AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Mikä liittymä sopisi

5 Vastausta 343 Lukukertaa
ja olisi hyvä. Käytän vähän älypuhelinta, lähinnä puhumiseen ja viesteihin menee 10e kk ja nykyisin myös puhelimen navigaattoria(ilmeisesti voi käyttää ilman datamaksua gps tilassa)

Nyt olisi liittymän uusimisen aika. Liittymäni on elisan joku 9vuotta vanha, mikä liittymä saunalahti tai elisa sopisi minulle.

Niin ja olisi hyvä jos siihen saisi datakaton, silleen ettei tulisi yllätyslaskuja navigoinnista ja muusta surffauksesta.
Norppa+ on edullisin ja halvin.

Tekstarit 6,6 senttiä kappale ja puhelut 6,6 senttiä minuutille. Ei puhelun aloitusmaksuja ja veloitus sekuntien mukaan.

Kuukausimaksu on 66 senttiä.

Koska älypuhelin ja muun muassa puhelimen kartat saattavat käyttää nettiä, suosittelen kylkeen Mobiililaajakaista Minin (4,90 € / kk, ei datakattoja), se on saatavana lisäpalveluna. Tämä kuitenkin vain, jos käytät nettiä paljon älypuhelimellasi.

Muistathan, että älypuhelin saattaa tehdä suuriakin laskuja, jos ei ole fiksattua datapakettia. Jos et tarvitse nettiä, on se hyvä tilausvaiheessa liittymältä estää.

Elisa ei myy enää liittymiä kuluttaja-asiakkaille. Saunalahti käyttää kuitenkin Elisan verkkoa.
Samaan liittymään päädyin tutkiessani liittymiä, mutta miten voin fiksata datapakettia?
Riippuu oikeastaan siitä käytätkö nettiä. Saunalahden kortilla on oletusarvoisesti netti päällä, joka on kallis, ellei osta kiinteähintaisen netin.

Jos haluat käydä puhelimella netissä (älypuhelimella voit jakaa sitä vaikka tietokoneellesi), suosittelen tilaamaan liittymän kylkeen Mobiililaajakaista-lisäpalvelun Mini-nopeudella 4,90 / kk.

Mikäli et koe tarvitsevasi nettiä, voit liittymän tilausvaiheessa estää datan, joka estää netin toiminnan eikä tule kuluja netistä, kun se on estetty kokonaan.
Jos estän datan kokonaan, niin voinhan puhelimen päivitykset ladata kotona netin kautta ja navigoida offline tilassa? Netissä oli jotkin ohjeet ilmaiseen navigointiin ja ohjelmatkin taitaa saada puhelimeen kotinetin kautta?.
Onko sinulla langaton verkko kotona tai jollain kaverilla?

Jos on, voit ladata päivitykset sitä kautta. Jos kotonasi on langaton verkko, niin voit käyttää puhelimella nettiä sitä kautta ja oikeastaan kaikkialla muuallakin missä on langattomia verkkoja (ilmainen tai maksullinen). Esim. jossain kirjastossa voi olla ilmainen langaton netti halukkaille.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta