Verkkotarjous.com

tuutin täydeltä!

Kyllä on taas ärsyttävä roskapostin lähettäjä. Kakkossähköpostiin on alkanut viikottain tulla verkkotarjous.com:sta yksi "mainoskirje" viikossa. Osoitetta en ole mihinkään epäillyttävään antanut...

Sivustolla www.verkkotarjous.com todetaan seuraavaa:
"Jos olemme vahingossa lähettäneet Sinulle viestin, jota et tiedä tilanneesi, voit helposti estää tarjousten lähettämisen täyttämällä sähköpostiosoitteesi oheiseen kenttään. On myös mahdollista, että olet päätynyt tarjouskirjeen vastaanottajaksi jonkin yhteistyökumppanimme kilpailun, tutkimuksen tai muun vastaavan lähteen kautta." Eli siis he lähettävät viestejä, vaikkei edes antaisi osoitettaan mihinkään? Siis miten voi vahingossa tahallisesti lähettää roskapostiviestejä? Huh... Todennäköisesti vain arpovat läpi kaikki mahdolliset osoitteet, vaikkapa [email protected]/com/net/org/tms. Tuo vain vahvistaa epäilyjäni siitä, että on vain satunnaisesti lähetetty viestejä osoitteisiin

En todellakaan aio vastata tuonne mitään tai yrittää poistaa osoitettani - sehän vain ilmoittaisi, että osoite on käytössä ja aktiivinen.

Oletteko muuten huomanneet, että täälä suomi.24 sivustolla sivupalkissa näkyvät "viimeisimmät haut" ovat aina täynnä kaikenlaisia sähköpostiosoitteiden kuvatuksia, kuten [email protected] Vaikuttaa siltä, että hakua käytetään s-postiosoitteiden etsintään.

5

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jopapyorailija

      Samaa settiä tosiaan tullut tännekin. Noita erilaisia lähettäjiä ja sivustoja on ollut ajan saatossa useampia, mutta veikkaan, että sama tekijä(t). Tämä perustuu siihen, että kaikissa on ollut lähes sama toteutustapa.

      Kaikissa on myös aina nuo samat huvittavat selittelyt kuinka kuulemma se on omaa syytä, että sitä postia saa, kun on unissaan käynyt laittamassa sitä osoitetta heille tai heidän yhteistyökumppanille (jota ei siis oikeasti ole olemassakaan).

      Gmail tosiaan laittaa nätisti kyllä spämmiin nämä. Paras on ilmoittaa noille firmoille, joiden juttuja mainostavat, niin ei tipu tekijälle rahaa.

      Taaskaan ei löytynyt kyseisen verkkotunnuksen omistajaa suoraan, koska on piiloutunut panamalaisen palveluntarjoajansa taakse. Viimeksi oli sama juttu, mutta palveluntarjoaja oli vain eri.

      • ketjun aloittaja

        Lisäsin itse tuon lähettäjän sähköpostissani estolistalle. Ei ainakaan enää ole tullut sieltä verkkotarjous.com :sta viestejä laatikkoon asti. Kumpa nämä viestit pysyisivät ainoastaan sähköposteina. Nykyisin leviää kännyköihin roskaviestejä, kuten roskamainoksia ja tilaamattomia palvelutekstiviestejä. Viimeisimmät huijausviestit ovat lähteneet tässä kuussa: www.mapel.fi
        Tuolta saa apua, jos joskus saa puhelimeensa maksullisen viestin, jota ei ole tilannut.


      • ketjun aloittaja

        Kun veti whois.domaintools.com sivustolla haun tuolle verkkotarjoukselle, niin tuon sivuston toimija on rekisteröity Panamaan. Serveri sijaitsee Alankomaissa.

        Olisikohan tuon takana sama Kolikkopelit - pulju, joka massapostitti kesällä niitä kutsutarjouksia Viron kautta? Tai ainakin "maagisena yhteistyökumppanina" osana sitä. Eräs henkilö selvitti tuota kolikkopelit- juttua. Sivustolla oli rekisteröinnissä valmiiksi yleistiedot henkilöstä, kuten s-posti, osoite yms. Mistä lie kaapanneet? Esimerkiksi minun 85- vuotias isoäiti sai kolikkopeleiltä mainoksen.


    • Roskaa vastaan

      Tällaisista laittomuuksista kannattaa ilmoittaa tietosuojavaltuutetulle, koska asiassa on ilmeisesti rikottu henkilötietolakia. Vaikka lähettäjä olisi Kuussa, viranomaiset pääsevät kyllä käsiksi niihin suomalaisiin yrityksiin, jotka ostavat sen palveluita.

    • Anomuumi

      Tuolta tulee postia osoitteisiin, joita ei takuulla ole ilmoitettu mihinkään kilpailuun. Eräskin osoite, joka on näkyvissä tietyllä verkkosivulla, koska se on tarkoitettu vain sille yhdelle sivulle. Ja siihen olen muka pyytänyt spämmiä.

      Pelkkiä huijareita koko lafka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe