Verkkotarjous.com

tuutin täydeltä!

Kyllä on taas ärsyttävä roskapostin lähettäjä. Kakkossähköpostiin on alkanut viikottain tulla verkkotarjous.com:sta yksi "mainoskirje" viikossa. Osoitetta en ole mihinkään epäillyttävään antanut...

Sivustolla www.verkkotarjous.com todetaan seuraavaa:
"Jos olemme vahingossa lähettäneet Sinulle viestin, jota et tiedä tilanneesi, voit helposti estää tarjousten lähettämisen täyttämällä sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään. On myös mahdollista, että olet päätynyt tarjouskirjeen vastaanottajaksi jonkin yhteistyökumppanimme kilpailun, tutkimuksen tai muun vastaavan lähteen kautta." Eli siis he lähettävät viestejä, vaikkei edes antaisi osoitettaan mihinkään? Siis miten voi vahingossa tahallisesti lähettää roskapostiviestejä? Huh... Todennäköisesti vain arpovat läpi kaikki mahdolliset osoitteet, vaikkapa [email protected]/com/net/org/tms. Tuo vain vahvistaa epäilyjäni siitä, että on vain satunnaisesti lähetetty viestejä osoitteisiin

En todellakaan aio vastata tuonne mitään tai yrittää poistaa osoitettani - sehän vain ilmoittaisi, että osoite on käytössä ja aktiivinen.

Oletteko muuten huomanneet, että täälä suomi.24 sivustolla sivupalkissa näkyvät "viimeisimmät haut" ovat aina täynnä kaikenlaisia sähköpostiosoitteiden kuvatuksia, kuten [email protected] Vaikuttaa siltä, että hakua käytetään s-postiosoitteiden etsintään.

5

619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jopapyorailija

      Samaa settiä tosiaan tullut tännekin. Noita erilaisia lähettäjiä ja sivustoja on ollut ajan saatossa useampia, mutta veikkaan, että sama tekijä(t). Tämä perustuu siihen, että kaikissa on ollut lähes sama toteutustapa.

      Kaikissa on myös aina nuo samat huvittavat selittelyt kuinka kuulemma se on omaa syytä, että sitä postia saa, kun on unissaan käynyt laittamassa sitä osoitetta heille tai heidän yhteistyökumppanille (jota ei siis oikeasti ole olemassakaan).

      Gmail tosiaan laittaa nätisti kyllä spämmiin nämä. Paras on ilmoittaa noille firmoille, joiden juttuja mainostavat, niin ei tipu tekijälle rahaa.

      Taaskaan ei löytynyt kyseisen verkkotunnuksen omistajaa suoraan, koska on piiloutunut panamalaisen palveluntarjoajansa taakse. Viimeksi oli sama juttu, mutta palveluntarjoaja oli vain eri.

      • ketjun aloittaja

        Lisäsin itse tuon lähettäjän sähköpostissani estolistalle. Ei ainakaan enää ole tullut sieltä verkkotarjous.com :sta viestejä laatikkoon asti. Kumpa nämä viestit pysyisivät ainoastaan sähköposteina. Nykyisin leviää kännyköihin roskaviestejä, kuten roskamainoksia ja tilaamattomia palvelutekstiviestejä. Viimeisimmät huijausviestit ovat lähteneet tässä kuussa: www.mapel.fi
        Tuolta saa apua, jos joskus saa puhelimeensa maksullisen viestin, jota ei ole tilannut.


      • ketjun aloittaja

        Kun veti whois.domaintools.com sivustolla haun tuolle verkkotarjoukselle, niin tuon sivuston toimija on rekisteröity Panamaan. Serveri sijaitsee Alankomaissa.

        Olisikohan tuon takana sama Kolikkopelit - pulju, joka massapostitti kesällä niitä kutsutarjouksia Viron kautta? Tai ainakin "maagisena yhteistyökumppanina" osana sitä. Eräs henkilö selvitti tuota kolikkopelit- juttua. Sivustolla oli rekisteröinnissä valmiiksi yleistiedot henkilöstä, kuten s-posti, osoite yms. Mistä lie kaapanneet? Esimerkiksi minun 85- vuotias isoäiti sai kolikkopeleiltä mainoksen.


    • Roskaa vastaan

      Tällaisista laittomuuksista kannattaa ilmoittaa tietosuojavaltuutetulle, koska asiassa on ilmeisesti rikottu henkilötietolakia. Vaikka lähettäjä olisi Kuussa, viranomaiset pääsevät kyllä käsiksi niihin suomalaisiin yrityksiin, jotka ostavat sen palveluita.

    • Anomuumi

      Tuolta tulee postia osoitteisiin, joita ei takuulla ole ilmoitettu mihinkään kilpailuun. Eräskin osoite, joka on näkyvissä tietyllä verkkosivulla, koska se on tarkoitettu vain sille yhdelle sivulle. Ja siihen olen muka pyytänyt spämmiä.

      Pelkkiä huijareita koko lafka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe