Pau D'argo

"eristysvanki"

Maailmalla näkyy olevan myytävänä Pau D'Argo -teetä, kapseleita ym. Suomessa sen myynti kiellettiin, mutta kerkisin todeta sen nopeaksi ja tehokkaaksi Candida albicans'n tappajaksi.

Onkohan kiellon takana suomalaiset lääketehtaat? Suomessa ei tosin helposti saa lääkärin määräykselläkään candidan tappajia. Yhden kerran reseptin saatuani totesin, että lääkkeet olivat melko tehottomia ja kalliita.

Candida albicans -hiivasieni lisääntyy sairaalloisesti suolistossa esim. allergian lisätautina. Joskus tuntuu kuin sen annettaisiin käydä vallanpidon välineenä, eristämään ihmisiä muista ihmisistä.
Antibioottikuurista on kulunut kaksi kuukautta, mutta candida hallitsee suoliston bakteerikannassa, vaikka olen jättänyt valkoiset vehnäjauhot ja sokerin pois ruokavaliosta. Syön lesepuuroa, josta saan hiilihydraatteja alle 50 gr/vrk. Olen syönyt maitohappobakteerikapseleita ja Anti-candida -tabletteja.
Suoliston käymistila ei ole loppunut ja olen väsynyt.

Kun Pau D'Argo -teetä oli saatavana, se oli tehokasta; se tappoi liiat hiivasienet ja suoliston käymistila loppui heti.

6

7340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leka

      Lääketehtailla ei ole tarvetta tuollaiseen. Hiivasyndrooma on hivenaine- ja luontaistuotekauppiaiden keksimä hieno keino saada ihmiset ostamaan vaikka mitä valmisteita "hiivan poistamiseen". Koska melkein mikä tahansa oire sokeudesta alkaen voi johtua "hiivasyndroomasta" voi siihen muka vaikuttavia luontaistuotteita kaupata lähes millä verukkeella tahansa...

      Suolistossasi lienee jotakin aivan muuta vikaa kuin hiivaa. Suosittelen lisätutkimuksia.

      • kriittinen

        Ainakin makeistehtailijoilla on tarve ylläpitää sokerien ylensyönnin hyväksyviä asenteita:

        http://www.turunsanomat.fi/verkkolehti/?ts=1,4:4:0:0,4:4:1:1:2003-07-19;4:18:1:0:0,4:165853,1:0:0:0:0:

        (Tietenkin myös koko pikaruoka- ja sipsi-kulttuuri on riippuvainen ihmisten himosta täyttää vatsansa juuri sillä ruoalla, jota hiivasyndrooma-dieetti ei hyväksy. Hiivasyndrooma-teorian hyväksyminen olisi haitallista tietylle bisnekselle.)

        Outoa tässä hiivasyndrooman vastaisessa polemiikissa on, että konventionaalinen lääketiede ei pysty osoittamaan potilaiden oireille mitään syitä, eikä siten myöskään apua, mutta hiivasyndrooma-nimikkeeseen uskovat lääkärit voivat. Tiedä sitten mikä on takana (jos kerta hiivasyndroomaa ei ole olemassa), että monien vaivat vähenevät ja katoavat hiivan kukistavaa dieettiä noudattamalla, ja myös päinvastoin pahenevat, jos ei noudata dieettiä. Koska en omaa lääketieteellistä koulutusta, en tiedä onko hiivasyndrooma-teoriassa perää. Mutta hiivan vastainen dieetti auttaa kehoani ja parantaa vointiani. Lisätutkimuksia suosittelevat eivät useinkaan tiedä kuinka monissa tutkimuksissa on käyty tuloksena "Ei täällä mitään vikaa ole, kaikissa hyvät arvot. En minä tiedä mikä siinä voisi olla syynä. Koita nyt jaksaa."

        Mitä tulee luontaistuotekauppiaiden tapaan rahastaa ihmisten kärsimyksillä, kukin käyttäköön järkeään - tärkeämpää kuin syödä anti-candida -kapseleita on jättää pois oireita aiheuttavat ruoka-aineet, kuten hiiva, sokerit ja vehnäjauho.

        Ps. Miksi koululääketiede-lääkäritkin voivat joskus todeta hiivan liikakasvua suolistossa, ja jopa määrätä hiivaa tappavia antibiootteja, jos mitään hiivasyndrooman kaltaista ei ole olemassakaan?


      • Apua saanut vuosien jälkeen!

        "Luontaistuotekauppiaat mitään rahasta"! Jos joskus edes kävisit kyseisissä liikkeissä, voisit havaita että siellä on koulutettua ammattitaitoista väkeä töissä. On aika loukkaavaa väittää mutu-tuntumalla ihmisiä poppatohtoreiksi ja rahastajiksi. Olen itse Terveyskaupan asiakas ja saanut paljon apua omiin vaivoihini (joihin lääkärit eivät ole apua pystyneet antamaan) ja minulle on myös annettu paljon muutakin informaatiota, mm. ruokavalioista ja ohjattu muuallekin hoitoa hakemaan. Että kyllä siellä kaupassa ihan oikeasti ihmistä neuvotaan eikä vain "rahasteta". Jokaisella on oikeus hakea apua vaivoihinsa, myös terveystuotteista ja hakea apua ammattilaisilta. Kannattaisi ensin ottaa asioista selvää ennenkuin alkaa sättimään ja arvostelemaan muita huijareiksi!


    • kriittinen

      Join Pau D'Arcoa muutama vuosi sitten osana hiivasyndrooma-diettiä. Nähdäkseni se oli paras neljän lääkkeen kokonaisuudesta, jonka muut lääkkeet olivat Anti-Candida -tabletit, maa-artisokkajauhe ja greipinsiemenuute. Greipinsiemenuutekin tuntui auttavan jonkin verran, mutta maa-artisokka ja AC ei mitään. Homeopaattini ehdotti tätä neljän lääkkeen kiertävää systeemiä, jotta hiivan alkaessa sopeutua lääkkeeseen voitiin ottaa uusi lääke käyttöön.

      Muistaakseni Pau D'Arcon kiellon julkinen perustelu oli väitetyt lievät narkoottiset ominaisuudet. Mitä lienevät nuo narkoottiset ominaisuudet, en tiedä, itse huumaannun enemmän kahvikupillisesta. Olen kuullut tapauksesta, jossa "liian" tehokas allergia-lääke vedettiin pois markkinoilta, se kun poisti allergian lopullisesti (ei voi myydä kuin kerran)... Lievästä hiivasyndroomasta hyötyy moni elintarviketeollisuuden haara (lähes kaikki valmisruokia ja kaikki jälkiruokia, makeisia yms. valmistava teollisuus, sekä pikaruokakeittiö). Ja lääketeollisuus tietenkin hyötyy kroonisista vaivoista, joille lääkärit eivät löydä syytä eivätkä parannusta, mutta kylläkin kalliita, usein vain näennäisen avun antavia, lääkkeitä. On selvää, että kaikilla edellämainituilla taloudellisilla toimijoilla on kykyä puolustaa intressejään, mm. painostamalla lainsäädäntökoneistoa. Ei olisi mielestäni mitenkään yllättävää, jos Pau D'Arconkin kiellon takana olisi pelkät taloudelliset intressit.

      Omalla kohdallani antibioottikuurit saavat aina vatsan huonoon kuntoon. Maitohappobakteereista ei tunnu olevan apua estämään vatsan heikentymistä antibioottien takia. Nyt, pitkän hiivasyndroomasta tervehtymisen jakson jälkeen jouduin syksyllä syömään pienen antibioottikuurin, joka sai vatsan huonoon kuntoon. Tällä hetkellä paras apu näyttää olevan runsas veden juominen. Sokeria en voi käyttää koska nukahtaisin heti, maitoa en uskalla kokeillakaan, paneeratut kalapuikot sekoittavat vatsan. Ainoita mitä voin syödä ovat kananmuna, mieluimmin ei-makeat kasvikset, ruisleipä, pavut ja siemenet. Perunan jättäminen pois n. 1 v takaperin on auttanut paljon. Liikunta raittiissa ilmassa, jos vain jaksaa, näyttää myös auttavan.

    • Jätä kylmästi lesepuurokin pois toistaiseksi,ja kokeile Dida nimistä häätöyrtti-valmistetta,et kai hedelmiä syö?niissä on sokeria,puolukka ja karpalo käy marjoista,ja laita valkosipulia ruuan sekaan.Uotilan ruisleipää ihan vähän,siinä ei ole hiivaa eikä vehnää.

    • Kokeilepa kurkumaa 1 tl iltaisin. Lisäksi voit käyttää Hydrastista kapseleina, se lisää luonnollista immuniteettiasi sieniä, homeita ja tulehdustekijöitä vastaan. Hyviä tuloksia mm. crohnin taudissa molemmilla aineilla. Yleensä 3 viikon kuuri riittää. Sen jälkeen viikon tauko ja jatkossa viitenä päivänä viikossa. Mitään ei käytetä joka päivä. Vitamiinit aamulla, hivenaineet kuten magnesium ja kalsium tuntia ennen nukkumaan menoa, etteivät emäksiset aineet laimenna vatsahappoja, ja siten luo leppoisia oloja hiivoille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      90
      1182
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1102
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      991
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      907
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      771
    Aihe