AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Julkkisten huumeidenkäyttö

Julkkisten huumeidenkäyttö

174 Vastausta 8 264 Lukukertaa
Tuttuni joka on pyörinyt samoissa porukoissa, inside-bileissä, vipparialueilla ravintoloissa sekä takahuoneissa, kertoo että julkut käyttävät Suomessakin paljon huumeita. Eniten vedetään kokaa nokkaan ja "biletabletteja" kurkusta alas.
Lisänä otetaan tietysti viinaa ja osalla on myös lääkkeitä lisänä.
Kuulin myös ihan nimeltä ihmisiä, osan olisin kyllä uskonutkin että käyttävät, osasta en tosiaan olisi uskonut. Toiset käyttävät viihdekäytössä, toiset käyttävät koko ajan.
Oletteko törmänneet paljon Suomessa julkkujen huumeiden käyttöön?
Miksi se on sitten vaiettu asia, tuttuni sanoi että ehkä siksi, että on olemassa myös toimittajia, jotka käyttävät huumeita samoissa bailuissa.
No tottahan tuo on.... mutta vaikeaa näyttää toteen.
Näinhän se on, mutta kuka julkkis haluaa tulla esille selvittelemään omaa käyttöään?

Ainoa kasvot julkkisten huumeidenkäytölle/myynnille antanut on Jussi Ahde tuo mediaperheen "unelmien vävypoika" joka sitten osoittautuikin huumediileriksi.

Kaveri taisi pakata kamansa ja lähteä Thaimaahan selviytymään...
Aika avartavaa luettavaa Ahteelta. Olisiko aineet jo sekoittaneet pään?

http://www.city.fi/artikkeli/Tuhlaajapoika/908/
Kaveri taisi pakata kamansa ja lähteä Thaimaahan selviytymään...

VÄÄRIN lähti karkuun......KOSTAJAT PERÄSSÄ
ajan saatossa sitten alkavat tippua yksi kerrallaan

odotellaan rauhassa, kyllä jatkossakin kirjoitettavaa piisaa
Luonto hoitaa . kuolevat paljon ennen 60 v juhliaan.
TOIVOTTAVASTI!!!!!!!!Roskasakkia hautaan aloitetaan narkkareista ensin!!!!!!!!
elämä 60v jälkeen perseestä anyhow
Älä höpäjä, ennenkuin huomatkaan olet kuusikymppinen, näet että sitten vasta elämää onkin.
Jos on hoitanut asiansa hyvin, on myös rahaa...
Jos asiat hoitaa hyvin, ei kyllä rahaa liiemmälti ole, mutta jos on röyhkeä lipoja ja käyttää muita hyväksi voi olla rahaakin.
"elämä 60v jälkeen ********** anyhow"

Niinpä. Mustakin on hyvä että höyrypäät kuolevat aikaisin.

Vanhainkodit on jo nyt liian täynnä 90 vuotiaita. Kaikki ei mahdu niihin ja hoitajia ei riitä koska ala ei ole mediaseksikäs.

Kaikki terveet 80 vuotiaat elävätkin vielä kotona. Heitä riittää yllin kyllin.

Mun 65 vuotias isäni pitää hauskaa täysillä parketeilla. Tanssii rumbat, sambat, jivet, salsat, arkkutangot ym ... itse en noita kaikkia edes hallitse.
Ihan hävettää kun hänen naisseuransa on 20 vuotta nuorempaa, kuin hän itse. Tanssivia erittäin kauniita naisia raittiita naisia.
Ei iskä tarvitse viagraa kuulemma, kun on raitista elämää viettänyt. Hän on lisäksi terve ja erittäin komea, hoikka ja sharmantti. Naiset tappelvat hänestä ja monesta muusta tuonikäisestä, joka on täysin kunnossa.

Isä on töissäkin vielä. Löivät lisää rahaa pöytään kun meinasi eläkkeelle .... huh huh ... haluaisin olla itsekkin tuossa iässä vielä noin elämänhaluinen ja haluttu.
Niin kävi kirkaallekin
Onk se Saku siellä?
tavikset vinkuu katkerana, mitä se teille kuuluu mitä kukin käyttää, no onneksi vain muutama nuija lukee näitä. hankkikaa elämä niin ei ehkä kiinnostakaan enää parempiosaisten kuviot . teistä ei välitä kukaan
((tavikset vinkuu katkerana, mitä se teille kuuluu mitä kukin käyttää,:))

Joo ei todellakaan kuulu mulle mitä jotkut käyttävät.

Enkä sääli koukussa olevia tippaakaan, vaikka tiedän että alkoholisteja meillä vielä koitetaan hoitaa, mutta huumeidenkäyttäjät ovat tuuliajolla. Heistä ei tämä yhteiskunta välitä. Hoito on todella retuperällä ... mutta ei kuulu mulle. Heh heh
Polliisii ei kiinnosta kun lapset tikkarivarkassa. Huumeita kiskotaan ihan vapaasti kadulla ja sisällä. Mitään luh bailua ei tarvita. Sisäministeri lienee saajana, jotta ei puutu kivaan kauppaan.

PS.

Julkkis on VAIN ihminen!!
Ensinnäkin,mistä tynnyristä heräsit kertomaan tän "uutisen".Samalla tavalla ne vetää kamaa kuin muutkin ihmiset,ei julkisuus tee ihmisistä jotenkin parempia ihmisiä.Enemmin päinvastoin,sitä kun ollaan joku julkkis suomessa niin heti nousee kusipäähän ja kuvitellaan itestään enemmän.Tämä ei ole todellakaaan mikään uutinen vaan ihan enemmänkin oletus että näin tapahtuu.

Toisekseen,ketä kiinnostaa??!?!?!?!?Mulle on ihan se ja sama,vetääkö kuka päänsä täyteen mitäkin kamaa.Jos haluaa sulattaa aivonsa niin siitä vaan.Kiinostusta ei myöskään lisää se että on julkisuuden henkilö,samanlaisia ihmisiä ne kuin kaikki muutkin.
Jos joku sanoo että julkkis on vain ihminen, sillä on oma trauma ja se luulee että julkkiksista ajatellaan että ne ovat jotain jumalolentoja tms. Kiusallista.
Taviksia niitä vasta onkin! Pintaliitäjäpellejä jotka vetävät kamaa ja olevinaan niin ihmeellisiä. Hyi hitto. En tiedä onko ns. julkkiksia suhteessa jotenkin enemmän, luulisi että se tulisi vain helpommin ilmi?
uskaltaako kukaan julkistaa ne julkut, jotka tietää käyttävän aineita?
minä en uskalla, suoraan kerron, tiedän muutaman julkun joka käyttää...
Tärkeää olisi kertoa jos tietää. Jos joku näennäiskunnollinen julkkis vikittelee sun tytärtä tai kaveria, voisi alkaa vähän haastatella siitä aiheesta. Ilmihän se tulee vaikka ei haluaiskaan.
aloitetaan nimiä en kerro mutta vihjeitä,pari näyttelijää salkkareista,eräs blondi iskelmälaulaja...aika nuori about 30.sitten Suomen kohukuningatar noin 10vuotta sitten itse nähneenä kokaa niin pirusti nokkaan ja ukot panee vuorotellen eräissä bileissä ja pari ex-missii varsinaisii nappinaamoja ja sitten yks kohujulkkis tosin ei enää julkisuudessa täyspirinisti!!vihje vanha akka ja mustat pitkät hiukset!!ja tatuointeja...
Ei valjennut minulle huumeenkäyttäjät noista vihjeistä. Viimeisestä tulee mieleen Veronica nimellä esiintynyt strippari, mutta taitaa olla väärä arvaus sekin.
.....aloitetaan nimiä en kerro mutta vihjeitä,pari näyttelijää salkkareista,eräs blondi iskelmälaulaja...aika nuori about 30.sitten Suomen kohukuningatar noin 10vuotta sitten itse nähneenä kokaa niin pirusti nokkaan ja ukot panee vuorotellen eräissä bileissä ja pari ex-missii varsinaisii nappinaamoja ja sitten yks kohujulkkis tosin ei enää julkisuudessa täyspirinisti!!vihje vanha akka ja mustat pitkät hiukset!!ja tatuointeja...

Vastaus: Hyi saatana. Onneksi ei tarvitse noita kusipäitä katella ... toisaalta tyhmiä käy sääliksi. No toisille on annettu pienemmäällä lusikalla....
sanoitko että "ukot panee vuorotellen eräissä bileissä"

jaha jaha
Julkkiksena en itse uskaltaisi suomessa käyttää aineita, koska sitten olisi maine mennyt kun kärähtäisi. ja taatusti lehdissä! Ei tarvitse kuin suututtaa yksi ihminen ja kaveri saa rahaa kun kertoo tutulle toimittajalle/ poliisille. Lehden päätoimittajalle täytyy tehdä ilmoitus jos alainen käyttää aineita;) Olikohan tuo toinen ex missi se, joka on asian tiimoilta jo ollutkin lehdissä? Viimeisimmän muistankin lehtien palstoilta.
joo no itseasiassa siinä vaiheessa ku kama vie mennessään niin se ajattelukyky kyllä sumenee jopa niillä julkkiksilla
Julkkispiireissä mielestäni yleisin huume on kokaiinia viivana nenään.
Entinen ministeri kokaa nokkaan
ai jan vapaavuori?
Lainaus: Julkkispiireissä mielestäni yleisin huume on kokaiinia viivana nenään.

...... kiva sitten kun nenä irtoaa .... saa valita muovinenän, ihan minkänäköisen vaan ja ulkonäkö kohenee ja aivot sumee ... mutta muahan se ei haittaa. Mulla on parempi elämä.
Median mukaan se pikku G poikanen olis ollut huumejutuissa mukana.kai saannu tuomionkin. aikas reppanan oloinen henry.
No. Pikku G kävi ostaa pari geetä ja käräytti siinä vielä diilerinsä... Voi reppana...
Jos näillä 'julkuilla' olisi munaa. ne antaisivat myös myönteisiä lausuntoja doupista, tarkoitan sitä "mietoa johon ei jää koukkuun", heh, koska esim. Joku Pelle Tusina vastasi A . Nybergille "pilven olevan skidien kamaa". Kuitenkin, kuulin, että sama 'taiteilija' oli ollut kiinnostunut samasta rehulajista, josta itsekin nautin noin viisseitsemän vee sitten. ja kuittaa jutun noin telkkarissa - munatonta oman aseman pitämistä eli eriarvoisuuden kannattamista.
jep jep vaikee todistaa julkkujen huumeidenkäyttöö tosin aktiivikäyttäjät arvaa jo pärstätaulusta ja liikkeistä,ei muuta ku kamerat mukaan vip-alueelle!!nyt pistetään rahaksi...
Hyvä vinkki. laitetaan yhyeiskunnan elätit. kekareet TEHOVALVONTAAN ja aina ilmotus ja kuvat IS ja IL valvontapöytään. uskotaan et maksavat kokkelinenien tiedoista ja kuvista taskurahaa ilmottajalle. siellä on 100% VAITIOLIVELVOLLISUUS. ei ku toimeksi.
no mitä pärstätaulussa sitten näkyy?
Huumeet ja julkisuus kulkevat käsi kädessä. Kun ihmiset elävät jonkinlaisen kuplan sisällä, pakenevat todellisuutta, huumeet ovat siihen myös hyvä keino. Varmaan juuri nämä tyhjänpäiväiset julkkikset käyttävät eniten. Sitten on tietysti näitä maailmankuuluja laulajia, jotka aluksi nuorena huumaantuvat elämäntavasta, mutta ymmärtävät monesti uran ja elämän voittavan kuitenkin- ns. parantavat tapansa.

Onhan se aika kammottavaa kohdata todellisuus, kun huomaa elävänsä täysin tyhjänpäiväistä elämää. Ja sitähän on tutkittukin, että etenkin nämä tosi-TV tähdet kärsivät usein persoonallisuushäiriöstä-tyhjää elämää kaiken kaikkiaan.

Kouluaikoina (lukio) ympärillä pyöri kaikenlaisia VIP-tyyppejä, osa nykyään julkkiksia. Minä olin se ns. nörtti ja rumilus ja varaton, jota ei oikein huolittu mihinkään. Nolo ja uncool. No homma on nykyään toisin päin. Näillä VIP-tyypeillä on vartalot ja kasvot pilattu aineilla, samoin kuin aivot. Edelleen eletään sitä jotakin nuoruutta. Jutut eivät ole muuttununeet mihinkään. On perhettä ja velvollisuuksia, mutta juhlia pitää silti koko ajan ja huumeita ja alkoholia vetää. Mitään ei opita elämästä, ei aikuistuta.

Vuosikausia kärsin rahavaikeuksista, tein kovasti töitä ja opiskelin, koin velkahelvetinkin, koin erittäin pahan trauman lapsuudessa- joka on vaikeuttanut elämää, kaikenlaista- osa omia hölmöyksiä, mutta virheistä oppii. Minä kasvoin aikuiseksi, kun taas nuo bilettäjäkamut ovat juhlineet isäpapan rahoilla, tuhonneet aivonsa. Ja sitten aina saa työtä suhteilla. Ennen halusin olla samanlainen kuin nämä ihmiset, nykyään olen tyytyväinen, että elämä meni niinkuin meni. Koska minä elän elämää, siihen kuuluu myös ahdistus ja tuska. En koe tarvetta lievittää sitä huumeilla.

Minä säälin nykyään näitä ihmisiä. Kumma juttu, miten asiat kääntyvät toisinpäin. Olisin niin halunnut näiden ihmisten seuraan joskus, mutta jokin enkeli kai varjeli. Ihana sellainen. Kiitos siitä.

Joo, meni vähän asian vierestä, mutta kuitenkin.
Hieno kirjoitus! Iso Peukku!
Oon tavannu sen yhden julkisuudessa rötösteelleen poliisin joka huumehörhöissään meni ja ryösti pankin. Kaveri on kävelevä-zombie. Kama polttannu aivot. Se on tosi paha esimerkki siitä mitä pienikin käyttäminen saa aikaan.

Lisäks vähän mietityttää ne kaman myyjät. Voi tulla aikamoisia kaveripiirejä jos oikeen veljeilee huumediilereiden kanssa. Jossakin vaiheessa voi ola että ei enää rahalla saa kamaa vaan pitää tehdä palveluksia tai.. X
Miksi halusit olla samanlainen?

Kyllähän sen jo nuorena näkee, että millä tavalla kukin viikonloppunsa viettää. Sama kaava usein jatkuu. Juttu vaan on niin, että miehen erottaa miehestä se, mitä se tekee sillä mitä sille on annettu. Ei se raha sitä ratkaise vetääkö joku kokaa nenään. Kuka tahansa voi joutua huumebileisiin mutta sieltä voi lähteä pois kun asian huomaa.

Miksi säälit heitä? Eikö tärkeintä ole että itse olet missä olet.

Mistä tiedät, että huumeet lievittävät jotain? Oletko kokeillut? Onko tullut mieleen?

Ole tyytyväinen omaan tilanteeseesi ja se siitä.
Niin, miksi? Mutta eikös sinun pitäisi osata vastata, kun ethän nimittäin itsekään julkista vaikka ilmeisesti tiedät?
no kyllä niitä aineita käytetään ihan tavallisenkin kansan keskuudessa paljon yökerhoissa ja bileissä eikä sitäkään kylille huudella.
niinhän se menee et "mitä isot edellä sitä pienet perässä.." tavallisia ihmisiä popparit ym. media-julkimotkin ovat,ja osalle kuuluu jo imagoon,katu-uskottavuuteen, et "käydään linjoilla"/viivoilla.osa vetää kun tarjotaan kun ei halua olla kokematon toisen julkimon edessä ja kun Lindsay Lohankin...nyt olisi aika uudelle Cliff Richarcdsonille tai mikä sen vanhan uskovaisen,raittiin britin nimi nyt olikaan,Suomen Robin silti.sellaiselle raittiille,kovahermoiselle nuoriso-idolille ois tilaa,ja ilman röökiä lisukkeineen !!
säälittäviä nämä "tosi yleistä" tyypit
Aloittajalle. Mitä tarkoitat, että asia on vaiettu? Eikö se ole ihan yleisesti tiedossa, että julkkisten piirissä on ihmisiä, jotka käyttävät huumeita? Tarkoitatko sitä, että tiedotusvälineissä tulisi tiedottaa, keiden tiedetään käyttävän huumeita? Jos niin, millä perusteella päätetään kenen huumeiden käytöstä tulee tiedottaa ja kenen ei? Jos olet vain julkkis, mutta et julkisessa virassa, miksi asiasta tulisi tiedottaa, jos ei muidenkaa ei-julkisessa-virassa-olevien huumeenkäytöstä tiedoteta. Esim. muusikot ovat tässä suhteessa aivan samassa asemassa kuin Matti Meikäläinen, eikä Matti Meikäläisenkään huumeiden käytöstä tiedoteta. Oleellisempaa olisi miettiä, kuinka huumeiden käyttöä ennalta hkäistää ja kuinka siitä vieroitetaan.
Jos joku on nuorille roolimalli, sen käyttö tulisi julkistaa.
Kyllähän alaiset muutenkin saavat potkut jos käyttävät huumeita.
Niin saavat.
Eikös se oo kaikkien oma asia mitä vetää ja mitä ei.Vetäköön vaikka muurahaisia nokkaan ja nuolkoon omaa kusta(niinku Ozzy aikoinaan :-D)jos siltä tuntuu. Onhan se pirun huvittavaa kun vaikka näitä hanoi jätkiä kattoo..toisella pääheiluu ku ongen koukku ja toinen ei osaa edes puhua enää.Ehkä se oli joskus rock`"n roll kun aineita käytti,mutta omatpahan on aivot eli siitä vaan jos siltä tuntuu!
minä julkiksena vedän aina hiukan nenään kun lähden viikonloppusin viihteelle,sama kun toiset ottaa hiukan pohjia enen kapakkiin menoa.
ei muuta kun vaan vetelmään ne joilla siihen on rahaa.
Ja ketä kiinnostaa? Kaikille varmaankin riittää yleisellä tasolla oleva tieto siitä, että aina osa kustakin sukupolvesta sortuu huumeisiin tai karsiutuu muuten täystaitoisten joukosta. Mutta koita hartvalissa pysyä pinnalla. Tsemppiä.
Hei hartvalin huumeiden vetäjä! Taidat olla jo sen verran koukussa että on alkanut leventelyn vaihe.10v.viiveellä olet jo täysin siipiveikko jos vain olet hengissä.Olen joutunut tahtomattaan katsomaan aivan liian läheltä mitä tällainen elämä on kun jää koukkuun josta fyyysinen riippuvuus on moninkertaista verrattuna alkoholiin josta myös on vaikeaa päästää eroon.Rikollisuus ja kaikenlainen örveltäminen on huumeiden käyttäjillä vielä voimakkaampaa kuin alkoholin käyttäjillä.
Just xxx62. Onpa noita molempia päässyt katsomaan vierestä ja itsekin kokeilemaan. Ei hirveästi eroa voida tehdä noiden välille muutenkuin, että toinen on laillista ja toinen ei. Toiseen helpompi hakea apua kuin toiseen jos tahtoa ja halua on, joten suksisikko .... Yksittäiset ääriesimerkit ei nyt vain toimi. Mietippä nuo perhesurmat mitä on ollut viimeaikoina; viina vai huumeet?
###minä julkiksena vedän aina hiukan nenään###"

NO hyvä kun ei tarvitse vetää sentään käteen :))
Ihminen on heikko, jos tarvitsee ottaa pohjia, joko viinasta tai huumeista, enne kuin uskaltaa lähteä ihnmisten ilmoille bilettämään.
kategoriaa säälittävä. hyi hitto toi ilmaus viihteelle on fake. kertoo heti että ihan vaan vähän ollaan menossa ottamaan
haittaako jos vetää pääsiäisenä
Ja eduskunnassa vaikuttava "sitikka mies".. 70-luvulla tuli useasti naapuriin pyörällä kylään... ja hyvin usein pyörää taluttamalla lähti.
Tosin lähti naapurikin.. n. 7v. linnaa.
Vauraampien juttuja varmaan. Hölmöjen hommia tommoset.
Jeps, ja mä vedän joskus herneen nenään, kun oikein potuttaa...
Totta kai ihmiset vetää huumeita jos heillä on rahaa ja tilaisuus siihen. Monissa Helsingin tyylikkäimissä ja kalleimmissa yökerhoissa myydään kaikenlaista kamaa vessoissa, sen voi käydä kuka tahansa itse katsomassa. Siellä julkkisten ja rikkaiden keskellä ne diilerit pyörii ja tienaa rahansa. Ja onhan viihdemaailmassa aina vedetty huumeita. Sehän kuuluu siihen elämäntyyliin. Yllättävän monelle kuuluu biletykseen ekstaasia yms. kamaa. Eikä se porukka ole jotain köyhiä tai keskiluokkaa, vaan rikkaita ja kuuluisia.
Sääliksi käy kuitenkin ihmisraasut. Se, että on rahaa erityisen paljon, ei tee ihmisestä onnellista tai jotenkin parempaa kuin toisista. Henkinen pääoma yhdistettynä riittävään toimeentuloon on paljon tavoiteltavampaa. Hieno ravintola + huumeet = tyhjää ja merkityksetöntä elämää.
Hieno ravintola + kohtuullinen päihteiden käyttö = täydellistä ja parempaa elämää kuin toimistoissaan istuvien kukkahattutätien elämä.
olekaan toimistossa mätänevä kukkahattutäti, vaan sen sairaanhoitajakaunokainen, joka hoitaa teitä huumetärinöissä äitiään itkeviä potilaita hellyydellä ja ammattitaidolla.
Niinpä, elämää on kyllä täälläkin nähty vähän laajemmin. On katseltu sekä tyhjää pintaliitoa että pussipäässä pientareella menoa. Ja onneksi paljon myös muuta. Tsemppiä tosiaan samalla myös Jormalle.
Jorma, mene sinne bordelliin vinguttamaan sitä firman korttia. Olet yksinomaan säälittävä.
"""Eikä se porukka ole jotain köyhiä tai keskiluokkaa, vaan rikkaita ja kuuluisia."""

Niinpä. Niitä jotka ovat vielä hetken elämässä jollain tapaa mukana ... siis hetken.
Loistavaa.
"Totta kai ihmiset vetää huumeita jos heillä on rahaa ja tilaisuus siihen"

Oletko kasvanut tynnyrissä?
HYVIN HÄVYTÖNTÄ!
Onkohan Sauli Ikinä vetäny koksuu nenää ja nainu ketää horatsua pers reikää. Kuikakohan moni kansan edustaja on kokeillu pilveä? Monikohan niistä polttais jos vastaan tulee. Se on vaa sitä viihde käyttöä... Se olis kyl skandaali kun saatais koko eduskunta kerralla kusi testeihin... X)
Se olis kyl skandaali kun saatais koko eduskunta kerralla **** testeihin... X)

- Tänhän vois ihan pyytää. Kansalaisaloite? Toimittajat kyselemään aiheesta, kuka kieltäytyy vastaamasta? Jne. Sehän olis tosi hyvä juttu, koska eipä olisi enää kellään mitään urputtamista jos kukaan ei olisi mitään käyttänyt.

Siis kansanedustajista. Juttusarja voisi sitten jatkua uudella ryhmällä.
Kokkeli ja amfetamiini eri muodoissa on helsingin pintaravintoloiden vakkarikamaa.
Itseluottamus pursuaa pissiksistä ja pintaliitäjistä.
Lähinnä se on se posse mikä vetää kamaa oikein urakalla. Vessassa vedetään viivaa ja jatkoilla ihan avoimesti.
Bileissä on hauskaa ja tyypit on täpinöissään mutta seuraavan viikon ovat silmänaluset mustina maansa myyneinä ja joillekin käy kuten Halmeen Tonylle että tuntuu hieman liian synkältä...
seuraavan viikon ovat silmänaluset mustina maansa myyneinä ja joillekin käy kuten Halmeen Tonylle että tuntuu hieman liian synkältä...

Niin mulle ja monelle muulle normille toi on ihan vitun sama.
Ei se ole se ja sama kenellekään koska me elämme samassa maassa. Tulee pirun kalliiksi yhteiskunnalle nuo narkkarit ja työtä vieroksuvat haaveilijat.

Myös vesiselvät ovat surkeita veronmaksajia ja kehnoa seuraa kuten negatiivisesta asenteestasi huomaa.

Ei ole mukava kulkea kaduilla ja julkisilla kun koskaan ei tiedä mitä joku piripää on saanut päähänsä.

Menepä "hauskaa vesiselvänä" öiseen aikaan vaikkapa stadin rautatieasemalle niin sinäkin toteat ettei se ole se ja sama nuo huumeet.
Asiaa.Ja sama myös suomessa aina pikkukyliä myöten.JA et mistäs se järjetön väkivalta ,perhesurmat ym.synkät asiat juontaa juurensa täällä synkässä talvi-suomessa?

Itse käyn lääkkeeni apteekista ja ilman niitä voi ihan hyvin ´bilettää´´
Huumehommissa päättäjät on huumeiden rahoittajina.Koskaan ei tehdä lakeja huumehommissa ankariksi koska kukas haluaa potkaista omaa bisnestään.Huumekauppias tuhoaa kymmenien ihmisten elämän mutta ei saa siitä kunnon tuomiota.Humalainen tappaa yhden ihmisen ja saa lähes kymmenen vuotta.Onko tässä suhteessa järkeä.
Humalainen tappaa yhden ihmisen ja saa lähes kymmenen vuotta.Onko tässä suhteessa järkeä.

Vastaus:
Kyllä huumehörhökin saa ihan sen saman tumion, mutta jälkihoito saattaa olla retuperällä. Alkoholistejahan meillä vaan hoidetaan ja hörhöt jätetään kuolemaan aineisiinsa.

Mulle tietty ihan sama, mutta onhan noi hörhötkin jonkun lapsia ... kai ?!
Eiköhän se ole ihan tilastollinen fakta, että kyllä ne tapot yleensä tehdään sen kuningas alkoholin vaikutuksen alaisena. Muutenkin yleensä kaupungilla huvittaa, kun mummot ja muutenkin asioista mitään tietämättömät, mutta kuitenkin niillä pätevät ihmiset kauhistelee, että katso tuotakin huumehörhöä. Lähes poikkeuksetta kuitenkin ne ovat vain niitä eniten kännissä örveltäviä juoppoja.

Suomessa käytetään suhteessa niin vähän kovia huumeita, että ei niitä katukuvassa paljoa muuten näy, kuin suuremmissa kaupungeissa. Minä en pelkää kaupungin yössä eniten huumeiden käyttäjiä, vaan niitä, jotka ovat ottaneet vähän rähinäviinaa ja ovat lähteneet kaupungille hakkaamaan heikompia.sillä puukolla, joka ensimmäisenä käteen tulee ja ainoa huume yleensä on kuningas alkoholi. Näin siis ainakin Tampereella. Kukaan ei ole viimeisen 15 vuoden aikana huumeissa päälle käynyt, mutta kännissä nyrkkejä heiluttavia saa väistellä lähes aina, kun pimeään aikaan ulos uskaltautuu. Vähän ehkä kärjistetty esimerkki, mutta jotain huutelua yleensä ainakin kuuluu, kun nuoret ovat elämänsä voimissaan.

Onhan se hieno asia, kun kansa on peloteltu huumevalistuksella niin pahasti, että luulevat juoppojakin narkkareiksi. Muutenkin on hieno huomata, kuinka auttavaisia te kanssa-ihmiset olette muita kohtaan. Toivottavasti sinun sukuusi ei tule koskaan huumehörhöä. Ikävä kun joutuu oman sukulaisensa jättämään kuolemaan aineisiinsa.

Portugalissa ei enää nykyään rankaista huumeiden käytöstä, vaan siellä ohjataan sen sijaan hoitoon. Ja kas kummaa, siellä rikollisuus ja aineiden käyttö onkin kääntynyt reilusti laskusuuntaan, joka sotii vähän vastaan täällä huutelemiinne tarinoihin. Onhan se tietysti aina helppo huudella muiden mukana, mutta joskus voisi koittaa ajatella myös itse, vaikka se raskasta onkin. Ei ole ihme, että tämä maa on nykyään tämännäköinen.

Tällaista tarinaa tällä kertaa. Varmaan taas miinusta satelee, mutta toivottavasti sain edes jonkun ajattelemaan asioita myös vähän laajemmin.
Haloo! Taas tälläisiä ihme yleistyksiä vailla mitään järkeviä perusteita! Alkuperäisen kirjoittaja on kuullut "hevosmiestentietotoimistosta" sen sikavarman huhun että se ja se käyttää kokkelia... Sitten jo huudellaan että miksei media, poliisi tai edes Hannu Karpo puutu asiaan? THL:n vuosittaisen katsauksen mukaan vajaa 1% eli n 40000-50000 suomalaista on huumeiden ongelma käyttäjiä, päälle vielä satunnaiset pössyttelijät yms ja luku nousee pitkälle yli sadan tuhannen (100 000). Voiko joku pitää yllätyksenä sitä että tuohon lukuun kuuluu ns. julkkiksiakin, kuten heitä kuuluu kaikkiin muihinkin erikseen määriteltäviin ihmisjoukkioihin. Satunnaisesti joku heistä jää kiinni ja päätyy lehtien palstoille. Kiinni jäämisen todennäköisyyttä voi toki pienentää se, etti julkkisten tai yritysjohtajien yms tarvitse rahoittaa huumeidenkäyttöään rikoksilla. Nyt sorruin jo itsekin jaarittelemaan joten lopetan palaamalla alkuperäiseen: Missä kohdin tässä on sitä salailua??? Mitä asialle pitäisi tehdä?? Entä kuuluuko se kaikelle kansalle mitä toiset ihmiset tekevät, olivat julkkiksia tai ei? Pitäisikö pohtia turvakameroiden asentamista julkkisten koteihin tai perustaa moraalia valvovia viranomaisia kuten monissa arabimaissa? Tällaiset moraalisväritteiset poliisit voisavat sitten puuttua kaikkeen muuhunkin poikkeavaan, mielellään ihan mielivaltaisesti. Vasenkätiset putkaan ja lyhyistä hameista raippaa.... Taas lipsuu tää teksti mutta mikä kumma se on että niin moni meistä haluaa valvontaa, kontrollia, paljastuksia, puuttumista jne jne. Ei ihmistä voi suojella omalta tyhmyydeltään ja yhteiskunta joka lähtee sellaista yrittämään katuu omaan mahdottomuuteensa. Ihmisenä olemiseen kuuluu valintojen tekeminen eikä muiden tyhmiä valintoja voi lopettaa moralisoinnilla tai paljastuksilla. Taitaa olla monelle vain liian vaikeaa mietittävää kun asiota pitäisi lähteä pohtimaan syiden kautta ja omaakin elämää rakentamaan tosiasiallisen valinnanvapauden kautta. Siinä kun on riskinä ettei tajua kaikkea tai valitsee väärin....
Aivan Toisin... lin, mitä hyötyä olisi julkaista huumeiden käyttäjien nimet ja millä perusteella valita, kenen heistä nimet tulisi julkaista. Julkaiskaa mieluummin tietoa huumeista, niiden käytön seurauksista ja vieroitushoidosta jne.
Julkaiskaa mieluummin tietoa huumeista, niiden käytön seurauksista ja vieroitushoidosta jne.

.... joo kaikki paitsi tyhmät tietävät huumeiden vaarat. Haloo. Ala-asteella niistä jo kerrotaan. Hei hei ... missä mennään.

Tässä nyt halutaan vaan ajankulua ja hauskanpitoa .... huumeisiin sortuneiden kustannuksella tietty, mutta mitä väliä !!!
Totta, ala-asteella jo kerrotaan.
Tää itsekin kohujulkkiksena ollut Anne-Mari Berg kirjoitti tästä pitkän blogin muutama vuosi sitten. Juuri siitä, kuinka tekopyhää homma on. Ollaan esikuvia mutta kulissien takana pöllyää. Silloinhan tämä asia oli tapella. Berg tosin sai paljon paskaa niskaan "piireissä", vaikka ei maininnutkaan nimiä. Muistan kyllä että tätä Bergiä haukuttiin tekopyhäksi ja viisastelijaksi. OIkeaa asiaa puhui. Harva julkkis ottaa mitään kantaa asiaan.
Ja Mara kävi Bergin kimppuun, kun Berg paljasteli näkemiään asioita. Mara syytti Bergiä bisnesten tuhoamisesta. Niin, ja Mara kuitenkin sai tuomion,,,,
Asia on siksi vaiettu, ettei se kuulu kenellekkään. On jokaisen ihan oma asia kuka käyttää ja mitä, niin kauan kun omilla rahoilla käyttää, eikä vahingoita kuin itseään.

Sitäpaitsi kaikki ei laillisessa myynnissä olevat huumeet tulisi laittaa julkimyyntiin, kuten ovat laillisetkin huumeet (viina, tupakanturhake, kahvi, kolmiolääkkeet, yms). Saataisi rahat pois rikollisjärjestöitä, joiden aiheuttamat välilliset toimet ovat paljon huumeiden käyttöä vaarallisempaa. Kuten nyt yleinen turvattomuus, steroidien levitys, ihmiskauppa, yms.

Laillistamisella saataisi myös verovaroja, eikä ikävät taudit levisi likaisten piikkien takia. Myös huumeiden valvotulla valmistamisella vältyttäisi monilta yliannoskuolemilta, koska tuote olisi tasalaatuista.

Rikollisjärjestöjen lisäksi vakuutusyhtiöt olisivat ainoat häviäjät, koska turvattomuus vähenisi olennaisesti. Liekö syynä tähän järjettömyyteen?
Kyllähän julkkisten muista rikoksista kerrotaan. JJ ajeli kännissä, matti puukotti merviä kännissä...

...siis miksei huumeista? Koska suomalaiset eivät ole valmiita sellaiseen.

Jos huumeet laillistettaisiin niin taas löytyisi joku vielä mahtavampi mömmö jota rikolliset alkaisivat tuomaan.
mitenkä se olis vaarallista,kattokaa Ozzya tai rollareita
toimittajat käytää eniten..ei ne itteensä käräytä
jaaha taas puhutaan ja kommentoidaan kuulopuheita.eikö se mennyt näin että suomalainen ei usko ennen kuin näkee,mutta homo uskoo heti kun kuulee,voi huhulla viedä huomion homoudestaan hetkeksi pois.
On tää nyt ..ttu outoa ku jotkut ei hyväksy sitä ettei julkimoiden paheita tuoda ilmi..HEI:Ei niitä tuoda ilmi monen normaalinkaan kohdalla,miks ..tussa kaikkien täytyy tietää julkimoiden "PAHAT TEOT" ? MIKSI?!
Osalla ihmisistä on tylsää tai he kokevat suurta halua puuttua toisten päihteidenkäyttöön.
Ei. Et tainnut ymmärtää.
V*ttuako se kenellekään kuuluu mitä omalla kropallaan tekee vapaa-ajallaan. Pahimmat asian vastustajat ovat varmaan niitä jotka kiskovat kahvia, röökiä ja viinaa ite. Kaksi viimeistä eivät tulisi lailliseksi Suomessa jos ne nyt vasta keksittäisiin jostain. Huumeiden ongelma on se, kun ovat niin perskeleen kalliita ja jatkettuja, muuten ihan ok.
Eiköhän sitä salailla ihan samasta syystä kuin tavistenkin käyttöä: se on laitonta.
"Eniten vedetään kokaa nokkaan "

stimulantit. Amfetamiinikin on oikeastaan synteettistä adrenaliinia.
amfetamiini synteettistä adrenaliinia :D ei hohhoi.

lsd on sit varmaan synteettistä valveunitilaa?
Häiritseekö teitä ihmisten päihteidenkäyttö?

Minua ei, jos siitä ei koidu itselleni tai muille ihmisille haittaa.

Eniten minua ärsyttävät alkoholihuuruissa kaupungilla riehuvat känniurpot.
Eniten minua ärsyttävät alkoholihuuruissa kaupungilla riehuvat känniurpot.

Minua taas ärsyttävät aineiden käyttäjien varkaudet, jotta saisivat päähänsä lisää kamaA JA rahoitusta SIIHEN.

MINUSTA ALKOHOLISTIT OVAT SÖPÖMPIÄ JA ELÄMÄNKERJÄLÄISIÄ +EPÄONNOSTUNEITA ELÄMÄSSÄÄN. hEITÄ KÄY ENEMMÄN SÄÄLIKSI. hE EIVÄT YLEENSÄ VARASTA.
Tästä syystä lehdet kirjoittelevatkin mieluummin alkoholista... silloinkin vain julkkisten omasta tahdosta. Viinan päihittänyt julkimo on sankari. Viinassa pyöriskelevä on sympaattinen raasu.

Huumeita käyttävä taas yhdistetään tietysti rikollisuuteen. Mitäs siitä jos julkimo pettää, pitää salarakkaita, sekoilee kännissä tai vaikka vähän puukottaakin. Mutta auta armias jos on pari viivaa vetäny ränniin... aijjjai
Ja mitäs rahaa kaman käyttöön tarvitaan. Suurin osa diilereitä itse, varkaita, hyväksikäyttäviä ja huoraavia narkkareita ja sosiaalipummeja. Loistava elämä takana ja paska edessä. Sukulaismiehistä kaksi käytti enemmän ja vähemmän ja nyt makaavat maan mullissa, toinen 31 v. ja toinen 54 v. Ihme, että pysyivät pystyssä noinkin pitkään. Kuka näitä raatoja tosissaan tarvitsee. Ei kukaan muu kuin toinen narkkari. Harmi, että eivät kuole sukupuuttoon vaan aiheuttavat ainostaan surua, hämminkiä ja sekasortoa ympärillään. Jos olis valta ja voima, kaikki vaan kymmeniksi vuosiksi linnaan ihmettelmään omaa erinomaisuuttaan.
ite pyrin olee omissa oloissani ku oon vetänyt jotain, en halua todellakaan edes kännissä häiritä muita ihmisiä. ja olen kokenut myös, että kaikki hyvät ihmiset, jotka vetävätä huumeita, ovat hyviä ihmisiä myös huumeissa. eivätkä näin sotke ulkopuolisia sekoiluihinsa.

sanotaan nyt suoraan kaikki, että meissä kaikissa on eroavaisuuksia. monet jotka on kusipäitä selvinpäin, on sitä myös päihtyneenä. jotkut taas osaavat ajatella muitakin, oli ne huumeidenkäyttäjiä tai ei. mutta alkoholi, se ei kysy oletko kusipää vai nöyrä, kännissä saatat olla idiootti siltikin, olit kuka tahansa. muissa päihteissä nyt, no niissä korostuu ne asiat mitä olet jo. harva päihde esim. istuttaa ajatuksia päähäsi: ''koska olen nyt vetänyt piriä minun päähäni tulee hirvittävä tarve käyttää väkivaltaa, vaikka sitä en muuten koskaan edes ajattele.'' <- tuo ei ole mahdollista vaan huumausaineet vain korostavat eri tiloja.
mutta kenempä ego ei kännissä kasvaisi ja älykkyys laskisi? minun myös, ei tarvitse tuntea häpeää siksi, sitä on alkoholi, sitä se on aina ollut ja tulee aina olemaan. sivistyneesti ei osaa enää kukaan ottaa, tervetuloa suomeen.
olen viettänyt yhden yön ja päivän laivalla ahteen jussin seurueessa. todellinen herrasmies, me ei vedetty mitään alkoholia vahvempaa.
mulla ei ole ahteen jussista kuin hyvää sanottavaa, avaa naiselle ovet, on leppoisaa seuraa ja tarjoaa juomaa ;)
mukava mies! oli sitten vetänyt mitä ja tahansa tai ei :)
Jaa niinku millä tää "mukava mies" elättää ittensä? Kokalla vai sossuluukulla? ei oo kai ikänä kunnollista työtä nähny saatikka tehny.

En arvosta kyllä yhtään
oliko vielä muita jotka on jonkun julkkiksen hytis ollu?
Mitä noita julkistamaan? Ja monesti tosiaan toimittajatypyt, joiden heiniä
nuo juorujuttujen julkaisut olisivat, pörräävät itse kokkelipöllyissä. Ala siinä sitten kirjoittamaan kenestäkään.

Ainahan ihmiskunta on tarvinnut jonkin huumaavan aineen käyttöönsä.
Näin nytkin ja skaala on vain laajempi.
Miksi ei julkisteta, pitäiskö vai? Ihmisiä siinä ne on kuin muutkin ei mitään puolijumalia, itseäni ei kiinnosta vetääkö naapurin matti pirii vai joku julkkis kunhan ei vaikuta omaan elämääni. Aloittajalla ei ole nähtävästi muuta elämää kuin selailla seiskan kaltaisia paskapapereita.

Miksei julkisteta sun ÄO:tä?
Kylläpä suhun kalahti ja kovaa.
Eiköhän tämä jymy-uutinen tullut esille jo joitakin vuosia sitten GLO-Hotelli vyyhdin yhteydessä...eipä siinä mitään uutta että "julkkikset" juhlii "leveämmin".Vetää nenäänsä kaikkea, välittämättä siitä mitä se on.
Tässä teille uutinen, julkkisten paska haisee myös ja ehkä vielä pahemmalle kuin tavisten. Tietysti moni ajattelee että niillä on varaa kultakorttikamaan mutta samallalailla niitä on alkanut tippumaan ulosottoon.
Ehkä niillä on varaa bettyford-klinikkaan ym. parempaan vieroitukseen.
Täysin naurettava aloitus.
ai naurattaa vai.
BBstä-tuttu pariskunta, molemmat käy aamureiveissä ja juhlii monia vuorokausia putkeen valvoen. Käyttää lakka-huumetta.

BB:stä tuttu lortto ja kaikkien aikojen pahin lortto. Myy salanimillä seksiseuraa seksitreffit.net sivustolla. Käyttää lakka-huumetta ja kaikkea muuta mitä ilmaiseksi tarjoaa.
Ai niinku miltä kaudelta? Oliko kauan talossa? Ei tuu nyt ketään mieleen
Siis mitä ihmeellistä tuossa nyt on? Tottakai siellä käytetään huumeita missä niitä on ja missä se hyväksytään ja missä siitä ei jää kiinni.

Outoa että tuo tulee jollekin yllätyksenä.

Jos toimittajat alkaisivat käräyttelemään julkimoita huumeista tai pidätyksistä, loppuisivat haastattelujen antamiset hyvin lyhyeen ja tuskin sitä kukaan suomalainen kädestä suuhun toimittaja haluaa.
Julkut ovat paniikissa tästä aiheesta ja aihe vielä näin suosittu. Ajan kysymys milloin joku pistää tänne ihan nimiä, ketkä ovat aktiivisia kokkelin ym käyttäjiä.
jussi parviaisen horatsu, nuoren lapsen äippä.. näkisittepä sen meiningin kun on "viihteellä"
esim vähän aikaa sitten bb-antin synttäreillä.. melkoisen huumepippalot oli
siis onko alottaja trolli vai mitä hemmettiä?
en ole julkku ja silti salaan huumeidenkäyttöni, koska huumeet ovat laittomia suomessa. ei ne julkisuudenhenkilöt nyt idiootteja ole, eikä ole ihme että snoop doggy dogg jää kokoajan kiinni huumeista kun siitähän paistaa sekaisin olo kilometrien päähän, miksiköhän kummassa aina raybanit silmillä.

huumeidenkäyttö on JOKAISELLA ihmisellä vaiettu asia, varsinkin mediassa. huumeet, myös biletabletit ja kokaiini ovat laittomia huumeita suomessa, siksi niistä ei todellakaan mennä kertomaan lehteen tai suoraan poliisille. äly hoi älä trollejamme jätä. ja jokanen huumeita kiskova, joka haluaa menoaan jatkaa jättäytyy varjoihin, eikä todellakaan ilmoita HEI KATSOKAA VEDÄN KAMAA OLEN KOVA JÄTKÄ. olet tyhmä jätkä.
plus, että useammat yhdistävät huumeidenkäytön, ryöstäjiin, raiskaajiin, väkivaltaisuuteen, ynnä muuhun vastaavaan. miksi haluaisit kantaa huumeidenkäyttäjän nimeä. tottakai suomirappa rappa jou, jos peeällästä taskut täyttyy nii riimiiki löytyy, ukkeleita arvostaa jotkut huumeidenkäytön takia, mut ne on kaikki 15-16vuotiaita.

ps. ihme kirjotus ihme aiheeseen.
Luulin että on ihan normaalia kulkea tammikuussa aurinkolaseissa.
Sanassa 'huume' on se ongelma, että se luo mielikuvan erittäin vaarallisesta päihteestä, joka pilaa varmasti elämän. Päihteiden käytössä alkoholista khattiin on vaaransa, mutta niitä pitäisi pystyä tarkastelemaan objektiivisesti eikä kauhistella sanan huume kuullessaan.

Vuonna 2007 julkaistiin hyvin arvostetussa lääketieteen tieteellisessä aikakausilehdessä nimeltä The Lancet Daivid Nuttin ja kummpaneiden artikkeli huumeiden vaarallisuudesta. He tarkastelivat erilaisten aineiden haittaa ihmiselle ja miten laki nämä luokittelee. Tulokset olivat mielenkiintoisia: http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=26298813.png&res=medium

Melkein samalta porukalta ilmestyi 2010 samassa lehdessä tutkimus, jossa päihteen vaarallisuudelle oli käytetty hieman eri kriteereitä kuin aiemmassa artikkelissa: http://desmond.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=63378296.png&res=medium

En ole törmännyt julkkisten huumeiden käyttöön, mutta se minulle se ja sama mitä kukin tekee omalla kehollaan muita häiritsemättä.

Lähteet:

Nutt et al. 2007. Development of a rational scale to assess the harm of drugs
of potential misuse. The Lancet 369: 1047–53.

Nutt et al. 2010. Drug harms in the UK: a multicriteria decision analysis. The Lancet 376:1558 - 1565
Seli seli, ei tuota viitsi lukea. "Sanassa 'huume' on se ongelma, että se luo mielikuvan erittäin vaarallisesta päihteestä, joka pilaa varmasti elämän." Typerämpää lausetta saa etsiä. Ethän sä usko tota itsekään.
Avaaja : Liittyvätkö avaukseesi lisäämät henkilöt uutiseen?

Taidat olla menossa raastupaan, kun aiheetta ihmisten kuvia jutuihisi lisäilet!

Ilmoitus tehdäänkö ?!
Niin?

Ihmiset käyttävät huumeita. Se on osa ihmisyyttämme.

Huumeet ovat keinotekoinen kategoria. Kun saman aineen johdannaisia käytetään toisiin tarkoituksiin on kyse masennuslääkkeestä, näitä käyttäjiä suomessa on alati enemmän.

Koska huumeilla ei ole mitään yhtenäistä kategoriaa vaikutustensa puolesta, niin myös alkoholi on "laillinen huume" vaikutuksiltaan. Sitä käyttää valtaosa kansasta.

Huumeet eivät ole ihmeellinen asia enää kenellekään muulle kuin alle 100 älykkyysosamääräiselle ihmiselle joka ei ole omaksunut mitään muuta tietolähdettä huumeista kuin perus kouluvalistuksen ja yksinkertaistetun kyseenalasitamattoman julkimedian.

Me muut ymmärrämme asiaa hiukan syvällisemmin. Huumeet ovat osa ihmiskulttuuria ja pärjääminen ihmisten kanssa vaatii tietyllä tasolla tämänkin asian ymmärtämistä laajemmassa kontekstissa. koska toimittajat ja julkkikset joutuvat toimimaan monenlaisten ihmisten kanssa he ovat väistämättä "sivistyneemiä" huumetietoisuudeltaan.

Koska huumetietoisuus on realistisempaa kuin "Kunnon taviksilla" myös käyttäminen on yleisempää koska he tajuavat mistä on kyse, ja kun tajuaa mikä on ok, mitkä ovat hyödyt ja mitkä ovat potentiaaliset haitat niin ihminen toimii oman etunsa mukaisesti - eli hyvin usein valitsee käyttää huumausaineita - KOSKA NE OVAT HIENOJA JA HAUSKOJA OIKEINKÄYTETTYNÄ.

Tätä tietoa ei saa sanoa julkisesti, vaan se pitää itse päätellä omalla nupillaan. Virallisesti kaikki huumeet tappaa ja oikea tapa huumata itsensä on laillisilla aineilla; tupakalla (tappavaa) viinalla (tappavaa) ja lääkärin pillereillä (95% lääkepillereistä psyykepuolella on huumausaineiden johdannaisia - tai huumausaineita!.)

Jos tajuaa maailmasta jotain ei pidä tätä ilmiötä ihmeellisenä vaan luonnollisena. Asiaa ihmettelevät vain ne ihmiset jotka on opetettu vihaamaan huumausaineita uskonnonkaltaisena teesinä. Loput nyökyttelee sosiaalisista syistä päätä kun "virallinen huumekielteisyys" on tapetilla ja heittää napin kielelle nurkan takana, fiksu ihminen ymmärtää milloin ei pidä kertoa todellista mielipidettään tai kenelle voi kertoa k18 asioista oikeasti ja kenelle ei ;)
Kävin muuten ruotsinlautalla tässä hiljattain. Noin PUOLET väestä juhli jonkin muun kun viinan voimalla. Seurueemme oli "hupiorientoitunutta" mutta meillä ei ollut omia matkassa.

Matkalla koitimme etsiä tiettyjä hupiaineita, mutta tällä kertaa vedimme vesiperän sen suhteen mitä halusimme. Kuitenkin tämän asian yleisyydestä voi päätellä jotain siitä että yhdellä ruotsinlaivalla pystyimme kolmeen pekkaan kartoittamaan NELJÄ kaupustelijaa joilta olisi saanut laittomia lääkkeitä, amfetamiinia (tai jotain sen sukulaista) sekä gammaa. Ekstaasia ei ollut tällä kertaa kenelläkään noista; sääli.

Hupaisaa ajatella että tuollakin reissulla "huumehörhöt" kulkivat sulassa sovussa lapsiperheiden ja muiden matkalaisten kanssa - ja jotain erikoista huomaa vasta kun on itse vihkiytynyt asiaan oman käytön kautta. Tämä onnistuu siksi että media on luonut valheellisen kuvan huumeorientoituneista ihmisistä ja "sekaisinolosta". Ainoat totaalisen sekaisin olevat ovat liki järjestäen humalaisia, joten hymyssäsuin kulkevalla perus kemikaali-Keijolla ei ole mitään vaaraa joutua silmätikuksi. Tokihan sitten on se marginaali jotka vetävät jotain piriä ja viinaa kuin viimeistä päivää ja sekoilevat itsensä vankilaan muutamassa päivässä. He ovat huumeidenkäyttäjien marginaalia, tätäkään ei media kerro koskaan.
Ja jos paranoian puolelle lipsahdetaan niin mietitään tätä:

Valtajärjestelmä RAKASTAA julkkiksia jotka käyttävät huumeita. Tämä siksi että jos joku käyttää huumeita, häntä voidaan aina taluttaa nuorassa kertomaan juuri niitä paskapuheita joita on tarpeen puhua mediassa. Jos ihminen olisi kunnollinen ei valtajärjestelmällä ole talutusnuoraa.

Huumeitakäyttävä julkkis ei puhu maatamme riivaavista todellisista ongelmista, vaan huumeitakäyttävä julkkis puhuu siitä mitä valtajärjestelmä käskee. Muuten huumekytkös paljastetaan ja tyypistä tulee huono esimerkki muille julkkiksille.

Valtajärjestelmä rakastaa huume-julkkiksia koska valtajärjestelmä perustuu vallalle. Huumeiden laittomuus on loistava tapa kontrolloida julkisuuden henkilöitä puhumaan paskaa maailmasta.

Julkkis-narkkarit; sponsored by suuriyritysten etujärjestöt, poliittiset systeemit & talousjärjestelmä.
"Ihmiset käyttävät huumeita. Se on osa ihmisyyttämme." Muahaha!

Toi aurinkolasipointti ylempänä oli hyvä. Silloin tällöin näkee porukkaa aurinkolaseissa. Joillain voi olla muita syitä, mutta kyllä kaamoksella tulee mieleen ihan tasan se syy. Ei se ainakaan coolilta näytä.
Jos köyhillä olisi Suomessa varaa huumeisiin, niin luuletko että julkut niitä käyttäisivät?

Eivät.

Paras tapa vähentää julkkujen huumeiden käyttöä on laskea niiden hintaa niin alas että köyhinkin sossuasiakas voi viihtyä heroiinipäissään joutumatta vararikkoon.

Näin huumeet eivät olisi enää "in" in-piireissä.
Kokkeli Karalahti on huumeiden käytöstä tuomittu jo monta kertaa.
Toimii edelleen nuorison parissa näyttäen mallia miten hyvin pyyhkii, kun pyllistää koulunkäynnille ja keskittyy rikolliseen toimintaan!
Ovathan BB-Niko nousiainen ja Miss Helsinki Ruusila alkoholia lukuunottamatta päihteettömiä?
ei kai ne käytä. Tietysti viinaa niinkuin moni muukin, kuten esim. Leppilampi, markus selin, antti jokinen, bb-pariskunta, aitolehti, ex-sievinen, idols-tyyppi, joka ei oikein menestynyt, jasper pääkkönen, esko eerikäinen, ex-missin ex-poikaystävä, entinen missi, joka myös taisi vähän seota, matti nykänen, molemmat tuksut, radiojuontaja (en muista nimee), karpelan ex-aviomies (ohjaaja, en muista nimee), salkkari mies-näyttelijä, andy mac coy, michael monroe, ex-pika juoksia 8en muista nimee), krisse salmisen ex-mies, juha veijonen jne.
JOO! Julkkikset ja media ovat salaliitossa! Salaa sitten vetävät kaikki mahdolliset aineet heti kun meidän tavisten silmä välttää.. Oon nähny ite kun kerran yhteen paikkaan meni kauhea määrä toimittajia ja julkkiksia ja sitten yks nimeltä mainitsematon iso julkku kattoi, ettei kukaan tavis nää ja ne veti sitte ämpäritolkulla heroiinia ja jauhelihaa.
jep. onhan julkimoiden yleiset pilleribileetkin taltioitu kameralle, mutta etnisistä syistä kuvamateriaalia ei voi näyttää televisiossa. :D
seuraavaks varmaan puidaan, että miks ihmiset jotka murhaa toisen ihmisen menee piiloon eikä heitä koskaan löydetä? näillä kahdella on pakko olla jokin yhteys, mitä jos kaiken paljastamattoman tiedon yhteydessä on suuri salaliitto.

paskaahan se on jos rikkoo lakia, eikä siitä kerro medialle.
eikö teillä sytytä tai ihmetytä koskaan kun julkkista kuvataan jossain pippaloissa niin vaikka valot kamerassa tärähtää suoraan naamaan niin pupillit seisoo silmissä levällään.... ;D??!!amfetamiini...kokaiini....raippatirai....
Vittuakos se sitten haittaa??
Aivoja.
Amfetamiinin käytöstä seuraa todellakin hyvinkin rajut vieroitusoireet ja Amfetamiiniin yliannostukseen voi kuolla.
Ylemmässä viestissä puhuttiin fyysisestä riippuvuudesta. Amfetamiini aiheuttaa psyykkisen riippuvuuden ja tappaa liian suurina annostuksina. Myös alkoholi tappaa liian suurina annostuksina.
Mitäpä se sinulle tai kenelle muullekaan kuuluu? Mitä sinä kannat huolta toisten huumeiden käytöstä? Sinuun pätee sama periaate kuin muuhunkin maailmaan eli suurimmat ongelmat maailmassa on toisten ihmisten ongelmat. Miksi sinä tunnet huolta siitä mitä muut elimistöönsä työntävät? Pidä vain huoli siitä että itse olet "normaali" yhteiskunnan rattaissa pyörivä lammas joka ei koskaan ylitä katuakaan punaisilla valoilla. Ihan varmasti omassa elämässäsi on paljon puutteita ja epäkohtia joihin voisit puuttua peiliin katsoessasi.

Oletko koskaan tehnyt elämässäsi mitään "laitonta"? Ymmärrätkö edes sitä tosiseikkaa että monesti ne jotka lakeja rustaavat, rikkovat itse niitä lakeja minkä kerkiävät. Ne ovat vain mustetta paperilla. Vapauta itsesi ja tee joskus jotain muutakin repäisevää kuin mitä yhteiskunnan normitus antaa myöten. Virkamiehet ovat kaikista kovimpia huorien käyttäjiä tässä maassa ja myös heidän piireissään käytetään alkoholin lisäksi huumeita. Tähänkin pätee sanonta "älä tee niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon".
Hei, mä haluan heti huorien käyttäjän vaimoxi!
yli 90% suomalaisista on huumeiden käyttäjiä. Alkoholi on yksi pahimpia huumeita mutta sitä myydään maitokaupoissa. Uskokaa pois, jopa Jim Morrison joka käytti LSDtä, pollee, pirii, hamppuu jne sanoi useasti ja hänen läheisensä sanoi että alkoholi oli hänen pahin demoninsa. En väitä että se olisi pahempi kaikille kuin heroiini, se on mikä kullekin.
Onko tämä totta että ihmiset selittävät että voi kun se alkoholi on niin paljon pahempi ja sen takia huumeita saa siis käyttää? Terveydeksi.
No huh huh...viina tappaa hitaasti,mut tosiaan sitä tarvii sit vetää vuosi tolkulla ja pskat housussa tuolla ojissa ja pusikoissa...kamaan jää aika varmasti koukkuun heti ja vie mielenterveyden,ulkonäön,rahat ja sit hengen...kyl juopon tuurilla pitempään elää,kun nistin..oon nähny!!!
Tunnen aikuisen kolmekymppisen kaverin, joka on kotoisin rikkaasta perheestä. Hän on ekstaasin viihdekäyttäjä. Huom. Hän ei ole koukussa, vaikkakin on käyttänyt kohta 10 vuotta. Mitään vahinkoa ei myöskään hänen aivoissaan ole tapahtunut ja tuskin tulee tapahtumaan. Hän nimittäin "reivaa" kerran vuodessa WhiteOutissa tai vastaavassa.
Minusta kyseinen harvoin tapahtuva hauskanpito ei ole kenellekään pahaksi.
Koukutus on helppoa kuulemma väistää, kun jo ensimmäisellä kerralla totuttelee ajatukseen, ettei ota lisää laskuissa.
KANNATTAISKOHAN KOKEILLA NIITÄ HUUMEITA ENNEN KUIN ARVOSTELEE TOISIA. Ei se ny mikään maailmanloppu ole jos pari pilleriä silloin tällöin huuhtoo kurkusta alas. Vaikka meidän rakas valtio ne laittomina näkeekin. Jos joku koskee huumeisiin niin ei se ole narkkari yhtään sen enempää kuin jos jokainen alkoholia nauttiva olisi juoppo.
Elettiin sitä ennenkin.
"KANNATTAISKOHAN KOKEILLA NIITÄ HUUMEITA ENNEN KUIN ARVOSTELEE TOISIA." Tää oli paras.
Tässä sisäsiittoisten sarvikuonojen maassa monet haluavat olla parempia ihmisiä ja elämäntavat ovat sen mukaisia. Kyllä cannabis kannattaa kasvattaa itse, on ainakin puhtaanpaa kuin kadulta ostettu mutta sekin voi aiheuttaa skitsofreniaa, tiedän tapauksen. Niin ihmiset pyrkivät uusiin atmosfääreihin aineiden avulla, mutta on niitäkin jotka käyttävät amfetamiinia siksi että on pakko jaksaa paaahtaa vaikka eivät ole julkikksia !!
No sehän oiskin järkevää kertoo turhisjulkkisten huumeitten käytöstä, kun ne on varmasti joittenkin nuorien idoleita mihin nuoret samaistuu. Vaarana et nuoretkin rupee matkii idoleitaan.
Sitten kun turhisjulkkiksen kulissit romahtaa ja näytetään miten huonoon kuntoon huumeista ja muustakin sekakäytöstä menee, ni fanit ei ehkä huumeista juurikaan sen jälkeen välitä. Idolilta menis maine, mut tietämättään pelasti satoja tai tuhansia samasta paskasta.
että mie lähen tuonne Stadin yöhön nyt lauantaina ja miun kännykässä on kamera ja mie kuveja otan jos epäilyttävii nään,miun sisko täältä suuresta kaupungista vie miut moniin baareihin!!Ja mie totta helevetissä kaikki narkomaanit vasikoin enkä ees häppee.
Elämä on erilaista Juvankosken ABC:llä, pintatyyppien kanssa kun hyörii.
Hyvä! tee se ja laita videot juutuupiin pyörimään kaikkien nähtäville!
Tuo salkkari paljastus oli mielenkiintoinen. Milloinhan tulee esille nimet......
No eiks se yks likka syö niit omppuja siin?
Voiko mitään pelottavampaa kohdata kun päänsä sekaisin vetäissyt narkkari jossain ihme kukkuu-tilassa?
Ei voi tajuta kuinka jotkut vapaa-ehtoisesti "bailaa" ja sekottaa psyykettänsä myrkyillä.
Sitä paitsi päihdehakuisuuteen liittyy myös muuta riippuvaisuuskäytöstä... näkyy monessa asiassa... tupakka, rahapelit, pakkomielteet... pakkomielteet voivat kohdistua moniin asioihin... narsismi ilmentyä monella tavalla...
mielestäni taateli on paha asia. olen koukussa niihin kuin tekin olette huumeisiin. auttakaa minua :(
mä puran tällä tavalla näin
salkkaribileissä ainakin vedettiin nokkaa
tiedän olin ite siellä vetämässä,kaikki mitä vaan tietäisitte jos kertoisin ;D
hahhaa no niin aktivoidaantämä keskustelu jälleen!!
Mua ei nuo tyrkyt ja BB-julkkikset niinkään kiinnosta. Mutta mitenköhän Suomen rokki- ja hevipiireissä mahtaa olla? Viinan kanssahan siellä sekoillaan paljonkin, ja siitä usein kerrotaan ihan avoimesti, mutta kaikki muusikot kyllä väittävät, että sen vahvempiin ei ole kiinnostusta. Tietysti väittävät, kun eihän se laillista ole, mutta miten mahtaa olla asian laita todellisuudessa, onko kellään tietoa. Hanoi Rocksit taitaa olla tyyliin ainoita, joiden huumeidenkäytöstä on jotain kuullut.
mitä se maria vihjaili, että vesku olis käynyt ennen tv:ssä sekoiluaan andyn kanssa veskissä. Varmaan ottamassa niitä vitamiinipillereitä ja punaviiniä. Eihän se ollu syönykään koko päivänä!
järkkyä kertokaa lisää
Tämä salailu on vähän sama kuin se,ettei koskaan kerrota julkisuudessa,kuinka lätkäpelaajat käyvät vieraissa minkä ehtivät.Olen kovasti ihmetellyt,että miksei niistäkin kirjoiteta/paljasteta?
Ehkä nämä huumeidenkäyttäjätkin käyvät vieraissa minkä ehtivät. Senhän voi kätevästi yhdistää vaikka etelänmatkaan. Voi käydä iltasella sillä "viihtellä" ja samalla reissulla pettää vaimoa, joka on sillä aikaa hotellilla lasten kanssa.
koko elämä on etelänreissua miksi rajoittaa siihen
Niinpä. Jauhetaan vaan jostain Saran mahdollisista tekemisistä. Vaikka Sara on vapaa nuori nainen.
Hyvin vihjattu. Taitaa olla niin että Sarat ja muut vapaat nuoret naiset joutuvat suojelemaan jääkiekkoilijoiden ja muiden julkkisten vaimoja miehiltään kun mies itse ei sitä tee!
Julkkikset /huumeet /rikollisuus
Pienet on piirit helsingissäkin
Anaboliset steroidit ovat paljon vaarallisempia kuin esim marihuana.
Ja steroidit ikävä kyllä kuuluvat tai ovat kuuluneet monen julkkiksen elämään.
Joku tuolla avasi ketjun ja epäili ihmistä joka ei varmasti käytä, joten otetaan vastapainoksi tämä ylös.
 /   /  /  / Julkkisten huumeidenkäyttö

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta