Haavisto hujasi EU:ta ja YK:ta!

Darfurgate 1.0

Darfurgate Extra. Haaviston Darfur-virkanimityksen laillisuus tarkistettava.Suomen ja Saksan ulkoministerit Erkki Tuomioja ja Joschka Fishcher sopivat Haaviston Darfur-nimityksen.

Maratoonikaverit Tuomioja ja Fischer kaiken todennäköisyyden mukaan ovat sopineet nopeassa tahdissa valtioneuvoston kirjaamosta saadun tiedon mukaan. EU-MINVAn pöytäkirjan mukaan 'Erityisedustajan tehtävän hakuaikaa jatkettiin alkuperäisestä päivämäärästä 6.7.2005 vuorokaudella, kun Rylanderin lisäksi muita ehdokkaita tehtävään ei ilmoitettu. Suomen ehdokkaan nimeämisen jälkeen Saksa ilmaisin suoran tukensa.' Tuomioja

edusti Suomea 18.7.2005, kun Haavisto nimitettiin Darfur-virkaan.

Tänään on siis sekä UM:n että VNK:n kirjaamot käyty lävitse: Asia ei ole ollut kuin EU-MINVA-käsittelyssä. Sitä ei ole käsitelty sen enempää valtioneuvostossa kuin UTVA:ssakaan. Haavistosta ei löydy jälkeäkään UM:n diaariossa. Presidentti Halonen ei siis ole mukana juonessa.

Pekka Haavisto on sen COPS:n toimesta haastateltu 10.7 ja nimitetty 18.7. Häntä vastaan on ollut laaja rintama Sudan-tuntemuksen puuttuessa. On siis hyvin epätodennäköistä, että hänen korkeakoulututkintonsa puuttumisesta on ehditty tehdä mitään numeroa ja poikkeusta.

VNK:n EU-sihteeristö virkamiehen päätöksellä julisti salaiseksi komission perustelut Haaviston Darfur-suurlähettilääksi nimityksessä.

---

EUSR nimityksestä

Pikkulinnut ne siellä kaupungilla laulelivat, että UM:n tarkastaja Antti Vuojolainen on sanonut: ?Vaikka UTVA:n asiakirjat ovat 25 vuotta salaiset, voin katsottuani ne läpi tämän asian osalta sanoa ettei tätä asiaa niiden perusteella siellä ole käsitelty. Tämän lisäksi voin todeta, ettei UM:stä löydy yhtään merkintää liittyen EUSR Sudan/Darfur nimitykseen tai ehdokkuuteen. Pekka Haaviston henkilökansio on näiltä osin tyhjä.?

Ei yhtään asiakirjaa! Onko tässä nyt mitään laitaa???

---

Tässä on linkki, josta löytyvät taustatiedot ja résumé. Nämä ovat ne tiedot joiden perusteella EU:n neuvosto on nimittänyt Pekka Haaviston EUSR:ksi Sudaniin KE Javier Solanan suosituksesta!

EU:n neuvoston sihteeristön faktasivulla on yksiselitteisesti:

?He has been a Visiting Researcher at the Finnish Institute for International Affairs and a Visiting Professor to the University of Bristol. He is a Visiting Lecturer to the University of Helsinki and to the NATO School in Oberammergau.?

Siis ei ole tehty mitään erivapaus päätöstä, vaan on näillä tiedoilla oletettu, että valeprofessorilla on korkeakoulututkinto!

52

798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erkki-setä
      • Huijausta,Haavisto !

        Hedonistisen , omaa nautintoa yli kaiken haluavaa, Pekka Haaviston arvot ovat huijarin arvoja. Yhteiskunnan arvot ohjautuvat ensisjaiseti ylimmän johdon arvoen mukaan. Haluammko lastemme kotimaaksi maan, jossa eletään hdonistisen huijarin arvojen mukaan ?


    • HyväJuoni

      Kyllä Haavisto on Niinistöjen NATO-susi lammasten vaatteissa !

    • Uutta tietoa odott

      Mitähän kaikkea tämän takaa paljastuu, kun soppaan ovat sekaantuneet Tuomioja, Fischer ym ?

    • Uteliasuu

      Toivottavasti asiaa valotetaan lisää ennen vaalipäivää sunnuntaina

      • Homous teettää tätä

        http://reliefweb.int/node/179141

        "Hän on ollut vierailevana tutkijana Suomen instituutin kansainväliset asiat ja vieraileva professori, University of Bristol. Hän on vierailevana luennoitsijana on Helsingin yliopiston ja Naton koulussa Oberammergau."

        Room. 1:27-31

        ">>27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29 HE ovat täynnänsä KAIKKEA vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, PETOSTA, pahanilkisyyttä;
        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;


    • Ketkä kaikki muk

      Uskomatonta, luopioporukka työntää Haavisto-nukkea pressaksi väärin paperein !

    • Uusi Virka haav

      Jotenkin outo kuvio Haaviston presidenttiehdokkuus on ollut alun alkaen

      • onneksi paljastuu

        Halonen ja Kokoomus sopivat vaalijuonen viime keväänä, siksi hallitusneuvottelut ottivat niin pitkän ajan, sillä kansanvaltaa eivät kumpikaan hyväksy.


    • Verkko-Pekka

      Pekka ei ole ollut ihan puhtain paperein liikkeellä. Mutta on kaverilla mahtava verkosto, kun järkkää hyviä virkoja ympäri maailman

    • kummaamenoa

      Kiristetäänkö Haavistoa ja josniin ketkä?

    • MoraaliSyötävääko?

      On meidän äänestäjien halventamista, että Haavisto on pantu kisaamaan presidenttiydestä. Jätkähän on täysi lusmu ja tyhjäntoimittaja. Todellinen roisto on vihreiden pj Ville Niinistö. Pitääkö Villen tehdä niinkuin Sauli-setä määrää ?

    • Jonoon työttömät

      Voiskohan Erkki Tuomioja buffata minutkin johonkin kriisipesäkkeeseen patsastelemaan diplomaattioikeuksin?, Varmaan yhtä pätevä olisin kuin Haavisto.

      • Mikä on syy

        Jos se on Erkin seksiorja.


    • mielivallan juoksupo

      Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. UTVAn on selvitettävä asia pohjia myöten

    • Nyt kyt

      Huijaa koko Suomen kansaa, pilaako lopunkin Suomen maineesta maailmalla!

    • kUkaMissä

      Haavisto on kaikin keinoin vältellyt YK:ta, jotta eivät lemppaa pois pestistä, jonka hän on saanut keplottelemalla. Ilmankos ei tuntenut kuvasta YK:n pääsihteeriä

    • Eki, Joche ja mä

      Valeprofessori Darfuriin YK-virkaan korkea-arvoisten ministerien suosittelemana.
      Kyllä elämä kantaa, Pekka.

    • cfgjkfhn

      Onkohan nämä viime hetkeen vedetyt huijausväitteet pelkkää loanheittoa vastapelaajilta?

      Toivottavasti asiaan tulee selvyyttä ennen sunnuntaita, sillä persoonaltaan Haavisto olisi presidenttinä hyvä ja äänestän häntä, ellei taustalta löydy mitään laskelmoitua huijausta.

      No, ainakaan hän ei ole laskelmoinut poliittista uraansa kouluvuosinaan. Ehkä hän on enemmän käytännön toimillaan saanut vastuuta ja tehtäviä. En usko, että on mikään poikkeus politiikassa, saatikka yritysmaailmassa!

      • kannattaa varoa

        kun vaalit on ohi, kunnianloukkausjuttuja satelee näillä palstoilla kirjoitelleille panettilijoille. Valhetta kaikki!


    • Darfur, siis missä

      Millä ihmeen tavalla haavisto olisi pystynyt hanskaaman Darfurin tilannetta. Hänellähän lähtökohtaisesti mielenkiinto muuhun kuin omaan nautintoon on olematon. Joutuu todella paneutumaan vieraan maan ja heimojen oloihin, jotta siitä saisi mitään tolkkua.

      • Julkiseen keskusteluun

        Tuo ja professori-nimikkeen käyttäminen ovat sen luokan aisioita, että ne pitäisi saada laajempaan julkisuuteen osaksi vaalikampanjointia.


    • Moi Eki

      Miten Erkki Tuomioja selittää tämän ?

    • Asia kirkastuu

      Huijarin papereilla ja arvoilla Presidentinlinnaan istuttamaan huijarin ja hedonistin arvot Suomen kansaan ?. Ei kiitos

    • Edelleen epät

      Mitä käyttöä valeprofessorilla on Darfurin kriisialueella?

    • YK, Darfur, Ahtisaar

      Ahtisaaren suitsutukset Haavistosta oliva tjotenkin outoja. Hän sanoi YK:n pääsihteerin pyytäneen Ahhtisaarta esittelemään Haaviston itsellleen. liittyikö tämä
      Darfur-keplotteluun vai tapahtuiko sen jälkeen ?

      • IHME-Pekka

        Haaviston kampanjarahoittajat näköjään tietävät näistä juijauksista. Siksi Radio-Novalla tulevassa mainoksessa sanotaan . jotnkinnäin. IHMEIDEN kausi alkaa kun äänestät Haavistoa, Hän varsinkin pärjää yliluonnollisilla kyvyillä kriisimaissa


    • Kuka taustalla natur

      Liityykö tähän Haaviston ministeriaikanaan sössöimä Natura hanke. On tullut ilmi, että vksityisomistuksessa ollutta maa-aluita on pakkolunastettu, vaikka suojeluperuste ei ole täyttynyt. Natura päätökset ovat vastoin direktiivejä

    • piiri pieni pyörii

      Joutuuko Tuomioja selittämään tätä. Yrittääkö Ahtisaari puljuineen tuonne
      Darfuriinkin ?

    • varmamikävarma

      asia joutuu vielä tarkempaan yyniin, se on varmaa

      • Haavisto veti vessasta

        Haavistosta paljastunut opintojen ja tittelin vedätys on kuin vetäisi suomalaisen koulutusjärjestelmän vessanpöntöstä alas. Mitä sitä kouluttautuu kun muutenkin pääsee proffaksi.


    • verkottunut

      Pelottavaa, varsinainen yhtä köyttä ja rahat tästä mulle, tosta sulle äijäverkosto

    • Darfurin mutta miten

      Haaviston Darfur-virkanimityksen laillisuus on tarkistettava.

    • Turhake haavisto

      Havisto on yhteiskunnan elätti joka ei ole oikeaa työtä tehnyt, eikä suotittanut asevelvollisuuttaan, ja jättänyt opinnot kesken. Seksilelut ovat kiinnostavampia.

      Jos olis tehnyt oikeaa työtä, ja tietäisi miltä tuntuu painaa työtä hikipäässä, niin mielipiteet olis paljon rehellisempiä., ei vitsis lässyttää turhia!

      • Jöhtopäätökset tarpe

        On meidän äänestäjien halventamista, että Haavisto on pantu kisaamaan presidenttiydestä. Jätkähän on täysi lusmu ja tyhjäntoimittaja. Todellinen roisto on vihreiden pj Ville Niinistö. Pitääkö Villen tehdä niinkuin Sauli-setä määrää ?

        On myös valtiomiestasoa olevan Paavo Väyrysen loukkaamista, kilpailuttaa häntä
        tällaista häntäheikkiä vastaan.


    • 34

      En puutu siihen millainen tutkinto Haavistolla on, koska en sitä itse tiedä - ja koska se ei vaikuta asiaan. Luennoijaksi ja professoriksi voi nimittää vaikka pelkän peruskoulun käyneen, jos hänellä on muita meriittejä.

    • selväpeli
    • Ihmettelijä_minäkin2

      Eikun peli poikki ja uudet vaalit tai niin, että Haavisto luopuisi nyt kiireellä ja Väyrynen tulisi tilalle. En tiedä olisiko mahdollista mutta joku kiireellinen toimenpide tässä pitäisi tehdä. On liian paljon epäselvyyksiä Haaviston kohdalla, että voisi enää osallistua vaaliin niillä kriteereillä mitä ehdokkaalta vaaditaan.

    • Aho's family
    • ...

      Eipä ihme, että Tuomioja on jo ilmoittanut, ettäi Haavisto HÄNEN TIETÄÄKSEEN ole valtuuksia ylittänyt. Pitäähän se omaa suojella.

    • maitovasikka

      Hujasi???? Mitä sellainen sana tarkoittaa. Muuta en tiedä nyt äkikseltää.. Sana huj on venäjää, ja tarkoittaa kansanomaista nimikettä miehen elimelle:)

    • Valta pois

      Haavisto on pohjimiltaan äärimmäisen kiero ja epäluotettava persoona. Hän on rehtori-vapaamuurari Jouko Haaviston poika.

      Jo edesmennyt isä olisi kauhuissan jos joutuisi vielä seuraamaan poikansa näennäisesti imeliä, mutta oikeasti fanaattisia homotus- ja mamutuspuheita.

      Haaviston puheet sairaita ja todella radikaalisti Suomen etujen vastaisia. Haavisto on imelä versio Halosesta, joka hänkään ei pannut koskaan tikkua ristiin Suomen puolesta, vaan on koko ajan tunkenut arvojamme lokaan ja vähäisiä rahojamme Afrikan homopiirien pohjattomaan kaivoon, suoranaiseen persläpeen.
      Mitään hyvää ei ole tapahtunut koko kauden aikana
      .Vain sen saanut aikaan, että Suomea pilkataan nyt kaikkialla maailmassa jotenkin päästään vinksahtaneeksi pervomaaksi, jossa tuomarit ja piispatkin lesboja.

      Suomi ei ole niin rikas maa, että meillä olisi lainkaan varaa haaskata rahojamme afrikan pölkkypääkansojen satoja vuosia ylläpitämiin heimosotiin ja niiden adsia lapsiin levittävän homokulttuurin elvyttämiseen.

    • Anonyymi

      Niin se teki.

    • Anonyymi

      Niin se teki.

      • Anonyymi

        Suomessa on oltu kummallisen hiljaa Haaviston vääristelyistä, suoranaisista huijauksista. Sitä ei voi panna tyhmyyden ja tietämättömyyden tilille.
        USKOMATONTA!


    • Anonyymi

      Eva Biaudetin virkanimitys ei saanut jatkoa, samma där .

      • Anonyymi

        Eikö sinun kannattaisi palata sinne sairaalan suljetulle osastolle, kun et vieläkään kymmenen hoitovuoden jälkeen ole yhtään parantunut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö sinun kannattaisi palata sinne sairaalan suljetulle osastolle, kun et vieläkään kymmenen hoitovuoden jälkeen ole yhtään parantunut?

        Noin vastaavat tyypillisesti Stasi-haloiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noin vastaavat tyypillisesti Stasi-haloiset.

        Oisko Pekalla vaikutusvaltaisia h-verkostoja kautta Telluksen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oisko Pekalla vaikutusvaltaisia h-verkostoja kautta Telluksen?

        Myös verkostoitunut terroristien kanssa.
        Itse kertoi, että hänellä on suora numero.


    • Anonyymi

      Ei huijareita ja valehtelijoita presidentiksi, ei edes toiselle kierrokselle!

    • Anonyymi

      Ylioppilas se osaa..

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe