Ranskanbulldogin pennun hinta?

Pisara

Heippa,

olemme etsineet kunnollista, rekisteröityä pentua jo jonkin aikaa, muttakovasti ovat kortilla. Nyt löysimme pari vapaata pentua,joilla molemmilla kuuluisa mutovalio isä. Emo ei mikään ihmeellinen. Toinen on jo 3kk ja hintana oli 1600e. Onko liikaa? Toinen pentu ei ole vielä ihan luovutusiässä ja hintana 1700e. Aika hirmuisesti vaikka olemmekin valmiita maksamaan kunnollisesta ja rekisteröidystä, suomalaisesta koirasta. Nyt löytyi kolmas pentu, 800e, rekisteröity FCI:hin ja syntynyt Virossa..hieman epäilyttää aina virolainen meininki, mutta jos asian tutkii hyvin, pennun juuret ym. ehkä sitä voisi harkita. Miinuksena tietysti on ettemme näe emoa, koska pentu on jo tuotu Suomeen....
Yllättävän monimutkaista tämä koiran osto näin alottelijalle, koska ei halua missään nimessä tukea viraapelimyyntiä.

31

10474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bullipoju

      Älä ostaa koiraa näkemättä emoa ja varsinkaan silloin jos koira myydään pilkkahinnalla, niin kuin nyt! Jos normaalisti ranskis maksaa vähintään 1500€ on siinä selvästi jotain mätää että hinta pitää laskea 800 euroon että saadaan pentu myytyä. Nyt pitäisi hälytyskellot soida. Ei kukaan pelkästä hyvästä hyvyydestä anna noin isoa alennusta pennusta.
      Ja ihan yleisenä neuvona; ei kannata hoppuilla tuon asian kanssa, kyllä se teidän koiranne sieltä tulee kun on tullakseen! Ja kun on kyseessä tuommoinen hiukan harvinaisempi rotu, pennut ovat monesti varattuja jo ennen kuin ne ovat syntyneet ja siksi ei vapaita pentuja meinaa löytyä. Sinun kannattaa käydä kasvattajien sivuja läpi ja etsiä sellaista joilla on pentue suunnitteilla tai emo jo kantava. Joo joudut kyllä odottamaan että pennut syntyvät ja sitten vielä luovutusikään kasvaminen mutta se on sen arvoista! Ja sitä paitsi olet odottanut jo tähänkin päivään asti niin etköhän voi odottaa vielä muutaman kuukauden lisää! :) Kun otat pennun vasta syntyvästä pentueesta saat paljon enemmän kuin silloin jos käyt hakemassa pennun heti kasvattajalta! Kun pennut syntyvät, se on kuin joulu! Ja voit seurata pennun kasvua jo ennen kuin se on sinulla ja sinulla on todella hyvä mahdollisuus saada kunnon kuva kasvattajasta että onko hän varmasti sellainen jolta pennun haluat, ehdit myös hyvin valmistautua pennun tulemiseen kunnolla, hankkia tarvikkeet yms. Ei ole mitään ihanampaa kuin nähdä kuva (tai pentue) ja miettiä mikähän näistä on se minun pentuni, nähdä se kun sen silmät ovat auenneet ja kun sen pikku hampaat alkavat kasvaa!

      Voin myös itsekin harvinaisemman rodun omistajana sanoa että hyvä kasvattaja, johon on hyvät välit, on kullanarvoinen! En olisi todellakaan päässyt näin helpolla jos en olisi voinut vapaasti kysyä kasvattajalta aina kun jokin alkoi painamaan mieltä. Joten suosittelen miettimään myös sitä _keneltä_ koiran otat eikä vain pelkästään pennun taustoja.

      Tuolta vaan alat katsomaan kasvattajia läpi niin eiköhän se jossain vaiheessa lykästä: http://www.toydogs.net/rb/kasvat.php

      PS. Älä maksa 3kk vanhasta koirasta täyttä hintaa!

    • varovaisuutta!

      Aikamoiset hinnat noin sairaasta rodusta! :(

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Ranskanbulldoggi

      http://www.toydogs.net/rb/pentuval.html

      Varaudu siihen, että koiran sairauksien hoitoon voi mennä kymmenkertainen määrä tai enemmänkin, mitä koira maksaa, vaikka sinulla olisi eläinlääkärikuluvakuutuskin (mikä on aivan ehdoton). Halpa virolainen pentu voi tulla maksamaan vielä enemmän, mitä suomalainen, koska sen vanhempien terveydestä tuskin on mitään takeita. Jos otat Virosta, kysy suomalaisilta kasvattajilta, tietävätkö mitään pennun vanhemmista tai ko. kasvattajasta.

      Varo, ettet auta mitään pentutehdasta:

      https://www.youtube.com/watch?v=ZVyFSTYY7zg&feature=player_embedded

    • ranskanbuldoggi

      Omasta bullastani maksoin 1400 euroa oli rokotukset yms. kunnossa , ja pentupakettikin mukana:D Mulla meni vuoden aikana enemmän rahaa kun mitä siitä maksoin , joten todella kannattaa harkita onko rahaa ja kärsivällisyyttä hoitaa koira kunnolliseksi:)!
      Onnea sulle koiran etsimisessä! ;D

    • Nykyään koirasta saa maksaa 1000 e ylöspäin helposti riippuen kasvattajasta.
      Itse maksoin omasta 900e ja on rotukoira. Kannattaa alkaa laittaa säästöön rahaa eläinlääkäri kuluja varten ja muita tarvikkeita varten :D

    • Itselleni kotiutui vajaa 2 vkoa sitten suomalaiselta kasvattajalta ranskanbulldogin pentu ja myyntihinta oli 1600e. Korkealla on hinnat nykypäivänä!

    • kysy4tt

      onko niitä eläinlääkäri käyntejä sitten paljon?
      täytyykö varautua joihinkin tiettyihin sairauksiin tms...

      • akjfsldjl

        Hei, koiran pitäisi olla terve.

        Rokotukset, madotukset, punkkilääkkeet, ehkä kastrointi/sterilointi. Siinä "normaalit" lääkärikäynnit. Muu ei ole normaalia ja jos kasvattajat pitävät vaikka kirsikkasilmää tai huonoja lonkkia rodun ominaisuutena, niin skippaa koko rotu. Ethän tue kärsimystä?


    • hepuli2

      Mulla on kaksi ranskista. Molemmat olleet aina terveitä. Rahaa mennyt perusjuttuihin, yhtälailla kuin olisi mennyt vaikkapa pystykorvaan. Kannattaa valita kasvattaja huolella; vanhempien upea näyttelymenestys ei välttämättä tarkoita, että koirat olisivat terveitä. Kummaltakin vanhemmalta tulisi löytyä viralliset terveystulokset, mielellään vielä selkäkuvat. Vanhemmat tulisi nähdä ennen päätöstä ostaa pentu; kuinka hengittävät, liikkuvat jne.
      Mikään ei tietysti takaa, että saisi terveen koiran, niinkuin ei muissakaan roduissa.

    • rende2

      Itse ollaan ottamassa elokuussa juuri tuollaista hauva-vauvaa. Aluksi ei meinannut löytyä mistään ja olisi jouduttu maaliskuuhun asti pentua odottelemaan.. Kuitenkin yksi perhe perui varauksen ja nyt meille olisi elokuussa tulossa oma pulla

    • pentuvälitys
    • jekku4

      Ostin ranen maksoin 1350

      • Anne ja Kerttu

        Hei, ostin Kertun marraskuussa 2012 ja maksoin siitä 1300€. Nyt ollaan samalta kasvattajalta kyselty, jos saisimme Kepalle seuraa. En ikinä uskaltaisi ostaa halpaa pentua esim. keltaisesta pörssistä, sillä olisi se, niin kova juttu, kun pentu kuolisi muutaman viikon tai kuukauden kuluttua, johonkin tuntemattomaan ja muutenkin missä niiden emät ja isät kasvaa? Ei voi tietää. Siksi suosittelen, että ostatte pennun vain kunnon kasvattajalta ja luultavasti mekin joudumme odottamaan pitkään, mutta varaus on tehty.
        Muuten on niin mainio ja ihana rotu tää ranskis.


    • herätkää

      Viimesimpiä pentujaan ei ole edes rekisteröinyt vaikka syntyneet jo kesällä. Kuitenkin väittää olevansa kennelliiton sitoumuskasvattaja. Kennelliiton sitoumuskasvattajat ovat sitouneet etteivät kasvata rekisteröimättömiä koiria. Tosin. käppänöillähän on Pevisa joten ehkä ei ole saanut rekisteröityä sen takia. Nyt näyttää myyvän minibulleja apulassa. Meinaakohan rekata näitäkään. Miettikää nyt ihmiset ihan oikeasti kannattaako se pari sataa säästää koiran hinnassa. Paperiton koira ei saa kunnon vakuutuksia, ei ikinä voi osallistua näyttelyyn eikä sen terveystietoja saada virallisiksi mihinkään. Jälkikäteen rekisteröiminen ei koskaan onnistu, väittipä kasvattaja mitä hyvänsä. Jokaisella kasvattajalla on mahdollisuus saada pennut rekisteriin ja myytyä rekkareiden kera jos koirat ovat rekisteröintikelpoisia. Paperit pennuille saa hyvinkin nopeasti jos viitsii. Jos oikeasti haluatte vaan antaa koiralle kodin niin adoptoikaa jostain rescuetapaus älkääkä tukeko näiden epämääräisten kasvattajien toimintaa. Ja tässä pätee ihan sama kuin muissakin asioissa, jos hälytyskellot alkaa soida niin asiassa on useimmiten jotain mätää.

      • ranskanpulla

        Minkä takia erotettu ranskis yhdistyksestä? Minibullipentue nyt perättäisestä juoksusta, sama uros kuin aikaisemmin (oma tietty) , nartulla -27 luonnetestistä. Pentujen hinta yli 2000 euroa. Vissiin kannattavampaa hommaa !!


    • 1+7

      *onko niitä eläinlääkäri käyntejä sitten paljon?
      täytyykö varautua joihinkin tiettyihin sairauksiin tms... *

      Yhtään et ole sitten ottanut selvää rodusta, mitä olet hankkimassa?!

      Kyllä, ranskanbulldogeilla on paljon sairauksia. Ikävin ongelma on hyvin ahtaat sieraimet ja olematon kuono, ja vielä jos sattuu olemaan pehmeä kitalaki, on hengitystiet TOSI ahtaat. Työnnä mehupilli molempiin sieraimiin ja yritä itse hengittää niiden kautta. Onko kivaa, onnistuuko hyvin? Se "söpö" tuhina ja rohina ei ole mitään söpöä eikä se ole rotupiirre. Se on merkki siitä, että koira voi pahoin eikä henki kulje.

      Toinen ranskisten ongelmakohta on selkä. Spondyloosia on nyt vasta viime vuosina alettu tutkia enemmän, mutta karua on tilastojen kertoma. Myös esim epämuodostuneita selkänikamia löytyy usein.

      75% on C, D- tai E-lonkkaisia, eli selvästi lonkkavikaisia. Lisäksi on vielä allergioita ja yliherkkyyksiä. eliniänodotus ei ole kovin kummoinen.

      terveystilastoja voi lukea KoiraNetistä, esimerkkinä kuolinsyytilasto.
      http://jalostus.kennelliitto.fi/frmTerveystilastot.aspx?R=101&Lang=fi

      Kaverillani oli ranskis, joka oli selästään niin kipeä, että joutui vähän väliä olemaan häkkilevossa kun ei pystynyt liikkumaan. Rohina oli valtava levossakin. Kun se tuli mäkäräisten puremaksi, se oli vähällä heittää henkensä, kun ne vähäisetkin hengitystiet muurautuivat umpeen.

      Mieti siis tarkkaan, haluatko oikeasti laittaa puolitoista tonnia pentuun, ja sitten vielä varautua hoidattamaan x kappaletta sairauksia jatkuvasti.

    • Ranskis ollut

      Kannattaa katsoa tarkkaan mistä Kennelistä ostaa ja kysyä kasvattajalta onko sillä rodulla siiittä linjasta tullut mitään terveys riskejä,välttämättä kasvattaja ei myönnä ollenkaan itselläni oli Ranskis eli 3v8kukkauden ikäiseksi ,1,5 vuotiaana koiralla ilmani geeneistä selkänikama luutuma virhe ,lääkitys annettiin välillä kun huomattiin pientä oireilua jaloissa ja lopuksi oli halvaantuminen.
      Jouduimme sen takia lopettamaan koska jaloillensa ei olisi enään tullut.
      Kasvattajalle kun ilmoitettiin mitä oli loppu tilanne, ei edes mitään vastannut viesteihin.
      Tollasesta linjasta ei kannattaisi tehdä pentuja ollenkaan jos on selkänikama vaurioita.
      Ensimmäisestä oireilusta kun ilmoitin,kiisti ettei Ranskiksilla sellasia vikoja ole ja jälikasvut ihan ok vaikka sillon oli ensimmäiset pentueet vasta ollut siittä linjasta.
      Onneksi Kennelliiton sivustolta näkee jalostus järjestelmissä onko sairaita koiria ollut missään linjasta.
      Luonteeltaan Ranskikset ovat ihania,meidän perheessä sen jälkeen tuli suuri tyhjyys sen jälkeen.
      Mutta varotuksena voin sanoa Koskenkorvaltalta Ranskiksen kasvattajalta ei kannata ostaa,välttämättä ei saa ihan tervettä ainakaan.

    • Seppo seppo seppo

      On ne mustat kääpiösnautserit rekisterissä.

    • Doglove
      • Bulla fani

        Hyvä ranskis hyvistä vanhemmista suomalaisesta kennelistä maksaa noin 2000e-2500e.


      • rgxer20
        Bulla fani kirjoitti:

        Hyvä ranskis hyvistä vanhemmista suomalaisesta kennelistä maksaa noin 2000e-2500e.

        Eikä sekään takaa yli 8 vuoden elinikää.


      • Ranskis on paras
        rgxer20 kirjoitti:

        Eikä sekään takaa yli 8 vuoden elinikää.

        Ei takaa ei..ranskisten kanssa pitää nauttia joka päivästä kuin viimeisestä!!! Elää ne täysillä niiden kanssa samalla tavalla kuin ranskis elää...eli täysillä.


      • Ranskis on paras
        rgxer20 kirjoitti:

        Eikä sekään takaa yli 8 vuoden elinikää.

        Ei takaa ei..ranskisten kanssa pitää nauttia joka päivästä kuin viimeisestä!!! Elää ne täysillä niiden kanssa samalla tavalla kuin ranskis elää...eli täysillä.


      • drgdrgdr
        Ranskis on paras kirjoitti:

        Ei takaa ei..ranskisten kanssa pitää nauttia joka päivästä kuin viimeisestä!!! Elää ne täysillä niiden kanssa samalla tavalla kuin ranskis elää...eli täysillä.

        Eivät ne elä täysillä, ne kituvat kuin nuoret eläimet vain voivat kitua kahlittuina 15-vuotiaan koiran selkä-, jalka- ja hengityssairaaseen kehoon.


      • Koiran parhaaksi
        drgdrgdr kirjoitti:

        Eivät ne elä täysillä, ne kituvat kuin nuoret eläimet vain voivat kitua kahlittuina 15-vuotiaan koiran selkä-, jalka- ja hengityssairaaseen kehoon.

        Sinullahan onkin iäkäs Ranskis sitten.
        Se on jo sille rodulle hyvä saavutus ikä.
        Eipä kaikki siittä rodusta elä niin pitkään,mut kauanko kannattaa kiduttaa jos ei ole ihan terve se riippuu omistajasta.


      • drgdrgdr
        Koiran parhaaksi kirjoitti:

        Sinullahan onkin iäkäs Ranskis sitten.
        Se on jo sille rodulle hyvä saavutus ikä.
        Eipä kaikki siittä rodusta elä niin pitkään,mut kauanko kannattaa kiduttaa jos ei ole ihan terve se riippuu omistajasta.

        Et näemmä osaa lukea. Se selittääkin ymmärtämättömyytesi rodun surkeasta terveystilanteesta.


      • Koiran parhaaksi
        drgdrgdr kirjoitti:

        Et näemmä osaa lukea. Se selittääkin ymmärtämättömyytesi rodun surkeasta terveystilanteesta.

        Sanoit 15 vuotiaan koiran,kysyinkin onko todella ollut sinun koirasi niinkin vanha,itselläni oli Ranskis selän takia eli alle 4 vuotiaaksi,itse en pitkittänyt koiran ikääni enenmpää koska tiesin ettei mitään pelasta enään kun koiran taka jalat halvantuivat.Joten osaan kyllä lukea ja piste.
        Hengitys sairaita on kyllä muissakin roduissa kuin myös noita sairauksia jotka mainitsit.
        Mutta se on omistajan vastuulla tarkkailla koiransa terveyttä.


      • Anonyymi
        Bulla fani kirjoitti:

        Hyvä ranskis hyvistä vanhemmista suomalaisesta kennelistä maksaa noin 2000e-2500e.

        Kuka tyhmä niin paljon maksaa?!
        Itse ostin ranskispennun 780€.
        Ilmatiet kunnossa ja muutenkin tervepoika virosta.
        Kaverina ollut jo reilu 5 vuotta.


    • Kotimainen paras

      Huh, jokainen joka katsonut tätä videota mitä liitetty tähän ei oikeesti pysty ulkomailta koiraa ostamaan. Suomessa ei KUKAAN kasvata koiranpentuja näin. Video on Amerikassa kuvattu mutta voi vaan kuvitella miten Virossa. Osta kotimainen, vaikka paperiton mutta ei ulkomailta missä eläinsuojelu ei toimi niinkun meillä täällä.

    • rbulla

      Meillä nyt toinen ranskis, edellinen eli 9v ja ilman syöpää olisi vieläkin, muuten ei sairastellut koskaan.
      Toinen tuli kesällä ja koskaan ei muuta rotua tulla edes harkitsemaan.hinta 1700.
      On ne sen verran mainioita kavereita.
      Mutta jokainenhan ottaa sellaisen, kun itsestä tuntuu, meille tämä rotu on paras.

    • Anonyymi

      1800€ maksoin 5kk ikäisestä kodinvaihtajasta, eikä ole rekisteröity.🤭

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe