AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Lapsen liikkeet!

Lapsen liikkeet!

6 Vastausta 101 Lukukertaa
Olin tuntevinani ensimmäisiä liikkeitä yksi ilta :) Olen nyt rv 18 ja olen aivan innoissani...Liikkeet tuntuivat ikäänkuin pieniltä nykäisyiltä, ei lainkaan miltään perhosen sipaisuilta ym vaan ihan suoraan nykäisyltä ja vastaavailta.

Masu piti myös yöllä mekkalaa..Mieskin kuuli :)

Miten teillä muila on alannut liikkeet tuntumaan ym??
ku esikoista odotin tunsin liikkeet 20rv ja mulla se oli toodella kova potku.. mä oikeen säikähin että mikä se oli.. sit ku se jatku nii arvasin että pikkunen sielä potkii :) olin just alkamassa nukkumaan ku makoilin sängyssä..pitihän sitä heti ukolle soittaa töihi,et ny se potkii.. :)
Mä tunsin ensimmäisen selkeän potkun rv 18+6. Sitä ennen oli muutamana päivänä tuntunut sellaista hentoa liikettä, ihankuin mato olisi kiemurrellut mahassa :) Nyt olen rv 24 ja pikkuneiti potkii jo kunnon potkuja, varsinkin iltaisin liikkuu paljon! :)
Odotan ensimmäistämme ja ekat liikkeet tuntuivat rv 16+4. Olin ihan ihmeissäni ettei voi olla mahdollista että nyt jo tunnen, mutta sen jälkeen on melkein joka ilta tuntunut. Just sellainen nykäisy/muljahdus. Tuntuu vähän vastaavalta kun elohiiri mutta on vaan yksittäinen. Varsinkin jos vähän kädellä painaa vastaan niin tuntuu vielä paremmin. Nytkin kun mahallaki sängyllä makoilen, pieni siellä taas äsken mylläs. Ihanaa! Aina pääsee nauru tai ainakin hymy, kun näitä liikkeitä on niin odotettu! Nyt rv 17+5
Esikoiselta joskus 17-18 viikon tietämillä. Kakkosen liikkeitä olin tuntevinani yövuorossa rv 15 ja kun osastolla ultra on, katoin tilannetta ja siellähän se kaveri piti kunnon diskoa :)
Jos vatsa pitää jotain ääntä niin se tulee kyllä suolistosta se ääni, ei sikiöstä.
Meinasin kanssa sanoa, että ei se vauvamaha ääntä pidä..:D Ainoa on hikka, napsumista, mutta sekin kai tuntuu enemmän kuin kuuluu.

Mulla oli tuossa noin rv18 eteenpäin semmosia pieniä muljahdus-fiiliksiä. En ollu varma, että oliko Kersa vaiko vaan pieru.:D No viime keskiviikkona, kun oli tasan puolväli eli 20+0, niin tuntu tosi vahva elohiirinykäsy. Ja perjantaina päästiin ultraan kurkkaamaan, että joku elossa niin lääkäri sanoi että vilkas pieni siellä on. Että se oli sitten se eka kunnon liike mikä tuntui.

Täälläkin esikoista odotetaan ja mulla on kaikenlisäks istukka etuseinämässä, joten ihme et nyt jo tuntuu mitään. Nyt on sitten perjantain jälkeen tuntunu paljon möyrimistä, nyt ku tietää ja uskaltaa ajatella ne liikkeiks.
 /   /  /  / Lapsen liikkeet!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta