Älä käytä Keittiömaa Vantaata

juosten-kusten

Olen todella karvaasti pettynyt ko. lafkaan tai ainakin minun remonttini hoitaneisiin Knutarin veljeksiin. Mm. liesituuletin ja kylpyhuoneen kaapit asennettiin poistamatta suojamuoveja ja ruuvaamalla niiden päälle. Maalit eivät kestäneet edes vuotta. Tulee niin paha mieli tällaisesta piittaamattomuudesta. En siis voi suositella missään olosuhteissa kenellekkään.

45

9058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hermot riekaleina.

      Siirsin tämän kommenttini myös tänne toisesta keskustelusta, koska se sopii tänne yhtä hyvin kuin nyrkki ko. kauppiaan silmään.

      Keittömaasta kun alkaa tilaamaan, niin kannattaa miettiä vähän seuraavia asioita. Muistatteko Keittiömaailman ja sen Vantaan Variston kauppiaan? Niin tässä on sitä samaa tavaraa uudessa paketissa. Tekevät hutiloiden työt ja aikataulut eivät pidä, ellei sopimus ole niin tiukka että on ihan pakko. Kaikki mikä menee pieleen on aina joko asiakkaan vika, tai jonkun muun kolmannesosapuolen. Itse he vaan eivät koskaan tee mitään virheitä. Kaikissa selvittämättömissä asioissa vitkutellaan niin kauan, että asiakas luovuttaa ja korjaa itse virheet. Heidän sopimukset ovat niin monimutkaiset jotka vapauttavat heidät melkein kaikista asioista. Esim. vakuutukset on kirjattu niin, että kun he aiheuttavat jonkun vahingon, niin se ensisijaisesti korvataan ko. kiinteistön vakuutuksista. Sopimuksissa myös jätetään auki kohta muut lisätyöt mm. sähkö ja putkityöt. Nämä edellä mainitut työt kannattaa itse kilpailuttaa, jotta saadaan kustannukset pysymään siellä missä ne kuuluvatkin. Itse suosittelisin urakkatarjousta, mikä on hiukan kalliimpi, mutta silloin yleensä työt hoidetaan vähän sovittua rivakammin ja laskun loppusumma on tiedossa. Tämä on vapaa maa, eli jokainen tilaa mööpelinsä mistä tykkää ja lopuksi ollaan tyytyväisiä tai sitten ei. Itse suosittelen jotain muuta toimittajaa kun edellä mainittu. Vihtori, Matti, Urho, Matti

    • turhautunut

      minulle kävi juuri näin, että luovutin ja vaihdoin remonttifirmaa, kun puoli vuotta oli kulunut valituksista, eikä puheluihin vastattu. en kyllä halunnut päästää ko. firman edustajia tuhoamaan kotiani enää muutenkaan. korjaustoimenpiteinä ovat aikaansaaneet huonosti pohustetun seinän maalattua vain uudestaan päälle ja myös listojen päälle. vihaan koko puljua.

    • tyre

      me tilattiin myös keittiö asennus Vantaan Keittiömaasta.
      Meidän kohdalla kaikki meni kyllä täysin nappiin:)

      Tavarat toimitettiin juuri silloin kun piti ja keittiön asennus alkoi sovitusti, juuri sillä viikolla kun alustava sopimus oli. Asentaja oli ammattitaitoinen, keittiö valmistui aikataulussa ja kaikki on kuten pitää.
      Eiköhän Keittiömaan kanssa päde se sama kuin monenkin muun keittiöfirman yhteydessä, löytyy sekä hyviä että huonja kokemuksia...

      • mustamaalari

        Tuossa on vain kyse naapuriyrittäjän kateudesta ja ajatuksesta että massaspämmäämällä voisi jotenkin parantaa omia asemia.


    • Hermot riekaleina.

      mustamaalari on hyvä ja tilaa keittiönsä tuolta, turha on tulla tänne sitten mitään piipittämään jos ja kun hommat kusee.

    • turhautunut

      voin kyllä sanoa, etten todellakaan ole rakennusalan yrittäjä tai kateellinen keittiömaan miesten ammattitaidosta, hahahaha:D

    • Itseoppinut

      Tehkää itse! Paras lopputulos, ja voi syyttää itseään jos joku menee pieleen. Tietenkin joku sanoo nyt että ei ole aikaa eikä taitoa... Hmmm. Tutkikaapa käsiänne ja todetkaa, että ei se nyt niin vaikeaa ole.

    • Anne1

      Ostettiin Keittiömaasta Vantaan Tammistosta keittiö, joka on aivan loistava. Myös palvelu toimituksineen meni täysin nappiin. Yksi pieni ruhje, en edes omilla silmilläni olisi huomannut, meni kuljetusyrittäjän aloitteesta sisäänkanto vaiheessa vaihtoon. Asentaja oli tosin omasta puolesta, mutta hänenkin mielestä keittiö oli todella helppo asentaa. Olen 100% tyytyväinen yrityksen toimintaan ja voin lämpimästi suositella muillekkin. Näiltä palstoilta itsekkin katselin silloin kommentteja kun keittiötä läksin hankkimaan. Kaikista löytyy paljon pahaa sanottavaa, mutta olisiko niin, että kynnys antaa negatiivista palautetta on matalampi. Ja hinta-laatu suhde kohdillaan.

    • Ei kiitos

      Anne1, taidatte olla ko. kauppiaan kalakaveri? Valheella on lyhyet jäljet, koska ne eivät kanna mitään sisään, vaan toimitus on vapaasti varastosta omalle pihalle, siis ei mitään sisään kantoa. Että ärsyttää nämä kauppiaat, jotka itse käyvät täällä kehumassa omaa puljuaan, vaikka todellisuus on aivan muuta. Koska Keittiömaa lopettaa sen kusettamisen ja keskittyy palvelemaan asiakaslähtöisesti. Kaikkia ei voi varmasti miellyttää, mutta mikäli virhe tapahtuu, niin tarvitsee vain nostaa kädet pystyyn ja pahoitella tapahtunutta. korvaukset voidaan sopia erikseen, mutta minulle olisi vain riittänyt pahoittelut ja asian korjaaminen mahdollisimman nopeasti kuntoon, mutta ei, niin ei. Omaa virhettä yritetään valheella korjata. Tilausvaiheessa pyysin tiettyä ominaisuutta ja siitä sitten maksoin. Toimituksessa oli aivan muuta ja tätä sitten selitettiin niin, että ei voida toimittaa kun tehdas ei näitä tee. Tästä syystä on toimitettu muuta kun on sovittu. Ja mikä yllätys kun katsoin tehtaan omaa osaluetteloa, sieltähän se löytyi mitä olin halunnut, mutta kun ko. kauppias on liian ylpeä myöntämään, että joskus sattuu jokunen virhe matkaan. Pitää vaan systemaattisesti valheilla kiertää tosiasiat ja aina vika on asiakkaassa tai jossain muussa. Keittiömme lopputulos on hyvä ja ei siinä ole valittamista, mutta se matka minkä kävimme ko. toimittajan kanssa, olisi voinut olla aivan toisenlainen.

    • HuolestunutOstaja

      Keittiömaa on täysi huijariputiikki! Älkää hyvät ihmiset ikinä käyttäkö tätä toimijaa. Lukekaa kaikki paperit tarkasti läpi niin huomaatte jo silloin missä mennään. Kuluttajavalituslautakunnassa on käsittelyssä jo useampi tapaus, missä tavallisia kuluttajia on räikeästi huijattu. Viimeisimmässä tapauksessa minun vanhemmiltani huijattiin maksamaan satoja euroja ilman minkäänlaista toimitusta/suoritetta. Jos ette usko tätä kirjoitusta, vaatikaa myyjältä etukäteen kaikki sopimuksessa mainitut liitteet ja tutustukaa niihin. Lisäksi lukekaa erittäin tarkasti sopimukset läpi ennen allekirjoitusta.

    • valtte3

      Keittiömaasta ei saannut suunnittelukuvia mukaan, kuulema ei anneta koska on ollut ongelmia tehtaiden kanssa. Pelkkä tarjous annettiin mukaan. Aika outo juttu?

    • röhröh

      En mä usko, ettäs iinä on mitään outoa, ettei suunniottelukuvia saa mukaan - ellei kauppoja ole tehty. Miksi suunnitteleisin keittiön ilamiseksi vain siksi, että asiakas kiikuttaa pläänit Ikeaan?

    • henrik ijös72

      ei tuo paha ole kun mullakin pesuallas uus alkanu ruostumaan poutken kohdalta.

    • Kokkailija

      Juu älkää sortuko tähän lafkaan, jos haluatte säilyttää hermonne. Mm. sopparin allekirjoituksen JÄLKEEN lyödään kouraan nippu liitteitä ja ehtoja, joissa ko. pulju irtaantuu kaikesta vastuusta. Toimitus myöhässä, väärää tavaraa, tavaraa puuttuu, jo toimitusvaiheessa viallista tavaraa ei korvata... ja keissi mennyt eteenpäin myös.

    • keittiötä etsinyt

      Pari vuotta sitten kävimme pyytämässä keittiöstä tarjouksia,mukaanlukien Keittiömaasta.Tarjous oli kyllä hyvä,mutta kauppias oli hyvin kiireisen oloinen,materiaalit olisi pitänyt päättää nopeasti,kova kiire oli kauppiaalla saada vain kaupat tehtyä ja nimet paperiin.Tokaisi vaan että niitä materiaaleja ennättää katsoa sitten myöhemminkin.Kauppiaasta jäi hieman ylimielinen ja epäluotettava olo,jätimme kaupanteon sikseen kyseisen yrityksen kanssa.Harmi sinällään,koska itse kaapit vaikuttivat ihan laadukkaalta tavaralta ja hintatasokaan ei ollut kalliimmasta päästä.Senverran iso hankinta on kuitenkin kyseessä,että asiakkaan ja kauppiaan välillle on heti alusta synnyttävä vaikutelma,että kys.yritys on luotettava ja että asiat hoidetaan kunnolla.Tästä yrityksestä ei jäänyt sellaista mielikuvaa.Jäi kaupat tekemättä.

    • Laminaattikeittiö

      Viisas päätös olla tilaamatta.
      Eihän mitään sopimusta voi syntyä, ellei se sisällä tarkasti matariaaleja.
      Tuntuu eri materiaaleilla olevan niin valtavat hintaerot.
      Esimerkiksi melamiinin hinta on yksi kolmasosa laminaatin hinnasta,sanoo
      asiantunteva myyjä.

    • Puupää

      Aika rajua kritiikkiä Keittiömaasta, juuri kun kiinnostuin heidän kotimaisesta mallistostaan.

      • keittiötä etsinyt

        Itseänikin kyllä harmitti,koska heidän myymä Noblessa vaikutti laadukkaalle keittiölle ,miellytti silmää ja niinkuin aiemmin sanoin,saatiin hyvä tarjous.Keitiöremontti on kuitenkin vaan niin iso ja kallis remontti,että hommien on sujuttava aikataulujen mukaan,mahdollisten ongelmien ilmaannuttua myyjään on saatava yhteys,ilman lukuisia yhteydenotto-yrityksiä ja että firma korvaa mukisematta sille kuuluvat reklamaatiot.Jos ensivaikutelma kauppiaasta on epäluotettava,eihän semmoisen paikan kanssa voi yksinkertaisesti kauppoja tehdä.Onneksi keittiöliikkeitä on lukuisia,mistä valita.


    • pettynyt5

      Meille tilattiin keittiö asennuksineen viime vuonna Keittiömaasta. Aluksi kaikki vaikutti tosi hyvältä ja Vantaan myymälän myyjä lupasi, että heiltä toimitus onnistuu aika tiukan aikataulumme mukaisesti.

      No ei olisi kannattanut iloita ennen projektin loppua... Koko projekti myöhästyi luvattoman paljon, mikä oli suurin harmitus, kun aikataulu oli yksi keskeisempiä toimittajan valintakriteereitä. Vanhan keittiön purkutyöt aloitettiin samana päivänä, kun meillä oli muutto, vaikka olimme moneen kertaan kertoneet, että asunto on viikon tyhjillään ennen sitä ja pohjatyöt voi aloittaa jo silloin. Kaikissa työvaiheissa meni kauemmin, kun alunperin oli ollut puhetta. Sinänsä mukava ja ammattitaitoisen oloinen asentaja ei tullut silloin kun lupasi ja lähti kesken päivän hoitamaan asioita edelliselle työmaalle. Asentaja oli selvästi ylibuukattu. Tehtaalta tuli kolme kertaa vääriä kaappeja (luulen että vika oli tilauspäässä) ja tavarantoimitusten myöhästyminen yritettiin vierittää meidän syyksi, vaikka lisätilauksia jouduttiin tekemään myyjän virheiden vuoksi. Kiireen vuoksi maalatuksia tehtiin ilman esipesua ja vanhat liat puskevat nyt maalin läpi. Tässä suurimmat ongelmat ja päälle vielä iso kasa pienempiä...

      Niin kuin joku täällä mainitsikin heidän puoleltaan hoputtettiin koko ajan tilausten ja laskujen kanssa, mutta toisin päin ei aikatauluilla enää ollutkaan niin väliä.

      Mielestämme virheelliset tavarantoimitukset ja muut pienet viivästykset ovat ihan inhimmillisiä. Kaikista ärsyttävintä hommassa oli se, että kokemaamme harmia ei pahoiteltu tai yritetty löytää yhteistä säveltä. Firman toimari alkoi uhkailla toimituksen keskeytyksellä heti, kun annoimme palautetta aikataulun myöhästymisestä sekä oikeustoimilla, kun kieltäydyimme maksamasta loppulaskua ennen kun homma on hoidettu loppuun. Todella epäasiallista toimintaa ja surullista että vielä firman johdosta. Jos meille olisi pahoiteltu ja annettu tyyliin saranat kaupan päälle, olisimme olleet varmasti ihan tyytyväisiä. Nyt muistamme varmasti kertoa jokaiselle kiinnostuneelle, mistä firmasta keittiötä EI kannata tilata! Ja niitä kiinnostunteitahan riittää...

    • Epäröijä

      Onko kyseessä Tammiston vai Variston myymälä?

    • merlin123

      Tilasin Tammiston keittiömaasta keittiön. Valmista piti olla viikolla 15. Nyt eletään viikkoa 28. Pitää tarkastaa sopimuksesta jos kyseessä vaikka onkin viikko 15 vuonna 2015. Kalusteasentajat ja sähkömiehet ammattilaisia. Ei moitteen sijaa heidän työssään. Suunnittelija sen sijaan oli ala-arvoinen vaikka hänen sermissään olikin kunniakirja vuoden 2013 paras myyjä. 10 000 € keittokomero on kuin legopalikoista rakennettu kun on mittavirheiden takia joudutta laittamaan peitelistaa useita metrejä aukkojen peittämiseksi. Kyseinen suunnittelija otti ja lähti lomalle ja jätti tilaamatta kalusteita. Lomalta paluun jälkeen hän ei ole ollut minuun kertaakaan yhteydessä. Harmittaa ihan valtavasti!

      • Fixu66

        Keittiömaa vantaa on konkurssissa, nyt kannattaa hoitaa ongelmat kauppakeskus Liilassa Espoossa, samat naamat jatkavat siellä.


      • Keittömaan huijaama
        Fixu66 kirjoitti:

        Keittiömaa vantaa on konkurssissa, nyt kannattaa hoitaa ongelmat kauppakeskus Liilassa Espoossa, samat naamat jatkavat siellä.

        Keittiömaa Vantaa / RSE business oy n konkurssi on hyvä uutinen.
        Toivottavasti PAHA saa palkkansa.


    • Meillä keittiö tilattu viikolla 43 ja piti olla viimeistään toimitettuna viikolla 48 ja nyt alkaa viikko 50, eikä keittiötä näy, Vantaan Tammiston Keittiömaasta tämäkin tilaus tehty ja nyt näköjään koko liikkeellä lappu luukulla. Ei mitään pahoitteluita ja todella töykeää asiakaspalvelua heti sen jälkeen kun lasku on maksettu. totesivat vaan, että näin se vaan menee!! Saa nähdä saammeko jouluksi keittiötä, tuskin :(

      • konkurssi

        Toimiiko keittiömaa enää?


    • Sirkkakaisa

      Toimitetaan vääriä tavaroita, asennus venyy ja venyy. Ruostumaton tiskipöytäkin oli ruosteessa??

      Jos lupaavat kolmessa päivässä valmista miellä se kolmena kuukautena :)

      Meneeköhän nuo muutkin heittimaat komkurssiin, eli ei kannata maksaa mitään ennenkuin asennukset tehty hyväksyttävästi!

    • OlisiSeVoinutOnnistuakin

      Kiertäkää kyseinen firma hyvin kaukaa. Jos vielä mahdollista, kääntykää ympäri, juoskaa, älkääkä katsoko taaksenne! Firma edustaa laadukasta Noblessan keittiötuotetta, mutta edustus on valitettavasti nyt täysien tomppelien käsissä. Ko. firman toimitusjohtajapariskunta kusee hyvän ja laadukkaan tuotteen keltaiseksi pelkällä ylimielisyydellään ja huolimattomuudellaan. Työntekijät siellä ovat pahassa välikädessä kun koittavat parhaan kykynsä mukaan paikata pariskunnan tumpelointeja. Ihmeisiin hekään eivät pysty. Toimari yhdessä miehensä kanssa tilaavat vääriä komponentteja, mittaavat väärin, hukkaavat tilauspapereita eivät vastaa aina sähköposteihin tai soittopyyntöihin. Kun asiakas vaatii korjaamaan asioita, päivänselvissä virhetilanteissa ko. firman toimitusjohtajalta tulee vain viisastelua asiakkaalle. Meidän tapauksessamme he joutuivat lopulta pakon edessä tuomittamaan kaiken kuten oli tilattu. Huh! Mikä homma! Meillä oli kaikki ylhäällä. Toimitus tuli lopulta todella pahasti myöhässä , mutta kun kaikki tavarat olivat tulleet ja menneet (osa kolmeen kertaan väörin), lähes tilauksenmukainen keittiö siitä tuli. Mitään ei tietenkään hyvitetty, saatikka edes pahoiteltu.

      Kun ehdin, tulen kirjoittamaan tästä surullisesta projektistamme blogin nettiin. Julkaisen sinne valokuvia ja parhaat sähköpostiviestit, miten tämä "wannabe Kirsti Paakkanen", johtamistaidon taidonnäyte, suunnittelutaidon hiottu helmi ja Mr Kitchen (heidän itsensä itsestään käyttämä termi. (huutonaurua!!!) hoitivat asioita. Minä tulen lopulta unohtamaan firman nimeltä Keittiömaa, mutta tulen pitämään huolta, että google ei unohda. Blogini tulee löytymään 5:n ensimmäisen hitin joukossa aina kun googlettaa sanat Noblessa tai Keittiömaa. Jos kuulen, että vaihtavat taas firmansa nimen edellisen ryvettyessä, tulen huomioimaan, että google löytää myös sen. #Keittiömaa kokemiksia, #Noblessa #Keittiömaa Helsinki, Töölö, #Keittiömaa Espoo, Suomenoja

      • KaikkiMeniPieleen

        Löytyykö Blogisi jostain. Meillä tuli 10 kuukauden helvetti myös kyseisestä firmasta ja palautusta on tarkoitus antaa.


    • rahatjahermotsäästyi

      Melkein tilasin keittiön Töölöstä.
      Onneksi löysin nämä kirjoitukset ajoissa.
      Ihmetytti että keittiö olisi pitänyt maksaa kokonaan 3 viikkoa ennen toimitusta.

      • KalleMik

        Hyvä sinulle! Olen onnellinen jokaisen puolesta, joka voi välttää saman sekoilun, mitä meillä se oli.


    • LähelläKäviMeilläkin

      Muutama vuosi sitten pyysimme keittiötarjouksia useasta paikasta. Yksi näistä paikoista oli Keittiömaa. Keittiömaasta ei näkynyt, ei kuulunut vaikka soitimme perään ja firmasta luvattiin tehdä tarjousta. Vasta usean viikon kuluttua kun olimme jo valinneet keittiöllemme toimittajan, Keittiömaan toimitusjohtaja oli meihin yhteydessä. Nyt heillä oli aikaa meille, Keittiömaan tj kertoi. Nainen vaikutti puhelimessakin todella ylimieliseltä ja halusi välttämättä tietää, minkä toimittajan valitsimme. En kiusallanikaan kertonut. Meidän keittiömme (Puustelli) toimitus ja asennus onnistui loistavasti. Jälkikäteen kuulimme, että ystävämme olivat erehtyneet tilaamaan Keittiömaalta ja saivat käsiinsä täyden helvetin, virheiden ja ylimielisen huolimattomuuden sekamelskan.

    • OnkoToivoa

      Onko kukaan saanut Keittiömaalta keittiötä tänä syksynä? Erehdyimme keittiön tilaamaan kesälomien jälkeen. Arvioidun asennusajankohdan koittaessa kyselimme toimituksen perään useamman kerran ja lopulta annettiin uusi arvio kuukauden päähän alkuperäisestä aikataulusta. Nyt sitten jännityksellä odotetaan, mitä lopulta saadaan ja koska.

    • Keittiöjouluksi

      Erittäin ikäviä ja huonoja kokemuksia Keittiömaasta! Heidän aikataulut heittävät ja tietoa ei saa miksi myöhästyy ja koska tehdään vai tehdäänkö ollenkaan! Jopa huomauttavat että älkää kyselkö niin usein että saavat keskittyä muihin töihin, kun eivät viitsi vastata! Työn laatu ei vastannut mitä olivat luvanneet, eikä heillä ole halua korjata työn jälkeä!

    • Keittiömaa

      Noblessa on erittäin laadukas keittiö mutta älkää IKINÄ OSTAKO SITÄ KEITTIÖMAASTA!!! Menkää johonkin toiseen Noblessaa myyvään liikeeseen. Ikinä ei tarvitse keittiötä maksaa kokonaan etukäteen! Keittiömaan toiminta on yhtä patologista valhetta toisensa perään..

    • hgfiåoijfgosdfudpfuagpou

      Kokemus 31.1.2019 vantaan uudesta Noblessasta: myyjätär roikkui perässä heti ovelta asti ja kun kävi ilmi ettei tarkoituksena ole ostaa 10000-15000e keittiötä ilmoitti ettei heidän asiakkaansa osta kuin sen hintaisia-> seisoimme 7200e arvoisen mallikeittiön vieressä....

      Tuli tunne, että hän oikein halusi ajaa minut pois liikkeestä- naama ei kait miellyttänyt? Väärät vaatteet? Peruin ajanvarauksen palautteen kera ja menin seinän toisella puolella olevaan Puustelli myymälään ihmettelemään mitä saksalainen laatu ja hinta nyt oikein tarkoittaa ja kun puhutaan "markkinoiden parhaasta hinta-laatu suhteesta".

      Kyseisessä vantaan Tammiston kiinteistössä on vieri vieressä Puustelli, Domus, Topi- keittiöt, keittiömaailma, tuo Noblessa ja vielä joku. Tien toisella puolella Kvik ja muutaman sadan metrin päässä kalustetukku, bauhaus eli Temal yms.

      Noblessan tiloissa ei siellä ollessani ollut KETÄÄN muuta asiakasta, mutta ilmeisesti tällaiseen on varaa? Myyjämamma vaikutti muutenkin amatööriltä verrattuna melkeinpä kaikkiin muihin keittiösuunnittelijoihin joilta olen tarjouksia pyydellyt- ja niitä on paljon. Olivat ihan ok tuntuisia keittiöitä, mutta mistä näitä tuulihattu- myyjiä tulee?


      Mene ja tiedä käytöksen syytä, mutta räkäimmät naurut sain koko viikkoon :)))!

      • Huhh

        "Myyjämamma vaikutti muutenkin amatööriltä verrattuna melkeinpä kaikkiin muihin keittiösuunnittelijoihin joilta olen tarjouksia pyydellyt- ja niitä on paljon. "

        Myyjämamma taisi tehdä fiksusti kun ajoi ilmeillään ja eleillään sinut pois liikkeestään. Haistoi puheistasi että otat tarjouksia keittiökoppiisi kymmeniltä toimittajilta. Kaltaisistasi kannattaa pyrkiä eroon mahdollisimman nopeasti, koska kaupat sinunkaltaisen kanssa on yhtä todennäköiset kuin meteoriitin osuminen päähän. Olet ajanhukkaa, ja ajanhukka tietää rahanmenoa. Kukapa työtään ilman palkkaa tekee.


      • dickkkk
        Huhh kirjoitti:

        "Myyjämamma vaikutti muutenkin amatööriltä verrattuna melkeinpä kaikkiin muihin keittiösuunnittelijoihin joilta olen tarjouksia pyydellyt- ja niitä on paljon. "

        Myyjämamma taisi tehdä fiksusti kun ajoi ilmeillään ja eleillään sinut pois liikkeestään. Haistoi puheistasi että otat tarjouksia keittiökoppiisi kymmeniltä toimittajilta. Kaltaisistasi kannattaa pyrkiä eroon mahdollisimman nopeasti, koska kaupat sinunkaltaisen kanssa on yhtä todennäköiset kuin meteoriitin osuminen päähän. Olet ajanhukkaa, ja ajanhukka tietää rahanmenoa. Kukapa työtään ilman palkkaa tekee.

        Oletko ihan myyjämamma itse?Ja keittiöremonttia ei siis mielestäsi kukaan kilpailuta vaan astuu suoraan johonkin liikeeseen x ja tilaa ensimmäisena 10000e->keittiön? Liikkeessänne ei ollut minun lisäkseni yhtään asiakasta, joten onneksi olkoon menestyksellisestä myyntistrategiasta!

        Olet ajanhukkaa myyjänä minulle, asiakkaalle . Olisi sitten hyvä mikäli mainostaisitte Noblessaa suunnattavaksi vain jollekin tietylle asiakassegmentille, kun tällainen "tavallinen" ei kelpaa. Edustamasi keittiövalmistaja varmaan kiittää?

        Laadukkaammatkaan keittiövalmistajat eivät ole ikinä tarjoilleet tällaista paskaa. Uskomatonta.


      • 1234567654321
        Huhh kirjoitti:

        "Myyjämamma vaikutti muutenkin amatööriltä verrattuna melkeinpä kaikkiin muihin keittiösuunnittelijoihin joilta olen tarjouksia pyydellyt- ja niitä on paljon. "

        Myyjämamma taisi tehdä fiksusti kun ajoi ilmeillään ja eleillään sinut pois liikkeestään. Haistoi puheistasi että otat tarjouksia keittiökoppiisi kymmeniltä toimittajilta. Kaltaisistasi kannattaa pyrkiä eroon mahdollisimman nopeasti, koska kaupat sinunkaltaisen kanssa on yhtä todennäköiset kuin meteoriitin osuminen päähän. Olet ajanhukkaa, ja ajanhukka tietää rahanmenoa. Kukapa työtään ilman palkkaa tekee.

        Ja koska vitutuskäyrä ei vieläkään laske, on pakko vielä kerran tänne kommentoida:

        Sinä kun olet noin suuri neropatti ihmistuntija ja röntgenkatseellasi arvioit asiakkaan varallisuustason, motiivit ja statuksen;

        Noblessa ei mielestäni ole millään tasolla profiloitunut miksikään superkalliiksi high-end keittiöksi vaan enemmänkin edullisemmaksi, mutta silti ihan laadukkaaksi saksalaiseksi tuotteeksi.

        Ja se minun "koppi"(vaikken nyt maailman kalleinta keittiötä ole hakemassa) . No, voihan sitä sellaiseksikin nimittää- uima- allas tosin vie ihan helvetisti tilaa.

        Ps Mikäli osaat lukea niin lue toki läpi tämä koko "tyytyväisten" asiakkiden ketju.

        Heipparallaa


      • Huhhh
        1234567654321 kirjoitti:

        Ja koska vitutuskäyrä ei vieläkään laske, on pakko vielä kerran tänne kommentoida:

        Sinä kun olet noin suuri neropatti ihmistuntija ja röntgenkatseellasi arvioit asiakkaan varallisuustason, motiivit ja statuksen;

        Noblessa ei mielestäni ole millään tasolla profiloitunut miksikään superkalliiksi high-end keittiöksi vaan enemmänkin edullisemmaksi, mutta silti ihan laadukkaaksi saksalaiseksi tuotteeksi.

        Ja se minun "koppi"(vaikken nyt maailman kalleinta keittiötä ole hakemassa) . No, voihan sitä sellaiseksikin nimittää- uima- allas tosin vie ihan helvetisti tilaa.

        Ps Mikäli osaat lukea niin lue toki läpi tämä koko "tyytyväisten" asiakkiden ketju.

        Heipparallaa

        Pers aukinen riidanhaluinen aasiakas. Pitäisi porttikielto kaikkiin liikkeisiin saada tämmöisille, tulee turhaa tressiä ja kallista ajanhukkaa ahkerille ja kunniakkaille keittiökaupustelijoille. Maksavat asiakkaat sitten kustantavat myös nämä leikki-asiakkaiden oikkuilut.


      • Leinikki55
        Huhhh kirjoitti:

        Pers aukinen riidanhaluinen aasiakas. Pitäisi porttikielto kaikkiin liikkeisiin saada tämmöisille, tulee turhaa tressiä ja kallista ajanhukkaa ahkerille ja kunniakkaille keittiökaupustelijoille. Maksavat asiakkaat sitten kustantavat myös nämä leikki-asiakkaiden oikkuilut.

        Hei. Olen lukenut ketjua ja en tietenkään tiedä kuka olet. Mkäli olet kuitenkin myyjä tai keittiömerkin edustaja niin onko fiksua tulla tänne haukkumaan selvästi ärsyyntynyttä asiakasta, jota et luultavasti tunne niin hyvin, että voisit tehdä hänestä tarkempia johtopäätöksiä? Jotain on kuitenkin selvästi tapahtunut. Potentiaaliset asiakkaat eli rahantuojat kyllä lukevat näitä ketjuja, kun tekevät keittiöosto päätöstä. Niitä harvempi ihan joka vuosi ostelee.


    • Karkuun

      En suosittele missään nimessä käyttämään Keittiömaa Oy:tä/ Ikonen Sakari ja Kanniainen-Ikonen Eija.
      Olen pettynyt erittäin pahasti sekä yritykseen että myös näihin ihmisenä. Erittäin huonoa asiakaspalvelua, maksavan asiakkaan kyykyttämistä alusta loppuun. He eivät näytä ymmärtävän, kuka maksaa heidän palkan.

    • Karkuun

      Alkuun kaikki toimi loistavasti, ennen tilauksen kuittaamassa.
      Tämän jälkeen ei ole toiminut mikään.
      Keittiötilaukseni tehty 4.1 ja keittiöni alkaa nyt vasta valmistua.
      Keittiön toimitus viivästynyt Keittiömaa Oy:n toimesta, asiakkaan tietoista harhaanjohtamista kivitasojen toimitusaikatauluista jne.
      Olen joutunut olemaan useampaan otteeseen yhteydessä kuluttajaneuvontaan sekä myös neuvottelemaan juristini kanssa.
      Keittiöni alkoi edistymään, kun otin suoraan yhteyttä kivitason toimittajaan ja tarkistin asioiden oikeellisuuden. Maksoin kivitasot suoraan heille, tänään kivitasot asennetaan ( Keittiömaa Oy:n ) arvio 3-4 viikkoa pidempi toimitusaika. Sain siis viikossa mittauksesta.
      Suurin virheeni oli, etten lukenut sopimusta alusta loppuun!
      He eivät myöskään kertoneet , että loppukauppahinta tulee maksaa kontin ollessa Suomessa. Jos olisivat kertoneet, en olisi suostunut näin kohtuuttomaan sopimukseen ja olisin perunut tilaukseni.
      En kuitenkaan suostunut maksamaan loppukauppahintaa luettuani kiitos kaikki nämä negatiiviset palautteet ja hyvä näin. Kaikki sama toistui kohdallani.
      Myös väärä induktioliesi tilattiin ja tämäkin oli kanssani ”sovittu” - en koskaan käytä kuin tunnettuja merkkejä.
      Tämä yrittäjäpariskunta ei koskaan tunnusta virheitänsä tai tule asiakasta vastaan hyvittäen hinnassa muuta kuin toimitusviiveen, joka on lakisääteinen.
      Asiakas on aina väärässä ja kauppias rouvan tulee saada sanoa viimeinen sana.

      Jos voitte välttää virhevalinnan, suosittelen valitsemaan toisen toimijan

    • Tsei

      Meillä oli Keittiömaan kanssa isohko tilaus vuonna 2017. Aikataulut pettivät pahasti ja matkan varrelle tuli kaikenlaisia erikoisuuksia vääristä toimituksista ja puutteellisesti mitatuista ja dokumentoiduista rakenteista. Harmi, kun ei ensikertalaisina ymmärretty siinä alun sopimusvyörytyksessä, että mikä on alan normaali sopimuskäytäntö ja mikä on Keittiömaan omaa erikoista käytäntöä. Oltaisiin neuvoteltu aivan toisenlainen sopimus. Onneksi tästä tuli paljon oppia tulevaa varten.

      Itse remonttimies teki erittäin hyvää jälkeä ja kalusteet ovat erittäin laadukkaat. Kauppias ja kauppiaan mies sen sijaan toimivat ala-arvoisella tavalla. Kaiken huipuksi yrittivät laskuttaa remontin jälkeen kaikenlaisia ylimääräisiä kuluja, joista ei ole sovittu mitään missään vaiheessa. Nyt puhutaan siis tuhansista euroista. Kuluttajariitalautakunnassa ollaan toista vuotta ja olen kerännyt itselleni melkoisen pääoman tuntemusta urakoitsijan ja tilaajan oikeuksista. Harmi, kun ei suoraan haastettu Keittiömaata oikeuteen. Nyt vaan odottelen meille puoltavaa päätöstä vai onko koko yritystä enää olemassakaan?

      ÄLKÄÄ IKINÄ ASIOIKO KEITTIÖMAASSA.

    • Anonyymi

      minulle asentaja sattui hyvä,kestäneet 11v.ja kaikki tosi hyvin meni

      • Anonyymi

        Keittiömaa on konkurssissa. Omistajapariskunta siirtyi kiinteistövälittäjiksi. Mainostavat netissä olevansa kiinteistövälittäjiä yli kymmenen vuoden kokemuksella.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe