Alanya

matkaa odottava

Reilun kahden viikon päästä olisi lähtö Turkin Alanyaan, ja hotellina on Aurinkomatkojen Grand zaman garden park (****), joka on myös allinclusive hotelli.
Kyselenkin nyt ihmisiltä, jotka ovat tuossa hotellissa käyneet millainen se on ja onko jollain myös kokemusta kolmen hengen kulmahuoneista neljälle? (missä huoneet sijaitsevat?, onko merinäköala?) Onko hotellista pitkä matka keskustaan ja esim. basaarialueelle?

Olemme ensimmäistä kertaa menossa Turkkiin ja olisi mukava saada ennen reissua Alanyasta jotakin infoa millainen paikka ja millaiset ostosmahdollisuudet? Itse olen kova shoppailemaan myös basaareissa ja sisäänheittäjät ei minua pelota:D

Kiitos kaikille vastanneille ja hyvää kesää kaikille!

11

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elokuuta odottaen

      Tuosta hotellista en tiedä mitään, mutta ulkopuolelta näyttää oikein siistiltä ja kivalta. Tuo neljä tähteä kertoo jo aika paljon siit, että hotelli on varmaan siisti.
      Monta kertaa Alanyassa käyneenä niitä basaareita löytyy keskustasta mutta niitä kojuja löytyy myös aivan tuon hotellin juurelta eteenpäin, mutta hinnat saattavat olla korkeempia. Muistakaa tinkiä ainakin puolet pois hinnoista, sillä lähtöhinta on aivan törkeä!

      Hyvää lomaa myös teille!:)

    • matkaa odottava

      Kiitos paljon vastauksesta!
      Minkä "merkkisiä" vaatteita ja laukkuja Alanyassa on tällä hetkellä paljon myynnissä? Ja mikä on se yleinen hinta taso mihinkannattaa pyrkiä tinkimään?

    • pp

      ihan sama mitä ostelee 60-70 pinnaa saa aina pois pienellä väittelyllä :D ja pitääkin saada pois. lähtö hinta on yli suomen hintojen..

      • basaarimeiningistä

        lähtöhinta vetäistään hatusta. basaareissa ei ole kiinteitä hintoja, sen perinteisiin kuuluu tinkiminen ja siksi hintakin on vain heitto. venäläisille maksaa kaikki eniten, sitten saksalaisille jne. suomalaiset sen jälkeen jossain, romanialaiset viimesinä. siksipä sitä kansalaisuuttakin aina kyselevät. joten aivan oikein, vastaheitto jotain tosi alhaista. siitä se sitten lähtee. lopullinen hinta on sitten kilpahuudannan tulos.


    • tietooannoinsulle

      Hei
      Viime kesänä lomailimme kyseisessä hotellissa tuollaisessa kulmahuoneessa kolmen hengen voimin. Huone oli vähän pienempi, kun minkä kuvan sai esitteestä, mutta hyvin sinne mahtui nukkumaan kolmestaan. Meillä tuo huone oli korkealla ja aivan upeat näköalat kahdesta eri suuntaan olevasta ikkunasta; toisesta näkyi meri ja toisesta kukkulat. Ei valittamista näköaloista, yöllä oli mahtaavaa istua parvekkeella ja katsella kaupungin valoja yms.
      Hotellin edestä kulkee dolmusbussit keskustaan, kätevää kulkea siis niillä. Kävellen menee sellaiset 20-30 min, riippuen vauhdista, mutta kätevästi taksilla, tai noilla dolmusbusseilla pääsee keskustaan ja basaarialueille. Heti hotellin vierestäkin alkaa jo paljon myyntikojuja. Merelle on lyhyt matka, noin 5 min, pääkadun ylitys (vilkasta) ja ranta onkin jo heti melkein siinä. Sijainniltaan tämä hotelli on mielestäni aivan huippu. Itse hotellistakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa: siistiä oli, palvelu pelasi, ruoka oli todella hyvää ja se vaihteli sopivasti, päivällä sai aivan ihanaa irtojädeä toisella allasalueella. Ei siis valittamista hotellista.
      Kaksi allasaluetta siis, joista toinen on rauhallisempi puoli ja toisella puolella on kaikenlaista ohjelmaa päivisin. Aikamoista meteliä ja kilpailuja yms ja siellä on siis ne isot liukumäet lapsille ja lapsenomaisille!
      Meillä matka tähän hotelliin myös tänä kesänä, heinäkuun 19. päivä taas nautimme siellä lomasta. Ihanaa lomaa teile myös, ette varmasti tule pettymään ainakaan hotelliin! Hyvä valinta.

    • alanyaya istiyorum

      ei kannata bazaareista ostella, kallista on! Pääkadulla paljon liikkeitä missä kiinteät hinnat ja mm. samoja Ed Hardyja 5eurolla kuin bazaarissa 20eurolla. :) Hyvä laukkukauppa linkkuaseman läheisyydessä, ei se heti vieressä oleva vaan niin ku takana.. Kiskovat siinä vieressä ihan mahottomia hintoja! Ja todellaki kyselevät heti eka mistä tuut ja hinnat alkaa sit sen mukaan.. Suomalaisilta pyydetään paljon.

      • matkaa odottava

        Kiitos kaikille vastanneille!
        Kiva tietää, että hotelli on hyvä ja varsinkin ruoka;) No eihän niissä huoneissa yleensä kun vaan nukuta ja meitä on neljä menossa sellaiseen huoneesee. Toivottavasti meillä olisi onnea ja pääsisimme kanssa hyvään huoneeseen hyvillä maisemilla. "tietoaannoinsulle" olitteko te aurinkomatkojen matkalla?
        Ja "alanyaya istiyorum" itse tykkään käydä basaareilla ja tunnelma on basaareilla mahtava! Mutta totta kai täytyy myös poiketa noissa pääkadun kiinteä hintaisissa kaupoissa.
        Itsellä jo kova matka kuume enään kaksi viikkoa ja päivä niin matka lentokentälle voi alkaa!:)


      • Pian myös

        Grand zaman garden park hotelliin täältäkin lähdössä 18.8. Mukavaa lukea positiivisia kommentteja ko. hotellista. Aiemmin ei ole koskaan ollut pakettia johon ruuat ja juomat kuuluvat, joten innolla odotamme sitäkin. Mahtuuko altaille hyvin vai varailevatko porukat aikaisin paikkojaan?


    • tulossa ollaan

      Niin kuin tämän viestiketjun aloittajakin on kysynyt, mutta siihen ei ole kukaan vielä vastannut niin kysyn minkä "merkkisisä" vaatteita, laukkuja yms. Alanyan basaareilla on tällä hetkellä? Ja paljon t-paita tai laukku basaarilla maksaa yleisesti? Viikon päästä on lähtö ja odotan reissua kovasti ja olisi mukava kuulla ennen lähtöä vaatteiden hintaluokkaa basaareilla.:)

      • annebaba

        Hinnat ja tarjonta liikkuvat niin paljon, ettei niitä kannata täällä yrittääkään selvittää. Suosittelen tekemään kävelyretken Damlata cad:ia pitkin ja seuraavan siellä olevaa hintatasoa, ennenkuin syöksyy basaarialueelle. Damlata cad. on katu, joka lähtee rantakadun linnoituksen puoleisessa päässä olevalta aukiolta etuvasemmalle ja päättyy satama-alueelle. Tällä kadulla olevissa liikkeissä on lähes kaikkea mitä basaareillakin ja pääkadun liikkeissä, mutta hinnat ovat järkevämmässä tasossa.


    • Käytiin

      Hyvä valinta hotelista. Me oltiin siinä viime syksynä ja nyt huhtikuussa viereisessä hotellissa, kun Zaman oli vielä kiinni. Talven ja kevään aikana hotellin sisääntuloa, aulaa ja allas-aluetta on uudistettu totaalisesti. Olivat juuri aukaisemassa hotellia, kun läksimme pois. Uusi uima-allas alue näytti tosi houkuttelevalta. Muutoinkin viime syksyn kokemus oli positiivinen hotellista. Mukavaa matkaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe