Mistä kumppani maalle?

heinälatoromantikko

Maastullin deitissä ilmoitus ollut vajaan vuoden eikä ensimmäistäkään vastausta. Netissä vastaa venäläisnaiset. Onko niin että kohtuullisesn hyvinkoulutettuja naisia (vaikka sh, opettaja tai lääkäri) ei vaan maaseudun vähät palvelut kiinnosta? Emäntä ei siis hakusessa vaan kumppani. Humppalavat ei tosiaankaan kiinnosta ja baarissa tulee käytyä vaan pari kertaa vuodessa.

106

4179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muamuija

      Ehkä Sinun pitäisi tuoda itseäsi näkyville heidän reviirillään - eivät välttämättä aktiivisesti etsi miestä maalta mutta voisivat sellaisenkin ottaa huomioon, jos kontakti jotenkin onnistuttaisiin luomaan. Eli tällä hetkellä kuljette kenties rinnakkaisia kaistoja samaan suuntaan, mutta ette risteä tahi kohtaa.

    • Huono ennuste

      Maajussit ovat pahasti takamatkalla muuhun väkeen verrattuna.

      Kun aina ei ole mahdollsta lähteä huuhaa-reissuille äkkilähdöillä ja
      kun yleensä pitää vähän rahankäytönkin perään katella.
      Konien kanssa pelailevat flikat ovat tietysti helpompia saaliita,mutta ei näillä kyllä kaikki muumit ole laaksossa.

      • navettapiika

        Tässäkin huushollissa ois noita kumppaneitten paikkoja auki, mutta ei oo jonoksi asti ollu vielä tulijoita. Kahtelun laita on vähän niin ja näin, kun ei kerkiä eikä jaksa tai ei vaan yksinkertaisesti viihti. Viime yökin tuli vietettyä sangen epäromanttisesti puolittain lehmän hanurissa ja aamuyö leikittiin Piia Potkaa, eipä taija nuorta emäntää tai vanhempaa renkiä löytyä? Oishan tässä elämässä ainakin vaihtelua..


      • litn

        Heppatytöt haisee hevosenkuselle, muutaman lottovoiton saaneen isännän tunnen. Talo ja talon pihaympäristöt kuin tunkiossa elettäisiin, ennen lottopottia sentään oli talot ja ympäristö siistejä.


      • hummanihui

        Noilla hevostytöilläkin tahtoo olla maaseudulla asumisesta liian ruusuinen kuva, ei täällä sillä pärjää että ratsastelee päivät pitkin pellonlaitaa ja tallissa käy syöttämässä hevosille leipäpaloja...


      • Terävä havainto
        litn kirjoitti:

        Heppatytöt haisee hevosenkuselle, muutaman lottovoiton saaneen isännän tunnen. Talo ja talon pihaympäristöt kuin tunkiossa elettäisiin, ennen lottopottia sentään oli talot ja ympäristö siistejä.

        Pitänee jotakuinkin paikkansa, kun alkaa kattelemaan noita maatiloja, joihin on saatu hevosia emännän myötä, että paikat ränsistyy. Paska tunkee ihan sisälle asti, pihasta puhumattakaa. Autonraatoa ja muuta romua alkaa ilmestymään pikkuhiljaa nurkkiin.


      • TROLLI.
        Terävä havainto kirjoitti:

        Pitänee jotakuinkin paikkansa, kun alkaa kattelemaan noita maatiloja, joihin on saatu hevosia emännän myötä, että paikat ränsistyy. Paska tunkee ihan sisälle asti, pihasta puhumattakaa. Autonraatoa ja muuta romua alkaa ilmestymään pikkuhiljaa nurkkiin.

        TROLLI


      • Terävä havainto
        TROLLI. kirjoitti:

        TROLLI

        Ei minun kommenttini ainakaan ollut trolli! Ajelkaapa huviksenne maaseudulla ja katselkaa noita hevospaikkoja taikka sellaisia, joihin on saatu hevosia nuoren emännän mukana. Ei tietty kaikki paikat ole muuttuneet hurjiksi, mutta aika moni paikka muistuttaa kaatopaikkaa, ikävä kyllä.
        Missä lienee sitten vika, loppuuko isännältä puhti pitää paikkoja kunnossa, kun tulee muuta, vai mikä?? Tässä hiljan ajelin yhden kaverin farmin ohitse, en ollut uskoa silmiäni miten paikka oli repsahtanut hevosten myötä, pihat täynnä kuraa ja hevosen p4skaa, epämäräisiä hevosaitauksia oli joka puolella, joka paikka huusi suorastaan remonttia. Kaikki raha oli ilmeisesti laitettu noihin lemmikkeihin, syrjäinen metsäpalsta oli kaikessa hiljaisuudessa myynnissä.


    • näinhän se on ,,

      Ei niihin deittijuttuihin vastaa kuin luonnevikaiset,
      psyykkisesti häiriityneet lääkitystä käyttävät.
      Toinen joukko on läskitynnyrit ja ikisinkut joille
      sopivaa miestä ei vielä ole syntynytkään.
      Jos haluaa suhteeseen niin live kontakti on
      aina varmin.

    • &=(&(&99

      Maa ja mehtä sekä elikko puolen tilaisuuksista ja koulutuksissa voi löytyä samoja arvoja ja kiinostuksen kohteita omaavia sinkkuja.Ravintoissa voi vielä ihan nuorena laukata huvin vuoksi mutta vakavammat suhteet niin ja näin.

      • mjm7ii

        mtv3.fi/maajussillemorsian hakee taas uusia yrittäjiä.


      • -pete-
        mjm7ii kirjoitti:

        mtv3.fi/maajussillemorsian hakee taas uusia yrittäjiä.

        ja peltopellelle pesää ohjelma =)


      • Avustava taho

    • Väärä lehti sulla!

      Mulla oli jokunen vuosi sitten ilmoitus Voi hyvin-lehdessä, sain n. 50 vastausta, asiallisia vastauksia lähes kaikki (pari taisi olla ymmärtänyt ilmoituksen väärin), vastasin tavalla taikka toisella jokaiselle. Siinä kirjepinkassa olisi ollut melko varmasti 47 emäntää muillekin isännille, omani löysin niistä. Kolmen lapsen isä olen nyt, emäntä tekee etätyötä täällä tilalla ja mukavasti menee.

      Sen verta vinkkinä, että ensin katsoen peiliin, josko sieltä löytyy ensin fiksattavaa ja jos et itse osaa katsoa, niin lainaa vaikka kaverin vaimoa (luvan kanssa) makutuomariksi, vaatekaappia uusiksi, siis sisältöä, asuntoa siivoten jne. Nämä siksi, että jos ja kun tärppää, potentiaalinen emäntäehdokas ei äänestä heti jaloillaan, kun toteaa tilanteen toivottomaksi. Onnea yritykselle!

    • viljelijä

      Juuri vastasin ikäiselleni naiselle samalla puolella maata olevaan pieneen kaupunkiin.Kahdesti puhuttiin puhelimessa,nainen oli reippaasti humalassa.Kertoi että olen mukavan tuntuinen tyyppi.Kolmannessa puhelussa kertoi ettei ole etsimässäkään minkäänlaista kumppania!Testasi vain markkina kelpoisuuttaan.Kertoi jatkavansa väkivaltaisen miehen kanssa.Kylkiluutkin olivat jo parantuneet edellisestä tappelusta!On se niin mukavaa harjoittaa taistelu lajeja ihan kotona.

    • Yualle

      Lääkäri nyt on täysin utopiaa, mutta sh- ja varsinkaan opettajanaiset vaatii asuinpaikkakunnaltaan palveluina muutakin kuin Ale-Makasiinin ja parturi-Kampaamo Pa-Ka:n. Ja se naisopettajien VW Golf:kaan ei kestä kuin 2 vuotta näillä maaseudun kuoppaisilla teillä, että se siitä =)

    • Ruokakaupassa ihastu

      Me naiset ehkä mietimme että, jos miehellä ei ole 2 h viikossa aikaa esim. käydä katsomassa jossakin vaikka tanssiravintolassa nais ehdokkaita niin sehän kertoo ettei hänellä olisi tälle naisellekkaan sitä 2 h viikossa omaa aikaa. Ruokakaupassakin voit tutustua ihan tavallisiin vapaisiin naisiin, katso esim mitä hän ostaa niin siitä voi päätellä onko millainen perhe odottamassa kotona...Hymy voi lämmittää ja ohimenevä lämmin katse..siitä se alkaa...

    • 43:n

      Minä kysyisin ennemmin, että mistä maajussi kumppaniksi?
      Itse olen maatalon tyttö ja asun maalla yhä. Olen katsastellut josko jostain tavallinen maamies eteen tulisi vaan ei. Itsekkään kun en kapakoissa käy enkä tansseissa niin...
      Enkä usko että sieltä kunnollista maamiestä löytäisikään. Ei ne ehdi öitään kapakoissa istumaan.

      • 5-kymppinen

        Niin se on kyllä totta,ettei yömyöhään tule hereillä oltua,eikä kapakoissa aikaa vietettyä.Kyllä maalla touhuileva ihminen ,saa jättää yökyöpelin menot vähemmälle,jos ollenkaan,on sen verran työt väsyttäviä,eikä enää puhtia riitä kaikenmaailman menoihin.Mutta silti se kaverikin olisi hyvä ollavaikka ihan seuraksi,ei piiaksi,eikä orjaksi,vaan tasavertaiseksi kumppaniksi.


    • 19

      maatalous näyttelystä hän löytyy,jos osaat vain katsella,sitä oikeaa,älä sitä jolla on isoin traktori

    • Oma maajussi ois niin ihana löytää. Vaan enpä taida koskaan moista saada elämääni.
      Treffipuolellakin on profiili(Nainen1975-nimmarilla, jos jotakin kiinnostaa tietää), mutta tuskin sieltäkään nappaa. En ole mitenkään korkeasti koulutettu, mutta hyvää ruokaa osaan tehdä, leipoa pullaa ja leipää ja kutoa villasukkia. Pienessä kaupungissa asun, vaan en visiteeraa kapakoissa. Lavatanssit kiehtois, vaan eipä niihin tohdi yksin mennä.

      • miehenä kysyn

        mikä sinua niissä lavavatansseissa kammottaa?, ei siellä seinäruusuna tartte olla jos vähänkin omaat tanssiaskeleita, kannattais ainakin katsastaa muutama paikka että näkis onko vientiä ,rohkeutta kehiin.ja pieni flirttailu ei ole pahaksi ja muista ennenkaikkea että hymy on paras flirtti jos et heti saa keskustelua aikaseksi. Kyllä aito hymy naiselta saa ujoimmankin miehen lämpiämään, oon kokenut sen tehon monesti.


      • Täällä olis siulle maajussi vapaana ,eikä tarvi muuta osatakaan ruokaa laittaa,ja leipoa pullaa


    • järven rannalta

      Eikai se maajussiudesta ole se kumppanin löytyminen kii, vaan ihmisestä itsestään. Mutta varsinkin lehmällisten maaseudun ihmisten on käytännön syistä vaikea lähteä markkinoille. Koti sitoo liikaa. Mutta kumppani voi tulla vastaan missä vaan. Avoimin silmin jos kulkee, eikä ole turhan ranttu.
      Itse aina asunut maalla ja lehmien kanssa. Välillä risoo tämä homman sitovuus kun voisi elämällään jotain muutakin jo tehdä!

    • ..........
    • 1+20

      Entäs sitten se kun vanhemmat samassa talossa asuu, se vasta naiset karkottaa :)
      ei niitä vanhuksia pois kotoaankaan ilkeä ajaa, eikä toisaalta mitään järkeä uutta taloa viereen tehdä kun entisessäkin tilaa vaikka millä mitalla.

      Tosin itellä se suurin vika on korvien välissä :)
      Liian epäsosiaalinen yksilö.

      • kysyn vaan

        miten sinä sitten voit kuvitella eläväsi miehen kanssa jos korviesi välissä on vikaa


    • Erilaisista.

      Harrastuksista löytyy parhaiten oikeanlainen kumppani. Eli hakeudut harrastuksiin missä käy enemmän naisia,sieltä löytyy helposti sopivaa seuraa. Nettiseura kannattaa unohtaa heti,koska netissä pyörivät ovat etupäässä B-luokkaa.

    • puolikova porkkana

      Kannattaa hakea Maajussille Morsian TV ohjelmaan.

    • heinälatoromantikko hei kiva lukea ,mutta ties monesko mielipaha ,kun ei vastausta ,kun olet laittanut vastauksen ed.m systeemin ilmoituksiin -useampaan!
      olen maalaiskodinkasvatti ja janoan maalle.

      Ilmaistt 'kö olet vailla - ??
      miten ajattelit mun laskuni hoitavan - en aio heti muuttaa ennenkuin tutustumme!

      olen pitkäaikaistyötön ja TE -tuella saat tekijän - en lomittajaksi!

      en ole akateeminen ,mutta en paklaa ihoani - en savusta ethän Sinäkään..

      Niin miis päin on mansikkisi Tuulta töppösiin.
      tuskin mun tarvii pitkään odotella..

    • Miten niin netissä on B-luokkaa?!?!
      Mä ite asun "maalla" ja tykkäisin eläinten pidosta sun muusta...Mutta täällä ei niitä "poikamiesjusseja" olekaan:) Joten, katotaan sitten mitä muuta löytyy, joskus ehkä...

    • Noita naiseksi

      Pitäisi varmasti olla sellainen maaseutuchatti:) Kaikkia ei tosiaankaan kiinnosta kapakoissa pyöriminen, eikä se ihmisten bongaaminen arjen keskeltä niin yksinkertaista ole. Sitä B-luokkaa taitaa pyöriä ihan kaikkialla, -jos ihmistä nyt kenelläkään on oikeutta noin sanoa. Jokaisella on tarinansa ja tapansa, se lienee tärkeintä, että oikeanlaiset tarinat ja tavat kohtaavat. Kyllä mullekin maanviljelijä kelpaisi; ovat vaan sopivan sorttiset ehdokkaat vissiin missä lie peltojansa muokkailemassa, metsiään hoitamassa, karjaansa kaitsemassa...

      Se peiliin kurkistus välillä, kuten joku mainitsikin on ihan hyvä juttu tosiaan. Kivempi se on perussiistiä ja ryhdikästä miestä katsella peltotöissäkin, vaikkei kravatti ja kauluspaita sinne Massey Fergusonin rattiin kuulukkaan. Hiki saa haista vaan ei pinttynyt p... ja puhua pittää muutakin kun "en tiijä, ihan sama, onko ruokoo, anna pusu".

      Iloa talveen ihan jokaiselle etsijälle♥ Toivotaan, että kevätauringon koittaessa alkaisi orastaa muukin kuin pellon piennar...

      • "maalaistyttö"

        Ihan pakko vastata tähän.....Mulla kin veri vetää kokoajan vaan enemmän ja enemmän maaseudun rauhaan takasin. Lapsuuteni ja nuoruuteni asuin maalla. Seuraan talojen/tilojen myynti-ilmoituksia ja haaveilen ;).... mutta yksin, kahden lapsen kanssa ei oikein rahkeet riitä tämän haaveen toteuttamiseen...mutta kenties joku kaunis päivä tämäkin toteutuu. Toivon niin. Maalla on ihanaa! Miehen kautta en tätä haavetta haluaisi toteuttaa mutta jos joku ihana "maajussi" tulisi eteen ja veisi jalat altani niin siinä olisi kaks kärpästä yhdellä iskulla ;)).


    • Ritu34

      Kyllä se on niin,että aika harvaa naista tosiasiassa kiinnostaa maaseutuelämä. Kaikki palvelut ovat kauempana ja kaupungissa pääsee paljon helpommalla arjen asioissa.
      Tilanne korostuu entuudestaan, jos nainen on hyvinkoulutettu. Kyllä teiltä maaseudun mies asukeilta vaaditaan hyvää onnea tai varallisuutta, poikkeuksellisen vahvaa viehätysvoimaa, edustavaa ulkonäköä ja verbaalisia kykyjä, mikäli meinaatte sen vaimokkeen sinne löytää.
      Eikä siellä maaseudulla taida niitä naisehdokkaita liiemälti olla.
      Tässä naisellisia mielipiteitä, lieneekö niistä sitten mitään apua.

      • Eräs emäntä

        Naapurissa on esimerkki, miten suhteellisen mitättömän näköinen, eikä mitenkään varakas, hiljainen isänsä ja äitinsä kanssa asustava keski-ikäinen mies on viimeisen kymmenen vuoden aikana jo kolme vaimoehdokasta käynyt läpi. Ensimmäisellä oli lapsia pari valmiina, asusteli tilalla aikansa, sai auton talon rahoista ja sitten otti ja lähti, auton vei mennessään. Seuraavalla oli hevosia, niille remontoitiin tallit, kulki muualla töissä ja kouluttautuikin, ei viihtynyt, lähti ja vei hevosensa mennessään, tallit jäi. Nyt on kolmas emännäntekele menossa, sille perustivat ensin yrityksen tilalle, mutta syrjässähän se oli, nyt on siirtynyt kylälle hyvään liiketaloon. Miten kannattanee ja kauanko kestänee, ei kovin vilkkaalle näytä asiakasvirta nytkään. Takaajahan se maksaa, jos huonosti käy. Kukaan naisista ei ole tullut anopin kanssa toimeen (tai toisinpäin) ja kaikki on valitelleet julkisesti miten "nössö"mies on. Nyt on vuosien saatossa lähtenyt lehmät, myyty kiintiö, peltoja ja metsää, tilasta rippeet jäljellä, ja eläkeikään vielä vajaa 20 v, eikä koskaan ollut mies muualla töissä kuin kotonaan, ei hyvältä näytä.


    • 14+12

      Ensinnäkin, kohtuullisen hyvinkoulutetut naiset haluavat kohtuullisen hyvinkoulutetun miehen. Toisekseen, maaseudulta tuntuvat kaikkoavan ne koulutusta vastaavat työpaikatkin aina vaan kauemmas.

    • Eiköhän löydy?

      Täällä yksi koulutettu, hämeessä asuva maalle halajava nainen. Mitä ikäluokkaa olet? :D

    • Lycka till!

      Ei ne morsiammet kotoa tule hakemaan. Mars mars koulun penkille! Siis suomeksi: hakeudu vaikka kansalaisopiston iltakurssille. Valitse kurssi, joka liittyy omaan ammattiisi, siellä ne samanhenkiset luuraa ;-)

    • Äimistelevä

      Kerrohan, Heinälatoromantikko, miksi naisen pitäisi olla sh, opettaja taikka lääkäri. Onko niin, että haikailisit heidän tulojaan?
      Mitä korkeammalla rima on, sitä utopistisempaa on puolison löytäminen. Eikös ratkaisevana tekijänä olekaan keskinäinen voimakas kemia, sielunsukulaisuus, rakastuminen. Voimakas tunneyhteys on kuin liimaa, joka pitää yhdessä ja kantaa vaikeidenkin aikojen yli.

      • ajatteleppa itekkin

        Eikö kannattaisi katella sellasta, jolla on samanlainen ajattelumaailma, eli joku lomittaja, heppatyttö, koiratyttö, agrologi, puutarhuri, iktyonomi jne....

        Eli joku josta voi olla hyötyä myös sille sun tilalle.


      • attana
        ajatteleppa itekkin kirjoitti:

        Eikö kannattaisi katella sellasta, jolla on samanlainen ajattelumaailma, eli joku lomittaja, heppatyttö, koiratyttö, agrologi, puutarhuri, iktyonomi jne....

        Eli joku josta voi olla hyötyä myös sille sun tilalle.

        itunko väliä sillä tittelillä on korvienväli pitää olla kunnossa, loogeilla ja noomeilla usemmiten ei ole.


    • Aloitus on trolli

      pitäkää nyt jotain rajaa jutuillanne..

    • n50v.

      Itse olen maatalosta kotoisin ja kaipaan kovasti maatalon ympäristöä elämääni mut ei mistään netistä löydy miehiä ns.maajusseja!
      Ja eiköhän siistejä,fiksuja,tässäpäivässä eläviäkin maajusseja ole jossain.
      Mieluiten ottaisin maajussin miehekseni jakamaan sitä arkea kuin jonkun sohvaperunan rivariini.Maatalossa saa sentään tehdä vapaasti kaikkea niin sisällä kuin ulkonakin.Tekeminen ei lopu.
      Siispä.kyllä niitä naisia löytyy vielä maajusseillekin ja ihan fiksujakin,ilman diapamia ja alkoa!:)

    • vittttt

      Kyllä se lähes mahdotonta on löytää järkevä maanläheinen nainen maalle. Onhan tuo nähty ja koettu, tyhjän saa jo yrittämättäkin. vaikka kuinka paljon on vapaita maajusseja eikä valoa näy.
      Maaseutuammateissa toimivat yms olisivat hyviä puolisoehdokkaita mutta epäsuhta markkinoilla on niin toivoton ettei kannata odottaa enää ihmeitä, varsinkaan yli 40v miehen. Vielä tämä yhteiskuntapolitiikka joka tekee maaseuduin ihmisistä roistoja ja loisia että tekee elämisen mahdottomaksi. Kuten eräs poliitikko sanoi: nyt on maaltaPAKOTTAMINEN. Siinä kertoo lauseessa sen kaiken.

      • Omansa löytänyt

        Ei pidä paikkaansa, etteikö 40v. miehelle maalla löydy ottajia. Itse jäin n. 40v. yksin, kun sairaus vei silloisen kumppanini. Pienen suruajan jälkeen lähdin etsimään uutta elämänkumppania tänne maatilalleni, löysin oman emännän varsin helposti laittamalla ilmoituksen lehteen. Sain vastauksia todella paljon, vastasin kaikille ja lopulta sieltä hän löytyi monien puhelimessa puhuttujen tuntien ja kirjeiden jälkeen.

        Meillä on nyt yhteisiä lapsiakin, eletään täällä maatilalla, yksi vaimon lapsista on jo maailmalla, yhteiset lapset vielä koulukkaita. Hyvin meillä on mennyt, en ole sitä ilmoitustani siellä lehdessä katunut. Paljon sain silloin hienoja vastauksia, kyllä maalle tulijoita olisi ollut.


    • trolli vetää

      hienosti, homottelu vielä puuttuu

    • MinervaMaa

      Hei, olen hyvin kouluttautunut sinkkunainen alle 40v. Voin kertoa, että kyllä maaseudunkin miehet kiinnostavat ja maalaiselämä on täysin kilpailukykyinen vaihtoehto kaupunkielämälle. Mitä sitten tulee 'vaatimuksiin' sen suhteen mikä kumppanin koulutuksen 'pitäisi' olla ainakin itse ajattelen niin, että jos mies muuten on fiksu ja älykäs, niin muodollinen koulutus ei kauheasti ratkaise, tärkeämpää on sydämen sivistys. Läheltä seuranneena tiedän, että maanviljely on niin laaja-alaista tieto-taitoa vaativaa yrittäjän työtä, että kyllä siinä miehen pitää olla osaava ja fiksu menestyäkseen ja kehittääkseen työtään - mikä tänä päivänä lienee pakko - eli kaikki kunnia maanviljelijöille koulutustaustasta riippumatta.

      Maaseudun tulevaisuuden ilmoituksiakin on tullut silmäiltyä, mutta niissä on yksi paha puute, joka ainakin itsellä nostaa vastaamisen kynnystä: niissä on todella vähän kirjoitustilaa ilmoittajalle ja siksi viesteistä ei käy ilmi, millainen mies siellä kirjoittelee. Koska minäkään en etsi isäntää vaan kumppania, niin ainakin henk.koht. haluaisin tietää hiukan enemmän ihmisestä ennen yhteydenottoa ja tämä kaiketi monella muullakin on toive. Siispä vinkkinä: laita ilmoitus vaikka suomi24:n deittipalstalle, itsestäsi ja ajatuksistasi hiukan enemmän tietoa ja maininta, että olet maanviljelijä. Heinälatoromantikko olisi sielläkin oikein passeli nimimerkki :) Tsemppiä kumppaninhakuun! :)

      • talous,talous,,

        Siihen se on mennyt että todella harvat maaseudunmiehet
        elävät pelkillä maatilantuloilla. Lisäansioita on haettava jopa
        satojenkilometrien takaa. Että melkoista reppusakkia
        nykyiset maaseudunmiehet ovat. Ns suurella yleisöllä
        mielikuvat maaseudusta ja maataloudesta ovat jääneet
        iloisesti -70 luvulle. Sinänsä maatila asuiympäristönä on
        lyömätön ,mutta suurin huoli on se pystyykö siinä hankkimaan
        edes keskimääräisen tulotason mikä tässä maasa on.


    • Ei mitään ongelmaa saada nainen maataloon. Pitää olla kiinnostava,oma juttu,siisti koti, vähän massii ja vaikka toi Chibli6. Maajussit on olosuhteiden pakosta niin kiinni töissä et siihen loppuu useimpien donnien mielenkiinto. Kannattaa miettiä haluaako rakastaa kivaa naista vai ahnehtia aina vaan lisää sikalan/navetanseinää. Kukaan oikea nainen ei jaksa kuunnella sitä kitinää ja traktorijuttuja vuosia. Se on kovaa valuuttaa että on aito ja välittää kumppanistaan. Noita paskalehtien juppikuoria kyl riittää.

    • Botu Satu

      Maajussille morsian skaba. Hoh.Hoh.Hoo Ei voi muuta kun griinaa.Juntit on ruvennu sellaseks et ne ei osaa hoitaa mitään juttuu ite . Kaikki tarttis stadilaisten järkkää gimmatki. Juntti on niin laiska et se ei saa edes revaa hoidettuu. Sit viel esitetään vaatimuksii, tarttis olla leguri tai freka. Ihan ku gimma joka on blugannu ittensä joksku stydimmäks tulis sinne olkikuukkeleiden mestaan , ottais lanan handuun ja rupeis työntelee lehmänskeidoja veks. Sitä varten ne on blugannu ittensä joksku paremmaks, ettei tarttis tollasii duuneja tehdä. Mä voisin kyl tulla mut ku mä en tsennaa mitään lande duuneista, mä oon kattokaas janarit laivagimma ,lohduttanu monii skönareita. Jotku on huikannu kun mä oon lähtenny botskista ,et jos must jää joku muisto,nii paa sen nimeks Jukka ,mä oon heittäny takasin ja et jos must jää nii se on kuppa. Tsemppiä janarit

      • ss

        en tiiä mutt onpas homo murre :D


      • Gimma mäkin

        Sä friidu taidat olla näitä daijuja stadilaisia, jotka uskoo että tää boltsi pyörii ainoostaan niitten ympärillä ja Stadi on ainoo mesta missä voi bungata.


      • Gimma mäkin
        Gimma mäkin kirjoitti:

        Sä friidu taidat olla näitä daijuja stadilaisia, jotka uskoo että tää boltsi pyörii ainoostaan niitten ympärillä ja Stadi on ainoo mesta missä voi bungata.

        ...siis budjata.


    • ihan vaan utelen

      Pitäisikö kumppanin ottaa osakseen tilan työt, velat ja varat?

    • carrot

      Hmmm....voi voi ala kuule minun kans...musta tulee sh ja pari lastakin on valmiina jo:) Olen reilusti alle 40v ja ihan ok luonteeltani. Sulla on varmaan ollu huono tuuri, kun et ole löytänyt kumppania. Luulen ma;-)

    • Citymorsian

      Kohtuullisesti koulutettuna , tapasin sen elämäni maajussin. Ei ollut ammatin vika ettei mies kuitenkaa kyennyt hoitamaan asioitaan, talo ja pihat hoitamatta, eläinsuojeluviranomaisilla oli hyvinkin tuttu reitti ko, maatilalle, jossa rento ja reipas, huumorintajuinen, pitkä komea mies odotteli, ellei nyt sattunut päissään ajelemaan ympäriinsä. Rentoutunut oli jopa siinä määrin että, reippaasti oli eron jälkeen piessyt ex-vaimonsakin.
      Kuten sanottua, ei ammatin vika, koska taloudellisestikin olisi tullut toimeen jos olisi jättänyt nesteytyksen ja ryyppykaverien täysihoidon. Viidestä lapsestaan ei luonnollisestikaan maksa mitään elatusta, raukka parka reppana.
      Tämä upea uros, nyt saalistaa uutta hyväuskoista deittipalstoilla... tummat hiukset keikkuen 192 cm korkeudella.

    • nammnnamm

      No hei lopeta toi netistä haravointi, suomi nainen on toivoton tapaus.
      sh, ope tai lekuri.... hui kauhistus....

      Lähe kaukoitään, saat vaimon, kumppanin ja emännän, mitä haluat.
      Kyllä kinuski tai thaikku osaa...

      Miulla 5 vuoden kokemus, en oo katunu kertaakaan.

    • Trolli..

      Trolli on internet-slangisana, jolla tarkoitetaan viestiä, jonka tarkoitus on ärsyttää ihmisiä, aiheuttaa ristiriitoja, saada vastaukseksi fleimejä tai ennalta-arvattavia viestejä taikka peittää kirjoittajan puutteet käsiteltävänä olevan asian tuntemuksessa. Trolliksi voidaan kutsua myös henkilöä, joka kirjoittaa tälläisia viestejä
      Netiketti suosittelee olemaan ruokkimatta trollia. Tämä tarkoittaa käytännössä trollin jättämistä omaan arvoonsa ja suhtautumista trollaaviin viesteihin tai viestiketjuihin kuten niitä ei olisi koskaan kirjoitettukaan. Tämä on usein vaikeaa, koska muutaman ihmisen trollaantuminen riittää keskustelun laajenemiseen

    • Yksi maajussi

      Minäkin hain kauan maatilalle sopivaa emäntää. Ennen kuin oikea löytyi, väliin mahtui mm. alkoholisti (jota en heti huomannut), kaikenlaisia "perhosia" ja naisia jotka eivät halunneet maalle kaupungista.
      Lähes 10v. sitten menin tanssiravintolaan ja sieltähän se emäntä löytyi ammatin omaava ja itsestään huolta pitävä liikunnallinen nainen. Yhdessä teemme tilalla töitä ja traktoriakin vaimo on opetellut ajamaan.
      Tanssitaito on hyvä keino lähteä kumppania hakemaan. Ilman sitä en varmaan olis uskaltanu mennä nykyisen vaimoni juttusille. Meidän askeleet sopi yhteen ja tanssimme koko illan,siitä se lähti.

    • ettäsillee

      Maajussithan löytää kumppanin maahisista ! (niitä on siellä pellon pientareilla)

    • Ex ruusu

      Oma kulta löytyi vahingossa .
      Joskus pitää lähtä merta edemmäs kalaan. Rohkeasti ottamaan kontaktia ja erillaisuus on rikkaus (joissain asioissa).

      Minulla on exoottinen ja eroottinen emäntä pois en anna, enkä lainaa.

    • taas homostelua

      hompeleille on oma palsta

    • maallehaluava

      Nii laitakaapa niitä ilmotuksia tuonne suomi 24 treffit palstalle. Veri vetää maalle vaikka en ole maatilalla kasvanutkaan. Edellisessä suhteesa opin hoitamaan lehmiä ja ajamaan traktoria ja sitten vedettiin matto jalkojen alta.. Kaverit ovat ihmetelleet miksi kaunis blondi ja alle 30 v. haluaa maalle asumaan ja elämää. Niin taitaa kai olla päässä jotain vikaa. Mutta ihan oma treffipaikka näille maalaisihmisille olis tervetullut, jos vaikka minäkin sen maajussini sieltä löytäisin :)

      • lopeta hyvä

        mies sun on nähty


    • Paras olisi laitaa perusasiat järjestykseen ennen emännän hakua, niin se löytynyt kotiutuu varmenmmin:
      A vaatetus ajantasalle
      B parturiin
      C auto puhtaaks
      D vanhemmat jonnekin jaloista pyörimästä
      E piha siistiksi
      ja asunto ajantasalle etenkin se kyökinpuoli, vessa ja makkari.
      siis nykyemännälle on pystyttävä tarjoamaan ihan normaalit olot niin menee jörömpikin mies siinä sivussa ei siis tarvi selitellä 50 luvun keittiössä häärivää anoppia ja peräkamaria ullakolla,

      • juholankari

        Eläpä mari uhoo, ei tuollaista pirttihirmua kukaan huoli.


      • Ylitalonkustu
        juholankari kirjoitti:

        Eläpä mari uhoo, ei tuollaista pirttihirmua kukaan huoli.

        Kyllä Mari asiaa kirjoittaa. Turha sitä on emäntäehdokkaita alkaa kotiinsa kantamaan, jos ei ole mitään edellytyksiä alkaa yhteistä elämää siellä tilalla viettämään. Aika vaikeaa on kuvitella, että joku tulisi maatilalle emännäksi, puolisoksi, vaimoksi jollekin peräkamarinpojalle, jonka vanhemmat pyörii siinä nurkissa ja vahtivat kaikki tekemiset ja sanomiset. Keittiö jos on vielä vuodelta miekka ja kivi, lähes ulkohuussi jne. Jos vielä koko komeuden kruunaa p4skainen piha, rehuauma portaiten edessä ja erinäinen määrä enemän taikka vähemmän ruostuvia autonromuja pihalla vanhojen koneiden joukossa, on takuuvarmaa, ettei emäntäehdokas välitä jäädä pidemmäksi aikaa suhteen kehittymistä odottelemaan.


      • voi vi**u
        Ylitalonkustu kirjoitti:

        Kyllä Mari asiaa kirjoittaa. Turha sitä on emäntäehdokkaita alkaa kotiinsa kantamaan, jos ei ole mitään edellytyksiä alkaa yhteistä elämää siellä tilalla viettämään. Aika vaikeaa on kuvitella, että joku tulisi maatilalle emännäksi, puolisoksi, vaimoksi jollekin peräkamarinpojalle, jonka vanhemmat pyörii siinä nurkissa ja vahtivat kaikki tekemiset ja sanomiset. Keittiö jos on vielä vuodelta miekka ja kivi, lähes ulkohuussi jne. Jos vielä koko komeuden kruunaa p4skainen piha, rehuauma portaiten edessä ja erinäinen määrä enemän taikka vähemmän ruostuvia autonromuja pihalla vanhojen koneiden joukossa, on takuuvarmaa, ettei emäntäehdokas välitä jäädä pidemmäksi aikaa suhteen kehittymistä odottelemaan.

        mitä trolleja


      • Heinälatoromantikko

        Marille ja kaikille muillekin kiitos vastauksista. Eikös tuota asuntoa voisi rempata sitten kun se kumppani löytyy ? Kuitenkaan remppa ei tyydytä, joten uusintaremonttia on tiedossa.

        Ja miksikö pistin alkuun lääkäri, sh tai opettaja ? Miksei maajussilla saisi olla fiksua, hyvinkoulutettua kumppania ? Nuo ainakin löytävät varmasti töitä maalta. Agrologeilla on varmasti enemmän hankaluuksia löytää töitä! Mutta vastustan ajatusta, että maajussin pitäisi ottaa vaan joku. Kai nyt kaikissa ihmisrymissä on kiireetöntä, luonnonläheistä elämää arvostavia. Lapsille virikkeelliset kasvumahdollisuudet ja vähemmän allergioita. Ja sinne oopperaan voi vaikka lentää kuten shoppailemaan New Yorkiin.

        Mutta laitoin ilmoituksen ys.doo.fi (Maastulin palvelu). Saa nähdä tuleeko nyt tekstaria. Prepaid maksaa 4,90 joten jos oma numero pelottaa lähettää niin aina voi kokeilla anonyymisti.


      • Ylitalonkustu
        voi vi**u kirjoitti:

        mitä trolleja

        Ei mitään trollia, vaan ihan karua totuutta maasedulta. Jokainen emäntää etsivä voi mielessään pohtia, että lähtisikö ITSE kotivävyksi sellaiselle maatilalle, jossa appivanhemmat olisivat nurkissa kyttäämässä käytännössä jokaisen huokauksenkin ja määrittelisivät elämän nuorelle parille, lisäksi tämän kotivävyn työolot olisivat mitä olisivat, paikka yhtä kaatopaikkaa.
        Kaverini yritti jokunen vuosi sitten juuri kuvailemaani tilannetta, olla omien sanojensa mukaan "aidanseipäänä" appivanhempiensa silmälläpidon alla. No rakkaus kesti, mutta vaimon kotitila jäi ja pariskunta pakkasi (miehen vaatimuksesta) kampeensa ja muutti asutuskeskukseen muihin ammatteihin.
        Monta tarinaa tiedän, missä ihan fiksu emäntä ehdokas on tullut miniäksi taloon, mutta tilanne nössön miehen ja tilalla asuvien appivanhempien vuoksi on toivoton, kolme yhtä vastaan on liian kova pala kenelle hyvänsä.


      • tättädää
        Ylitalonkustu kirjoitti:

        Ei mitään trollia, vaan ihan karua totuutta maasedulta. Jokainen emäntää etsivä voi mielessään pohtia, että lähtisikö ITSE kotivävyksi sellaiselle maatilalle, jossa appivanhemmat olisivat nurkissa kyttäämässä käytännössä jokaisen huokauksenkin ja määrittelisivät elämän nuorelle parille, lisäksi tämän kotivävyn työolot olisivat mitä olisivat, paikka yhtä kaatopaikkaa.
        Kaverini yritti jokunen vuosi sitten juuri kuvailemaani tilannetta, olla omien sanojensa mukaan "aidanseipäänä" appivanhempiensa silmälläpidon alla. No rakkaus kesti, mutta vaimon kotitila jäi ja pariskunta pakkasi (miehen vaatimuksesta) kampeensa ja muutti asutuskeskukseen muihin ammatteihin.
        Monta tarinaa tiedän, missä ihan fiksu emäntä ehdokas on tullut miniäksi taloon, mutta tilanne nössön miehen ja tilalla asuvien appivanhempien vuoksi on toivoton, kolme yhtä vastaan on liian kova pala kenelle hyvänsä.

        Hei nyt alkaa TV5:llä 23.25 Playboy esittää: Sexcetera, nätimpiä tyttöjä kuin nämä muodottomat läskimahaiset suomineidot.


      • Senkunvaanvetelet
        tättädää kirjoitti:

        Hei nyt alkaa TV5:llä 23.25 Playboy esittää: Sexcetera, nätimpiä tyttöjä kuin nämä muodottomat läskimahaiset suomineidot.

        niitä playboy-tyttöjä kuiviltaan, mulla oma suomineito


      • navettapiika
        Heinälatoromantikko kirjoitti:

        Marille ja kaikille muillekin kiitos vastauksista. Eikös tuota asuntoa voisi rempata sitten kun se kumppani löytyy ? Kuitenkaan remppa ei tyydytä, joten uusintaremonttia on tiedossa.

        Ja miksikö pistin alkuun lääkäri, sh tai opettaja ? Miksei maajussilla saisi olla fiksua, hyvinkoulutettua kumppania ? Nuo ainakin löytävät varmasti töitä maalta. Agrologeilla on varmasti enemmän hankaluuksia löytää töitä! Mutta vastustan ajatusta, että maajussin pitäisi ottaa vaan joku. Kai nyt kaikissa ihmisrymissä on kiireetöntä, luonnonläheistä elämää arvostavia. Lapsille virikkeelliset kasvumahdollisuudet ja vähemmän allergioita. Ja sinne oopperaan voi vaikka lentää kuten shoppailemaan New Yorkiin.

        Mutta laitoin ilmoituksen ys.doo.fi (Maastulin palvelu). Saa nähdä tuleeko nyt tekstaria. Prepaid maksaa 4,90 joten jos oma numero pelottaa lähettää niin aina voi kokeilla anonyymisti.

        Toivottavasti löytyy todellinen luonne ja rakkaus, sillä sitä se vaatii jos maatilalla yritetään ja perhekin perustetaan. On hienoa, että olet asennoitunut noin että puoliso voi/saa käydä muualla töissä, sillä se on tarpeen henkireikänä ja tietysti rahallisestikin. Itse tulin nuorena tytönhupakkona maatilalle miniäksi ja henkinen paine ja rahatilanne ajoi minut töihin tilalta. Toisaalta oli mukavaa käydä töissä, mutta tilan työt ja jatkuva kiire ajoi loppuun. Mieheni ajautui riippuvuudesta toiseen, välillä oli kausia, kun kaikki oli hyvin ja lapsiakin syntyi mukava liuta. Velkahelvetistäkin rämmittiin ylös, mutta lopulta tilanpito meni mahdottomaksi mieheni lääkeriippuvuuden myötä. Elämä oli kait sitten liian rankkaa hänelle kumminkin, vaikka sai olla lasten kanssa kotona, hoitaa tilaansa niiinkuin hoiti ja harrastaa, siihen riitti kyllä rahaa ja aikaa. Lopulta tila myytiin ja ero tuli aika nopeasti eteen, kun en nähnyt mitään olevan jäljellä avioliitostamme. Nyt tässä pojan tilalla emännyyttä hoitavana odottelen, että jos sieltä jostain se nuori emäntä löytyisi, joka saisi kyllä valita tilan ja oman ammatin väliltä ja saisi myös emännän viran ja värkit ilman henkisiä taisteluita, sillä sen läksyn minä' ainakin olen oppinut. Ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka näin keski-ikäisenäkin kolahtaisi... Niin kyllä meilläkin sitä sontasiionia luetaan, mutta ilmoitusta ei vielä...


      • Väärä lehti sulla!
        Heinälatoromantikko kirjoitti:

        Marille ja kaikille muillekin kiitos vastauksista. Eikös tuota asuntoa voisi rempata sitten kun se kumppani löytyy ? Kuitenkaan remppa ei tyydytä, joten uusintaremonttia on tiedossa.

        Ja miksikö pistin alkuun lääkäri, sh tai opettaja ? Miksei maajussilla saisi olla fiksua, hyvinkoulutettua kumppania ? Nuo ainakin löytävät varmasti töitä maalta. Agrologeilla on varmasti enemmän hankaluuksia löytää töitä! Mutta vastustan ajatusta, että maajussin pitäisi ottaa vaan joku. Kai nyt kaikissa ihmisrymissä on kiireetöntä, luonnonläheistä elämää arvostavia. Lapsille virikkeelliset kasvumahdollisuudet ja vähemmän allergioita. Ja sinne oopperaan voi vaikka lentää kuten shoppailemaan New Yorkiin.

        Mutta laitoin ilmoituksen ys.doo.fi (Maastulin palvelu). Saa nähdä tuleeko nyt tekstaria. Prepaid maksaa 4,90 joten jos oma numero pelottaa lähettää niin aina voi kokeilla anonyymisti.

        Joo, voihan sitä asuntoa rempata tietty sitten yhdessä kumppanin kanssa, mutta suosittelen ensin katselemaan paikat ja oman olemuksen siihen malliin, että potentiaalisen ehdokkaan löydyttyä hän ei äänestä jaloillaan. Yhdessä sitten kaakeleiden ja tapettien valintoja ym hienosäätöä!
        On totta, että agrologille ei välttämättä löydy niin hyvin töitä joka paikkakunnalta, siksi neuvonkin tekemään laillani ja miettimään sitä ilmoitusta, että mihin lehteen laitat sen. Panosta myös omaan ilmoitukseen, mieti miten voit tehdä siitä muista poikkeavan edukseen ja kiinnostavan, että saat niitä vastauksia.
        Tuo ooppera ulkomailla on ihan kiva juttu, tosin hieman lähempääkin löytyy tasokkaita oppera/operetti esityksiä, asenne kohdallaan sulla. Onnea yritykselle!


    • hjffh

      Hakeudu maajussillemorsian ohjelmaan eiköhän sitä kautta joku muija ota syöttiin

      • homottelua

        sielläkin olisiko jossai homovaata palstaa ?


    • Tummatukka-Elovena

      Maastullia tulee selailtua harva se päivä, mutta täytyy myöntää että vastaaminen tai sinne ilmoituksen jättäminen on kynnyskysymys... haluaisin ensin tutustua ennenkuin annan puhelinnumeroni. Aikoinaan tuli laitettua Heilalatoon ilmoitus, moni vastasi ja muutaman tapasinkin (kohtalo puuttui peliin ja otin profiilin pois), harmittaa ettei tuota mahdollisuutta enää ole.
      Maalle muutto olisi vain ajan kysymys, mutta mummonmökkejä tai vastaavia ei paljon täällä päin ole tarjolla. Yksin ei maatilaan ole mahdollisuutta, joten yhä useammin havahdun unelmoimasta yhteisestä tulevaisuudesta... No tämä ei ollut treffi-ilmoituspaikka, mutta jos joku tietää vastaavan kuin Heinälato niin saa vinkata ;)

      • Heinälatoromantikko

        Mikä vika siinä puhelinnumerossa on ? Antaahan toiset kai sellaisia baari-illan päätteeksikin ? Ei toisten puhelinnumeroilla voi pikavippejä tilata ja tuskin nyt kukaan montaa kertaa yrittää soittaa jos ei vastaa. Ja voihan ostaa vitosen prepaidin ja laittaa vanhaan luuriin.

        Eipäs tullut yhtään vastausta, vaikka oli maksullinen ilmoitus, eli se näkyi Maastullissa. Pakkasestako lienee johtunut, ettei naisilla ollut kevättä rinnoissa.


      • navettapiika
        Heinälatoromantikko kirjoitti:

        Mikä vika siinä puhelinnumerossa on ? Antaahan toiset kai sellaisia baari-illan päätteeksikin ? Ei toisten puhelinnumeroilla voi pikavippejä tilata ja tuskin nyt kukaan montaa kertaa yrittää soittaa jos ei vastaa. Ja voihan ostaa vitosen prepaidin ja laittaa vanhaan luuriin.

        Eipäs tullut yhtään vastausta, vaikka oli maksullinen ilmoitus, eli se näkyi Maastullissa. Pakkasestako lienee johtunut, ettei naisilla ollut kevättä rinnoissa.

        Joopa joo, luin näin naisena sontasiionin etsii palstan ilmoitukset, eihän niissä mitään vikaa ollut, mutta... Yhdessä paistoi lehmät kilometrin päähän, osassa etsittiin kiertäen synnyttäjää sille perintöprinssille, osasta jäi kuva pönäkästä isännästä ja uuden karheasta valtrasta, jos sinne sekaan nyt mahtuu yksi aitoa ihmissuhdetta etsivä niin sinne se hukkuu, vaikka ilmoituksia ei kymmentä enempää ollutkaan. Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, ettei tuoltakaan palstalta taida sitä ihmistä löytyä, jonka kanssa sen arjen voi jakaa. Jos yrittäisit jotain toista lehteä? Vaikka sitä Voi Hyvin...eihän sitä tiedä vaikka sen lukijakunnassa olisi oikeanlaisia naisia. Aika korkea kynnys on naisellakin vastata noihin ilmoituksiin, jos vaatimukset on korkealla. Olisi ehkä helpompi vastata jos mies vain kertoisi vaatimuksina vain iän ja muuta ympäri pyöreää, ja kertoisi itsestään enemmän, mutta ei missään nimessä lehmien määrää, traktorin merkkiä ja hehtaareita. Kyllä sen puhelinnumeron jakaminen on aika vaikeaa, kun aina ei tiedä minkälainen se ihminen todellisuudessa on. Tuo prepaidliittymä on kyllä järkevä vaihtoehto ja varmasti viisasta. Toivottavasti nyt kaikesta huolimatta lykästää!!!


      • Lopeta.
        navettapiika kirjoitti:

        Joopa joo, luin näin naisena sontasiionin etsii palstan ilmoitukset, eihän niissä mitään vikaa ollut, mutta... Yhdessä paistoi lehmät kilometrin päähän, osassa etsittiin kiertäen synnyttäjää sille perintöprinssille, osasta jäi kuva pönäkästä isännästä ja uuden karheasta valtrasta, jos sinne sekaan nyt mahtuu yksi aitoa ihmissuhdetta etsivä niin sinne se hukkuu, vaikka ilmoituksia ei kymmentä enempää ollutkaan. Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, ettei tuoltakaan palstalta taida sitä ihmistä löytyä, jonka kanssa sen arjen voi jakaa. Jos yrittäisit jotain toista lehteä? Vaikka sitä Voi Hyvin...eihän sitä tiedä vaikka sen lukijakunnassa olisi oikeanlaisia naisia. Aika korkea kynnys on naisellakin vastata noihin ilmoituksiin, jos vaatimukset on korkealla. Olisi ehkä helpompi vastata jos mies vain kertoisi vaatimuksina vain iän ja muuta ympäri pyöreää, ja kertoisi itsestään enemmän, mutta ei missään nimessä lehmien määrää, traktorin merkkiä ja hehtaareita. Kyllä sen puhelinnumeron jakaminen on aika vaikeaa, kun aina ei tiedä minkälainen se ihminen todellisuudessa on. Tuo prepaidliittymä on kyllä järkevä vaihtoehto ja varmasti viisasta. Toivottavasti nyt kaikesta huolimatta lykästää!!!

        TROLLIN vedättäminen ja siirry ihmissuhde palstalle.


      • antirolli
        Lopeta. kirjoitti:

        TROLLIN vedättäminen ja siirry ihmissuhde palstalle.

        Painu suolle häiritsemästä asiallista keskustelua.


      • ---

      • sdfgsdgsdgsdgsdg

      • No sitten
        sdfgsdgsdgsdgsdg kirjoitti:

        Avioliitosta ei ole kysymys tässä ketjussa.

        Viroon, pilu 30 € koko yö..


      • Kelli.t

        Minkälaiseen ilmoon mt:ssä vastaisit tai ainakin tykkäisit lukea jos saa kysyä?? Tietty se yks viesti on hankala herättää mielenkiinto mut kuitenkin..


      • Kelli.t

        Minkälaiseen ilmoon mt:ssä vastaisit tai ainakin tykkäisit lukea jos saa kysyä?? Tietty se yks viesti on hankala herättää mielenkiinto mut kuitenkin..


    • töihin pitäis lähteä

      Vituttaa. Join aamun ekan oluen.

    • mulliminna

      kyllä nostan hattua niille jotka lähtevät maataloutta pyörittämään,en välttämättä kannusta nuoria tähän ammattiin koska maksut on maksettava meni syteen tai saveen kyllä palkkatyö on aina varmempi

      • erikoisasiantuntija

        Eihän molempien tarvitse olla maatilalla töissä. Toinen voi olla ja paremminkin pitää olla palkkatyössä.


      • Ja aina
        erikoisasiantuntija kirjoitti:

        Eihän molempien tarvitse olla maatilalla töissä. Toinen voi olla ja paremminkin pitää olla palkkatyössä.

        voi perustaa haaraliikkeen, sitä ei voita mikään !


      • 45-5
        Ja aina kirjoitti:

        voi perustaa haaraliikkeen, sitä ei voita mikään !

        Nostetaanpas keskustelu ylös, josko kesäinen luonto toisi kommentteja naisilta.


      • Vaihtamalla paranee
        45-5 kirjoitti:

        Nostetaanpas keskustelu ylös, josko kesäinen luonto toisi kommentteja naisilta.

        Naisen omakohtainen kommentti tulee tässä : Olen aina arvostanut maataloustyötä, mutta jokaisella on se oma yksi elämä ja henkisesti sairaiden kanssa ei sitä ainoaa elämäänsä kannata viettää. Siis ei ainakaan missään nimessä saman katon alle miehen vanhempien kanssa. Ja jos vanhemmat ei suostu lähtemään on hankittava oma talous, mihin miehen vanhemmilla ei ole asiaa. Pelkkiin miehen lupauksiin ei kannata uskoa, ne on helppo unohtaa. Ja sen miehen on päästävä omasta äidistään irti. Ja jos äiti ei sitten halua luopua pojastaan ja poika äidistään,niin pysyköön mies sitten siellä yläkerran huoneessaan.
        Jos mies vielä itse on veltto olemukseltaan ja täysin aloitekyvytön äitinsä pyöritettävissä niin kenenkään ei kannata uhrata elämäänsä tällaisen kanssa. Minullekin kaksikymmentä vuotta vakuuteltiin että "ei se vaihtamalla parane" mutta voin nyt todeta että kyllä paranee!


      • 17+4
        Vaihtamalla paranee kirjoitti:

        Naisen omakohtainen kommentti tulee tässä : Olen aina arvostanut maataloustyötä, mutta jokaisella on se oma yksi elämä ja henkisesti sairaiden kanssa ei sitä ainoaa elämäänsä kannata viettää. Siis ei ainakaan missään nimessä saman katon alle miehen vanhempien kanssa. Ja jos vanhemmat ei suostu lähtemään on hankittava oma talous, mihin miehen vanhemmilla ei ole asiaa. Pelkkiin miehen lupauksiin ei kannata uskoa, ne on helppo unohtaa. Ja sen miehen on päästävä omasta äidistään irti. Ja jos äiti ei sitten halua luopua pojastaan ja poika äidistään,niin pysyköön mies sitten siellä yläkerran huoneessaan.
        Jos mies vielä itse on veltto olemukseltaan ja täysin aloitekyvytön äitinsä pyöritettävissä niin kenenkään ei kannata uhrata elämäänsä tällaisen kanssa. Minullekin kaksikymmentä vuotta vakuuteltiin että "ei se vaihtamalla parane" mutta voin nyt todeta että kyllä paranee!

        Eipä näkynyt juhannuksenakaan alastomia neitoja pellossa pyörimässä. Olisiko ollut liikaa hyttysiä ?


      • navettapiika
        17+4 kirjoitti:

        Eipä näkynyt juhannuksenakaan alastomia neitoja pellossa pyörimässä. Olisiko ollut liikaa hyttysiä ?

        Kyllä se hyttystenkin määrä saatto tilanteeseen vaikuttaa, mutta jos täällä lähtee ruispeltoon uintiretkelle niin ehtii kyllästyä koko ajatukseen ennenkuin sen pellon löytää. Pitäs ensin kysellä maaseutujohtajalta onko kukaan edes kylvänyt. Eipä tuota sulhon kuvaa tullu, vaikka yrtit keräsinkin tyynyn alle, heinänuha vain, taitaa olla parasta ennnen päiväys ummessa jo.


      • Miehenkipeät,
        navettapiika kirjoitti:

        Kyllä se hyttystenkin määrä saatto tilanteeseen vaikuttaa, mutta jos täällä lähtee ruispeltoon uintiretkelle niin ehtii kyllästyä koko ajatukseen ennenkuin sen pellon löytää. Pitäs ensin kysellä maaseutujohtajalta onko kukaan edes kylvänyt. Eipä tuota sulhon kuvaa tullu, vaikka yrtit keräsinkin tyynyn alle, heinänuha vain, taitaa olla parasta ennnen päiväys ummessa jo.

        siirtykää omalle palstalle tai menkää lähimpään lähiö kapakkaan, jossa puolenyön jälkeen alkaa jako, jossa päiväyksiä ei katsota..


      • Muamuija
        Miehenkipeät, kirjoitti:

        siirtykää omalle palstalle tai menkää lähimpään lähiö kapakkaan, jossa puolenyön jälkeen alkaa jako, jossa päiväyksiä ei katsota..

        Huumorin kukka, se kaunis kukka, onko hukassa?


      • 156+33
        Miehenkipeät, kirjoitti:

        siirtykää omalle palstalle tai menkää lähimpään lähiö kapakkaan, jossa puolenyön jälkeen alkaa jako, jossa päiväyksiä ei katsota..

        Minne sitten fiksua naista etsivät menevät ?


      • navettapiika
        Miehenkipeät, kirjoitti:

        siirtykää omalle palstalle tai menkää lähimpään lähiö kapakkaan, jossa puolenyön jälkeen alkaa jako, jossa päiväyksiä ei katsota..

        No sitä lähiökapakkaakin saa katella, mikä lähi se on jos matkaa tulee vähintään kolomekymmentä kilometriä. Miehenkippeydestä en tiiä, kun ei tässä oikein jouva päivisin kuleksimaan ja yölläkin jouksut juostaan nelijalkasten jälessä. Vai harmittaako sua, kun ainakin yksi akanreuhake on karkuun päässy?


      • lypsyjakkara
        navettapiika kirjoitti:

        No sitä lähiökapakkaakin saa katella, mikä lähi se on jos matkaa tulee vähintään kolomekymmentä kilometriä. Miehenkippeydestä en tiiä, kun ei tässä oikein jouva päivisin kuleksimaan ja yölläkin jouksut juostaan nelijalkasten jälessä. Vai harmittaako sua, kun ainakin yksi akanreuhake on karkuun päässy?

        Vaan kertokaahan tyhmälle ... mikä se on se MAASTULLIN DEITTI ???

        Maalle haluava ja isäntää etsivä lypsykaisa !!!


      • navettapiika
        lypsyjakkara kirjoitti:

        Vaan kertokaahan tyhmälle ... mikä se on se MAASTULLIN DEITTI ???

        Maalle haluava ja isäntää etsivä lypsykaisa !!!

        Se on Maaseudun tulevaisuus, varmaan löytyy lähikirjastosta. Ilmotukset on keskiviikon lehdessä. Siellä niitä avoimia emännänpaikkoja on. On meilläkin tuossa paikka auki räväkälle naisimmeiselle, pääsis meikäkin mummonpäiviä viettään..


      • nörttis
        lypsyjakkara kirjoitti:

        Vaan kertokaahan tyhmälle ... mikä se on se MAASTULLIN DEITTI ???

        Maalle haluava ja isäntää etsivä lypsykaisa !!!

        ys.doo.fi tai ys.bootti.net taitaa olla osoite.


      • Panettaako ?
        nörttis kirjoitti:

        ys.doo.fi tai ys.bootti.net taitaa olla osoite.

        menkää nyt oikealle palstalle edes, tämä on maataloupalsta..


      • lukutaito hoi
        Panettaako ? kirjoitti:

        menkää nyt oikealle palstalle edes, tämä on maataloupalsta..

        Kumppania tässä etsitään MAALLE!


    • jären käyttö sallitt

      Miksi haet "kohtuullisen hyvin koulutettua naista" maaseudulle, vaikuttaa siltä kuin hakisit elättäjää ja ei kukaan normaalijärellä varustettu nainen sellaista miestä huoli.

      Suosittelisin katselemaan siihen suuntaan, mitä harrastat, yhteiset harrastukset luovat hyvän pohjan ja vapaa-aika on kumminkin sitä aikaa, jota kumppanin kanssa vietetään, eli ns. laatuaikaa.

      • havainnoitsija3rr5

        Miksei saisi vaatia naiselta koulutusta ja älykkyyttä jos sitä itselläkin on? Vaikuttaa siltä, että miehen pitäisi elättää nainen? Paremmin koulutetuilla on usein erilaiset harrastukset, matkailu yms kun perusamis käy lavatansseissa jne.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      778
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      636
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe