AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / pitäiskö käyttää?

pitäiskö käyttää?

7 Vastausta 215 Lukukertaa
pitöiskö miehen käyttää liivejä jos on suht isot rinnat?
Ei ole tarvetta
Jokainen tekee valintansa. Itse olen miehenä kärsinyt isoista hölskyvistä rinnoista.
Kun aloitin muutama vuosi sitten liivien käytön, ongelma hävisi ja ryhti parani.
Aluksi kyllä hävetti ja ujostutti, mutta ajan myötä asiasta tuli ihan luonnollinen juttu, ja ystävänikin tottuvat äkkiä asiaan. Nyt liivien käyttö ja ostaminen on jopa nautittavaa. Oon myös oppinut pitämään liivien kanssa yhteensopivia naisten alkkareita (paljon kivemmat ja paremman näköiset kuin miesten vastaavat).
ja muita naisten vaatteita, kun estot poistuivat ja suhtautuminen muuttui liivien myötä. Nykyinen naiskumppanikin esteetikkona tykkää kovin.
En ois itsekään kuvitellut naisellistuvani näinkin paljon, mut ajan myötä asia luonnollistui ja muuttui mukavaksi.
Ei kai tuo ole niin hirveen epätavallista. Olin saunassa kerran tätini mihen kanssa, ja en voinut olla kysymättä häneltä, että käyttääkö hän rintaliivejä, sillä hänellä näkyi ihan selvät rusketusraidat iholla. Olin kyllä usein huomioinut hänen, mieheksi epätavallisen suuret rintansa, mutta ein sen kummemmin pidemmälle aprikoinut sitä. No silloin heidän mökillään kysyin ja hän kertoi omistavansa useita liivejä, joita tätini hänelle ostaa. Ei itse kehtaa mennä naisten alusvaateosastolle. Tädin naureskellessä, (kaiiki oltiin vähän hiprakassa), mies esitteli minulle aninakin toistakymmentä paria erilaisia liivejä. Lopulta täti siihen tokaisi ja pyysi minuakin koettelemaan, niin tietäisin, miltä ne tuntuvat. No mullr kiinnitettiin rintsikat, mustat, sellaise pitsiset ja täytteeksi parit sukkahousut. Sen ilan istuin heidän kanssaan rintsikoissa ja jäin ne huppelissa yösikin.
Aamulla täti sanoi, että voisin pitää ne kun niin paljon tykkäsin, että yöksikin jätin. Siitä alkaen olen silloin tällöin niitä koetellut. Minusta tuli sen johdosta alusvaatefetsti aika myöhään.
Minustakin tuli vetissi kun tissit kasvoi.Tätini yllytti jatkuvasti ja vetissi vaan kasvoi ja nyt olen nainen.
Nämä rintaliivi-alushousumiehet ovat todellisuudessa transvestiittejä. Jos isoista läskirinnoista on miehelle haittaa, niiden liiallista liikkumista voi hillitä tiukalla topilla. Siihen on olemassa oma tuotteensakin, saatavissa ainakin postimyynnissä ulkomailta. Naisten rintaliivien käytössä on se ongelma että ne korostavat rintoja. Transvestiitti haluaakin tätä korostamista mutta tavallinen mies haluaa piilottaa läskitissinsä. Tässä ketjussa kirjoittavat taitavatkin olla piilotransvestiittejä jotka haluavat että joku tarjoaa heille rintaliivejä tai haetaan tekosyytä "tyttöilyyn".
Tässä ketjussa saavat kirjoittaa tranut jotka haluavat että joku tarjoaa heille rintaliivejä tai haetaan tekosyytä "tyttöilyyn".
Eiköhän parempi keskusteluketju olisi http://keskustelu.suomi24.fi/debate/4534
 /   /  / pitäiskö käyttää?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta