ENSIMMÄISET LASKEUTUMISET TAPAHTUNU. KAHDESSA PAIKKAA.

ihmettelinki jo miksi valtioilla ei oo haluu enää kertoo valhetta vaa tuossa oli miksi. tuo mahdollisesti tosi vaa en osaa sanoo tarkemmi.

"Me tulevat uutiset! Minä, Saint Germain ja Arcturuslaiset on vapaus ilmoittaa, että joku tilaa veljekset ovat laskeutuneet planeetallanne. Muutama sukkulat sai luvan laskeutua oman maan ja erityisesti Roswell (USA) ja Staffordshire (Englanti). ensimmäisten joukossa laskeutumaan olivat plejadilaiset ja Arcturuslaiset: plejadilaiset niiden läheisyydestä maallisen sivistyksen ja Arcturuslaiset koska niiden johdon kykyä käsitellä menettelyjä. "

http://translate.google.fi/translate?sl=fi&tl=en&js=n&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/2012/05/saint-germain-about-disclosure-and_31.html

"We come with breaking news! I, Saint Germain and the Arcturians are at liberty to inform you that some of your space brothers have landed on your planet. A few shuttles received permission to land on your soil and more specifically in Roswell (U.S.A.) and Staffordshire (England). Among the first to land were the Pleiadians and the Arcturians : the Pleiadians for their closeness to your earthly civilization and the Arcturians because of their leadership abilities to handle the procedures involved."

http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/2012/05/saint-germain-about-disclosure-and_31.html?spref=fb

28

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yllätys oli että haluavat käyttää presidenttiä kansalle puhujana. tuossa o kerrottu sama kui aiemmi että paljastus viivästyy ku valmisteluja jatketaa suljettuje ovie takana.

      pimeä puoli o valtaosi siirretty jo sivuu. jotku vielä kävelee ihmiste joukossa vaa ovat tarkkailtu.

      joidenki harvoje tiedossa oli että laskeutumisii tapahtuu jota oltu haluttu kertoo vielä aiemmi. paljastus o haluttu pitää osittai ihmiste tietämättä että olisi pehmeä ja vakaana ja toimiva.

      ku valtiot o valehdellu ihmiste kuulle jo kaua ja osa ihmisistä ei tiedä todeksi tapahtunutta vielä ja ihmiste pysymine rauhassa o tärkee juttu nii kaikki o pyritty valmistelemaa mahdollisimma vähi ääni mahdollisimma kaua. valmistelu jatkuu kontaktihenkilöide kanssa eikä paljastus tapahdu vielä nukkuville vaa o vaa heränneide keske yhteine ymmärrys.

    • viesti o näköjää poistettu ylläpido toimesta. häiriö totuudessa.

    • vielä kaksi juttua tarkentae:

      Mike Quinsey – SaLuSa, 11. kesäkuuta 2012:

      "Voit tietää että Ascension tulevat riippumatta siitä, miten meidän suunnitelmien voit treenata, mahdollistavat siis osoitus, niiden tietäen, että kaikki on hyvin. Asioissa ovat niin lähellä, että tulevien voit toteuttaa yllätys kuinka nopeasti ne tapahtuu. Meidän olisi pikemminkin että voit keskittyä yhteydessä myönteisiä tapahtumia kuin aikaa ja energiaa koskevat itsenne kanssa mitä tapahtuu tumma Ones. Fokker sinetöidään ja oikeus nähdä tehtävää."

      http://galacticchannelings.com/English/mike11-06-12.HTML

      Montague Keen - 10. kesäkuuta 2012:

      "Koska todellista totuus on pidetty piilotetut sinulta, on ymmärrettävää, että olet sekoittaa. Kaikki mitä sinun oli uskoi, historia ja uskonnon, on yhteensä valheita. Koko maailma oli poistettu ylösalaisin varmistamiseksi, olet koskaan todettu jotka ovat ja mikä tärkeintä, keitä he ovat. He ovat luoneet pintakuvion. Olet hyväksynyt meekly, mikä on pantu ennen voit. Se on kautta historia, että saat koko kuvan. Kaikki siellä odottaa olisi voitu havaita. Että osallisuutta auttoi luoda vankilassa, jotka nyt asuvat. Mutta olet asemassa, tällä hetkellä avata vankila-porttien ja syötä valon."

      "Jos vain näet, kuten näemme, kuinka valvotuissa elämänsä ovat, sinun olisi kauhuissani. Siihen, olivat syntyneet, joten hyväksyt välivaiheet. Mutta kertoa teille ei ole."

      http://galacticchannelings.com/English/montague10-06-12.HTML

      oma kommentti o facebookissa joka o myös viimmene kommentti facebookissa. ymmärtäkää että mikäli ette oo teidä oma sielu apu nii teidät tuomitsee maapallo oma kasvava taajuus joka o melko aitoo tasaarvoa verrattuna demokratiaa joka ei toiminu.

      ymmärtäkää että vaikka apu o läsnä nii teidä täytyy tehä kaikki työ oma nava kanssa että teidä oma sielu onnistuu manifestoida helpommi fyysisesti fyysiseen ulottuvuutee. tuo ei vaikeaa vaa ilmeisesti liia helppoo ellei aloitakkaa ku vaatii ainoastaa hiljentymistä vähintää 20 minuuttia päivässä ja kokonaa kasvisravintoo siirtymistä ja tehde myös muute oma parhaa joka o riittävästi jatkoa ajatelle.

    • "Todelliset maanpetturit"
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10710445#comment-55623532

      vaikka syyllistä o turha syytellä ku tietää jo oleva syypää nii tuossa linkki. en kannata syylliste tuomiota vaa syylliste sivuu siirtoo kokonaa katsomaa kuinka ihmiste muutos tapahtuu käytännössä.

      tuomiode jako o vaa pelleilyä joka vie aikaa jota ei oo. käytännössä sivuu siirto o nopeampi joka o valtaosi jo tehty avu turvi nii kui näytökse huipentuma o vielä jälellä.

    • kuuli ensimmäistä kertaa kuolleide ääne vuonna 2007. vuonna 2006 maapallo siirtyi 3 fyysisestä ulottuvuudesta 4 fyysisee ulottuvuutee joka väliulottuvuus enne maapallo siirtymistä 5 fyysiseen ulottuvuutee.

      matkusti fyysisesti ulottuuvuuksie välillä vuonna 2007. muutos mikä tapahtuu o fyysine muutos.

      ihmiste oma fyysine keho o mitä ihmiste oma sielu manifestoi ulottue nii paljo ku o ihmiste oma ymmärrys. ymmärrys o ihmiste ainoo raja ku ihmiste ymmärrystä ei oo rajoitettu ulkopuolelta.

      tarkoitus o siirtää kaikki turvaa tänä aikana ku maapallo o ylläpidetty. ku kaikki o siirretty turvaa maapallo ylläpito loppuu jollo maapallo oma muutos fyysisesti o mahdolline.

      suositus o vähintää 20 minuuttia rentoutue tai meditoide tai rauhoittue päivässä. kuollu ravinto ei enää sula loppuvuonna ihmiste elimistössä jollo o jo ny hyvä siirtyä kasvisruokaa.

      • tässä ovat kirjoittamani julkiset sivut. kirjoiti ekaa kertaa internettii valaistuneena henkilönä vuonna 2008 vaa oli pari vuode tauko käytännössä jollo vasta vuonna 2010 alko kirjottelu joka o jatkunu näihi päivii saakka joka kirjotteluna alkaa olla jo ohi osaltani.

        oma alkuperä o taivaalla oleva sininen tähtijoukko nimeltää seulaset tai plejaadie tähtijoukko jollo oma ymmärrys o peräisi kaukaa eikä oo alkuunkaa ihmiste rinnakkaistodellisuude tuote. oon syntyny maapallolle eläe elämää ihmiste joukossa vanhana sieluna ja mitä plejaadeina tarjoamme o ymmärrys ja muuta tarjottavaa meillä ei oo kui ymmärrys joka apuna ku kukaa muu kui te voitte olla oma sielunne pelastus.


    • merivesi alkaa tulevina kuukausina nousta tuntuvasti. osa maapallo pintaalaa tulee olemaa vedettömii.

      o kaksi tietä valittavana joka jakaa kaikki kansakunnat kahtia. joka ihmiste oma valinta vapaalla tahdolla.

      - ne jotka katsoo parhaaksi turvautua apuu jota tarjoaa parhaillaa maapallo ulkopuolelta tulleet eivät koe vedepaisumusta olle poissa vede tieltä avu turvi.

      - ne jotka vapaalla tahdolla katsoo toise tie joka o eloojäämis sinnittely NOPEASTI muuttuvassa ympäristössä.

      luonnollisesti jotka avu vastaaottaa kui myöskää apu ei voi olla apu niille jotka oma sydämme sulkevat vaa tuo o ihmiste oma tahto mitä tekevät joka ei vapaalla tahdolla välttämättä oo sydämme sulkemista vaa tahtoa kokea muutos oma varallisuude avulla tai valtio varallisuude avulla vaikka muutos o kerrottu oleva vaikeampi nii vaa tuo o mikä o kunnioitettu ja kuultu ja sallittu ku o tehty vapaalla tahdolla joka ihmiste oma valinta.

      tämä o ensimmäine kerta ku julkisuudessa tiedotetaa kanavoinni avulla että muutos o rajumpi kui vaa talousmuutos tai toimintamuutos tai järjestäytynee rikollisuude alas ajo ku maapallo alkaa ny kiihtyvästi käydä läpi omaa muutosta jota päivittäi nousussa ollu taajuus o valmistellu vuodesta 2006 lähtie. muutos ei oo yllätys vaa muutosnopeus o jotai mitä ei vieläkää ymmärretä ihmiste joukossa.

      apu o niide joukossa jotka apua pyytää joko meditoide tai hiljentye tai mielessää (tai liittäe kädet yhtee avatakseen kädet pitämättä käsiä jatkuvasti yhdessä ku käsie yhtee liittämine käytännössä lukitsee omat energiat paikoillee ku omie energioide olisi paree olla jatkuvassa liikkeessä). ne jotka avu pyytää kuullaa ku apu ei lue ihmiste ajatuksia ellei ajatus oo suunnattu pyytäe apua ku käytännössä ainoastaa pimeä puoli luki ihmiste ajatuksii kysymättä vaa ne jotka eivät välitä kuulla avu oleva läsnä ja sulkevat omat silmät avu nähde eivät oo avu saajia joka heidä oma päätös vapaalla tahdolla jota kunnioitetaa.

      http://www.facebook.com/plejadianspleiades.seulasetseulaslaiset?sk=wall

    • tämä oli viimmene minkä jaksaa kommentoida. tämä viesti kerto totuude kuinka juttu o oikeesti käytännössä eli jos ei kiinnostanu nii ei kiinnostanu ja jos kiinnosti nii kiinNOSTI jollo jää nähtäväksi mikä o ihmiste reaktio ku ei oo kysytty etukätee tahdotteko nähdä totuude vai ette joka avoi juttu nii kaua ku totuus o näytetty jollo oma mieli pitää ymmärtää tehä ku suunna näyttö oli jo tuossa.

      ‎"Pyytää näyttämään ihmiselle joka on värisokea värejä joita eivät voi nähdä o vaa energia hukkaamista."

      (tai jotai vastaavaa ku englantilaiset sanat olivat alkujaa jotenki väärässä järjestyksessä kanavoidussa tekstissä)

      High Council of Orion message for 19th JUNE.
      http://www.youtube.com/watch?v=imMsdd6JLAA

      High Council of Orion message for 19th JUNE
      http://earthascends.blogspot.fi/2012/06/high-council-of-orion-message-for-19th.html

    • kyllästynyt34

      hymylaatikko ei millään pahalla mut noi sun jutut on täyttä roskaa!Pyyntö kirjota noita juttuja mielummin omalle fb seinälles ku tänne

      • ===========

        No sen verran sinua näyttää kiinnostavan että puolitoista kuukautta vanhoja hymylaatikon viestejä kaivelet ...


      • =========== kirjoitti:

        No sen verran sinua näyttää kiinnostavan että puolitoista kuukautta vanhoja hymylaatikon viestejä kaivelet ...

        Pahkasika-huumori jaksaa aina naurattaa.


    • nakke nakuttaja

      Message from The Star Councils of Light, 11 August 2012:

      "We need the assistance of all Lightworkers on your planet who know of our existence and have pledged themselves to work for the forces of light."

      "We wish to show ourselves tomorrow if the conditions are favourable, and we wish you all to prepare to meet us within your beings."

    • nakke nakuttaja
      • nakke nakuttaja

        päivitys ei näytä ehtinee tänne joka oli.... että ainoastaa paikalliset muutokset o sallittu eli merivesi nousoo.... paikallisesti.

        toisaalle korjasi aiemmi tuo sama:

        "korjaus edelliseen että ainoastaa paikalliset muutokset o sallittu tapahtua jollo merivesikää ei nouse aiheuttae maailmalaajuisesti ongelmii vaa paikallisesti. ainoastaa niide eloojäämine o sinnittelyä jotka tahtovat välttää kaike avu jonka joidenki oma pelko saattaa aiheuttaa vaikka syytä pelkoo ei oo."


    • :)
      • nakke nakuttaja

        oops ":)" taas. vahoista tavoista vaikee luopuu.


      • nakke nakuttaja :)
        nakke nakuttaja kirjoitti:

        oops ":)" taas. vahoista tavoista vaikee luopuu.

        jatkossa ei löydy tältä foorumilta vaa kantsii katella vaikka facebookkii tai blogii useat kappaleet. hyvät jatkot vaa harmi ettei suome suuri foorumi ollutkaa suome suuri foorumi vaikka olisi voinu olla asiallisuude avulla suome suuri foorumi vaa ei tekstejä kirjotella että niitä voi poistella mielensä mukaa joka o ollu vaa energia haaskausta.


    • nalkuttavaa jatkoo

      videoilla olleet eivät ollu aitoja ufoja. oon nähny vaa yhe valokuva jossa oli mahdolline ufo. olympialaisissa koetettii sotkee tunnistettavii tunnistamattomii. jotai pimeä puole toimia ilmeisesti estettii tapahtumasta myös olympialaisissa. paljastus saatto kaatuu kuu samaa aikaa piti estellä pimeä puole toimia. tuski mitää tapahtuu enne ku pimee puoli o siirretty ku kerrotu mukaa pimeä puoli oli ottanu panttivankeja jollo oli edettävä hitaasti. tässä kuussa o huomattava määrä havaintoja joka riittänee alkuu.

      • maljamies

        Miten joku voi kirjoittaa noin? Ei yhtään käsitettävää lausetta. Tehty puppusana generaattorilla?


    • :)

      "Miten joku voi kirjoittaa noin? Ei yhtään käsitettävää lausetta. Tehty puppusana generaattorilla?"

      :) ku treenaa nii voi.

      "Ei mitään tässä kuussa eikä yhtään enempää ensikuussa. Lopeta valehtelu."

      Our Galactic Family with guest "Hugh-Man"
      http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/04/02/our-galactic-family

      Let's Talk 2012 and Beyond
      http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/08/15/lets-talk-2012-and-beyond

      AUGUST 2012 UFO SIGHTINGS (as first disclosure month).
      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.255781001206701.56532.100003244086645&type=1

    • :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe