TÄMÄ SAATTAA RÄJÄYTTÄÄ AUKI TAJUNTAANNE

:)

kuunnelkaa rauhas

http://www.youtube.com/user/etfirstcontact41

myös jotai muuta paljastusta o tullu tai tulossa internettii iha näinä päivinä. ei oo ollu aikaa katella mitä.

55

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • litsi

      Kiitos, mielenkiintoisesta sivustosta. Tosin oma tajuntani on avautunut jo vuonna 1977. Se sitten siitä eräitten teoriasta, että tällä sivustolla käyvät pelkästään pennut melskaamassa. Vaikka siltä se kyllä useimmiten näyttää, kun jokaisessa ketjussa on aivan turhaa herjausta ja nokkapokkaa käynnissä. Eikä tee mieli paljonkaan kommmentoida, mutta nyt minä sen teen. Sinä olet ollut minun mielestäni palstan väriläiskä. Tuot aina jotakin uutta tietoa tullessasi ja se alkaa ärsyttämään eräitä täällä. Älä välitä siitä. Ole vain oma itsesi. Ja oma murre. Tai, slangi. On vain hyvä asia, vielä parempi jos sillä osaa kirjoittaa. :) No joo. Sitten sivustoon. Paul Villan tarina on jäänyt aikaisemmin kuulematta minulta. Minullakin oli välillä se aika, kun vielä jumaloin rahaa ja uskoin ihmisen ylivertaisuuteen.

      Nyt, kun kuuntelin Paul Villan tarinaa ja katselin hänen ottamiaan valokuvia. Minulle ei suinkaan tullut mieleen George Adamski, vaan Daniel Fry. Kuvatuissa aluksissan oli samankaltaisuutta. Todistaako tämä jotakin?
      Ehkäpä se todistaakin. Tai, sitten se ei todista. Jotkut ihmiset ovat vain syntyneet sellaisiksi, että he automaattisesti ovat kaikkea vastaan.

      Ihastuksekseni huomasin sivustolla myöskin Artur Berletin.
      Itse sain kirjan Avaruusaluksella planeetalta planeetalle. Lahjaksi 1980-luvulla. Luin sen monta kertaa. Joskus uskoin sen olevan vain hienoa Sci-Fi ta. Nyt olen epävarma, kun ottaa Berletin taustan huomioon. Sitä paitsi kaikki sanalliset kuvaukset, kuten Arturin tekemät piirroksetkin olivat aivan liian pikkutarkkoja. Ollakseen vain vilkkaan mielikuvituksen tuotetta. Täytyypä kaivaa tuo kirja esiin varastosta ja lukea taas kannesta kanteen. Kiitos.

    • :)

      "Tosin oma tajuntani on avautunut jo vuonna 1977. Se sitten siitä eräitten teoriasta, että tällä sivustolla käyvät pelkästään pennut melskaamassa."

      moni nuori o ny tällähetkellä vanha koska enne ei oo näi paljo apua koko galaksissa vielä täytyny olla paikalla ku mitä ny o maapallolla. auringo vastapuolella o maapallo sisarplaneetta jolla sama muutos vaa ovat valmiita jo siirtoo tai uudellee sijoittaututumaa maaplaneeta ollessa vielä "matkalla". muutos o tapahtumassa pääosi avu turvi koska ihmiste oma ymmärrys ei oo kasvanu vielä riittävästi vaa voi kasvaa joka päivä jollo kaikki aika o ihmiste puolella.

      ite oon nähny päivävalo vuonna 1973 vaa heränny vasta matkavarrella nii kui moni muu. kaikki alko matkana yli 20 vuotta taa vaikka ensimmäine havainto oli jo aiemmi. ihmiste ei iha onnistu ymmärtää kaikkea 1 vuodessa ku toisilta o menny yli 20 vuotta valmistautua vaa tänä vuonna muutos kiihtyy loppuvuotta kohti nii paljo että maapallo oma fyysine muutos voi tapahtua nii ettei ihmiste tarvi kuolla ku kaikki käytännössä siirretää fyysisesti turvaa.

      "Vaikka siltä se kyllä useimmiten näyttää, kun jokaisessa ketjussa on aivan turhaa herjausta ja nokkapokkaa käynnissä. Eikä tee mieli paljonkaan kommmentoida, mutta nyt minä sen teen."

      tuota kesti monta vuotta. itekkää en oo viittiny pahemmi kirjotella ku o vallinnu täys ymmärtämättömyys.

      "Sinä olet ollut minun mielestäni palstan väriläiskä. Tuot aina jotakin uutta tietoa tullessasi ja se alkaa ärsyttämään eräitä täällä."

      en oo enne kuullu että tykätää eikä tuokaa kiitos tietty hattuu mee ku o mitä täytyy vaa tehä ku voi ku todistelu ei oo meidä ensimmäiste juttu alkuunkaa vaa kertoa ku ollaa vasta eka aalto "jota ite taivas tukoo" ku meidä jälkee tulee ne jotka todistelee ja todisteide jälkee tulee ne jotka tuo avu fyysisesti ihmite keskuutee joka teknologiaa joka nii hienoo että saa teidät itkee ku ette osannu kuvitellakkaa nii hienoo ja tuo teknologia jälkee alkaa intensiivijakso ja ihmiste onnistuu olla 2-3 kuukaudessa valmistautunu uudellee sijoittautumaa. ensimmäine aalto siirtyy liittye muide aaltoje mukaa ku tulevat ku koko homma o suunniteltu nii hienosti että ellei mikää muu auta nii "ite taivas laskeutuu maa päälle" koska apu joka o paikalla käsittää iha kaikki tasot.

      "Nyt, kun kuuntelin Paul Villan tarinaa ja katselin hänen ottamiaan valokuvia. Minulle ei suinkaan tullut mieleen George Adamski, vaan Daniel Fry. Kuvatuissa aluksissan oli samankaltaisuutta. Todistaako tämä jotakin?"

      kaikki nuo ovat kontakteja. jotku ovat ollu kontakteja samaa suuntaa. teknologia o kylläki nii samakaltaine että ovat joskus lähelle sama nii kui tuossa oli mainittu "sikaarimuoto" joka oli myös tunnettu "liskoje" aluksena vaa oli käytössä muotona myös toisaalla samaa aikaa.

      "Jotkut ihmiset ovat vain syntyneet sellaisiksi, että he automaattisesti ovat kaikkea vastaan."

      järjestäytyny rikollisuus ohjelmoi lähes kaike. tuo "kaikkea vastaa" o ohjelmoitumista jonka voi purkaa ku emme oo robotteja vaa sielu o kaikkie kuorie sisällä. negatiivisuus koetti luoda sielua paloista valmiide kuorie sisälle vaa sielu kehittyy aina yksilönä joka o myös kuoreto juttu nii paljo että sielu luo oma kuore ku astuu fyysisyytee jollo kuoria ei voi tehä valmiiksi eikä sielua voi rakentaa paloista.

      "Ollakseen vain vilkkaan mielikuvituksen tuotetta."

      kirjotteluani o vieläki estelty jopa "hyvää tarkoittavie ihmiste keskuudesta käsi" ja vuosia aiemmi jopa uhkailtii tai peloteltii kasvotuste ja heiluteltii ampumaaseita nenäedessä ja puhuttii paskaa päi naamaa ja tuo kaikki vaa koska oli nähny mitä ihmiste ei ollu onnistunu nähdä ja koska oli ollu paika päällä todistamassa kuinka käytännössä oli ja koska ku oli jo nähny toimintaa ja keskustellu henkilöide kanssa jotka kertoi että "eivät oo ihmiste tietoisuudessa".

      turha paljo toimintaa tyhjästä jos ovat vaa keksittyä. itekkää en olisi kiinnostunu kirjoittaa jos en olisi kaikkea tuota nähny ja kaikkea tuota kokenu ja ollu paikalla todistamassa ku kirjottelu vie paljo aikaa jonka vois myös elää vaa mikäli kirjottelu o avuksi nii totuus o auttanu ku totuus o kerrottu.

    • :)

      aiemmi ku katteli kuuta ku kiinnosti joko toine kuu näkyy taivaalla nii toine kuu ei näkyny vaa taivaalla näky valopallo joka välähti muutama kerra.

      ku autolla ajeli muutama viikko taa nii ite näi taivaarannassa valtavia välähdyksiä "kui salamat olis iskeny" ja ajettuani paikaa missä välähtelyä näky nii välähti auto päällä nii että lumi ympärillä muuttu valkoiseksi.

      pari päivää taa ajeltii autolla tampereelta ja taivaalla näky valopallo joka välähteli muutama kerra ja vaihteli sijaintia.

      aiempina vuosina näi paljo valopalloja taivaalla ku oli ulkona enemmä ku mulla o ollu "mentaali yhteys" taivaalla liikkuvii valopalloihi ku ihmiste ajattelu o kuultua erityisesti tänä vuonna ku kaikki mahdolline apu o läsnä.

      oma sivu (tai vaa mitä enää jälellä).
      https://www.facebook.com/profile.php?id=100003244086645

      hyvä paikka lukea kanavoitua tekstiä joka myös o hyvää tietoa kuha muistaa että ovat myös eläviä olentoja jollo kertovat vaa tää hetke tilaa oma olotilaa tai omaa perspektiiviä hyödyntäe jollo totuus o kaikki yhteelaskettuna eikä yhe kanava verra ku kaikki kääntyy hyvi vaikka kolmas kuukausi o vielä aikaa josta pimeä puoli koettaa hyötyä.
      https://www.facebook.com/profile.php?id=100002065120302

    • :)

      omat sivut o ny vaa vanha versio mikä enää jälellä ku tyhjäsi uude päivitety sivusto ku ei meinannu kelvata jollo ajatteli jo siirtyä sivuu.

      piti mainita että muistakaa että samaa aikaa ku ihmiste herättelyä tapahtuu nii maapallo fyysine muutos kiihtyy jollo samaa aikaa näkee luonnomullistuksii vaikka pitää ylläpitää rauhaa.

      muistakaa myös että katkos tulee ihmiste arkee eikä osata sanoa onko katkos päiviä vai viikkoja jollo hyvä varautua pahimma varalle elikkä viikoihi nii ruua suhtee kui myös mentaalisti ku loppu ei oo tuokaa vaa tuollo siirtyy negatiivisuus kokonaa arjesta sivuu.

      pelkoo ei oo tarvetta eikä pakokauhuu eikä paniikkii vaa o aikaa jollo voi rauhoittua ja rentoutua ja hiljentyä ku mikää ei toimi muutamaa päivää eikä jälkee toimi iha nii kui enne vaa paljo paremmi. käytännössä tulee olee kesä jota ette unohda koskaa.

      ei tarvi uskoa ku voi ite katsoa. tuo tapahtuu ku o oikea aika tuon tapahtua koska ei oo ajoitettu aikaa vaa kaikkie valmiutee toteuttaa tuo muutos joka tarkoittaa käytännössä että aikaa ei oikeesti oo olemassa vaa tänä vuonna muutosvalmius kasvaa joka päivä tarkoittae mitä kauemmas tätä vuotta edetää nii enemmä tapahtuu joka koko aja positiiviseen suuntaa.

    • :)

      mikä parasta o että luontoa o teknologia avulla alettu siistiä ku ilmakehää o alettu siivota ja meriä o alettu puhdistaa. o myös alettu kertoa kuinka ite puhdistaa ruokaa ja vettä ja kehoa.

      ellei tuo oo hyvi nii ei mikää. taas vaa saa miinus pisteitä ku o vaa iha pakko jaella pisteitä joka melko piilopiruilua ku ei pisteide jakelijat saa sanaa suustaa tai kirjoitettua lausetta naputeltua tai soitettua hätänumeroo ku ahistaa ku ei toimi enää kui hiire vase näppäi.

    • konnagalleria

      Aloittajan linkissä koko konnagalleria adamskista lähtien. Heh heh.

      • :p

        Mikä konnagalleria? Adamskin kuvia. Tai, kertomusta ei ole koskaan kyetty todistamaan valheellisiksi. Vaikka skepot ovat levitelleetkin huhujaan. Adams itse lupasi maksaa palkkion sille, joka vääräksi hänen puheensa todistaa, mutta eipä yksikään niitä rahoja tullut hakemaan. Adamsilla oli liian vahvat todisteet takanaan.


    • söpöttäjä

      Kappas, höpsö sössöttäjä taas julistamassa kummia profetioita. Pysyisit pois ku kerran taannoin niin uhkasit. Ja poissa ollessasi voisit opetella kieliopin alkeet.

      • Beat it

        Minnes sinä ole hukannut välimerkkisi, äidinkielenope? Kummalliset tavat sinulla. Noinko sinä kohtelet päivisin kohtaamiasi ihmisiäkin. Työkavereita jne.


    • :)

      "Kappas, höpsö sössöttäjä taas julistamassa kummia profetioita. Pysyisit pois ku kerran taannoin niin uhkasit. Ja poissa ollessasi voisit opetella kieliopin alkeet."

      huomaa että en oo alusta lähtien profetoinu vaa kertonu. ennustaa ei oo mahdolista kui korkeintaa luonno suurimpia mullistuksia jotka kaikki o jo kerrottu tuhansii vuosii aiemmi jollo edelleenkää ei oo profetointia eikä ennustamista eikä jo kerrottua tietoa kummenpi juttu jonka korkeintaa voi tuntea tapahtuvana vaa tietää o melko turha jos ei usko ja uskoa ei tarvi ku voi katsoa ja jos ei oo kiinnostunu katsomaa nii ei oo katsomisestakaa hyöttyä.

      kerroi aiemmi että lopettele jos ei oo iha pakko jatkaa vaa vielä autto jotakuta toista vaikka joku toine sano "olisit pysyny poissa nii ei olisi tarvinnu lukea mitä ei halua lukea vaikka lukee" jollo mieluummi auttaa henkilöä joka kertoo että o apua kui henkilöä joka kertoo että o nii voimmato ja laiska ja haluto että lukee tekstiä jota ei halua lukea.

      • :)

        eipä näyttäny kielioppikaa auttanee voimmattomuutee että "lukee tekstiä jota ei haluaisi lukea ja valittaa ku lukee tekstiä mitä ei halua lukea ja toistaa vielä tuo kaike monta kertaa huomaamattaa". puollustele vaa valmista ohjelmaa joka o ohjelmoitu päähäs nii että teettää tuollasta paskaa nii että hyödyttääkö tuota todeta montaa kertaa.

        osattii puhua jo enne kielioppia vaa oot oppinu vaa pelkä kieliopi joka o melko matalalentoa ellei tajuu mitä oppia o nielly ja sulatellu ja paskannu purematta. ei opeta mitä suuhus laitat vaa mitä ulos puhkut.


    • :)

      ymmärtäkää että voisitta olla varoivaisii tuo "me ei tarvi sua" kommentoinni kanssa samaa aikaa ku "lisäksi kuitenki pyydätte apua" koska teillä ei näytä oleva käsitystäkää miksi ollaa täällä ja jos toistatte aikanne tuota "me ei tarvi sua" nii apu o poissa nopeammi kui mitä ennätätte huomata jollo o melko myöhä sanoo jotai kovi järkevää ku kysymys jonka ootte itellenne esittäny tai kuullu toiste esittävä o "onko avaruudessa älyllistä elämää" joka yllätys yllätys o myös toisi päi ku teillä itellä o jo kaikki voimma mitä tarvitte vaa vielä kysytte lisäksi apua vaikka voitte ite olla apu mitä kysytte joka o melko soppa jonka ite keitätte ja syötte ja sulattelette kaikessa rauhassa jos rauha ymmärrätte.

      teillä ei toki oo rauha jos teillä kiehuu vaa mite tuo kiehumine olisi mitenkää eri jos teidä keskuutee tulisi joku muu puhumaa lentävällä lautasella joka olisi vielä herkempi tyyppi ja joka vielä toistaisi sama jutu ku todiste ei auta tuoho kiehumisee yhtää ellette oo valmistautunu tulevaa vaa kattila kansi lentää ku kiehuu yli vaikka teillä olisi todiste "älyllisestä elämästä" ku vastassanne o käytännössä iha sama juttu ku vaa eri henkilö kertomana ja käytännössä teillä ei saa enää kiehua mistää syystä mikäli meette vierailemaa aluksella joide olemassaolosta tappelitte vuosii koska kukaa ei käskeny tapella tai kieltää tai väitellä aiheesta vaa tappelitte ja kielsitte ja väittelitte ku väänsitte nii että käsiä katkesi joka ei tuonu teille todisteita puolesta eikä vastaa koska teille ei oo vielä tuosta kaikesta johtue näytetty jolloi ottakaa täys vastuu ensi mitä ootte tehny kaikki nää vuodet nii maistuu paremmi ku suussa ei paska maku mikä helveti tappelusta vaa voitte rauhassa mutustella vasta ku teille o näytetty koska ei teiltä onnistu kiistää eikä teiltä onnistu uskoa koska kumpiki o teiltä mahdottomuus.

      • Ja se oon litsi

        Kysymykseni sinulle, tuntuuko sinusta, että sinä olet Indigo?
        Olen nyt alkanut tarkemmin lukea tekstejäsi. Anteeksi, etten aikaisemmin ole ehtinyt kunnolla kiinnittää huomiota. Sinulla on todella hienoja ajatuksia. Ja, kuten aikaisemminkin sen olen sanonut. Slangit, murteet jne. ovat hienoa asia ja vielä hienompaa on, että pystyy kirjoittamaan omalla murteellaan. Itse harrastajakirjoittajana. Siis, ei kirjailijana. Vaan, kirjoittajana, jonka tekstejä on jo julkaistu muuallakin kuin vain 24 palstalla. Voinen kertoa, että erääseen kirjoittajakoulutukseen, johon minä hain. Oli pääsyvaatimuksena mm. kirjoittaa jollakin murteella 4 sivun kuvitteellinen kertomus. Siinäpäs minä ahersin. Itse, kun en puhu mitään kunnollista murretta. Elämä on vienyt minua ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellekin asumaan. Ja kaikkialta on tarttunut itseeni hieman sitä jotain. Äidinkielenkirjoitusvirheet taas toistuvat monilla, myös itselläni. Minä Inhosin tapaa, siis isolla Iillä, jolla äidinkielen kiemuroita taottiin aivoihini.

        No, tarpeeksi tästä. Minusta sinä olet Indigo. Tunnet sisäistä tarvetta tuoda esiin uusia asioita ihmisille, näiden epäluulosta ja, niin, ja jopa ivasta huolimatta. Se on rohkeutta se.

        Olen ollut lapsuudestani saakka kiinnostunut ufoista ilmiönä. Kokemani ja näkemäni vahvistivat tietoani siitä, että ihmisille valehdellaan. Jo vuosia sitten lakkasin luottamasta suomalaiseen uutistarjontaan, tarkistin uutiset muualta ja huomasin ristisriitoja kovin monessa maallisessakin asiassa. Kuka vääristelee tetoja. Kaikki sitä tekevät, riippuen siitä millainen kulttuuri heillä on takanaan.

        Mutta sitten työelämä vei minutkin mukanaan, olen töissä edelleen, en ammmattikirjoittajana. Vaan ammatissa johon koulutuksen olen ihan itse hankkinut lisäkoulutuksineen. Kiire ja ahneus sai minutkin unohtamaan kaiken muun, kunnes jokin pysähdytti minut kesken juoksun.

        Summa summarum.

        Eilen katselin Alex Collierin videopätkiä ihmiskunnan alkuhistoriasta. Tätä ennen en ole ajatellut meneväni You Tubeen ja etsiväni noita videoita. Vaikka aina olen ollutkin kiinnostunut historiasta ja arkeologiasta yleensä. Ja paljon olen nähnyt myöskin matkoillani.
        Kiinnostukseni heräsi taas. Juuri noin sen täytyi tapatua, muuten ei voi selittää yhdenmukaisuutta ihmiskunnan alkuhistoriassa ja puuttuvaa linkkiä.

        Olet saanut ainakin yhden lampaan nauhaasi, :)


    • :)

      "Aloittajan linkissä koko konnagalleria adamskista lähtien. Heh heh."

      :)

      • Beat it

        Mullekin tämä on ollut retki nostalgiaan. En aivan kaikkiin noista menisi luottamaan. Se Elisbeth jtk. taisi jopa kertoa olevansa naimisssa venuslaisen kanssa. Tosin enpä ole ollut paikan todistamassa, joten en voi pahasti vastaankaan sanoa. Ja onhan Venuksen pinnaltakin kuvattu geometrisiä kuvioita yms. Ylimielisyys on rutto, joka myrkyttää lopulta koko ihmisen, muistakaa tämä.


    • voivoivoivoivoi

      Siis mistä ihmeestä näitä hulluja sikiää, onko se tämä hektinen meno ja kiire vai kerääkö tämä sivusto akiken maailman rapa-aivot yhteen tänne meuhaamaan hulluuttaan.

      Sääliksi ihan käy.

      • :P

        Pysy hyvä ihminen poissa. Miksi täällä käyt voivottelemassa. Vääntele muttereita. Tai, katso rauhassa Kauniita ja Rohkeita. Sääliksi käy tuollainen sairaus, kun täytyy herjata ihmisiä.


      • BYÄÄH!

        Tän täytyy olla voittaja ivaamisessa. Mikään viesti ei ole saanut noin paljon miinuksia ja paheksuntaa aikaisemmin. Ainakin tämä on se kakkonen.


    • :)

      "Ylimielisyys on rutto, joka myrkyttää lopulta koko ihmisen, muistakaa tämä."

      ei jos tajuu ettei teirä apu oo teitä kummee. ei teidä apu oo teitä kummee vaa eläny teistä erossa ku ette oo kulkenu samaa suuntaa ku ohjelma mitä ootte kuunnellu o kuljettanu teitä toisee suuntaa.

      jos akateemikko tekee väitöskirjaa omasta oppineisuudestaa nii järkevä kävelee kauas. ei helvetti oppi oo muualla kui maassa ollu nii rajallista että pitäny rautalangasta vääntää nii että väittelyä pidetty normaalina tai laadu takeena tai arvo mittarina vaa o sairautta väitellä alkuunkaa.

      "Sääliksi ihan käy."

      säälikö maailma pelastaa. jos sääli olisi maailma pelastanu nii maailma olis pelastunu jo monta kertaa.

      • :)

        toki o melko urakka jos akateemikko säilyttää jotai aitoa koko epäaido prosessi aikana ku tuo prosessi syö mistä tai pitää tietämättömä tai alistaa kiireelle jotta jäljellä ei lopulta oo kui pintahengitystä vaikka tavoitteet oli korkealla. tavoittelu ei tuo rauhaa.


    • :)

      huvittavaa oli ku oltii laste kanssa alakoululla palaverissa nii opettaja pyysi että "älkää puhuko koulusta pahaa lapsille". mielee tuli sanoa että "me ei puhuta ellei oo aihetta puhua" vaa o nii että aihetta olisi vaikka millä mitalla mitattuna vaa mitä ohjelma orjat osaisi tehä vaikka sanoisi ku ei yhtää mitää.

    • :)

      "In the fourteenth DVD of the UFO Hypotheses series, made in September 2009, but held for release until late summer 2011...."

      ymmärtäkää että kaikki materiaali mitä tänää näette o tehty eile. teidä elämä o jäljessä mikäli ajattelette että tämä päivä uutine koskee tätäpäivää ku todellisuudessa koskee eilistä päivää jota elätte uutiste kautta toista kertaa lisänä suolana haavaa että kaikki o edellee suodatettua mediaa jolloi teille kerrotaa 10% joka o tuoki vielä illuusio jolloi ette tiedä mitä ulkopuolella oikeesti o.

      jos ymmärrätte tuo nii suljette TVn ja koetatte ymmärtää mitä tapahtuu realiajassa ja huomaatte realiajassa että muutos nopeus kiihtyy jota ette aiemmi huomanneet ku teille kerrottii joka tuutista että "mitää ei koskaa tapahdu" ja kaikki mitä teille kerrottii oli "kuinka monta ruumista päivässä laskettii maailmalla joka tapahtumana aiheutettii media kautta enne kui tapahtui". voisiko elämänne olla paremmi jos tuo ymmärrätte ja olisiko elämänne voinu olla huonommi ku ette tuota vielä ymmärtäny ja iha kohta tuo ohjelmoitu ohjelma kaatuu jollo kaatuu myös kaikki tuo illuusio.

    • bullia pedaali pohjassa.

    • samaa sontaa

      Luuletko tosissasi nimimerkki :) että kukaan edes VIITSII lukea noita sinun sepustuksia? Saati sitten töllätä noita linkkivideoitasi?

      Koko sen ajan kun olet rampannut tällä palstalla monta vuotta eri nimimerkeillä et ole muuta tehnyt kuin sössöttänyt joutavia ja työntänyt tänne tuota samaa sontaa.

      • litsi

        Älä sinä puhu muitten suilla. Ihmettelen, minkälainen viha sinunkin sisälläsi kiehuu, kun täytyy hyökätä tuolla tavalla toista kirjoittajaa vastaan. Ja ennen kaikkea miksi?

        Miksi ihmeeessä noita ketjuja ei saisi tänne linkittää? Jos sinä et halua lukea, niin aivan takuulla moni muu haluaa käydä lävitse niitä.

        Näkyy olevan tosi paljon mielenkiintoista ja aion koluta lävitse noita linkkejä viikonloppuna.. Katsoin juuri 7 osaisen sarjan George Adamskista ja opin paljon uutta. Olen syntynyt, tuohon aikaan kaikki sai alkunsa, joten en ole aikaisemmin tutustunutkaan hänen kirjoihinsa kunnolla. Nyt kiinnostukseni heräsi ja mieleni muuttui. Tuli taas lisää luettavaa. Nyt kuitenkin nukkumaan. Työt kutsuvat aamulla. Kiitos, :)


    • :)

      "Luuletko tosissasi nimimerkki :) että kukaan edes VIITSII lukea noita sinun sepustuksia? Saati sitten töllätä noita linkkivideoitasi?"

      kuuletku ku en luule alkuunkaa. jotku ei osaa kui valittaa vaikka ei oo mistä valittaa ku vois iha ite valkata mitä lukee ja kattelee ja välittämättä mitä muut kirjottelee ja kattelee vaa taitaa olla liia vaikeaa.

      "Koko sen ajan kun olet rampannut tällä palstalla monta vuotta eri nimimerkeillä et ole muuta tehnyt kuin sössöttänyt joutavia ja työntänyt tänne tuota samaa sontaa."

      montako vuotta oot luullu että oon rampannu ku ei taida olla kui vuode verra korkeintaa. jos näit mut kertomassa tätä samaa jo 2007 en ollu mää vaa joku muu ku vasta vuonna 2010 alko olla mitta täys ku katteli teidä tappelua joka jatku ja jatku ja edellee koettaa jatkua vaa ei jatku kauaa.

      oliko tuossa tarpeeks kirkasta paskaa. vai eikö muide paskomine kiinnosta kui vaa oma paskomine.

      • :)

        "Miksi ihmeeessä noita ketjuja ei saisi tänne linkittää?"

        jotku o kyllästettyjä negatiivisuudella nii että nokkuu. jotku koettaa jeesata piemeää puolta ku ei valo tullu apuu ku ei tajunnu ite olleensa valo pimeässä.

        tuossa varmaa suurimmat tekosyyt miksi ei voisi kirjoittaa tai linkittää tai kertoa. todistelua ootelleessaa eivät osaa päättää kumpi o parempi puoli vaikka vaa toine puoli kolikosta o aito puoli.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Miksi ihmeeessä noita ketjuja ei saisi tänne linkittää?"

        jotku o kyllästettyjä negatiivisuudella nii että nokkuu. jotku koettaa jeesata piemeää puolta ku ei valo tullu apuu ku ei tajunnu ite olleensa valo pimeässä.

        tuossa varmaa suurimmat tekosyyt miksi ei voisi kirjoittaa tai linkittää tai kertoa. todistelua ootelleessaa eivät osaa päättää kumpi o parempi puoli vaikka vaa toine puoli kolikosta o aito puoli.

        "Nyt kiinnostukseni heräsi ja mieleni muuttui. Tuli taas lisää luettavaa. Nyt kuitenkin nukkumaan. Työt kutsuvat aamulla. Kiitos, :)"

        etene rauhassa. ei tarvi kuunnella mitä lässyttäjät jauhaa ku ovat jauhanu vuosia jo samaa tarinaa joka ei oo edes heidä oma tarina.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Nyt kiinnostukseni heräsi ja mieleni muuttui. Tuli taas lisää luettavaa. Nyt kuitenkin nukkumaan. Työt kutsuvat aamulla. Kiitos, :)"

        etene rauhassa. ei tarvi kuunnella mitä lässyttäjät jauhaa ku ovat jauhanu vuosia jo samaa tarinaa joka ei oo edes heidä oma tarina.

        Sunday, February 26, 2012
        WIKILEAKS: Something 'Extraordinary' Is About To Be Released, and 25 Media Organizations Are Preparing For It!

        BusinessInsider.com, which is proving itself to be a very reliable source of information for our changing times, is reporting that Wiki leaks has reported that a mystery press conference will be held on Monday, February 27th, 2012, at 12 Noon at the Frontline Club in Paddington, London, England. According to Wiki leaks, over 25 media organizations have been working in silence for months in preparation for tomorrow's press conference. Wiki leaks suggests that everyone interested should follow the Wiki leaks twitter feed closely as extraordinary news should break sometime in the next 96 hours.

        Posted by Greg Giles at 7:11 PM February 26 2012

        täytyy sanoa että en pysy enää tapahtumie tahissa mukana jotta siirry tästä sivuu ku ei oo aikaa eikä enää jaksa katella kaikkee. jotai tietoa o ilmeisesti tulossa ihmiste ilmoille. mitää en häviä vaikka tuota kaikkea en näekkää ku oon nähny jo. kattelkaa rauhassa mitä tapahtuu.

        jos teillä o tunne että aina o sanottu että tulee jotai nii jaksakaa kattoo loppuu asti. ite en oo alkanu kertoo tuota julkisuutee kui vasta 2010 ja illuminaateista ja vapaamuurareista ja hybrideistä kirjotteli ensimäistä kertaa jo vuonna 2007-2008 joka jälkee oli taukoa vuotee 2010 asti.


      • :p

        Hyvin sanottu.


    • :)

      vuodesta 2008 lähtie mu täyty ottaa omaa aikaa ku meni naimisii. jos muiti pelaa oikee nii loppuvuonna 2010 alko loppupalat palapelii löytyä.

      o nii että mikäli teille olisi kerrottu vuosii aiemmi että vuonna 2012 kaikki kääntyy paremmi nii olisi teidä oma mielikuvitus loppunu jo uutena vuonna 2012 ja teidä oma mielikuvitus kaike odottelu jälkee olisi riittäny korkeintaa ittemurhaa uutena vuonna ku mikää ei olisi näyttäny vielä muuttuva ku pimeä puoli edellee käyttää aja mitä pystyy käyttää jonka takarajaksi o lyöty 31.03.2012 jonka jälkee ootte vapaita pimeide voimmie valtapelistä kokonaa.

      jäljellä tuollo o korkeintaa oma taakkanne tai pelkonne tai avuttomuutenne jota ei tarvita. tuo kaikki o jopa aiemmi kui mitä ite aatteli ku aatteli että tuo tapahtuisi kesäaikaa vaa o nii että kesäaikaa o jo paljo parempi aika. oli mite oli nii kaikkie suunta o ylös usko tai ei ku että te voi kiertää mikä o tuleva. te jotka ette pidä kuulemastanne nii teillä o enemmä pelkoa kui rauhaa ja enemmä kysymyksiä kui vastauksii ja enemmä sokeaa uskoa kui ymmärrystä.

      jos ei ollu muuta kommentoitavaa nii jatkakaa. teitä ei oo kielletty kommentoimasta eikä teitä oo kielletty uskomasta "omaa totuutta" eikä teiltä oo viety mahdollisuutta katsoa enne kui tietää ja tulevaisuus o auki ihmiste osalta vaa ei maapallo osalta. muutos tapahtuu 110% varmuudella vaa te jotka ette nää että muutos tapahtuisi nii teiltä o menny moni muuki juttu ohi joka vaikeuttaa ymmärtämistä vaa ei tee mahdottomaksi ku kaikki o huomioitu ja ainoa juttu mikä poikkeaa teidä osalta jotka ette ymmärrä o että teille tulee moninkertaine fyysine apu iha paikapäälle keskuuteenne näyttämää ja kertomaa ja opastamaa ku mikäli olisitte ymmärtäny nii ette tuota kaikkea apua tarvisi tuossa määri kui avu saatte.

    • :)

      tässä vielä tää ku o kerra suomessaki jo kuultu. ite ei en oo kuullu vaa oon nähny paljo enemmä kui tuo "outo ääni jota ihmiste onnistuu ihmetellä ympäri maailmaa". oon paljo enemmä ja voi kertoo teille että tuo kaikki tapahtuu ja o tosi.

      January 30 2012:
      https://www.storesonlinepro.com/files/2177519/uploaded/BBS JAN 30.mp3

      "BILLIE explains the source of permeating sounds being heard worldwide as coming from the Agarthians, now at work cleansing our atmosphere, lakes, rivers, streams and water table. It is nothing to fear. The most important focus for us? Raising our vibrations and consciousness!"

      Strange Noises Reported Around North Battleford 2012
      http://www.youtube.com/watch?v=aiTE43-Izi0

      North Dakota Local News Covers 'Strange Sounds' Phenomenon - Jan. 2012
      http://www.youtube.com/watch?v=weNfSEC0Iyo

      Strange sound in Finland
      http://youtu.be/b3oFDtLRcSk

      still "Geophysicists" may not understand from where sounds come from but "Geophysicist" all ready tell to people "Strange Sky Sounds Are Real".

      http://the2012scenario.com/2012/02/renowned-geophysicist-says-strange-sky-sounds-are-real/

      • litsi

        Voisikohan todellakin käynnissä olla jonkilainen maapallon suursiivous. Mutta tuosta Tammelan tapauksesta, minun kyllä täytyy huomauttaa, kuten eräät toisetkin olivat sen tehneet. Voimajohdot. Niistä kuuluu hurinaa ja varsinkin, jos sitä ei ole koskaan aikaisemmin kuullut, niin se saattaa kuullostaa pelottavaltakin ja oudolta. Olivathan nuo johdot tosin jonkin matkan päässä, mutta selkeässä pakkassäässä huminakin kantaa kauemmaksi.


    • Aliylien.

      Me Athabantialaiset ylialienit vain mittailemme teidän valaistumattomien energioita.

      Eli siis Akasha-ja muita energioita

      Siitä se hurina ja humina johtuu.

      Sitten ne aikoinaan leimaamme teidät maan immeiset joko valaistuneiksi tai valaistumattomattomiksi.

      Tämä homma on saatettu loppuun 21.12 2012 klo 21.21.12.

    • :)

      facebook sivu meni toistamiseen "rikki". poisti sivu. alko harmittaa ku ihmiste vimma o vaa blockata ulos jollo poisti myös kakkos sivu ku ei apua kukaa haluu. mu sivuja ei enää internetissä oo joka olkoo vaikka laiskuutta tai väsymystä tai uupumus.

      todella o maapallo suursiivous menossa. iha kiva "voimmajohto" teoria vaa ei menny iha läpi ku o nähny jo huomattavasti enemmä että voi kertoo ettei voimajohtoilu oo kyseessä maailmalaajuisesti vaa suursiivous o käynnistyny muutama kuukausi aiemmi. o vaa harmi ettei teillä oo koettua nii paljo että ette kaatuisi tuolle teoriapuolelle. maapallo todella saavuttaa huippunsa 2012 lopulla ja vaikka suursiivous huipentuu vielä maapinna uudellee muokkaantumiseen ku maapallo "laajenee" ku maannerpintaa nousoo merestä nii tuollo muutoi puhdistus o valmis tai edenny huomattavasti ku viimmeine suuri maajäristys tapahtuu.

      humina tosiaa johtuu taajuudella korkeamma teknologia läsnäolosta joka toimii moniulotteisesti ku fyysisyys o moniulotteine juttu. humina o voimmistunu vuosivuodelta ku lähestytte taajuudellisesti samaa 5. fyysistä ulottuvuutta. ootte tällä hetkellä 4. fyysises ulottuvuudessa vaikka teidä ajattelu o vielä 3. fyysise ulottuvuude ajattelua joka ei näytä muuttuva ennenkö saatte niitä "todisteita" joita ootte odotellu ainoastaa koska ootte alkanu odottaa niitä "todisteita".

      odottaessanne "todisteita" o kaikki muut kuitenki huomaattanne menny jo eteepäi. ku kaikki kehittyy jatkuvasti ja koko aja ja joka puolella jollo huomaamattanne ootte jääny jälkee vaa koko "show" jota ootte jääny oottamaa o suunniteltu nii että ottaa myös teidät huomioo vaikka nukutte.

      toivottavasti näytös o vähintää tajunna räjäyttävä ku ootte odottanu "todisteita" nii pitkää :) vaa että mitä ootte ajatellu shown jälkee ku ehkä ette oo vieläkää ajatellu pidenpää vaa ehkä vaa "todistuksii" asti jollo mihi tuosta suuntaatte ku ootte nähny shown.

    • :)

      laitoi vielä sivu näkyvii täksi kuuksi internettii. tämä kuu vielä menee ihmisiltä ihmetellessä. ens kuussa jo alkaa olla meininki. muutos vaa kiihtyy eikä loppua näy.

      http://www.facebook.com/profile.php?id=1833787690&sk=wall

    • :)

      o nii ettei facebook toimi kunnolla eikä oo aikaa vääntää kättä toimimattoma teknologia kanssa tai ihmiste oma vastustukse kanssa nii että anti olla. ei oo sivuja enää internetissä ku menee hermo säätää jatkuvasti jotai joka ei toimi.

    • :)

      onha toi tietty ihmiste ainoo väylä ku teillä ei oo kui internet jollo koetetaa vielä. prrrrrrrrrrkle.

    • :)

      UFO sightings at Stonefield Beach reveal strange boxes up and down coast.
      http://www.youtube.com/watch?v=C4_G43VRFgg

      BP Steel Box washes up on Florida Beach
      http://www.youtube.com/watch?v=k7BKJvc-zJ0

      tuossa tänne postattu ku ei facebookii saa postattua linkkejä. täytyy koettaa myöhemmi UUDELLEE.

      nuo ovat niitä "laatikkoja" jotka ovat alkanu puhdistaa maapallo valtameriä. pitävä humina ääntä ku ovat aktiivisia.

      • :)

        tai sama kaltasii isoja laatikkoja joita o sijoitettu valtamerie rannoille olle kooltaa liia suuria siirtää. ei oo ennättäny katella tarkemmi enkä ennättäny katella nuotakaa linkkejä jollo eivät välttämättä oo "juuri niitä" vaa muuta ei kiireessä osunu silmää just ny.

        jos kiinnostaa tutkia nii tietää mitä ettiä tai katella tai kieltää kaikki iha nii kui enne. mite vaa.


      • :)
        :) kirjoitti:

        tai sama kaltasii isoja laatikkoja joita o sijoitettu valtamerie rannoille olle kooltaa liia suuria siirtää. ei oo ennättäny katella tarkemmi enkä ennättäny katella nuotakaa linkkejä jollo eivät välttämättä oo "juuri niitä" vaa muuta ei kiireessä osunu silmää just ny.

        jos kiinnostaa tutkia nii tietää mitä ettiä tai katella tai kieltää kaikki iha nii kui enne. mite vaa.

        ny ku ennätti kattoo nii tuski niissä oikeissa luki "BP". "BP Steel Box washes up on Florida Beach" oli jotai iha muuta.

        tuo uutine näyttää oleva jo vanha juttu vaa salassa pidetty tietty iha turhaa. nuo laatikot putsaa valtameriä ja saattaa aiheuttaa osaltaa myös ilmakehää ääniä ja tuo kaikki samaa aikaa ku ihmiste onnistuu tuprutella vielä viimmeisiä myrkkyjä ympäristöö ku parempi tulevaisuus oli estettu ja huonompi tulevaisuus oli ihmiste tukema.


    • :)

      tosi juttu. lisää voi kuunnella linkistä:

      http://www.hollowearthnetwork.com/page/427859598

      "BBS RADIO SHOW
      Monday February 27 2012
      Click on above date link to listen online Allow time to load!

      Billie and Zora answer listeners' questions.
      What happened to be BLACK BOXES on our western beaches?
      Why are the dolphins beaching themselves on the Atlantic coasts?
      David Wilcock announced a country-wide power failure for Sunday.
      How and who averted this? Do we need to stock up on food? For how long?"

      ku voitte surutta luottaa mitä billie ja zora kertoo vaa muistakaa että ite voitte löytää enemmä kui mitä teille kerrotaa jos ootte tosissanne kiinnostunu. ite en tarvi billietä ja zoraa kertomaa ku oma varmuus tulee iha muuta kautta vaa iha kiva lisä tietää missä mennää vaikka ei iha välttämättömyys kellekkää jos o jo tietoine mitä tapahtuu tuntie mitä tapahtuu.

      • :)

      • litsi
        :) kirjoitti:

        ite ylläpitämä sivu siirtyy blogi muotoo ku facebook ei kertakaikkiaa ala toimii. blogi linkki:

        http://2012earthownphysicalshift2014.blogspot.com/

        Siis, olet sä tuossa?
        Jotakin tuollaista minä sinun taustastasi mietinkin. Laitoin tuonne ylemmäksi juttua. Tsekkaa se. JA, jos tuo on sinun blogisi. Niin palataan, :)


    • :)

      "Kysymykseni sinulle, tuntuuko sinusta, että sinä olet Indigo?"

      nykykäsitteissä o "indigo" tai "kristallilapsi" ja "starseed" ja oma käsitys o että indigo ja kristallilapsi o pitkälti sama ja ellei oo sama nii tämä kommentti koskee ns kristallilapsii. vaa vaikeina aikoina sieluille rakennettii paikkoja joissa "levätä valtavie kristallie ylläpitäe tilaa" tai "viettää syvässä unessa aikoja" ja "keinotekoiste levähdyspaikkoje" hajottua sieluje täytyi etsiä uus paikka inkarnoitua. ainaki marsissa o ollu tuollaisii "levähdyspaikkoja väsyneille" ku oli mm pitkää jatkunu sota avaruudessa jolloi osa ellei kaikki tuli maapallolle.

      "Olen nyt alkanut tarkemmin lukea tekstejäsi. Anteeksi, etten aikaisemmin ole ehtinyt kunnolla kiinnittää huomiota. Sinulla on todella hienoja ajatuksia. Ja, kuten aikaisemminkin sen olen sanonut. Slangit, murteet jne. ovat hienoa asia ja vielä hienompaa on, että pystyy kirjoittamaan omalla murteellaan. Itse harrastajakirjoittajana. Siis, ei kirjailijana. Vaan, kirjoittajana, jonka tekstejä on jo julkaistu muuallakin kuin vain 24 palstalla. Voinen kertoa, että erääseen kirjoittajakoulutukseen, johon minä hain. Oli pääsyvaatimuksena mm. kirjoittaa jollakin murteella 4 sivun kuvitteellinen kertomus. Siinäpäs minä ahersin. Itse, kun en puhu mitään kunnollista murretta. Elämä on vienyt minua ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellekin asumaan. Ja kaikkialta on tarttunut itseeni hieman sitä jotain. Äidinkielenkirjoitusvirheet taas toistuvat monilla, myös itselläni. Minä Inhosin tapaa, siis isolla Iillä, jolla äidinkielen kiemuroita taottiin aivoihini."

      koulu o kulutettua aikaa jonka hyöty o oleMATO. samoi o kirjakiele opiskelu.

      "No, tarpeeksi tästä. Minusta sinä olet Indigo. Tunnet sisäistä tarvetta tuoda esiin uusia asioita ihmisille, näiden epäluulosta ja, niin, ja jopa ivasta huolimatta. Se on rohkeutta se."

      ku tietää mitä tekee nii ei rohkeutta vaa ymmärrysTÄ. ku kääntää ihmettely ja kysely ja osoittelu ittee nii joko selviää koettelemuksesta tai kuolee omaa sisäisee pelkoo vaa tuo vaatii täyttä omistautumista rehellisyydelle.

      joka koettaa olla rohkea ei usei kui murise. täytyy tahtoa tietää totuus eikä muuta kui totuus.

      "Olen ollut lapsuudestani saakka kiinnostunut ufoista ilmiönä. Kokemani ja näkemäni vahvistivat tietoani siitä, että ihmisille valehdellaan. Jo vuosia sitten lakkasin luottamasta suomalaiseen uutistarjontaan, tarkistin uutiset muualta ja huomasin ristisriitoja kovin monessa maallisessakin asiassa. Kuka vääristelee tetoja. Kaikki sitä tekevät, riippuen siitä millainen kulttuuri heillä on takanaan."

      muutama sata vuotta taa alko valehtelu jota jako järjestäytyny rikollisuus. ihmine ei koskaa oo nähny mitä o todalla ulkopuolella ku o aina tukenu ja pelänny ja tavoitellu järjestäytynyttä rikollisuutta omaksi eduksi.

      • :)

        "Mutta sitten työelämä vei minutkin mukanaan, olen töissä edelleen, en ammmattikirjoittajana. Vaan ammatissa johon koulutuksen olen ihan itse hankkinut lisäkoulutuksineen. Kiire ja ahneus sai minutkin unohtamaan kaiken muun, kunnes jokin pysähdytti minut kesken juoksun."

        kirjakieli o melko ansa jos ajattelee kirjoittella väsymätTÄ. ihmettelyä ei kirjakieli salli ku koettaa olla täydelline vaa kirjakieli syö puhuja ja ajattelija energiaa koska hidastaa kirjoittajaa nii että o herkkä manipuloitavaksi koettaessaa kirjoittaa tai puhua tai ajatella.

        ku "meditoi" nii ei käytä kieltä vaa tuollo tiedosiirto ja ymmärrys ja ilmaisu o huomattavasti nopeampi jolloi ei synny vastusta. käytännössä jos o opetettu ainoastaa kirjakieli nii täytyy opetella uus kieli joka kääntää paremmi ja nopeammi ja muitettavammi.

        ymmärrys o kui salama kirkkaalta taivaalta. kuinka kieli o opetettu vääristää henkilöä ku kieli pyritää rakentamaa henkilöö valmiiksi ainoana oikeana vaa o nii että paras o että henkilö oikoo kiele joka väärää eikä käytä väärää kieltä joka tapahtuu nii että henkilö kirjoittaa tai puhuu tai ajattelee sisältä ulos eikä ulkoa sisää ku tarkoitus o että henkilö muistaa ite kuka o ja kykenee toimimaa käyttäe omaa sielua joka kaikilla o. tuo ei päde ainoastaa kielee vaa myös fyysiseen muutokseen ku henkilö oma sielu todella uudellee kirjoittaa DNAta kokoaja jolloi henkilö joka toimii ulkoa sisää valmiilla ohjelmalla ei käytännössä muutu vaa o paikoillaa tai taantuu.

        rauhaa ei saavuta nii että ei muutu vastaamaa mitä todella o. muutosta tällä hetkellä tapahtuu luonno kautta ja luonnollisuude kautta joista luonto o maapallo ja luonnollisuus o oma sielu jotka vaikuttavat suoraa henkilö omaa kehoo fyysisesti ja henkilö omaa DNAha.

        elätte kokonaa fyysistä ulottuvuutta jonka kaikki ulottuvuus o fyysistä ja ainoastaa henkilö oma sielu o yli fyysisyyde nii paljo kui o henkilö oma ymmärrys. ymmärrys avaa mahdollisuudet rajattomaa ku ihmistä ei oo alkuunkaa rajoitettu ulkoa päi.

        "Eilen katselin Alex Collierin videopätkiä ihmiskunnan alkuhistoriasta. Tätä ennen en ole ajatellut meneväni You Tubeen ja etsiväni noita videoita. Vaikka aina olen ollutkin kiinnostunut historiasta ja arkeologiasta yleensä. Ja paljon olen nähnyt myöskin matkoillani.
        Kiinnostukseni heräsi taas. Juuri noin sen täytyi tapatua, muuten ei voi selittää yhdenmukaisuutta ihmiskunnan alkuhistoriassa ja puuttuvaa linkkiä."

        nuo o iha hauskaa kateltavaa vaikka ei uskoisi. historia ei oo kivaa kateltavaa ku historia o ollu nii synkkää nii maapäällä kui avaruudessa ku o ollu sotia vaa ilosanoma o että koko tästä galaksista o sodat ny loppu nii avaruudessa kui maapäällä.

        parissa kuukaudessa ei oo sotia enää vaikka tällähetkellä o vielä joitai pimeä puole sotapuheita. sota o ohi jollo kaikki muuttuu.

        "Olet saanut ainakin yhden lampaan nauhaasi, :) "

        oon aina sanonu ja kirjoittanu ja ajatellu ettei johtajia olla. muista että me apuna emme pelasta sielua vaa autamme ihmisiä pelastamaa oma sielu.

        toki tämä vuosi tuo "opettajia" ihmiste keskuutee vaa muistakaa että te voitte ite kertoa minkä jo ymmärrätte ku ihmiste ite täytyy ymmärtää että teillä itellä o täys vastuu eikä muuta tarvi tehä kui katsoa ja muistaa ja ymmärtää joka tuo rauha tullessaa. tämä rauha mikä tänä vuonna syntyy o pysyvä ku ohjelmalla ohjelmoitunu pimeä puoli ei käytännössä kestä 5. fyysistä ulottuvuutta jolloi joko kääntyy valoa kohti tai siirtyy galaksi ulkopuolelle josta ei oo pääsyä takas kui ainoastaa 5. ulottuvuude kautta joka toimii kui "palomuurina josta ei läpi tulla". heille jotka eivät käänny valoa kohti o tämä jo ny pudotus koska ollaa jo 4. ulottuvuudessa fyysisesti jonka ympäristötaajuus määrää koko galaksissa. edellee tämä galaksi reunaalueilla o 3. fyysistä ulottuvuutta tai 4. fyysistä ulottuvuutta pidempää kui mitä maapalolla o aikaa jäljellä joide kautta vielä ennättää tämä galaksi mukaa ellei käänny valoa kohti vaa maapallo siirtyy 5. fyysiseen ulottuvuutee loppuvuonna 2012 jollo jotku kiertää 3. tai 4. ulottuvuude kautta.

        tuo o käytäntö mikä o jäljellä eikä ihmiste oo onnistunu olla käytännö yläpuolella omaa ymmärtämättömyyttä. tuossa o käytännössä otettu kaikki huomioo avulla ku ihmiste ei oo onnistunu ottaa itteä huomioo käytännö kautta riittävästi.


    • :)

      tuo kertoo lähinnä kuinka käytännössä o. tuo o käytännössä hyvi lähellä totuus.

      What Happens If You Do Or Don't Ascend?
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OeZ2DT1yqh0

      pitäisi kääntää joitai hollow earth network äännitteitä. suomessa ei kovi paljo englantia ymmärretä vanhemma kansa keskuudessa.

    • yksi solu

      Ihmiset kaipaavat jotain mihin uskoa. Kun kirkko ei tarjoa heille sitä mitä he haluavat, on yksityisyrittelijöillä tilaisuus tarjota mitä tahansa uskomisen arvoista.

      UFOT ovat erinomainen keino vaikuttaa ihmisiin. Mutta kumpiko on todellisempaa, Jumala vai UFOT??? Siinäpä arvoitus.

    • :)

      "Ihmiset kaipaavat jotain mihin uskoa. Kun kirkko ei tarjoa heille sitä mitä he haluavat, on yksityisyrittelijöillä tilaisuus tarjota mitä tahansa uskomisen arvoista.

      UFOT ovat erinomainen keino vaikuttaa ihmisiin. Mutta kumpiko on todellisempaa, Jumala vai UFOT??? Siinäpä arvoitus."

      niinkö ? et oo tainnu lukea mitä oon sanonu sokeasta uskosta ja uskonnoista ja uskottellusta vaa ei oo ihme että et lukenu vaa kommentoit lukematta jos ei kiinnostanu katsoa tarkemmi mihi kommentoi.

      juttu o nii että ihmiste mieli ei oo ihmiste sielu. ufoilla ei oo mitää tekemistä ihmiste sielu kanssa ja jos ihmiste ite ei onnistu ymmärtää mikä o sielu nii o iha sama uskooko ja mihinkä uskoo ku ei auta mihi uskoo ja uskooko. kirkko o käyny omaa sotaa muita uskoja vastaa ku kirkko o pelkkää valtapeliä tulkintoje kautta joilla ei oo sama kui ymmärrys. nii monee kertaa o kerrottu ettei ufoilla oo mitää tekemistä uskonno kanssa eikä uskonnolla ufoje kanssa eikä kertomine oo uskottelua vaa niille kerrottu juttu joide maailma kuva ei oo rajoittunu oma nava kautta.

      jos tahdotte uskoo nii meille o sama uskotteko jeesuksee vai ufoihi vai maailmaloppuu ku nuo kaikki sokea usko kautta o sama kui maailma loppu ku että ite ota täyttä vastuuta vaa koetatte tukeutua johonki ulkopuolisee vaikka teillä itellä o sielu eikä merkitystä pieni vai suuri sielu ku o oma. teillä ei todellakaa oo kui opetettu käsitys jota pidätte omana taakkana.

      • :)

        "Jumala vai UFOT??? Siinäpä arvoitus."

        elätte "jumala sisällä" siispä jumala o teille suuri arvoitus. ette näe ufoja ku ette huomaa elävänne jumala sisällä "jumala ääne ollessa taajuus" joka luo ja ylläpitää ja tuhoaa ulottuvuuksia.

        katsotte vaa omasta perspektiivistä näkemättä "koko kuvaa". "koko kuva" o paljo suurempi kui ite rajoitettu perspektiivi.

        tuo ei oo arvoitus eikä kompa vaa teidä iha oma päätös tai valinta ellei teidä iha oma tunne. ootte tukenu väärää tahoa tai kulkenu väärää reittiä jos ette oo nähny mitä tahdoitte nähdä.

        elämä todellakaa ei oo uskoa vaa ymmärtää ja ellette ymmärrä nii usko o mistä vaa puhutte ku ei oo merkitystä puhutteko uskon puolesta vai vastaa vaa ku puhutte uskosta nii ette puhu ymmärryksestä.


    • (:)

      Olipa tdilsta jyky tavara lähi vaikut korvasta kun se vaa ymmärtää ellette ymmärrä ni
      putsakaa korvata ja silmä nii ni näette Venus Jupiter läjellä toisaan taivaalla ja sit ku transformaatio tasa siis nousee kuun loppu kun kauppaopiston naiset kääntää pään ja myy kännyköitä töttöröö ja hilipatipippam sano selvänäkijä ja usko ku ei tienny mitä ymmärtää on ku ufo laskeutu takapihalle ja lumi suli ku alko huvi laaja pers pektiivi.

    • --I-\

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1336
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      914
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      819
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      784
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      773
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      766
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      754
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe