DNA 4G mokkula WLAN. Lakkasi pelaamasta vajaan 2vk jälkeen.

kyllästynyt...

Elikkäs tein mokkulasta sopparin huhtikuun lopussa ja vajaa pariviikkoa mokkula pelasi kuin ajatus download speediä näytti tasaseen ja parhaillaan melki 12megaa =). Mutta, mutta sitten alkoivat ongelmat, netti meni vituralleen ja alkoi pätkiä ja sätkiä eikä näytä kuin maksimissaan 1megan downloadspeediä! Onko Dna:aan tarkoitus antaa nopeutta enemmän juuri sen 2vk tyytyväisyystakuun verran ja sitten hidastaa ihmisten nettejä?? Alkaaa haisemaan kusetukselta koko mokkula! On soiteltu asiakaspalveluun ja välillä on muka tukiasemassa kylä'llä vikaa ja välillä ei ole vikaaa, ja välillä on Dna:aan mukaan väärä mokkulakin vaikka tämä sierran vehejes on paras mokkula joka tukee myös 3g ym tekniikkaa. Ja kokeiltu on lisäantenneja sun muita mutta vika ei edes siinäkään kun näyttää 4-5 3g pykälää... Muilla kokemuksia tästä kapistuksesta???

31

3932

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taivaasta helvettiin

      Täällä dna pro 4g ja nettitikkuna e398,toimi loistavasti melkein kolmisen vikkkoa. Nyt on lähes viikon ajan toiminut surkeasti,yhtenä päivänä toiminut lähes normaalisti,muuten on pätkinyt vähän väliä,ja toiminut 2g nopeudella(hiphurraa saatana),mikä lie vikana. Tästä matkasta dna:n kanssa taitaakin tulla yhtä painajaista!

      Nyt tänäänkin käytössä on saunalahden 3g prepaid mobiililaajakaista,kun dna:n yhteys katkeilee vähän väliä,ja toimii vain 2g verkossa.

      • jope9

        Itsellä dna:n 4G LTE mokkula toimi hyvin n.2 viikkoa,sitten rupes pätkimään pahasti.Väitti,ettei avattu sivu vastaa enää,odota tai sulje se.Sain mokkulan toimim
        aan poistamalla Google Chromen,vauhti hieman hidastui,mutta toimii.En tosin ymmärrä,miksei toimi chromen kanssa? Harkitsen kyllä kiinteän laajakaistan hankkimista..


      • Hevon tuuttiin
        jope9 kirjoitti:

        Itsellä dna:n 4G LTE mokkula toimi hyvin n.2 viikkoa,sitten rupes pätkimään pahasti.Väitti,ettei avattu sivu vastaa enää,odota tai sulje se.Sain mokkulan toimim
        aan poistamalla Google Chromen,vauhti hieman hidastui,mutta toimii.En tosin ymmärrä,miksei toimi chromen kanssa? Harkitsen kyllä kiinteän laajakaistan hankkimista..

        Ihan sama täällä. Runsas pari viikkoa (likimain sen s**tanan koeajan!) pelasi. Nyt vauhti huimat 1 megaa ja upload peräti 0,3 megaa. Ja yritetty on wlanilla ja kaapelilla suoraan mokkulaan. Soneran 3G vetää 8 megaa downloadia ja yli 2megaa uploadia.
        V*ttu!


      • DNA oikeuteen
        Hevon tuuttiin kirjoitti:

        Ihan sama täällä. Runsas pari viikkoa (likimain sen s**tanan koeajan!) pelasi. Nyt vauhti huimat 1 megaa ja upload peräti 0,3 megaa. Ja yritetty on wlanilla ja kaapelilla suoraan mokkulaan. Soneran 3G vetää 8 megaa downloadia ja yli 2megaa uploadia.
        V*ttu!

        No, minulla pelasi DNA:n 4G Wlan Sierra n kuukauden ja nyt on jatkuvaa pätkimistä. Tunnen tulleeni huijatuksi. Törkeää, DNA, törkeää!!! Haastetaan DNA oikeuteen!


    • Vaihda

      Elisaan.

      DNAn mokkula ei toimi moitteettomasti kuin DNAn liikkeessä.

      Koettu on...

    • wihtori

      Minulle kävi ihan samalla tavalla, 2 viikkoa toimi kun unelma ja kun koe-aika meni umpeen niin johan alkoi tökkimään, yöllä jopa 16 megaa, päivällä 2-5 megaa ja illalla 0,4 jos aina sitäkään..
      Olen asiasta valittanut useita kertoja mutta mitään ei tapahdu, on kuulemma ihan normaalia..
      Luulin ostavani 4G-dc (lte ei täällä toimi lainkaan) mutta se liittymä toimiikin
      3g verkon minimi nopeudella..
      Sopimusta ei kuulemma voi irtisanoa nopeuden perusteella kun joskus toimii jotenkin.

      Älkää te tehkö samaa virhettä !

    • hieman vittuuntunut

      Samat ongelmat täällä. Ekat 2vk toimii hyvin mutta siitä eteenpöin on täyttä paskaa.
      Yhteys pätkii ja on aivan järkyttävän hidas.
      Download on 4mb/s ja upload 0,2 mb/s
      Ping on 200-300 ms

      Mokkulaa ei todellakaan kannata ostaa.

      • Mokkelis

        Mitä nyt vuoden on tuo Pro ollut niin lataus 13 Mbps ja ping n. 50ms.
        Ei paha, kannattaa mokkula todellakin ottaa.


    • earrgae

      Mulla ei toimi LTE-verkossa. Käypi niin, että sivut eivät aukea tai jumittaa todella pahasti. On pakotettava mokkula 3G-verkkoon, jotta toimii. Nopeus on ihan okei, 12-14 megaa. Silti, lupaus on 50 megaa, joten...

      • dfdfdfdfdf

        Sä et ole LTE-verkon alueella, siksi se ei toimi.


      • earrgae
        dfdfdfdfdf kirjoitti:

        Sä et ole LTE-verkon alueella, siksi se ei toimi.

        Hah, älä selitä. Kyllä olen LTE-verkon alueella - Helsingin keskusta-aluetta. Kyllä mä sieltä DNA:n sivuilta osaan karttaa katsoa.

        Sitä paitsi mokkulan voi säätää niin, että se osaa valita automaattisesti alueella toimivan parhaan verkon tai vaihtoehtoisesti sen voi pakottaa haluamaansa verkkoon.


    • Mac Gyver

      Uskokaa tai kokeilkaa, mut peitin puolet mokkulasta foliolla jotta yhteys heikkenee, ja sehän heikkeni, nyt mokkula pysyy 3G SC yhteydessä ja toimii. :D

      • Kalakkuna

        Monet muut menee mokkulan asetuksiin ja ottaa ylimääräiset vaihtoehdot pois ja jättää halutut asetukset, itse olen jättänyt vain 3g ja 4g verkon, eli pakotin ne päälle,jos ei ole 3g verkkoa niin ei ole silloin verkkoa ollenkaan.


    • ex1dna

      "huimat 1 megaa ja upload peräti 0,3 mega"

      Aivan samat nopeudet on minulla 2 viikon kokeilun jälkeen, alussa sain jopa 6mbit/1mbit nopeuksia mitattua (dna lupaus 48mbit/5mbit), maksa silti 2vuotta liittymää koska tyypilliset vaihteluvälit dna dc yhteydellä vastaa soneran gprs yhteyttä.

      • Vai nii.

        Itsellä 21 megaa ja lähetys n. 4megaa, hinta 12,90€ kuukaudessa, ei paha.

        Hommaa ulkoinen monitaajuus antenni hos ei muuten ole signaalia.


      • tuleexdna
        Vai nii. kirjoitti:

        Itsellä 21 megaa ja lähetys n. 4megaa, hinta 12,90€ kuukaudessa, ei paha.

        Hommaa ulkoinen monitaajuus antenni hos ei muuten ole signaalia.

        on ulkoiset anteenit, yhteys on huippuhyvä, DNA nopeus on huippusurkea. Mutta kun dna:lle riittää 0,4mbit nopeus niinn maksa pois 2v.


      • Vai nii.
        tuleexdna kirjoitti:

        on ulkoiset anteenit, yhteys on huippuhyvä, DNA nopeus on huippusurkea. Mutta kun dna:lle riittää 0,4mbit nopeus niinn maksa pois 2v.

        Nopeuteni on kylläkin 21 megaa sisään ja neljää megaa ulos, 12,90€ hintakin vain.
        Eli nopeus on huippuhyvä ja hinta alhaisin.
        Ei ole edes mitään pakkosopimuksia.


    • Mokkula Reiska

      Hei ystävät, olisko siellä verkossa muitakin, eikös puhelinliikenne ohita
      tietoverkon. Kyllä meitä kusettaa joku muu, kun operaattori?

      • PPAP2

        4G verkossa liikkuu pelkkä data, ei puheluliikenne.


    • jeejeejeej3

      Tänään sain aamuyöllä huimat nopeudet mitattua dna 21mbit liittymällä.
      3mbit sisään / 0.45mbit ulos

    • jeeejeejee

      nyt DNA nopeus 0,3mbit sisään / 0.15mbit ulos

    • lalli2

      Mää juuri päivitin L liittymän XL kun LTE tuli Kokkolaan, antaa päivälläkin 38/14, mut yhteys vaan melko heikko et katkasee ja yhistää jatkuvasti uudelleen, saa nähä kauanko tota jaksaa et pitää sit vaan pakottaa 3g verkkoon

    • Puttegaala

      Joo,otin about kuukausi sitten Dna:lta uuden "4G" wlan mokkulan,Huawei E5372. Toimi ehkä kaks päivää normaalisti ja sit alko ongelmat. Ensimmäisen kerran kun käynnistin niin meni 4G mutta puolen tunnin päästä putosi 3G:hen. Sen jälkeen toimii miten toimii. Yleensä kun käynnistää laitteen niin näyttää 3G:tä ja toimii puolesta tunnista jopa 5 tuntiin ennenkun pudottaa 2G:hen.
      Tähän ei sitten auta laitteen uudelleen käynnistys,akun irti käyttäminen,laitteen pyörittely edestakas asunnossa tms. Ei vaan toimi. Vuosi sitten ostin toisen Dna:n mokkulan(4G mokkula usb versiona) ja se toimii ihan normaalisti ja menee heti 4G:hen. Kummallista tässä on se,että vanha mokkula toimii heti kun se laittaa kiinni koneeseen ja tosiaan 4G:tä näyttää heti. Uuden "4G" wlan mokkulan jälkeen - kun se siis alkaa temppuilemaan 3G:n ja 2G:een välillä - kun laittaa tämän vanhemman 4G mokkulan kiinni niin kenttää löytyy heti.
      Ei siis ole kiinni siitä etteikö alueella jossa asun olisi kuuluvuutta.
      Paikassa jossa asun,on 4G verkkoa ja 3G dual carrier mastot about kilometrin säteellä kahdessa kohteessa. Eli siitä ei voi johtua.
      Käytinpä sitten uutta wlan mokkulaa liikkeessä,siellä testattiin ja hutkittiin ja tutkittiin, mitään syytä ei löytyny tälle toiminta häiriölle. Sanottiin vaan ettei laite tosiaan toimi niinkun pitäs.
      Kokeiltiin lähetys/latausnopeudet,käytettiin akku irti,resetoitiin ja tehtiin kaikki temput. Noo,sitten kokeiltiin samanlaista wlan mokkulaa joka otettiin avaamattomasta myyntipakkauksesta. Samoja arvoja näytti,eli ei toimi kunnolla. Annettiin samanlainen mokkula tilalle nyt viikoksi käyttöön ja ei se vaan toimi. Sitten ehdoteltiin lisäantennia mutta siihen en usko koska vanha mokkula toimii meillä kotona kaikissa kolmessa tietokoneessa eikä ongelmia ole.
      Että semmosta herkkua on ollu Dna:n uuden "4G" wlan mokkulan kanssa. Ei tule loppua tälle projektille. Vituttaa jo mennä taas maanantaina liikkeeseen kun tietää ettei tähän ongelmaan tunnu löytyvän ratkaisua - niin no tietysti - RAHALLA SAA. Muuten ottaisin samantien kiinteen yhteyden mutta tällä paikkakunnalla ei ole kun Sonera vaihtoehtona ja niiltäkin pitäis ottaa sitten 2 vuoden määräaikainen liittymä,muita vaihtoehtoja ei ole kiinteisiin laajakaistoihin. Oujee.

      • Marsulan Erkki

        Oletko harkinnut antennia hommata, snopeudet kasvaa ja antennin saa n. 50€ sijoituksella.

        Kannattaa myös kokeilla pakottaa se mokkula vain 3g ja 4g tilaan, eli ottaa se automaattinen asetus pois, silloin se ei hyppää turhaan 2g tilaan, näin nimittäin voi käydä vaikka olisi 3g verkkoakin.


    • ZTE

      Kytkyllä ei koskaan saa hyvää

      Hyvät LTE/4G antennit maksavat n 200 EUR

      Hyvässä LTE / 4G tikussa tulee olla Taajuus lukitus esim: 4G 1800 Mhz jne

      Huawei ja Zte malleissa sitä ei ole.

      • Ei maksa 200€

        100€ saa ladukkaita antenneja.


      • Lukitako

        Missä malleissa taajuuden voipi lukita?


    • Kyllä maksaa kun paras tulos saavutetaan kahdella suuntaantennilla jotka on valittu vain siihen taajuuteen sopivaksi jota käyttää eikä mitään monitaajuus hässäköitä. Päätelaitteeksi siis kannattaa valita reititin ominaisuuksilla varustettu missä on kaksi antenni liitäntää, esim: Huawei B593 S-22 malli,ja antennit tulee asentaa 45 astetta kääntäen eri suuntiin.

    • Paskadna

      Älkää erehtykö ottamaan DNA:ltä mitään Huawei mokkuloita. Itselläni on kaksi DNA:n Huawei mokkulaa. Ongelmia on ollut jatkuvasti data yhteydet katkeaa jatkuvasti. Mokkulaa saa jatkuvasti sammuttaa jotta toimii. Lisäksi toinen Mokkula ilmoittaa yhteyden katkaistuksi. mokkulan mukana tulleet PIN ja salasana eivät toimi. Asetukset sivusto ilmoittaa mokkulan w-lan verkon salasanan olevan väärä. Täyttä paskaa koko DNA!

      • Jake_52

        Itellä Huawei toimii hyvin, teki katkeilua ennen kuin sai taajuuden lukittua.


    • manupolonen

      Itelläni on dna tehonetti 4G joka toimi täydellisesti sen mahtavat 2 viikkoa :) SITTEN tapahtuikin niin että signaali valo palaa kokoajan punaisena eikä sinisenä. Olen sammutellu niiin koneita kun mokkulaa ja ottanut mokkulasta sim kortin ja laittanut uudestaan mutta silti ei vaan toimi :( tunnen itseni petetyksi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe