AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Tatuointi iäkkäälle?

Tatuointi iäkkäälle?

7 Vastausta 175 Lukukertaa
Hei! Olen jo iäkkäämpi rouva ja harkinnut jo pitkään tatuoinnin ottamista, eikä vielä tähän ikään asti sellaista ole tullut otettua. Onko jo vähän rupsahtaneeseen ihoon mahdollista saada hyvännäköinen tatuointi?
Toki, jos paikan valkkaa hyvin. Kannattaa ottaa sellaiseen kohtaan, mikä ei ihan hirveän ryppyinen ole.
Hei. Kyllä ton ikäsenäkin saa otettua hienon tatuoinnin. Etit vaan itselles sellasen kuvan, jonka tosiaan haluat ottaa. Ja meet käymään jossain ammattilaisen liikkeessä niin se antaa sulle hinta-arviota ja jos vaikka haluaisitkin löytämääsi kuvaan tehdä jotain pieniä muutoksia, niin ammattilainen osaa kuvaa myös tahtoessasi muunnella haluamaasi suuntaan.
Jos päädyt ottamaan kuvan niin muista, että tatuoinnin jälkihoito on myös tärkeää. Tatuoitsija antaa sinulle tähän ohjeet.
Onnea kuvan ottamiseen ja hyvää juhannusta! :)
Ei nelikymppinen oo vanha!
Mä oletin et toi on syntymävuosi, niinhän se yleensä merkitään, - ennen vuotta merkitsee yleensä sitä, ikä ois 46 v. - Mutta asiaan: Jo alle nelikymppisillä on usein vaikka miten ryppyinen iho, varsinkin jos on ottanu paljon aurinkoa ja taas hyvinkin iäkkäiden ihosta löytyy niitä sileämpi kohtia, esim nilkat on usein sellaset, tosin se voi olla aika kivulias alue, myös yläselkä etc.

Mene laadukkaalle tatuoijalle, rauhalliseen paikkaan. Älä ota liian pientä, ei liian suurta.
Minkä tahansa ikäinen voi ottaa tatuoinnin, jos ei oo jotain yleissairautta joka estää sen - Esim tanskalainen mestaritatuoija Erik Reime, 60 v, on sitä mieltä että "jokaisen tulisi ottaa tatuointi".

Asiasta voi tietty olla monta mieltä, ehkei ihan jokainen voi tai jokaisen kannata ottaa, mutta periaatteessa ainakin minun mielestäni tatuointi sopii jokaiselle ja minkä tahansa ikäiselle.

Lycka till !
Aloittaja on/täyttää 66 vuotta, koska ''Mummo -46'' se -46 meinaa syntymävuoden 2 vikaa numeroo. Yrittäkää ny hei!
Ei siltikään vielä vanha!

Olen ammatiltani kosmetologi ja aloitteleva tatuoija, ja usko pois, vanhemmatkin ihmiset ottavat paljon kuvia, esimerkiksi yksi asiakkaistani, 69 vuotias, on parin vuoden aikana hurahtanut tatuointeihin ja ottanut koko selän peittävän puuman. Asennettta siinä on, sanon minä!
No sitähän mäkin yritän viestissäni änkyttää et -46 tarkottaa syntymävuotta. Ja joo, ei oo tänä päivänä 66 mikään ikä - kaikki on asenteesta, ja myös terveydestä kiinni.
 /   /  / Tatuointi iäkkäälle?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta