisuus, rauhan, hyvinvoinnin, onnea ja iloa."

        jatkoa ei oo luvassa. aihe sivuaa UFOja koska heidä universaali todellisuus lähenee päivä päivältä teidä ei-iha-nii-universaalia todellisuutta.

        Joka ikinen vuosi Juhlitaan 11.11 klo 11 Ensimmäisen maailmansodan kaatuneita sotilaita..sota loppui silloin ja aina samaan aikaan on Remembrance Day !Siinä on todellisuutta höyrähtyneeseen päähäsi..


      • 13.11.11
        Poppy Day kirjoitti:

        Joka ikinen vuosi Juhlitaan 11.11 klo 11 Ensimmäisen maailmansodan kaatuneita sotilaita..sota loppui silloin ja aina samaan aikaan on Remembrance Day !Siinä on todellisuutta höyrähtyneeseen päähäsi..

        Täällähän on paljon juhlahvia posliinikuppeja ja vähän arkisempia niin monenmoisia monikäyttökuppeja.Hmm,täynnä juhlaherkkuja.Hmm,ketäkö ja mitäköhän varten,tuumaili rohmukuorianen itksensä ruokakaapista.


    • loppu kevennys

      11-11-11 Awakening 2012 Ascension
      http://www.youtube.com/watch?v=_bYLCX51jk0

      taajuude nousu herättää tietoisuutta ja aiheuttaa "aja nopeutumista" jonka tuntee koska vastus kevenee oma tietoisuude ja fyysise keho välilllä koska keho muuttuu taajuude noustessa tiheydeltää vastaamaa uutta taajuutta. tuollo ajatus nopeutuu ja helpottuu jolloi tuntee kui aika kuluisi nopemammi vaikka todellisuudessa ainoastaa oma tietoisuus toimii vaivattomammi koska keho tuottaa fyysisesti keventyvää vastusta vuode 2012 loppulle saakka jolloi silmäräpäyksessä siirto tapahtuu niillä jotka ovat jäljellä.

      Einstein's 4-D Time Theory Confirmed by NASA
      http://www.youtube.com/watch?v=s9ITt44-EHE

      avaruus taipuu. valoa nopeampia valoa hitaampia hiukkasia o tuosta syystä olemassa koska valokaa ei kulje suoraa.

      Why Aren't More People Awake?
      http://www.youtube.com/watch?v=P-LCGdBSj0c

      Rentoutumine auttaa, hiljentymine auttaa, rauhoittumine auttaa, kiireettömyys auttaa ja nuo ovat keinoja joita voitte tarjota itellenne koska keinoi voi auttaa omaa tietoisuutta vastaaottamaa. tapahtuu kaksi muutosta joista ensimmäine o että oma tietoisuus vastaaottaa uutta taajuutta joka vahvistuu joka päivä ja toine o että muuttutte enemmä ittenne näköseks koska taajuus kulkee oma tietoisuutenne kautta.

      Huomio oli että o alkanu olla näitä juttuja myös viittomakielellä youtubessa. Youtubessa oli myös julkisuude henkilöitä jotka ehkä ovat todenneet että miljoonat kukkarossa ei oo todellisuutta tai todellista maailmaa joka iha tervettä huomata koska ei elä julkisuude henkilönä terveessä järjestelmässä jolloi tuo prosessi o etu eikä haitta.

      Jim Carrey on Spirituality and Overcoming Depression
      http://www.youtube.com/watch?v=KfWN5EW5eo4

      ei muussa tarvi olla nii vakava kui elämä suhtee ja moni juttu hymyilyttää tai naurattaa mutta en naura teille vaa elämä hymyilyttä ja naurattaa jos elää vakavana. tuo o helppo ja luonnolline keino olla onnelline.

      • elämä on

        mistä ihmeestä oot kotoisin kun jokaisesta sanasta jää viimeinen kirjain pois. onk toi jok murre? ei iha turu murteelt kuulost mut ei ihan täysi painoiselta suomen kieleltäkään.
        p.s ei elämä ole sen vakavampaa kuin mikään muukaan. ei elämää voi eroittaa sen monimuotoisista ilmentymisistään. tänään näin huomenna kuka tietää.


    • lopulta loppua ei oo

      aloittaa UFOje ymmärtämine ja muutos ymmärtämine joka o sama juttu o tuntea energiaa fyysisesti joka viimme yön muutoste jälkee oli entistä helpompi. mitä enemmä energiaa koettaa tuntea nii enemmä energiaa lopulta tuntee. mitä tuntee o ylläpitävä energia eikä oma energia tarvi kasvaa suuremmaksi kui mikä ylläpitää. energia tavoittelu o turhaa mutta energia tuntemine ja ymmärtämine ei oo turhaa.

      http://www.youtube.com/watch?v=S_deT1lTtjM

      http://www.youtube.com/watch?v=lhWWIbAu0sE

      http://www.youtube.com/watch?v=g08L0GTSAgk

      http://www.youtube.com/watch?v=QdO1vZJgUu0

      http://www.youtube.com/watch?v=gid-Ag082lo

      pelkkä kävely auttaa myös. meditaatio voi olla jatkuvaa paikasta tai ajasta riippumatta. meditaatio ei vaadi aikaa tai paikkaa ellei ite vaadi. meditaatio voi olla rentoutumista tai rentoutumine voi olla meditaatiota jolla ei oo merkitystä kuinka päi ajatus o.

      meditaatio o oma taso mukaine tila. meditaatiota o tuntea samaa aikaa ympäristön energia ja oma energia tai tuntea vuorovaikus oma energia ja ympäristön energia välillä tai sulautua yhdeksi tai vastaaottaa energiaa (oma taso mukaa taso o mitä voi ymmärtää).

      kaikkeude energia o suurempi kui oma energia vaikka on oma tietoisuus. kaikkeude energia o voimavara.

    • munkkie kertomana

      What is Nirvana ?
      http://www.youtube.com/watch?v=odWIPhj-ivo

      tuo oli hyvä puhe koskie pelkoa. pelkoa ei tarvita korkeamma taajuude ollessa fyysisesti suojana jota negatiivisuus ei kestä tilana koska korkeampi taajuus ei oo negatiivisuude luonnolline tila. muutos o kuitenki mikä o. lopua ei oo fyysisestikkää korkeamma taajuude vaikutuksesta.

    • ihmiste maailmassa
    • viis öö

      lol...luontohan ja maapallo yleensäkkinhän ei välitä kanin pipanan vertaa ihmisen määrittelemistä kalentereista ja päivämääristä, suosittelen lämpimästi että muutat itsesi 6D olotilaan ja suljet tietokoneesi :D

      • :)

        hyvä vinkki :) o ollu monta kertaa mielessä jo.


      • Tosiaan vaikea uskoa, että jollain "pyöreällä" kalenteriluvulla olisi sen suurempaa merkitystä luonnossa, kun sen voi muuntaa johonkin muuhun muotoon ihan mielivaltaisesti.


    • homot

      vittu ootteko te saatana pihalla?!?!

      • avaruusropotti

        Nää on kaikki selvästi Andromedan alieneja,
        jotka tähän tänään 11.11.11 kirjottaa.


      • numerologi15
        avaruusropotti kirjoitti:

        Nää on kaikki selvästi Andromedan alieneja,
        jotka tähän tänään 11.11.11 kirjottaa.

        No niin, siinäs näitte ettei mitään kummallista oikeesti tapahtunut eilen.
        Kyllä ropotit tietää missä mennään ja missä ei.


    • tervevaanjaonnee.

      joo taas näitä ¤%&/ sekopäitä. eivät osaa ees kirjottaa oikein.

    • ...

      Mistähän taajuudesta tässä on kysymys..?

      Tietenkin päivä on tänään n. 0,27 - 1,37 mikrosekuntia lyhyempi, kuin eilen, maapallon pyörimisnopeuden hidastumisesta johtuen, joten varmaankin vuoroveden vahtumistaajuus on vastaavasti hitaampi..

      • :)

        löytyy internetistä käsitteellä maapallon värähtelytaajuus. en muista ny englannikielistä nimeä.


    • less go..

      ja tämäkö piti sitten laittaa etusivulle.. hyvä eniro!

      • ei Eniro

        vaan Allerin omistama Suomi24...


    • Paskalla kävin

      Mitään ei tapahtunut ainakaan minulle. Heräsin aamulla, keitin kahvit ja pian menin paskalle yms eli elämä jatkuu taas. Ja mitään ei myöskään tapahdu 21.12.2012 EI YHTÄÄN MITÄÄN!!!!

      • xxx~~

        Kaikki ei oo yhtä herkkiä todellisuudelle ku toiset. Älä kiellä kaikkea vain sen takia kun et ole itse kokenut tai nähnyt hevonpaskaa. Tiedät mitä ilmeisimmin säälittävän vähän tästä maailmasta. Oma mielesi on vankilasi.


      • :)

        meillä kävi nii että vaimo heräs tapahtumä jälkee 18 minuuttia yli kaks ja suuteli mutta ku kysyi töide jälkee että muistaako mitä tapahtu nii ei muista heränneensä ollenkaa eikä myöskää suudelleena. näyttää että ihmiste o mahottomuutta tietää tai muistaa tai ymmärtää. toine juttu että vaimo tänää sano että joku soittaa ja puheli alko soida 5 sekuntia myöhemmi.


    • Reps.

      Jep, tekstin perusteella kirjoittaja on jo ainakin siellä 5D-maailmassa, jollei jopa jossain ääretönD:ssä. Kiitos hyvästä kirjoitustaidosta, jota ei ollut.

    • ?????????????

      TÄH????

    • 1 + 3

      " kyllä tuon huomas mutta en tiedä huomasko kaikki tai heräskö kaikki."

      Tuohan on näppärä muutos, kun sen voi huomata tai olla huomaamatta. Veikkaan, että 99.9999999........ % ihmisistä ei ole huomannut sitten yhtään mitään. Milloin tämä muutos sitten pitikään huomata.

      "tämä planeetta muuntuu fyysisesti 5D ulottuvuutee vuode 2012 loppuu mennessä."

      Tarkoittaako tuo sitä, että olemme nyt 4D-ulottuvuudessa?

      Kaikesta sitä ihminen jaksaakin innostua.

      • :)

        vuodesta 2006 lähtie 4 ulottuvuudessa.


    • huihaihuu

      mikä ero on päivällä 10.11.2011 ja 11.11.2011??

      eri päivä!

    • TaajuudenTasaaja

      Mun taajuudet kyllä laski tätä lukiessa. Päätäkin alkoi särkeä, kun yritti ymmärtää sen ensimmäisen lauseen.

      Juu, ja joo. Tottakai taajuus nousee, sehän on välttämätöntä. Miten sen mittaa, on jo toinen juttu. Jotenkin energiatasot laski tänään... sehän on vastoin oletusta, toisaalta jos taajus kuitenkin on laskenut ja se nousu onkin mittavirhe, sellaista sattuu... pysytkö perässä? no hyvä! Miten tämä on selitettävissä vai kannattaako selittää ollenkaan. Tosiaalta jos taajuus laskee tai nousee, mikä pysyy vakiona vai pysyykö mikään. valon nopeuden luulisi pysyvän.. toisaalta luin just lehestä, että neutrinot vai mitä ne hengettömät hiukkaset on, kulkevat yli valon nopeuden...entäs ääni...no se ei kerkee kovin kauas kuitenkaan vaikka kerkeisi niin mitä sitten. Taajuus jos pysyy vakiona niin hyvä niin, tosin siinä on tietty ristiriita tuon ensimmäisen kirjoituksen kanssa, joka sentään on se kaiken perusta.... voi shit tätä... miksi tätä aloin kirjoittaa... tuskin kukaan tähän asti on tätä lukenut jos on niin säälin kyllä....

      t. taajuudentasaaja

      • taajuusmuunnin

        Voitko kertoa minulle mitä sähkö on?


      • :)

        ympäristön taajuus nousee ihmiste taajuus o kiinni pitkälti teistä.


      • :)
        taajuusmuunnin kirjoitti:

        Voitko kertoa minulle mitä sähkö on?

        mitä sähköllää teet vaikka tietäisin mitä sähkö on ?


    • niiinniii

      kyllä kait minä olen tienny että ulkopuolista elämää on olemassa(ufo).
      ja sitä on .kehitymme pikku hiljaa parempaan ja parempaan...tulee
      tietotaito muualta meille. niillä ei ole vielä sopiva hetki ilmaantua vielä,
      maapallo järkkyisi mutta eessä päin .ihmisten pitäisi enemmän vielä ymmärtää. ja hyvä kansa on.

    • Minnäi

      Dyylisdä päädellen kirjoiddaja oli errääsdä suuresda ja vahvasda kansakunnasda, jonka dajunda on jo valmiiksi muuddunud. Isoisän veli melkein muuddi sinne 1899. En oda dämän enembädä ossaa.

    • Helau

      11.11.2011 klo 11.11 alkaa Saksassa karnevaali-aika....

    • vittumitäpaskaa

      just just.... ihan niinkuin maapallo tuhoutui mielleniumina..ihan niin on nämä "taajuudet" erilaisia tänään... haukotus....

    • Was?

      Mitä ihmettä sä olet vetänyt ja mistä sitä voi saada käsiinsä :D?

    • mikilius

      Kerroppa helposti ymmärrettävässä muodossa mikä on viiden ulottuvuus jos
      neljä ensimmäistä ovat pituus, leveys, syvyys ja aika.
      Vai aletaanko nyt etsimään sitä viidettä ulottuvuutta ja noin 10-20 vuoden sisällä saamme selvyyden siitä mikä se todellisuudessa on?

      • Iso Arska

        Viides ulottuvuus on massa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että ylipainoiset ihmiset ovat luonnostaan viisiulotteisia.

        Esimerkiksi oma vatsani on viisiulotteinen. Se on hyvin muodokas eri suuntiin ja massiivinen ja ruoan kulkeutuminen suolistoon vie oman aikansa.


      • ...

        Matematiikassahan pystytään kuvaamaan vaikka kuinka moniulotteisia kappaleita ja eikös viittä ulottuvuutta tarvita, että voidaan pyöritellä neliulotteista kappaletta. Esim Kleinin pullo. Kolmiulotteisena projektiona se ei tosin näytä oikealta..


      • Ja pah
        Iso Arska kirjoitti:

        Viides ulottuvuus on massa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että ylipainoiset ihmiset ovat luonnostaan viisiulotteisia.

        Esimerkiksi oma vatsani on viisiulotteinen. Se on hyvin muodokas eri suuntiin ja massiivinen ja ruoan kulkeutuminen suolistoon vie oman aikansa.

        Läskiä sulla on monta senttiä.


      • Realistic

        4 ulottuvuutta on tosiaan pit./lev/syv./aika. Se viides on HAJU,
        PASKAPUHEIDEN JA HARHALUULOJEN HAJU.


      • Realistiv
        Realistic kirjoitti:

        4 ulottuvuutta on tosiaan pit./lev/syv./aika. Se viides on HAJU,
        PASKAPUHEIDEN JA HARHALUULOJEN HAJU.

        Aimut joo... Tieteen Kuvalehti, asialuettavaa nro. 1,
        siinä mainitaan eräässä numerossa tämän pyörätuoli-fyysikon,
        kuuluisa sellainen, nimeä en muista, visioineen jopa 11 eri
        ulottuvuudesta (sattumalta just 11?).
        Muuten menis kai paikallispubin pöytäjuttujen
        piikkiin mut se "Einstein" on ollut tähän mennessä oikeassa vaikka
        onkin cp:n oloinen. Se ukko kelaa muutakin ku pyörätuolia.
        Johonkin suhteellisuusteoriajuttuun se äijä liittyy.


      • tytsi 32v
        Iso Arska kirjoitti:

        Viides ulottuvuus on massa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että ylipainoiset ihmiset ovat luonnostaan viisiulotteisia.

        Esimerkiksi oma vatsani on viisiulotteinen. Se on hyvin muodokas eri suuntiin ja massiivinen ja ruoan kulkeutuminen suolistoon vie oman aikansa.

        hyvät naurut sain mutta höperö on päätelmäsi....:)


      • :)

        ajattele vaikka nii että seinät o ittes tiellä mutta seiniä ei oo energialla mutta seinät näät ite nii ajatus o 4 ulotteista vaikka muute ymmärtäisi vielä 3 ulotteisuutta.


    • Jahas...

      Naapurin Reino on päässyt avohoitoon liian aikaisin.

    • ?siismitätäh?

      Hei mä haluun noita samoja sieniä... :D

      • Mulle kans!

        Tai pelkkä pilvikin riittää jos sillä pääsee noin syvällisiin sfääreihin.


    • mirva-69turku

      niin, et maininnu mitä huumetta tai hallusingeenejä olitte käyttääneet =) minä, ja samoin tyttäreni, olimme aivan umpi unessa siihen aikaan ja klo seiska kun noustiin niin maailma oli ihan samanlainen ku eilen =))

    • No voi sentään! Onkohan maapallolla nyt 11. hetki? Muistan kun aurinkokuntamme kaikki planeetat olivat konjuktiossa(eli siistissä rivissä) joskus 80-luvun loppupuolella. Ei tuntunut mitään ihmeellisiä värinöitä, eikä maapallolla havaittu mitään tavallisuudesta poikkeavaa! Luulisi tuollaisen ilmiön vaikuttavan enemmän, kuin sarja ihmisten keksimiä numeroita.

      • Ursisti.

        Muistan itsekin 1980-luvun alun,ei siis lopun,suuren planeettakohtaamisen.

        Sellainen toistuu aurinkokunnassamme noin 170-vuoden välein.Silloinkaan ei ole kyse siitä,että aurinkokuntamme planeetat asettautuisivat riviin.Sellainen on mahdotonta.

        Silloin 1980-luvun alussa aurikokuntamme planeetat asettuivat samalle taivaansektorille,jonka koko oli 64 astetta maasta katsottuna.

        Se oli täysin normaali tapahtuma jollaista on tapahtunut niin kauan,kun aurinkokuntamme on ollut olemassa eli noin 3,5 miljardia vuotta.Eli aurikokuntamme planeettojen konjuktioillakaan ei ole mitään vaikutusta maan oloihin.

        Näitä planeettakonjuktioita,jolloin jotkin aurinkikuntamme planeetat on näennäisesti lähellä toisiaan-eivät siis samalla linjalla-tai näennäisesti lähellä kuuta,tapahtuu aurinkokunnassamme aina vuosotasollakin muutamia.

        Tällaiset konjuktiot,kuten muutkin aurinkokunnan ilmiöt etc.,on helposti löydettävissä tähtitieteellinen yhdistys Ursan sivuilta.


    • Hissux

      Joo,, minä luulen että elokuvat voivat muuttua 3 D;ksi ensi vuoden loppuun....Kuulepas kirjoittelepas huomenna ja kerro miltä tuntuu..Oletko jo menossa 10 D.ssä

    • Jore Suutari

      Suomi hävisi eilen VAIN 1-0 Venäjälle koska kansanedustajamme Tony piti mulkkunsa eritteistä esinahkaa terskan takana istuessaan yleisössä ihan Suomen päädyssä. Vaihtoi aina erien välillä päätyä siten että oli aina Suomen päädyssä. Tällöin hajut kulkeutuivat tuulettimen avulla Venäjän suuntaan ja pelaajien keskittyminen herpaantui. Eli hajujen avulla peli päättyi nihkeään 2-1 rankkaritappioon.

      • Kosminen VELHO

        Suomi olisi voittanut, mutta taajuuden muutoksen takia Helgan eriparin sukat pilasivat Suomen pelin. Helgan siis valaistui ennen taajuuden vaihdosta ja kosmos sekosi.


    • blackwater78

      Jeppis jepulis. Ohhojjaa vois lähtee Alkoon hakee vähä viinaa ja muuta ja kattoo mihin pseudoplaneetalle sitä tänään pääsee. Kyllä pärisee.

    • eetee1

      Viekää minut johtajanne luo!

    • D&D Velho

      Teidän taajuutenne on aina muuttuneessa tilassa. Minun uskomusten mukaan ei ole olemassa mitään taajuuksia, muutakuin antenniosastolla jos tajuat mitä tarkoitan. Taikuus on humpuukia.

    • John Connor

      Skynet muuttuu kun ei enää ole binääripäivämäärää. Siitä siis tulee tiedostava. Ihmiskunta tuhoutuu kun terminaattorit valtaavat kadut isojen tuhooja robottien kanssa. Ketää ei ole turvassa.

    • Kalenterii

      Tuskin tuolla vuosiluvulla tai päivällä on yhtään mitään tekemistä minkään yliluonnollisen kanssa. Ajan määrittely on vain ihmisen keksintö eikä kaikki kulje gregoriaanisen kalenterin mukaan..

    • hmmh

      Ei voi kyllä ärsyttävämpää olla kuin lukea tekstiä jossa joka ikinen "on" sana on korvattu "o" kirjaimella.

    • Eieedeetäyli80veille

      Noin käy kun 90-vuotias saa ED:tä : /

    • tytsi 32v

      ja myöskin sanovat TE ihmiset ne pelkän o kirjoittajat hmmm.......

    • Jackie11111

      Sanoit joskus että nyt kirjoitetaan jo omalla nimellä ku olin hetken aikaa pitämääni blogin linkannut.

      Tiedänkö nyt kuka siellä on? Oon alkanu epäilemää että siellä on kyseinen henkilö kenen nimellä oltais voitu kirjottaa :D Just häne nimellä oltais voitu kirjottaa... Kyllä... Kyllä. Taidanki tietää kuka siellä on. He he hee :)

      Oonkin aina fantasioinu watsonille että se olis paras asia että se herra olis se. Se herra kene nimellä oltas voitu kirjottaa. Onko siellä herra kene kanssa oon jutellu joskus blogissa, häne itse pitämässä blogissa?

      Jos näin on ni. YA SIR!

    • o o o o o o o o o o

      O tempora, o mores!

      • o o o o o o o o o o

        O Fortuna
        velut luna
        statu variabilis.


    • Jackie11111

      O FUCKING YEAAAHHH!!! (HYPPÄÄ ILMAAN)

    • 12+4

      Kaikkea hemmettiä sitä kuuleekin.

    • Jackie11111

      No oliko se kirjotettu sinun nimellä?

    • Jackie11111

      Ja tiiänkö kuka siellä on?

    • *redneck*

      En kyl huomannu mitää eroo. On kyl älytön karapula eilisestä. Ei auttanu juoda yhtä vaan kaksi olutta tasotuksee 8o Enköhän tos saa energiaa parin tunnin sisäl lähtee liikenteesees... Vähän ku silmisiä siristelee ni maailma näyttää kyl 5d.
      Mut 20.01.2001 Oli kyl makeet energiat, maailma oli niiku ihan 3d... Johtu kyl varmaa hapoista! X)

    • Jackie11111

      Vitjat sentää!

      • Mli- Stella

        Kaikki ihmellinen mitä tapahtui 11.11.11 on selvästi riippuvainenyhdestä asiasta joka tapahtui vieläpä klo.11.11. Nimittäin Mikkelin uusi liikekeskus STELLA avattiin juuri 11.11.11 klo.11.11. Eli siinäpä sitä vastaus kaikille utopistikoille ja hörhöille. Tervetulo Stellaan =)


    • 11 illuminaatin luku

      Numerot ja symbolit ovat hyvin tärkeässä asemassa Illuminaateilla ja vapaamuurareilla. Erityisesti numerot 11 ja 13 ovat merkittäviä. Monissa maailmaa kohauttaneessa tapahtumassa on illuminaatti on ollut takana ja he ovat jättäneet ikäänkuin puumerkkinsä tehden näitä tuhotöitään joko päivinä, joissa on 11 suoraan tai että lukujen summa on 11.

      Tuskin illuminaatit kuitenkaan sentään näin ilmeisenä päivänä tekisi mitään. Liian läpinäkyvää.

    • fjsrj

      jeesus ei kuiten tullu tänäänkään,vaikka eilen vielä muutamat hihhulit oli siitä ihan varmoja.
      ei niille raukoille jaksa aina edes vittuilla.

    • Jackie11111

      Mitäs leffamiehelle kuuluu? :D

    • Ruuvvi

      O sole mio!

    • Jackie11111

      God Shiva is a yogi who has notice of everything that happens in the world and is the main aspect of life.

    • ZZZZZZZZZZZZz.

      Yhdestoista hetki ottaa se unohtunut aamulääke.

    • fhghgyfggf

      Voi elämä Parhaat naurut

    • Eihelevett

      Sairasta väkeä xD

    • Jonne?

      Juu tunnettiin selvästi energiatason nousua kavereiden kanssa. ES, tuo jumalten juoma.

    • http://adf.ly/3T9gj

      täältä voi lukea myös muita maailman loppu ennustuksia: http://adf.ly/3T9gj

      ompas hauskoja :D!

    • FoLiOHaTtUiLuA

      TÄH! tällänen päivämäärä, eikä sulla oo FOLIOHATTUA päässä?!!!!!!! ei oo ihme jos värähtelee, häpeä! =-o

    • tytsi 32v

      maailman loppua ei tuu! on vain uusi alku kaikki tulee olemaan paremmin 2012 näin mie ajattelen...

    • noniin ja taas

      Nämä massakulutushysterian aivopesemät lampaat tulivat tänne sitten oikein kunnolla raakkumaan. Voi kun osaisivat joskus mennä itseensä ja miettiä omien mielipiteidensä järjettömyyttä, mutta turha toive sillä ei näitä apinoita ole koulutettu siihen...

    • Jaa. Sitä on taidettu taas katsoa liikaa elokuvia.

      • :)

        loppuje lopuksi ei olis arvannu että aihe o näi suosittu. toine huomio oli että melkone tapaus tuo ihmine. energiaa teillä ainaki oli kirjoittaa tänäpäivänä. nyt tietää mitä tehdä ihmiste suhtee.

        melko shokki tulee vuosi 2012 lopulta olemaa vaikka en olisi mukana viihdyttäjänä. en jää odottamaa tai jalkoihi makaamaa ku tuo lauma katua ravaa vuonna 2012.


      • :)
        :) kirjoitti:

        loppuje lopuksi ei olis arvannu että aihe o näi suosittu. toine huomio oli että melkone tapaus tuo ihmine. energiaa teillä ainaki oli kirjoittaa tänäpäivänä. nyt tietää mitä tehdä ihmiste suhtee.

        melko shokki tulee vuosi 2012 lopulta olemaa vaikka en olisi mukana viihdyttäjänä. en jää odottamaa tai jalkoihi makaamaa ku tuo lauma katua ravaa vuonna 2012.

        joo oma nimi o ollu myös käytössä eikä oo mitää salattavaa menneisyydessä koska näi enemmä kui mitä tiedätte totta oleva mutta en myöskää ihmettele miksi ihmiste pitää aina välillä hoidossa käydä ku ei teillä näytä oleva käsitystä alkuunkaa mikä o totta ja mikä ei. nuolla kommenteilla alatte epäillä myös omaa olemassaoloanne. nauru tai naru ku o vaihtoehdot mitä teillä o nii valitkaa ihmeessä nauru ku pidentää ikää :) järkytti yhtä paljo lukea sekavat kommentit kui teitä järkytti katsoa linkit ja lukea alku että onko tuossa mitää uutta ku ei oo.


    • tytsi 32v

      mitä järkee juoksennella kaduilla ku paniikissa....minä en aio panikoida saati sitte juosta kaduilla....se ei auta mittää. Rauhallisena ku on niin mukavoo on.

      • :)

        kommenteista päätelle o vaikee päätellä tai ei o vaikee päätellä ollenkaa mitä ihmiste mieli jos panikoivat. odottavat ymmärrystä toisilta vaikka itellää ei oo ymmärrystä alkuunkaa. no mulla o kaikki aika tehä jotai muuta kui kertoa. ei oo mun tressi ihmiste kohtalo. en oo kiinnostunu hulluje tekemisistä ja en ihmettele miksi eivät nää vielä 2011 puolellakaa mitää vaikka ufo palstalla ovat vuosia viettäneet julkisuude paljastusta joka lopulta kiisti myös ufot. nyt teillä ei oo mitää konkreettista jotta aikaaha voitta kuluttaa niikui huvittaa mutta muita seurassanne ei oo kui ne jotka sama henkisiä joka melko apinalauma.

        oliskoha apinoje planeetta tehty tositarina pohjalta :) tuntuu että o tehty apinoje planeetta ja jos joku tuota pystyy muuttamaa nii täytyy hattua nostaa jota ei oo :)


    • anonymous_

      I think 111111111111 is a pretty cool guy. Eh ends teh wordl and doesnt afraid of anything.

      • :)

        maailmaloppua ei tuu vaikka kuinka koettaisitte. tuo o helvetilline tila niille jotka maailmaloppua toivovat ku ei maailmaloppua tuu mutta muuttuu systeemi nii paljo että saattaa helpottaa jonni verra :) totta o että ympäristö muuttuu mutta vaikutus nöemmä o mitä ette huomaa. ei taida olla kiirettä huomata mutta kuha o kerrottu nii ei tarvi sanoa jälkikätee ettei kukaa kertonu sanallakaa.

        jalkoja vaa. loppu jo.


      • peace....
        :) kirjoitti:

        maailmaloppua ei tuu vaikka kuinka koettaisitte. tuo o helvetilline tila niille jotka maailmaloppua toivovat ku ei maailmaloppua tuu mutta muuttuu systeemi nii paljo että saattaa helpottaa jonni verra :) totta o että ympäristö muuttuu mutta vaikutus nöemmä o mitä ette huomaa. ei taida olla kiirettä huomata mutta kuha o kerrottu nii ei tarvi sanoa jälkikätee ettei kukaa kertonu sanallakaa.

        jalkoja vaa. loppu jo.

        on sanottu että mitä ihminen eniten pelkää ja myös toivoo on itsensä katoamista.
        Sen takia maailman lopun aihe pelottaa, kiehtoo ja helpottaa.
        Minä elän tätä hetkeä kevyin askelin....elän, olen ja ajattelen. all good.


    • vaikuttunut

      Voi jessus, vaatii aikamoista taitoa aloittajalta kirjottaa tommosta paskaa. Nostan hattua, en itekkään sais tommosta aikaan vaikka yrittäsin.

      • :)

        siis jatkoja eikä jalkoja.


      • :)
        :) kirjoitti:

        siis jatkoja eikä jalkoja.

        joo oma moka kirjoittaa.. mutta arvaa mitä.... ei toistu.


      • :)
        :) kirjoitti:

        joo oma moka kirjoittaa.. mutta arvaa mitä.... ei toistu.

        titä ei elämä hymyiytä ku ei oo helppoo.. mutta arvaa mitä.... iteppä sotkette omaa elämää.


      • :)
        :) kirjoitti:

        titä ei elämä hymyiytä ku ei oo helppoo.. mutta arvaa mitä.... iteppä sotkette omaa elämää.

        tänää oli 11.11.2011 ja arvaa mitä.. oli jeesustelupäivä.... mutta viimme yönä paikallista aikaa jotku muutosta todisti vaikka te ette joka ei oo meirä vika eikä meirä menetys.


      • :)
        :) kirjoitti:

        tänää oli 11.11.2011 ja arvaa mitä.. oli jeesustelupäivä.... mutta viimme yönä paikallista aikaa jotku muutosta todisti vaikka te ette joka ei oo meirä vika eikä meirä menetys.

        magiaa tai maagisuutta ei koko tapahtumassa ollu mutta nii vaa kävi että 11.11.11 oli täyttä tottq. suosittele edellee kuuntelemaa huuhaata vaikka 11.11.11 ei tuntunu missää jotta ei lopulta käy nii että kavereide pitää yrittää todistella että näkivät ufoja mutta sinä et nähnytkää joka o melko järkyttävää todeta jälkikätee tapahtuneena ku ite voi todeta että meni sivusuun jotai mitä foorumeilta o mettästäny koko ikänsä. meillä ei oo innostusta enempää viittoa jos ei viittomakieltäkää ymmärrä.

        http://www.hollowearthnetwork.com/page/427859598


      • :)(:
        :) kirjoitti:

        titä ei elämä hymyiytä ku ei oo helppoo.. mutta arvaa mitä.... iteppä sotkette omaa elämää.

        ei toistu


    • Ei uutta l.rintamall

      No voihan vitalis. Heräsin yöllä kahden jälkeen, mutta työasiat ne oli jotka ajo ylös.
      -Vittumainen ja väsyttävä olo oli. No päivällä otin parin tunnin päikkärit, lomapäivä kun oli( ei saikkupäivä). Selkä on edelleen ---Vitun kipee.
      Edellisyönä tosin heräsin outoihin kolhduksiin mutta pistin huonosti nukuttujen öiden piikkiin.

    • Hans Holgersson

      tota noin. pistäähän tuo hiljaseksi. mutta siis mistä tässä nyt on kyse? tajuus muuttuu etc??? what? jos asia on noin iso niin kerro toki lisää ja vähän selkeämmin. oon ihan avoin kaikille uusille ajatuksille mutta eihän toi päivämäärä tarkota mitää. 11.11.11 on vain lyhenne päivämäärästä 11.11.2011??? jos ei noilla vuosituhansilla ja sadoilla oo mitään merkitystä niin 11.11.1911 ois pitäny tapahtua jotain outo. Siis wikipediaan. Noniin, jossain U.S.A. oli mitattu lämpötila ennätyksiä ja joissakin paikoissa lämpötila oli -11,7F tai jopa tasan -11F. tämä tarkoittaa siis -24,278C tai 248,87K. Jos jotkut Alienit yrittävät viestiä meille niin eivät kyllä paljoa tiiä ihmisistä. Kaikella kunnioituksella mutta jos toi sun lainaama "tervehdysteksti" on tosiaan kotoisin tuolta jostain niin kuulostaa musta aikalailla spämmiltä. Tollasia tulee sähköpostiin tasasin väliajoin, aivan yhtä kehnosti kirjotettuna. Ois ne nyt voinu ottaa huomioon ihmisten luontaisen olemuksen tekemällä siitä ees vähän uskottavamman. Eihän tollasta usko kukaan. Kertois nyt hitto vie mistä se kenkä puristaa. Ite nukuin hyvinkin sikeesti koko yön ja jos jotain taajuuksia muutettiin eipä paljon vaikuttanu. oliko se sitten ees niin kovin iso juttu. En oo aiempiakaan muutoksia huomannu. Sitä paitsi meille opetettiin jo 90-luvulla että maailma on 4 uloitteinen. Aika ei itseasiassa ole varsinainen ulottuvuuus samassa mielessä kuin tila ulottuvuudet. aika on käsittääkseni enemmänkin vain kolmessa ulottuvuudessa tapahtuvaa muutosta siellä "sijaitsevien" kappaleiden välisissä suhteissa. vähän kai verrattavissa siihen että lähestyvän ambulanssin äänen korkeus kasvaa, ja loittonevan ambulanssin äänen korkeus laskee vaikka itse äänen lähteestä lähtee koko ajan samanalaista ulinaa. Testaappa. kyseessä on muistaakseni Dopplerin siirtymä. Kyse on toki taajuudesta siinäkin. Tarkoitatko että tässä paradigmassa tarkasteltuna äänen nopeus lähestyisi valon nopeutta? silloin sen väliaineen hiukkasten nopeuden tulisi lähentyä valonnopeutta. Sellaisessa tilanteessa niiden liike energia kyllä kasvaa aika tolkuttomasti ja lopulta niiden massakin muuttuu liikeenergiaksi. Fotoneillahan ei ole massaa. korjatkaa joku viisaampi jos olen väärässä. En nyt pääse tästä vielä tuohon taajuus ajatukseen kiinni koska pitää mennä - töiden taajuus on suhteellisen vakio vielä ;) - mutta siis mikäli maailmankaikkeus laajenee ja supistuu niinkuin väitetään, sillä on varmasti joku taajuus. Mutta oman käsitykseni mukaan sitä ei voi havaita ja sillä ei ole periaatteessa mitään vaikutuksia koska kaikki muuttuvat tuon taajuuden mukana ja kaikki mitta suhteet säilyvät siten ennallaan... noh. nyt pitoää tosiaan rientää. Kerroppa lisää niin katsellaan josko tohon saisi jotain tolkkua. Ja kaikki fysiikasta jotain tietävät auttakaahan filosofia selvittämään tää juttu ... ennenkuin on myöhäistä ;)

      • :)

        "11.11.11 on vain lyhenne päivämäärästä 11.11.2011???"

        hyvä että teitä o että ei mee iha tyhjä jauhamisee. kyllä 11.11.11 oli lyhenne tästä päivästä.

        "Jos jotkut Alienit yrittävät viestiä meille niin eivät kyllä paljoa tiiä ihmisistä."

        tietävät enemmä ihmisistä kui ihmiste o onnistunu tietää alieneista. ongelma o että ihmiste vapaa tahto estää suoraa vaikuttamista.

        "Ois ne nyt voinu ottaa huomioon ihmisten luontaisen olemuksen tekemällä siitä ees vähän uskottavamman."

        ottavat huomioo uskottavammi vuonna 2012. ihmiste ei iha onnistu olla valmiita ennemmi.

        "Eihän tollasta usko kukaan."

        joidenki ei tarvi vakuuttua ku ovat jo nähneet enemmä aiemmi kui tämä hetke muutos. ainoastaa ihmiste o tarkoitus saada todistelua ensi vuode puolella.

        "Kertois nyt hitto vie mistä se kenkä puristaa."

        kenkä puristi koska maapallo oli negatiiviste voimmie hallinnassa ja vallassa jotta ensi täytyi siirtää tuo este tieltä jota o pari viimme kuukautta tapahtunu. samaa aikaa valmisteltu maapallon puhdistus lähti käytii pari viimme kuu aikana kahdesta paikkaa yhtä aikaa. amerikassa mt shasta ja euroopassa alppi vuoristo olivat lähtöpaikkoja. apu saapuu melko huomaamatta mutta lopulta o fyysisesti paikalla kertomassa ja opastae kuinka toimia jatkossa.

        "Ite nukuin hyvinkin sikeesti koko yön ja jos jotain taajuuksia muutettiin eipä paljon vaikuttanu."

        vaikuttaa että vaikka olisi heränny ei välttämättä muistaisi ellei oo tottunu korkeampii taajuuksii jo ennalta. taajuusmuuntelu tekee hallaa muistille jolloi säilyy pelkkää loogisuutta tuolta ajalta eli seuraava juttu minkä muistaa tapahtunee. ainaki vaimmo muisti pätki. tuo o kyllä tuttua aiemmi itelle tapahtuneesta.

        "oliko se sitten ees niin kovin iso juttu."

        en muista ainakaa ennemmi tapahtunee vastaavaa ja tuntu voimmakkaana fyysisesti. samalaine tunne kui mitä muistaa lapsena sängypäällä maatessa että koko kehoa kihelmöi. samalaine tunne jos hierot kämmeniä vastakkai yhtee ja liikutat ees taas tuntie energiaa kämmenie välissä.

        "En oo aiempiakaan muutoksia huomannu."

        ette oo osannu katsoa ettekä tutkia ettekä oo tienny. uskoa ei tarvi tuoho mitä oikeesti tapahtuu mutta kuka luottaa energiaa nii o iso juttu.

        "Sitä paitsi meille opetettiin jo 90-luvulla että maailma on 4 uloitteinen."

        ympäristö maanpinnalla ei oo tukenu enne vuotta 2006 4 ulottuvuutta luonnollisesti. maapallolla o kaikkiaa 3 ulottuvuutta tällä hetkellä jotka ovat 4D ja 5D ja 6D. maapallo o myös ontto jotta tuossa o yksi oppi mitä ei oo opetettu ainakaa koulussa. tällä hetkellä 5D ja 6D ovat maapallon ontolla puolella mutta täysi fyysisesti.

        "Aika ei itseasiassa ole varsinainen ulottuvuuus samassa mielessä kuin tila ulottuvuudet."

        aikaa ei oo olemassa kui ihmiste ajattelussa illuusiona. aika harhana muodostuu koska odottelu ei oo luonnollista ja henkilön oma tietoisuus o hidastunu fyysise keho vaikutuksesta jotka kummatki luovat kuluvaa aikaa harhana.

        "aika on käsittääkseni enemmänkin vain kolmessa ulottuvuudessa tapahtuvaa muutosta siellä "sijaitsevien" kappaleiden välisissä suhteissa."

        aika todella tuntuu harhana enemmä 3 ulotteisuudessa ja uusi ilmiö 4 ulotteisuudessa o että aika tuntuu kuluva nopeammi mutta johtuu ainoastaa että fyysine keho "kevenee" tai "harvenee" kasvava taajuude vaikutuksesta joka keventää myös vastusta keho ja oma tietoisuude välillä.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "11.11.11 on vain lyhenne päivämäärästä 11.11.2011???"

        hyvä että teitä o että ei mee iha tyhjä jauhamisee. kyllä 11.11.11 oli lyhenne tästä päivästä.

        "Jos jotkut Alienit yrittävät viestiä meille niin eivät kyllä paljoa tiiä ihmisistä."

        tietävät enemmä ihmisistä kui ihmiste o onnistunu tietää alieneista. ongelma o että ihmiste vapaa tahto estää suoraa vaikuttamista.

        "Ois ne nyt voinu ottaa huomioon ihmisten luontaisen olemuksen tekemällä siitä ees vähän uskottavamman."

        ottavat huomioo uskottavammi vuonna 2012. ihmiste ei iha onnistu olla valmiita ennemmi.

        "Eihän tollasta usko kukaan."

        joidenki ei tarvi vakuuttua ku ovat jo nähneet enemmä aiemmi kui tämä hetke muutos. ainoastaa ihmiste o tarkoitus saada todistelua ensi vuode puolella.

        "Kertois nyt hitto vie mistä se kenkä puristaa."

        kenkä puristi koska maapallo oli negatiiviste voimmie hallinnassa ja vallassa jotta ensi täytyi siirtää tuo este tieltä jota o pari viimme kuukautta tapahtunu. samaa aikaa valmisteltu maapallon puhdistus lähti käytii pari viimme kuu aikana kahdesta paikkaa yhtä aikaa. amerikassa mt shasta ja euroopassa alppi vuoristo olivat lähtöpaikkoja. apu saapuu melko huomaamatta mutta lopulta o fyysisesti paikalla kertomassa ja opastae kuinka toimia jatkossa.

        "Ite nukuin hyvinkin sikeesti koko yön ja jos jotain taajuuksia muutettiin eipä paljon vaikuttanu."

        vaikuttaa että vaikka olisi heränny ei välttämättä muistaisi ellei oo tottunu korkeampii taajuuksii jo ennalta. taajuusmuuntelu tekee hallaa muistille jolloi säilyy pelkkää loogisuutta tuolta ajalta eli seuraava juttu minkä muistaa tapahtunee. ainaki vaimmo muisti pätki. tuo o kyllä tuttua aiemmi itelle tapahtuneesta.

        "oliko se sitten ees niin kovin iso juttu."

        en muista ainakaa ennemmi tapahtunee vastaavaa ja tuntu voimmakkaana fyysisesti. samalaine tunne kui mitä muistaa lapsena sängypäällä maatessa että koko kehoa kihelmöi. samalaine tunne jos hierot kämmeniä vastakkai yhtee ja liikutat ees taas tuntie energiaa kämmenie välissä.

        "En oo aiempiakaan muutoksia huomannu."

        ette oo osannu katsoa ettekä tutkia ettekä oo tienny. uskoa ei tarvi tuoho mitä oikeesti tapahtuu mutta kuka luottaa energiaa nii o iso juttu.

        "Sitä paitsi meille opetettiin jo 90-luvulla että maailma on 4 uloitteinen."

        ympäristö maanpinnalla ei oo tukenu enne vuotta 2006 4 ulottuvuutta luonnollisesti. maapallolla o kaikkiaa 3 ulottuvuutta tällä hetkellä jotka ovat 4D ja 5D ja 6D. maapallo o myös ontto jotta tuossa o yksi oppi mitä ei oo opetettu ainakaa koulussa. tällä hetkellä 5D ja 6D ovat maapallon ontolla puolella mutta täysi fyysisesti.

        "Aika ei itseasiassa ole varsinainen ulottuvuuus samassa mielessä kuin tila ulottuvuudet."

        aikaa ei oo olemassa kui ihmiste ajattelussa illuusiona. aika harhana muodostuu koska odottelu ei oo luonnollista ja henkilön oma tietoisuus o hidastunu fyysise keho vaikutuksesta jotka kummatki luovat kuluvaa aikaa harhana.

        "aika on käsittääkseni enemmänkin vain kolmessa ulottuvuudessa tapahtuvaa muutosta siellä "sijaitsevien" kappaleiden välisissä suhteissa."

        aika todella tuntuu harhana enemmä 3 ulotteisuudessa ja uusi ilmiö 4 ulotteisuudessa o että aika tuntuu kuluva nopeammi mutta johtuu ainoastaa että fyysine keho "kevenee" tai "harvenee" kasvava taajuude vaikutuksesta joka keventää myös vastusta keho ja oma tietoisuude välillä.

        "vähän kai verrattavissa siihen että lähestyvän ambulanssin äänen korkeus kasvaa, ja loittonevan ambulanssin äänen korkeus laskee vaikka itse äänen lähteestä lähtee koko ajan samanalaista ulinaa."

        tuo varmaa iha totta koska ääni ei kuulu etäisyyde päästä suoraa vaa epäsuorasti ympäristö kautta.

        "Tarkoitatko että tässä paradigmassa tarkasteltuna äänen nopeus lähestyisi valon nopeutta?"

        mikäli värähtely lähenee näkyvä valo taajuutta nii värähtely lähenee näkyvä valo nopeutta. valo nopeutta ei voida lineaarisena ajatella koska avaruus taipuu taajuude vaikutuksesta ?

        "silloin sen väliaineen hiukkasten nopeuden tulisi lähentyä valonnopeutta."

        valonopeus vakiona ei oo kui teoreettine tilassa joka taipuu.

        "Sellaisessa tilanteessa niiden liike energia kyllä kasvaa aika tolkuttomasti ja lopulta niiden massakin muuttuu liikeenergiaksi."

        ellei avaruus taivu taajuude vaikutuksesta.

        "korjatkaa joku viisaampi jos olen väärässä."

        en oo professori mutta oon nähny kuinka avaruus taipuu ja taivuttaa valoa matkatessani ulottuuvuuksie välillä jotta tuo o yhtä totta kui oli matka.

        "En nyt pääse tästä vielä tuohon taajuus ajatukseen kiinni koska pitää mennä"

        raamattussa mainitaa taajuus ja tuossa videossa mainitaa taajuus. taajuus pitää yllä materiaalia ja muokkaa materiaalia ja fyysistä kehoa.
        http://www.youtube.com/watch?v=oCmGjD9j9bU

        "mutta siis mikäli maailmankaikkeus laajenee ja supistuu niinkuin väitetään, sillä on varmasti joku taajuus."

        sanovat että maapallo laajenee taajuude vaikutuksesta. syntyy lisää maata maanpinnalle taajuude vaikutuksesta vuode 2012 lopulla koska maapalloo iskee aalto joka nostaa taajuutta nii paljo että maan pinta sulaa ja sekoittuu muuhu maainekseen.

        "Mutta oman käsitykseni mukaan sitä ei voi havaita ja sillä ei ole periaatteessa mitään vaikutuksia koska kaikki muuttuvat tuon taajuuden mukana ja kaikki mitta suhteet säilyvät siten ennallaan..."

        omasta perspektiivistä o vaikea huomata. tuo o totta ja fakta.


      • toi taajuus juttu ei ole jotain mikä tapahtuu siellä mutta ei täällä. Sillä tajuudella tarkoitetaan ihmisen tietoisuuden, tiedostamisen laajenemista. ihminen on todelliselta olemukseltaan yhtä ääretön kuin avaruus (eikä erillinen) ja vavahtuminen heräämään omien pienien mielen luomien rajojen ja rajoitteidensa taakse on laajenemista. Pienet asiatkin elämässä saa meidät joskus havahtumaan päiväunistamme täydelliseen läsnäoloon, ehkä tolla taajuus jutulla haetaan sitä, että monet havahtuvat tiedostamaan elämää (itseänsä)yhtäkkiä pintaa syvemmältä. Tuskin kannattaa takertua sanoihin ja teorioihin sen enempää...mieli rakastaa niitä mutta on hyvin rajallinen. Elämä on kokemista.


    • Lightbluesoul

      Kiitos aloittaja hyvästä ja mielenkiintoisesta tekstistä!
      Itse en olisi näihin asioihin uskonut vielä muutamia vuosia sitten, mutta aina on sisälläni palanut pohtiva liekki joka kysyy mikä minä olen, mikä on elämän tarkoitus? Pikkuhiljaa kaikki on alkanut valjeta.

      Vuosi 2006 oli mulle kaiken uuden alkua, silloin henkisyyteni todella heräsi ja lähti tietoisena"etsintä" matkalle kohti ykseyttä, eli minä.
      Elämä on muuttunut mielenkiintoisemmaksi ja turvallisemmaksi koska ymmärtää ettei ole koskaan yksin ja kaikki tulee muuttumaan.

      Uskon vilpittömästi että muutoksen aika on alkanut ja kiihtyy kokoajan. Uskon että meitä autetaan ja mitään maailmanloppua ei ole tulossa vaan meidän on tarkoitus "kehittyä" kohti korkeuksia, kohti ykseyttä muiden avustuksella. Kuitenkin kaikki on loppujenlopuksi kiinni itsestä, se miten maailman näkee on omaa luomusta ja muutos vaatii ajatusten, mielen muutosta sekä avautumista.

      Valitettava tosiasia on että meistä kaikki eivät kulje saman junan mukana, vaikkakin kaikki ovat saman arvoisia.

      • :)

        "Kiitos aloittaja hyvästä ja mielenkiintoisesta tekstistä!
        Itse en olisi näihin asioihin uskonut vielä muutamia vuosia sitten, mutta aina on sisälläni palanut pohtiva liekki joka kysyy mikä minä olen, mikä on elämän tarkoitus? Pikkuhiljaa kaikki on alkanut valjeta."

        tuo o hyvä ja muuta ei iha alkuu tarvi ollakkaa kui oma mielenkiinto. vuosia taa oli todella hankala tietää tai olla kokenu tai kertoa koska estely oli iha käsittämätöntä ja kukaa muu ei tienny kui joka oli jo kokenu jotka myös oli koetettu vaientaa valtaa pitävie taholta ja salaseuroje taholta ja uskontoje taholta. ny vuonna 2011 tuo kaikki järjestelmävastus o siirretty historiaa pysyvästi mutta ihmiste oma vastus vielä o.

        "Vuosi 2006 oli mulle kaiken uuden alkua, silloin henkisyyteni todella heräsi ja lähti tietoisena"etsintä" matkalle kohti ykseyttä, eli minä.
        Elämä on muuttunut mielenkiintoisemmaksi ja turvallisemmaksi koska ymmärtää ettei ole koskaan yksin ja kaikki tulee muuttumaan."

        mulla oli vuosi 2007 melkoista koettelemusta jolloi lähi kanssa matkalle jolta hädi tuski hengissä palasi mutta näki ja koki enemmä kui koskaa aiemmi. muutos tosiaa tapahtuu nopeasti.

        "Uskon vilpittömästi että muutoksen aika on alkanut ja kiihtyy kokoajan. Uskon että meitä autetaan ja mitään maailmanloppua ei ole tulossa vaan meidän on tarkoitus "kehittyä" kohti korkeuksia, kohti ykseyttä muiden avustuksella. Kuitenkin kaikki on loppujenlopuksi kiinni itsestä, se miten maailman näkee on omaa luomusta ja muutos vaatii ajatusten, mielen muutosta sekä avautumista."

        loppua kohti kiihtyy mutta vuosi 2012 o tasoltaa lukittu vuotee 2014 tasolle ihmiste oma turvallisuude vuoksi koska kaikki eivät kestäisi hallitsematonta muutosta mutta tuossa o 3 vuode tapahtumat 1 vuode aikana. ihmiste ei onnistu maailma tuhoa tai loppua kokemaa ja ne jotka muuttavat 5 ulottuvuutee nii kui opetetaa ja ohjataa myöhemmi voivat halutessaa palata maan pinnalle muutoste jälkee. apu tulee maapallo sisäpinnalta ja avaruudesta ja etsii jo sopivaa ajakohtaa saapua fyysisesti ku ihmiste hallinto o siirretty syrjää koska ihmiste hallinnossa o vielä negatiivisuutta joka o ensi siirrettävä sivuu. muutos o täysi fyysistä jota voi auttaa oma tietoisuude kautta (alkaa syödä kasvisruokaa ja energisoi oma ruua ja vede ja hiljentyy ja rentoutuu).

        "Valitettava tosiasia on että meistä kaikki eivät kulje saman junan mukana, vaikkakin kaikki ovat saman arvoisia."

        huomattu o että ihmine ajattelee elävänsä vapaalla tahdolla ja muuttumattomana koko iä mutta ei voi muutosta estää koska ympäristö muuttuu ja muuttaa fyysisesti ja negatiivisuutta ei sallita korkeamma taajuude ollessa kyseessä koska vaikutus myös kasvaa.


    • 11.11.2011 klo 11.11

      Itä-Suomen suurin kauppakeskus Stella avautui Mikkelissä. Oli mukavat avajaishulinat!

    • 11111111111111111

      :) Olet sekaisin... Menethän autettavaksi... Pliis...

    • Hullujariittää

      Opettele edes kirjoittamaan. Ja hanki apua :)

      • :)

        ":) Olet sekaisin... Menethän autettavaksi... Pliis... "

        "Opettele edes kirjoittamaan. Ja hanki apua :) "

        Toiveistanne huolimatta ehdottelu ei kiinnosta eikä toteudu.


    • 45rtfgyh

      mä heräsin kanssa röökille keskellä yötä........jaa mut niinhän mä herään joka yö

      • tytsi 32v

        koitapa lopettaa tupakointi niin ei tartte yöllä heräillä tupakointi on paha tapa yök...eikös se aiheuta myöskin syöpää.


    • Maapallo pyörii radallaan koko vuoden 2012 ihan omassa likitte pallomaisessa muodossaan.

    • nuhanenä666

      no oli ainaki vitun sumusta, että sen puoleen..., ainiin ja hirveen kylmä. Niin kylmä että ihmisiltä paleltu nenuki ku kaupungilla maleksivat. Puliukot polttivat rivissä ihan vaan niitten sisulla - eivät jaksaneet lyllertää kotiin. Vieläkin joku kulki nokka pystyssä ilman housuja ja joku oksensi stockan lattialle.
      Se on maaginen päivä, en kyllä tajua miksemme ole jo siirtyneet viidenteen ulottuvuuteen vuonna 11.11.1111. Se on enemmän maaginen paikka kuin tämä surkea 2000 -luku. Eihän tämä käy päinsä että ykkösten välissä 2 ja 0, eihän se ole edes kokonaan maaginen! Miksei saatana tullut v.666? puhut siis potaskaa taukki ja mene nukkumaan.

      • :)

        "Vieläkin joku kulki nokka pystyssä ilman housuja ja joku oksensi stockan lattialle. "

        kaupunki ei koskaa oo ollu maagine paikka. vatikaaniuskoa olevat kaupungit vielä vähemmä maagine paikka. "miksi ei jo ny" o monie kielellä mutta entä "jos jo ny ku ei vielä eilenkää".

        kannattaa ajatella "entä jos muutos tapahtuu nii mitä tehdä" ja "entä jos muutos ei tapahdu nii mitä tehdä" nii o valmistautunu tai valmistautuu nii ettei kumpikaa tapahtuma yllätä. o nii että ei kannata jäädä yhe korre varaa.

        muistuu mielee että nuorena meni nukkumaa nii että oli valmis "että jos aamulla herää" ja "että jos aamulla ei herää" ja sama tuo o tämä kaike muutoste aikana. tietää mitä tietää mutta tunne voittaa tiedo ja tietoo vaa hukkuu tai nukkuu mutta ei oo valpas ja hereillä.

        kiitti mutta en puhu paskaa mutta en pysty todistamaa ku ihmiste täytyy todistaa itelle koska tahtovat vapaalla tahdolla paeta mutta eivät kohdata. tekosyitä tuntuu riittävä ettei kiinnosta.


    • :)

      "Maapallo pyörii radallaan koko vuoden 2012 ihan omassa likitte pallomaisessa muodossaan."

      mehä ei tuota tieretä eikä tuoho voida vaikuttaa koska o ihmistä isompi juttu mutta mikäli tarkoitat ennustuksii nii ei me ennustuksista kerrotakkaa vaa jo tapahtuvasta muutoksesta jota ollaa todistamassa. ihmiste lupaama o ollu eri juttu kui henkilöide jotka ovat tulleet auttamaa. eihä profetoija auta vaa profetoi joka yritys nähdä tulevaisuutee kyvy kautta vaikka ennustamine ei oo mahdollista kui ainoastaa ihmiste oma kehäsuunnitelma ansiosta tai ku ovat kiertäneet kehää huomaamattaa.

      tänää kissa oli vähintää outo ku nukku seisaaltaa eikä leikkiny vaikka anto käde leikkiä ja katteli sängy päällä niikui sängy päällä olisi jotai ollu vaikka ei näkyny mitää. onkoha muut elämet tänää käyttäytyny oudosti vai vaa meillä.

      • tytsi 32v

        tänään mun koira on tuijotellu seinille (kuin jotain outoo olis seinällä) ja kuuntelee jotain ja sit ynähtää ja katsoo mua silmiin pitkään. sit kun sanon ei oo mitään hätää se menee jatkamaan mitä sit tekikään yleensä leikkii itekseen iltaisin possupehmolelulla. :) mut outoo kyl joo toiki.....


      • tytsi 32v kirjoitti:

        tänään mun koira on tuijotellu seinille (kuin jotain outoo olis seinällä) ja kuuntelee jotain ja sit ynähtää ja katsoo mua silmiin pitkään. sit kun sanon ei oo mitään hätää se menee jatkamaan mitä sit tekikään yleensä leikkii itekseen iltaisin possupehmolelulla. :) mut outoo kyl joo toiki.....

        koirien valppaus ja vaisto on ihan omaa luokkaansa....näin yhen video pätkän kerran jonka seinä kamera oli tallentanut. Siinä koira havahtui yhtäkkiä tarkkavaisesti korvat pystyssä, inahti ja kiiti talosta ulos. ihmiset jatko touhujaan talossa tiedottomina normaalisti. sitten vähän ajan kuluttua alkoi kauhea vavahtelu ja seinät heiluivat ja astiat särkyivät - maanjäristys.


    • 11.11.2011

      11.11.2011 yöllä sain jonkunlaisen unihalvauksen heräsin siihen etten voinut liikkua, vaikka halusin. Kun pystyin liikkumaan laitoin valot päälle ja nukuin loput yöstä valot päällä koska olo oli melkein pelokas...

    • no joo

      Just just, en muistanut koko "jännä päivää" , mutta töissä muistuttivat.

    • tytsi 32v

      noin on joskus mulleki käyny ja joskus oon heränny siihen että ihan kuin joku olisi sanonut jotain ihan kovaa korvaan (ei mahdollista asun yksin). mut sitten olen todennut täällä ei ole ketään kotini on turvallinen ja olen nukahtanut uudelleen en sytyttele valoja. mut ihminen "erittää jotain unijuttuu en nyt muista miksi sitä sanotaan se aiheuttaa sen olon kuin olisit halvaantunut muuten saattaisit lähtee unissa kävelee juu ja unissa kävelijöillä se ei toimi se"eritys". jos joku on viisaampi selittäkööt paremmin....

      • :)

        henget ovat ympärillä jatkuvasti. ihmiste olettamus o ettei ketää oo ympärillä mutta fakta o että kenelläkää ei oo yksityisyyttä nii kui ajattelee ja kaikella tekemisellä o todistajat ympärillä ja lisäksi henkilö ite nauhoittaa elämä omie silmie kautta jolloi mikää ei tapahdu salassa eikä henkilö pysty valehdella etteikö jäisi kiinni valehtelusta jo valhee kertoessaa. todellisuus o aina läsnä ja "jumala" o todistajasi koska kaikki o tallennettua että tarvittaessa voidaa toistaa henkilölle itellee ellei ymmärrä. ainoa syy miksi ette nää tai kuule o että ette ehkä kestäisi 24h vuorokaudessa olla tuijotukse kohde jos tietäisitte tuo oleva todellisuutta mitä ette näe. kaikki yleensä o suhteutettu mitä kestätte ja mitä ette koska pelko luo pelkästää negatiivisuutta vaikka pelkoo ei oo tarvetta. maailma jossa elätte o täynnä älyllistä elämää mutta ellette ite oo kovi älylline nii ei teillekkää olla älyä.


      • tytsi 32v
        :) kirjoitti:

        henget ovat ympärillä jatkuvasti. ihmiste olettamus o ettei ketää oo ympärillä mutta fakta o että kenelläkää ei oo yksityisyyttä nii kui ajattelee ja kaikella tekemisellä o todistajat ympärillä ja lisäksi henkilö ite nauhoittaa elämä omie silmie kautta jolloi mikää ei tapahdu salassa eikä henkilö pysty valehdella etteikö jäisi kiinni valehtelusta jo valhee kertoessaa. todellisuus o aina läsnä ja "jumala" o todistajasi koska kaikki o tallennettua että tarvittaessa voidaa toistaa henkilölle itellee ellei ymmärrä. ainoa syy miksi ette nää tai kuule o että ette ehkä kestäisi 24h vuorokaudessa olla tuijotukse kohde jos tietäisitte tuo oleva todellisuutta mitä ette näe. kaikki yleensä o suhteutettu mitä kestätte ja mitä ette koska pelko luo pelkästää negatiivisuutta vaikka pelkoo ei oo tarvetta. maailma jossa elätte o täynnä älyllistä elämää mutta ellette ite oo kovi älylline nii ei teillekkää olla älyä.

        no johan on noloa jos kaiken näkevät.....mutta no jaa mikäs siinä katsokoot sitte..:)


    • Mitä helvetin roskaa te sepitätte, päässäsikö muuttui joku taajuus, osuko sormi vahingossa kuulolaitteeseen?
      Omituista on, että joka akka sekoaa ku vähänki puhutaan mayoista tai muusta paskasta..

      • :)

        jos o naiste hyväksikäyttäjä tai hyödyntäjä nii sekoaa että naiset tietää enemmä kui miehet. taajuus mikä nostettii oli ympäristön taajuus joka suoraa vaikutti henkilöihi fyysisesti. herkät ja voimmissaa olevat huomas helpommi ja väsyneet ja voimmattomat eivät huomanneet. meitä o monta ja jotku välittää mitä tapahtuu ja jotku ei välitä ja jotku ei tiedä välittää vaikka tietäis ja jotku vaa tietää mutta ei välitä välittää jotka ei sama.

        paskalla kukatki kasvaa paremmi. paska o pelkkää lannoitetta jota pitää osata käyttää hyötyäkseen.


      • :) kirjoitti:

        jos o naiste hyväksikäyttäjä tai hyödyntäjä nii sekoaa että naiset tietää enemmä kui miehet. taajuus mikä nostettii oli ympäristön taajuus joka suoraa vaikutti henkilöihi fyysisesti. herkät ja voimmissaa olevat huomas helpommi ja väsyneet ja voimmattomat eivät huomanneet. meitä o monta ja jotku välittää mitä tapahtuu ja jotku ei välitä ja jotku ei tiedä välittää vaikka tietäis ja jotku vaa tietää mutta ei välitä välittää jotka ei sama.

        paskalla kukatki kasvaa paremmi. paska o pelkkää lannoitetta jota pitää osata käyttää hyötyäkseen.

        Siinähän on selvästi nainen, joka luulee tietävänsä enemän kuin miehet jotka tietävät paljon enemmän.
        Vai että heti leimataan johonkin hyväksikäyttöön, kun asiasta on selväjärkisen mielipide.
        Tää teidän taajus jupakka on täyttä potaskaa!

        Elämän oppi: Potaska on potaskaa, vaikka siihen uskois kuinka monta sontaläjää.


    • tytsi 32v

      en ole kuuro onhan se voinu olla niin että ite oon puhunu unissaan ja sitte heränny siihen....heh heh mut seonnu en oo.....

    • Petri on hepulis...

      Joo varmaa kukaa ei oo ees huomannu tota sun 'värähtelyä' muutku sä ite.

      • :)

        "Joo varmaa kukaa ei oo ees huomannu tota sun 'värähtelyä' muutku sä ite."

        näyttää huomannee mutta eivät oo varmoja mistä johtu tai mitä tapahtu. että "en vaa mä ite".


    • tytsi 32v

      ja joka jäbä sekoo ku aiheena jääkiekko tai jokin muu laji ei vois vähempää kiinnostaa.....kaikilla omat kiinnostuksensa eiks nii?

    • 5d4d3dlol

      Haa suggestion voima iskee joihinkin :D

      Älä ny ihan 5-ulottuvuuteen mene kun ei edes neliulottuvuutta ole löydetty.

      • :)

        "Älä ny ihan 5-ulottuvuuteen mene kun ei edes neliulottuvuutta ole löydetty."

        "Edmond Halley in 1692 put forth the idea of Earth consisting of a hollow shell about 800 km (500 mi) thick, two inner concentric shells and an innermost core, about the diameters of the planets Venus, Mars, and Mercury."

        "Then there was Leonard Euler (1707-1783), noted mathematician and one of the founders of higher mathematics. He stated that "mathematically the Earth has to be hollow". He also believed there was a center sun inside the Earth's interior, which provided daylight to a splendid subterranean civilization."

        "In 1818, John Cleves Symmes, Jr. suggested that the Earth consisted of a hollow shell about 1,300 km (810 mi) thick, with openings about 2,300 km (1,400 mi) across at both poles with 4 inner shells each open at the poles."

        ulottuvuudet ovat fyysisiä paikkoja joide olemassaolosta o tietee kautta koetettu kertoa monta kertaa. ulottuvuus o mitä ympäristö pitää luonnollisesti yllä.

        suggestio ei oo kyseessä. jos taitavimmat taikurit kertoisi suoraa mitä tekevät et myöskää suggestio mahdollisuutee uskoisi.


    • TEKNINEN VALVONTA

      EI MITÄÄN!

    • Hans Holgersson

      jatkan tätä mielenkiintoista keskustelua. heräsin aamulla ja söin yhden lautasellisen puuroa. duunailin siinä aamulla kaikenlaista ja menin yhdeksi töihin. kirjoitin tähän keskusteluun yhden kommentin. lähdin töistä ja huomasin että on sätkäpaperit loppu. sattumalta oli jäänyt aamun ostoksilta neljä euroa taskun pohjalla joten menin siihen lähimmäiseen kauppaan joka yksi niistä harvoista kaupoista joissa myydään pallmallin papereita jotka maksavat yhden euron. lakitoin sen taskuun ja löysin sattumalta taskusta yhden valmiiksi käärityn. hyppäsin 109 bussiin ja huomasin että vastaantulevat bussit alkavat kaikki ykkösellä. sattuumaako? ei. käyn töissä lauttasaaressa. olin kuitenkin poikkeuksellisesti menossa katajanokalle töihin. tähän siirtymään minulla oli aikaa yksi tunti. katajanokalle menee raitiovaunut 1 ja 4 joten tilanne alkoi tuntua jo aika naurettavalta päätin tarkastella tätä hommaa vakavissani. ja juuri silloin kävellessäni pysäkille tajusin että homma meni sittenkin reisille koska 1 ratikka kulkee toiselta puolen kaupunkia ja itse jouduin mennä 4:llä. kuitenkin tullessani pysäkille huomasin että ko spora tulee 1 minuutin päästä. ohi meni nro 10. sillä 4:lla ajellessani vastaan tuli taas 1:llä alkava bussi. nro 16. ulos hypättyäni poltin taas yhden tupakan. niin tein sen jälkeen aika monta kertaa. tulin kotiin. mikä tässä on ideana??? ei ehkä mikään. kyllä niitä numeroita löytyy kun osaa katsoa. mutta olisi siinä matkalla ollut muutakin ajateltavaa ja katseltavaa. tämä oli hieman normaalista poikkeava työpäivä mutta siihen ei mitkään numerot liittyneet mitenkään. ykkösten esiintymistaajuus oli aivan samanlainen kuin ennenkin. en vain kiinnittänyt siihen mitään huomiota. enkä aio kiinnittää vastaisuudessakaan ellei sihen tule pakottavaa tarvetta. Maapallo voi olla ontto. viides ulottuvuus voi olla tulossa. Avaruudessa todennäköisesti on elämää ja todennäköisesti hyvin paljon kehittyneempää elämää kuin maassa. todennäköisesti myös paljon tohvelieläimiä. On arvioitu että keskimääräinen sivilisaation elinikä oon niin suuri että meidän kannattaisi pitää vähän pienempä meteliä itsestämme jos heissä on mitään samaa kuin ihmisissä. Vähän niinkuin myyrät. Ehkä se aivoloinen päässämme saa meidät käyttäytymään varomattomasti. Ehkä se haluaa päästä jonkun kehittyneemmän otuksen päähän ihmisen sijaan. Samaan tapaan kuin loinen saa myyrien aivot erittämään lisää dopamiinia ja tekee niistä iloisia ja huolettomia ja ajaa viattomat myyräraukat kissojen suihin. mistä sitä ikinä tietää.
      Mitäs sitten silloin vuonna 2012 tapahtuu käytännössä? Meistä tulee parempia ihmisiä? totta puhuen hetken jo luulin että viime kuukausien tapahtumista puhuessasi tarkoitit talouden myllerryksistä?

      • :)

        numeroilla ei oo muuta kerrottavaa kui mihi ite numeroita käytät. numeroista ei tarvi välittää mutta mikäli oo matemaatikko ja oot kiinnostunu maailmakaikkeudesta voi numerot kertoa sinulle maailmakaikkeudesta. mikä tahansa väline voi kertoa mistä oot ite kiinnostunu jos oot kiinnostunu että väline kertoo.

        "Mitäs sitten silloin vuonna 2012 tapahtuu käytännössä? Meistä tulee parempia ihmisiä? totta puhuen hetken jo luulin että viime kuukausien tapahtumista puhuessasi tarkoitit talouden myllerryksistä?"

        jos laitat pienee huoneesee iso vuorikrtistallikitee keskelle huonetta ja meet huoneesee oleskelemaa nii huomaat kuinka huoneessa haluut olla hiljaa enemmä kui äänes koska kitee taajuus saa aikaa tuo tuntee. sama tapahtuu vuode 2012 aikana ympäristö kautta joka tarkoittaa että ihmiste onnistuu rauhoittua luonnostaa luonno kautta jopa huomaamattaa. "parempi ympäristö jota kautta rauhallisuus" o ensimmäistä kertaa mahdollista plus että häiriköt jotka tahallaa estää luonnollista kehitystä poistetaa ihmiste keskuudesta ja tieltä.

        talouskriisi oli yksi seikka joka alustettii uudellee ja maanalaisii bunkkereita tuhottii ja tuo kaikki todella tapahtuu. oon ite ollu kilometrie syvyydessä maanalla ja nuo paikat olivat täyttä totta.

        http://kauilapele.wordpress.com/2011/10/03/benjamin-fulford-10-3-11-the-pole-shift-in-global-financial-power-is-almost-complete/

        talous o vaa yksi seikka joka koki muutosta samaa aikaa muide muutoste aikana. ympäristö muuttuu.


      • :)
        :) kirjoitti:

        numeroilla ei oo muuta kerrottavaa kui mihi ite numeroita käytät. numeroista ei tarvi välittää mutta mikäli oo matemaatikko ja oot kiinnostunu maailmakaikkeudesta voi numerot kertoa sinulle maailmakaikkeudesta. mikä tahansa väline voi kertoa mistä oot ite kiinnostunu jos oot kiinnostunu että väline kertoo.

        "Mitäs sitten silloin vuonna 2012 tapahtuu käytännössä? Meistä tulee parempia ihmisiä? totta puhuen hetken jo luulin että viime kuukausien tapahtumista puhuessasi tarkoitit talouden myllerryksistä?"

        jos laitat pienee huoneesee iso vuorikrtistallikitee keskelle huonetta ja meet huoneesee oleskelemaa nii huomaat kuinka huoneessa haluut olla hiljaa enemmä kui äänes koska kitee taajuus saa aikaa tuo tuntee. sama tapahtuu vuode 2012 aikana ympäristö kautta joka tarkoittaa että ihmiste onnistuu rauhoittua luonnostaa luonno kautta jopa huomaamattaa. "parempi ympäristö jota kautta rauhallisuus" o ensimmäistä kertaa mahdollista plus että häiriköt jotka tahallaa estää luonnollista kehitystä poistetaa ihmiste keskuudesta ja tieltä.

        talouskriisi oli yksi seikka joka alustettii uudellee ja maanalaisii bunkkereita tuhottii ja tuo kaikki todella tapahtuu. oon ite ollu kilometrie syvyydessä maanalla ja nuo paikat olivat täyttä totta.

        http://kauilapele.wordpress.com/2011/10/03/benjamin-fulford-10-3-11-the-pole-shift-in-global-financial-power-is-almost-complete/

        talous o vaa yksi seikka joka koki muutosta samaa aikaa muide muutoste aikana. ympäristö muuttuu.

        tiedättekö todella mistä raha tulee ja minne raha menee. ette mutta olette koko ikänne rahaa pyörittäneet. oon nähny käytännössä mite pankissa oikeesti toimitaa eikä oo ollenkaa sama juttu mite te perspektiivistänne näette mutta ette oo menny kysymää pankista ymmärtäe kuinka pankki toimii ja vaatie tietää mikä o totta ja mikä ei koska kysyttäessä ja ymmärtäessä vastaus o jotai iha muuta kui mitä oletitte oleva. ei sama kui mennä lainaa kysymää tai asioimaa pankissa mutta toimii myös koska kysyttäessä totuutta heidä o kerrottava totta. huomaatte nopeasti olevanne järjestelmässä jota ei oo olemassa mutta aina oletitte oleva olemassa.

        ite sain vastaukse että eivät voi puhua tiskillä koska pankissa samaa aikaa asioi ihmisiä jotka eivät tiedä mutta iha tarpeeksi kuuli sivussa ja ihmiste kuulematta että kuinka oikeesti o. raha ei koskaa oo ollu olemassa kui ihmiste päässä. ymmärrys o mitä ihmiste olettamus ei sisällä. mikäli ootte varmoja ja olettamatta ja tahdotte tietää totuude nii mikää eikä kukaa teitä estä. jos ootte sotajalalla tai luovuttaja nii ymmärrys ei kasva eikä totuutta voida teille kertoa koska ette kuuntele.


    • Ne ihmiset jotka sanovat ettei mitään tapahdu tai tapahtunut katsoo vain pinnan naarmuja. Tällä hetkellä aurinko myrskyää aktiivisempana kuin koskaan ja lähettää suuria energia pläjäyksiä tänne maapallon suuntaan (aurinko on energiaa ja elämän lähde). Ihan on nasa tietoinen tästä ja mitä 2012 pelätään on rajut purkaukset auringossa jotka voi polttaa mukanaa maata ympäröivät sateliitit ja ym. häiritä sähkö toimintaa niin että koko maapallo ns.pimenee. paitsi kylät jossa vielä käytetään kaasukeittimiä ja tulisijoja ja kynttilöitä. Tämä auringon valtaisi aktiivisuus on laittanut jokapuolella maapalloa tulivuoremme myös lämpenemään ja niinpä maapallon tulilähteet kaikkialla kiehuu nyt (voitte lukea ihan joka päiväisiä uutisia ja tiedemiesten huomioista). Koska ihminenkin on energiaa ja elää auringosta pitkälti niin tämä voimakas energia vaikuttaa myös solu tasolla ihmiseen...ja muillakin tavoilla.
      Siinä on se mitä nyt tapahtuu ei mitään armakedonia. jos pysähtyy tuntemaan ja näkemään, tuntee ja aistii kyllä. Koko maailma on epävakaampi kuin koskaan ja niin myös ihmiset...se on tiedostamaton tämän ajan vaikutus...itselläni on kuin kävelisin nuoralla...ei voi ottaa kuin askel kerrallaan minkään asian suhteen....olla niin hetkessä kuin mahdollista.
      Itse luin jo ajat sitten eri lähteistä, että v. 2009-2012 alkaa nopea tämän ajan muutos jolloin maapallon tulinen maaperä ympäriinsä aktivoituu, tulee kansan nousuja, pakolais virtoja, euroopassakin financiallisesti epävakaata jne. ja että aurinko aktivoituu myös...(ei sattumaa) ja missä mennäänkään aika lailla näillä urilla. Jos siis joku sanoo, ettei näillä päivämäärillä tai ajoilla ole mitään totuutta - hän on väärässä vaikka ei ne päivämäärät tarkoita kirjaimelliseti, että NYT jotain tapahtuu. Tapahtuu kokoajan...ja pohjimmiltaan mitään ei tapahdu.
      Lisätään nyt, että vielä 1990 luvulla ketään ei edes vilkaissut näitä juttuja taikka saatikka että joka toinen lehti olisi kirjoittanut näistä ennusteista ja päivämääristä. Henkisyys oli tabu ja meditoijat maailmasta vetäytyneitä....vain 10 - 15 vuotta myöhemmin joka toinen meditoi ja joogaa, kaikki kyseenalaistavat opitut uskot ja asiat ja jokainen etsii. materiaaliset totuudet ei enää tyydytä, joten kyllä jokaisessa tiedostamattaankin tuntuu jotain. Ihmiset tiedostaa, ettei ole enää loputtomasti aikaa sikailla ja kiinnittää huomio yhtätyhjän päiväisyyksiin. Siinä vaiheessa kun ihminen todella tajuaa että huomisesta ei ole takeita, silloin hän havahtuu ikään kuin hereille ja se on juuri tämän ajan lahja ihmiskunnalle. numerologia ihan huuhaata - ihan yhtä huuhaata kuin, että 1 1=2

      • :)

        aurinkoa en tierä ja jotku sanoo että aurinko valoa ja lämpöä ja jotku että aurinko o musta aukko jonka ympärillä pallo muodossa palavana aineena tapahtumahorisontti ja jotku sanoo että aurinko o planeetta jonka pinta o luotu hologrammi että pysyisitte poissa auringosta enne kui ootte 5 ulottuvuutta. nasaa en oo kuunnellu mutta ihmetelly koska nasa vääristelee omaa materiaalia.


      • susan9
        :) kirjoitti:

        aurinkoa en tierä ja jotku sanoo että aurinko valoa ja lämpöä ja jotku että aurinko o musta aukko jonka ympärillä pallo muodossa palavana aineena tapahtumahorisontti ja jotku sanoo että aurinko o planeetta jonka pinta o luotu hologrammi että pysyisitte poissa auringosta enne kui ootte 5 ulottuvuutta. nasaa en oo kuunnellu mutta ihmetelly koska nasa vääristelee omaa materiaalia.

        no sanoo mitä kuka hyvänsä, totuus on se että maa kiertää aurinkoa ja ilman aurinkoa ei olisi elämää tässä muodossa mitä tunnemme. En ole niitä ihmisiä joita kiinnostaa ylenpalttinen analysointi. kirjoitin vain faktaa. Nasa on antanut ihan virallisen varoituksen käsillä olevista aurinko myrskyistä ja kuvaa sitä niin, että aurinko on heräämässä syvästä unestaan. Jos eläisimme kivi kautta asia ei olisi niin big deal.


    • KUU VAI METEORI

      JOO HERÄILIN JA NUKUIN HUONOSTI 4 TUNTIA. OLI KAI MUUTKIN NUKKUNEET HUONOSTI KUN LIIKENTEESSÄ OLI KOKO PÄIVÄN ELÄIMELLISIÄ KAAHAREITA VITTUMAISTA KIUSA-AJAMISTA.

      • :)

        enemmä kui kuu tai meteori. kuu tai meteori eivät taajuutta nosta vaa galaksi ja paikallisesti maapallo joka nostaa ihmiste taajuutta.


    • Toi naisen

      ilme tossa etusivun kuvassa, jossa tätä viestiketjua mainostetaan, on sama kuin mun ilme näitä teidän juttuja lukiessa.

      • noniin :)

        Siitä se herääminen aineettoman todellisuuteen alkaa, tervetuloa matkalle!


      • Taajuusmuunnin

        Maa-ilma muuttuu ja me mualiman kansa, sano wanaha kansa.

        Nyt sanotaan että taajuus nousee JIPII !! Kovat on zäkärit kun muuntimissa suhina käypi. Tervetuloa uuteen maailmaan.


      • :)
        Taajuusmuunnin kirjoitti:

        Maa-ilma muuttuu ja me mualiman kansa, sano wanaha kansa.

        Nyt sanotaan että taajuus nousee JIPII !! Kovat on zäkärit kun muuntimissa suhina käypi. Tervetuloa uuteen maailmaan.

        kohoava taajuus puhdistaa myös ilmaa ja vettä. ku kerroi aiemmi vaimo kaverille että maailma muuttuu ja että käytän kristalleja juomavettä puhdistamaa nii vaimo kavderi yllättäe kerto että häne isoäiti oli puhdistanu vettä myös kivillä. ku kertoo totuutta pelkäämättä totuutta aikee aina uusia ovia. olin myös ite unohtanu vuorikristallikiteide kätö 1990 luvulle mutta oti uudellee käyttöö tänä vuonna.


    • jk

      vai nin

    • ??!!

      Onhan se hyvä ja varmasti jonkinlaista terapiaa, jos Pitkässäniemessäkin pääsee nettiin. Mutta lääkkeet olisi hyvä ottaa puoli tuntia etukäteen.

    • Järkevin

      Mayat ennustavat aurinkomyrskyjä? Joopa joo, varsinaisia sekopäitä.

    • herra O

      No joo, musta tuntuu, että olet vähän O-ihminen, joka kohdassa on o-kirjain...
      luuletko ihmisten uskovan juttujasi jos tekstissäsi on o sitä ja o tätä ??!!
      Sulje se olutpullon kansi ja palaa asiaa....O !!

      • D 3,4,5 jne....

        Tämä 11.11.11 jne..,hörhöily ja kuvittelu jatkunee vielä muutaman päivän.

        Sitten siinä käy niin,että asian puolesta suu vaahdossa ja silmät kiiluen saarnanneet toteavat sen,että kaikki jatkuu kuten ennenkin ja 3D-todellisuudessa.

        Sitten asia unohdetaan ja uusi vaahtoaminen ja hörhöily asian tiimoilta alkanee hieman ennen ajanjaksoa 12.12.12 klo 12.12.12.

        Tämänkin ajankohdan jälkeen eletään kuitenkin edelleen 3D-todellisuudessa.

        Ps.Oman olevaisuuteni tila on tasan tarkkaan sellainen kuin ennenkin.


      • :)
        D 3,4,5 jne.... kirjoitti:

        Tämä 11.11.11 jne..,hörhöily ja kuvittelu jatkunee vielä muutaman päivän.

        Sitten siinä käy niin,että asian puolesta suu vaahdossa ja silmät kiiluen saarnanneet toteavat sen,että kaikki jatkuu kuten ennenkin ja 3D-todellisuudessa.

        Sitten asia unohdetaan ja uusi vaahtoaminen ja hörhöily asian tiimoilta alkanee hieman ennen ajanjaksoa 12.12.12 klo 12.12.12.

        Tämänkin ajankohdan jälkeen eletään kuitenkin edelleen 3D-todellisuudessa.

        Ps.Oman olevaisuuteni tila on tasan tarkkaan sellainen kuin ennenkin.

        kaikkie negatiivisuutta ylistävie ja negatiivisella tavalla kirjottavie arki jatkuu tasa nii negatiivisuutta ylistävänä ja negatiivisella tavalla kui jatkavat mutta tuolla ei oo vaikuta ympärillä olevii jotka ymmärtää jo että tarkoitatte vaa omaa tilaa jonka aiheutatte ite. tuo valitus ei tuota harmia meille mutta kuulostaa tukahdetulta joka tukahduttaa teitä entisestää nii kaua kui huomaatte olevanne negatiivisella asenteella kyllästetyt. heti alussa oli 50 valittavaa ääntä jotka eivät muuta tehny kui puollusteli omaa todellisuuttaa vaivaisella foorumilla joka melko heikko saavutus niiltä jotka ajattelevat että ovat täysjärkisiä ja oikeassa vaikka eivät kysy eivätkä ihmettele vaa puskee päätä seinää nii että foorumilla kaikki lukee lyhyitä pari sana kommentteja jotka kirjoitettu negatiivisella tavalla. enite ihmetyttää mite helvettissä teitä ylipäätää ufot kiinnostaa negatiivisella asenteella ja miksi luette tekstiä joka ei kirjakieltä ja jota ette tahdo kuulla ja joka mielestänne ei oo muuta kui roskaa. tuo vaatii melko sairasta henkilöä tai teette kaike tuo hirveellä vastemielisyydellä jossa ei oo tolkkia.


    • mossetietää

      Siis luuletteko maailman muuttuvan sen johdosta että tunsitte jonkun ihme kipinän sisällänne? Haloo, mielikuvituksellakin on rajansa. :-)

      • :)

        kipinä minkä tunnemme johtuu että maailma muuttuu jo. emme me maailmaa muuta jossa vapaa tahto vallitsee. jos aloitat tänää nii sinulla ei oo mihi verrata mutta jos aloitti 20 vuotta aiemmi o mihi verrata. jokaine kipinä kertoo samaa tarinaa. emme rajoita teidä maailmaa kipinällämme vaa kävelemme nii että ette huomaa. mielikuvitus o mikä teillä itellä o mutta jota me emme tarvi. kertoa ei oo sama kui vakuuttaa eikä yritä olla sama kui vakuuttaa. kukaa ei vakuuta teille mutta ite voitte vakuuttua jos ootte kiinnostunu.


      • :) kirjoitti:

        kipinä minkä tunnemme johtuu että maailma muuttuu jo. emme me maailmaa muuta jossa vapaa tahto vallitsee. jos aloitat tänää nii sinulla ei oo mihi verrata mutta jos aloitti 20 vuotta aiemmi o mihi verrata. jokaine kipinä kertoo samaa tarinaa. emme rajoita teidä maailmaa kipinällämme vaa kävelemme nii että ette huomaa. mielikuvitus o mikä teillä itellä o mutta jota me emme tarvi. kertoa ei oo sama kui vakuuttaa eikä yritä olla sama kui vakuuttaa. kukaa ei vakuuta teille mutta ite voitte vakuuttua jos ootte kiinnostunu.

        No faktanahan on se, että maailma muuttuu osaksi auringon punaista jättiläistä, kun aurinko saavuttaa lopullisen muotonsa hajoavana tähtenä.
        johon nyt menee monia miljardeja vuosia. Aika moni vetää täällä silloin jo koiranputkea.
        Mutta että te uusjehovat täällä vonkaatte huomiota, se jos mikä on sairasta :)


      • Ursinisti.
        islaylover kirjoitti:

        No faktanahan on se, että maailma muuttuu osaksi auringon punaista jättiläistä, kun aurinko saavuttaa lopullisen muotonsa hajoavana tähtenä.
        johon nyt menee monia miljardeja vuosia. Aika moni vetää täällä silloin jo koiranputkea.
        Mutta että te uusjehovat täällä vonkaatte huomiota, se jos mikä on sairasta :)

        Se on todellakin faktaa ettei aurinkommme ole ikuinen.Noin viiden miljardin vuoden kuluttua aurinkomme on polttanut vetyvarastonsa loppuun ja alkaa polttamaan heliumia.

        Tällöin aurinko laajee ja siitä tulee punainen ylijättiläinen,eli samanlainen kuin Orionion tähdistössä sijaitseva Betelgeuze,etäisyys siihen on noin 640 valovuotta.

        Punaisena ylijättiläisenä aurinkomme tuhoaa kaiken elämän maapallolta ollen punaisena ylijättiläisenä muutamia miljardeja vuosia.

        Sitten aurinkomme räjähtää ns.Novatähtenä, ja tähden ydin luhistuu tiivismassaiseksi valkoiseksi kääpiöksi joka puolestaan sammuu muutaman miljardin vuoden kuluttua muuttuen ns.mustaksi kääpiöksi.

        Kun jonkin tähden (auringon) massa on 2X aurinkomme massaa suurempi,se räjähtää elikaarensa loppuvauheissa supernovana,sen ydin luhistuu sen oman painovoimansa vaikutuksesta tiivismassaiseksi,nopeasti pyöriväksi neutronitähdeksi eli pulsariksi.

        Viimeisin tälläinen supernova havaittiin eteläisellä tähtitaivaalla ns.Magellanin pilvessä vuonna 1987.Etäisyys kohteeseen on 16 000 valovuotta joten kohde oli räjähtänyt jo 16 000 vuotta aiemmin.

        Mikäli tähden (auringon) massa on 3X kertaa suurempi kuin aurinkomme kokoisen tähden massa,se myös räjähtää elinkaarensa lopussa,sen ydin luhistuu ensin neutronitähdeksi ja siitä edelleen oman painovoimansa vaikutuksesta mustaksi aukoksi.

        Tällaisia ovat erimassaisten tähtien eli aurinkojen elikaaret eli ne eivät ole ikuisia.


    • tytsi 32v

      johan hiljeni missä kaikki oovat?

      • Taajuusmuunnin

        Meditoimassa.


    • in-out

      Kuinka moni olisi kokenut yhtään mitään, ellei tästä olisi puhuttu ja kerrottu erilaisista 5D jutuista, ylösnousemuksesta ym.? Eli kuuluuko tämä herkkäuskoisten tapauksissa joukkohypnoosin puolelle? Puhutaan taajuuksista ym., jotka on opittu vain lukemalla kanavointeja, meditaatioiden vetäjiä, mutta kuinka moni ymmärtää tai osaa itse selittää, mitä se on henkilökohtaisessa kokemuksessa koettuna.

      Selittäkää ihan omin sanoin, lainaamatta kenenkään jo valmiiksi pureskelemia tekstejä ja selityksiä. Jos kokemus on ainoastaan jotain oireilua, niin onko se heräämistä unesta? Kun vielä kerrotaan kanavoinneissa ym., millaisia oireita saattaa syntyä. Ja kyllä niitä oireita ja värähtelyjä tuntee, kun oikein keskittyy kehoon.

      Miten ajattelitte te, jotka värähtelitte ym. jatkaa tästä eteenpäin, vai kuunteletteko taas jonkun gurun neuvoja? Miten tämä taajuuden nousu vaikuttaa jokapäiväiseen elämäänne, miten suhtaudutte muihin ihmisiin, jotka eivät värähtele kuin te?

      Olisko kuitenki kyseessä jonkinasteinen erityisyyden tunteen ylös nosto, kun kuvitellaan olevan jotain erityistä suhteessa muihin? Miten esim. sinulle tuo 5D eroaa käytännöntasolla nyt tästä 3D:stä?

      Voin sanoa sen verran, että aikoinaan olin hyvin kiinnostunut näistä ilmiöistä ja kokenut niitä paljon, käymättä mitään kursseja. Mutta ne ilmiöt eivät muuta mitään, ne pysyvät sellaisina.

      Mielenkiintoista, että kerrot olevasi 5D taajuuksissa, aloitat keskustelun ja sitten luikit pakoon. Onko se vastuunottoa? Sillä siitä juuri tietoisuuden nousu on. Ottaa vastuuta ajatuksistaan, teoistaan, kaikesta. Näyttää vain siltä, että pääasiaa näyttelee näyt ja tuntemukset. Se ei kai ole tämänkään värähtelytaajuuden tarkoitus?

    • epäjumalien palvonta

      Luin uudelleen ja olit jatkanu selittelyä, ekasta kommentista huolimatta. Yks asia, mitä en ymmärrä. Mikä noista kirjoituksista tai videoista on lähteny sun omasta ajattelusta vai opetteletko vain ulkoa kuin tenttikirjaa? Onko siinä enää vapaasta valinnasta kyse, kun halutaan olla jotain, mitä ei itsekään osata sanoa, mitä halutaan olla? Täs mättää joku ja pahoin, kuten monen muunkin hörhöpiiriläisen menossa. Joku vetää kuin pässiä narussa, eikä se pässi ajattele itse ollenkaan,vaan menee lauman mukana.
      Ja sitten tuo sana energia - sehän kuuluu kehotietoisuuteen eli egon maailmaan, joten mikä nyt on muuttunu? Mun mielestä ei mikään, ego jatkaa lahjapakettien jakamista ja haluaa pitää kiinni herruudestaan.

      • Keho on GURU

        Kehotietosuus on jees. Soon jumalallist.

        Kun on kehotietosuus o Jumala läsnä.

        Jos ei o kehotietosuutta Jumala ei o läsnä.


      • Hybrid

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe