AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Väkivaltaa Kokkola Rockissa

Väkivaltaa Kokkola Rockissa

31 Vastausta 1 660 Lukukertaa
Pitihän se arvata, että kaikki Kokkolaseudun pannuunvetäjät kokoontuvat Kokkola Rockin lähettyville vaanimaan uhrejaan ja turpaan tuli niin, että korvat soi ja jatkoa varmasti seuraa, joten pysykääpä rauhallisena siellä älkääkä rähiskö.

http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=311493
Oliko just nää kokkolan"mahtavimmat kovikset"siel paikanpäällä?
Mää olin siellä ja semmonen pieni käppänä tuli pummaan tupakkia ja kö sanoin etten polta niin se pälli rupes repiin mun nahkarotsia ja huusin kavereille tulukaa apuhun niin se lähti lipettiin ei semmosta retuuttamista oo mitään kiva kahtua.
On se häjyä touhua! Huhhu
"Tuntematon mies" suntinrannalta, oli kuitenkin poliisien hyvintuntema piripää. Eihän häntä nyt toki voi linnassa pitää, koska hänenkin pitää saada nauttia kesästä ja huumeista. Mitä nyt välillä sekoaa ja käy tuntemattomienkin ihmisten kimppuun keskellä kirkasta päivää..
Just..
Juupa juu Kattoppa miten Matti otti yleisönsä yöllä osaispa tuo vielä laulaa nii....
Jospa ne joskus häipyis vaik vittuun tästä kylästä!!
Noko Nykäs Matti tuli villitsemään niin totta hitossa kaikki lyö toisiaan lättyyn. Siinä Kalahallin takana pari nuorta herrasmiestä mäiski toisiaan niin juoksin väliin ja käskin poikien mennä kotio nukkumaan niin jopas säikähtivät.

Näittekös miten urhea olin?
No enpä nähny.
Joo no nuita pummeja kertyy siihen ympäristöön notkumaan joilla ei ole varaa pääsylippuun ja ovat märkiä, kun uitetut kollit niin valppaana sitä saa olla eikä siellä grillijonoissakaan mikään leppoisa tunnelma ollut kyllä sitä tönimistä näky siellä täällä. Mutta, mikähän tyyppi oli eilen amusella hakattu sairaalakuntoon ja vielä ajettu autolla päätteeksi yli löytyykö tietoa ?
sitä itekkin tuol kyselin mut eipä tuu vastausta.Idiootti touhua!onkohan se minkälaises kunnos se pahoinpidelty?viina on viisasten juoma jos ei osaa ottaa nii ei mee rockiin ollenkaan.
Tänä iltana jokainen julkisilla paikoilla humalassa oleva viedään automaattisesti putkaan. Kannattaa alkaa ajattelemaan.
Mikähän tarve se on lähteä kylille riitaa haastamaan ja riehumaan. Tätä en oo ikinä tajunnu. Voisko joku känniuhoamista harrastava kertoa mulle että mikä siinä on siistiä?
Sanomattaki on selvää ettei ensyön väkivaltasuuksilta voi välttyä, ku kapakkikulttuurista juopuneet kohtaavat Kokkola Rock festareista humaltuneet vakiorähinöitsijät. Siellä Yö päättää jamit ja sitten tungeksitaan silmät lautasilla kuskien autoille nauttimaan tulilientä, että jaksetaan remuta aamuun asti vaikka taivaalta satais paskaklimppejä. Itse jätin väliin koko festarit hiton kumpparikelien takia mutta kahen jälkeen käydään hellapoliisin kanssa vähän rundilla tsiikaamassa, ettei siellä nyt naisia raiskata, ku siellä missä auto pyörii se vähän hillitsee rettelöintiä, että saa nyt sii mitä tuleman pitää, sano.
Onko suntin lampaat saanu olla rauhas?
Katujengiä oli liikenteessä äskön sankoin joukoin kuten oksentavia kakaroita kävelykadulla ja huutavia juoppoja joka nurkan takana. Ihmiset ovat kasautuneet ryppäisiin grillien sun kapakoiden edustoille ja kaaos on kohta valmis elikkä joukkohysteerinen nujakanpoikanen kytee jo ja on vain ajan kysymys milloin sakki räjähtää. Onneksi valvovaa pakettiautokuntaa näkyi liikenteessä eli joku ehkä pelastuu,,,,, jos nyt pelastuu.
Voi, ettäkö tuli monelle turpiin Kokkola Rockin kakkosyönä, no kyllähän te näköjään sen tiesittekin mutta pitäis saaha lisää valvontaa noihin bileisiin ennenkö lähtee vielä koko henki. Onneks ne on nyt ohi huh, huh.
http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=311568
Kokkolassa ryhdyttiin torjumaan katujen väkivaltaa jo alkuvuodesta RAY.n tuella sekä vihanhallinnan erikois-menetelmillä. Onko hanke mielestänne toteutunut??

http://yle.fi/uutiset/kokkola_suitsii_miesten_vakivallan_kayttoa/5069139
No mää otan kantaa sanomalla, et koko festarit oli täys torso. Käviöit oli liika vähäsen ja järjestäjät jäi lipomaan näppejään. Kuka tienas häh ? No ensiapu, ko sinne roudattiin ennätysmäärä lättyynleipojien uhreja. Tais olla vimoset rokkenrollit.
http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=311587
Kivaa, että rokkeja järkätään Kokkolassakin. Jotenkin tuntuisi, että esiintyjiä pitäisi olla enemmän laidasta laitaan (vaikka kahdella tai kolmella lavalla) ja parempia ja kovempia nimiä joukossa, niin yleisöäkin tulisi. Nytkin oli muutamia hivenen nimekkäämpiä esiintyjiä.. mutta mitään todellista harvoin nähtyä yleisömagneettia ei ollut.. eikä sääkään suosinut tälläkertaa. Hyvällä ilmalla katsoo mielellään ihan kivojakin bändejä ja suuria tähtiä tullaan katsomaan sateessa vaikka kauempaakin. Toivottavasti rokki vielä säilyy ja kehittyy jatkossa.. :)
Sehän se on täällä keski-pohjanmaalla, kun kaikki täytyy tehdä aina niin pienimuotoisesti, eikä verkostoituminen varsinkaan missään coolissa yhteydessä toimi, kun ihmiset ovat niin vitun asiallisia, kateita ja haudanvakavia tosikkoja tankeroita. Itse kirjoitin tänne jokin aika sitten ehdotuksen kokkolan kaupunkifestivaalin kehittämiseksi ja se poistettiin. Kokkola oli vielä 7-8 vuotta sitten kasvava ja kehittyvä kaupunki.. jossain vaiheessa alkoi alamäki ja se tulee vaan kiihtymään, jos asenne on mitä on ja kaikki torpataan
Olen ähläm
Tässä nähtiin taas se Kokkola Rokin nurja puoli, itku pitkästä ilosta ja kaupanpäälle hillitöntä väkivaltaa mutta sitä saa mitä tilaa, joten nuolkaa haavanne ja eläkää.
Kokkola rock siirretään Kalajoelle.Siellä se on Kalajoki rock.
No sehän on hyvä niin saatta kaikki turpihin kanssa ja kokkelissa on enskesänä rauha maassa.
Odottakaapa vaan kun Venetsialaiset tulevat reilun parin viikon päästä. Taas saadaan lukea lehdistä kuinka maakunnasta tulleet juntit ovat tulleet haastamaan kokkolalaisten kanssa riitaa. Venetsialaiset onkin niinkuin koko maakunnan vessa vedettäisiin: kaikki p*ska valuu Keski-Pohjanmaan kehyskunnista tänne kaupunkiin. Pysyisivät vaan siellä traktorin ja p*skakasan luona, nuo haisevat maalaiset. Eivät muuta osaa tehdä kuin tulla tänne heille niin "suureen kaupunkiin" haastamaan riitaa ja tappelemaan kaupunkilaisten kanssa.

Joku lantavarvas tuli minullekkin aukomaan lauantai-yönä päätään rantakadulla, karatetaidoillani häädin juntin tiehensä. Kyllä siinä p*ska lensi kaverin kengän pohjista samalla kun tuli kiire Nivalaan lähtevään bussiin.
No sehän vasta uutiskynnyksen olisi ylittänyt ellei väkivaltaa rokkijuhlissa olisi laisinkaan ollut.
Eli yhteenvetona: kokkola=umpityhmien parasiittola.
Suomen tyhmin paikka -ylivoimaisesti.Eikä siihen käy selityksenä että ne muualta tulleet...
Kokkola Rock on festareiden nimenä huippu tylsä. Nimessä pitää olla ruutia niin, että koko maakunta kohahtaa. Teräsnyrkki Rock siinä se on.
Mitäs sanosit sellasestakö - Tervasoihtu-Rock - ??
Aika ovelaa, kun eilen oli hyväntekeväisyysrock Suntinsuun ruohokentällä niin ainuttakaan turpaan vetoa ei ilmennyt vaikka esiintyjinä olivat kuuluisat Torsten Borg ja Jesse Kaikuhantta vai mikä se nyt oli kuitenkin onko näin, että Suomen tuoreet idolit hillitsevät väkivaltaa mutta 80-luvun ruotsalaiset loppuunpalaneet discokurpat lietsovat sitä vai mitä hiton häh?
Kerran eräs poliisi piti koululla alustuksen ja hän sanoi että hyvä ettei kokkolassa ole isoja musiikkitapahtumia koska niissä tapahtuu paljon alaikäisten juomista ja tappeluja. Mutta onko nekin tullut nyt tänne jäädäkseen.....toivottavasti ei.
 /   /  /  / Väkivaltaa Kokkola Rockissa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta