AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Miehen vaihdevuodet

Miehen vaihdevuodet

8 Vastausta 714 Lukukertaa
Olen lukenut monesta paikasta, että myös mies kärsii vaihdevuosioireista. Ja että ne ovat enemmän psyykkisiä.
Mutta miten niitä hoidetaan?

Mieheni on 56, minä 54. Itselläni nuo "vuodet" menivät ohi ihan huomaamatta, mutta mieheni oireilee senkin edestä. Hänestä on tullut epäluuloinen, hieman mustasukkainen (ja nimenomaan minun menneisyydelleni ennen avioliittoamme, joka on vajaat 20 v. vanha).
Kaikkein pahinta on että minun pitäisi osata ymmärtää puhumattakin, mitä hänen mielessään liikkuu. Seksielämäkin on ollut tähän asti ihan OK, mutta nyt yhtäkkiä minun pitäisi olla aktiivisempi ja ymmärtää aina kun hän haluaa ja tehdä aloite. (Aloite minulla kuulemma siksi, että hän todella "tietää" että myös minä haluan!) Jos en ehdi, ymmärrä tai huomaa, hän loukkaantuu kuin pikkulapsi. Mököttää ja murjottaa, mutta "ei mua mikään vaivaa", jos kysyn mikä on.

Sitten en kuulemma enää halua häntä, kun en ole yhtä "kostea" kuin ennen. Mutta luontohan on ton tehnyt, ei mun haluissa ole mikään muuttunut. Hieman ehkä harventunut tahti, mutta tallella.
Miten selität miehelle että hän ymmärtää? Mitä tehdä, että saan hänen "vainoharhaiset" (Ehkä vähän voimakas sana mutta kuitenkin) kuvitelmansa katoamaan?
Hän on kiltti ja kunnollinen, puhuu ja pussaa, mutta saa näitä omituisia mörkkituulia yhä useammin!
Kertokaa kokemuksista, miten olette pärjänneet, miten hoitaneet asiaa?
En haluaisi enää tässä vaiheessa murheita avioliittoomme, joka muuten on tunnepuolella mennyt tähän asti ihan nappiin!

myös minä

Minulla on ihan samat ongelmat, nyt yhtäkkiä mies
alkaa vaatia aloitteellisuutta, on äreä ja
epäluuloinen, ikäänkuin jokainen poissaolo olisi
tarkoitettu johonkin salakähmäiseen tapaamiseen.

Niinkuin tässä iässä viitsisi harrastaa sellaista, kun tähänkin asti olen pärjännyt tämän yhden miehen kanssa. Toivotaan että on ohimenevää.

Kuuntele kumppanisi toiveita ja huolehdi itsestäsi

Miehet ovat omanlaisiaan. Miehelle on biologinen tarve, että nainen "valitsee" juuri hänet. Siksi miehille naisen aloitteellisuus on mannaa.

Jos todella itse haluat tehdä miehesi tyytyväiseksi, on markkinoilla paljon valmisteita, miten "kosteusasia" ratkeaa leikiten. Eikä näistä omista "salaisista aseista" välttämättä tarvitse miehelle kertoa. Jos miehen nautinto on sinullekin tärkeää, voit tehdä kaiken sen mitä itsekin tahdot. Mutta älä tee miehesi eteen mitään, mitä et itse todella halua tehdä. Suhteenne näyttää kuitenkin muuten olevan mallillaan, joten miksi ei tuottaisi toiselle lisääkin mielihyvää.

Helli miestäsi niin hän voi entistä paremmin! Joskus on ongelmia, eikä helliminen ehkä "maistu", mutta hellyyttä ei kannata pihdata.
JA MITEN SE MIES NYT TARVII SEN ENEMMÄN YLIMÄÄRÄISTÄ HELLYYTTÄ KUIN NAINENKAAN....EN YMMÄRRÄ ???? NAISTEN VAIHDEVUODET KUN ON MIESTEN MIELESTÄ " VAIN KORVIEN VÄLISTÄ KIINNI ".
Nykytietämyksen mukaan miehille ei tule vaihdevuosia, ja ei nyt ainakaan viisikymppisenä, mutta siellä ehtoopuolella näyttäisi tuo useimmilla olevan melko selvä peli.
Höpsis..
Miehesi on jotenkin epätasainossa ja lääkäriin raahaisin miehen,,joskus psyykkinen tasapaino häiriintyy ja tulee vainoharhaiseksi,,mieluummin ajoissa asia kuntoon,
Mun mieskaverilla on kuumia aaltoja (49) vee. Ollut jo varmaan vuoden. Ei ole mitään muuta terveydellistä ongelmaa. Kiva kun on ymmärtävä kohtalotoveri.
Onko varmaa ettei miesressukallasi ole kuitenkin kilppareissa vikaa, tai sitten ressukalla on uniapnea?
 /   /  /  / Miehen vaihdevuodet
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta