Piimax C + Biotiini hiusten ja kynsien kasvua nopeuttamaan?

kirjastonolkitukka

Eli siis olen ostamassa tuota Piimax C- Biotiini valmistetta ja mietin vain tässä, että kuinka nopeati olette huomanneet eron kynsien- ja hiustenkasvussa? Kuinka paljon ovat kasvaneet ja missä ajassa? :) Ja ovatko hiukset muuten paksuuntuneet samalla? :-)
Tavoitteena olisi vähän nopeuttaa hiusten kasvua (olisihan se mukava jos myös paksuuntuisivat samalla..) ja saada kynsistä vahvat. :)
Kuinka on teillä vaikuttanut tuohon ihoon ja niveliin, kun purkissa sanotaan, että niihinkin vaikuttaa? :-)

Kiitos etukäteen vastanneille! :--)

52

20943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuula-neiti

      Pari vuotta olen käyttänyt maksimiannoksella enkä ole huomannut vielä mitään vaikutusta hiuksiin.

    • ioi

      en minäkään mitään eroa huomannut...

      • Anonyymi

        Biotiini tabletit - https://tonzes.com/biotiini.htm Söin 6kk biotiinia kun huomasin, että hiukset olivat ohentuneet selvästi. 6kk kuurin jälkeen huomasin, että biotiini lisäsi "vauvahiusten" määrää ohimoilla, eikä enää näy kaljuja läikkiä ohimoilla. Ei ne hiukset muuten ole lisääntyneet enkä ole huomannut muita vaikutuksia. Täytyy kuitenkin aloittaa uudestaan syömään biotiinia, koska selkeästi siitä oli jotain hyötyä, eikä ainakaan tullut negatiiviisia vaikutuksia.


    • kirjastonolkitukka

      Ei taida siis Piimax C- Biotiini olla hyvä. :/
      Täytyy kai miettiä muita vaihtoehtoja, kun tuolta iHerbistä saisi noita Biotiini kapseleita aika halvalla niin ajattelin, että jos sieltä sitten ostaisi. :)
      Toinen vaihtoehto olisi myös toi Biotiini Strong Hair & Nail. Onko kokemuksia tästä kyseisestä tuotteesta tai muista biotiini valmisteista?

      • bio+b

        Mulla vajaassa kk kasvanut 2cm.Käytän biotiini strong, vahvaa b-complex vahvaa vitamiinia,vehnänalkioöljyä sekä kalanmaksaöljyä.Muista ruokavalio ja proteiinit ja muut vitamiinit.Päänahan hierontaa ja vaikka bio hiusvettä.Kyllä kasvaa!


      • Aion kokeilla

        Avan sivuilta löytyi tietoa että ryplesiemenöljy auttaa ja nopeuttaa.Jos muilla kokemusta, laittakaa kokemuksia.


    • piimax

      itse olen syönyt kyseisiä tabletteja, ja on kyllä nopeuttanut sekä hiusten kasvua että vahvistanut kynsiä ja nopeuttanut niiden kasvua, mikä ei ole kynsien kohdalla kyllä hoitoalalla hyväksi (lähihoitaja) ;D

      • haluun ripset tuuhei

        vahvistuko myös muut karvat, kuten kulmakarvat ja ripset niin ja iho/kainlokarvat, millai se pilleri nyt vaan hiuksistoon vaikuttaa, luulis että kaikki karvasto alkas vahvistuu.Ihme pilleri jos vaan hiuksiin kaikki vaikutus menee?????


    • iaåoirj

      olen 14v sopiiko biotiini minun ikäisille?:)

    • 15+2

      kyl se saattaa joillakin nopeuttaa muidenkin karvojen kasvua. Kynsiin vaikuttaa myös.

    • porcelain89

      Itselläni vaikutti heti kynsiin, tuntuvat tosi kovilta ja vahvoilta ja kasvavat nopeesti. Hiukset ovat valmiiksi pitkät joten en ole huomannut vaikutusta :P Vasta pari viikkoa olen käyttänyt maksimiannoksella.

    • dfgdfgh

      Mä oon syönyt noita nyt kolme viikkoa, enkä oo huomannu missään mitään eroa... Söin niitä joskus muutama vuosi sitten useamman kuukauden, enkä sillonkaan huomannu mitään muutosta. Että taitaa olla aika henkilökohtasta :) Mulla on tosi ohuet ja lyhyet hiukset ja kynnet, meillä on kaikilla äidin suvus, kun taas isän suvulla on tosi pitkiä ja paksuja, tietysti sain ne huonomman geenit... Leikkasin hiukset 2,5 vuotta sitten ihan lyhyiksi ja nyt ne on ollu viimesen vuoden tuossa olkapäillä, eivät taida siitä enempää kasvaa. Mulla ei oo koskaan, muksunakaan, ollu olkapäitä pidempiä hiuksia. Huoh... -.- Pakko kai luovuttaa :S

    • nuori568

      itse aloitin piimaxin käytön pari päivää sitten,kuivien ja todella huono kuntoisten hiuksieni takia,kynnetkin olivat kamalassa kunnossa,aina kun olin ilman kynsilakkaa kynnet lohkeilivat yms. Huomasin eron heti seuraavana aamuna kun heräsin,hiukset oli silkkisen pehmeät ja tosi hyvä kuntoiset eikä katkeillut (ennen hiukseni tosiaan vaikutti hevosenjouhilta...) USKON ETTÄ HYVÄ TULEE,AINAKIN ITSENI KOHDALLA! :)
      kannattaa kokeilla,tehoaminen voi olla ihan yksilöllistä että joihinki ihmisiin tehoaa nopeasti,joihinkin taas ei.

    • wiimax

      olen kasvattanut piimaxilla pitkät hiukset parissa vuodessa. kynnet eivät ole vahvistuneet samalla vauhdilla, mutta hiukset voivat tosi hyvin.
      hiukset tuntuvat myös paksummilta. otan 2 tablettia päivässä.

    • Lipetit

      Itse olen nyt syönyt kyseistä valmistetta puoli vuotta ja hiukset ovat kasvaneet 15cm sinä aikana. Kynnet selvästi vahvistuneet ja kasvavat kovaa vauhtia. Ainoa haittapuoli on että niin kasvaa nopeasti kaikki muutkin karvat et varaudu höyläämään useasti :D

      • Anonyymi

        Oletko mies


    • annaaasd

      Piimaxia oon vetäny 3 vuotta, hiukset ovat kasvaneet todella nopeasti polkkapituisesta selän puoliväliin asti, jos näin voi sanoa :D hiukseni ovat myös todella paksut. Aluksi en huomannut kynsien kasvussa eroa, mutta lopetettuani piimaxin käytön väliaikaisesti huomasin selkeän taantumuksen niiden kasvussa:) alkoivat taas sitten kasvaa hyvin kun aloitin pillereiden popsimisen uudestaan:3

    • naisihminen

      Piimax-valmisteissa on aika vähän biotiinia. Sitä saa vahvempanakin ihmisille tarkoitettuna (jotkut syö eläinvalmisteita).

      Olen nyt syönyt 2kk ajan 1000 mikrogrammaa (1milligramma) biotiinia päivässä, ja tulos: Päälaella uutta hiusta tiheässä heti aloituksen jälkeen, nyt pisimmät uudet hiukset ovat jo 4cm pitkiä, lyhimmät 1,5 cm. Eli 4 cm pitkät uudet hiukset ovat kasvaneet 2 sentin kuukausivauhtia.

      Millään muilla konsteilla (muut vitamiinikuurit, rauta, päänahan hoito) en ole saanut tuloksia, mutta biotiini todellakin toimii!!

      Kynsissä en ole ihmeempää huomannut, mutta en niitä kasvatakaan joten eipä väliä. Harventuneen päälaen biotiini tuuhensi, juuri niinkuin toivoinkin!

    • A k

      siis mää oon syönny piimax c biotiinia noin vuodessa perseeseen vähä alle !!!

      • jopasny

        ja minä kun luulin että ne tungetaan suuhun....


    • Tyytyväinen

      Olen syönyt kuukausia C Piimax Biotiinia ja siitä on selvä hyöty. Hiukset ovat selkeästi tuuheammat. Lisäksi olen pari kuukautta syönyt eläinbiotiini Biorionia (apteekista). Uskalsin ottaa tuotteen käyttöön, koska ihotautilääkäritkin ovat sitä suositelleet. Luin tästä jostakin täältä internetistä. C piimax Biotiinia aion käyttää jatkuvasti. Se kyllä kannattaa. Jo yli vuosikymmen sitten käytin C Piimax-valmisteita ja huomasin niistä selvän avun. Biorion maistuu hiukan pahalta, mutta sen saa helposti nieltyä.

    • uusia hiuksia tulee

      Minulla on vasta ensimmäinen purkki menossa varmaan noin puolet syöty ja tänään huomasin että minulle on alkanu kasvamaan ihan uusia hiuksia :) en ole hiusten kasvun nopeudessa huomannut eroa mutta uusia hiuksia tulee :D Kokeilin piimaxia ennen prioriinia ja sillä kasvoi nopeampaa hiukset mutta taisin olla jollekkin aineelle allerginen niin lopetin sen valmisteen käytön ja siirryin piimaxiin. Piimaxi on minusta ainakin hyvää ja varsinkin halpaa verrattuna tuohon prioriiniin. Itse kyllä suosittelen :)

    • biutin

      http://iherb.com/p/12528?rcode=enu197

      Käytin tuota biotiinia pari purnukkaa kun kasvattelin kaljua poikkeen. Kyllä se auttoi hiustenkasvuun ja vahvisti kynsiä ja ihokin tuntui paremmalta.

    • piimaxx

      Mulla on yli olkapäiden pitkät hiukset, ja haluasin pitemmät, toimiiko piimax oikeasti?? ja sopiiko 13 vuotiaalle ? ja paljo piimax maksaa?

      Kiitos vastauksista jo etukäteen :)

      • auttaja

        Toisilla toimii,toisilla ei. Mulla alko kasvamaan uutta hiusta eli hiukset paksuni, ja kyl ne vähä nopeemmin kasvo muutenkin .. oon ite 13 v ja syön niitä. Mun kaveri on samanikänen ku mää ja se kans syö näit piimaxeja ja sillä kans vaikutti h iusten kasvuun. Piimaxit ei ala vaikuttaa aina ihan heti, että älä lannistu :) ne maksaa jotain 6-11 euroo yleensä


    • Piimaxien käyttäjä

      Itse ostin tossa parisen kuukautta sitten, ja täytyy sanoa että (mulla) kynsiin ei toimi yhtään, tai on tullut paksummiksi hieman muttei muuta. Mutta hiukset kasvaa huomattavaa vauhtia :) Normaalisti mulla kasvaa about 1,5cm kuukaudessa (normaalia nopeammin) nii piimaxien avulla kasvaa 2-2,5cm kuukaudessa :)

    • long hair

      ei vaikuta oikeastaan oleenkaan.väittäisin,että priorin tuotteet tepsii.mutta ennenkaikkea monipuolinen ruokavalio takaa hiusten kasvun ja terveyden.

    • poilihjönulfsio

      kokemuksesta tiedän, että pitkän ajan päälle (noin 1-3 kk) se auttaa huomattavasti:

      hiukseni olivat melkein tuplasti paksummat, ja ne kiilsivät terveen näköisenä.
      Lisäksi olen kärsinyt koko ikäni äärimmäisen lyhyistä ja huono kuntoisista kynsistä.
      (olen pureskellut niitä jatkuvasti) , mutta kun hillitsin ongelmani ja syöin näitä Piimax-tabletteja 1 kk ajan maksimi annoksella, TULOKSIA TULI! kynsistäni tuli uskomattoman pitkät ja hyvin voivatkin! :) suosittelen lämpimästi edes kokeilemaan :)

    • Huhhu:P

      Olen käyttänyt piimaxia ja kaikenmaailman biotiineja jo puoli vuotta, ainoastaan kynnet olivat ensimmäisen kuukauden vahvat mutta sitten niistä tuli taas tälläset normihuonot/halkeilevat. Hiuksissa ei sen kummemmin ole kasvua näkynyt.
      Piimax on minusta hyvä vahvistamaan kynsiä, muuten ihan persiistä.
      Rahat hukkaan.

    • Halojaa?

      Tää Piimax C biotiini vaikuttaa jokaisella eritavalla, itellään tää toimii, lähes heti vaikutus kynsissä alkoi näkyä, kattotaa miten hiukset, mutta vahvat ja hyvät kynnet, ei lohkeiluja, eikä oo kallis/maata mullistava ostos jos jollakin ei toimi.

    • humpuukia.

      Piimax C biotiini Ainesosat vuorokausiannoksessa (3 tabl.)

      Piimaata 780 mg
      C-vitamiinia 75 mg
      kromia 50 µg
      biotiinia 60 µg

      Piin päivittäinen saantisuositus on noin 25-50mg. Elimistö tarvitsee piitä luiden ja hampaiden kunnossapitoon. Pii on mukana myös ruston, ihon, hiuksien ja kynsien ylläpidossa. Pii on hyvin yleinen mineraali, ja sitä on hyvin useissa ruoissa, mutta eniten piitä löytyy kasvikunnan tuotteista.

      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk (10–20% läntisestä väestöstä kärsii uusienkin tietojen mukaan yhä C-vitamiinin puutteesta, Suomessa luultavasti vielä useampi). C-vitamiinia kannattaa tankata joka päivä. C-vitamiinin puutos altistaa lukuisille eri sairauksille. Kun C-vitamiinia ei ole riittävästi, sitä ei riitä kaikkiin kehon soluihin ja kudoksiin.

      Kromi lukeutuu hivenaineisiin ja se osallistuu mm. hiilihydraattien sekä rasvojen aineenvaihduntaan. Kromia tarvitaan lisäksi sokeriaineenvaihdunnan ja hermoston toimintaan sekä veren sokerin säätelyyn. Kromin tarve kasvaa iän myötä ja erityisen tärkeä se on diabeetikoille. Kromin puute aiheuttaa huonontuneen glukoositoleranssin ja pahimmassa tapauksessa diabetestyyppisen syndrooman. Hyviä kromin lähteitä ovat vasikan maksa, maapähkinät, viinirypäleet, vehnänalkiot ja hiiva. Aikuisten ja yli 7-vuotiaiden lasten saantisuositus on 50-200 mikrogrammaa vuorokaudessa.

      Biotiini (H-vitamiini) on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini. Biotiini on rikkiä sisältävä orgaaninen happo, jolla on tärkeä merkitys mm. rasvahappo- ja energia-aineenvaihdunnassa. Lisäksi se vaikuttaa moniin entsyymeihin. Lisäravinteena nautittu biotiini vahvistaa puolestaan ihoa, hiuksia sekä kynsiä. Biotiinia saadaan mm. maksasta ja munuaisista, kananmunista sekä kaurasta, riisistä sekä soijapavuista. Biotiinin vähimmäistarve aikuisilla on 30-100 µg/vrk.

      Biotiinia myydään erikseen 5mg/tabletti, joten purkki kestää.



      Piimax C Kalkki D Ainesosat vuorokausiannoksessa ( 4 tabl.)

      Kalsiumkarbonaattia 400 mg
      Magnesiumkarbonaattia 240 mg
      Piimaata 420 mg
      C-vitamiinia 75 mg
      D3-vitamiinia 10 µg

      Ei kalkkia purkista: http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm

      Magnesiumvalmisteita löytyy useina eri yhdisteinä. Parhaiten imeytyvien joukkoon kuuluvat: Magnesiumöljy, Mg-aminohappokelaatti, Mg-sitraatti ja niiden jälkeen keskinkertaisesti imeytyvä Mg-karbonaatti sekä kaikkein huonoimmin imeytyvänä Mg-oksidi.

      Magnesium (sitraattimuodossa) 200-400mg/vrk, kalsiumin ja magnesiumin suhde on 2:1 (joidenkin tutkimusten mukaan lähes 90 % ihmisistä kärsii magnesiumin puutteesta)

      Piin päivittäinen saantisuositus on noin 25-50mg. Elimistö tarvitsee piitä luiden ja hampaiden kunnossapitoon. Pii on mukana myös ruston, ihon, hiuksien ja kynsien ylläpidossa. Pii on hyvin yleinen mineraali, ja sitä on hyvin useissa ruoissa, mutta eniten piitä löytyy kasvikunnan tuotteista.

      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk (10–20% läntisestä väestöstä kärsii uusienkin tietojen mukaan yhä C-vitamiinin puutteesta, Suomessa luultavasti vielä useampi). C-vitamiinia kannattaa tankata joka päivä. C-vitamiinin puutos altistaa lukuisille eri sairauksille. Kun C-vitamiinia ei ole riittävästi, sitä ei riitä kaikkiin kehon soluihin ja kudoksiin.

      D-vitamiinin tarve on 50-125µg / vrk

      • humpuukia.

        Piimax CD Kalkki Boori Ainesosat vuorokausiannoksessa (4 tabl.)

        Kalsiumkarbonaattia 400 mg
        Magnesiumkarbonaattia 240 mg
        Piimaata 420 mg
        C-vitamiinia 75 mg
        D3-vitamiinia 10 µg
        Fyllokinonia, jossa K1-vitamiinia 70 µg
        biotiinia 30 µg

        Ei kalkkia purkista: http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm

        Magnesiumvalmisteita löytyy useina eri yhdisteinä. Parhaiten imeytyvien joukkoon kuuluvat: Magnesiumöljy, Mg-aminohappokelaatti, Mg-sitraatti ja niiden jälkeen keskinkertaisesti imeytyvä Mg-karbonaatti sekä kaikkein huonoimmin imeytyvänä Mg-oksidi.

        Magnesium (sitraattimuodossa) 200-400mg/vrk, kalsiumin ja magnesiumin suhde on 2:1 (joidenkin tutkimusten mukaan lähes 90 % ihmisistä kärsii magnesiumin puutteesta)

        Piin päivittäinen saantisuositus on noin 25-50mg. Elimistö tarvitsee piitä luiden ja hampaiden kunnossapitoon. Pii on mukana myös ruston, ihon, hiuksien ja kynsien ylläpidossa. Pii on hyvin yleinen mineraali, ja sitä on hyvin useissa ruoissa, mutta eniten piitä löytyy kasvikunnan tuotteista.

        C-vitamiinia 500-1000mg / vrk (10–20% läntisestä väestöstä kärsii uusienkin tietojen mukaan yhä C-vitamiinin puutteesta, Suomessa luultavasti vielä useampi). C-vitamiinia kannattaa tankata joka päivä. C-vitamiinin puutos altistaa lukuisille eri sairauksille. Kun C-vitamiinia ei ole riittävästi, sitä ei riitä kaikkiin kehon soluihin ja kudoksiin.

        D-vitamiinin tarve on 50-125µg / vrk

        K-vitamiini eli fyllokinoni on rasvaliukoinen vitamiini. K-vitamiini on erityisen tärkeä veren hyytymisen suhteen. K-vitamiinia tarvitaan myös kalsiumin aineenvaihduntaan. Lisäksi K-vitamiinin merkitys näkyy myös muiden proteiinien tuotannossa veressä, luu- ja sidekudoksessa sekä maksassa. K-vitamiinia syntyy yleensä normaaliflooran ansiosta ihmisen suolistossa, eikä siitä yleensä ole puutetta. K-vitamiinia saa muun muassa erilaisista lehtikasviksista, kuten lehtikaalista, parsakaalista ja pinaatista. Lisäksi perunasta, kananmunista ja kasviöljyistä.

        Biotiinia myydään erikseen 5mg/tabletti, joten purkki kestää.




        Piimax Natural Ainesosat vuorokausiannoksessa (2 tl)

        Piitä (Si) 2800 mg

        Piin päivittäinen saantisuositus on noin 25-50mg. Elimistö tarvitsee piitä luiden ja hampaiden kunnossapitoon. Pii on mukana myös ruston, ihon, hiuksien ja kynsien ylläpidossa. Pii on hyvin yleinen mineraali, ja sitä on hyvin useissa ruoissa, mutta eniten piitä löytyy kasvikunnan tuotteista.



        Piimax Pro-Vita Ainesosat vuorokausiannoksessa (3 tabl.)

        Täysin synteettinen valmiste, joka on täyttä tyhjää täynnä.
        http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm


    • syökää munia

      Kananmuna on yksi maailman täydellisimmistä ruuista. Yksi muna sisältää kuusi grammaa proteiinia ja kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Siinä on kaikkia rasvaliukoisia vitamiineja, montaa eri kivennäisainetta sekä folaattia, joita me suomalaiset saamme ruokavaliostamme aivan liian vähän.

      Keltuaisessa on antioksidantteja erityisesti luteiinia ja kseaksantiinia, jotka ehkäisevät merkittävällä tavalla silmänpohjan rappeumaa. Munassa on koliinia, joka osallistuu aivojen, hermoston sekä verenkiertoelimistön toimintojen säätelyyn, sekä valkuaisaineosia, jotka laskevat verenpainetta ja suojelevat virustaudeilta. Suojaravinteet imeytyvät kananmunasta noin puolet tehokkaammin kuin kasviksista.

      Ja kuitenkin me suomalaiset syömme munia vain noin kymmenen kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee kolme munaa viikossa. Tähän on laskettu mukaan myös kaikki munat, jotka käytetään ruoanlaittoon: lettutaikinoihin, marenkeihin, pullien voiteluun ja majoneesikastikkeisiin. Miksi ihmeessä niin vähän?

      Kolesterolin takiapa tietenkin.

      Kauhea kolesterolipommi?

      Kananmunat synnyttävät vahvoja mielikuvia kolesterolisodan tuoksinasta. 1980-luvulla asiantuntijat kehottivat välttämään munia. Markettien munahyllyillä törmää edelleen ihmisiin, jotka empivät ostaa munia, ”kun niissä on sitä kolesterolia!”

      On totta, että munissa on kolesterolia. Se ei kuitenkaan päädy sellaisenaan elimistöön, sillä maksa säätelee veren kolesterolipitoisuutta. Jos ruoka sisältää vähän kolesterolia, maksa tuottaa sitä elimistön tarpeiksi. Vastaavasti, jos kolesterolia on paljon, maksa vähentää omaa tuotantoaan.

      Munia syödään usein epäterveellisissä yhteyksissä: pyttipannun päällä, hampurilaisen välissä tai pekonin ja vaalean leivän kanssa. Mutta jos munat yhdistää aterioihin, jotka sisältävät paljon kasviksia, veren rasva-arvot pysyvät tasapainossa. Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että munien syöminen lisäisi sydäntautiriskiä. Harvardin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa ei löydetty 14 vuoden seurannan aikana lainkaan eroa sellaisten henkilöiden välillä, jotka söivät yhden munan viikossa tai vaihtoehtoisesti useamman kuin yhden munan päivässä.

      Osa parempaa ruokavaliota

      Ruokavaliossa ratkaisee aina kokonaisuus.

      Ehkäpä innostut tekemään kasvispitoisia munakkaita tai ruokaisia salaatteja, joissa on keitettyä kananmunaa.

      Laihduttajan paras kaveri

      Munat voivat auttaa myös painonhallinnassa, eikä nyt ole kyse takavuosien karmeasta valkoviini-kananmunadieetistä. Yksi kananmuna sisältää vain noin 80 kilokaloria ja hieman yli viisi grammaa rasvaa, ja siitäkin valtaosa on hyvälaatuista.

      Eräässä tutkimuksessa, jossa tutkittavat söivät kananmunaa sisältävän aamiaisen, ylipainoiset laihduttajat pudottivat 65 prosenttia enemmän painoa kuin saman verran huonoja hiilihydraatteja syöneet vertailuryhmäläiset. Munalla päivänsä aloittaneet söivät lounaalla keskimäärin 112 kilokaloria vähemmän ja vuorokauden aikana huikeat 400 kaloria vähemmän kuin vertailuryhmä. Tiedetään, että kananmuna saa elimistön tuottamaan runsaasti hormonia, joka hillitsee ruokahalua ja syömistä.

      Munia syövillä ihmisillä on todettu olevan parempi ruokavalio. Tutkijat arvelevat, että tämä johtuu munia syövien ihmisten taipumuksesta syödä munapitoisia aamiaisia. Koska muna ylläpitää kylläisyyttä, ruokavalio pysyy paremmin tasapainossa koko päivän.

    • semi tyytyväinen

      Oon syöny näitä piimaxeja 4kk ja kyllä on toiminut! Kannattaa ottaa ennen- ja jälkeen kuvat hiuksista nii huomaa onko tepsinyt :) Mulla on kynnet vahvistunu iha kiitettävästi ja hiuksetki kasvanu kivasti. Suosittelen todellakin testaamaan tätä!!

    • että näin

      Hiustenlähtöön ja huonoon kuntoon vaikuttaa sen sata ja yksi asiaa eli mitään ihmepilleriä ei ole, jolla saisi pitkät ja paksut hiukset ja heti puolessa vuodessa.

      Hius kasvaa 1-2cm kuussa, jota ei todellakaan itse huomaa tai sitten mittaamalla mittanauhalla.

      Lyhyestä pitkäksi kestää vuosia.

      Parturi katsoo hiuspohjan ja kertoo sen kunnon, joten siellä kun käy, niin tietää missä mennään.

      Lisäksi hius on välillä lepovaiheessa eikä kasva yhtään vaikka mitä söisi.

      Myös perintötekijät sanelevat saako pitkät, kiharat ja/tai paksut hiukset vai ei.

      Hiusten kasvusykli on omanlaisensa, kuukaudessa tai parissakaan, ei tapahdu näkyviä muutoksia, vaikka itse tuote toimisikin. Lepovaiheessa oleva hiusnysty ei siis ala tuottaa muutamassa päivässä uutta karvaa, vaikka olisi mikä aine tahansa käytössä. Hiusnysty viettää sen lepovaiheensa, ja kun karva alkaa lopulta (toivottavasti) kasvaa, se kasvaa noin 1-2cm kuukaudessa.

      Mitään mullistavaa ei siis tapahdu kuukaudessa, eikä edes kahdessa.

      Puoli vuotta on mielestäni minimiaika, ja sekin optimismia, jotta mitään näkyvää muutosta tulee, jos tuote/hoito toimii. Puhuisin mieluummin jo vuoden käytöstä, ennen isompia selkeitä tuloksia.

      Lyhyiden hiusten palautuminen pitkäksi kestää reilusti yli vuoden.

      Lukekaa aina tuotteen sisällysluettelo.

      Googlatkaa aineet, joita tuotteessa on.

      Jos tämän jälkeen olette varmoja, että oireenne johtuu jonkin tämän tuotteen ainesosan puutteesta, niin sitten voi haaskata rahansa tähän.

      Hyvin hoidetut lyhyet hiukset ovat paremmat kuin väkisin kasvatettu pitkä ohut liimaletti.

      Ihmisessä kokonaisuus ratkaisee eikä pelkkä hiusten ulkonäkö.

    • Yök_Piimaata

      En osaa sanoa, en huomaa missään mitään eroa. Ehkä vuoden käyttänyt. Tosin nyt sekä hiukset että kynnet ovat lyhyet harrastuksien vuoksi. Muut karvat kasvavat kyllä kamalasti, mutta ovat aina kasvaneet.

      Kyllästyttää koko piimaa, ja ajatuskin siitä etoo. Avaan riittävän monta purkkia kahdesti päivässä muutenkin. Piimaa on vain yksi ravintoaine, eikä se korvaa kokonaisvaltaisesti monipuolista ruokavaliota. Vitamiineja ja hivenaineita pitäisi hankkia tuoreista vihanneksista ja kasviksista ja huolehtia proteiinien ym. saannista. Ja jos kärsii raudanpuutteesta, se on korjattava. Ja hyvää rasvaa tarvitaan myös, kuten pähkinöitä ja laadukkaita öljyjä. Ei isoja määriä, mutta kuitenkin. Rasvattomalla dieetillä hiukset ja kynnet eivät kasva kauniisti.

      Perimällä ja yleisellä terveydentilalla ja hyvinvoinnilla on suuri vaikutus hiusten ja kynsien kuntoon. Ja toinen on muu oikea hoito. Kynsilakat ja hiusvärit saattavat olla aikamoisia myrkkyjä. Itselläni kynsissä on pidettävä lakkaustaukoa, etenkin talvella, jos haluaa niitä kasvattaa. Kynsi tarvitsee rasvaa. Sekä kehon ulkopuolelta että sisäpuolelta saatuna.

    • Moikka! Löysin tänne palstalle kun etin itse tietoa kyseisestä tuotteesta. Elikkäs itse oon hiuksiani värjäillyt ruskeasta blondiin ja toisinpäin ja hiukseni ovat nyt noin puoleen selkään pitkät, koska lopetin värjäämisen ja olen hiusöljyä käyttänyt myös pari kertaa viikossa. Hiukseni olivat karheat ja kaksihaaraisia oli paljon! Ostin sitten tuon piimax biotiini pilleripurkin ja leikkasin latvoja 5cm. Nyt kahden viikon käytön jälkeen hiukset ovat jo kasvaneet ja paksuuntuneet huomattavasti syinä saattaa myös olla ruokavaliosta pois jääneet herkut ja "huonot" ruuat, sekä liikun paljon ja hiusten pesua olen vähentänyt jokapäiväisestä pesusta jokatoiseen päivään. Kynsiä olen purrut myös pienestä pitäen ja nyt ikää 18 ja olen saanut sen lopetettua ja tuon kahden viikon jälkeen kynsistä on tullut niin vahvat että niitä ei voi edes purra :-) ja mitään eroa en ole huomannut muiden ihokarvojen kasvamisessa että kasvaisivat muka nopeammin. Eli mulla tää on ihan hyvin toiminut, ainakin tyytyväinen olen ja ei tuo purkkikaan paljoa maksanut, noin 5.90€ mutta taitaa olla ihan ihmisestä kiinni miten eri tuotteet toimii mutta aina voi kokeilla!

      • humpuukia on

        Hiusten lisääntymistä, pituuskasvua tai paksuutta EI voi lisätä millään lisäravinteella.

        Ihan oikeesti, EI voi.

        Jos näin olisi, niin meillä olisi kaikilla paksut hiukset napaan asti aivan varmasti, mutta kun ei ole. Ja missähän ne kaikki pitkäkyntisetkin ovat?

        Rakennekynsiä laitetaan, kun omat ei kasva.

        Älä laita rahojasi humpuukiin.

        http://personal.inet.fi/koti/remeli/hius.htm

        Ja se ihmisten ja eläinten biotiini on sama biotiini. Biotiini on biotiini, vaikka pahvilaatikossa lukisi kalalle tarkoitettu. Ihan sama kemiallinen koostumus.

        Voit todellakin kokeilla kaikenlaisia lisäravinne juttuja, mutta niiden vaikutus usein on minimaalinen tai täysin 0. Ne joille ne ovat auttaneet vain pitävät niistä niin kovaa meteliä että kaikki luulevat että niillä on hyväkin teho.

        Jos biotiini kasvattaa hiusta, niin todellakin se on vain pillerin syöjän subjektiivinen kokemus, koska, jos oikeasti olisi biotiinista puutetta, niin olis paljon muistakin ravintoaineista ja tällöin koko terveys olisi vaakalaudalla ja hiusten kasvatus ihan toisessa vaakakupissa. Tai ainakin pitäisi olla. Tuo biotiini maksaa 10€ kuukaudessa eli todellakin joku rahastaa teitä hyväuskosia hölmöjä hiustenkasvattajia.


    • Huhhuhhhuh

      Jengi täällä väittää että muutamassa viikossa on näkynyt ero! Haloo miten se on mahdollista?! Ei se pillerin vaikutus mitenkään ulotu niihin hiuksiin jotka on teillä jo päänahan ulkopuolella! Sehän vaikuttaa vaan tulevaan uuteen hiukseen. Eli mahdolliset tulokset näette vasta kun tukka on kasvanut sen verran että siitä voi oikeasti sanoa yhtään mitään. Kuukaudessa hius kasvaa max 2cm joten laskekaapa siitä. Kynnet kasvavat noin millin viikossa, joten siitäkin voi laskea että kuinka nopeasti vaikutus näkyy kynsissä. Tervemeno takaisin biologian tunnille, kynsi ja hius on kuollutta solukkoa. Vain uuteen kasvavaan soluun voimme vaikuttaa ravinnolla.

    • gfjh

      Niille, joilla on näiden aineiden puutosta elimistössään, vaikuttaa jonkin verran.

      Kannattaisi ottaa yksi monivitamiinitabletti, jossa on kivennäis ja hivenaineet mukana, niin saisit monipuolisemmin kaikki tarvittavat elimistöllesi. Jos syöt monipuolisesti, niin silloin et sitten tarvitse mitään lisäravinteita. Hedelmiä, juureksia, vihanneksia, marjoja, kokojyvää, kalaa, valkuaista eri muodoissa jne. kaikkea sopivassa määrin vuorokauden aikana.

      Pii vaan aiheuttaa munuaiskiviä eli siis Piimax - tuotteet ja vastaavat.

    • sorryjoskerroin

      Lopettakaa psykiatristen lääkkeiden popsiminen niin pysyy karvat kondiksessa. On vaan niin, että kaksisuuntaiseen määrätyt lääkkeet jopa irrottavat hiuksia päästä ja siis hiukset harvenevat niin kuin ne sitten eivät tietenkään voikasvaa pituuttakaan, kun niitä ei juurikaan ole kuin puolet alkuperäisestä määrästä ja mikään Piimax ei auta kemioiden aiheuttamiin hiusvaurioihin.

    • OmaKokemukseni

      Ei nopeuta hiusten kasvua, mutta saa hiukset kasvamaan huomattavasti vahvempina, jos ne ovat jostain syystä ohentuneet. Vaikutus näkyy noin kolmessa kuukaudessa. Auttaa ohuthiuksisia, mutta vaikutus näkyy todellakin vain hiusten määrässä, ei kasvuvauhdissa.

    • Nöyryytetty94

      Vituttaa. Menin kampaajalle joka leikkasi 10 cm pois. Näytti vielä mittanauhalla paljonko se on, johon vastasin kauhistuneena että sehän on ihan hirveesti. Sanoin että yritän kasvattaa, en halua paljoa pois, otetaanko vaan puolet siitä? Entä jos kokeillaan ekana vaan puolet ja katotaan sitten?
      Rupesi sitten ottamaan sanomatta kummempia kun raidoista oli mennyt huonoon kuntoon. Kysyessäni paljonko otat sanoi ottaneensa 10 cm! Siis täh? Enkö mä just sanonut...Sanoin että pituus järkyttää, mutta siihen varmaan tottuu. Niin minä halusin ajatella. Maksoin ja lähdin, Kotona myöhemmin tajutessani tuhon itkin miehelleni joka ei meinannut huomata edes eroa värissä. Olo on häpäisty, nolo, alaspainettu, Mies sanoi vihaisena puolestani että et enää ikinä mene minnekkään kampaajalle, aivan naurettavaa että toiselle tehdään noin! Tuntui pahalle kun oli suuria unelmia joita olin innolla odottanut että nyt saan vihdoinkin semipitkiin ok-kuntoisiin hiuksiini kivan mallin ja tunnen itseni kauniiksi. Sen piti olla yksi kuukauden kohokohdista jota olin odottanut paljon ja säästänyt rahaa pienestä opiskelijan kesätöistäni.
      Nyt on 2 viikkoa mennyt. Tilasin jo flip on-pidennyksenkin juhlia varten. Ne olivat liian kalliit minulle mutta ne toivat lohtua. On joitakin päiviä kun tukka ei tunnu "ihan kamalalle" mutta tänä iltana taas tuli epätoivo ja tunne että ei mikään voi auttaa ja korvata menetettyä hiusta. Tunnen itseni rumaksi, vaikka hiukseni ovat solisluiden alle. Ulkona ollessani katson ihaillen pitkiä hiuksia, ja toivon itsekkin joskus omistavani sellaiset.
      Hiukset olivat tärkeä osa minulle, koska etenkin lapsena jouduin pitämään paljon lyhyitä hiuksia ja "pitkät" hiukset olivat minulle kauneuden ja itsevarmuuden tunteen tuova asia. Muistan lapsenakin paljon tunteneeni alemmuutta ja nöyryytystä tukastani. Tunnen itseni nyt taas rumaksi poikatyttö-ankanpoikaseksi joka olin lapsena.

      Ja miten tämä liittyy tähän biotiiniin? Noh , tietysti ostin sitä itselleni. Olen ottanut tuplaa nyt 2 viikkoa. En tiedä auttaako vai ei mutta haluan jotakin johon uskoa. Biotiinia B12 vitamiinia syömällä minulle tulee edes tunne että kyllä asiat järjestyvät vielä. Toivottavasti pian, nimittäin 10 kk pelkästään vahingon korjaukseen kuullostaa paljolta.

    • järki_käteen

      Tämä on taas kategoriassa kasvatetaan appelsiinin siemenestä omenapuu. Eli ei onnistu. Ihmisellä on geenit, ja hyvillä olosuhteilla homma toimii genetiikan määrittämällä maksimitasolla, huonoissa oloissa heikommin. Millään yksittäisellä ravintoaineella ei saa kompensoitua sitä, että elämäntavat ovat päin peetä. Voi olla ylipainoa, yksipuoliset ruokalutottumukset, liian rajut pesutottumukset ja hiustenhoitotuotteet, voi olla hormonit epätasapainossa (vaikkapa laihdutuksen, ylipainon, synnytyksen, sairastamisen tai vaihdevuosien vuoksi).

      Etsikää tieteellistä tietoa, älkää luottako siihen, mitä firmojen konsultit sanovat. Hiusten kasvua tehostavista aineista pyöritetään sitä samaa härän kakkaa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Välillä asia unohdetaan, mutta samat toimimattomat keinot otetaan taas käyttöön tuoreen hölmön sukupolven kohdalla.

      Jos hiukset on pilattu väärällä hoidolla tai muu trauma on ne vienyt, niin tilanteen korjaantuessa normaalioloissa heikkohiuksinenkin saa hiukset parissa vuodessa ponnarille. Piimax tai muu on vain rahastusta.

      Parhaat järjellä perustellut hiusten parannuskeinot ovat mielestäni raudan puutoksen korjaaminen ja jodin puutoksen korjaaminen. Nämä kaksi puutosta ovat yleisiä. Rautalääkkeitä ei saa syödä ilman, että anemia on todettu laboratoriokokeella. Tosin mielestäni mietoa luontaistuotevalmistetta voi käyttää ehkäisemään raudan puutetta (naiset, joilla on runsaat vuodot ja jotka ovat ehkä kasvissyöjiäkin tai liikkuvat paljon). Jodin puutteeseen ei kiinnitetä huomioita, vaikka Suomessa on perinteisesti kärsitty truumasta. Jodin saanti on uudestaan vähentynyt, koska suolan saantia koetetaan vähentää, ja jodia on lisätty nimenomaan ruokasuolaan. Teollisuus ei myöskään käytä jodioitua suolaa. Eli jodia voi saada merenelävistä tai merilevästä. Jodiakaan ei saa nauttia liikaa eli esim. säteilyonnettomuuteen tarkoitettuja vahvoja valmisteita.

    • PiimaxElli

      Olen syönyt Piimaxia nyt noin 2 kk, sillä lailla näkyy, että kynnet ovat vahvistuneet huomattavasti. Ne olivat hauraat ja lohkeilevat, joten ihan varmasti Piimaxilla on vaikutusta asiaan. Iho on myös parempi. Hiuksista en vielä osaa sanoa, kiilto on ainakin palautunut ja pehmeys.

      • Elikkäsfaktaasulle

        Olet siis syönyt Piimaxia 2kk,joten tänä aikana hiuksesi ovat kasvaneet noin 2cm. Se taas tarkoittaa,että sun hiukset ovat JUURESTA MITATTUNA 2cm matkalta kiiltävämmät ja pehmeämmät kuin ennen Piimaxia. Siihen hiuksen osaan joka on ennen Piimaxia ollut päänahkasi ulkopuolella et voi millään sisäisellä ravinnolla vaikuttaa,pitäisihän tämän olla ihan päivänselvä asia,koska hius on kuollutta solukkoa eikä se pysty imemään mitään ravintoaineita kehosi sisältä,paitsi tietysti niiltä osin mitä uutta hiusta pukkaa hiustupesta. Jos sun hiukset kauttaaltaan on pehmeämmät ja kiiltävämmät niin olet muuttanut jotain hiusten hoidossasi. Harjaa,käsittelyä tai hoitoainetta tai vaihtanut vaikka shampoota. Satuja voi kertoa pienille lapsille niille on oma paikkansa,mutta pidetään täällä järki päässä ja hiukset.


    • Masg

      Huh tuheron karvat kasvoi valtavaksi ! Apua

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt piimax c biotiini yli vuoden ajan.Viimeisen puoli vuoden aikana on ollut aika voimakasta karvan kasvua käsivaressa.Se on ainoa haittapuoli .

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt piimax n. 1,5 vuotta ja on tullut paljon lisää karvankasvua kädessä,käsivarsilla,ynm.

      • Anonyymi

        Nämä kaikki karvojen kasvuun olevat tuotteet ovat täyttä humpuukia, hiusten kasvu on geeneistä johtuvaa, ja ne ei kasva , kun sen 1,5 cm kk , vaikka tekisit mitä.
        Terveet elämäntavat pitää hiukset kunnossa ja kaiken värjäämiset ja kuumakäsittelyt voi unohtaa, koska ne taan heikentävät hiusta.
        Hiukset, kynnet ja kaikki karvat ovat kuollutta keratiinia, ei niissä ole verisuonia, eikä tuntoa.
        Ainoa osa joka on elävää on ihon alla oleva hius, siis karvatuppi.


      • Anonyymi

        Minäkin olen noita tuotteita käyttänyt, mutta en ole huomannut mitään eroa , söin niitä tai en, se on geeneistä kiinni minkälaisen kuontalon saat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe