Naiset! Minun parannuskeinoni hiivaan! :)

.....

Hei kaikki naiset!

Täällä tyttö, joka on kärsinyt jatkuvalla syötöllä hiivatulehduksista viimeiset VIISI VUOTTA! Hiiva tuli pahimmillaan joka kuukausi - ja parhaimmillaan ehkä joka toinen kuukausi. :(

Minulla hiivan laukaisee stressi, kuukautiset sekä erityisesti seksin harrastaminen. (Ikävä juttu, kun elää vakaassa, rakkaudentäyteisessä parisuhteessa).

Kaikkea on kokeiltu: suunkautta otettavia lääkkeitä (montaa merkkiä), alakautta otettavia kapseleita (montaa merkkiä), sokereiden ja jauhojen jättämistä ruokavaliosta, estolääkitystä, luontaistuotteita.. RUKOILUA... Kaikkea mahdollista! Lääkärillä ravattu varmaan sata kertaa vähintään! Ja kaikki lähialueiden gynekologit tavattu.

Nyt ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen - minulla ei ole ollut hiivatulehdusta kuuteen (6) kuukauteen!! :D En voi usko sitä, koska näin ei todellakaan ollut vuosiin!

Ja tahdotteko tietää mikä oli minun pelastukseni?

TATTADAA, maitohappibakteerit! Oi kyllä! :)

Olen opetellut ottamaan maitohappobakteereita sekä suun kautta, kuten myös maitohappobakteerikapseleita emättimeen asetettuna. Pikkuhiljaa olen jättänyt suunkautta otettavat jo pois, ja nykyään käytän enää alapään kautta käytettäviä kapseleita! Asetan yhden kapselin emättimeen heti seksin jälkeen (yötä vasten siis, nukkuessa kapseli vaikuttaa), tai jos on stressiä joka siis laukaisee hiivan myös, käytän näitä kapseleita about joka toinen päivä. Ja noin neljä päivää ennen kuukautisia, asetan taas joka yö tai joka toinen yö kapselin emättimeen. Ja siis hiiva pysynyt poissa nyt puoli vuotta :)

Minulla ei mikään apteekin lääke auttanut koskaan - mutta nämä maitohappobaktreeit auttavat täysin :) En tiedä miksi, mutta näin on.

Kokeilkaa siis te muutkin! Maitohappobakteerien napsiminen tai niiden asettaminen yöksi paikoilleen on NIIN pieni vaiva verrattuna siihen, että koko ajan on tulehdus päällä - kipua, polttelua, jomotusta, kutinaa, pahaa oloa... Ja ennen kaikkea ne lääkäri- ja apteekkirundit ovat ohi nyt! :)

Tsemppiä naiset! Kokeilkaa!

40

24190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuttua...

      Tuttu keino ja moni nainen käyttääkin maitohappobakteereita. Mutta oli todella kivaa kuulla että ne tehoavat pahassakin tapauksessa.

    • mies 11

      onko hiivatautia miehissä ?

      • .

        Toki miehellekin voi tulla hiiva


      • 30.3.2016

        Mieskin pitää hoitaa kuulema. Sain hiivan hoitoon reseptin jossa luki myös kumppanille ohjeet


    • Nainen 47v

      Onhan tuo tiedetty jo kauan. En tiedä käyttääkö kukaan enää Bulgarian jogurttia alapäässään, mutta MYÖS sitä käytettiin, koska siinä on todellakin sitä mitä pitääkin. ;)

      ps. muistan hyvin kun kerran söin sitä jogurttia, niin maha meni todellakin sekaisin. ;D

      • Oma kokemus

        Käytin joskus noita maitohappopitoisia mehuja niin muutaman päivän jälkeen maha meni sekaisin ja sai juosta vessassa jatkuvasti. Pillereitä mahani kestää hyvin joten lienee jotain eroa käytetyissä bakteereissa.


      • Teit virheen. Minkä:
        Oma kokemus kirjoitti:

        Käytin joskus noita maitohappopitoisia mehuja niin muutaman päivän jälkeen maha meni sekaisin ja sai juosta vessassa jatkuvasti. Pillereitä mahani kestää hyvin joten lienee jotain eroa käytetyissä bakteereissa.

        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteerien-kaytossa-tehdyt-virheet/


        UKK mhb.sta:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-usein-kysytty-probiootti-bakteereistamhb/


        Naisille apua:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-pula-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-naisten-vaivat-vauvan-odotus-lapsi-ja-parantavat-maitohappobakteerit-tarkea-ala-lammita-mikroaaltouunissa/


        Itse Probiootti-bakteerille et voi olla allerginen, mutta mhb.n valmistuksessa käytetty jokin oheisaine voi aiheuttaa ongelmia; oheisaineet listattu juuri tämän vuoksi!
        Rahastavia mhb.ta löytyy pilvin pimein, mutta todellisia käyttökelpoisia ei montaakaan jotka on listattu tuolla:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/


      • Virheiden Top4:
        Oma kokemus kirjoitti:

        Käytin joskus noita maitohappopitoisia mehuja niin muutaman päivän jälkeen maha meni sekaisin ja sai juosta vessassa jatkuvasti. Pillereitä mahani kestää hyvin joten lienee jotain eroa käytetyissä bakteereissa.

        *Mhb. Maitohappobakteerien käytössä tehdyt virheet.
        Tämä sivu on paivitetty 24.06.2011
        * Maitohappo bakteerit ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontainen bakteerikanta.
        * Mhb on ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
        * Huom! Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.

        1. Mhb-tuote on sisältänyt väärät bakteerit.
        Elollisten-yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on allamainitut kolme probiootti-bakteeria, jolloin palautusprosessi tarvitsee prikulleen nämä kolme tärkeintä bakteeria:
        - A.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = limakalvojen tärkein probiootti bakteeri.
        Ominaisuus:
        Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * >>>>Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä limakalvoilla(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).

        - B.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
        Ominaisuus:
        Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli-tasoja * Tuottaa luonnollisia antibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen (>>>>emättimen) limakalvoilla(!).

        - C.(7.)*** Bifidobacterium. = ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
        Ominaisuus:
        Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuuni-järjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.
        2. Maitohappobakteereita on syöty liian lyhyen aikaa. Kolmea tärkeintä mh-bakteeria on saatava limakalvoille jatkuvasti! Ensimmäisen viikon käytön jälkeen vasta alkaa limakalvojen bakteerikanta pikkuhiljaa normalisoitumaan.
        - Syö maitohappobakteereita vähintään kahdentoista(12) kuukauden ajan, mieluummin jatkuvasti.

        3. Antibiootti-lääke ja maitohappobakteerit on otettu yhtäaikaa, jolloin antibiootti tappaa ensimmäisenä maitohappobakteerit.
        - Sen vuoksi ota maitohappobakteerit kolme tuntia antibiootti-oton jälkeen. Noudata tätä kolmen tunnin sääntöä muidenkin lääkkeiden kohdalla.

        4. Käytetty maitohappobakteeri määrä on ollut liian pieni.
        - Kun limakalvojen bakteeri-kantaa lähdetään palauttamaan normaalitasolle, niin vuorokausi annoksen on sisällettävä vähintään 3×1(>>>>suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk.
        - >>>>Kun limakalvot ovat haavautuneet, niin tiedät sen siitä että veri irtoaa limakalvoilta, jolloin esimerkiksi Clostridium difficile tappaja-bakteerin uhatessa, alkuun on käytettävä 1-3vrk.tta 50—–100 miljardia maitohappobakteeria/vrk ja sen jälkeen muutaman viikon ajan 20-30 miljardia maitohappobakteeria/vrk. ..................................
        Jatkuu...........
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteerien-kaytossa-tehdyt-virheet/


        Tästä on kyse limakalvoillasi:
        ...............Ja silloin kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki Prob.bakteereita suojaava rasva, niin tällaisessa maidossa ei voi olla Prob.bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po Probiootti bakteerit limakalvoille syöden (Prob.jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi! 3-tärkeimmän Probiootti bakteerin saantisuositus on >>>>3×2-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootti-bakteerit joita Prob.tuote saa sisältää:
        1.>>>>(1.)Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        2.>>>>(2.)Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        3.>>>>(7.)Bifidobacterium - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        - Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootit => joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa.
        Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
        1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
        2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on alle 12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella “antibiootti-kuuri lla”!
        Jatkuu......
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/


      • Mhb

        Hiivan häätöön tarvitaan juuri L-a -bakteeri! Bulgarian jogurtissa on L-b -bakteeri.
        Jos olisin nainen, niin laittaisin mhb-tuote1 Asodophilus plus kapselin jauheen emättimeen, ei siis kuorineen! Kuorineen söisin aamuin-illoin mhb-kapselin.


        Alkuun eka viikolla tulee melkein poikkeuksetta "ilman", yms, ongelmaa ennenkuin limakalvojen mh-bakteeri kannat alkavat pikkuhiljaa normalisoitumaan.
        Ja tärkeää: Probiootti-bakteereiden palautusprosessi tarvitsee prikulleen 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif -bakteerit!!!


      • Oma kokemus
        Mhb kirjoitti:

        Hiivan häätöön tarvitaan juuri L-a -bakteeri! Bulgarian jogurtissa on L-b -bakteeri.
        Jos olisin nainen, niin laittaisin mhb-tuote1 Asodophilus plus kapselin jauheen emättimeen, ei siis kuorineen! Kuorineen söisin aamuin-illoin mhb-kapselin.


        Alkuun eka viikolla tulee melkein poikkeuksetta "ilman", yms, ongelmaa ennenkuin limakalvojen mh-bakteeri kannat alkavat pikkuhiljaa normalisoitumaan.
        Ja tärkeää: Probiootti-bakteereiden palautusprosessi tarvitsee prikulleen 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif -bakteerit!!!

        Hyvä Terveys 1/2012 lehdessä oli artikkeli probiooteista ja siellä mm. mainittiin että maitohappobakteerit voivat aiheuttaa vatsavaivoja alkuvaiheessa. Lisäksi todettiin että probiootteja tarvitaan vain jos suolistossa on ongelmia. Itselläni ei ole tällä hetkellä ongelmia joten käyttö on turhaa. Jos minulle määrätään antibioottikuuri, otan silloin siihen "pariksi" sopivan maitohappovalmisteen oireiden torjumiseksi.

        Tuossa lehden artikkelissa oli esitelty tiivistetymmin nuo asiat joilla pommitit tätä keskusteluketjua. Eikö olisi ollut helpompaa antaa vain linkki ao. sivustolle ja LYHYT yhteenveto mitä siellä käsitellään. Nyt tämän ketjun lukijat todennäköisesti kelaa vauhdilla viestiesi ohi (kuten minäkin). Asiasta kiinnostuneet voisi lukea tekstit alkuperäisestäkin sijaintipaikasta. Tuollainen leikkaa-liimaa viestittely ei ole tarpeen.


      • Virheitä-Virheitä!
        Oma kokemus kirjoitti:

        Hyvä Terveys 1/2012 lehdessä oli artikkeli probiooteista ja siellä mm. mainittiin että maitohappobakteerit voivat aiheuttaa vatsavaivoja alkuvaiheessa. Lisäksi todettiin että probiootteja tarvitaan vain jos suolistossa on ongelmia. Itselläni ei ole tällä hetkellä ongelmia joten käyttö on turhaa. Jos minulle määrätään antibioottikuuri, otan silloin siihen "pariksi" sopivan maitohappovalmisteen oireiden torjumiseksi.

        Tuossa lehden artikkelissa oli esitelty tiivistetymmin nuo asiat joilla pommitit tätä keskusteluketjua. Eikö olisi ollut helpompaa antaa vain linkki ao. sivustolle ja LYHYT yhteenveto mitä siellä käsitellään. Nyt tämän ketjun lukijat todennäköisesti kelaa vauhdilla viestiesi ohi (kuten minäkin). Asiasta kiinnostuneet voisi lukea tekstit alkuperäisestäkin sijaintipaikasta. Tuollainen leikkaa-liimaa viestittely ei ole tarpeen.

        "".......Lisäksi todettiin että probiootteja tarvitaan vain jos suolistossa on ongelmia....""
        Oikaisen väärinkäsitykset:
        -Tyydyttynyttä rasvaa tarvitaan;
        1.sekä solukalvon rakennusaineeksi, että
        2.Probioottibakteerien suojaksi.
        Ja tyydyttynyt rasva pitää saada juuri lehmänmaidosta! Teksteistä selviää miksi juuri lehmän maidosta; L-a ja Bif -bakteerien takia >>>>>>>JOKA IKINEN PÄIVÄ ja RIITTÄVÄSTI!:
        Löytyy tuolta 44-sivun joukosta:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/
        Kohdennettu juuri sille sivulle jossa asiat käsiteltiin:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-tee-tasta-elamantapa-rasva-ja-probiootti-remontti/

        Monikohan jaksaa etsiä yksittäisen tiedon pelkkän etusivun osoitteella? Voin kertoa; yksi kymmenestä(=10%)!


      • PöPöPöPöPöPöö
        Mhb kirjoitti:

        Hiivan häätöön tarvitaan juuri L-a -bakteeri! Bulgarian jogurtissa on L-b -bakteeri.
        Jos olisin nainen, niin laittaisin mhb-tuote1 Asodophilus plus kapselin jauheen emättimeen, ei siis kuorineen! Kuorineen söisin aamuin-illoin mhb-kapselin.


        Alkuun eka viikolla tulee melkein poikkeuksetta "ilman", yms, ongelmaa ennenkuin limakalvojen mh-bakteeri kannat alkavat pikkuhiljaa normalisoitumaan.
        Ja tärkeää: Probiootti-bakteereiden palautusprosessi tarvitsee prikulleen 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif -bakteerit!!!

        Otat varmaan vastaan eturauhasvaivaohjausta naisilta? Naiset ja miehet ovat aika erilaisia biologialtaan, olisin melko varovainen miehenä neuvomasta naisia.

        Oikeasti kukaan ei voi olla sataprosenttisen saletti, onko aloittaja saanut hiivaan avun maitohappobakteereista. Ensinnäkään yksi ihminen on eri asia kuin tieteellinen tutkimus, toisaalta diagnoosista on vain hänen sanasa. Kolmantena vaiva saattoi helpottaa omia aikojaan muista syistä.

        Kuulemma muualla euroopassa käytetään hiivan hoitoon maitohappobakteerien sijaan runsaita C-vitamiiniannoksia. Itse koin sen sopivaksi. (Mm. infektiosairaudet muuten kuluttavat elimistön C-vitamiinivarastoja, joten sen saannista on syytä huolehtia.) Lääkkeellisistä valmisteista olen kokenut parhaimmaksi Betadinen, mutta sitähän ei ole emätinpuikkoina ollut myynnissä vuosikausiin (joten käytän normaalia Betadine-voidetta ko. tarkoitukseen).

        Hiivatulehduksista syyllistetään naisia, syytetään esim. vääristä peseytymistavoista ja liian tiukoista housuista. Itse uskon, että syynä ovat ylenmääräiset antibiootit, joita tulee jopa ravinnon mukana. Itseni on kyllästetty jo lapsena antibiooteilla ja muilla lääkkeillä. Nyt kun olen ollut vuosikymmenen ilman antibiootteja ja lähes ilman muitakin lääkkeitä, ovat limakalvotkin pysyneet terveinä, ja hiiva ei ole päässyt vallalle.

        Todennäköisesti terve bakteeritasapaino on hyvin vaikea (tai mahdoton) saavuttaa mistään purkista. Joten pitää tehdä parhaansa suojellakseen luonnollista bakteeritasapainoa.


      • Ajankohtaist
        Virheiden Top4: kirjoitti:

        *Mhb. Maitohappobakteerien käytössä tehdyt virheet.
        Tämä sivu on paivitetty 24.06.2011
        * Maitohappo bakteerit ovat bakteereita, joilla palautetaan limakalvojen luontainen bakteerikanta.
        * Mhb on ainoa lääkinnällinen lääke kosteusvaurio hometta vastaan.
        * Huom! Nämä bakteeri-ohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kvht-altistuksesta ei olisikaan kyse.

        1. Mhb-tuote on sisältänyt väärät bakteerit.
        Elollisten-yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on allamainitut kolme probiootti-bakteeria, jolloin palautusprosessi tarvitsee prikulleen nämä kolme tärkeintä bakteeria:
        - A.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = limakalvojen tärkein probiootti bakteeri.
        Ominaisuus:
        Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * >>>>Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä limakalvoilla(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston mikrobiflooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).

        - B.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän iän bakteeri, josta nimikin.
        Ominaisuus:
        Säätelee immuuni-järjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli-tasoja * Tuottaa luonnollisia antibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen (>>>>emättimen) limakalvoilla(!).

        - C.(7.)*** Bifidobacterium. = ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
        Ominaisuus:
        Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuuni-järjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.
        2. Maitohappobakteereita on syöty liian lyhyen aikaa. Kolmea tärkeintä mh-bakteeria on saatava limakalvoille jatkuvasti! Ensimmäisen viikon käytön jälkeen vasta alkaa limakalvojen bakteerikanta pikkuhiljaa normalisoitumaan.
        - Syö maitohappobakteereita vähintään kahdentoista(12) kuukauden ajan, mieluummin jatkuvasti.

        3. Antibiootti-lääke ja maitohappobakteerit on otettu yhtäaikaa, jolloin antibiootti tappaa ensimmäisenä maitohappobakteerit.
        - Sen vuoksi ota maitohappobakteerit kolme tuntia antibiootti-oton jälkeen. Noudata tätä kolmen tunnin sääntöä muidenkin lääkkeiden kohdalla.

        4. Käytetty maitohappobakteeri määrä on ollut liian pieni.
        - Kun limakalvojen bakteeri-kantaa lähdetään palauttamaan normaalitasolle, niin vuorokausi annoksen on sisällettävä vähintään 3×1(>>>>suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk.
        - >>>>Kun limakalvot ovat haavautuneet, niin tiedät sen siitä että veri irtoaa limakalvoilta, jolloin esimerkiksi Clostridium difficile tappaja-bakteerin uhatessa, alkuun on käytettävä 1-3vrk.tta 50—–100 miljardia maitohappobakteeria/vrk ja sen jälkeen muutaman viikon ajan 20-30 miljardia maitohappobakteeria/vrk. ..................................
        Jatkuu...........
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteerien-kaytossa-tehdyt-virheet/


        Tästä on kyse limakalvoillasi:
        ...............Ja silloin kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki Prob.bakteereita suojaava rasva, niin tällaisessa maidossa ei voi olla Prob.bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po Probiootti bakteerit limakalvoille syöden (Prob.jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi! 3-tärkeimmän Probiootti bakteerin saantisuositus on >>>>3×2-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootti-bakteerit joita Prob.tuote saa sisältää:
        1.>>>>(1.)Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        2.>>>>(2.)Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        3.>>>>(7.)Bifidobacterium - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
        - Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootit => joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa.
        Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
        1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
        2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on alle 12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella “antibiootti-kuuri lla”!
        Jatkuu......
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/

        Kiitos kattavasta tiedosta!! Kaikkea hyvää!


    • Prinsessa

      Tarinasi on aivan kuin olisin itse kirjoittanut! Hiivaa..hiivaa ja hiivaa!!
      Ei millään eroon vaikka ruokavaliotakin muutin.
      Olen kyllä syönyt maitohappoja,mutta noin 1-2 päivässä?? Paljonko itse otat?
      Pahoina aikoina myös kokeillut lactal emätinpuikkoa parina yönä,mutta nyt mietinkin että olisiko pitänyt laittaa vaikkapa kuuriluontoisena joka ilta yhden viikon ajan?
      Käytätkö E-pillereitä? Itse olen monet vuodet syönyt ja ajatellut syyn olevan niissä?

    • hmmmmphm

      Minkä merkkisiä maitohappobakteereita kannataa suun kautta syödä..? Eihän siitä haittaakaan ole, jos epäilee hivaa?

    • Vastaus ylempänä:

      Teit virheen. Minkä:
      7.1.2012 12:47

    • HiivaMullakin.....

      Mielenkiintoista luettavaa maitohappobakteereista!!! näitä valmisteitahan on vaikka kuinka paljon apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa, niin voisiko joku kertoa näitä KAUPPANIMIÄ...että MIKÄ ON PARAS ja TEHOKKAIN???

    • Karpaloo ja maitohap

      Itselläni hiiva paranee myös maitohappobakteeri tableteilla ja kutina helpottaa etikka-vesi liuoksella, eli sitä valelee tuonne alapäähän ja suihkuttelee käsisuihkulla jos alkaa kirvellä. Kyllä elämä on välillä niin helppoa :)
      Virtsikseen auttaa karpalo -ja c-vitamiini tabletit.

      • ......

        "Virtsikseen auttaa karpalo -ja c-vitamiini tabletit."

        Tutkimuksissa on todettu ettei karpalo paranna virtsatietulehduksia, mutta sen sisältämä C-vitamiini nostaa virtsan happamuutta joka voi toimia ennakolta ehkäisevänä.


    • Voiitku

      Mitä/minkä merkkisiä nämä mh-bakteeri lääkkeet ovat? Ovatko sama asia mitä otetaan vatsavaivoihin ja jota saa ihan normaali marketista? Eikös nuita lääkkeitä ole vaikka minkälaisia? Kukaan ei kerro selvällä suomen kielellä että mitä ne on ja miten niitä saa

      • Tässä eräs

        Jos ottaa maitohappobakteereita suun kautta, kyseessä on nuo reseptivapaasti myytävät pillerit ja myös terveysjuomat ym.

        Mutta jos haluaa tehokasta kohdehoitoa emättimeen torjumaan tulehduksia ja hiivaa, siihenkin löytyy omat tuotteensa. Olen todennut käteväksi käyttää Lactal Balans -geeliä. Se on yksittäispakatuissa ruiskupulloissa jolla saa "pruutattua" helposti emättimeen. Tämä on reseptivapaa lääke.


      • kokeillut

        Minulla myös hyvät kokemukset maitohapoista ja käytän tohtori tolosen maitohappoja tai lactoseveniä...saa ihan ruoka kaupoistakin.


    • vinkkinä

      On myös suun kautta otettava reseptivapaa maitohappobakteeri alapäänvaivoihin, Femiflor. Kallis, mutta..... Mukavampi käyttää, kun ei tahraa niin kuin emättimeen laitettavat.

    • Hiivaahivaaa..

      Ihanaa ku joku on päässyt hiivasta eroon! Itselläni tuli nyt taas pitkän tauon jälkeen hiiva :/ toivottavasti tämä ei tarkoita tulehdus kierteen alkamista taas..

      Mutta noista maitohappobakteerie tuotteista, mintusta paras on ollut: Multi-Gyn Actigel. Se ei haise, tahmaa ja on aika edullinenkin. Olen kokeillut lactalia, kapseleita ja vaikka mitä alapää tuotteita ja tuohon olen ollut kaikkein tyytyväisin :) voisin suositella myös vagi-C kapseleita, mitkä olivat kyllä tehokkaita ja hyvä hoito jos on ärtsy hiiva päällä, mutta nämä ovat kyllä todella sotkuiset ja omituisen hajuiset tabletit.

    • MAIJULI1

      Oletteko varmoja että se on hiivaa?Minulla oli hiivan oireita,eikä mitkään apteekkivalmisteet auttaneet.Kävin sitten Gynegologilla,syyksi selvisi valkojäkälä-niminen ihosairaus,joka kuuluu autoimmuunitauteihin.Hoidoksi sain keskivahvaa kortisonivoidetta kuuriluontoisesti käytettynä,auttoikin heti kutinaan.Odottelen koepalan ottoa...

      • 8786

        Siinä ei ole pelkkää kutinaa, vaan sen näkee iho-oireista. Jollei niitä ole, ei ole valkojäkälää


      • LSA
        8786 kirjoitti:

        Siinä ei ole pelkkää kutinaa, vaan sen näkee iho-oireista. Jollei niitä ole, ei ole valkojäkälää

        Ei välttämättä. Itsellä valkojäkälä oireili vain sietämättömänä kutinana. Tyypillinen päällepäin näkyvä valkea ihottua puuttui.


    • MAIJULI1

      Mulla oireina oli kutinaa ja pistelyä vulvassa,jopa niin että piti ihan raapia!Haavaumia,kirvelyä,valkeita iho-alueita...

      • 8786

        Niin eli pelkkä kutina ei ole oire siitä.


    • kipuilija

      Niin luin noita juttuja ja itselläni on ollut vähänväliä hiivaa alapäässä ,mutta lääkkeet ei taho auttaa ,kun vähän aikaa :/ Tänään kävi ultrassakin ja ei mitään siinä löytynyt onneksi .Olen huomannut ,että ruisleipä panee mahan ihan sekasin ! Nyt uskon että mahakivut on jossain suoliston puolella ja ajon otaa hiivattoman ruokavalion ja kokeilla . Huomenna haen maitohappob.tabletteja kuullaan vielä :)

    • hhrth

      eikö piimän juonti tuo myös maitohappobakteereja. Jos on hiiva niin lähteekö se piimän juonnillla?tässä on lactobacillus acidophilus ja bifidobacterium mukana, Riittääkö jos juo 2 desiä joka toinen päivä, vai pitääkö sitä juoda joka ikinen päivä jotta hiiva lähtisi?

    • Mankeli

      Hei onko joku tietty maitohappobakteeri merkki mitä voit suositella ...niitä kun on joka lähtöön ja kaikki siis ei auta kaikille

    • hiphei_heipat_hiiva

      Hiivatulehdukseen auttaa omenaviinietikka. Sitä kun ottaa sen pari ruokalusikallista mustaherukkamehuun sekoitettuna niin hiiva lähtee, kuin kuppa töölöstä. Tämä on toiminut kaikilla ketä minä tiedän, jotta ovat kokeilleet.

      • Sattumankauppaa

        Tutkimuksissa on todettu ettei mitkään sisäisesti otettavat happamat tuotteet (ennen tyrkytettiin karpalo- ja puolukkamehua) vaikuta edes virtsatietulehduksiin. Sukuelimien hiivaan sillä ei ole yhtään mitään vaikutusta. Maitohappobakteerit syötynä ei myöskään tehoa, parhaiten vaikuttaa paikallisesti käytettävät emätingeelit tms. jotka sisältävät maitohappobakteereita (esimerkiksi LactalBalans).


    • tätinen

      hei,
      itselläni auttaa hiivaan vain Candida Albicans. hiiva kuitenkin tulee takaisin jos syön hiivalla leivottuja tuotteita.
      otan myös Biolatte ihmisperäistä maitohappobakteerijauhetta.

    • Katiron

      Ystävätär suositteli minulle Fermix maitohappobakteerijuomaa. Hiiva hävisi aika nopeasti ja muutenkin turvotus ja ilmavaivat hävinneet. Upea tuote! Iso suositus jokaiselle

      • Oikea_lääkitys

        Olemassa olevaa hiivatulehdusta ei saa pois kuin kunnon lääkityksellä. Maitohappotuotteiden käyttö on ennakoivaa hoitoa ja kannattaa käyttää jos hiivaa esiintyy usein.


      • Luomumamma1
        Oikea_lääkitys kirjoitti:

        Olemassa olevaa hiivatulehdusta ei saa pois kuin kunnon lääkityksellä. Maitohappotuotteiden käyttö on ennakoivaa hoitoa ja kannattaa käyttää jos hiivaa esiintyy usein.

        Ei pidä luottaa vain lääkkeisiin. Ruokavaliolla saa hiivan pois ja maitohappobakteerit siinä hyvänä tukena! Terveisin luomumamma


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2884
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      536
      2733
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1885
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1867
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      302
      1698
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1352
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1144
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe