Tarvasjoki

Muuttohaluinen

Olen muuttamassa maaseudulle ja siksi kysyn millainen paikka on Tarvasjoki asua. Tiedän, että kunta on kriisikunta joten pelaako palvelut ja jos niin miten? Miten on kouluasiat hoidettu? Löytyykö paikkakunnalta kunnollinen kauppa? Entä posti, pankki yms. Jos ei läydy niin miten pitkälle pitää ajaa, että löytyy? Tarvasjoen lisäksi olen miettinyt Marttilaa ja Koskea mutta Tarvasjoki tuntuu olevan lähempänä suurempia asutuskeskusia. Olisin kiitollinen asiallisista vastauksista vaikka tiedänkin, että teinit tarttuvat täkyyn asiattomilla viesteillään.

10

1525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piste ja pilkku.

      löytyy.....................kaikkea on sun tarpeeseen.

      Sinähän et tarvitse kuin toimivan nettiyhteyden.........aivan sama misä asut kun et käy missään............24/7....365 pv vuodessa.......Eikä muuta elämää. Lopeta toi turha lätiseminen.

    • ex-tarvasjokelainen

      Itse olen syntynyt Tarvasjoella ja 18-vuotiaaksi asti siellä asunut. Keskustasta löytyy kaikki nuo mainitsemasi palvelut: pieni K-kauppa jonka yhteydessä posti, kirjasto, terveyskeskus, apteekki, osuuspankki (jossa säilytän rahojani edelleen vaikka olenkin jo 10 vuotta Turussa asunut), päiväkoti ja koulu (eskari sekä luokat 1-9, lähin lukio Liedossa). Lisäksi Tarvasjoelta löytyy uimahalli (jonka yhteydessä mm. kuntosali) sekä jäähalli. Vähän isompaan ruokakauppaan pääsee ajamalla esim. Auraan n. 10 km tai Lietoon n. 20 km. Kriisikunnaksi Tarvasjoki joutui lähinnä kalliin hyvinvointikeskuksen rakentamisen vuoksi. Käsittääkseni palvelut pelaavat ainakin toistaiseksi kohtuullisen hyvin.

      Tarvasjoki on todella rauhallinen kotikunta, mutta tietysti pienessä kunnassa on omat ongelmansa. Ajomatkaa esim. Turkuun kertyy n. 30 km, ja bussiyhteydet ovat suhteellisen huonot. Lisäksi lähes tutuvat olevan toistensa tuttuja tai tutun tuttuja, mikä toisinaan on ahdistavaa. Näkisin, että Tarvasjoen kaltainen kunta sopii ihmiselle, joka todella rakastaa maaseudun rauhaa, mutta itse en kyllä muuttaisi takaisin.

    • tyytyväinenvaaaa

      Riippuu minnepäin tarvasjokea olet muuttamassa, me asutaan taajaman ulkopuolella ja käydään molemmat vanhemmat toisilla paikkakunnilla töissä niin asiat hoituu työ matkoilla. Koulu toimii ihan hyvin niin kauan kun lapsesi ovat normi ihmisiä, erityis lapsille en suosittele. Terveyden huolto toimii, aikoja on hyvin koska monikaan ei halua paikkakunnan omalle lääkärille vaan käy liedossa tai yksityisellä. En muuttaisi pois, asuin sijaintimme on hyvä ja naapurit ihan älyttömän hyviä. Meille on ihan sama minkä kunnan alueella asutaan.

    • heh3

      "Terveyden huolto toimii, aikoja on hyvin koska monikaan ei halua paikkakunnan omalle lääkärille vaan käy liedossa tai yksityisellä."
      Hmm...
      No sittenhän se toimii mainiosti?

    • Nuori tarvasjokelainen

      Tarvasjokelaiset nuoret ovat todella äänekkäitä mutta ei sentää pompita silmil. Tarvasjoki on mun mielestä todella hyvä paikka asuu. Koulu on mahtava ei mikään räsy vanha kartano. Tarvasjoelta löytyy nykyään myös Kebab pizzeria ravintola, Downtown. Todella hyviä ruokia tulee :) mut suosittelee muuttamista :)

    • 2015 alkaa

      tarvasjoki lietoon

    • sekin voi

      muuttua vielä

      • ehkei enää

        tai sitten


    • jos sinne

      muutat lietoon

      • vielä omana

        tämä vuosi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe