soittoääni lumiaan??

dd

miten saa vaihdettua soittoäänen? latasin zunen kautta puhelimeen biisejä koneelta ja ne löytyy kyllä musiikkisovelluksista..mutta kun menee asetuksiin ja sieltä yrittää vaihtaa soittaria niin ei näy kun jotain nokian omia juttuja listassa?? jos joku ihana voisi neuvoa? :)

25

6065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 500 rulez

      ne pitää lyhentää 40 sekunttisiks pätkiks jollain ohjelmalla että ne toimis,koko kappale ei käy

    • dd

      oikeesti?millähän ohjelmalla.....

    • (WP)
    • NN
      • Nokia Lumia 800

        Tekniikan huipputuote, todella vaikea saada vaihdettua soittoääni ja valitsemasi kappale tai sen osa ei saa olla yli yhden megatavun kokoinen eikä yli 39 sekunnin mittainen. Juu, todella huipputekniikaa.. Tähän kun lisää ettei puhelimeen saa lisämuistikorttia:) Ostakaa Samsung Galaxy S II, se on puhelin jossa on kaikki uusimmat herkut=)


    • dd

      kiitos vastauksista.kokeillaas noita vinkkejä :) !!

    • dd

      eipä luonnistu.biisin saa kyllä juuri oikean mittaiseksi ja lisättyä zuneen.biisiä kun muokkaa ja yrittää heittää sen puhelimeen,aukeaa sivu että kirjaudu liveen..sit kun kirjaudut,ko. biisi pitäisi ostaa!! mitä helvettiä?? alkaa palaa pahvi..

    • dd

      perkele,kohta lentää lumia seinään :D sain nyt laitettua biisin puhelimeen,lyhennettynä ja tyylilaji nimettynä ringtone/soittoääneksi ja eipä sitä tuolla soittoääni listassa ole! järki palaa........ei vaan onnistu jostain kumman syystä...onko joku saanut onnistumaan ja miten??

    • 5230,. (500)
    • dd

      tidii! sainpas soittoäänen!! noilla ko.ohjeilla ei onnistunut tosiaan mutta menin kännykän omaan ohjelmaan,market placeen.siellä on sellainen ilmaisohjelma kun free ringtone pro. sen asensin ja hain biisejä.se löytää uusimpiakin biisejä,kuten esim pason (sak noel) sen kun lataa,tulee että aseta soittoääneksi.ja äänet toimii kun unelma.biisit on valmiiksi lyhennettyjä.helppoa! :) suomalaisia biisejä ei tosin taida tukea.

      • Lumia jää ostamatta

        Paska systeemi,kun omia suosikki musaa löydä.


      • sakke

        ei tunnista suomalaisia biisejä


    • Elopi

      Tama viestiketju on trolli, poistakaa se. Lumia 800 olla hyva puhelin, paras puhelin.

      • en osta

        Huono laite.


    • TTTT

      Free ringtones pro

    • Piia

      Itse käytin audacitya mp3:n muokkaamiseen. Tätä varten täytyi ladata lame_enc.dll tiedosto tuolta: http://audacity.sourceforge.net/help/faq?s=install&i=lame-mp3&lang=fi

      Sitten muokkasin biisin ja tallensin mp3-muotoon. Windowsissa klikkasin sitten tuon mp3-tiedoston päällä hiiren oikeaa ja valitsin properties. Siellä sitten menin Summary-välilehdelle ja laitoin Genreksi ringtone. Sitten yhdistin puhelimen koneeseen ja Zunessa Collection - Music -kohdassa raahasin koneelta tiedoston Zuneen ja Zunessa sitten vielä piti tiedosto raahata listalta vasempaan alalaitaan (puhelimen kuvan päälle) niin tämän jälkeen biisi näkyi soittoäänissä.

    • black eyed peas

      Ompa vaikeeta,bellessä kun laittaa soittöääneks tai viestin merkkiääneks kappaleen se soi kokonaan molemmissa,viestin merkkiäänessä alusta loppuun

    • vituneskimo

      Todella älytön kone. Varmaan joku suunnitteluvirhe. Minä lyhensin biisin mp3directcut ohjelmalla. Sitten tallennat biisin, kirjastosta klikkkaat hiiren oikeaa näppäintä ja valitset ominaisuudet. Sieltä sitten tiedot ja tyylilajin kohdalle kirjoitat ringtone. Sitten vasta siirretään zuneen ja siitä raahaat luuriin. Sen jälkeen näkyi ainakin minun luurissa soittoäänilistalla biisi ylimpänä.

      • JHy

        Kiitos!!! Sun neuvoilla onnistui mullakin. Pelastit päiväni :)))


    • Mike Rosoft

      Ihme porukkaa, biisin pitäis soida alusta loppuun soittoäänenä? Etteks meinaa vastata siihen tulevaan puheluun :D (nimim. Nokia Lumia 800 taitaa olla urpojen urpo).
      Tää on ihan tyypillistä microsoftin kiusaa taviksille. Sama vaivaa kaikkia microsoftin omia ohjelmia tietokoneessa. WMP/WMC esimerkkinä, ominaisuuksia ei ole ja jos on, ne on tehty kuin menis perse edellä puuhun.

      Marketplacesta saa appeja joilla käytettävyyttä voi parantaa ihan tyydyttävästi, ja KUN Lumiaa myydään kuin bisseä lätkämatsissa niin sovelluskehittäjiä alkaa rahnukan tulo kiinnostaa ja saadaan vielä parempia appeja.

      Joku mäntti tarjos Samsungia tilalle, sitten kun siinä on kalenterissa hälytys jolla jotain tekee niin ehkä. Samoin ne muut ihmeellisyydet korjattuna se vois olla ihan kätsä käyttää. Nykyisellään kyllä mieluummin sitten iPhone jos Lumiaa ei tohdi käyttää.

    • ängrialligator

      TÄSSÄ MAAILMAN HELPOIMMAT OHJEET: Menette Marketplaceen, menette musiikki ja videot osastolle, asennatte sieltä jonkun Ringtone sovelluksen, etsitte sen avulla haluamanne biisin, se lataa sen jonka jälkeen siihen tulee 'Asenna Soittoääneksi' JA VÓILA se tallentuu samalla sinne soittoääniin ja on tosiaan vain jotain 30 sekunttia pitkä, mutta lähtee hyvästä kohdasta soimaan ja saatte ainakin paremman soittoäänen kuin joku nokian ringring paska. Ei kestä kiittää.

      • beggars in finland

        Joo, minä osta lumia ja minullä olla lumoia


    • Tyyppi....-.-

      ängrialligator Mitä sovellusta suosittelet??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe