FAKTOJA SÄHKÖASEISTA! LUE!

jomppa1234321

Koska mua ärsyttää niin maan perkeleesti kaikki turhat kysymykset akuista, kestävyydestä ja lähtönopeuksista, niin teen tämmösen aiheen, ettei kenenkään tarvi enää nolata itteensä kysymällä jotain ihan päivän selvää asiaa. Teen myös kaikki huolto-ohjeet samalla, koska kukaan ei niitä kuitenkaan jaksa etsiä mistään muualta.


AKUT JA NIIDEN LATAUS:
Sähkötoimiset aseet toimivat akulla, joka pyörittää aseen koneistoa. Akun teho ei vaikuta aseen lähtönopeuteen, (ellei aseessa ole jotain pahasti vialla.) Ainoastaan sarjatulinopeuteen, liipainviiveeseen, sekä tehokkaampi akku kuluttaa osia nopeammin, mutta 8.4v:n- ja 9.6v:n välillä kulumisero on aika pieni. Tähänkin vaikuttaa, onko akku NiMh, vai NiCd. NiCd-akuissa on suurempi purkausvirta, joten en suositten 9.6v:n NiCd-akkua ilman MOSFET-piiriä, josta kerron myöhemmin.

Akut talvella:
Kaikki akut toimivat kylmässä huonommin, kuin lämpimässä. Kylmyyttä parhaiten kestävät NiCd-akut, jotka eivät vielä 10-20 asteen pakkasesta välitä mitään. Sen sijaan yleisimmistä akkutyypeistä huonoiten kylmyyttä kestävät LiPo-akut ja NiMh-akut. Hankala sanoa kumpi kestää paremmin, molemmat suunnilleen yhtä huonosti.

Akkujen lataus:
Lyhyesti: "Akun latausaika on akun mAh-määrä kertaa laturin mA-määrä." Eli jos on 1200mAh:n miniakku ja ansmannin AC48-laturi, jossa mA on 250(?), niin latausaika on 1200:250=n:5, eli vajaat 5 tuntia. 2100mAh:n largeakulla reilut 8 tuntia.


HUOLTO-OHJE:
Sähköaseen huoltoon tarvitaan: Silikoni sprayta, puhdistustikku, vessapaperia ja silikonirasvaa.
Ensin aseta aseen mukana tulleen puhdistustikun päähän (siihen päähän, jossa on reikä) pala vessapapreia ja ruiskutetaan siihen silikonia. Silikonia ruiskutetaan myös piippuun, jonka jälkeen puhdistustikku työnnetään piippuun ja sitä hinkataan edestakaisin. Lippaat huolletaan niin, että lippaaseen ruiskutetaan silikonia, jonka jälkeen se täytetään kuulilla, että silikoni levittyy. (Kuulat voi ottaa pois vaikka saman tien.)
Jos ase on jo monta vuotta vanha, niin että rataslaatikkokin tarvii huoltoa sisältä, niin laatikko auki, vanhat rasvat paperilla pois ja uutta rasvaa sinne missä oli vanhaa.
Tätä ohjetta voi soveltaa myös jousiaseiden huoltoon.


MIKÄ ON HYVÄ ASE, JA MILLÄ PERUSTEELLA VALITA SE:
Hyvä ase, on sellainen, joka käyttää mitä tahansa standardia rataslaatikkoa (paitsi ver.5, joka on paska). Eli kaikki aseet, joissa on muovinen custom-rataslaatikko, ovat aika tehottomia, eivätkä ne edes välttämättä kestä kauaa, vaikka kuinka kalliita olisivatkin. Toinen vaatimus hyvälle aseelle on, että se näyttää hyvältä, (tietenkin niin, että tuo edellinen vaatimus täyttyy myös.) Lähtönopeus ei ole niin tärkeä omasta mielestäni, mutta senkin olisi hyvä olla väh. 70m/s 0.2g:n kuulalla. Eli kaikkien on ihan turha kysyä siitä samasta Cyman/Cybergunin AK-47:sta, että ”onko se hyvä” ja ”kestääkö se?” Kyllä se kestää, aikka osat on vähän huonolaatuisempia, kuin laatuvalmistajien. Ja jos se hajoaa, niin varaosan saa aivan varmasti, vaikka Milgearista (Myös Proairsoftista). Siis kunhan osaa laittaa osan paikalleen. Purkamis ohjeet löytyy youtubesta.


ASEVAIHTOEHTOJA ALOITTELIJALLE:
-Cyma/Cybergun AK-47. 120m/s 2450g Vähän ehkä tehokas ensikertalaiselle, johonkin takapihapeliin, mutta on kevyt eikä maksa paljoa.

-Galaxy MP5K (tai PDW). 95m/s 1500g (PDW 1800g). Todella hyvä valinta. Ampuu juuri sopivasti ja on kevyt ja ketterä. Eikä maksa edes sitä, mitä tuo edellinen.

-Jing Gong G36-sarja 110-117m/s 2890-3160g. Sopivan tehokkaita ja todella luotettavia, jok'ikinen G36E, G36C, G36K, ja kaikki muutkin. Ja aika halpojakin ovat. Riippuu tietenkin mallista.

Kalash AK74. 120m/s 3000g. Tämäkin vähän liian tehokas takapihapeleihin, mutta isompiin peleihin ihan ok. Sarja on vakioakulla aika hidas. Runko on terästä, eikä mitään kevytmetallipaskaa, ja se näkyy hinnassa, mutta aika halpa on silti.

NÄILLÄ ASEILLA VOIT PYYHKIÄ PERSETTÄ:

GSG G36C. 50-60m/s 1285g. Muovinen paska, joka ”ampuu” reilut 20 metriä.

Cybergun AK-47 ”kevyt sähkökäyttöinen kivääri”. 30-35m/s. 873g. Vielä muovisempi paska, josta en edes puhu.


Siinä nyt oli aiheesta jotain. Toivottavasti edes joku oppi jotain uutta. Antakaa palautetta ja kertokaa mielipiteennne, jos olette eri mieltä.

199

7132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jomppa1234321

      Jouduin karsimaan, niin tämä jäi pois.

      MOSFET:
      (Ei ole tietääkseni kovin moni vielä tätä kysynyt. Johtunee siitä, että ne jotka osaavat kirjoittaa sanan "mosfet", osaavat myös käyttää googlea.)
      Asiaan!
      MOSFET=aseeseen asennettava virtapiiri, joka ohjaa virran aseen moottoriin, niin että se ei mene aseen kytkinpintojen läpi. Etenkin tehokkaimmilla akuilla (Esim. 11.1v LiPo) suuri jännite aiheuttaa aseen kytkinpintoje koskettaessa toisiaan (liipaisinta vedettäessä) enemmän kipinöitä, kuin heikommilla akuilla. Kipinät polttavat ja kuluttavat aseen kytkinpintoja. Mosfetin asennus vaatii aseen johtojen osittaisen uusimisen. Mosfet on täysin mahdollista tehdä itse. Tarvittavat osat saa melkein mistä tahansa elektroniikkapuodista. Sellaisen voi myös teettää ammattilaisella. Esim. Kuulakojooti-viritys-/huoltopalvelussa.

    • jomppa1234321

      Upataas välillä.

    • makuasioita

      Mieluummin painava ase kuin kevyt mun mielestä.

      • jomppa1234321

        Juu, mutta oletetaan, että aloittelija on sellainen 10v nappula, Niin ei se jaksa nostaa mitään 8 kilon tulitukiasetta.


      • NERO NON247jonne
        jomppa1234321 kirjoitti:

        Juu, mutta oletetaan, että aloittelija on sellainen 10v nappula, Niin ei se jaksa nostaa mitään 8 kilon tulitukiasetta.

        Hei jomppa ei kukaan alottelija osta mitään tulitukea


      • Varmasti ostaa
        NERO NON247jonne kirjoitti:

        Hei jomppa ei kukaan alottelija osta mitään tulitukea

        Tai sit jonku s15uperpaskan vemppusnipun


      • Oinas13
        Varmasti ostaa kirjoitti:

        Tai sit jonku s15uperpaskan vemppusnipun

        Niiku esim: Swiss Arms Black Eagle M6 vemppu snipun.


    • ddddddddfff

      kyllä hyvä ohje mut oon monta kertaa sanonu sen mitä sanoit tosta gsg:n aseesta "tällä aseella voi pyyhkiä perseensä" kyl paras läppä ikinä :D

      • !!FAIL!!

        Kun ei vaan oo läppä ite ostin kyseisen ''gekon'' juuri siihen tarkoitukseen eipähän tarvii kokoajan ostaa uutta paperia.


    • random pesukone

      väitätkö sää jomppa että cyma ei ole laatuvalmistaja!tuossa muovi ak:ssa ei ole mitään huonoa paitsi että se on muovia eli ei hirveen aidon näkönen. cyman 200 euron ak:t on parhaiden joukossa. siis parempaa ak:ta kuin tätä http://www.proairsoft.com/acatalog/info_B.html saa etsiä kissojen ja koirien ja pesukoneiden kanssa. mutta siitä asiasta olen TÄYSIN samaa mieltä että lähdöillä ei ole niin väliä. esim mulla on ase joka lähtee 80 m/s ja kaverilla ase joka lähtee 120 m/s niin ei huomaa ees oikee eroo.

    • ssssssdddssdsdsd

      cyma on laatu valmistaja. jomppa ei haukkunu cymaaa huonoks vaan se haukku YHTÄ cymän asetta huonoks. joka on oikeesti houno joku 50€ "sähköase" joka ampuu reilut 10m 12g kuulil ja se kaartaa hirveel kierteel 5m ohi kohteesta. sellaset aseet pitäs kieltää lailla. nooh, ainaki on jotain haukuttavaa airsoftiski :D

    • random pesukone

      nniin no se 50 € ak on aika surkee...

      • Satomi

        Tiiättekö että onko tämä täysimuovinen ase: www.proairsoft.com/acatalog/info_120903B.html ?


    • jomppa1234321

      Ei nyt ihan täysmuovinen. Runko, kädensijat, tukki ja varmaan myös ulkopiippu on muovia, mutta rataslaatikko on metallia.

    • Tota noin ..

      Sanon vaan mielipitee mutta turha sitä on tonne tulla haukkuu ku porukka ostaa ensimmäistä sähkö pyssyä. Se mua ihmetyttää, että miks ostaa heti joku viidensadan rynkky? Miksei vois vaa kokeilla sellasella halvalla aseella? Kylse GSG G36C 7, 4 V takapiha- pelit kestää. Ei sitä nyt tarvi seinää heittää ku ei pärjää ..

      Lähtönopeudet

      Miks ostaa semmone mistä lähtee 130 m/s, kun alotus sähköaseeks kannattaa hankkii ehkäpä semmone vähä halvempi? Ku jossei oo koskaan enne softannu sähköllä? Niin sitten ei tiedä sen ominaisuuksista, ja voiki hajottaa sen. Kun muistakaa, ne voi olla IHAN vain kokeilu / takapiha pelejä varten ostettu.

      En väitä ettette tietäisi mitään. Sanoinpahan oman mielipiteen.
      Voitte ihan hyvin inhota / tykätä tästä kommentista. Toki neuvoa saa, mutta älkää ruvetko jankuttaa. Sekin jo riittää että yks sanoo jotain tosi huonoa kyseisestä aseesta. Sitten on keksitty peukku ylös & alaspäin. Jos oot samaamieltä paina peukku ylös, jos erimieltä, peukku alas.

      Oliskohan tässä tarpeeks juttua?

      • jomppa1234321

        No ehkä, mutta tuollalailla jos ajattelee, niin mikä tahansa ase voisi olla hyvä. Esim. "20m/s ampuva vemppupistooli on todella hyvä, jos painaa piipun kiinni vihollisen poskeen ja laukaisee. Kyllä se sen verran tuntuu, että sen osuman ottaa. Ja hyvin todennäköisesti myös osuu."

        Mutta itse tarkoitin tuolla hyvä-/huono ase -jutulla ihan perus viikonloppupelejä. Enkä mitään 2 vs 2 pelejä naapurin takapihalla rakettilaseilla.

        Ja sitten siitä, että "miks ostaa semmone mistä lähtee 130m/s?" No en kyllä maininnut yhtään sellaista, josta niin lujaa lähtisi. Ja Cyman Ak:sta josta lähtee 120m/s, sanoin, että on liian tehokas takapihapeleihin.

        Ja vielä siitä, että "Miksi ostaa heti viidensadan rynkky?". Noh. halvin noista aseista on kyllä huimat 25€ kalliimpi, kuin se GSG:n G36C. Että onko siinä sitten järkeä maksaa ensin 90€ aseesta joka ampuu 25 metriä ja ostaa sen jälkeen 115€:n kunnollinen ase, koska vanha on rikki/ ei ammu tarpeeks lujaa. Ja siitähän laskee päässään, että 90 115=205€, jolla saisi jo melkein jonkun laatupyssyn. Ja laadulla en tarkoita mitään ylitehoista, vaan kestävää.
        Mutta jos ihan pelkästään takapihapeleihin haluaa aseen, niin mikäs siinä, ihan hyvä tuo semmoseen on, mutta ei sovellu mihinkään yhdistysten viikonloppupeleihin. (Kokemuksia on)

        Että silleen.


      • Sama tyyppi.
        jomppa1234321 kirjoitti:

        No ehkä, mutta tuollalailla jos ajattelee, niin mikä tahansa ase voisi olla hyvä. Esim. "20m/s ampuva vemppupistooli on todella hyvä, jos painaa piipun kiinni vihollisen poskeen ja laukaisee. Kyllä se sen verran tuntuu, että sen osuman ottaa. Ja hyvin todennäköisesti myös osuu."

        Mutta itse tarkoitin tuolla hyvä-/huono ase -jutulla ihan perus viikonloppupelejä. Enkä mitään 2 vs 2 pelejä naapurin takapihalla rakettilaseilla.

        Ja sitten siitä, että "miks ostaa semmone mistä lähtee 130m/s?" No en kyllä maininnut yhtään sellaista, josta niin lujaa lähtisi. Ja Cyman Ak:sta josta lähtee 120m/s, sanoin, että on liian tehokas takapihapeleihin.

        Ja vielä siitä, että "Miksi ostaa heti viidensadan rynkky?". Noh. halvin noista aseista on kyllä huimat 25€ kalliimpi, kuin se GSG:n G36C. Että onko siinä sitten järkeä maksaa ensin 90€ aseesta joka ampuu 25 metriä ja ostaa sen jälkeen 115€:n kunnollinen ase, koska vanha on rikki/ ei ammu tarpeeks lujaa. Ja siitähän laskee päässään, että 90 115=205€, jolla saisi jo melkein jonkun laatupyssyn. Ja laadulla en tarkoita mitään ylitehoista, vaan kestävää.
        Mutta jos ihan pelkästään takapihapeleihin haluaa aseen, niin mikäs siinä, ihan hyvä tuo semmoseen on, mutta ei sovellu mihinkään yhdistysten viikonloppupeleihin. (Kokemuksia on)

        Että silleen.

        Jomppa,

        Onhan noissaki lauseissa järkeä, mutta miksei joku voisi mennä sillä aseella yhdistysten peleihin? Helpompihan sun onse vaan sieltä ampua. Ja kaikilla softaajilla ei ole välttämättä niin paljon rahaa / kokemusta, että ostaisi semmoisen yli satasen aseen. Kun kyllähän toikin GSG 7,2 V '' gekko '' kestää semmosen 2-5 vuotta, tai jopa pitempäänkin. Jos yksi osa menee rikki, niin samalla avauksella vaihtaa useamman, minkä tietää menevän rikki. Ja aseen hintaahan oli 70 euroa, ja vaikka osat vaihtaisi tulisi silti halvemmaksi. No, sehän on ihan mielipide asia, haluaako korjata pyssyä joka on haasteellista, ( No riippuu tekeekö usein. ) vaiko ostaa samantien uuden. Mutta ennyt haluaisi että saisit minusta semmoisen '' vali, vali '' tyyppi käsityksen.

        En enään vastaa, ellei ole kriittistä sanottavaa :DD


      • jomppa1234321
        Sama tyyppi. kirjoitti:

        Jomppa,

        Onhan noissaki lauseissa järkeä, mutta miksei joku voisi mennä sillä aseella yhdistysten peleihin? Helpompihan sun onse vaan sieltä ampua. Ja kaikilla softaajilla ei ole välttämättä niin paljon rahaa / kokemusta, että ostaisi semmoisen yli satasen aseen. Kun kyllähän toikin GSG 7,2 V '' gekko '' kestää semmosen 2-5 vuotta, tai jopa pitempäänkin. Jos yksi osa menee rikki, niin samalla avauksella vaihtaa useamman, minkä tietää menevän rikki. Ja aseen hintaahan oli 70 euroa, ja vaikka osat vaihtaisi tulisi silti halvemmaksi. No, sehän on ihan mielipide asia, haluaako korjata pyssyä joka on haasteellista, ( No riippuu tekeekö usein. ) vaiko ostaa samantien uuden. Mutta ennyt haluaisi että saisit minusta semmoisen '' vali, vali '' tyyppi käsityksen.

        En enään vastaa, ellei ole kriittistä sanottavaa :DD

        Niinsiis tuohonhan ei ole varaosia, koska siinä on joku custom rataslaatikko. Itse kävin Nemesiksessä kysymässä varaosia, länttäsin ne kuluneet muovirattaat pöytään ja minut naurettiin ulos. Ja se 70€ vaan sen takia, koska sattuu olemaan tarjouksessa, enkä tiennyt siitä.

        Mutta kyllä tuo aseena ihan hyvin kestää ei siinä mitään. Mulla kesti se melkein 4 vuotta, kunnes laitoin kireemmän jousen ja rattaat rupes sutimaan tyhjää ja kuluivat hampaattomiksi.


      • jomppa1234321
        jomppa1234321 kirjoitti:

        Niinsiis tuohonhan ei ole varaosia, koska siinä on joku custom rataslaatikko. Itse kävin Nemesiksessä kysymässä varaosia, länttäsin ne kuluneet muovirattaat pöytään ja minut naurettiin ulos. Ja se 70€ vaan sen takia, koska sattuu olemaan tarjouksessa, enkä tiennyt siitä.

        Mutta kyllä tuo aseena ihan hyvin kestää ei siinä mitään. Mulla kesti se melkein 4 vuotta, kunnes laitoin kireemmän jousen ja rattaat rupes sutimaan tyhjää ja kuluivat hampaattomiksi.

        Ja kyllä me tästä voidaan keskustella. Kerrankin on joku vähän sivistyneempi keskustelukaveri, kuin yleensä.


      • geggo1

        No ei sitä ekaa sähkö asetta paskoo tarvi! :D
        Ei sen käyttäminen ny mitään raketti tiedettä ole

        GSG "gekon" käyttö ohjeet:

        1.lataat akun laturilla
        2.kun akku on selvästi kättä lämpimämpi nii otat sen irti seinästä
        3.tökkäät akun siihe 0,3 joulen kuula pyssyyn
        4.lataat lippaan lippaan lataajalla täyteen niitä laadukkaita korealaisia 0,12g kuivatettuja herneitä
        5.sit voit vaikka voi veitsellä vähän muokata sitä helvetin muovailu vahasta valmistettua lipasta ja tökkäät sen sisään
        6.varmistin pois,tähtää,pinnistä,torttu on tehty,ja voit pyyhkiä persees sillä "gekollas"


    • Marked One

      Korjaus: Kalashin aseet omaavat poikkeuksetta teräksisen rungon (receiver) sekä ainakin pölykannen parin muun pikkuosan joukossa. Ainoastaan ulkopiippu on alumiinia, muut osat ovat sinkkivalua. Aseen ei tarvitse painaa paljon, vaikkei se olisikaan terästä. Runko on tehty prässätystä teräslevystä, joka ei paina paljoa.

      Totta myös edellinen kommentti. Aseen ei tarvitse heti olla mikään maailman kallein, huonompitehoisillakin pärjää ja kestäväthän ne nyt sen verran, että saa jonkinlaista tuntumaa erilaisiin asetyyppeihin.

    • Kerranki ..

      Marked One, kiva nähä semmosia jotka ymmärtää näitä mun kommentteja, eikä rupee heti valittaa.

    • random pesukone

      satomi se ei oo läheskään täysmuovinen. mutta on ehkä noin 50% päällä olevista osista muovia. se on tosi hyvä ja kestävä

      • Satomi

        Onko sulla se?


    • jjnh

      päivitetäään. päivittäkää tää keskustelu vähän väliä.

    • jomppa1234321

      up

    • jomppa1234321

      Uhups! Tuli pieni (iso) virhe tuonne. Akun latausaika EI ole akun mAh-määrä kertaa laturin mA-määrä. VAAN akun mAh-määrä JAETTUNA laturin mA-määrällä.

    • BHHH

      uppppppploooooaaadeAD

      • Help me!

        Voitteko neuvoo? Mikä ois hyvä sähköase? Hinta max.250 ja ois hyvä jos ois metallinen antakaa linkkejä!


      • jomppa1234321
        Help me! kirjoitti:

        Voitteko neuvoo? Mikä ois hyvä sähköase? Hinta max.250 ja ois hyvä jos ois metallinen antakaa linkkejä!

        No tossahan niitä on neljäkin kappaletta ja kaikki alle 250€.


      • Help Me!
        jomppa1234321 kirjoitti:

        No tossahan niitä on neljäkin kappaletta ja kaikki alle 250€.

        Kiitos muistutuksesta ostan varmaanki ton ak 47 full metal, wood stock. :)


      • Help me!
        Help Me! kirjoitti:

        Kiitos muistutuksesta ostan varmaanki ton ak 47 full metal, wood stock. :)

        Mutta antakaa lisää linkkejä!!!


      • Help me!
        Help me! kirjoitti:

        Mutta antakaa lisää linkkejä!!!

        Onko tää kestävä, ja onko hyvä ase? www.proairsoft.com/acatalog/info_C_16P_CAR_COM.html


      • jomppa1234321
        Help me! kirjoitti:

        Onko tää kestävä, ja onko hyvä ase? www.proairsoft.com/acatalog/info_C_16P_CAR_COM.html

        ver. 2 rataslaatikkoa käyttävät aseet ei kyllä ole yhtä kestäviä, kuin ver. 3 tai ver. 7, mutta varmasti ihan hintansa arvoinen vehje, jos vähennetään aseen hinnasta tuo laturi, akku, kuulat ja nuo lasit, niin itse aseen hinnaksi tulee aseen hinnaksi vaan jotain 100€


      • Help me!
        jomppa1234321 kirjoitti:

        ver. 2 rataslaatikkoa käyttävät aseet ei kyllä ole yhtä kestäviä, kuin ver. 3 tai ver. 7, mutta varmasti ihan hintansa arvoinen vehje, jos vähennetään aseen hinnasta tuo laturi, akku, kuulat ja nuo lasit, niin itse aseen hinnaksi tulee aseen hinnaksi vaan jotain 100€

        Ok suositelkaa jotai!


      • jomppa1234321

      • Satomi

      • Satomi
        Satomi kirjoitti:

        Emt. Lisää linkkejä kiitos!

        Äsken esiinnyin Help me! Nimimerkillä oon siis sama ku Satomi


      • jäätynyt jääkaappi
        Help me! kirjoitti:

        Onko tää kestävä, ja onko hyvä ase? www.proairsoft.com/acatalog/info_C_16P_CAR_COM.html

        älä osta ku ase paskoo ittensä tasan 6 kuukauden päästä kun takuu on mennyt


    • werftwhanhbg

      Update!

      • Ämpärifemma

        Helpointa aloittelijalle on ostaa honkkarista 25e haulikko.. Pelaa pari RY peliä, heittää vittuun ja ostaa jonkun cyman kestävän Ak-Betan..

        Itse omistan 500e (osat ja kaik mukaanlukien) mp5 joka on blowback ja lähtönopeudet 119m/s.. Siitä lähtee n.28kuulaa sekunnissa :P

        Ite alotin softit kunnolla G&G MP5 Combolla joka kesti sen 2vuotta.

        Eli ei sillä aseella niinkään väliä itselläni ole kunhan: Se on tarkka.. Kestävä.. Painava..


      • jadgoa maged
        Ämpärifemma kirjoitti:

        Helpointa aloittelijalle on ostaa honkkarista 25e haulikko.. Pelaa pari RY peliä, heittää vittuun ja ostaa jonkun cyman kestävän Ak-Betan..

        Itse omistan 500e (osat ja kaik mukaanlukien) mp5 joka on blowback ja lähtönopeudet 119m/s.. Siitä lähtee n.28kuulaa sekunnissa :P

        Ite alotin softit kunnolla G&G MP5 Combolla joka kesti sen 2vuotta.

        Eli ei sillä aseella niinkään väliä itselläni ole kunhan: Se on tarkka.. Kestävä.. Painava..

        Ja vielä lisää leijumista.. Se mp5 mikä minulla on niin se on täysmetallinen ja siinä on punapistetähtäin ja se on maruin..


      • lololololrydr
        jadgoa maged kirjoitti:

        Ja vielä lisää leijumista.. Se mp5 mikä minulla on niin se on täysmetallinen ja siinä on punapistetähtäin ja se on maruin..

        Olet jumalani! Palvon sinua! Uhraan esinahkani airsoftin jumalalle!


    • aaaaaaabb

      update

      • Saurusdarra

        Dat upe


      • mitä ihmettä
        Saurusdarra kirjoitti:

        Dat upe

        LIPO akut kestävät parhaiten kylmyyttä , eivätkä hyydy talvella toisin kuin Nihm akut. lipo akkujen käyttö on vain hiukan monimutkaisempaa.


      • miksi kalash...
        mitä ihmettä kirjoitti:

        LIPO akut kestävät parhaiten kylmyyttä , eivätkä hyydy talvella toisin kuin Nihm akut. lipo akkujen käyttö on vain hiukan monimutkaisempaa.

        cyman laatu ja sisäosat ovat paljon parempia kun kalashin(=dboys). ostakaa mieluummin cyman akm, ak47, ak74, tai aksu,,,, full metal puuosilla.


      • jomppa1234321
        mitä ihmettä kirjoitti:

        LIPO akut kestävät parhaiten kylmyyttä , eivätkä hyydy talvella toisin kuin Nihm akut. lipo akkujen käyttö on vain hiukan monimutkaisempaa.

        Wikipedia kertoo litium-akuista ihan muuta. Voi ehkä olla, että Li-Po-akut kestää kylmyyttä vähän Li-Ion-akkuja paremmin, mutta jokatapauksessa paras vaihtoehto talvella on Ni-Cd.


    • rt
      • Derp Scream *,J*

        Sama Asia on galaxyn MP5k, tuo on vain metalliosilla. Galaxya on kehuttu paljon, nut en oo kuullu sanaakaa tosta cyman vastaavasta. Eikä se metalli vaikuta hirveesti noin pienessä ja yksinkertasessa aseessa.


      • lipot kestävät kylmää
        Derp Scream *,J* kirjoitti:

        Sama Asia on galaxyn MP5k, tuo on vain metalliosilla. Galaxya on kehuttu paljon, nut en oo kuullu sanaakaa tosta cyman vastaavasta. Eikä se metalli vaikuta hirveesti noin pienessä ja yksinkertasessa aseessa.

        niin, nihm hyytyy kylmällä eikä kestä pitkään. lipot taas toiminut pelissä yhtä hyvin 20 kuin -10 asteessa. nicd toimii myös. li-on aukuista en tiedä.


      • \o7

        Cyman metalliset ämpyrät eli juurikin nuo 041 sarjan vehkeet on hyviä. Ja ei ole muuten samojan kuin Galaxyt, ei lähimainkaan.


      • Mp5PDW
        Derp Scream *,J* kirjoitti:

        Sama Asia on galaxyn MP5k, tuo on vain metalliosilla. Galaxya on kehuttu paljon, nut en oo kuullu sanaakaa tosta cyman vastaavasta. Eikä se metalli vaikuta hirveesti noin pienessä ja yksinkertasessa aseessa.

        Entäs ASG onko eroa Cymaan ja tota galaxya ei kiinnostaisi ostaa kuulemma suht helppo virittääkkin ilman suurta budjettia


    • Ose123

      Tiedän että tätä on kysytty monesti, mutta onko siis tuo G&G CM16 combo hyvä. Jos ei ole hyvä, niin antakaa linkkejä paremmista. Ja samalla mietin kauanko tuon aseen akku kestää... vastatkaa :)

      • ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

        Et siis vaivautunut lukemaan YHTÄÄN MITÄÄN TÄSTÄ KESKUSTELUSTA?! VOI SAATANAN VAJAKKI TAP ITTES PASKA! ET OSAA NIIKU MITÄÄ ITSE JA TUUT SITTE AIHETTA KÄSITTELEVÄSTÄ KESKUSTELUSTA KYSYMÄÄN! VITTU MÄ VIHAAN NOITA SAAKELIN PASKOJA


      • Satomi
        ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ kirjoitti:

        Et siis vaivautunut lukemaan YHTÄÄN MITÄÄN TÄSTÄ KESKUSTELUSTA?! VOI SAATANAN VAJAKKI TAP ITTES PASKA! ET OSAA NIIKU MITÄÄ ITSE JA TUUT SITTE AIHETTA KÄSITTELEVÄSTÄ KESKUSTELUSTA KYSYMÄÄN! VITTU MÄ VIHAAN NOITA SAAKELIN PASKOJA

        Tästä keskustelusta oli hyötyä mulle(ja varmaan muillekkin). Kiitos kaikille kirjottajille. Jatketaan toki vielä tätä keskustelua :-)


      • kfkdjsndjfjd
        ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ kirjoitti:

        Et siis vaivautunut lukemaan YHTÄÄN MITÄÄN TÄSTÄ KESKUSTELUSTA?! VOI SAATANAN VAJAKKI TAP ITTES PASKA! ET OSAA NIIKU MITÄÄ ITSE JA TUUT SITTE AIHETTA KÄSITTELEVÄSTÄ KESKUSTELUSTA KYSYMÄÄN! VITTU MÄ VIHAAN NOITA SAAKELIN PASKOJA

        Kiitos samoi homo


      • fdc

        se kestää hyvin


      • Ose123
        ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ kirjoitti:

        Et siis vaivautunut lukemaan YHTÄÄN MITÄÄN TÄSTÄ KESKUSTELUSTA?! VOI SAATANAN VAJAKKI TAP ITTES PASKA! ET OSAA NIIKU MITÄÄ ITSE JA TUUT SITTE AIHETTA KÄSITTELEVÄSTÄ KESKUSTELUSTA KYSYMÄÄN! VITTU MÄ VIHAAN NOITA SAAKELIN PASKOJA

        haaist pyllyäs juumatafaka


      • ose123
        ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ kirjoitti:

        Et siis vaivautunut lukemaan YHTÄÄN MITÄÄN TÄSTÄ KESKUSTELUSTA?! VOI SAATANAN VAJAKKI TAP ITTES PASKA! ET OSAA NIIKU MITÄÄ ITSE JA TUUT SITTE AIHETTA KÄSITTELEVÄSTÄ KESKUSTELUSTA KYSYMÄÄN! VITTU MÄ VIHAAN NOITA SAAKELIN PASKOJA

        ja sanoin noi tolle ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄlle, en sulle satomi


      • Satomi
        ose123 kirjoitti:

        ja sanoin noi tolle ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄlle, en sulle satomi

        Sitä mäki... :D


    • lipoooakut

      Tiedoks kaikille. En suosittele lipo akkuja aloottelijoille ku mun kaveri osti ekaa sähkö aseesee lipo akun ja se latas sitä ekaa kertaa ja ei osannu käyttää nii se räjähti

      • Et osaa ladata

        Paskin trolli mitä oon ikinä nähny


    • heeeeee

      osaako joku sanoa onko g&g cm16 hyvä?

    • •••

      Hei osako joku kertoo kauanko toi g&g cm16:n akku kestää ja onko se ase hyv?

      • softaaja123

        se g&g 16:n se akku kestää ja on hyvä mul on se akku se kestää ihan pirun hyvin on tippunu laatoille noin 1 metri puol sielt korkuudelt tippu laatoille ja hyvin kesti se kannataa ostaa se kestää hyin ja on hyvä


    • kunnon softaaja

      g&g cm16:n se akku kestää hyvin ja on hyvä mul on sellanen ja kestää hyvin vaikka onkin tippunu monta kertaa lattialle se kestää ja on tosi hyvä

    • ...

      Softaaja123, tarkotin kauanko se kestää täytee ladattuna

      • facepalm!

        Hyvin kestää ku on laatoillekki tippunu :DDD vittu viikon total reps! :-DD


    • ...

      Ja muute kerranki löysin jonku joka vastaa kunnolla tohon kysymyksee eikä sille niinku äske oli nimimerkillä ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ nii se huus täyttä paskaa nii paljo ku ehti!

      • HEKGLTOWKCNTPWÖDÖDÖFÄALQ

        Voi vitun kakarat! Mitä vittua tuolla ensimmäisessä viestissä lukee? Eikö siellä vittu lue niistä SAATANAN akuista ja latauksista ja muusta paskasta?! HAISTAKAA VITTU AVUTTOMAT NULIKAT!


      • SAATANA
        HEKGLTOWKCNTPWÖDÖDÖFÄALQ kirjoitti:

        Voi vitun kakarat! Mitä vittua tuolla ensimmäisessä viestissä lukee? Eikö siellä vittu lue niistä SAATANAN akuista ja latauksista ja muusta paskasta?! HAISTAKAA VITTU AVUTTOMAT NULIKAT!

        JUST NIIN!


    • huohh

      up, eikö kukaan enää osaa hankkia itse tietoa -.-

      • MaGe090909090909

        Vähä vituttaa ku tapahtumassa joku 9v paska käy kompastumas mun aseeseen kun kävin kusel! Sit mää soitin sen äidille ja ne makso sellatteet 760e mun aseest! Miksei oo ikärajoi esim. 13


    • kalaashiin

      kannattaa ostaa kalashin aks-74n ei vittu ku on hyvä ase lipaski on laatumuovia ja ainoa vika minkä löysin oli vitun vähän väliä tukki

    • Noobsoftari245

      Voisiko joku kertoa hieman lisää siitä cyman ak-47:sta ? Olen itse aikeissa ostaa sellaisen ekaksi softiaseeksi, mutta haluaisin kuulla hieman toisten kokemuksia ensin.

    • fgs

      ei vois homo

      • A.S.S MAN

        Toi hajoo heti paska paska ase ass ase


      • Laatua,
        A.S.S MAN kirjoitti:

        Toi hajoo heti paska paska ase ass ase

        Cyma on LAATUMERKKI!


    • Vidduddu

      Vituttaaa ku jotkut kommentoi aseesta paskaa vaikka ei oo ees ikinä nähny sellasta. Saatanan säälittävää

      • Jomppaf

        Ja nyt on menty aiheesta toiseen!


    • Famas vs. Aug
      • Of course!!!

        AUG of course!


      • hyihelvetti
        Of course!!! kirjoitti:

        AUG of course!

        Noi molemmat on ihan rumia!


    • omgfasdM.O.A.B

      upppppppp

    • softaaja1313

      Ja IHAN kaikki jotka aikovat hommata snipun, kysyväy '' kannattaako super x-9 blaa balaa blaa'' EI KANNATA! Se on paskin ja varmaan halvin snipu mitä on!

    • öhhöm

      Melkein unohtu tää...

    • mun isoveli sano että jousitoimiset on parempia ku noi sähköaseet

      • Fdjdk

        EI ole! Ellei ole sniper rifle! Isovelis on 9v.?


      • Fdjdk kirjoitti:

        EI ole! Ellei ole sniper rifle! Isovelis on 9v.?

        ei hän oo 9v vaan 13v ja jos hän kuulis tosta hän taittelis sut


      • ei näin
        pyry24 kirjoitti:

        ei hän oo 9v vaan 13v ja jos hän kuulis tosta hän taittelis sut

        hahahaa 13v taittelis ;D


      • Yritttäää saa
        pyry24 kirjoitti:

        ei hän oo 9v vaan 13v ja jos hän kuulis tosta hän taittelis sut

        Jaa... Taittelis vai? Saa yritää 13v. Isovelis taitella mut!

        T. 16v.


      • niin yritänkin
        Yritttäää saa kirjoitti:

        Jaa... Taittelis vai? Saa yritää 13v. Isovelis taitella mut!

        T. 16v.

        vittu se löis sua niin että sää lennät siperiaan! se nostaa 7,5 kiloo penkistä!


      • Hahhahhaha
        niin yritänkin kirjoitti:

        vittu se löis sua niin että sää lennät siperiaan! se nostaa 7,5 kiloo penkistä!

        Jaa... Ite nostan 75kg (ennätys 79,5).


      • yijokh
        niin yritänkin kirjoitti:

        vittu se löis sua niin että sää lennät siperiaan! se nostaa 7,5 kiloo penkistä!

        Vitun paska tanko painaa 20 kg.oi saatanako sulla vahva isoveli.7,5 kiloa!!!!!! STRONGEST MAN IN THe WoRLD!! Hyvät vaan sullekki . Vitun naski


      • "hän taittelis sut!"
        yijokh kirjoitti:

        Vitun paska tanko painaa 20 kg.oi saatanako sulla vahva isoveli.7,5 kiloa!!!!!! STRONGEST MAN IN THe WoRLD!! Hyvät vaan sullekki . Vitun naski

        Se oli trolli
        Ja hauskakin! :'D ehkä se johtuu kellosta..


    • Kokenut softaja

      Latoon tos pari tuntii jotain ihan hyvää asetta. Sitten löysin jonkun coltin joka oli vähä rikki mut sen myyjä sano et se on helppo korjaa. Se maksaa satasen. Hinta on vähän epäilyttävän halpa eli aseessa saattaa olla joku vika. Pitäiskö ostaa?

      • Oikeasti kokenut

        Osta vaan, jos on rikki niin varaosat ostat!

        Ja et oo kovin kokenu


      • jootosikokenutolet!

      • Konut softaaja
        Oikeasti kokenut kirjoitti:

        Osta vaan, jos on rikki niin varaosat ostat!

        Ja et oo kovin kokenu

        No oon mä kyl vähä kokeneempi ku sä.


    • Kokenut softaaja

      Joo se on se coltti.

    • Mun ymmärtääkseni Lipo akut sietää todella hyvin pakkasta mikäli c arvo on matala

      • Kokenut vai... 6v ^_^

        Tämä kokenut softaaja on trolli, älkää ruokkiko sitä kiitos.


    • sellanen rimpula

      AK t näyttää p******** tuntuu p******** kuulostaa p******* haisee p******** ja öö niiii

    • moro

      Ja paskat. sinä oo Ak:ta nähnykkää.

      • Satomi

        Pysyttäskö aiheessa?


      • Saruei
        Satomi kirjoitti:

        Pysyttäskö aiheessa?

        Ehei semmosta


      • frgserf
        Saruei kirjoitti:

        Ehei semmosta

        trololoo


    • voihan per*ele

      Tuosta huollosta... Mulla on ainakin semmonen pitempi puhdistustikku, että jos jollain sama homma ja kun rupee puhistaan niin ei kannata särkkiä hoppia paskalsi :)

      • ....................

        ^ Tuo riski on olemassa, mutta kannattaa laittaa hoppi nollille, puhdistuksen ajaksi, niin saadaan laskettua tuota riskitasoa


      • jomppa1234321
        .................... kirjoitti:

        ^ Tuo riski on olemassa, mutta kannattaa laittaa hoppi nollille, puhdistuksen ajaksi, niin saadaan laskettua tuota riskitasoa

        Ei hoppi siitä miksikään mene. Hyvä vaan jos hoppikin saa vähän silikonia, niin pysyy kunnossa.


    • metsän mies

      Tää o kyllä hyvä "ohje". Kiitos :)

    • Terve !
      - Mitä asetta suosittelisitte mulle näillä vaatimuksilla !
      - Aseen pitää olla Sniper
      - Max hinta 150 €
      - Suhkot laadukas.
      - Min lähtönopeus 120m/s
      - Kuulan pitää lentää min 200 m
      - Helppokäyttöinen
      - Aloittelijalle sopiva.
      Kiitos hyvistä vastauksista laittakaa linkkejä tulemaan.

      • Abdullahi6666

        Tiesitkä muuten, että toi vois ampua ehkä just ja just 200m, jos ammut sopivalla roikolla.


      • Abdullahi6666

      • Svd703

        Osta svd dragunov,co2 koneisto, tarkkuuspiippu ja laadukas hop up. Käytä 0.30g alumiinikuulia. Ihmettelen suuresti jos ei tuota 200m kantamaa riko jo vaakatasossa.


    • apuvvaa!

      Mulla on toi galaxyn mp5k ja siihen tuli joku vika. Latasin akun automaattilaturilla joten se on varmasti täynnä, mutta ase ei silti ammu. Ei kuulu pihahdustakaan.

      • jomppa1234321

        Jaa että ei kuulu YHTÄÄN mitään? Kokeile irroittaa se kahvan pohjassa oleva levy ja vedä moottoria sen verran alas, että se mahtuu pyörimään vapaasti. Paina liipeisimesta ja jos se ei pyöri ollenkaan, niin ota perälevy irti ja rataslaatikon oikealle puolelle on menee kaksi johtoa samanlaisiin liittimiin, jotka on moottorissakin. Tarkista, että ne ovat kiinni. Jos ne ovat kiinni, eikä moottori vieläkään sano mitään, niin tarkista sulake. Jos ase on kovin vanha tai jos sulake on huono, niin se on voinut palaa. Sulake on etukahvan sisällä piipun ympärillä olevan muoviosan sisällä siinä kohdassa, jossa hopinsäätövipu on. Jos se metallilanka on poikki, niin se on palanut ja tarvitset uuden.

        Jos ei mikään noista auta, niin sitten moottori voi olla rikki, mutta en oikeen usko.


      • apuvvaa!
        jomppa1234321 kirjoitti:

        Jaa että ei kuulu YHTÄÄN mitään? Kokeile irroittaa se kahvan pohjassa oleva levy ja vedä moottoria sen verran alas, että se mahtuu pyörimään vapaasti. Paina liipeisimesta ja jos se ei pyöri ollenkaan, niin ota perälevy irti ja rataslaatikon oikealle puolelle on menee kaksi johtoa samanlaisiin liittimiin, jotka on moottorissakin. Tarkista, että ne ovat kiinni. Jos ne ovat kiinni, eikä moottori vieläkään sano mitään, niin tarkista sulake. Jos ase on kovin vanha tai jos sulake on huono, niin se on voinut palaa. Sulake on etukahvan sisällä piipun ympärillä olevan muoviosan sisällä siinä kohdassa, jossa hopinsäätövipu on. Jos se metallilanka on poikki, niin se on palanut ja tarvitset uuden.

        Jos ei mikään noista auta, niin sitten moottori voi olla rikki, mutta en oikeen usko.

        Juu sulake on näköjään palanu. Ei ase itellä oo vielä kauaa ollu, muttakun ostin sen käytettynä. Mistähän uusia sulakkeita saisi?


      • arska223

        kokeile vaihtaan sulake


      • dxvbfgdgd

    • jomppa1234321
    • apuvvaa!

      Nyt on uus sulake ja nyt toimii. Kiitos paljon!

    • mr. trololo

      trololololollololollololooo trololololooo

    • vitunidiootit!

      Ääähähähäää! Vitun tyhmät se latausaika on akun mAh-määrä JAETTUNA laturin mA määrällä eikä kertaa! Kukaan idioottikaan lataa akkuaan viittä vuotta! ÄÄHHÄHÄHÄHÄHÄÄHÄÄÄÄ!

    • jomppa1234321

      Lienee tarvetta upata tämä taas.

    • softaaja_

      up

    • Uppingdateting

      Upingdate

    • lol66666

      up

    • softaaja7

      MUTTA, onko vain se gsg:n halppis g36c perseenpyyhintää varten, vai myös se joka maksaa 190€ veikkaisin että se 190€ maksava on ihan hyväkin (lähöt 107

    • JIHAD!

      "GSG G36C. 50-60m/s 1285g."

      Jos se 190€ maksava ampuu 50-60m/s ja painaa 1285 grammaa, niin sitten varmaan juu.

      • softaaja7

        :D mut sanokaa ny et kantsiiko ostaa se 190€ gsg g36c on ollu marui clockki ja femma aikasemmin ja aattelin ny ruveta softaa jossai porukas


      • JIHAD!
        softaaja7 kirjoitti:

        :D mut sanokaa ny et kantsiiko ostaa se 190€ gsg g36c on ollu marui clockki ja femma aikasemmin ja aattelin ny ruveta softaa jossai porukas

        No osta pois.


    • Herätys

      Jomppa1234321, tuolta löytyy virhe, nimittäin että kiinalaisten osat olisivat huonompia kuin "laatuvalmistajien", vaikka todellisuudessa esim. kiinalaiset rattaat hakkaa Maruin, G&G:n, G&P:n ja Systeman. Mäntäkin kestää kovaa rääkkäystä.

      • Kestääkö

        Kestääkö Cyma ak47 beta spetsnaz-ASE 9.6v Ni-Mh Akkua yli vuoden? Ase on n.1v. Vanha.


      • Herätys
        Kestääkö kirjoitti:

        Kestääkö Cyma ak47 beta spetsnaz-ASE 9.6v Ni-Mh Akkua yli vuoden? Ase on n.1v. Vanha.

        Helposti. Liipasinkytkennät kerkee sitten parin vuoden päästä vaihtaa jos siihen tarvetta.


      • jomppa1234321

        Missä lukee niin?


      • Herätys
        jomppa1234321 kirjoitti:

        Missä lukee niin?

        Kohdassa "mikä on hyvä ase": "Kyllä se kestää, aikka osat on vähän huonolaatuisempia, kuin laatuvalmistajien."


      • En kyllä sanois

        Niin oletkos ihan varma että hakkaa ihan Systeman ja G&G rattaiston ja männänpään. Mieti nyt vähän äläkä keksi tollasta p*skaa.


      • Ja lisää asiaa
        En kyllä sanois kirjoitti:

        Niin oletkos ihan varma että hakkaa ihan Systeman ja G&G rattaiston ja männänpään. Mieti nyt vähän äläkä keksi tollasta p*skaa.

        Pystyy oikeesti sanoo että jonkun Cyman osat on parempii. Olen kuullut paljon valitusta Cymasta, Cybergunista,... mutta ei herttileijaa ootkos kuullu kenenkään valittavan esim. Systeman männänpäästä. Kuka ostais muka yli tonnin aseen vaan että pääsee vaihtaan jnt stnan rattaita ja männänpäitä. Järki nyt käteen -.-'


      • Herätys
        Ja lisää asiaa kirjoitti:

        Pystyy oikeesti sanoo että jonkun Cyman osat on parempii. Olen kuullut paljon valitusta Cymasta, Cybergunista,... mutta ei herttileijaa ootkos kuullu kenenkään valittavan esim. Systeman männänpäästä. Kuka ostais muka yli tonnin aseen vaan että pääsee vaihtaan jnt stnan rattaita ja männänpäitä. Järki nyt käteen -.-'

        No mietipä vaikka hintaa. Ihan aluksi älä sekoita Systema PTW:tä tähän ("yli tonnin ase"). Sysyteman männänpää maksaa 20-30€ (jopa ulkomailla) ja Kiinalainen lähes yhtä kestävä (ei kuitenkaan mitään M150 30 rps virejä). Systeman rattaat taas ovat harmittavan pehmeää terästä. Monet sokaistuvat kun näkevät Systeman rattaat "noiden täytyy olla hyvät kun kiiltää ja maksaa noin paljon". G&G taas on niittänyt ansaitusti mainetta korkean luokan (ei-combo) sähköaseillaan, mutta nekin ovat "nätit rattaat", tosin kestävämmät kuin Systema. Ja tiedättekös mistä Systema sai maineensa? He valmistivat viritysosia sähköaseille ensimmäisinä maailmassa, samankaltainen maine on vieläkin Maruilla ensimmäisen AEG:n kehittelystä. Ihan yhtä hyvin ne kiinalaiset tekee teräksestä tavaraa kuin japanilaiset (tosin japseilla tiukemmat vaatimukset).

        Teidän kiinapelko on aiheetonta. Myönnän, shimmitys, rasvaus ja muut perustuunaukset eivät ole parhaasta päästä ja rattaitakin on kulunut asennusvirheen takia. Kun noista kiinarattaista ottaa kaiken irti, ne ei petä. Viimeistelyyn ne kiinalaiset sortuu, ei laatuun. Ekana osalistalla ovat (ellei ole jo vakiona) liukulaakerit, suutin, hoppikumi ja johdot.

        Jos laatua haluat suht halvalla osta Lonex. Maailman ylivoimaisesti kestävimmat rattaat tekee Siegetek/RiotSC customina amerikassa Systeman/Prometheuksen hinnoin (~120$, Suomeen saa ostettua). Paras hinta-laatusuhde mielestäni SHS:llä, tosin pieni mahdollisuus maanantaikappaleeseen.

        En todellakaan tarkoittanut, että noihin aseisiin pitäs laittaa kiinaosia sisälle, mutta erinomaisia varaosia ovat ja vielä halvalla.


      • Herätys
        Herätys kirjoitti:

        No mietipä vaikka hintaa. Ihan aluksi älä sekoita Systema PTW:tä tähän ("yli tonnin ase"). Sysyteman männänpää maksaa 20-30€ (jopa ulkomailla) ja Kiinalainen lähes yhtä kestävä (ei kuitenkaan mitään M150 30 rps virejä). Systeman rattaat taas ovat harmittavan pehmeää terästä. Monet sokaistuvat kun näkevät Systeman rattaat "noiden täytyy olla hyvät kun kiiltää ja maksaa noin paljon". G&G taas on niittänyt ansaitusti mainetta korkean luokan (ei-combo) sähköaseillaan, mutta nekin ovat "nätit rattaat", tosin kestävämmät kuin Systema. Ja tiedättekös mistä Systema sai maineensa? He valmistivat viritysosia sähköaseille ensimmäisinä maailmassa, samankaltainen maine on vieläkin Maruilla ensimmäisen AEG:n kehittelystä. Ihan yhtä hyvin ne kiinalaiset tekee teräksestä tavaraa kuin japanilaiset (tosin japseilla tiukemmat vaatimukset).

        Teidän kiinapelko on aiheetonta. Myönnän, shimmitys, rasvaus ja muut perustuunaukset eivät ole parhaasta päästä ja rattaitakin on kulunut asennusvirheen takia. Kun noista kiinarattaista ottaa kaiken irti, ne ei petä. Viimeistelyyn ne kiinalaiset sortuu, ei laatuun. Ekana osalistalla ovat (ellei ole jo vakiona) liukulaakerit, suutin, hoppikumi ja johdot.

        Jos laatua haluat suht halvalla osta Lonex. Maailman ylivoimaisesti kestävimmat rattaat tekee Siegetek/RiotSC customina amerikassa Systeman/Prometheuksen hinnoin (~120$, Suomeen saa ostettua). Paras hinta-laatusuhde mielestäni SHS:llä, tosin pieni mahdollisuus maanantaikappaleeseen.

        En todellakaan tarkoittanut, että noihin aseisiin pitäs laittaa kiinaosia sisälle, mutta erinomaisia varaosia ovat ja vielä halvalla.

        *teräksiset liukulaakerit


    • p0ll

      onko piipun puristuksessa joka kerta käytettävä silikoonia ja pitääks lipas "voidella"
      joka kerran jälkeen

    • p0LL

      *puhdistuksessa

    • apua6

      Aattelin kysyä kun oon hommaamassa sähköasetta miten kauan sellasessa 8,6 akussa kestää akku? Riittääkö se semmoseks 2-5 softaus kerralle? Hommaan Au2G:een ja siihen ei mene 9,6 akkua. Pliis auttakaa!!!!

    • apua6

      Tarkotan riittäkö siitä tehoa 2-5 TUNNIKS?

      • Paljon mAh:eja? En oo kuullu 8,6 akusta, 8,4V on aika yleinen. Mistä ostat aseen, minkä merkin akun ostat ja millä lataat?


    • airsoft1

      GSG H&K on käyttökelpoinen aloittelialle.ei nyt mikään "superase" mutta sodassa kohtalainen. amattilaisen mielipiteen ymmärrän kyllä.

      • Ei se kyllä mihinkään muuhun hyvä ole kuin takapihapeleihin (max. 20*20m)


      • nii just sä!

        Sodassa?

        Voi vitun tollo!


    • apua6

      Hommaan AU2G:een. Ja sori mä tarkotin 8,4 akkua.

      • nii just sä!

        Ja se ei oo mikää vitun AU2G
        vaan aug a2


    • apua6

      ehottakaa jotain sähköasetta joka:
      -ampuu yli 110m/s
      -lippaaseen menee muutama sata kuulaa.
      -pitkä kestonen akku.
      -helppoo käyttää metssä
      -tarkka
      ja muutenkin tosi hyvä sähkökäyttönen rynnäkkökivääri

      • Sähkönkulutus riippuu ihan aseesta. Itse suosittelen Kalash AK:ta.


      • eTTä siLLeen!

        Jos sen verran voit nyt luistaa et hommaat kaasu et sähkötoimista ni osta polarstar...
        Se on ihan hyvä alottelijalle mut siit saa virittämäl iha ok kuula ruiskun


    • softaaja2000

      tämä viesti on nimimerkki apua6:delle (ja kaikille jotka haluavat hyvän aseen 210e)

      tämä on juuri kaipaamasi ase kunhan vain ostat automaattilaturin ja hyvän akun.
      (ase laukku paska akku ja laturi=150) 10e postikulut proairsoftista) (9,6v tehoakku automaattilaturi=50e

      =210e

      hyvä hinta/laatu suhde

    • softaaja2000

      korjaan hinnan ettei kukaanpilkunviilaaja ala vittuilemaan.






      =206,90e

    • Kerrotko mikä tämä mysteeriase on? Ei ainakaan kannata mitään G&G comboa ostaa.

    • Anonyymi

      Kumpi on parempi asg scorpion vz61 vai asg ingram mac 10???

      Hyvät ja huonot puolet listatkaa valitsemastanne aseesta

      • Molemmat yhtä pelikelvotonta pāskaa.


    • Randomtyyppi777

      Oisko hfc:een kaasukäyttöne mac-11 g hyvä

      • JIHAD!

        Kyllä se toimii.


    • airsofter_-_
    • softi hullu

      miten pitkälle ASG ingram MAC10 aseesa kulat lentää

      • softi hullu

        se ampuu 80


      • softi hullu kirjoitti:

        se ampuu 80

        Niin, 80 cm.


      • softi hullu kirjoitti:

        se ampuu 80

        Niin, 80 cm.


      • softi hullu
        softi hullu kirjoitti:

        se ampuu 80

        80 m/s


      • softi hullu kirjoitti:

        80 m/s

        Jes!


    • watchdogs

      mitäköhän on mun cybergunin/cyman ak betassa vikana kun jos ammun niin ei kuulu mitään ja akku kuumuu aivan mieettömästi ja samoin myös sulake??

      • madmanner

        update


    • möhömaha

      rattaat jotenki jumis? joku viisaampi saa korjata jos on väärin

    • v***n huijarit

      haista ****u snina jomppa1234321 oot kusi pershe tos ei ooooo mitään järkee
      hanki eläma vittun posteliooooni!!!!!!

    • Softair

      Ajattelin ostaa 350 euroa tai alle maksavan sähköaseen, ehdotuksia?

    • 18+12=29

      A&K masada
      G&G gk99
      G&P/KA m4a1 MOE osilla

    • Softpro
    • 12+14=25

      käy "normi" 9.6v akku. Mikä kenellekkin sitten normaali onkaan.

      Ja lukee 9.6v ja anyways heitä kuvahakuun "nunchuck battery" niin eiköhän aukea.

    • outorepeilijä

      Miks repesin tossa kohassa '' (paitsi ver.5, joka on paska).'' XDDDDDDDDDDDDDD

    • Ai dont nou

      Kannattaisiko mun käyttää 9,4mini akkua mun steyer aug a2:koses

      • vitunjonnetsaatana

        Ei


    • kymysysmerkki
      • homo

        joo ostavaan se laadukas ja kestää sen 3-5 vuotta kovaakin käyttöä.


    • Autisti Ankka

      Älä osta, melkein 900g eestä paskaa, et saa mistää varaosia kun se hajoaa jo paketista nostattessa tai jos säilyy vielä pitempään niin tarkkuus on perseestä kuten myös kantama ja tehot

    • nikurei

      Onko G&G:n combat machine ak 47 onko hyvä ase?
      Olen aloittelia ja 14v.
      Haluan ostaa tosi tosi hyvän akun, minkä ostan (rahaa löytyy).

      • iovakfeatpirkanmaa

        vakiona se ase ei ole kovin hyvä tosi tosi hyvälle akulle (LiPo)mosfetti ainakin pitäisi hankkia ja moottori jos haluaa enemmän irti akusta.JA ne uudet johdotuksetkin oli poikaa.


    • softausmestari

      kestääkö LiPo akku hyvin pakkasta?

    • 3+13=15

      Kestää

    • kokenutharrastaja

      semmonen pikku korjaus tuohon orginaaliin postsukseen
      Lithium polyner akut(lipot) kestävät kylmää yhtä hyvin kuin Life akut. eli monta kertaa paremmin kuin perus nikkeli akut.

      Lipoje. käyttöön on.netti täynnä hyv ohjeita.

    • pakussa_ois_karkkia

      haha repesin cybergunin ak:n kohdalla. kaverilla kävi niin että irtosi kaikki cybergunin ak:sta. lähti kaikki paska piipun ympäriltä ja vielä keskeltä puolet putosi maahan. siinä sitten itkettiin ku aseesta kirjaimellisesti putosi osat maahan. ja ehkä meikäläiselle noi muovi ratastot oli uus juttu.

    • sees_on_parempi_ku_soos

      tietääkö ne muuten paikoissa kuin proairsoft että onko aseessa muovi- vai metalliratasto?

    • softari

      Missä on kuopiossa softi paikkoja joissa olis kunnolla porukkaa kertokaa pliis

    • Anonyymi

      HASOAYAA

    • Anonyymi

      Voiko semmoista airsoft asetta korjata mistä on johto mennyt poikki

    • Anonyymi

      Minkä takia mun pistoolin 500mah akku kestää vain 20 laukausta oon ladannut sitä vaan jonkun 3 kertaa eikö se alkuun menekkin niin että aluksi akku kestää vähemmän aikaa ja sitten se akku alkaa toimimaan paremin mutta mun mielesta alle 20 laukausta on aika vähän

    • Anonyymi

      Ensimmäisessä lauseessa on asiavirhe. Ei se vitun akku niitä geareja pyöritä. Moottori sen tekee.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe