AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Lääkitys & seksi?

2 Vastausta 167 Lukukertaa
Onko sitten niin, että minun pitää valita joko paniikkihäiriöttömän elämän lääkityksen avulla ja seksielämän välillä, kun jokainen tähän asti kokeilemani paniikkilääke on tappanut samantien tunnon alapäästä, mutta ilman lääkitystä elämä on melkoista kärvistelyä paniikkioireiden kanssa, jotka etenkin yöllä iskevät ja tekevät nukkumisestä yhtä helvettiä, lääkkeet tosiaan oireisiin ovat auttaneet vaikka omia pikku kivoja sivuoireita kaikki ovat aiheuttaneet tunnottomuuden lisäksi, kokeiltu on paroxetinia, citalopram, venlafaxin ja zoloft, olen myös kokeillut luontaistuotteita mutta niistä ei ole ollut apua, noita lääkkeitä olen puolestavuodesta pariinkin vuoteen käyttänyt kunnes sit alapään tunnottomuus on ruvennut rassaamaan liikaa ja pian lääkkeiden lopettamisen jälkeen tunto onkin palannut paniikkioireiden kera, mahtaako olla siis jotain lääkettä millä tunto pysyisi ja paniikki häipyisi, mitään pysyvää rauhoittava lääkettä kun ei lääkäri suostu kirjoittamaan, uutta paniikkihäiriö lääkettä vaan kokeiltavaksi tuputtaa mut itteeni alkaa kokeileminen kaikenmaan oireineen jo väsyttämään.
Ite vedän escitalopram actavista ja panettaa kahta kauheammin. Tosin vasta vajaa kaksi viikkoa aloituksesta eikä lääke kunnolla ole päässyt oikeuksiinsa. Tosin orgasmissa tuntuu että pää pamahtaa ja pakko lopettaa kosketus samantien. Todella järeitä orkkuja siis. Ei oo ehkä sekään hauskaa-.
Sama ongelma minulla ollut jo vuosia, mistä olenkin jo aikaisemmin täällä aloittanut viestiketjun. Se on hankala homma, mutta vissiin vaan koittamalla lääkkeitä tai pitämällä annoksen mahd. pienenä.
Itellä venlafaxin, ja kiihottuminen TODELLA vaikeaa miehen kanssa, oikeastaan mahdotonta. pakko vaihtaa lääkettä.
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta