Konjak laihdutusvalmiste

kevytkeiju

Onko kukaan kokeillut tätä tuotetta?

219

36300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juutaa

      on kokeiltu.. nyt viikko takana... toinen lähdössä.. no kai se auttaa.. tosin oon syöny nyt terveellisesti kasviksia ja vähärasvaista lihaa, kalaa ym ni alkupainosta on 4 kiloa pois.. tosin olihan sitä 160 kertynyt.. eli onhan siinä mistä laihtua. Alussa oli usko koetuksella mutta kyllä se parin päivän päästä helpotaa se annoskokojen pienennykseen tottuminen.. -juutaa-

      • Kokeilija2

        Olen syönyt tuota nyt kolmisen viikkoa. Maha tulee niin "täyteen", että annoskoko puolittuu vähintäänkin. Syön töissä ja kotona paljon kasviksia, varsinaista pääruokaa (liha ym.) otan vähemmän. Myös minua alituiseen vaivannut makeanhimo on huomattavasti vähentynyt, johtuneeko sitten kromista mitä tuote sisältää.

        Painoa on tippunut - tosin uskaltauduin puntarille vasta puolisentoista viikkoa aloittamisesta. Mutta sen jälkeen ainakin kaksi kiloa. Toistaiseksi tuntuisi sopivan minulle hyvin.


      • merja helena

        tätähän saa ihan luontaistuotekaupasta, n 50 e iso purkki. ostin kokeeksi pienen 26 e. mutt mulla on vatsa ihan tukossa ja kuin jalkapallo,ylävatsa kovana,sain kauhean vatsavaivan. ei koske mahaan,mutta turvonnut. ostin apteekista vatsan pehmityslääkettä, en tiedä auttaako. joun kyllä vettä paljon, harmi,luulin että tämä tuote on mahtava,koska suomalainen laihdutusohjelmakin jakoi sitä käyttöön.


      • Kokenutäitinion

      • Anonyymi

    • Aqualan81

      Tilasin juuri Konjak valmisteen ja tavoite olisi pudottaa painoa 70 kilosta 65:een. Olen 170 cm pitkä ja läskiä löytyy mahasta reisistä. Muuten kroppa ok :) Saas nähdä kuinka käy. En syö epäterveellistä ruokaa (roskaruokaa) vaan ihan tavallista kotiruokaa, ruisleipää, kinkkua, kevyt juustoa. VIikonloppuisin tulee käytyä baarissa ja silloin tällöin syötyä pullaa..niistä nuo ylimääräset kilot muodostunu.

      • Nimimerkitön-76

        Vaihda kevytjuusto rasvaiseen ja jätä ruisleipä pois niin laihdut mukavasti.


    • juutaa

      Moikka.. olen tuo eka kokeilija.. juutaa.. onko kluko aivan sama tuote.?. konjak sisältää kromia , mahtaako tuossa olla.. jos niin sitten tilaan sieltä, ja vaikka ei sisältäisi niin voin ostaa kromia erikseen. Kromi auttaa siihen makean himoon ja rasvasen ruuan himoon.. ainakin minulla.
      Ite oon nyt 2 purkillista käyttänyt.. eli rahaa on palanut 100 euroa. paino tippunut 2 kuukaudessa 18 kiloa. Ja toimii ainakin minulla ja lähipiirillä.. ( 2 muutakin perheestä kayttää ja tulokset todella hyviä) En ole ikinä keksinyt mitään näin helppoa tapaa laihtua. Pitää nälän kurissa.. estää makean ja rasvasen ruuan himoa... ja metriäkään en ole kuntoillut.. en minuuttiakaan näiden 2 kk aikana. Sen olen ajatellut aloittaa huomenna. saas nähdä jatkuuko samana vai jopa kiihtyy painon pudotus. Sen olen ruokavaliossani muuttanut että en syö mitään mikä ei maistu hyvältä. Kaupasta ostan vain parasta.. en mitään light tuotteita. ainoastaan kunnon juustoa mikä maistuukin joltain.. kunnon liha pitoisia aineksia.. ja kunnon vihanneksia.. einekset ja valmis ruuat olen jättänyt kaikki pois.. perunaa vähentänyt ja proteiini pitoista pastaa jonkunkin kerran suosinut ja riisiä.. siitä on tullut herkkuani.. kunhan tietää miten sen tekee oikein..( voin vinkkejä kyllä antaa, kokkailuistani..kyllä... heh) se on ohjeena mulle riittänyt ja säännölliset ruokaajat...aamiainen , lounas ja illallinen ja 2 välipalaa niiden välissä..ja pienentänyt annoskokoja todella paljon. (ei vaan jaksa syödä paljoa)ja leivän päältä olen rasvan jättänyt pois ja ruis leipää suosinut.. muuten olen ihan normaalilla ruualla ollut.. ja olen minä grillannutkin kesän aikana.. ja makkaraakin olen syönyt.. heh.. mutta kohtuudella tottakai.
      -Juutaa-
      ps.. vastailen mielelläni kyllä kysymyksiin mitä teille tulee... jos nyt jotain kiinnostaa..

      • Kokeilija2

        Hieno tulos sinulla, juutaa!

        Minulla on toinen purkki menossa. Viidessä viikossa on lähtenyt 7,5 kiloa eli puolitoista kiloa viikossa, eikä tahti ole vielä hidastunut. Nälkää näkemättä ja rehkimättä. Aloituspainoni oli 96 kiloa ja pituutta 170 cm. Ihan kohta BMI on alle 30.

        Laihdutettavaa toki vielä on, mutta ensimmäistä kertaa tämä tuntuu helpolle. Aiemmin laihdutus on ikävä kyllä tyssännyt vähäiseen painonlaskuun. Nyt on motivaatio huipussaan.

        Makeaa ei tee mieli eikä muitakaan herkkuja. Töissä syön terveellistä ruokaa, mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen. Iltaisinkin teen kunnon salaatin tai vastaavan. Välipaloina hedelmiä, rahkaa, proteiinijugurttia jne.


      • Kokeilija2 kirjoitti:

        Hieno tulos sinulla, juutaa!

        Minulla on toinen purkki menossa. Viidessä viikossa on lähtenyt 7,5 kiloa eli puolitoista kiloa viikossa, eikä tahti ole vielä hidastunut. Nälkää näkemättä ja rehkimättä. Aloituspainoni oli 96 kiloa ja pituutta 170 cm. Ihan kohta BMI on alle 30.

        Laihdutettavaa toki vielä on, mutta ensimmäistä kertaa tämä tuntuu helpolle. Aiemmin laihdutus on ikävä kyllä tyssännyt vähäiseen painonlaskuun. Nyt on motivaatio huipussaan.

        Makeaa ei tee mieli eikä muitakaan herkkuja. Töissä syön terveellistä ruokaa, mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen. Iltaisinkin teen kunnon salaatin tai vastaavan. Välipaloina hedelmiä, rahkaa, proteiinijugurttia jne.

        No hienosti on mennyt sinullakin kokeilija 2.. 1,5 kiloa per viikko on todellakin painosi nähden loistava tulos.. tsemppiä ja jatketaan .. hieno nähdä että muillakin toimii...


      • Ruisleipä pois

        sama kuin edelliselle: jätä jo se ruisleipä!


      • Gepardi12

        Millasella ruokaohjelmalla oot ite? Tai siis miten sie syöt?


    • -------------

      juutaa, mitkä sulla oli lähtömitat?

    • No olihan mulla kovat lähtömitat.. 180cm pitkä ja painoin 165kg.. eli onhan siinä mistä lähteä... omg.. heh

    • -------------

      Oletko vielä jatkanut noiden pillereiden napsimista? Onko sivuvaikutuksia? Itse ostin putelin ja ainakin vaatteet tuntuvat löysemmiltä nyt kahden viikon käyttämisen jälkeen. Vyötäröltä on senttejä lähtenyt. Ja kyllä nämä toimii todellakin, kun ei tarvitse enää niin paljoa syödä.

      • Juuri eilen hain kolmannen purkillisen.. toista viikon verran jäljellä toista.. mutta kuitenkin.. olen ajatellut jatkaa kun kerran helpolla pääsee.. muutaman purkin nyt ainakin vielä rahoitan paikallista terveyskauppaa.. ja olen havainnut myös samoja sivuvaikutuksia.. vaatteet todellakin löystyy, housut ei pysy ylhäällä... eli vaatekertaa on pitänyt jo muokata.. paitoja etsiä naftaliinista.. muun havaittu sivuvaikutus on vatsan hyvä toimiminta... loppu vatsakivut ja vessassa ramppaamiset.. toimii .. ja kolmantena mutta ei vähäpätöisimmältä on meinaan "veitikassa" taas puhtia kuin 20-vuotiaana.. heh..


    • Toimii!

      Olen syönyt Konjak-kapseleita nyt vajaan kuukauden. En ole ottanut niitä kuin 2 kertaa päivässä, ennen ruokailua. Jotain tuloksia on tullut silläkin tavalla, sillä vaatteet tuntuu löysemmiltä päällä. :) Pituutta 177 cm. Lähtöpaino 85 kg ja nyt 78,5kg. Suosittelen! Ja makeanhimo kadonnut myös.

    • täällä myös kokeilus

      reilu 2 vkoa syönyt, 3kg lähtenyt. normaalipainon ylärajoilta laihdutan.

    • testissä on

      Joo kortilla maksoin ja varmaan kun tilataan jenkeistä niin tuskinpa muut tavat kun kortit ja erilaiset nettimaksu palvelut toimii.
      Toivottavasti kohta saan paketin kotiin niin pääsee aloittamaan:)

    • helppiä.

      Paljonko noille tulee toimituskuluja?

    • testissä on

      6 dollaria ..kokonaissumma 4 purkille postikuluineen oli hinta alannuksien kanssa 40.69 dollaria forexin kurssilla se tekee 31.85 euroa

      • tahdon inäkin

        Te laihtuneet, montako kapselia päivässä?


      • Kokeilija2
        tahdon inäkin kirjoitti:

        Te laihtuneet, montako kapselia päivässä?

        Kuusi kpl olen ottanut eli kaksi puoli tuntia ennen ruokailua. Syön siis tuota Konjak-valmistetta. Mutta kapselit eivät ole oikotie onneen, syödä pitää mutta vähemmän. Ja mieluusti terveellistä.


    • --------------------

      Kuinka laihdutus on edistynyt?

      Itsellä nyt lähtenyt 4 kiloa kuukauden aikana! Nälässä ei ole tarvinnut olla ja normaalia ruokaa olen syönyt. Annoskoot vaan jäävät pienemmiksi.

      Sinä joka olet tilannut ulkomailta tätä tuotetta, tuliko jo ja onko tuo luottokortilla tilaaminen turvallista? Voisin itsekin pari purkkia tilata lisää.

      • Kokeilija2

        Kaksi kuukautta takana, välillä on ollut päiviä, jolloin en ole koko annosta ottanut. Pudotusta reilu 9 kiloa (tosin en käynyt vaa´alla heti aloittaessani). Nyt näyttää vauhti vähän hidastuvan.

        Joka tapauksessa, kolmannen purkin haen ensi viikolla. Pudotettavaa riittää vielä toinen mokoma eikä kolmaskaan menisi alipainon puolelle (BMI nyt tasan 30). Jostain luin, että tuote soveltuu myös pidempiaikaiseen käyttöön.

        Onko tuossa ulkomaan valmisteessa kromia mukana? Konjak on vienyt minulta makeanhimon pois kokonaan, sitä en kaipaa takaisin :)


    • Testissä on...

      Joo purkit tuli ja laskutuskin oli oikein 4 purkkia kyseisellä koodilla postikuluineen maksoi huomat reilu 31e eli pikkasen halvempia on kuin Suomessa:D sivuilta löytyy myös samaa glucoman tuotetta eri vahvuuksina(midompina) missä on jotain muita ainesosia mukana:) Mutta ehdottomasti suosittelen.

    • oli monta

      Onko kukaan tutkinut mitä kromivalmistetta tuolta iHerbistä kannattaisi tilata glucomannanin lisäksi?

      • Testissä on..

        Noi jenkkien vitamiinit on aika vahvoja kromia ei sais liikaa syödä päivittäinen suositus määrä on 40 yksikköä en tiiä mikä se vahvuus yksikkö on:)
        Itellä on ihan suomesta ottettu 50 yksikköä se on 125% päivän suosituksesta.
        Suomessa ei vissiin monia noin kovilla vahvuuksilla olevia lisöravinteita saa kaikkea edes myydä eli ei kannata ainakaan ostaa niitä 250 kromeja.. kannattaa kattoa se ilmais puolikin sieltä saa kaikkea kivoja näytteitä ja ilmais pakkauksia mukaan tosin mitään yli painavaa ei kannata ostaa sit nousee postimaksut:)


      • Anonyymi

        Tilaan kaikki luontaistuotteet ja vitamiinit iHerbiltä.


    • testissä on..

      Jos tilaat jotain muita tuotteita olisi kiva kuulla käyttökokemuksia:)

    • Conjac neitsyt

      Kiitos vinkistä eilen tuli tuotteet tilasin itse kanssa Iherbistä ja tuotteet tuli eilen clucomanit toiminut todella hyvin ainakin tän alun ei jaksa hirveesti edes syödä ja hinta oli neljänneksen suomen hinnoista.
      Yilasin myös jotain vitskuja, omega 3 ja jotain ilmaistuotteita.

      Eipä voi muuta kuin suositella..rohkeasti kokeilemaan:)

      • vastausta odottava

        Hei !
        Onkohan nämä glucoman tabletit nyt samoja mistä täällä puhutaan ? Tulevat tallinasta ja ovat pussissa ja hintaakin on 3kk annos 124,60 ,Kiitos jos joku vastais minulle epätietoiselle?


    • dhfzdf

      Tänään tilasin tuolta I herbistä ja alennukset tuli koodilla hyvä ja monipuolinen valikoima.
      Nyt vaan odotellaan pakettia:)
      Kuinka kauan teillä on paketin saapuminen kestänyt?

      • odottelija.

        Tilasin kaksi ja puoli viikkoa sitten iHerbistä. Ei kuulu ei näy, paketti lähteny matkaan jo 23.8... Rahoja on kans turha odottaa takas sit jos paketti on kadonnut. Riskaapeliä. Kahtotaan.


      • ex-odottelija.
        odottelija. kirjoitti:

        Tilasin kaksi ja puoli viikkoa sitten iHerbistä. Ei kuulu ei näy, paketti lähteny matkaan jo 23.8... Rahoja on kans turha odottaa takas sit jos paketti on kadonnut. Riskaapeliä. Kahtotaan.

        No niin, eli eilen saapui purkit. Odottavan aika on pitkä :)


      • rhgrsgh
        ex-odottelija. kirjoitti:

        No niin, eli eilen saapui purkit. Odottavan aika on pitkä :)

        Joo kyllä ne tulee ne vaan tuolta rapakon takaa aina vähän kestää..kättitkö alennuskoodia ja tilasitko muita tuotteita ja paljonko oli postikulut sulla olis kiva kuulla?


      • ex-odottelija.
        rhgrsgh kirjoitti:

        Joo kyllä ne tulee ne vaan tuolta rapakon takaa aina vähän kestää..kättitkö alennuskoodia ja tilasitko muita tuotteita ja paljonko oli postikulut sulla olis kiva kuulla?

        Käytin yhtä alennuskoodia tästä ketjusta, joku saa hyvät bonukset ku moni täällä tilaa! Sain rekisteröityessä omanki koodin, mutta en ala sitä ihmisille tyrkyttää kun niitä näkee jo kaikkialla. Kavereille yms tietty voin antaa.

        Tilasin kaks purkkia glucomannaa, joista tuli himpun verran yli 20 dollaria, tais olla vähän alennuksessa. Sitten koodilla -5 dollaria plus postit 6 dollaria, eli koko satsi siinä 21 dollaria. Ihan jees kun nyt on 2 x 180 kapselia :)


      • konjank suomesta
        odottelija. kirjoitti:

        Tilasin kaksi ja puoli viikkoa sitten iHerbistä. Ei kuulu ei näy, paketti lähteny matkaan jo 23.8... Rahoja on kans turha odottaa takas sit jos paketti on kadonnut. Riskaapeliä. Kahtotaan.

        Tilasin suomalaisesta postimyyntifirmasta, ei mennyt kuin muutama päivä.
        http://www.hyvaolo.com/2013/04/mita-on-konjak-laihdutusvalmiste.html
        Olen itse epävarma lähtemään tilaamaan ulkomailta, kun ei sitä koskaan tiedä meneekö rahat hukkaan ja tuleeko koko pakettia.


      • pötkö
        konjank suomesta kirjoitti:

        Tilasin suomalaisesta postimyyntifirmasta, ei mennyt kuin muutama päivä.
        http://www.hyvaolo.com/2013/04/mita-on-konjak-laihdutusvalmiste.html
        Olen itse epävarma lähtemään tilaamaan ulkomailta, kun ei sitä koskaan tiedä meneekö rahat hukkaan ja tuleeko koko pakettia.

        Joo, oon kuukausi sitten tilannu rapakon takaa, vielä ei oo kuulunu eikä näkyny :(
        Taidan itekin tilata tuosta suomalaisesta lunkistä, tulleepahan perille nopsaan.
        Jos ne sattuu tuleen ne jenkkivalmisteet, nii sittepä on pitkäksi aikaa konjakkia :)


      • saituri 81
        konjank suomesta kirjoitti:

        Tilasin suomalaisesta postimyyntifirmasta, ei mennyt kuin muutama päivä.
        http://www.hyvaolo.com/2013/04/mita-on-konjak-laihdutusvalmiste.html
        Olen itse epävarma lähtemään tilaamaan ulkomailta, kun ei sitä koskaan tiedä meneekö rahat hukkaan ja tuleeko koko pakettia.

        haa, tuosta konjak suomesta jutun linkistä saa ilmaisen kuukauden. Voipahan testiä toimiiko.


      • Anonyymi

        Paketti tulee noin viikossa kotiin tuotuna. Toimii hyvin.


    • etsin mutten löyd'

      Mistä sieltä löytyvät ilmaiset näytteet?

    • ddhbfg
      • täytyy tutkia

        Kiitos, vielä kun tietäis mihin nuo vaikutta :)


    • vsdvs

      Joo ennen min ostaa tuolta jenkeistä kun maksaa Suomessa euron purkista 40e

    • _Senna_

      Kyllä nuo tuntuvat toimivan. Tuolta iherbin linkistä tilasin kun en viitsinyt testipurkista maksella miljoonia. (Ja luottokortilla tilaaminen on ihan turvallista ja tuli muistaakseni kymmenessä päivässä.) Plaseboa tai ei niin masu tuntuu paljon täydemmältä pienemmällä ruokamäärällä, eikä tee mieli koko ajan olla napostelemassa jotain. Pitää vaan muistaa ottaa hyvissä ajoin (väh puol tuntia ennen) ruokailua ja juoda sitä vettä että glucolla on jotain mistä turvota.

    • adfgvdfb

      Juu hyvin toimii jä tämä glucoman conjac taitaa olla ainoa luontais tuote mihin eu on antanut painon pudotusta edistävänä tuotteena suosituksen tutkimusten jälkeen.

    • db

      Joo taitaa olla suomessa kaikilla hirveät katteet jossain oli juttua hajuvesistä että valmistus maksaa euron ja myydään suomessa 50e eli hyvät on katteet:)
      Sama juttu tässä Suomen konjac tuotteessa 40e suomessa jenkeissä 10e

      Eli ennenmin tilaan Iherbistä

    • vvd

      tilaa nyt ihmeessä Iherbistä saat paaaljon halvemmalla

    • "epätoivoinen"

      Mä aattelin kans kokeilla, kuulostaa aika hyvältä tuotteelta! Mietin vain tota tilaamista rapakon takaa... Hinta kyl melkoisen edullinen verrattuna kotimaan hintoihin. Olen vaan niin epäluuloinen, kun en oo koskaan ennen ulkomailta mitään tilannut.

    • ykslaihduttaja

      Nopeaa on toimitus jenkkilästä! Viikko sitten perjantaina tilasin ja tänään oli postilaatikossa paketti. Olin sitten vaan tilannut jauheena, mutta saman asianhan tuo ajaa ja helppo ottaa veteen sekoitettuna yms.

      • jusustiina

        maistuko pahalta?!? ku mä tilasin ja sain tänään ja se oli sitten sitä jauhetta.. mitä muuta mun pitäis ottaa huomioon kun tota alkaa käyttää?!?! vettä tietty pitää juoda ainakiin sen 2-3 litraa vai?!?! onko jotain muita vitamiini/ valmisteit mitä pitäis ottaa ton kanssa?!? ku joku tuol puhus siit kromist?!?!?


    • tilaisi

      Mikä se nuista tuotteista on oikea?siis konjak.

    • sfgfndndn

      Itse ostin jo aikasemmin hyvä tuote:) suosittelen

    • oikee--enkeli

      ..niin onko tuossa tuotteessa samassa se kromi?!

    • dfvbd

      Ei ole kromia iherbin sivuilta saa kromia myös halvalla jos sieltä tahtoo tilata.
      Ei se kromi mikään ihme aine ole se vaan hillitsee hieman makean himoa.

    • cnggnthn

      paras laihdutus tuote

    • dfbdfbd

      Samaa mieltä

    • 0986jo

      Paljonko olette saaneet pudotettua?

      • Anonyymi

        Puolessa vuodessa -13 kg, aika hyvä 😉


    • bfbxfn fxgn

      itse olen tiputtanut 2 kuukaudessa 10kg:)

    • aapuva,,ss

      Konjak-kapselit järkyn isoja..Eikö voi aukaista ja heittää kiisselin tai jogurtin sekaan vai täyttääkö jo sitten ruokatorvea?

      • Toiveissa

        On muuten tabletteinakin. Itse meinaan niitä hommata (tai jauhe) kun en voi niellä kapseleita kokonaisina.


    • easymed
      • nmerkitön

        Onko tuo oikeasti halvempi? Konjakissa on 180 kapselia eli kuukauden annos, tuo kestää kaksi viikkoa.

        Nimim. 16 kiloa laihduttanut nälkää näkemättä. Ja tällä aikaa joku oli syönyt nimimerkkini!


    • yksvua

      Mites glucomannailijoilla menee? Itsellä tuntuu, ettei enää oikein auttais.

      • kokeilija2

        Meneehän tuo, edelleen g-mannania syön mutta välillä unohtuu. Jouluherkut veivät kyllä mukanaan. Ehkä noihin kapseleihin on tosiaankin niin tottunut, että alun into on vähentynyt - ja toisaalta painon jo pudottua ei pysty enää niin suurella vajeella laihduttamaan kuin aluksi.

        Tänään kävin taas uuden purkin ostamassa. Kiloja on tippunut jo lähes 20, mutta pientä takapakkia joulusyömisistä tulee kyllä (jouluna jätin kapselitkin väliin).

        Ai niin ja marraskuussa lomailin kaksi viikkoa, silloin en myöskään kapseleita syönyt. Tämäkin vähän hidasti painonlaskua, kun tuli syötyä ja juotua löysin rantein.


    • pikkulaihuttaja

      Itse tilasin konjamin tätä kautta ja täytyy sanoa, että on kyllä hyvä valmiste!

      http://laihduta.biz.ly/

      paino on pudonnu jo 30kg/6kk, lähtöpaino oli 150kg eli ihan mukavasti.

      Tavoite on 70-80kg ku pituutta on kuitenki se 170cm

      Mutta ei kait siinä, Konjam on hyvä juttu, onneks välillä tulee markkinoille jotain oikeasti hyviä laihdutustuotteita niin saa nää makkarat kyytiä ;)

      • fdbdfb

        konjamin on vaan tuotenimi samaa tavaraa kuin iherbissä mutta kalliimpaa


    • Pirputs

      Onko konjamin samaa kun konjak? Olen kaikenlaisia tukikeinoja kokeillut mutta nyt kun olen vajaan viikon syönyt konjak- valmistetta niin tämä on ehdottomasti toimivin! Ruoka-annokset voi pitää pienempinä, ja ruokailuvälin 3 tunnissa.Aiemmissa laihdutuksissani on ärsyttävintä ollut se, että syömisien välillä ajattelee jatkuvasti seuraavaa syöntikertaa, ja ajatukset pyörivät koko ajan ruoan ympärillä. Tosin nyt ajattelen koko ajan vaan että " hitsi, täähän taitaa toimia ihan oikeasti "..

      .Mikään ihmetuote tämä ei ole, mutta mielestäni ainakin toistaiseksi hinnan arvoinen.Olen kirjautunut kalorilaskuriin, ja tavoitteeksi laitoin - 500 g viikossa, katsotaan miten käy.

    • fnfxnxf

      Sama tuote

    • bsbdxfd

      Hyvä tuote itse olen laihtunut jo pikkasen alle 10kg eikä tehnyt edes tiukkaa vielä olisi 15kg jäljellä:)

    • dgdg1

      Kannattaa kokeilla ja iherbistä saa halvalla.

    • fdsdfsad
    • ehrgere

      Täältä just tilasin tulee matkarasia kylkiäisenä, niin kapselit aina mukana.

      mielenkiinnolla odotan tulevaa, jihuu!

      http://superkuitu.info

    • ArmikasVuolle

      Täältä saa Konjam lisäravinnetta edukkaasti tutustumis hintaan, ite tilasin ja oon tyytyväinen: http://konjam.biz.ly/

    • Niina La

      Hei! Itse olen käyttänyt nyt viikon ja kiloja lähtenyt 2. Ylipainoa minulla on 10 kiloa. Eihän tämä painonlasku ole yksistään Konjakin ansiota, olen muuttanut myös ruokavalioa ja lisännyt liikuntaa, mutta tukena on tosi hyvä, ei nimittäin ole nälkä ollenkaan eikä tee mieli syödä makeaa.

      • Meikämandoliino

        Hei, Niina La! Itselläni on saman verran pudotettavaa, siis se 10 kg. Tänään tilasin Konjakit ja ensi viikolla varmaan saan jo aloitella kuuria. Jännittää! :) Pitutta minulla on 166cm ja ikää 34v. Paino keikkuu 80kg kieppeillä... :( Eli reilusti BMI:n normaalipainon yläpuolella. Hienoa kuulla, että makeanhimo on kadonnut. Tsemppiä sinulle! Perässä tullaan!


    • saanapaana

      Mietin tässä, että kannattaako mun kokeilla? Oon 23v nainen, kiinteytymässä ja oon 169cm / 62kg painoa. Meneekö liian tyhmäksi jos rupeen tommosia veteleen ja pysyn vaan siinä salissa?

      • N172/90

        Saanapaanalla ei ole painoa, mitä pudottaa. Jos "kiinteyttää" haluaa on liikunta ainut joka siihen auttaa. Ja nimenomaa punttisali. Noista lukemista joudut vielä painoa nostamaan jos haluat lihasta..


      • saanapaana
        N172/90 kirjoitti:

        Saanapaanalla ei ole painoa, mitä pudottaa. Jos "kiinteyttää" haluaa on liikunta ainut joka siihen auttaa. Ja nimenomaa punttisali. Noista lukemista joudut vielä painoa nostamaan jos haluat lihasta..

        Minkä takia paino nousee? Nytte on tseasiassa parikiloa noussu, ihmettelen kovasti. Tuntuu j että oon vaan lihon kun tupakan lopetin 11vko sitten ja aloin salin samalla. aattelin van että tää lääke nopeuttais sitä painon putoamista ja samalla ei tekis mieli syyä niin paljoa mitä se tupakan lopettaminen aiheuttaa.


      • N172/90
        saanapaana kirjoitti:

        Minkä takia paino nousee? Nytte on tseasiassa parikiloa noussu, ihmettelen kovasti. Tuntuu j että oon vaan lihon kun tupakan lopetin 11vko sitten ja aloin salin samalla. aattelin van että tää lääke nopeuttais sitä painon putoamista ja samalla ei tekis mieli syyä niin paljoa mitä se tupakan lopettaminen aiheuttaa.

        Tupakoinnin lopettaminen aiheuttaa makuaistin paranemisen, joka puolestaan voi aiheuttaa painon nousua. Lisäksi olet aloittanut salilla käynnin, joka johtaa lihasmassan kasvuun.


      • Luontaistuoteneuvoja
        saanapaana kirjoitti:

        Minkä takia paino nousee? Nytte on tseasiassa parikiloa noussu, ihmettelen kovasti. Tuntuu j että oon vaan lihon kun tupakan lopetin 11vko sitten ja aloin salin samalla. aattelin van että tää lääke nopeuttais sitä painon putoamista ja samalla ei tekis mieli syyä niin paljoa mitä se tupakan lopettaminen aiheuttaa.

        Parin kilon vaihtelut on ihan normaaleja päivän ajankohdan mukaan. Lisäksi naisilla kuukautiskierron aikana paino saatta heitellä kolmekin kiloa, vaikka menkkoja ei olisikaan esim. kierukan vuoksi.

        Nälän tunteeseen kokeilisin sinun sijassa kromia, joka tasapainottaa verensokeria. Kromi pitäis olla semmoinen pitkävaikutteinen ja 100 µg päiväannos.


    • tilaus2

      Saako suomesta tilattua konjak-tuotetta ja jos saa niin mistä?

      • MuumiMammi

        Tuossa ylempänä on linkki


      • laihduttaja77

      • konjak3458y
        laihduttaja77 kirjoitti:

        aitoa konjak-tuotetta löytyy postimyynnissä ainaki tommosest osoitteest:
        http://www.hyvaolo.com/2013/04/mita-on-konjak-laihdutusvalmiste.html
        Luotettava postimyyntifirma ja nopeasti tulivat perille.

        Tasaisin välein ateriointi joutuu verensokerin heilahtelut aisoissa ja hillitsee napostelua. Glucomannan saapui Aasiasta Suomeen. Viime aikoina huomattavasti myönteistä julkisuutta saanut glucomannan-kuitu onkin peräisin Aasiasta. Aasiassa kasvavan amorphophallus konjak-kasvin juuresta saadaat sitä melkein kaloritonta kuitua, mitä monet pitävät melkein ihmelääkkeenä.
        http://www.glucomannan.fi/konjak/


    • KEVENTÄJÄ79

      moikka

      alotin viikko sitten su konjak:n syönnin ja sohvaperuna alkoi hieman liikkua ulkona ja jumpatakkin kotona =) entinen suklaan suurkuluttaja on nyt mielissään ei oo tehny mieli herkkuja saati grilliruokia =)
      oon 34v 166cm ja lähtöpaino oli jotain 82kg nyt 78.6kg eli erittäin tyytyväinen ja tuntuu todella mukavalle tavalle tavotella tuota 68kg minkä aattelin alunperin olevan mulle sopiva paino =)
      tilasin iherb:sta 3 purkkia ilman kromia kun se paketti oli loppuun myyty täytyy sitä kromia ostaa sit apteekista siihen lisäksi
      tsemppiä kaikille tää on kyl varma ja toimiva tie parempaan oloon =D

    • mummi

      onko konjam ja konjak eri tuotteita??kunpi tulee edullisemmaksi?

    • t.n-62

      hellou ! aivan mahtavia pudotuksia aivan kateeksi käy:( mutta auttakaa minua olen lähdössä 1.6 lomalle ja on pakko saada kroppa läskeistä vähemäksi niin tuossa ajassa mitä voisin tehdä ostaisinko paasto juomat että sillä saisin aluksi lähöt vai kerkiääkö konjakilla tähän hätään laihduttaa.antakaa vinkkiä ja äkkiä huomena on jo pakko mennä kauppaan...

      • Daddiiii

        Samaa täällä 14.7 olis matkalle lähtö.... Painoo on 88kg pituutta 165cm. Ostin eile lifest kahen viikon paketin ja tilasti herb.comsita kaksi 180 pakkausta. Ei kun kokeilemaan.


      • t.n-62
        Daddiiii kirjoitti:

        Samaa täällä 14.7 olis matkalle lähtö.... Painoo on 88kg pituutta 165cm. Ostin eile lifest kahen viikon paketin ja tilasti herb.comsita kaksi 180 pakkausta. Ei kun kokeilemaan.

        Hellou.ostin tänään konjakkia. ensten kokeilen et tehoaako ja sitten ostan jos tepsii, niin lisää. ei nyt nuin paljon läsää kuin toiseks ensinmäisellä kirjoittajalla mutta ,kesää kohden kyllä meinaan tiputtaa painoa onhan sitä 20kg 160.5 cm sairaan paljon jos ei nyt kerkiä tälle lähdöille tipauttamaan .


    • ronja3

      Onkos nuo tabut turvallisia?

    • bdbdb

      Ihan turvallisia on se turpoaa mahassa ja tulee ulos eli ei imeydy kehoon.
      Eu on antanut tuotteelle jonkin lausunnon että edistää painon pudotusta.
      Kannattaa vaan oikeesti tilata Iherbistä saa niin paljon halvemmalla mutta jos liikaa rahaa on niin Suomestakin saa:)

      • daddiiii

        Moikka! toinen päivä meneillään jo -2kg lähtenny,eikä oo nälkä yhtäään!! Tilasin noita tabuja iherbist,mut tarviiko syödä sitä kromia lisää?? Konjakissa sitä on jo valmiina mut onkoha niissä...?


      • Minä vain....
        daddiiii kirjoitti:

        Moikka! toinen päivä meneillään jo -2kg lähtenny,eikä oo nälkä yhtäään!! Tilasin noita tabuja iherbist,mut tarviiko syödä sitä kromia lisää?? Konjakissa sitä on jo valmiina mut onkoha niissä...?

        Montako otatte päivässä? ja odotatteko sen puoli tuntia mitä purkissa lukee ennenkuin syötte? .....


    • laihdunkokoskaan?

      Itsekkin aloittanut syömään Konjak valmistetta tänään. Kuinka nopeasti ruuan ajatteleminen loppuu? Ainoa mitä nyt mietin on että menisi nyt tää 2,5h vielä että pääsis syömään (syön siis 3h välein mutta viime syömisestä n. 30min jo) ... turhauttavaa. Ruoka on hyvää ja annoskoko todella pieni. Silti mielessä pyörii kaikenlaiset herkut.. pudotettavaa olisi n. 20kg näin alkuun ja jos siitä vielä saa niin toiset 20kg. Urakkaa on. Tsemppiä!

    • KOkeillaan
    • t.n-62

      Heippa. niin se viikko sitten meni konjakien merkeissä ja voin ihan hyvällä fiiliksillä kertoa että viikossa tippu -1.700 että olen ihan tyytyväinen. ja jos nyt tuota vauhtia tippuu niin enköhän kerkiä hyvään kuntoon kun lähden lomalle. ei muuta kuin kuullaan taas seuraavalla viikolla nousut tai tippumiset .

      • t.n-62

        Heippa taasen! jo toinen viikko meneilään paino tippui -1.700 hyvältä tuntuu konjakiien voimalla. ensimmäiset viikot meni pääkipun merkeissä, mutta ne on jo taakse jäänyttä elämää. olen taasen tyytyväinen tiputukseeni:) .kahden viikon aikana -3.400 tippunut se on hyvä että -1.700 kg viikossa tippuu .HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA JA KUULLAAN TAASEN KOLMANTENA VIIKKONA LASKUT JA NOUSUT.


      • t.n-62
        t.n-62 kirjoitti:

        Heippa taasen! jo toinen viikko meneilään paino tippui -1.700 hyvältä tuntuu konjakiien voimalla. ensimmäiset viikot meni pääkipun merkeissä, mutta ne on jo taakse jäänyttä elämää. olen taasen tyytyväinen tiputukseeni:) .kahden viikon aikana -3.400 tippunut se on hyvä että -1.700 kg viikossa tippuu .HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA JA KUULLAAN TAASEN KOLMANTENA VIIKKONA LASKUT JA NOUSUT.

        Heips taasen .kolmas viikko meneilään 300 nousu painossa. en tiedä oikein miksi vaikka ruokatottumuksiani en ole muuttanut .se vain että olen todella pitkiä kävely lenkkejä tehnyt. ja salilla käynnit lisää nyt .joka toinen pvä pitkiä lenkkejä ja toinen pvä sitten sali päivä. en tiedä sitten mikä mättää jos alkaa nousuja tulemaan. no mutta kuulaan, sitten taasen.en viellä ole 300 nousun takia kirvestä kaivoon heittänyt .ILOISTA VAPPUA JA KUULAAN TAAS ENSI VIIKOLLA


    • Konjakkunniaan

      Hihii! Itsellä painoa lähtenyt peräti 2kg viikossa. :-) Kertokaahan muutkin kokemuksianne.

    • kääk!

      Aloitin pari päivää sitten, ja nyt kahtena päivänä konjak-tabletit ovat tulleet ulosteen mukana ulos, vähän turvonneina muttei sulaneet juurikaan. Mistä voi johtua?? :o Juon paljon vihreää teetä, voiko vaikuttaa nopeaan aineenvaihduntaan... En tiedä. Aamulla tuli kaikki eilen otetut 6 tabua ulos. :(

      • ei sula ei

        Mulla käy samalla lailla, jostain syystä ei kapselit sula? Syön niitä iHerbistä tilaamia glucomannaneita. Mietin voisko johtua närästyslääkkeestä? Syön päivittäin reseptillä Somacia.


      • Luontaistuoteneuvoja

        Sun mahahapot ei siis hajota sitä kalvoa. Olisko sulla kenties Helikobakteeri?! Se esim. muuttaa mahan happopitoisuutta.


    • AnnaLiisaPeuhu

      Jos joku haluaa tutustua tähän ihmeelliseen laihdutusvalmisteeseen halvalla niin täältä saa näytepakkauksen: http://glucomannan.eu.pn/

      • Ei uponnu

        Höpö höpö näytepakkaus halvalla, kun lukee ehdot niin tilaamalla näytepakkauksen sitoutuu ostamaan joka kuukausi kalliit tabletit. Sopimuksesta pääsee irti palauttamalla tuon "ilmaisen" näytteen avaamattomana :D


      • jatta
        Ei uponnu kirjoitti:

        Höpö höpö näytepakkaus halvalla, kun lukee ehdot niin tilaamalla näytepakkauksen sitoutuu ostamaan joka kuukausi kalliit tabletit. Sopimuksesta pääsee irti palauttamalla tuon "ilmaisen" näytteen avaamattomana :D

        Mihin osoitteeseen voi palauttaa, minulle tuli uusi satsi ja lasku, sekä vielä lähettävät yhden, taas ihan huijausta,,,


      • tulipahan kokeiltua
        Ei uponnu kirjoitti:

        Höpö höpö näytepakkaus halvalla, kun lukee ehdot niin tilaamalla näytepakkauksen sitoutuu ostamaan joka kuukausi kalliit tabletit. Sopimuksesta pääsee irti palauttamalla tuon "ilmaisen" näytteen avaamattomana :D

        Kyllä se onnistuu vain tuon näytepakkauksen tilaaminen (maksat vain postikulut 4,90 eur) ja ilmoitat 14 päivän kuluessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, ettet enää halua jatkossa lisää. Ei mitään ongelmia ainakaan minulla ollut peruutuksessa.


    • Römppä

      Tänään tuli ensimmäinen Konjam paketti, nyt mietin uskallanko aloittaa kun muutenkin pitää "rampata" vessassa niin entäs sitten kun syö tätä ainetta ??
      Eli ruiskiiko molemmista päistä vai toimiiko maha ihan kunnolla eli ei mtään ripuli juttuja.

      • AnjaLiinas

        Römppä, ota huoletta vaan, ei mitään hätää, itekkin käytän nimen omaan tuota suomalaista konjamia, hyvin on paino tippunu kuukauden aikana 5 kg :)


    • sassb

      Hei eli te jotka tilaatte iherbistä mikä on se konjak tuotteen nimi jossa sitä kromia on?kauanko kestää että tuotteet tulevat?entä miten maksaminen pitkääkö luottokortilla maksaa vai sitten kun paketti saapuu?

    • ryjyrsj

      HELPPO, SÄÄNNÖLLINEN RUOKAVALIO & PÄIVÄOHJELMA (kannattaa kirjoittaa/tulostaa jääkaapin oveen noudattamisen helpottamiseksi):

      klo 8:00 aamupala:
      - kaksi leipää, päälle esim. tomaattia, kurkkua ja juustoviipale
      TAI
      - lautasellinen kaurapuuroa (hiutaleita 1,5-2 dl), päälle hieman mysliä, marjoja, banaania, marjakeittoa ja/tai jogurttia
      TAI
      - 10 mantelia tai muuta pähkinää, 2 dl maustamatonta jogurttia, 1 banaani
      JUOMAKSI: 1 kuppi kahvia/teetä/maitoa/tuoremehua

      klo 11:00 välipala:
      - välipalapatukka
      TAI
      - ruisleipäviipale, jonka päällä tomaattia tai kurkkua
      TAI
      - 2 dl maitorahkaa tai kermaviilia 1 purkki ananasta
      JUOMAKSI: 1 lasi vettä/kahvia

      klo 14:00 päivällinen:
      - 2-4 perunaa, hieman kastiketta, puolet lautasesta salaattia tai vihanneksia
      TAI
      - 1-2 kauhallista riisiä kanankoipipala ilman kuorta sekä hieman salaattia
      TAI
      - 1 lautasellinen puuroa marjoilla tai marjakeitolla
      TAI
      - puolikas makkara, puolet lautasesta salaattia tai vihanneksia
      TAI
      - 1-2 kauhallista makaronia tai makaronilaatikkoa, puolet lautasesta salaattia tai vihanneksia
      TAI
      - 1-3 kauhallista maksalaatikkoa, puolet lautasesta salaattia tai vihanneksia
      TAI
      - 2-5 kauhallista kaalilaatikkoa, puolet lautasesta salaattia tai vihanneksia
      JUOMAKSI: 1-2 kuppia maitoa tai vettä

      klo 17:00 välipala:
      - välipalapatukka omena
      TAI
      - ruisleipäviipale, jonka päällä tomaattia ja kurkkua
      TAI
      - banaani 2 dl maustamatonta jogurttia
      TAI
      - kaurapuuroa (hiutaleita 1,5-2 desiä)
      JUOMAKSI: 1 kuppi kahvia/teetä/maitoa

      klo 20:00 illallinen:
      - 1 kauhallinen riisiä, kastiketta ja salaattia
      TAI
      - kanankoipi salaattia 1-2 rkl raejuustoa
      - 1-2 palaa tummaa suklaata
      TAI
      - 2-4 perunaa, kastiketta ja salaattia
      TAI
      - 1 kourallinen ranskanperunoita (lisukkeena 2 nakkia/lihapullaa/kananuggetia tai puolikas makkara) vähän ketsuppia/sinappia paljon salaattia
      JUOMAKSI: 1 kuppi kahvia/teetä/maitoa/vettä tai tuoremehua

      klo 21:00 tehtävät:
      - nosta 2-3 kg painoja 30-50 kertaa
      - mene kyykkyasentoon selkä ja vatsa suorassa ja nouse ylös (yritä pitää kantapäätkin lattiassa ja mene niin alas kuin pystyt), toista 10-25 kertaa
      TAI
      - mene kävely- tai hölkkälenkille 20-60 minuutiksi
      - venyttele jalkojasi esim. seisoessasi yrität kurottautua käsillä maahan, pysy venytysasennossa niin kauan kuin kestät
      JUOMAKSI: 2 lasillista vettä

      klo 22:00 iltapala:
      - banaani ja max. 10 mantelia tai muuta pähkinää
      TAI
      - ruisleipä (päälle esim. 1-3 kinkkuviipaletta, kurkkua ja tomaattia)
      JUOMAKSI: 1-2 kuppia maitoa, kaakaojuomaa tai vettä

      klo 23:00 viimeistään nukkumaan:
      - jos televisiosta tulee ohjelmia, tallenna digiboxille ja katso seuraavana päivänä esim. jumpan yhteydessä.

      1-2 kertaa viikossa voit pitää halutessasi herkutteluillan. Vaihtoehdot (valitaan VAIN YKSI seuraavista):
      - vähärasvaisia tai rasvattomia popcorneja
      - lautasellinen suklaapuuroa (= kaakaota puuroa)
      - max. 4 palaa tummaa suklaata
      - max. 2 palaa maitosuklaata
      - neljäsosa pullasta, pasteijasta tai leivoksesta
      - dippiä lautasellinen porkkanoita ja kurkkuja
      - puolikas makkara sinapilla tai ketsupilla
      - tikkujäätelö tai 1 dl pakettijäätelöä

      • Eveliina-72

        Kamalan huonot ohjeet sinulla, hiilarimäärä nousee päivässä huippulukemiin. Tuolla menetelmällä ei laihdu kukaan.


    • HelmiKilo

      Uuh, tää on kyllä paras laihdutus tuote aikoihin :) mii likes :) on kyllä helppoa ja muutenki on hyvä olo ku ei oo koko ajan ärsyttävä nälkä niin ku monessa muussa dieetissä.

      Paino on tippunu 3 viikossa 4kg, ja oon todellakin lipsunu välillä vähän ns. terveellisestä ruokavaliosta :D ei maha mitään ku nami on niin hyvää.

      ite bongasin netistä konjam tarjouksen josta tilasin ja oon ollu tyytyväinen asiakas, monessakin suhteessa: http://is.gd/konjamtarjous

      Eni vei, tällä mennään, tavoite on saada paino putoomaan vielä 8kg, jonka en kyllä usko olevan kovinkaan vaikea suoritus ja sitten uskaltaa laittaa jo biksut biitsille :) semiä kaikille :)

    • http://www.iherb.com/Now-Foods-Glucomannan-575-mg-180-Capsules/6673


      Kyllä suomessa osataan rahastaa. Yllä i.herbistä periaatteessa sama valmiste relu 11dol, eli reilu 8e hintaa. Samat aineet. Hitto mitä tekisinkään ilman noita kansainvälisiä kauppoja. Töööt! ; ) Etsikää muitaki juttuja tuolta, vitamiineja, proteiineja, löytyy halavalla suomen hintoihin verrattuina, ja ei sisällä mitään kanankakkoja, ihan yhtä luotettavia. Hyvää halavalla.

      • Kadoksiin

        Itse olen käyttänyt Konjak tabletteja nyt viikon ja paino tippunut 2 kg. Minulla ongelma on säännöllinen syöminen. Olen pienen lapsen äiti ja tuntuu et ei ennätä syödä terveellisesti joka välissä. Olen sitten jättänyt aterioita väliin. Ajattelin kokeilla konjakin lisäksi nutrilet patukoita. Voisinko korvata niillä jonkun aterian, jos en ennätä tekemään ruokaa? Ajattelin lähinnä hätävaraksi eli käyttäisin kerran / pari viikossa? Kuulostaako huonolta idealta? Söin konjakin ja Patukan ja hyvin piti nälkää.


      • säästeliäs

        Saa halvemmalla vaikka joutuu lisäksi maksamaan Suomen Tullille tuotteen arvonlisäveron kun se tuodaan EU:n ulkopuolelta. Eli jos haluaa vielä säästää arvonlisäveroosuuden niin kannatta tilata tuotteet jostain EU:n alueelta :) Muutamia linkkejä niihin on yllä ollutkin


      • konjak34857
        säästeliäs kirjoitti:

        Saa halvemmalla vaikka joutuu lisäksi maksamaan Suomen Tullille tuotteen arvonlisäveron kun se tuodaan EU:n ulkopuolelta. Eli jos haluaa vielä säästää arvonlisäveroosuuden niin kannatta tilata tuotteet jostain EU:n alueelta :) Muutamia linkkejä niihin on yllä ollutkin

        Japanissa konnyaku onkin havaittu erittäin monikäyttöiseksi. Sitä onkin aikaisemmin valjastettu myöskin makeisien valmistukseen. Kiinassa konjak-juurta käytetään erityisesti voimakkaista mauistaan tunnetussa Sichuanin keittiössä. Chilin, valkosipulin, seesamin ja inkivärin aromit sopivatkin reippaan yhteen tän mietomakuisen kasvin kanssa. http://www.glucomannan.fi/konjak/


    • betty3

      KOITA NYT PIENEN LAPSEN ÄITI OTTAA JÄRKES KÄTEEN. jos ongelmasi on säänöllinen syöminen voi jessus MISTÄ NÄITÄ KADOKSISTA NAINEN TIPPUI MIKÄ MAA!!!

    • NiinaLa

      Itse olen nyt käyttänyt Konjak valmistetta noin 5 viikkoa ja on ollut ainakin minulle hyvä, paino on pudonnut noin 5 kiloa ja olen päässyt armottomasta karkin syönnistä eroon. Mielestäni hyvä tuki painonhallintaan. Tietysti olen muuttanut myös ravintotottumuksia ja lisännyt liikuntaa. Itse otan kyllä aina silloin tällöin aterian korvikkeena noita patukoita, nutrilett yms vastaavaa. Aina silloin tällöin on tilanteita, että ei pysty syömään terveellistä ateriaa, niin mieluummin korvaan sen tuollaisella patukalla kuin ahmasen suuhuni vaikka hampurilaisen.

    • frodostiina

      Nyt kokeilussa toista päivää. Itse syön muuten hyvin joten paitsi iltaisin, joten otan vain 1 kerran 2 taplettia. Eilen ainakaan en kärsinyt nälästä, mutta...

      se mistä nyt kärsin on todella epämielyttävä olo vatsassa ja suolistossa, vaikka olen juonut ohjeiden mukaan 2 lasia. Tällä ololla ei todellakaan tee mieli syödä, kun on sellainen olo, että olisi syönyt jalkapallon ja yrittää siirtää sitä pikkuhiljaa ohutsuolleen... Olo kyllä helpottaa muutaman tunnin kuluttua, mutta en voisi kuvitellakkaa, että haluaisin työpäivään häiritsemään keskittymistä tälläistä oloa. Mutta ainakin eilisen perusteella en tarviikkaan enempää tuota tuotetta, kun paino tippui jo 700 g vuorokaudessa.

      • Rva 90 kg

        Omat kokemukseni: kolmessa viikossa tippui painoa 8 kg.

        Mutta, minulle tuli ihottumaa, sellaista nokkosnäppyä.
        Lisäksi vatsan toiminta lähes lakkasi kokonaan vaikka lisäsin veden juontia viiteen litraan. Tuli tuollainen jalkapallo-turvotus fiilis.
        Kaiken huipuksi taisin saada kromia liikaa. Pillerin oton jälkeen alkoi huimaamaan ja huomasin esim. kynsien alle oli tullut oudot punaiset jäljet.
        Koska söin muuten normaalisti, en syönyt muita vitamiini/ravinnelisiä niin päättelin että ainoa asia mikä voi tämän aiheuttaa on konjak.
        Toipuminen normaalioloon tabujen lopettamisen jälkeen kesti toiset kolme viikkoa enkä vieläkään voi sanoa että vatsan toiminta olisi normaali.

        Paino ei ole onneksi noussut (tai ei ainakaan vielä ole noussut) ja harmittaa suuresti etten voi jatkaa käyttöä. Olen pari kertaa kokeillut, ja ihottuma tulee heti.

        Varsinkin alkuun oli aivan humaantunut laihduttamisen helpottumisesta. Toivottavasti muille ei tule mitään sivuvaikutuksia.


      • frodostiina

        Täytyy sanoa että nyt kun on kolmas päivä, niin enään ei oli tuota jalkapallo ilmiötä. Mutta voimat kyllä loppui tänään puutarhatöissä kesken. Nyt täytyy kyllä hieman tankata, että jaksaa alkaa jumppaamaan....


    • Ei toimi?

      Taitaa olla ihan huuhaata tämäkin.

      Tuossa edellä olikin jo muutama kirjoitus, että tulevat kokonaisina ulos. Olen pureskellut ne tabletit palasiksi ja niellyt sen jälkeen n. 0,5 litran veden kera. Tulee silti palasina pihalle. Jännä juttu, koska lämpimään veteen ainakin turpoaa kun laittaa vesilasiin. Kyseessä siis Konjak. Kokeilin nyt juoda kuumaa teetäkin päälle, saahan nähdä turpoaako paremmin. Ruokahaluun ja ruokamääriin ei ole vaikuttanut mitenkään. Taitaa olla placebo-vaikutusta, jos laihtuu ;-). Viikko tosin vasta takana, seuraillaan...

      Hiukan heikotusta tuntuu välillä. Kromi?

      • Luontaistuoteneuvoja

        Olisko sunkin mahahapoissa jotakin häikkää. Jos kaikki muut ruuat sulavat (esim. salaatinlehdet, maissi ja jauheliha) on vika tuotteessa, mut muuten epäilisin mahanhappotasapainoa. pH-Balance ja Pascoe -jauhe on hyviä apuja tähän, jollei aiheuttajana ole Helikobakteeri.


    • t.n-62

      Hei .olen jo kolme viikkoa jo käyttänyt mutta huimausta huomattavissa sekä veto pois :( jos tilanne jatkuu niin joudun lopettamaan konjakin käyttämisen.harmi kun pääsee vauhtiin niin jotain tälläista tapahtuu sitten ......LIIKUNTAA ON LISÄTTY SALILLA KÄYNIT

    • Tyynepä

      t.n-62...Paljo on paino pudonnut 3vko?

    • t.n-62

      Hellou.kolmessa viikossa tippui 3,4 kg että olen ihan tyytyväinen. mutta kiinteytynyt olen ja sen huomaa. tässä nyt nousee ja laskee paino. ruokatottumukset on ihan samat kuin ennenkin en ole muutoksia tehnyt isompia kuin leivän jätin pois, tilalle näkkäri josta olen kuitenkin aiemmin tykännyt.polvi alkaa reistaileen kävelyn seurauksena koska kävelen pitkiä lenkkijä melkeimpä päivittäin ja kuntosalilla myös .HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !

      • Laihukainen leivätön

        Miksi arvelet jättäneesi leivän pois kun vaihdoit sen näkkileipään? Voi hyvän tähen näitä ääliöitä!


    • waltteriw

      kiinostaa miten konjak vaikuttaa suolen toimintaan?

    • aadaliina2

      www.konjamlaihduttaatutkitusti.tk

    • k..s80

      Heips kaikille!!!

      Liityn uutena tähän keskusteluun ja haluaisin tietää, että mihin kellonaikoihin otatte glucomannania ja mnkä verran??

      Tilasit iherbista Glucomannan 575mg- from konjak roottia.
      Aikasemmin kokeilin Konjakkia ja hyvin tuloksin yhdistetynä urheiluun ja ylipainoa mulla on vielä aikas reilusti.

    • NuttyKitty

      Konjak toimii kyllä, mutta ei se mulla ainakaan mitään "tosi täyttä olo tee", ja siis kannattaa muistaa mikäli laihduttaa tosi matalilla kaloreilla eli alle 1000kcal päivässä niin kuin minä, niin ei tuo Konjak sitten poista sitä heikotusta joka tulee matalilla kaloreilla, poistaa vatsasta sen kurnimistunteen. Nii ja mä otan 2 tbalettia yleensä ennen lounasta klo 11.30 aikaan, sitte päivällä klo 15 ja ennen illallista klop
      18

      • NuttyKitty

        Tsori typot :) Nii ja tosiaan kun alotin ensin jutan gofatgon niin mulla lakkas heti suoli toimimasta, mutta kun aloin syömään konjakkia niin alko suoli taas toimimaan eli syön jo pelkästään senkin takia niitä :)


    • J.J. Korhonen

      Kautta aikain on ollut myös lummetuotteita. Myydään ja sanotaan sisältävän.. Viimeksi tämä D-vitamiinit kohu, joka todistettiin "vääräksi" haudattiin ja kassa kilisee.

      Epäilyttää nuo ulosteissa kokonaisina löytyneet!

      http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/SU1281252/SubProducts/SU1281252&ChangeAction=SelectSubProduct

      http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/GUAREM-rakeet-ummetuksen-hoitoon-500-g

      Aloin tekemään omaa juttuani noilla.

      Guarem on tuttu jo ennestään minulta on poistettu sappi joten sillä imeytetään ylijäämä sappihappo joka valuu muuten itsekseen vauhtiviivaksi kalsareihin ei muuten lähde edes pyykin pesussa...

      Kelasin olen syönyt nyt n. viikon ja ei tee mieli ostella makeisia, eikä muutakaan makeaa.

      Jumahtaneen ulosteen saa liikkeelle Magnesiumilla..
      .

    • vanhanaikainen:(

      Saako tätä konjak valmistetta muualtakin kuin netistä? Ihan perinteisin keinoin läheisestä apteekista/luontaistuotekaupasta tms?

    • TRE25N

      Uutena liityn ketjuun.

      Ihan ekana edelliselle kirjoittajalle "vanhanaikainen:(" Konjak:a saa ostettua ihan luontaistuotekaupasta, itse ostin tänään Lifestä. Onhan se varmasti paljon hintavanpaa kuin netissä, mutta ajattelin koittaa silti. 90tbl 29€.

      Millaisia huonoja sivuvaikutuksi olette tuotteesta kokeneet? Itse olen herkkävatsainen ja vähän epäilyttää miten vaikuttaa vatsantoimintaan. Ajattelinkin aloittaa annostuksella 1tbl 3sti päivässä sen kahden tabtelin sijaan ja aktsoa mitä maha tykkää.
      Toinen mitä mietin on, että kuinka nopeaa se tabletti alkaa sulamaan, kun tablettien ottaminen on vähän hankalaa itselleni (ihan perus buranakin tuottanut joskus kauheat ongelmat), että turpoaako se sitten jo suussa, jos en saa nialastua tarpeeksi nopeaa :D

      • NiinaLa

        Ei se sula suussa, ehtii hyvin nielaista. Itse olen ollut Konjakilla reilun pari kuukautta, välissä oli viikon tauko, kun olin lomalla, enkä ajatellutkaan silloin painonhallintaa. Kiloja on lähtenyt yhteensä 8, ja kuten aiemminkin olen todennut, se ei ole pelkästään Konjakin ansiota vaan Konjak on minulla tukena. Makeaa ei tee mieli. Syön säännöllisesti aamupalan, lounaan ja päivällisen ja lisäksi pari välipalaa.
        Liikkumista olen myös lisännyt. Vielä noin 5-7 kiloa pois ja olen tyytyväinen. Lähtöpaino 73 kg, pituutta 160 cm. Tavoitteena siis 58 -60 kg.


    • KatarinaP14

      Moikka kaikille!

      Olen tässä muutamaa keskustelupalstaa lueskellut ja järkyttynyt kovasti siitä miten ihmiset ehdottelee iHerbin "vastaavaa" glucomannan kuitu tuotetta tai Konjamia jne..

      Saanko sanoa nyt ihan suoraan...

      Olen itse vertaillut Konjak (mezina Oy) ja Konjam (ties kenen) tuotteita. Liuotin siis kahteen eri lasiin lämpimään veteen ja sekottelin (kuten vatsakin niitä sekottaa), että ovatko ne samanlaisia.

      Lopputulos: Käyttäkää nyt ihmeessä se ekstra raha siihen, että ostatte sitä Konjak'ia. Ihan oikeasti.

      Aivan samat lähtökohdat molempien tuotteiden osalla, mutta erona:

      Konjak: turposi tasaiseksi geelimassaksi nopeasti
      Konjam: turposi paakkuiseksi ällötykseksi jota en ikimailmassa kehooni laittaisi...

      Ja ero kylmään veteen laitettuna: Konjak suli ja turposi helposti
      Konjam: Vuorokausi (24h) ei edes rikkonut kapselin liivate pintaa (?!?!?!?)

      !!! JA VIELÄ !!! Konjamia tilatessasi MUISTA LUKEA OSTOEHDOT SEN OSALTA.
      Nyt ne ovat muuttuneet paremmaksi mutta valituksia on netti täynnä, että sen kun lukemaan!

      Konjam ratsastaa Konjak- laihdutusvalmisteen menestyksekkäillä ja luotettavilla siivillä. Sanoen asioita kuten "TV:stä tuttu tuote"????? EIKÄ OLE! Ihan eri... Tekisi mieli puhua kuluttaja-asiamiehelle asiasta... ketuttaa tollaset huijarit.

      Älkääkä nyt suuttuko- ihan vain yritän pitää teidät ajantasalla asioista. En halua vihastuttaa - vaan auttaa.

      • Asioista perillä

        On huijarifirmoja, jotka vieläpä mainostavat, että juuri MEIDÄN tuotteemme on se, jota EU on tutkinut ja kehunut, vaikka EU tutki ainoastaan itse tuottajaportaan glucomannan-raaka-ainetta, sellaista, jota ei myyty minkään tuotteen nimellä.

        Joissain tuotteissa on niin paksu liivatekuori, että se ei sula, ja siksi tabletti tulee kokonaisena ulos, toiset taas saattavat sisältää mitä tahansa epämäräistä massaa varsinaisen glucomannanin lisäksi (erityisesti jenkkiläiset ja aasialaiset tuotteet).
        Varsinkaan nettikaupasta ei kannata tilata ulkomailta mitään halpaa, koska halvalla et hyvää saa.

        On syytä ostaa omasta apteekista tai luontaistuotekaupasta sellaista glucomannania, joka on Suomessa tehty ja jonka pakkauksessa ilmoitetaan valmistavan yrityksen katuosoite ja puhelinnumero. Niitä tietoja eivät huijarit koskaan ilmoita, vaan toimivat pelkällä postilokerolla.

        Loppujen lopuksi se toimivan tuotteen 40 - 50 €/kk. ei ole paljon, kun ajattelet, mitä säästät ruokaostoksissa. Vastaavasti halpatuotteen 20 €/kk. menee takuulla kaivoon.


    • Hölmöläinen

      Tilasin ilmaisen kokeilupakkauksen glucomann-nimistä valmistetta netistä, ja nyt mulle tuli yhtäkkiä kotiin kolmen kuukauden satsi lisää niitä, enkä ole syönyt entisiäkään (lasku 124,60 e) Nämä on kai pakko maksaa ja siitten tulee vielä kolmen kuukauden satsi lisää, vaikka en niitä loppujen lopuksi halua syödäkään. Irtisanoin tilauksen ja olen sitä mieltä, että näin ei voi pakottaa ketään jatkuvaan tilaukseen tällaisella irtisanomisajalla. Huh, onko kellään kokemuksia? olen tyrmistynyt, kauppaa ei voi perua? Firma on glucomannan.fi.

      • KatarinaP14

        ET OLE AINOA!

        Netti on täynnä samanlaisia kokemuksia. (olet muuten sitoutunut 9kk kyseistä tuotetta ostamaan.... jos en oikein muista. saat kolmen kuukauden satsit kolmen kuukauden välein.) AIVAN HARHAANJOHTAVAA.

        En tiedä löytyykö kyseisen (en ehdi nyt käydä tarkistamassa) tuotteen nettisivuilla edes valmistavan yrityksen yhteydtietoja kunnolla. Tähän pitäisi puuttua... Ostoehdot on niin kettumaiset. Olen pahoillani puolestasi.


      • KatarinaP14
        KatarinaP14 kirjoitti:

        ET OLE AINOA!

        Netti on täynnä samanlaisia kokemuksia. (olet muuten sitoutunut 9kk kyseistä tuotetta ostamaan.... jos en oikein muista. saat kolmen kuukauden satsit kolmen kuukauden välein.) AIVAN HARHAANJOHTAVAA.

        En tiedä löytyykö kyseisen (en ehdi nyt käydä tarkistamassa) tuotteen nettisivuilla edes valmistavan yrityksen yhteydtietoja kunnolla. Tähän pitäisi puuttua... Ostoehdot on niin kettumaiset. Olen pahoillani puolestasi.

        jos en siis väärin muista. :) :/


      • ann.koo

        Sama täällä! En huomannut lukea tuota sopimusehtoa, joka on piilotettu sivuille huomaamatomaksi. Ihmettelin todella, kun näytelähetyksessä ei ollut mitään yhteystietoja tai muistutusta sopimusehdoista tai kestotilauksesta. Nyt sain yllätyksenä jättipakkauksen glucomannaa ja tuon 124,60 e laskun. Että voi mennä halpaan. Yritin lähettää viestiä sähköpostiosoitteeseen, että perun ja lähetän takaisin. Mutta arvaan, että vastausta tuskin tippuu.
        Ilmaisia näytepakkauksia ei tosiaankaan ole olemassa. Kyseistä tuotetta saa edullisempaan hintaan vaikka mistä, myös ruokakaupasta.
        Oletko onnistunut tilauksen peruuttamisessa!?
        Onneksi heillä ei ole tilinumeroani.


      • osaaikaeläkeläinen

        Mulle kävi samoin. Tilasin kokeilupakkauksen,enkä muistanut perua. Tuli 3kk annos124,60. Lähetin takaisin ,lähettivät mulle takaisin. Kirje oli mukana. Sanottiin ettei voi perua. Tulee vielä ainakin 3 kuukauden annos,pakko varmaan maksaa. En ole syönyt ainottukaan pilleriä. Arvaa ottaako päähän.


      • Tyhmä
        osaaikaeläkeläinen kirjoitti:

        Mulle kävi samoin. Tilasin kokeilupakkauksen,enkä muistanut perua. Tuli 3kk annos124,60. Lähetin takaisin ,lähettivät mulle takaisin. Kirje oli mukana. Sanottiin ettei voi perua. Tulee vielä ainakin 3 kuukauden annos,pakko varmaan maksaa. En ole syönyt ainottukaan pilleriä. Arvaa ottaako päähän.

        Mulle kävi samoin! Eikä siinä kokeilupakkauksessa edes mainittu, että niitä tulee lisää. Tässä oli siitä maininta.
        Tulee kalliiksi 5 kilon laihdutus.
        Aion palauttaa tuotteen. Sähköpostitse laitoin perumisen.
        Kaikkea sitä tyhmä kokeileekin.
        Lisäksi tuote on "valmistettu" Suomessa ja sitten ei ole mitään suomen kielistä numeroa mihin soittaa. sp- osoitekin oli ihan omituinen.
        Onneksi tosiaan tuli laskun kanssa


      • Tyhmä
        ann.koo kirjoitti:

        Sama täällä! En huomannut lukea tuota sopimusehtoa, joka on piilotettu sivuille huomaamatomaksi. Ihmettelin todella, kun näytelähetyksessä ei ollut mitään yhteystietoja tai muistutusta sopimusehdoista tai kestotilauksesta. Nyt sain yllätyksenä jättipakkauksen glucomannaa ja tuon 124,60 e laskun. Että voi mennä halpaan. Yritin lähettää viestiä sähköpostiosoitteeseen, että perun ja lähetän takaisin. Mutta arvaan, että vastausta tuskin tippuu.
        Ilmaisia näytepakkauksia ei tosiaankaan ole olemassa. Kyseistä tuotetta saa edullisempaan hintaan vaikka mistä, myös ruokakaupasta.
        Oletko onnistunut tilauksen peruuttamisessa!?
        Onneksi heillä ei ole tilinumeroani.

        Ei onnistunut peruminen! Tuli viesti ja liitteenä, (joka oli piilossa) myyntiehdot. Perumisaika olisi ollut 14 päivää! Tyhmänä en huomannut lukea niitä.
        Eipä kyllä ollut pakkauksessa mitään tietoa!
        Nyt sitten kärsin ja maksan.


      • Tyhmä
        Tyhmä kirjoitti:

        Mulle kävi samoin! Eikä siinä kokeilupakkauksessa edes mainittu, että niitä tulee lisää. Tässä oli siitä maininta.
        Tulee kalliiksi 5 kilon laihdutus.
        Aion palauttaa tuotteen. Sähköpostitse laitoin perumisen.
        Kaikkea sitä tyhmä kokeileekin.
        Lisäksi tuote on "valmistettu" Suomessa ja sitten ei ole mitään suomen kielistä numeroa mihin soittaa. sp- osoitekin oli ihan omituinen.
        Onneksi tosiaan tuli laskun kanssa

        Pakko vastata omaan kirjoitukseen, Olen suostunut ehtoihin, mitkä löytyivät tilausvahvistuksen alarivin "piiloitetulta" riveiltä! Joita en hoksannut lukea!
        Nyt sit kärsin ja maksan vielä toisen kolmen kuukauden satsin.
        Onko teillä kenelläkään samanlaista Kokemusta! :(


      • älkää suostuko!!

        se firma onkin täysi hujarifirma.. virolainen !!!!!! väittää että on suomessa valmistettu vaikei suomessa missään kasvatetaan...kaikki tulee aasiasta..eli kannattaa vaan olla maksamatta, koska ne ei voi periä..vaikkakin yrittävät...koska oikeuteen ne ei ikinä vois mennä koska ne on hujareita...eli jättäkää vaan maksamatta ja pankaa loppu tällaiselle touhulle


      • höynäytetty

        Miul kävi sama juttu. Peruin kaupan mut se ei onnistunukkaa vaa jouduin maksaa kaikki pillerit. Jossain oli pienellä kirjotus et kokeile 14p jos et oo tyytyväine ilmoita netin kautta erosta. Mie myöhästyin parilla päivällä ni ne ei hyväksyny lopettamista. Vähäks syletti. Mettikaupat on ihmisten kusetusta ja mie hölmö lankesin siihe mut en eenää. Nyt ostin suomes valmistetun konjak pillerit ja aion kokeilla niitä. Oon 170cm ja 74kg eli muute tyytyväinen mut vatsasta ja reisistä pitäis saada vähä pois.


      • 1/yli 200 hölmöstä

        Kokemusta on ja myös suomi24 sivuilla oli viellä viime viikolla vihaisia vihreänteen tilanneita tuo
        Gluomananna kuuluu samaan yritys rypäleeseen ,jos olet sen tilannut Tallinasta .
        Tietoa saat 1.Suomen kuluttaja virasto sivu:Xellim ou markkinoi harhaan johtavasti laihutus ja
        Kauneuden hoitotuotteita ( systeemillä niinkuin sinulle on käynyt )
        2.sivu :vihreä tee kapselit humpuukkia .3.Vilunkipeliä näytteen tilaaminen johtaa määräaikaiseen sopimukseen.
        4.HS sivu:verkkokauppa ja tilauksen peruminen , glucomannan.( siellä samoja kohtaloita )
        MUTTA EI HÄTÄÄ SUOMEN KULUTTAJAVIRSASTO JA EU :N KULUTTAJATOIMISTO OVAT NÄIDEN ETÄMARKINOINTI
        SÄÄNÖKSIÄ KIERTÄVIÄ YRITYKSIEN TOIMINTAA TUTKIMASSA JA IÄITTMASSA OJENUKSEEN,ASIAA HOITAA KULUTTAJA
        VIRASTOSSA [email protected] ohje on sieltä saatavissa 19.8.2014 kirjoitettuna ao sivulla.


      • yksi sadoista
        älkää suostuko!! kirjoitti:

        se firma onkin täysi hujarifirma.. virolainen !!!!!! väittää että on suomessa valmistettu vaikei suomessa missään kasvatetaan...kaikki tulee aasiasta..eli kannattaa vaan olla maksamatta, koska ne ei voi periä..vaikkakin yrittävät...koska oikeuteen ne ei ikinä vois mennä koska ne on hujareita...eli jättäkää vaan maksamatta ja pankaa loppu tällaiselle touhulle

        Moi.olet kirjoittanutse firma täysi huijarifirma!!!!väittääettä on suomessa valmistettu,vaikei suomessa missään kasvatetaan..
        kaikkitulee aa ,olisi hyvä tietää mitä on tapahtunut 14.3 jälkeen ,oletko saanut peruttua ,oletko mennyt oikeuteen?
        Nythän on suomen kuluttaja virasto 19,8 .2014 julkaissut oohjeen ,ettei kannata maksaa ,vaan palauttaa ja ilmoittaa
        Seuraavasti: " OLEN MAINOKSEN PERUSTEELLA TILANNUT TUOTENÄYTTEEN JA MAKSANUT TOIMITUSKULUT,SEKÄ HUOM,!
        EN OLE TEHNYT MUITA TILAUKSIA " JA JOS JATKOTILAUS ON TULLUT KANNATTAA PALAUTUS NIIN ETTÄ SAA
        POSTISTA KUITIN PALAUTUKSETA SEKÄ ILMOITUKSESSA ILMOITTAA ETTEI OTA MITÄÄN TUOTETTA
        VASTAAN , VAAN JOS TULEE NEKIN PALAUTUU ,13.6 JÄLKEE TULLEET OVAT VIELLÄ ETÄMARKINOITI
        SÄÄNÖSTÖN PIIRISSÄ ,JOTA MYÖS YRITYS RIKKOO,TIETO TOIMISTA KULUTTAJAVIRSSTOON!
        Seuravilla nettisivuilla tietoa:vihreätee talous sanomat,Verkkokauppa ja peruutus HS ja kkv:n sivut.


    • KatarinaP14

      Heiheihei...

      Tiedättekö oikeesti mistä iHerbin tuotteen aineosat on peräisin??
      No niinpä, ei tiiä moni muukaan.

      EU:ssa on HUOMATTAVASTI tarkemmat lainsäädännöt ravintolisien osalta kun muualla.

      Sitäpaitsi kapselilla ja puristellaa ON TAVATTOMAN SUURI ERO!

      Ihmiset pliis.... alennuksista viis- kuka haluaa ottaa tollasia riskejä?

      Tässä on mun mielestä luotettavin Laihdutusravintolisä: http://www.mezina.fi/tuotteet/konjak.aspx

      SITÄ MYY NIIN MONET! Miksi luontaistuotekaupat, Lifet, Sokokset, emotionit ja jopa apteekit ois ottanut sen valikoimiinsa jos se ei olisi turvallinen ja tervelliinen???

      • joo..

        No eipä tuossa konjakissakaan lue mistä ainesosat on peräisin? Haluutko tietää missä maassa ne kasvit on kasvatettu vai? Ei kuule EU:n viranomaiset ole yhtään viisaampia kuin amerikkalaiset ihmiset.


    • miihailija

      Ihan höpö höpö juttua koko vaikutus!
      Ei tippaakaan ole paino lähtenyt putoamaan.Sorruin siis yllä olevien hehkutusten vuoksi minäkin tilaamaan ;(

      • gabbaa

        no vähensitkö myös syömistäsi? Siis eihän tuo pelkästään laihduta, idea on se että syöt vähemmän ja tämä täyttää mahan niin ei tunne nälkää.


      • Ei toimi, ei

        Samaa kokemusta minulla!

        Ei auta nälätykseen. Ei täytä vatsaa. Normaalia pienemmillä kaloreilla olen mennyt, mutta paino ei vaan putoa. Ja koko ajan nälkä. Parin kuukauden kokemus. Suoliston massa kyllä lisääntynyt huomattavasti.

        Nyt kokeilen niin päin, että otan Konjakin vasta syömäni ruuan päälle. Syön aika tarkasti ja terveellisesti, enkä halua syödä enempää enkä vähempää. Mulla on tarkka määrä ruokaa joka aterialla minkä syön. Tämä keino näyttää toimivan mulla paremmin. Ei nälätä ihan heti ruuan perään. Paljon nestettä, maustettua vihreää teetä... tuntuu paremmalta.

        Saa nähdä kuukauden päästä, onko tämä keino tehokkaampi.


      • Ei toimi, ei
        Ei toimi, ei kirjoitti:

        Samaa kokemusta minulla!

        Ei auta nälätykseen. Ei täytä vatsaa. Normaalia pienemmillä kaloreilla olen mennyt, mutta paino ei vaan putoa. Ja koko ajan nälkä. Parin kuukauden kokemus. Suoliston massa kyllä lisääntynyt huomattavasti.

        Nyt kokeilen niin päin, että otan Konjakin vasta syömäni ruuan päälle. Syön aika tarkasti ja terveellisesti, enkä halua syödä enempää enkä vähempää. Mulla on tarkka määrä ruokaa joka aterialla minkä syön. Tämä keino näyttää toimivan mulla paremmin. Ei nälätä ihan heti ruuan perään. Paljon nestettä, maustettua vihreää teetä... tuntuu paremmalta.

        Saa nähdä kuukauden päästä, onko tämä keino tehokkaampi.

        Ai niin.. Aina aikaisemmin olen tiputtanut helposti pari kiloa parissa kuukaudessa tuolla dieetillä. Ja nyt kun on ollut Konjak apuna, ei enää toimi. Outoa.


    • Sjnkku

      Tänään tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta 180kpl paketin Konjak:ia, saa nähdä miten tulee minulla toimimaan kun muutenkin on ollut suoliston kanssa vähän ongelmia. Tarkoitus olisi saada nyt aluksi ainakin 5kg pois, jos onnistuu hyvin niin sitten vielä toisetkin 5kg jossain vaiheessa, niillä ei ole niinkään kiire vielä.

      Osaako joku sanoa toimiiko Konjak laihdutuksen tukena vaikka aloituspaino olisikin normaalipainon sisällä, vaikkakin lähempänä ylärajaa?

      Tulen tänne sitten kertomaan tuloksista, nyt pitää laittaa peukut pystyyn että onnistun, tuo noin 10kg painonpudotus kun on ollut haaveissa jo vähän pidemmän aikaa. Olen nyt laihduttanut ilman mitään laihdutustuotteita noin 9kg ja toivon että tuo Konjak vähän nopeuttaisi tahtia :)

      • la49

        Niin minäki tilasin Hyvinvointi tavaratalosta 180 kpl Konjak:ia, n, 3 viikkoa olen syönyt säänölisesti ohjeiden mukaan ja syönyt pienempiä annoksia mitä ennen ja paljon kasviksia runsaan veden kera,eka punnitus n, viikonpäästä (kilo lisää) toinen punnitus tänään (kaksikiloa lisää) elikkä n, kolmessaviikossa kolme kiloa lisää, (105-108kg) se siitä KONJAKISTA.


    • Sjinkku

      Juu, eilen sain kapselit mut taidankin aloittaa noiden käytön vasta vähä myöhemmin ku en tiijä miten reagoi yasmineihin, jotka aloitin kaksi päivää sitten :)

      • kokeilija781

        Hei!

        Mie tein näin, kun mulla on kans e-pillerit ja muitakin lääkkeitä, en aamulla ota konjak kapseileita vaan luonaalla ja kun illasta on käytössä vatsan suojalääkitys nin on pidettävä 2 h väli ennen vatsalääkkeen otettamista.

        Ei tule sit yllättäviä vaikutuksia. Kauppias mainitsi et samaista 2 h väliä käytettävä jos käyttää verenpaine tai kolesterolilääkitystä

        Tälläisen ohjeistuksen sain


    • marjaleena3

      Konjak on ilmeisesti sama kuin konjam? Eli kasvin juuresta saatava kuitu joka täyttää vatsaa? Itse tilasin täältä: http://tinyurl.com/konjam ja kokeilen kolmatta viikkoa. Vatsasta lähtenyt selkeästi vähän ja näkyy myös vaa'alla mutta onko kyseessä nestettä vai oikeasti läskiä? Poistaako konjam/konjak nestettä?

    • oppia ikä kaikki

      Nesteiden ja läskien lähdöstä ei ole näkynyt merkkiäkään ,mutta rahaa on pussista lähtenyt n.90 euroa kevään/kesän aikana tähän kokeiluun.Se on ainoa fakta tieto minulla.

      • konjak834rg

        Kysymys ei ole ihmekuidusta, joka vie kilot mennessään. konjak-glucomannan-kuitu tarjoaa ylipainoiselle, pysyvää laihtumista tavoittelevalle uuden tehokkaan työvälineen sekä tuen matkalla kohti terveellisempää ravitsemusta ja pysyviä elintapojen muutoksia, kertoo. http://www.glucomannan.fi/konjak/


    • Huono toimivuus

      Lukekaa aika kriittisesti näitä kehuja. Suurin osa saa palkaa tästä, kun kehuvat keskustelupalstoilla huomaamattomasti jotain tuotetta. Perätöntä lätinää.

      Tämäkin tuote laihduttaa vain, jos samalla vähennät syömäsi kalorit alle kulutuksen. Eli ihan sama keino kuin kaikissa muissakin valmisteissa :-)

      Tuote tuli markkinoille vasta vuoden alussa, koska sitä ennen sitä ei saanut EU-aluella myydä. Heti saman tien alkoi täälläkin olla kirjoituksia, miten on onnistunut tiputtamaan kyseisen tuotteen avulla kymmeniä kiloja. Ei kovin uskottavaa.

      Saman kylläisyyden tunteen saa leseillä ja muilla kuiduilla. Kasviksia vaan paljon, niin nälätys lähtee!

      • Sepä se!

        No niin, ei siinä tosiaan se itse aine mitään laihduta, vaan se laihduttaa, että sinä syöt vähemmän ruokaa. Jos syöt puolet vähemmän kuin ennen, niin voit ottaa vaikka kalkkitabletteja glucomannanin sijasta ja kuvitella, että kalkkitabletit ne olivat, jotka saivat laihtumisen aikaan.

        Sehän näissä laihdutusnapeissa aina on, että käsketään samaan aikaan syömään vähemmän, ja kun niin tekee, niin sitten aina joku onneton luulee, että ihmelääkkeestä se johtui. Sitten voidaan pistää ihmisten kehuja mainoksiin.


    • -----

      Hei!

      Ostin myös kyseistä tuotetta, viikon pystyin käyttämään sit tuli aivan älyttömät ylävatsavaivat, diagnosoitu ruokatorven ja vatsalaukun tulehdus jo vuosia sitten johon myös lääkitys.

      En valitettavasti pysty tuotetta käyttämään, mieluummin annnan kilojen olla/pudottaa ilman kyseistä tuotetta. Tälläinen kokemus mulla, jollekin se voi hyvinkin käydä ja auttaa.

      Stemppiä

    • Moi,
      Tilasin Konjakin vain toimituskulujen hinnalla, Facebookissa on mainoskampanja meneillään.
      Heti ensimmäisen päivän aikana tabletit aiheutti pääkipua ja kuumuuden tunnetta. Vatsa on onneksi kestänyt ihan hyvin, mutta ei se ole nälkää vähentänyt eikä tunnu täyttävän vatsaani, vaikka olen juonut runsaasti vettä ja ottanut 0,5t ennen syömistä. Taidan lopettaa tabletien ottamista, koska pelottaa, mitä tästä voi seurata. Mikä pettymys ja taas kerran! Onneksi oli halpa huvi.

      • Oliko sama huijaus?

        Joko sun tililtä on veloitettu satasia?


      • Oliko sama huijaus? kirjoitti:

        Joko sun tililtä on veloitettu satasia?

        Maksan sen 4,90 eur vasta eräpäivänä, viikon päästä. Peruutin jatkotilauksen tänään myös. Mikä huijaus?


      • konjakki1
        pinoko kirjoitti:

        Maksan sen 4,90 eur vasta eräpäivänä, viikon päästä. Peruutin jatkotilauksen tänään myös. Mikä huijaus?

        Hei Pinoko!
        Tuliko sinulle jälkeenpäin uusia satseja konjakkia ja uusi lasku, kun olit peruuttanut jatkotilauksen? Olen käsittänyt monien jutuista, että jatkuvan tilauksen voisi muka peruuttaa vain lähettämällä näytepakkauksen takaisin. Itsekin tilasin 4,90e hinnalla näytepakkauksen ja samalla kävin perumassa jatkotilauksen, mutta huolettaa että olisi pitänyt lähettää näytekin takaisin.


      • helmi50

        Muistitko peruuttaa tilauksen ajoissa? Muuten tilaus jatkuu ja saat 2x130 euron lasku tietty kuusi pussia kapseleita. Tilauksen peruuttaminen on hankalaa, ei onnistu.


      • 1/yli200:sta
        helmi50 kirjoitti:

        Muistitko peruuttaa tilauksen ajoissa? Muuten tilaus jatkuu ja saat 2x130 euron lasku tietty kuusi pussia kapseleita. Tilauksen peruuttaminen on hankalaa, ei onnistu.

        Tosiaan tuolla vihreän teen palstoilla on ollut tapauksia, vaikka on perunut 14 pv
        Aikana , niin jatko tilaksia on tullut,no Suomn kuluttaja virasto lakimies [email protected]. on
        Asioita hoitamassa yli 200 valitusta ,mene kuluttaja viraston sivulle:Xellim ou markkiointiTilasitko
        Harhaanjohtavasti laihdutus ja kauneuden hoito tuotteita.
        Sivu 2. Vilunkipeliä näytteen tilanminen johtaa määräaikaiseen sopimukseen.
        Sivu 3.vihreä tee humpuukkia! ( tälläiä kirjoituksia löytyy , etsii js niitä on paljon)
        Sivu 4.Tilasitko näytteen laihdutus tuotteita,sinut saatetaan johdattaa harhaan.
        SIVU 5.Verkko kauppa ja pakettien palautus,glucomannan,eli 69 vuotiaala sama ongelma.

        Siis yhteys Suomen kuluttja virastoon ja ohjeiden mukaan toimi,meitä on siellä yli 200!


    • Voi jeesus

      Hihih

      • Alkosta

        eli sieltä pitkäripasesta saa parasta konjakkia ja kun syö vaan 100 kaloria päivässä leseitä ei se konjakkikaan lihota ja pitää muistaa samalla hölkätä kun käy täyttämässä lasinsa


    • voihan läski

      Aloitin kanssa eilen ja heti kauheet ilmavaivat ja kivut vaikka en vielä täyttä määrää ottanutkaan.. Nyt vasta tulin katselemaan muiden kokemuksia. Enpä olisi tainnut ostaa jos oisin lukenut, vaikka näyttää kyllä, että aika moni on tyytyväinen. Mutta ei näköjään sovi herkkävatsaiselle.

      • turvonnut

        Olen syönyt viikon Konjak tabletteja. Muuten ovat toimineet hyvin, mutta sain niistä ummetuksen, joka on kestänyt tablettien ottamisen ajan. Onko muille käynyt näin? Kannattaako jatkaa tablettien ottamista enää, vai onko ummetus normaalia näin alkuvaiheessa?


      • helmi50
        turvonnut kirjoitti:

        Olen syönyt viikon Konjak tabletteja. Muuten ovat toimineet hyvin, mutta sain niistä ummetuksen, joka on kestänyt tablettien ottamisen ajan. Onko muille käynyt näin? Kannattaako jatkaa tablettien ottamista enää, vai onko ummetus normaalia näin alkuvaiheessa?

        Glucomannan - konjak, ei ole vaikuttanut minuunkaan, taitaa olla hyvää huijausta ja kallista.


      • Tablettiviinaako
        turvonnut kirjoitti:

        Olen syönyt viikon Konjak tabletteja. Muuten ovat toimineet hyvin, mutta sain niistä ummetuksen, joka on kestänyt tablettien ottamisen ajan. Onko muille käynyt näin? Kannattaako jatkaa tablettien ottamista enää, vai onko ummetus normaalia näin alkuvaiheessa?

        Mitä? Onko konjakkia jo tabletteinakin? Kertokaa heti missä alkossa niitä myydään, ei ainakaan meidän alkossa?


    • yliannosko

      onko nutriletteissa ynnä muissa patukoissa ja pirtelöissä tuota glucomannania, kun ne pitävät näläntunteen pitkään pois? Voiko ottaa samana päivänä vai käytetäänkö Konjakia vain tavalisen ruuan kanssa?

    • Kyselen.

      Saako tuotetta ihan luontaistuotekaupoista vai pitääkö tilata?

    • sakke2

      Aivan loistava tuote. Kotimainen. Tuotteen saa muuten edullisimmin www.naturakauppa.com sivuilta. Toimitusmaksu vain 3,50.

      • Kale11

        Eikä ole mitään sitoumuksia......voi tilata koska vain tarvitsee. Hinta siis 33,90 toimitusmaksu toi 3,50


    • Susus

      Onko tällä hetkellä jotain alekoodia tuonne iHerb.com:iin? Ja kuinka isoja satseja olette tilannut, että ei menisi tulliin?

    • Kon1

      Olisiko joku halukas ostamaan aivan uuden 3 kuukauden satsin Glucomannan Konjak tabletteja. Kolmen kuukauden " kuuri" maksoi 125 euroa. Voisin myydä sen nyt halukkaalle 90e. Itse käytin näitä kuukauden ajan ja tyytyväinen olin, mutta nyt terveydellisistä syistä en voi kuuria loppuun syödä. Voit lukea lisää http://www.glucomannan.fi/konjak/

    • TARJOUSEHDOT

      Kannattaa AINA etsiä ja lukea tosi tarkkaan ennen kuin menee yhtään mitään tilaamaan. Glucomannan.fi sivullahan toimitusehdot löytyy lomakkeen alta ja menevät näin:

      1. Tilaamasi tuote
      Tarjoamme Sinulle ENSIMMÄISEN KUUKAUDEN NÄYTEPAKKAUKSEN (180 kappaletta) Glucomannan Konjac –
      juuritabletteja vain posti- ja käsittelykulujen hinnalla 4,90 € (pakkauksen arvo 49,90 €). Tilaajalahjana saat
      lisäksi kaupan päälle Glucomannan-rasian hintaan 0 € (arvo 9,90 €).
      **MIKÄLI OLET TYYTYVÄINEN Glucomannan Konjac –juuritabletteihin, tilauksesi jatkuu määräaikaisena 6 kuukautta.
      Tällöin Sinulle lähetetään kotiisi kuuden kuukauden tarpeitasi vastaavat tuotteet Glucomannan Konjac –
      juuritabletteja kahdessa erässä. Kumpikin lähetyserä pitää sisällään kolmen (3) kuukauden annoksen JNE JNE JNE...
      VASTAANOTAT ENSIMMÄISEN LÄHETYSERÄN, KUN TILAUSSOPIMUS ON ASTUNUT VOIMAAN KULUTTAJANSUOJALAIN MUKAISEN 14 VUOROKAUDEN PERUUTUSAJAN JÄLKEEN.**

      Eli kiteytettynä/pähkinänkuoressa/suomeksi:
      Saat huippu halvalla kuukauden paketin, mutta JOS ET PERU 2VK:n SISÄLLÄ VASTAANOTTAMISESTA, tulee tabletteja lisää NORMAALIHINTAAN 6KK!!

      Itse tilasin kyseisestä paikasta ja ei ole enempää tabuja tullut, kun peruin samantien tilauksen kun kokeilupakkaus tuli.
      Niin monesti on saanut kärsiä tuosta huolimattomasta tilailusta että on jotain jo opittukin :)

      • ihmettelen1

        Pitääkö näytepakkaus palauttaa? Avaamattomana ja käyttämättömänä siis, joten miten tuotetta on voinut kokeilla?

        Olen niin epäluuloinen, koska jouduin Omega Wellnutrition huijauksen kohteeksi taannoin. Osallistuin kilpailuun, ja jouduinkin sitoutumaan vuodeksi. Yritys muutti kilpailukuponkinsa hyvin pian toisenlaiseksi, jossa siis luki tarkemmat ohjeet. Mikään ei auttanut, kuin maksaa vuosi ylihintaisia tuotteita.

        Siis mitä alla oleva tarkoittaa yksikäsitteisesti. Saitko todella peruttua tilauksen?


        5. Tilauksen peruuttaminen
        Mikäli haluat vastaanottaa ainoastaan ensimmäisen kuukauden näytepakkauksen kokonaishintaan 4,90 €, mutta et halua määräaikaistilaajaksi, ilmoita siitä meille 14 vuorokauden kuluessa vastaanotettuasi näytepakkauksen sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai muutoin todistettavasti kirjallisesti osoitteeseen Glucomannan.fi, PL 5890, 00002 Helsinki. SÄILYTÄTHÄN PALAUTUKSESTA SAAMASI KUITIN. Mikäli tilausta ei peruta 14 vuorokauden kuluessa näytepakkauksen vastaanottamisesta, tilaus jatkuu automaattisesti 6 kuukauden määräaikaistilauksena, eikä tilausta voi perua kesken sopimuskauden.
        Huomioithan, että palautusoikeus koskee ainoastaan myyntikuntoista ja avaamatonta näytepakkausta. joka tulee palauttaa palveluntuottajalle viipymättä sen jälkeen, kun olet tehnyt tilausta koskevan peruutusilmoituksen.


    • Konjak-Bonjak

      Mä oo käyttänyt tuota Napoleon VSOPtä, sitä kun kerran päivään 0,75 litraa vetää naamariin niin kyllä läskit lähtee tehokkaasti. Vuoden verran oon nyt kokeillu ja paino on pudonnu 12 kiloo. Kaikenlisäksi on ollu hirmu mukavaa, vaikka velat painaa päälle ja akkakin nakuttaa. Silleen kun mukavasti heti herättyä alkaa ottamaan siivuja, niin edes lääkkeen sivuvaikutuksista ei ole haittaa. Onhan näitä konjakkeja monia muitakin merkkejä, mutta tuo Napoleon on sopivan tujakkaa että sitä voisin muillekin suositella.

      • arki

        Minä nyt sorruin ja kokeilen! Olen vakaasti sitä mieltä että "liiku enemmän ja syö vähemmän" on (niin kuin onkin) ainoa oikea tapa pysyvään painonpudotukseen/-hallintaan niin minun oli haettava apua pohjattomaan ruokahaluuni. Painon pudotus on aina vaikeaa, mutta varsinkin silloin kun on normaalipainoinen niinkuin minä (166/63). Niin, nyt jo joku kiukkuaa että miksi laihduttaa jos ei ylipainoa. Osin totta, mutta olen aina ollut pienikokoinen joten nopeasti tulleet, ja yli vuodeksi jämähtäneet 8kg tuntuvat pahalta! Eikä vaatevatastoakaan ole varaa uusia. Mutta siis tänään aloitin. Nälkää ei ole. Varmaan alkuinnostusta mutta silti. Kerron miten jatkossa etenee!


      • Kon1
        arki kirjoitti:

        Minä nyt sorruin ja kokeilen! Olen vakaasti sitä mieltä että "liiku enemmän ja syö vähemmän" on (niin kuin onkin) ainoa oikea tapa pysyvään painonpudotukseen/-hallintaan niin minun oli haettava apua pohjattomaan ruokahaluuni. Painon pudotus on aina vaikeaa, mutta varsinkin silloin kun on normaalipainoinen niinkuin minä (166/63). Niin, nyt jo joku kiukkuaa että miksi laihduttaa jos ei ylipainoa. Osin totta, mutta olen aina ollut pienikokoinen joten nopeasti tulleet, ja yli vuodeksi jämähtäneet 8kg tuntuvat pahalta! Eikä vaatevatastoakaan ole varaa uusia. Mutta siis tänään aloitin. Nälkää ei ole. Varmaan alkuinnostusta mutta silti. Kerron miten jatkossa etenee!

        Hei Arki!
        Oletko rupeamassa kokeilemaan tuota Glukomannan konjak tuotetta?
        Jos olet ja kiinnostaisi ostaa ko tuotetta niin minulla olisi 4kk avaamattomat tuotteet myynnissä!


      • arki
        Kon1 kirjoitti:

        Hei Arki!
        Oletko rupeamassa kokeilemaan tuota Glukomannan konjak tuotetta?
        Jos olet ja kiinnostaisi ostaa ko tuotetta niin minulla olisi 4kk avaamattomat tuotteet myynnissä!

        Pitää nyt ensin katsoa toimiiko tämä. Sulla ilmesiseti ei? Kun pois myyt.


      • arki
        arki kirjoitti:

        Pitää nyt ensin katsoa toimiiko tämä. Sulla ilmesiseti ei? Kun pois myyt.

        Nälkää ei ole ollut. Yhden päivän kun oli vain kotona mieliteot olivat mutta keksit edelleen syömättä :) paino -800g


    • kokeilija...

      Ostin noita Konjak- tabletteja purkillisen Lifesta ja tabletit ei sula ollenkaan.

      Kokeilin sulattaa niitä vesilasiin, yhden kokonaisena ja toisen murskattuna. Kokonainen tabletti turposi hieman, ehkä tuplaksi kokoonsa nähden. Se on puristettu niin tiukaksi, ettei vesi pääse sen sisäosiin. Kylmällä/lämpimällä vedellä ei ollut mitään eroa.

      Jauheeksi murskatulla luulin olevan enemmän toivoa... siitä tuli todellakin geelimäistä, mutta ei siitä mahan täyttäjäksi ole. Tablettijauheesta tuli noin puolen desin kiinteä geelimöllykkä lasin pohjalle. Tämä "300-kertaiseksi turpoava mahantäyttö" on höpöhöpöä.

      Itse olen pettynyt tähän tuotteeseen. Murskaan kaikki jäljellä olevat tabletit ja otan ne teelusikallisena veden kanssa, sillä kokonaisista tableteista ei todellakaan tule mitään. Tuotteella näyttäisi olevan potentiaalia, mutta valmistusvaiheessa on sössitty pahasti. Veden määrästä riippumatta tabletit on niin tiiviitä, ettei vesi pääse niiden sisään ja kun vesi liuottaa tabletin päällyskalvon geeliksi, niin sehän luonnollisesti estää veden pääsyn tabletin sisään vielä enemmän.

    • vetukka1

      Onko I Herbiin tällä hetkellä olemassa alennuskoodia? Olisin kokeilemassa tätä minäkin. :)

    • tonnin keiju

      Olen kokeillut Konjak tuotetta. En tiedä onko minussa vika vai tuotteessa, kun huomasin vessassa käynnin jälkeen 2 konjak puristetta kelluvan pöntössä veden pinnalla. Ne siis tulivat sulamattomina ulos. Onkohan muilla samanlaisia kokemuksia? Minulla ei ollut ripulia.

      • herb

        No vaikka koodilla SUV762 saa 5 dollaria alennusta :)


    • Tyhmäpää

      Huhhuh..

      Minä menin myös siihen lankaan että tilasin tämän kuukauden ''kokeilun'' ja sydän pompahteli kun joku viisas täällä kertoi että niitähän ei noin halvalla oikeasti saa. Hakkaan päätä seinään paraikaa, eihän opiskelijalla ole tähän varaa!

      Mutta.. katsotaan miten asiat tästä suttaantuvat, Konjakin pakkokuuri alkoi juuri 6 kuukaudeksi. Ehkä tästä opittiin jotain, ja mahdollisesti pudotetaan ylimääräiset kilot veks.

      • rki

        Minä nyt avannut ne kapselit, liottanut veteen ja hörpännyt. Koostumus ehkä vähän ikävä mutta ei maistu miltään. Pakko minun on myöntää että tuntuu toimivan. En jaksa syödä niin paljoa ja himot helpottanut.


    • Petetty olen

      ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET USKOKO NÄITÄ SATUJA TÄÄLLÄ! ÄLKÄÄ TEHKÖ KESTOTILAUSSOPIMUSTA MUKA HALVAN ALOITUSPAKKAUKSEN LUMOISSA! Lukekaa tarkkaan läpi;mihin sitoudutte

    • ovel rahastus

      Laihdutustuotteesta satoja valituksia - Facebook-mainos toi satojen eurojen laskun
      Tiistai 21.01.2014 klo 15:58

      Kuluttajavirasto on saanut lyhyessä ajassa satoja valituksia yrityksestä, joka tarjoaa muutaman euron kokeilupakettia. Asiakkaat saivatkin jopa satojen eurojen laskuja.
      Verkkokaupoissa kannattaa kiinnittää huomiota kaupan ehtoihin.
      Verkkokaupoissa kannattaa kiinnittää huomiota kaupan ehtoihin. COLOURBOX

      Kuluttajavirasto on saanut viime aikoina käsiteltäväkseen satoja ilmoituksia, joissa laihdutustuotetta kauppaava yritys on lähettänyt asiakkaille yllättäviä laskuja. Glucomannan.fi-sivuilla kaupattava Konjak-laihdutuspilleri lupaa tutkimukseen vedoten varmoja tuloksia ja sivuilla tarjotaan hieman alle viiden euron kokeilupakettia.

      - Yritys on kampanjoinut vahvasti muun muassa Facebookin kautta, Kuluttajaviraston lakimies Katri Väänänen kertoo.

      Väänänen kertoo, että muutaman euron kokeilupaketin tilanneet ovatkin saaneet yritykseltä lähetyksiä, joiden laskut ovat yllättäneet. Asiakkaat eivät ole olleet selvillä sitoutumisestaan jatkuvaan tilaukseen.

      Kanadassa sijaitsevan yrityksen tilausehdot eivät ole olleet selvästi näkyvillä ja tuotteiden palauttaminen, tilauksen peruminen ja yhteyden saaminen yritykseen on ollut vaikeaa.

      Kuluttajavirasto on saanut yrityksestä lyhyessä ajassa jo 320 selvityspyyntöä. Katri Väänäsen mukaan verkkokauppoja tehdessä ja erityisesti edullisten tarjousten kohdalla on hyvä perehtyä ostamaansa tuotteeseen ja perehtyä ehtoihin.

      - Kannattaa lukea kaikki saatavilla oleva tieto huolellisesti läpi, hän toteaa.

      - Tuotteesta kannattaa myös etsiä tietoa ennen ostopäätöstä. Ihmiset kyllä varoittelevat toisiaan netissä.

      JOSEFIINA BARAKA

    • iso kirppu

      Ostin Life kaupasta yhden purkin Konjak kapseleita, ovat aika isoja niellä 2 kpl kerrallaan, mutta runsaan veden kanssa kuitenkin yks kerrallaan sen tein juuri 1/2h enne ruokailua, sitten aloin jo ekana päivänä kärsimään todella polttavasta närästyksestä? en väitänyt siitä vaan jatkoi koko viikon ja närästyskin jatkui, sitten tuli päivä kun punnitsin itseni ja siihen loppu mun kokeilu tulos 2kg ja muutaman päivän päästä ei ollut enää edes närästystä. Mikähän tässä meni pieleen? Halusin kokeilla tätä konstia kun tukee kerran painonpudotusta , ruokavalion ohella...mutta ei näköjään toiminut mulla. Maksoin 49,50 koko purkista.

    • savenko

      Fennotuonnin konjam täyttä huijausta, jo kahden vuorokauden käyttö aiheutti pahan märkivän ihottuman limakalvoille - molempiin päihin kehoa, peruutin tilauksen.

    • e2fitness
      • Möykky

        Älkää hyvät ihmiset tähän nyt vielä uskoko! Samaa glucosontaa tämäkin!


    • 122222222111

      Milloin sitä ihmiset oppivat, että nämä kaikki laihdutusnappulat mitä saa "kokeiluhinnalla" on kaikki niitä samoja, joissa lopulta tulee monen sadan laskut perässä.

      Nämä itse huijarit jotka saavat palkkaa kirjoittelevat useisiin paltsoihin pelkästään positiivisia kommentteja, jotta ihmiset hurahtaisivat ostamaan.

      Mitkään laihdutuspillerit eivät auta, varsinkin, jos ne ovat törkeän halpoja.

    • Tyytyväinen

      Mezinan konjak ja lisäliikunta ovat ainakin minua auttaneet 10 kg puolessa vuodessa ja nyt on paino pysynyt 2 kuukautta. Fun Raise verkkokaupasta saa edullisesti.

    • 1614
    • NiinaLa

      Osa kapseleista ei tosiaankaan sula elimistössä. Aiemmin on sulanut, mutta nyt sain purkin, jossa kapselit tulevat sulamatta pois. Olin yhteydessä maahantuojaan ja hän kehotti tekemään kiisseliä marjojen kera näistä puristeista. Miten kesken työpäivän alat kiisseliä tekemään. Kapselit eivät toimi, kuten mainostetaan!

    • epätoivoinen_laihdu

      Oon nyt syönyt kuukauden ja kiloakaan en ole laihtunut. Oon yrittänyt pitää kaloritkin alhaalla, mutta ei vain paino putoa. Itse asiassa oon lihonut kilon. Ostin apteekista tuota Konjak-valmistetta.

      Periaatteessa oon laskenut kalorit, että max 1500 päivässä. Kahtena päivänä viikossa syön 500 kcal. Oon 190/94 mies.

    • Terveysniksit
    • Viisuliina

      Mitkään laihdutusvalmisteet eivät pidemmän päälle auta. Kun lopettaa niiden käytön ja palaa entiseen ruokavalioon tulevat kilot moninkertaisesti takaisin. Ainoa oikea tapa päästä normaalipainoiseksi on syödä terveellisesti ja liikkua. Mutta mistä tietää saako siitä ruokavaliostaan juuri kaikkia niitä hivenaineita ja vitamiinejä ja rasvoja ynnä muuta. Mä tilasin ajan oikein ravintoneuvojalta ja persoonatrainerilta enkä ole katunut. Sen verran täytyy itseensä satsata.

    • Epätietoinen-

      Auttaako tuo Konjak valmiste tosiaan pitämään nälän tehokkaasti loitolla niin ettei tule ahmittua liikaa vai pitääkö kuitenkin olla itsekuria ja opetella ostamaan kaupasta erilaisia tuotteita kuin mitä on tottunut ostamaan?

      Toivon että tuo olisi sellainen valmiste että ei yksinkertaisesti tee mieli syödä liikaa eikä herkutella. Olen vain hyvin lievästi ylipainoinen muutama sataa grammaa ja niistäkin todennäköisesti osa kehoon kertyneitä nesteitä. Haluaisin silti laihtua ainakin 2-3 kiloa mielellään pysyvästi.

    • Åxzoiko

      Aineenvaihdunnan saatte näillä totaalisen jumiin, sen verran itsekuria pitää aikuisella ihmisellä terveytensä eteen löytyä ettei syö yli tarpeen eikä näihin helppiheikkien juttuihun tarvitsisi alentua, tuhoaa suoliston!!

    • liianköyhälihotakseen

      En oikein ymmärrä, miksi ihmiset käyttävät rahansa tällaisiin kusetustuotteisiin, vaikka helpointa olisi vain syödä hieman vähemmän mitä kuluttaa. Totta on se, että ylipainoisena esim. liikunnan harrastaminen on vaikeampaa kuin normaalipainoisella, mutta se, että kuinka paljon syö ruokaa, on ihan vain itsestään kiinni.

      Ylipainoisen kannattaakin varata aikaa 3-5 krt viikossa tunnin kävelylenkkiin ja laskea aluksi, paljonko ruokaa voi syödä, jotta tulee 2000-2500 kcal täyteen per päivä (ei siis mitään typeriä super-dieettejä, joissa keho menee säästöliekille). Sitten pistää tämän muistiin ja syö yhdistelmän ruokia, jotka sisältävät em. kalorimäärän per päivä. Tällöin alkaa satavarmasti laihtumaan, ei luulisi olevan vaikeaa.

      Itselläni taas asia on päin vastoin, eli lihoaminen on vaikeaa. Ajattelen asian niin, että minulla ei ole varaa syödä. Ja miten voisi muka olla, Suomessa ruoka on kallista! Käyn kuitenkin 5 krt viikossa töissä, eli vakituisesti. Käytän myös rahaa kuntosaliin ym. harrastuksiin yms., joten todellakaan en voi tuhlata rahaa ylimääräisiin herkkuihin yms. He jotka syövät liikaa, kannattaa hankkia jokin harrastus, johon ei liity syöminen. Kyllä se paino lähtee alas. Ei laihtumiseen ole mitään hokkuspokkus-keinoja.

      Salaatit on kalliita ja niiden valmistus on hankalaa ja aikaa vievää. Kannattaakin lisätä lisäravinteita ruokavalioon. 1-2 krt päivässä kannattaa nauttia kalanmaksa- tai krilliöljyä (mieluummin tätä jälkimmäistä), sinkkipikolinaattia (15-30mg), D3-vitamiinia (väh. 50ug) ja magnesiumsitraattia (n. 200-400mg, illalla, erikseen sinkistä). Käyttäkää ennemmin noihin rahanne kuin Konjakin ("stay away from that") kaltaisiin kusetustuotteisiin. Ja sitten tosiaan liikuntaa mukaan. Jos ei tykkää kävelystä/lenkkeilystä, niin 3 krt sali per viikko (45-60 min) riittää oikein hyvin painon pudotukseen.

      En osaa neuvoa paremmin. Tai no joo, sanotaan näin, että tietenkin anaerobisen treenin jälkeen olisi hyvä ottaa palautusjuomaseosta, jossa on 20-30g heraproteiinia ja 1:1-2:1 suhteessa proteiiniin maltoa ja 3-5 dl vettä. Myös lenkin jälkeen voisi ottaa palautusjuomaa, mutta vähemmän kuin salitreenin jälkeen. Palautusjuoma (jauho vesi) tulee palautumista ajatellen halvemmaksi kuin ruoka ja se on myös palautukseen laadukkaampaa. Jos haluaa korvata herkkuja vähäkalorisemmalla vaihtoehdolla, voi ottaa vaikkapa kaseiini-, riisi- tai herneproteiinia kaakaojauhon ja maidon kera välipalaksi. On varmasti terveellisempää kuin kaiken maailman Konjakit ja kyllä täyttää. Proteiinipatukatkin ovat hyvä vaihtoehto epäterveellisille vaihtoehdoille "täyttämiseen", jos vaan löytää väh. 20g proteiini/patukka tarpeeksi halvalla (1,5€ tai alle).

    • 1614

      Otin taas käyttöön tuon iherbin glucomannanin. Lihoin alkukeväästä lyhyen ajan sisällä 10 kg erosta johtuneen alipainon ja sitä seuranneen bulimiakauden takia (olen siis kuitenkin normaalipainoinen). Kaksi kiloa lähtenyt nyt kuukaudessa eikä ole ollut enää armottomia mässytyksiä :) Tilaan toisen purnukan ja jatkan käyttöä vielä kunnes 3-5 kiloa on lähtenyt. Herkut pysyy viikonlopuissa ja kodin kaappeihin pelkästään terveellistä syötävää.

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt, tulos -10 kg 😀

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe